Божидар Димитров с награда като на президента на Лувъра

Министър на културата Боил Банов награди професор Божидар Димитров с реплика на съд от съкровището на кан Кубрат, украсен със златен овен.

Обратно в новината

Коментари - Божидар Димитров с награда като на президента на Лувъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОФЕСОР ДИМИТРОВ, БЛАГОДАРИМ ВИ, ЗА ВСИЧКО,КОЕТО НАПРАВИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ, ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И СПОКОЙНИ ГОДИНИ!!!!

КЪВ УЧЕН Е ???? НЕЩО ПУБЛИКАЦИИ И ТЪЙ НАТАТЪК

Заслужава!

Браво,Божо!

Този човек получава награда като историк. Дали е доносник, или не, точно тук никой не може да докаже. За това да го съди друг. Аз не мога да отрека професионализма му.

Ето това са думи на интелигентен млад човек , а не на поплювко като представилия се като 1 !

Кристе, не е твоя работа да оценяваш един самозван професор. А като знаем, че е бил любимец,на всички режими и не е успял да стане професор, става ясно, че за нищо не го бива освен за агент.

агентите на ДС се поддържат, ей не измряха тези хора и ще бъдат на власт винаги, защото са много и си предават лошотията на децата

Не се ли уморихте да дрънкате за тая ДС - хем хал хабер си нямате , хем плюете , те така за спорт или самодоказване или ..и вие не знаете за какво :( Димитров е работил за външното разузнаване и е допринесъл много за изясняване на факти и документи от историята ни. За вас всички са под един знаменател - доносници ! Доносници бяха 2/3 от целокупния български народ - всеки искаше да натопи съседа или колегата. От къде мислиш идва приказката " не искам на мен да ми е добре , искам на Вуте да му е зле " ! Оставете Божидар на мира !

Тая новата Боно, ваш човек пие?? Да не излезе, че и тя е от кумовете или брадчедите ?

Един циркаджия по-малко.

Награда на подъл доносник на ДС е подигравка с нормалните хора.Мафия.

Вие със затворническия кой сте?

Няма нито кан нито хан произношението му е на полу арабски полу тюркски К с Х с небцето. хуно тюкрксия ни произход не го ли зарязахме вече?!

Полуарабски и полутюркски се пише слято на български и е с предимство пред К и Х, за които не е ясно как ще ги произнесеш "с небцето".