Бойко Рашков призна за миграционен натиск, но това не било само местен проблем

Бивш и настоящ вътрешни министри си разменят обвинения в парламента кой как „обезпечава криминалния контингент“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови и Нинови.

Вярно, че е глобален, но какъвто и да го наричате и обвинявайте Борисов, беше успял да се договори с Ердоган, тълпите да не се насочват към нашата граница. Да видим сега, Рашковците и Рошлявците от ИТН и ДЕИБЪ какво ще направят....едно голямо нищо.. ще гледат само как ордите ще щурмуват границата и ще се разхождат по Центъра на София и цяла България.

мигрантите да ги настаняват в имотите на селянчето педерашков

България е разграден двор, всякакви влизат когато им скимне. Нито имаме армия, нито имаме някой , като Орбан, който да направи нещо за охрана на границата. Положението е безнадеждно.

То и при ББ държавите около нас имаха мигрантски проблем, но ние си бяхме добре, нещо тези твърде много се бяха ангажирали с чегъртването и предизборната кампания на президента и збравиха, че на границата има мигранти.

Служба не остана :)

ДА ЖИВЕЕ МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!

Не подценявайте фатмака,от виенската опера е наредено да спре мигрантския поток

Още ли сте много доволни от служебното правителство?

Най-накрая се сети, всъщност го подсетиха Рашков, че София не е България и той трябва да свърши някаква работа покрай ПР кампанията.

Миграционен натиск има защото Радев, Ристю, Рептила и патриотите използват външнополитически въпроси за краткосрочни вътрешнополитически и предизборни ползички! Когато президент и имащи претенции на управляващи в една малка и слаба държава, директно плюят по диктатор в съседна голяма и силна държава, която ползва поток от стотици хиляди мигранти за оръжие, се случва точно това! Тиквата може да я всякакъв, но знаеше как да влеазе под кожата на Ердоган по въпроса!Когато на турско-гръцката граница почти се водеше война между мигранти и гръцката армия, 30км по нагоре, на нашата граница нямаше един! А турската жандармерия пазеше пътщата към цялата ни граница! Сега мунчо, янев или новия премиер, ако изобщо има такъв, ще ходят да се кланят на диктатора и да молят пак да ги спре! Като не знаеш кога да си затваряш устата, ще лижеш с нея!

Миграционен натиск има, защото нямаме граница и гранични войски.

Имаме войска и гранична полиция! Пиши се доброволец и отивай да вардиш като знаеш толкова. Много сте силни пред мониторите! Ама като тръгнат масово към границата ни, няма да дойдете да помагате, както гърците помагат на армията и полицията си, а ще хукнете да се криете при родните в чужбина!!!

Гранична полиция не е гранични войски. И доброволец - посреща на тази паплач няма да стана. Като набират доброволци за гранична войска, и ако си ми върнат АК-то, повярвай ми пръв ще съм там, а по пътя мога да намина и да ти пръдна в лайняната устичка.

как да нямаме полиция и гранични войски и от кога ги нямаме? До април месец имахме , а сега нямаме. Е що така ?

От кога нямаме гранична полиция и граница. Как до сега имахме и сега вече нямаме.

Сичката ГЕРБерска сган явно е мобилизирана, за да плюе тук. В пресата се появи информация, че онзи национален предател е ходил при Ердоган, за да го моли онзи да праща мигранти към България, за да притиска правителството, а той да се прави тук на национален спасител. Не вярвах, че някой някой може да падне толкова ниско. Цялата кампания в последните дни обаче го потвърждава. Оградата ви, дето изсипахте повече от половин милиард за нея, що не върши работа?

Да, опредено си личи когато се активизират лапачите на мюсюлмански топки.

на ХАОСА !

И за какво да вардят? Нали има ограда! Пейте и си свиркайте.

Некой може ли да ми каже какво прави Тиквун при Ердоган една седмица преди изборите? За един превъзбуден Герберски трол питам.

Поне един от тия дето са ми сложили минус да ми отговори,виждам,че и на вас като герберски тролчета ви е неприятно..

Те си го казаха в прав текст, бе мунчо - когато един бивш премиер, посещава чужда държава която се ръководи от човек с който са имали стотци срещи през годините, е възпитано да поне да се обадиш, че си в държавата, а ако те поканят на среща да отидеш. Христо Иванов и кликата му и те обикаляха из турция, ама нито някой писа за това, нито някой е го покани на среща .... щото си е никой в международен план. Нещо друго да те интересува, което плиткия ти мозук не може да асимилира?

Орална и анална любов.

По оралната е Мунчо!

То това да гониш емигранти не като да привикваш даскали и да затваряш кметове с измислени обвинения! чета вече, че и ало измамниците са се активизирали пак има "удари" за десетки хиляди .. Явно и престъпниците се радва, че на власт е Бойко Рашков...

Троловете на ГЕРБДПС всячески се опитват да ни убедят, че единственият ефективен подход към съседката е роболепието на Борисов. Няма нищо по-далеч от истината.

от Черепухин,призна ли?!

!

как само преди няколко години центъра на София беше залят он мигранти и имаше улици, по които не може да се мине . Тогава Рашков не беше министър, но тях пак ги имаше.Рашков не е министър и на Латвия, но там групите нелегални, преминали границата са доста големи. И са стигнали до там без да минават през България. Десет години бяха виновни предишните управляващи, сега са виновни следващите . Ами като през тези 10 години са ни управлявали толкона добре, защо сега никой не ги иска ?

Дамаджаната да признае нещо? АБСУРД...

Тази бутилка до дясната му ръка минерална вода ли е? Някой провери ли съдържанието?

сливовица от нашия край.

Еех, Чашков, живота не е само срс-та.

PEYTSCH

Рашков да посочи какво е предприел за тези 2-3 месеца за да засили ОХРАНАТА по границата, а не са „чегърка“ !

по опасни са руските бежанци. Време е всички руснаци да се изгонят обратно в руската кочина.. Нали не им харесва в ЕС ..ха.ха Иначе да не осъмнем утре с варненска и бургаска руска република.

Турчеешия циганин пак се изказа.

Не може да има човек с толкова ЧЕРНА душа ! Не е истина ! Със сигурност е тежко болен ! Абе има една поговорка , на калпавия --й , вълната му пречи !!!

Мигрантския поток е политика на Запада! Борисов се имаше с Ердоган и беше извоювал от него мигрантите да не минават през България,сега Борисов го няма и сегашното правителство не прави нищо по въпроса да продължи добрите връзки с Турция,затова и ще ни залеят с мигранти...

Ще те залеят с маймуни я, като нямаш гранични войски.

Съгласен съм за гранични войски. Само че изглежда ВЪОБЩЕ не си наясно какъв озъбен гигант е Турция (във геополитическо и военно отношение). Турското влияние се простира надлъж и нашир и бива спирано единствено от Саудитското влияние чак към Йемен, от Руското влияние чак към Армения. Таджикистан, Туркменистан, Азербайджан, Казахстан, Пакистан и още, и още са във сферата на турското влияние. Наставката "стан" иде от Отоманската империя и с нея се обозначават дървамите, в които турската армия някой ден ще се върне. За твое сведение БЪЛГАРИЯ на турски е Българистан. Сърбия например е Сърбия. Колкото до тяхната армия, те са способни да унищожат твоите гранични войски само с дронове и само за 1 час. След още час ще са в София с механизирана пехота. Нашите 7 Ф16ки и 5Миг29ки въобще няма да излетят, защото ще са в руини още в първите секунди на атаката. Така че, селяк неграмотен, недей да умаловажаваш ролята на дипломацията, защото само тя ни крепи живи в момента. Впрочем Бойко не знам какво е правил на Ердоган, че да спечели МИРА И СПОКОЙСТВИЕТО за българския народ. Може и някой сюнет да му е извъртял. Сигурно се е унижил. Но дори и така да е, направил го е за да ти е МИРНА НА ТЕБЕ ГЛАВАТА празна, ясно? Смешко...

За каква война с турция говориш бре? Идеята е да се спре нашествието на маймуни тръгнали от на майка си путката за да ислямизират.... до където се домъкнат там. Дребна душица си ти, феса ти стои в гардероба и ти само чакаш момента да го нахлюпиш. Мюсюлманска подлого.

PEYTSCH

Пишеш глупости. За да изстрелят нещичко или да навлязат и метри в България, турците навлизат в ЕС ! Това не е Кипър преди да стане член на ЕС. Както и Крим не е част от ЕС...Такива спекулации можеш да пишеш когато стане световна война...Ако имаш как да пишеш...

Приятелю, ти не си първият, който очаква ефективна помощ от Запада. Това е стар сценарий в Българската нова история. Ще ти кажа какво ще направят "западняците". Макрон ще пусне озявление по Туитър - снимка, бюро, Макрон и "Това е обида за цяла Европа и целия цивилизован свят. Възмутени сме. Това е напълно неприемливо. Призоваваме Ердоган да спре агресията си" и БЛА БЛА БЛА - точно това направиха в Унгария 56, това направиха и през пражката пролет, това направиха и в Украйна. Турците въобще не се притесняват от ЕС. Те могат да дестабилизират ЕС за дни. Имат ресурс, имат могъщ съюзник - Русия. Докато брюкселския апарат РЕШИ НЕЩО, турците ще са пред Виена. Не си мисли, че случайно си попаднал в някакъв различен и уникален момент от Историята. Не се успокоявай с абревиатури - ЕС, НАТО и прочие. Светът се пренарежда и оръжията са извадени на масата, в случай че не си забелязал.

Та-даааааам!!! https://www.youtube.com/watch?v=Whxnr9L0LAo

Мутрата Борисов затова беше при ортака си ердоган. Сега като загуби властта банкянеца, анадолския сатрап ще прати бежанци, за да демонстрира на простия електорат, колко незаменим е Мутрата. Мутренска работа - чрез рекет и изнудване само може да си движи работата.

Нали пути и ердо са любовници , вашия кремълски хибрид мунчо ! Не може ли да направи нещо , или е безплатна буква и фигурант ?

няма алтернатива. Що тези останалите не могат да съставят правителство а вървим към 3-и избори на есен.ха.ха

100+

Селкият помияр си остава такъв цял живот защото от него чеп за зеле не става и комплекса му за малоценност не го напуска-а бе дебил тъп как се гради една държава с омразата която сипете тук защото сте аутсайдери в живота?Който и да е на власт вие все ще сте такива и само ще злобеете-понял??

няколко тулупа повтарят като папагали, че било много важно да си в добри отношения с Турция, за да нямаш проблем с мигрантите. Пичове, преди 1989 г. бяхме врагове с Турция, но нямахме НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ с нелегални мигранти. Просто границата се пазеше строго, със истинска "стена", и се стреляше по нарушителите...

Този червен питбул ще признае за още много неща.Не се занимава с преките си задължения-престъпност,ПТП,които неимоверно се увеличиха,а се занимава само с изчегъртване като абсолютен психопат.

: ако имаш 12 кенефа , колко голям посерко трябва да си ?

НС трябва да привика Борисов и да го попита: ЗАЩО ХОДИ ПРИ ЕРДОГАН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ? и какво си говори с него въпреки че вече е частно лице, а не на държавен пост?

Защото боко обожава да смуче рязани ислямски бургии. Правил го е като премиер, ще го прави и като обикновен боко.

+++++

е станал сводник на червените пидери... хем ще ги ебат хем Бойко ще си купи къща в Барселона.

Лесно е да кажеш,че е световен проблем и да хвърлиш едни цифри.Нас какво ни грее това?Съобщиха,че повечето са мароканци,след тях ще тръгнат и други африканци-континентът им е много населен.А видите ли-той другата седмица щял да посети границата.Със съжаление си мисля,че май пожарникарите действат по-бързо.

Овца

21 пришълци от афганистан са оставени да щъкат из с. Стряма до Пловдив тази сутрин. Това преи правителството на ГЕРБ не се случваше !!

Да така е! По времето на ГЕРБ ги разхождахме със служебните автомобили и ги хрантутихме, както правим и с един милион циганини.

Да си прост е като да си мъртъв - за теб няма значение, но околните страдат.

Другарки и Другари, Виновно е международното положение!

другарю Рашков, сега разбра ли колко е важно да си в добри отношения с Турция? Плюхте ББ като ходеше при Ердоган, а сега имало мигранти - ми ще има и то нараства бройката лавинообразно А пък ти ни говори за ланския сняг.

Напротив! Не е важно да сме надупени на маймуните от мюсюлманската клоака турция! Важно е да имаме гранични войски!

И защо са ни гранични войски? Да хрантутим още 1000 - 2000 нищоправци и консуматори на държавна хранилка? А тези нищоправци ще искат не само заплати.... ами и техника и режийни и сгради и т.н. Колко е по-лесно да си в разбирателство със съседите си и да не си подливаш вода с тях. Дали са мюсулмани, християни или аеисти няма абсолютно никакво значение. Всеки си е свободен да избира вярата или неверието си. Именно поради такива крайни изказвания религията прес последните 2000 години започва да влияе на обществения мироглед.... а света не е на 2000 години... съвпадение ли е... нееее..... За нормалните хора всяко противопоставяне на съседите е лошо... войната дори и спечелена не е за радване..... загубени животи има и от двете страни.... Затова трябва политика на преговори и разбирателство, а не на противопоставяне. Иначе ставаме като северно-македонците.... една плюнка държава, без история и икономика... а се дървят на целия свят, като че им е длъжен за нещо.

Съгласен съм за гранични войски. Само че изглежда ВЪОБЩЕ не си наясно какъв озъбен гигант е Турция (във геополитическо и военно отношение). Турското влияние се простира надлъж и нашир и бива спирано единствено от Саудитското влияние чак към Йемен, от Руското влияние чак към Армения. Таджикистан, Туркменистан, Азербайджан, Казахстан, Пакистан и още, и още са във сферата на турското влияние. Наставката "стан" иде от Отоманската империя и с нея се обозначават дървамите, в които турската армия някой ден ще се върне. За твое сведение БЪЛГАРИЯ на турски е Българистан. Сърбия например е Сърбия. Колкото до тяхната армия, те са способни да унищожат твоите гранични войски само с дронове и само за 1 час. След още час ще са в София с механизирана пехота. Нашите 7 Ф16ки и 5Миг29ки въобще няма да излетят, защото ще са в руини още в първите секунди на атаката. Така че, селяк неграмотен, недей да умаловажаваш ролята на дипломацията, защото само тя ни крепи живи в момента. Впрочем Бойко не знам какво е правил на Ердоган, че да спечели МИРА И СПОКОЙСТВИЕТО за българския народ. Може и някой сюнет да му е извъртял. Сигурно се е унижил. Но дори и така да е, направил го е за да ти е МИРНА НА ТЕБЕ ГЛАВАТА празна, ясно? Смешко...

Трябват ти гранични войски за да спрат наглите маймуни на границата.

Мдаааа... този милиционер си мислеше че това да си министър е проста работа. Може да го плюе Борисов че е всякакъв, но политиката са маневри и преговори, защитаване на интересите на държавата. И да.... успя да се разбере с Ердоган. Няма мигрантски поток през България, нямахме проблемите на другите европейски държави. Политиката се коментира по кръчмите, но не е кръчмарска работа. Опита, връзките и контактите които трябват са много важни. Ако само с акъл се ставаше политик, Айнщайн нямаше да е учен. Българите си имат поговорка - всяка жаба да си знае гьола, държавен служител шеф на следствието в размирните години.... а сега се прави на светец.... пълна идиотия в решенията на президента да го сложи за министър. Но пък това изяде и главата на Радев, сега всеки знае че така възхвалявания летец си е просто едно момченце на повикване на ВКР. Така се прави политика по милиционерски - важното е да имаш компромат за всеки който си покачил на креслото.... да слушка, и да изпълнява....

Споделям мнението Ви.Нали видяхме как турците насочиха бежанците към Гърция,защото нещо се сдърпаха с тях.Така мисля аз,нищо че един овчар по-горе ме нарече овца.

Мунчолиадата е като олимпиада !!! Но без победители !!!! Губещи са всички българи. А мунчо е тъп и злобен фигурант на Божков

Спокойно другари, проблемът пак е в телевизора на съседите!

Какви мигранти, какви 5 лева, аз си пускам редовно водата в 12те тоалетни

Просто си пуснаха каналджиите и изкарват пари от нелегалните имигранти тези от хунтата на Радев!!! А и изпълняват заповедите на Путин , които организира потока , както Лукашенко в Беларус!

o!!o

Когато се занимаваш с партизански неща и не обръш внимание на сериозните това се случва! Оставка!

Оставка пиандурник. Разсипахте страната боклуцииии.

Картечар на всеки 100 метра разположен по границата решава проблема с наглите хлебарки ПЕРМАНЕНТНО!