Коментари - Британската полиция повдигна обвинения срещу шофьора на "камиона ковчег" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме късмет че шофьора не е българин, щяха да ни разкажат играта!

мижи да те лажим!Арестуван бил заподозряният....?Алоооо къв заподозрян требва да е ясен и категоричен арест,кво е това заподозряният?Всичко ще се потули,ирландец няма да влезе в затвора заради виетнамци,оликаквито и да са чужденци!!!Онез не са като наще,те си защитават хората!!!Когато се стигне до чужденец и нестен винаги са на страната на техният и всякакво правосъдие се изпарява!

Защо сега тази т.н. "българска медия" не споменава български камион. А до онзи ден толкова много го натъртваше

Забелязвате ли, че не се публикуват имена на заподозрените?

Бушонът гори, системата остава. Тези нещастници не ги е събирал шофьорът, ако изобщо е знаел какво кара, а някой с възможности, но някъде се е получил пробив и сега търсят кого да дадат курбан.

Язък за шофьора, отиде курбан. Тази роля по-често се случва с трафик на наркотици. Заловят някого, той си няма никакъв хабер за какво става дума. И гори (бушон).

Руснаците са виновни.

От кремъл ли ви учат да серете под всяка тема включваща човешка трагедия?

Сърбал съм много английска попара! На всякакво ниво! Не ви я препоръчвам, горчи! Винаги имам едно на ум с тях! Когато съм по-добър от тях и ги побеждавам - признават с половин уста и винаги обясняват загубата си с нещо “нечестно” от моя страна. Когато ме бият искат да ме наврат на кучето в гъза! Никакъв респект към победения! Такива фиести разиграха вече няколко: мачът по футбол, сега с камиона! Ами още от Жоро Марково време, после Батето итн. За тях индийци и пакистанци са сто пъти “посвестн” от нас. Не стават за партньори за нищо! Сега ще се извини ли някой за това двулично подмятане, за българската следа? Ами за заглавията: “Англия-животни”?! За това се произнесоха и премиерът и негово превъзходителство посланикът в София! Мръсни пияни английски свини! Дано го прочетат повече пора преди да го изтриете!

Еййй прости ингилизи!... Абе пускате ги безвизово да влизат виетнамците... Те поне са готови да бачкат, а не са някакви злобни и мързеливи исляамисти

Малки им са чурките, затова не ги искат.

трагедия е когато умират хора

Щом е "около 20 г" значи че не е европеец - а е най-вероятно азиятец, от тези, които живеят с около 200 г назад, може би с повече.

Трагични англета.

То най-лесното да обвиниш шофьора. Той естествено нищо не е знаел. Като за трафика на наркотици. Шофьора може и нищо да не знае,но отива в пандиза. Големите риби не можеш да ги откриеш.

Е защо така, обвинението трябваше да е към българския камион, като се наблегне на българския

А Скрипал как го разкриха за секунди, а тук не могат

Забравил си да сложиш думата разкриха в кавички.

роднините помагачи на нарушителите на д ържавната граница на Великобритания няма ли да има обвинения!Защо тези виетнамци не си седяха кротко в страната си работейки като животновъди,земеделци,и бачкатори в заводи които има доста там! Виетнам дръпна много икономически и живота там не е лош,но алчността и комплексарщината убиват!

Били са от изключително затънтена провинция на Виетнам.

във всяка затънтена провинция се работи,не като в българия само в София!

Понеже са от жълтата раса не могат да ги познаят, но черните дето ги ебат и колят всеки ден веднага ги познават по кура!!!

А как тогава един Скрипал го разкриха за секунди тук за 39 не могат

Минавам само да пожелая РАК на белия дрон на трола цезарбг

Извинявам се. Имам предвид РАК на белия дроб

Мерси подобно за всички около тебе!!

Като избиваха на ляво и надясно в Средновековието и колонизираха не търсеха кои са жертвите.Сега им пречи ЕУ и мигрантите. Трябва да си платят. Всичко се връща. Господ забавя но не забраня.

Кво са се маскирали тия като космонавтш. Като ги избиваха в средновековието като колонии не се маскираха. Шибани колонизатори. Да се оправят сега с мигрантите. Всичко се връща в тоя живот

Къде са Холмс и Уотсън те всичко знаят!!при съвременните технологии тези би трябвало да са познати!!! Забравих БРЕКЗИТА ги мъчи та са толкова слаби!!