Мартин Димитров: Добре сложен съм и висок на ръст

Лидерът на СДС Мартин Димитров подхвана нова атака срещу министър Божидар Димитров и за пореден път поиска оставката му.

Обратно в новината

Коментари - Мартин Димитров: Добре сложен съм и висок на ръст | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще ни занимават с този нахален лилипут,никой не обръща такова внимание на изказването на Б.Д,,в случая става въпрос за нещо много по съществено-за мощите на Йоан Предтеча,което е много по-важно и значимо и със знаково значение, и което лилипута се старае да обезличи.На такива като М.Д.,дай им конфликти,нищо градивно.Защо въобще му дават трибуна на тоя!Да слушаме глупости!Та Б.Д. попита "защо е тази злоба в този....народ" и ето отговора-ей такива като Мартично да отсичат глави на тези които са над тях.Та ето...затова се пени от злоба!Да не би да няма злоба в изобилие.И какво е направил лилипута досега и какво Б.Д. за страната-разлика от земята до небето!

Ех Мартине ,Мартине да ти имах самочуствието!Не лилипут а просто един смешник!Абсолютна истина е изказването на Димитров !Вярно неприятно заключение но е истина!Е и Славейков много отдавна също го е прозрял и е казал -не народ ,а мърша!А К.Иречек?И той не е могъл да разбере психологията на българина един другимо да се мразим и правим мръсно

мога да пиша много добре.просто пиша емоционално. не виждам смисъл да обясняваш нещо на човак който не рабира.

чукундури сме и чукундури ще си останеме,щом така възприемаме министър да каже на народа си ,че е шибан,това е чудо невиждано,и тук даже го оправдават.Вън от всякъде на шибания министър да ходи да тича по цици,ама нали сме шибани ........чукундури почваме баш правия мартин да го подиграваме лудница кухи същества,верно че у нас на нормалните викат луди.

Мартине,няма я синята лапаница,намаля и червената.Остана синята говорилня - ти,твоят ментор и другите,остана и червената говорилня -Нинова,Кутев,Станишев ...все още са много.При вас няма идеи,развитие и хора.Точно за Вас /БСП и смешната синя коалиция/би трябвало да се отнасят думите на уважавания проф.Димитров.Вероятно и затова реагираш така объркано и неадекватно.Или още не можеш да приемеш реалността на последния изборен резултат?Последния...

Много бързо израснах,разлистих се и започнах като комсомолски секретар акъл да давам.То един акъл тук,то друг акъл там,и накрая прогнила ,мухлясала шума пада.Съдба!Аз съм висок и строен и много зле мебелиран от шията нагоре.Защото е месец август и гледът само да ме подвеждат на екарана,та затова ги ръся тези безсмислеци.

Мартин е прав, че трябва БД да си подаде оставката, обаче това едва ли ще стане, първо, защото той няма морал и достойнство, което е доказал много пъти, и второ - от коментарите се вижда, че го поддържат много шибани хора за изказването му и по този начин си признават, че са шибан народ и си заслужават съдбата. Мартин Димитров го подкрепят само интелигентни хора, а те са много малко.

Мартинчо пропусна да каже, че освен умен и красив е и много скромен!

че е без мозък наш Малтинчо..???

ДА божидаре ДИМИТРОВ !! ш-Н НАРОД ЩОТО ТЪРПИМ ТАКИВА КАТО ВАС. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.... мартин димитров не е лилипут ...а Нормален ,свестен ,ивнелигентен човек!!!!!! а Такива Тук ..не виреян нали...ш...ни българи????????? не може да очакваш друго от хара коисто са били агенти на дс....

Божидар Димитров каза една гола истина и точно както си е в действителност!!!А истината винаги боли,но най-важното за голямо съжаление е че е истина!

Отдавна искам всичките тези олигофрени политиците да ги снимат само по бански за да видят българите за какви физически и духовни уроди става дума. Мартинчо е един мекишар не знам в каква форма е но сигурно е разтечена и безформена. Дребосък!

Може да изглежда добре М.Д. ама аз си искам някой като Желю - дребен и неугледен ама с истинска партия зад себе си, а не политическо клубче с мъжага или секс символ за лидер. Искам ама няма ,а няма и да има. Инерцията не може да натика СДС и ДСБ още веднъж у парламента. Вече няма инерция - СДС е дребно политкръжоче както и ДСБ. У тях няма енергия. Идеите им са дребни, членовете им са дребни. Кой успя се облажи от тях, а то бяха доста в т.ч. не съвсем прозрачни субекти. Няма и не може да има прошка за Костов , за П. Стоянов, за Ф. Димитров , за царя - рушители на съвременна България, вкарали народа ни в третия свят без око да им мигне заради демокрация , от която и те се отричат - само от демокрацията обаче, от облагите не, там успехите им са сериозни. Сбогом господа . Лошо, че М.Димитров се опитва да им влезе в компанията, а не му трябва. Няма празно в политиката. Бойко го доказа. Тоя бой дето им фърли ГЕРБ дано ги вразуми, ама не вярвам и по-добре та да се очистим от кривата им демо-окрадация.

Времето на синята идея изтече.

"Добре сложен съм, добър на ръст съм, в добра форма съм"... във вода не потъвам, особено главата.

Господинчо arhar,ти или си много заблуден,или ти плащат много,за да говориш глупости по форумите за ББ.Що се отнася до Мартин Димитров,той е образован,интелегентен и информиран и може да им е от полза на тия/не съм син/

Мартинчо,приготвил съм каруцата за хората от синята коалиция да ходят на президентски избори.Ще се съберете всички,нали?Да бяхте малко повече,че да ви дам микробус.

Не ,че одобрявам какво е казал Божидар Димитров. Но нали е демокрация и всеки има право да си говори както му е добре. Но да не забравеме тази изкривена демокрация кой е създаде в България. А за М. Димитров просто нямам думи ,една шепа хора ги избраха и се присламчиха към Герб и на всичкото отгоре започнаха да ги критикуват. Не мога да ги разбера тези хора . И вако и тако . Като им отърва така си говорят. .

Несокопосано недоносено имитаторче на командира-приватизатор на Балкан и Кремиковци. Народът помни, поне този който има акъл.

Мартинчо, Мартинчо, комсомолче батьово - това е метафора...

Хайде да направим едно допитване по нета - Вярно ли е твърдението на проф. Б.Димитров за М.Димитров, че е лилипут ;-) От сега съм сигурен в резултата. 2/3 от гласовете ще са - "Ами лилипут е Мартин Димитров" ;-) Такива незначителни политици като М.Димитров са едно огромно недоразумение :)

Ми да сложим "проф." Юлиан Вучков за министър, тогава!

ЗАЩО НЕ? ЗА РАЗЛИКА ОТ МАРТИНЧО, ПРОФЕСОР ВУЧКОВ ИМА МОЗЪК!

Оформи се ново задогледално кюше: "турски кенеф"(това ни е Отечеството)-"феодални старци" (това ни е науката)-"шибан народ" (това сме ние).:)) Тия остроумия май минават само во земите во развоj. А г-н Димитров като иска да покажува инициjатива да не забравя, че личностите треба да бидат свесни за етичката позициja. И г-н Димитров също треба да почитува определени правила. Етичките правила са важни за сите индивидуи. Това е частично комуникациjя на странски jазик -специално за г-н Б. Димитров - да развива способност да комуницира и критички да размислува. Мисля, че в текста "йот" може и да е изчезнал в резултат на транслитерацията.

Ало Скопска област,кога ще научите книжовния език!Срамота чисти българи,а пък говорят като цигани!

Много съм готин бе хей...

Абе Мартинчо, първо вкарай в парламента някои и друг депутат. Заедно с Костов пак сте шепа хора. Това е защото СДС въобще не оправда очаквенията и направи от БГ последна дупка на кавала.

В РъБъ е така умните са шепа хора има няма 9% ,другите само ругаят,слушкат 4труд",24 овце,"дългия" и велева,и несамо слушкат ами повтарят и верват.,затова сме на това дередже,айде послушко шащо дерзай пич кух.

Чел съм много хубаво написани исторически книги от Б. Димитров. За съжаление от момента когато се сближи с Бойко Борисов, Б. Димитров много бързо усвои езика на мутрите, на хамалите, на каруцарите, на чалгаджиите както и пренебрежителното отношение към българския народ. А нима отношението и езика на Дянков, Ц. Цветанов, Цачева не е същото? Дано следващото ново правителство, а не се съмнявам, че ще има такова, да не копира и тази лоша страна на сегашното.

всички тия мижитурки да престанат да плещят глупости и да следят и повтарят действията на Господин Борисов - единствено достйния политик, който носи на плещите си благополучието на държавата и я тегли към Европа!

Мартине, гледах те сутринта по ВТV. Не спря да говориш глупости като дружинна в миналото с инструкции от ОК на ДКМС. За какъв ръст без индустрия, бе Мартине. Вече в Германия вноса надхвърля износа, което означава заеми от световните банкови институции, а ти си тръгнал да обвиняваш ГЕРБ. Това е обективната реалност и хора като Божидар Димитров поне се опитват да повдигат духа на нацията. Повече от ясно е какво е имал пред вид в репликата си Б.Д. Стига демагогия и фалшива загриженост за това как бил наречен "народа". За репката на Ники Младенов относно конфликта Турция/Израел защо не се изказа, Мартине? Пречи Ви Б.Д., защото има национално отговорна позиция, а не интернационално безотговорна спрямо България...

Ми то момчето ръководи. Кои и какво, друга тема. Че кой да сложат, и без друго двама-трима останаха, та той ми се види най-окомуш и читав от тримата. Сега и бившите му опоненти са поели по този почин и затихват ли, затихват с функциите. Нещо като "Левски" и особено "ЦСКА", да ме прощават ритнитопковците.

Б.Димитров е напомнил, че шибаняци има и в Парламента.Не изклячва Мартинчо,Иванчо,Воленчо и др.Там има и простаци,но те са в групата на двойношибаняците.

Срам ни е от вас!

ами след като такива тиквари ни управляват ведно с мутрите то е явно че народа е точно такъв.

СДС бе сведена от Костов до един файтон хора и това че Мартин е лилипут е казано в преносен не в буквален смисъл. с едно съм съгласен-българите сме злобни,завистливи и отмъстителни демек шибана нация- но казано от министър това вече е недопустимо. Това хората го споделят на чаша бира всяка вечер и така е било от много години не от вчера. Затова резултати в България няма като я сравняваме с други човешки "матрияли". Тази народопсихология ако не се промени нищо добро няма да се случи по нашите земи.

Можеш да говориш само от името на своите роднини, приятели и близки!Ако те са такива ти си за съжаление!И не приписвай техните качества / а сигурно и своите/ на всички българи!

Ти да не би да растеш в саксия и не виждаш реалностите. Еле пък през последните 20 години. Тези неща ги знае вече всяко хлапе . Жалко е за теб ,че до сега не си го разбрал.

Хвани Мартин, удари Божидар, Иван Костов сам ще падне.

б. димитров подготвя общественото мнение за откриване на мощите на ИСУС ХРИСТОС - нищо че е възкръснал!

Не ти липсва иначе самочувствие..Размечта се..а?

ей сини боклуци я си затваряйте плювалниците, че и вашето време ще дойде скоро...

Истината и Причината, не може без Причината : соцкомунизма е създал от нас особен тип хора - зли,злобни, завистливи , крадци и двулични лъжди. По време на Демокрацията се обогати с грубост, наглост, бруталност. Тези които притежават над 50% от тези качества /това са твърдото ядро на БСП/ са носители посткомунистическия вирус и Зараза и Божидар Димитров е техен типичен представител и ... Всеки който се противопоставя на посткомунистическия вирус първо в себеси / всички го имаме малко или повече/ и се борят срещу Заразата заслужават Подкрепа Браво на Мартин Димитров. прав е Мартин Димитров около 66% поведението на

Хвани единия удари другия. :)))

Тоя сигурно по същия начин не може да различи "труп" от "политически труп"