Хампарцумян: Трябва да си намерим пътя за устойчив растеж

Има ясна причина, която прави разбираемо защо тук сме по-консервативни. Българската регулация е нещо като усмирителна риза за всеки случай – да не се повтори нещо, което се е случило.

Обратно в новината

Коментари - Хампарцумян: Трябва да си намерим пътя за устойчив растеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-устойчивото развитие е в национализацията на Банките, а малко по-късно и на промишленноста !!!

откоаг химик- приятелите на мангалето дават акъл по финанси моля? голем смех

Всичко разпродада/ооо/ха и окрада/ооо/ха. При 500 млрд. прогнозна цена на приватизацията в държавата влезаха около 50-60 млрд. Сега държавата няма никакви инструменти за въздействие при форсмажорни обстоятелства, какъвто е случаят в момента. Който и да е на власт /политическа/, ако няма икономическа и финансова той е обречен. Всеки да си прави заключението сам, за каква демокрация се борихме, а каква стана тя. Пълна бутафория. Яко ни изработиха всички нас, но най лошото следва за поколенията след нас.

Хампарцуне, пътят за устойчив растеж на новоизпечените капиталисти и банкери е само на запад и то преди да са избягали Боко и Цеца! После ще е късно! За тези, които останат устойчивият растеж ще бъде към "что такое советская власть и в чем суть етой власти, которой многие сдесь не понимают"... Временната и частична стабилизация на капитализма си отива...

Много е интересно да чуем коментарите на дамите за тази личност! Каква трябва да си , за да си лягаш с тази слуз?

Този трябва да го провесят за мъжкото му достойнство на тротоара пред банката... за пример на младите: какво е това, което е противоположното, на което човек трябва да бъде!

Този мръсник е не по-малко отговорен за мафиотската приватизация от Костов. Той беше шеф на АП и двамата окрадоха и съсипаха икономиката. За награда получи този пост да лапа до живот. Лично, ако имах възможност, бих му разбил гадната муцуна.

Ха-Ха-Ха: Този арменец до 2000 г. не беше помирисвал Банка или някакава сериозна работа или бизнес. Беше КУРсолтант и севетваше как да се прави бандитска приватизация. А сега ще дава ъкъл на БЪЛГАРИТЕ!!!! Между редевете на изказването трябва да четем: "Ние (далавераджиййте) трябва да си измислим нова далавера - пазарната икономика и евро-тейлът явно се среват. Такава далавера ни трябва на НАС, за да ви изпъжем още веднъж и то за дълго". Как ще го измисли??? То така не става - днес си един, утре се събуждаш и ставаш друг!!! И тези вземат по 10,000 евро заплата.! А мисълтат им като на студенти 3 курс/задочно. ТЕГЛЕТЕ ПАРИЦИТЕ ОТ ИТАЛИАНСКАТА МУ БАНКА И ГИ ОБРЪЩАЙТЕ В ЗЛАТО ИЛИ ДОЛАРИ!!!! НИЩО НА ТЕЗИ МАРОДЕРИ!!!!

Бабината ти мазна мутро. Ти ще ми говориш за "стабилен растеж " дето ТИ и такива като ТЕБ излъгахте бизнеса ,че ще се развива така ,че да тегли кредити ,после излъгахте и хората ,че бизнесът ще е стабилен и няма да има проблем за тях . Набълбукаха се всички с кредити и с противно високите ви лихви ,а вие сте доволни......мазник противен !!!!!!!

"Намереният път" неизбежно минава през натикването ви в панделата, крадци с крадци!!!

Късно е Хампарцумяне. Ойде коню у риеката. лошите кредити след цялото напудряне, прикриване и замазване са 22%. Спомняте ли си когата бяха 1,5% и ви казвах, че ще стигнат 35%. Обявихте ме за луд и масово ме питахте от къде съм си купил дипломата. Е? Още ли смятате, че лошите крдити няма да стигнат 35%?

А КАКВА МУ Е ЗАПЛАТТА.БАЙ ИВАН ГО НАЗНАЧИ ТАМ СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИЯТА

Двамата глупака дето си приказват са ясни: Б. Данов и Пръцпръцян. Въпросът е кой е третия?

иван, петър, христо и др. млади българи са на гурбет по света , за да препечелят по нещо и да ги изпратят на семеиствата си за да ги вложат в банките в България, за да може Хампарцумян да се разпорежда с тях и такива като него да правят милиони и милярди на техен гръб....да живее българо - арменската дружба

Под давлението и помоща на Хапарцумян лихвите тук не са като в Е.С 3% или 4% а 13% та дори и 16%. Защо тук лихвите са толкова високи и кога ще станат както в държавите от Е.С ?

Леончо да не се пъчи много много напред- че ги знаем какви са работяги-и арменците и евреите- един дол дренки са... А за работата на банките- те наистина имат печалба единствено и само тогава когато има оборот на парите- например за всеко плащане по банков път се взема такса-и така, стотици и хиляди пъти и хиляди хора и фирми- а с лихвите-там са едни най-обикновенни статици- само следят как РЕАГИРАТ'ГОЛЕМИТЕ ЛЪВОВЕ-И ГИ ИМИТИРАТ ТА ДАНО НАМАЖАТ ПОКРАЙ ТЯХ- слаби малки банки,като родните ,управлявани от самоуки банкери само не са в състояние и една десетта от процента да променят... То как ни е държавата -така са ни и банките...

НЕЩО НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЗАТВОРЕН КЛОН НА БАНКА! НЕ СЪМ ВИДЯЛ ИКОНОМИИ ОТ ТЯХНА СТРАНА, НАПРОТИВ, ЧУДЯТ СЕ КАКВА ТАКСА ДА ИЗМИСЛЯТ. РЕАЛНО ЧОВЕК КАТО СМЕТНЕ ВЪРНАТОТО КЪМ ВЗЕТОТО ИЗЛИЗА НАД 30%, ХАЙДЕ ПОСОЧЕТЕ ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА /А И НЕ ЕВРОПЕЙСКА/ СТРАНА С ТАКИВА ЛИХВИ ПО КРЕДИТИТЕ!!!!

Така е с банките, докато политиците ги хранят с парите на данъкоплатците

Опасявам се, че Хъмпърцунянката не е в час, както и повечето банкстери от више и нише ниво. Те не знаят изобщо как работи системата която управляват, камо ли да вземат мерки да съживят икономиката. Дори е факт, че "банката" на въпросния "банкер" прави точно обратното, на това което трябва да направи, за да се свърши кризата. Конкретно примерче - вдигат лихви по текущи кредити и увеличават таксите за услугите си и измислят нови такива. А трябва да правят обратно - да помпат пари в системата, вместо да я обезкървяват. Левонка, батко, ако твоята банка не налива пари в системата те няма откъде да дойдат. Извънземните няма да дойдат да ти дадат пари. Трябва ти да ги заемеш от бнб, да ги дадеш на заем на бизнеса и хората и после да търсиш нови клиенти, та те да дадат на първите и първите да ти върнат парите с лихвите. Така работи тази система. С лихва и растеж. Това което сега правите Левончо само убива бавно икономиката. Акъл от този човечец не искам. Особено на тема финанси. Ужас! Банкерите ще съсипят цивилизацията с глупостта си!

Иване, Опасявам се, че си ужасно ПРАВ. Много ми се искаше да не си, ама - на прав си! За всичко, което си написал. Лоша работа.

Невероятно нещо са хейтърите. Имам чувството, че стоят и чакат с изцъклен поглед да излезе някаква новина, за да почнат трескаво да пишат и да леят помия. Може новината да е никаква ама пък душевните им излияния са все едно че съобщават за края на света. Направо човек се чуди откъде са намерили пари за компютър на който да кършат пръсти и как си плащат сметката за интернет.

Нека да са хейтъри хората но, когато постоянно вдигат вноските по лизинга, когато кредитите растът а не намаляват, вдигат си лихвите както си искат, когато ти казват ами заложи си жилището за да не те фалираме или банката иска атрактивни имоти за да обезпечи на 200% кредита. Кой е хейтъра, тоя дето гледа да изцеди и последната капка кръв от обезкървения народ или човека който се опитва да си спаси бизнеса и да внесе осигуровките и да плати заплатите на работниците си?

Не знам дали сте морско конче или самата Горгона ... Мога ли да разчитам на Вашето активно участие в очевидно-предстоящия Разговор ?! ( , но моля Ви -- единствено-и-само в/чрез отворена, непредубедена и прозрачна Дискусия )

Ха ... Ха-ха ... Хам..парцумян ! И сега и в оркестър ( Уеуе мауе с какво `име` ! ) ли ще ми гъгнете с Данев (и плиутеъи) ?! ....... Ама сериозно, Левон -- открай време златарите ни са арменци ( И имам наистина-добри ! Че и приятели арменци/ки !!! ), нима не е крайно време у нас за работенето с/на парите да се захванат Тези, които от памтивека са Еталон ?!

Пътечка към истина кой ще направи в душите на хората днес? Народът от зло и лъжи ще забрави какво е достойнство и чест. Ще може ли Бойко Борисов най-сетне да сложи в държавата ред? Без истина няма как Дянков да сметне проклетия скапан бюджет. Защото с лъжите на "царя" живеем, дъртакът, дошъл от Мадрид, така ни оправи, че още тъпеем и жали се еб.н на бит. Лъжите в България бъкат, извират, пълзят и под път, и над път, с лъжи и държавници днес се избират, те лъжат и яко крадат. Без истина просто народът не може да тръгне, дори и с късмет. И не магистрали, пътечка дай, Боже, по нея да крачим напред! Пътечка към истина кой ще прокара, дали е роден или не? Ще чакаме, носейки робски самара... Да чакаме можем поне...

:-) ... Благодаря за уходърпанието, ГНЕВЕН ! Дотук, Колеги/жки имате : -оформяне на начална група доброволци ( Имаме и небългар(к)и ! ); -работи се у нас и не-у-нас ( Та чак и от отвъд Атлантика ; Сега ! ... Има и в Страната на Идеята -- Съжалявам, Идея за България ! Очаквах да сте вие ; Нейсе, здраве да е . ... Има и на други места де .)

Да бе да дайте си парите при тях доброволно не без риск на нищожен % а те после ще мародерстват с тяхните ипотеки и високи % - убийци на фирми и физически лица , това го няма никъде по света

А ! Ама Вие, Таня -- значи имате Познания и ( И ! ) в тази насока ; Възхитен съм !!!

Този не беше ли първи Шлейф на кака Цеца и Бат Боко? Додругия верен паж- Искров. До кога медиите ще ни навират да слушаме неговите бисери?

Абе ,94ти си голям тъпак търсиш повод да нападнеш Бойко. Що го правиш?.....Резнаха ти лапачка ли ?...Гласувах за БОЙКО не за герб.....

и унищожиха бизнеса. Защото са слуги на задокеански мекерета. Защото гласувайки за ББ, гласуваш за работа до 60+ГРОБ

До Ала бала ! Абе твоята лапачка как Боко я напълни, след като гласува за него? Не е лошо да ни светнеш. Той първо напълва своята лапачка, после на Гербаджиите и накрая ако остане на техните придворни. Да кажеш , че отделяш Боко от партията му е просто СМЕШНА ПРОСТОТИЯ. Във властта се върши политика на Партия ГРОБ бе алабаладжия?! Тя носи първа политическа отговорност пред историята .А нейните държавници носят персонална отговорност за управленията си също пред поколенията и историята. Когато обаче България стане правова държава, ще им потърси и колективна и персонална политическа отговорност, да не си мислят че ще им се размине.

Кой е пътя да крадете и богатеете за сметка на нас бедните. Ах, защо са толкова търпеливи или оглупели българите?........

У нас няма истински банкери, а лихвари!

Никъде по света ,но тук те са безцеремонни.........

та той е инж. химик, за какъв банкер става дума? няма ли някой журналист да се разрови из професионалната му кариера, да проследи израстването му, но да следи и причина-следствие. ще излязат страхотни неща.

Банките са спрели да дават кредити, вдгат остоянно лихвите на съществуващите лизинги/кредити и обезкървяват бизнеса на макс или квото не може да изсмуче държавата ще го изсмуче банката. Сега за да вземеш кредит трябва да им дадеш имот и то ако искаш примерно 100'000 лв. имота ти трябва да е оценен за минимум 200'000 лв. Абсолютна наглост. Слагат и постоянно расдтяща лихва която стартира от около 15%. Пълна изродщина е това. Така че хора, който има пари в банка да си ги изтегли всички докато останат без оборотни дори.