17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българско безобразие...нисък интелект и наглост.

През ноща бракониер, а през деня ловец.

Е, изтървали са го. Каква е причината да се пише лъжа, че са го влачили? Кой е по-голям вредител? Стрелците ли, или журналисътът-лъжец? И накрая... е, случват се грешки. Защо е тази злоба срещу стрелците? Те самите съжаляват стократно.

В древна Англия за убийство на елен са обезглавявали!

Варвари! Пък и не е вярно.

аз съм застрелял доста дивеч, също съм заколил и доста домашни животни от всякакъв вдид, и съм ги приготвял по всевъзможни рецепти! забелязал съм разлика в качеството на месото дори на животни живяли в едни и същи условия! има сърни, елени и диви прасета от които дори каймата не е качествена! но е сигурно, че няма природозащитник който да е отказал да мези независимо как е сервирано месото!!

Тогава да те питам, понеже не схващаш картинката от написаното в цялата статия, или иронизираш... Та, питам те, ти бракониер ли си или не!? И кога е разрешения период на ловуване!? Само не ми казвай, че ловците ловуват април(СТРОГО ЗАБРАНЕНО Е, ако не знаеш законът за лова и дивеча)!!

България, страната в която куче влаче рейс, диря няма няма еееей, не е странно че бракониери влачат нещо си.. Всеки влачи, България се нарича.

Трябва спешно да се забранят нощните прицели и заглушителите, а притежаването и продажбата им да се криминализират. Ако това не се направи, много бързо всичко, което мърда ще бъде изтребено. Защото е пълно с комплексари, които могат да си позволят да дадат 8-10К лв и да си избиват комплексите по цяла нощ.

Умрат...да ги влачат...костите им да белеят...деееейба и човекоподобните гюбрета...ловец ли е - мърша е

а нещо за видните "ловци" дрОгарите тодор живков, пенчо кубадински ,георги първанов, путин владимир владимирович и тнт и так дале да речеш?

Да ги убие Господ...

Говорил съм с ловци. Всички бракониерстват. Ловните дружинки са задължение.

Вулгаристанецът е дивак. Варварин. Инфекция за земята и природата. Добре, че една друга инфекция коригира с успех грешката на историята.

щом с природата си говорил си ми ясен ....

В цяла България се бракониерства !!! За никой ловец това не е тайна !!! И наши, и ваши, и тези, които трябва да пазят - също !!! ВСИЧКИ !!! Манталитета на ловците е променен ! Индивидуални бележки, за хищници, дори таксациите се ползват за прикриване на бракониерстването ! Важно е да влиза таксичката от всеки, МАМИЦАТА ВИ !

а бе глупаци,никъде не са го влачили, защото ако го бяха влачили вие щяхте да му намерите само кожата и карантиите! просто тъпаците не са го намерили след като са го гръмнали! утре някой "редактор" ще напише и че след като са го влачили са го и изнасилили!

Ако оня убил зубъра му бяха сложени пранги като на Иванчева и беше доведен до София пеш , това нямаше да се случи ! А за това , че не знаят кои са , са пълни лъжи ТЕХНИ ХОРА СА !

чии техни?

блрс трябва да се закрие.

Не правиш явно разлика между ловец и бракониер...

Как като няма такава.

В извън защитена територия?!

В Делиормана са най-големите бракониери. Голяма част от тях са мюсулмани, но това не им пречи да бият и диви прасета. Фризерите са им пълни с прасешка луканка, но иначе са много благодаверни в джамията.

Изроди, цялата нация става все по-жестока

Много генетично увреден материал...

Тези са задминали и първобитните хора. Но този регион Разград - и Търговище явно е с преобладавощо пропаднало население.

Ако не сте чували определението "ходещи женски полови органи" - отнася се точно за такива "хора". Тотални дебили.

Само немога да разбера защо трябва да обиждаме женските порови органи...

Човешките изроди не само не спят, множат се. Ми, да им се връща!