Коментари - Борисов: Юнкер все още пази чертежа ми на газовите пътища | Днес.dir.bg

Борисов: Юнкер все още пази чертежа ми на газовите пътища

Жан Клод Юнкер все още пази чертежа на газовите пътища, които през 2015 г. му начертах, когато все още бяха само идея.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Юнкер все още пази чертежа ми на газовите пътища | Днес.dir.bg

Коментари

Европрестъпниците отново се събраха, точно както шефовете на мафията в стара Америка.

Ама Борисов бил и чертожник,браво

Чисто откачени са и двамата. Краставите магарета се надушвали, викат старите мъдри хора...

Каква Далновидност, Гордост, Красота и Благородство на аристократи струи от тази снимка... "БЪЛГАРИО мила, земя на герои" гордеи се майко със страшна сила.....

Това сюреалистично ТВОРЕНИЕ веднага след срещата да заминава в Лувъра. Там му е мястото ша знаете.. " И нии сме дали НЕЩОТО на света.."

Юнкер пази в рамка чертежите на Борисов.. Циркаджии!

Чертеж?! Доста силно казано :-(

Леле, Леле.. Смях на парцали Вали от Брюксел.. Европа СЛОЖИ в рамка творението на Боко Балкански..... Резила ни е в кърпа вързан ...поне за следващите 10-тина годинки....

Юнкер пазел чертежите на Боко Глупака - голям смях. Та Боко не знае да пише, камоли да чертае схеми. Може би е драскал нещо с пръст, омазан със свинска мас докато е лупал филиите от скромното си детство/тук се просълзявам от умиление като си представя бедното дебело и просто дете от Банкя, как яде филии с мас, защото не е имал пари за суджук/. Хора, тоя глупак пак се опитва да ни преметне с поредния си цигански номер - кукувея Юнкер му казал да вдигне само заплатите на даскалите и ченгетата - защо не му е казал как да вдигне икономиката на страната ни на крака, може ли и двамата да са толкова ненормални?

Дебилееш ли се, гордий?

Хахахахаха! За какво се мори цяла сутрин слугинажът на ГЕРБ по всички медии? За какво Иво Христов побърза да се извинява? Сега остана ли в някой и капка съмение за 80- те % дебили?! И най- ловкият адвокат на света не би могъл по- добре да защити истинността в думите на Христов, както го направи с това "изказване" часове по- късно Борисов! Смея се, а всъщност ми се реве от мъка!

Предлагам този шедьовър да се изложи в "Лувър". Да се направят репродукции за всички национални картинни галерии.

Баце,хората построиха тръбите,а ти ще гледаш потока през България само на картинка.Срам ме е .Ходиш в Брюксел да те потупат по рамото и си вече самодоволен.Защо не се допитваш до народа си ,дали е доволен и защо триторията се обезлюдява.

Театър "Сълза и смях"! Наистина, ако не беше толкова жалко и срамно, щеше определено да е комично...

Срам и позор. Жална ни майка Българи. Този резил няма ли край?

Леле, ще се "гътна" направо! Какъв срам, какъв театър на абсурда! Само вижте скицата на Винету - направо сюрреалистичен, импресионистичен шедьовър!!! Леле майко мила ми жална, защо трябва да сме свидетели не това унижение?!!

Бойко чертае с ръката си газовата свобода на България от империята на злото,а курнела лъжкинята и рада дълбоката с трътките си я продават за шепа рубли! Как да стане когато Бойко влачи у нас с иглата,а ДСБ ,ДПС и БСП изнасят с колата!

Евалата бе, ДЕБИЛ!

Ало модераторчето... Що така ЗЛОБНО триеш коментари, които показват каква е разликата между ДРАСКАНИЦА, Скица, Чертеж и "чертеж".????? А ко към това прибавим и името на автора - картинката е ...напълно празна от смислено съдържание... Ха сега триите пак.....

Те си обичат потрийването. Дир,гатанка за Вас. БСП имат около 17%електорална подкрепа+ още няколко,колебаещи се.Значи,квотата на извъндебилните е изпълнена до 80. БСП е втората Парламентарно представена сила у нас.Тя приема понятието "дебил"за традиционно в родните литературни традиции. Геройко пък,официално се обръща към електоралните единици с"лош материал",нали така?Но тях никой не ги трие,нали така? Значи,имам ли аз право,да нарека с чиста съвест,съвещавалите се в Брюкскел "Лош материал от дебили"?

браво на боцето беееееее, пак изцепки, ама великан е на изцепките!!;)

ДИР-а, не пускайте такива новини, че рейтинга Му трябва да го търсите със сонди за дълбоко сондиране.

За Юнкер Бойко е златното момче на България,нормално е всичко около него да се превръща във Велика и Недостижима история на Нова България! В задачата се пита ,кой пази за спомен нещо от двете каки- курнела паралелната и рада дълбоката,дето уж щели да са алтернатива на Непобедимия?

На пресконференцията Юнкер се държа доста надменно към журналистите.

Този много тънко е гаври с Бойко. Европейците са тактични хора, не са като русофилистиците директно да казват дебили...

Начертал е БЪДЕЩИЯ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ в ЕС

министър председателят Борисов се спря заедно с Жан Клод Юнкер до българския министър на финансите Владислав Горанов и му сподели: "Знаеш ли какво ми каза Юнкер? Вдигаш учителските и полицейските заплати и нищо друго няма значение". А каза ли ти КОЙ ще ти изкарва "вдигането"?! Важно е, защото през терминалите всяка година изчезват средно 30-40 000 "изкарващи" въпросните заплати! И отиват при деди и такива като него - да работят за чужди икономики и да плащат там данъци! Но оттам насам не идват по толкова, нали?!

Мен ми се вижда , че е нарисувал ПЕНИС гледащ надясно. Естествено, ако Картинката, не е наобратно де. Поне да беше означил СЕВЕР-ЮГ

loyola

Уф единия, философ по професия, го раздава проектант на водно огледало, другия, учил за пожарникар, работил като "охранител" проектира газопреносни системи ... Не че имам нещо против "направи си сам", ама се притеснявам за качеството... Щото ако ставаше дума да си лепят плочките в банята е едно, ама да се занимават любителски с национално отговорни проекти ми се вижда рисковано.

Как се нарича човек, който мисли, че го хвалят когато му се подиграват?

Проста тиква се нарича

Телевизиите вече венцеславят"историческото"заседание на Непобедимите 3 в Брюксел. Кадрите...потресаващи. Който не е чел или гледал"Бай Ганьо в Европа",спокойно може да гледа римейка-"Бат Бойко в Брюксел". Тупанбаши-чертожник на газопроводи....пукнах се от смях! "Вдигай заплатите на учители и полицаи-останалите 80% дебили са без значение!" Как за 9г.,малко от малко не се научи,поне за протокола,как да се държи,как да се ръкува,да гледа.....излагация тотал!

Юнкаааа да връща парите,нашите по точно 100-те млн евра които Тиквата му подари,за фонда му.Няма такъв по голям предател от Борисов,който при пълна мизерия от страна на заплащане на пенсии и заплати,тази мутра да му подарява ей така едни 100-то млн евра на очилатият Юнкааа,незнам си за каква кауза.

Воят на путлер проституцията е силен защото явно хъб Балкан ще го бъде!Както и връзка с реверс със Гърция и с Турция от където ще тече ирански,азерски,израелски,кипърски,американски,алжирски газ!По всяка вероятност и руски газ.НО!На конкурентни цени и според правилата на Европа!Това означава край на руският енергиен хомот!

Нарисувал е схемата на игра на ЛОС ТИГРЕС, за първото полувреме

Бах му ма.... Абе Бацето станаха Пикассо :)

Хъб има само в главата на боко!

Само Цацата и Дебелото липсват на снимката.

Чертежа е много добър! Ясен, точен, четлив!

Душата ми изгоря свестни хора да ни управляват ! Само Суджуци , Тикви и кратунки ни назначават тези Американци !

Ей, пернишки селяк, ти го направи тоя - генерал!Да ви се-а в устата!

Е, хубу де, ама питай деди все пак само с чертежчето в рамка ли ще си останем ? Че две години минаха от чертежа пък - ни хъб, ни път! Сал' Кирету е на далавера, че от "складиране на тръби" милионер стана...

Историята се повтаря, другари! Навремето подобен чертеж на една салфетка нарисува др. Т. Живков при ходенето си във ФРГ. Чертежа илюстрираше Новия икономически механизъм, замислен тогава от Партията. Чертежа беше надраскан пред шефа на Мерцедес и му бе връчен да се чуди и маеп; днеска е наред др. Юнкер.

Тоя се очертава като европейският шут! Всички си оправят настроението с неговите глупости, а той си мисли че ..... Това със "скиците" на газовият корифей Борисов в рамка си е анекдот по европейски.

Ако бях размахал този т.н. "чертеж" като студент - направо ми показваха вратата без право на презаписване.

Е да, ама ако професорът ти го беше размахал щеше да си мълчиш ........ В нашия идиотски и объркан свят зависи кой го размахва, а не колко кретенско е това дето размахва!

Може и само полицейските заплати да вдигне. Така като излязат хората по улиците ще има кой да прати да ги пребие!

Двама полицаи са арестувани снощи. Единият е хванат в мола на "Цариградско шосе" да краде яке. Другият - за това, че "незаконно е придобивал дърва".

На въпросния чертеж източник на газ вижда ли се?

Доктор на Техническите Науки. Що да не Чиртаие.

Аааа не, той е само доктор, съответства на кандидат на науките от преди. Доктор на техническите науки си съответства на доктор на техническите науки и е много висока степен. Премиера е д-р. инж. ББ, а не д.т.н. инж. ББ.

Е как да не ги пази човека? Погледнете това прилича ли на чертеж въобще? То наистина е за рамка тази драсканица и е много показателна за интелектуалния багаж на автора си. 60 годишен мъж, Министър-председател на какво вика "чертеж"!

ясно, че премиерът е в ония 80%, за които говореше един депутат! Кога ли ще свърши тоя резил дебилен?!

Той е всичките 80%

Я по-уважително за премиера Ни - при него всичко е на 100% минимум! и отгоре даже;)

Още един хидроинженер. Този път тиквен.

Тази година чертеж, другари, догодина цял газов път!

дааа ... баи тошо поне откри завод за полупроводници ... за цели не му стигна мандата , но тиквата дори и след още 10 мандата няма да може да вкара газ ...

Да си заврат чертежите......!

че въобще не е смешно :(

Коментари - Борисов: Юнкер все още пази чертежа ми на газовите пътища | Днес.dir.bg

Борисов: Юнкер все още пази чертежа ми на газовите пътища

Жан Клод Юнкер все още пази чертежа на газовите пътища, които през 2015 г. му начертах, когато все още бяха само идея.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Юнкер все още пази чертежа ми на газовите пътища | Днес.dir.bg

Коментари

Европрестъпниците отново се събраха, точно както шефовете на мафията в стара Америка.

Ама Борисов бил и чертожник,браво

Чисто откачени са и двамата. Краставите магарета се надушвали, викат старите мъдри хора...

Каква Далновидност, Гордост, Красота и Благородство на аристократи струи от тази снимка... "БЪЛГАРИО мила, земя на герои" гордеи се майко със страшна сила.....

Това сюреалистично ТВОРЕНИЕ веднага след срещата да заминава в Лувъра. Там му е мястото ша знаете.. " И нии сме дали НЕЩОТО на света.."

Юнкер пази в рамка чертежите на Борисов.. Циркаджии!

Чертеж?! Доста силно казано :-(

Леле, Леле.. Смях на парцали Вали от Брюксел.. Европа СЛОЖИ в рамка творението на Боко Балкански..... Резила ни е в кърпа вързан ...поне за следващите 10-тина годинки....

Юнкер пазел чертежите на Боко Глупака - голям смях. Та Боко не знае да пише, камоли да чертае схеми. Може би е драскал нещо с пръст, омазан със свинска мас докато е лупал филиите от скромното си детство/тук се просълзявам от умиление като си представя бедното дебело и просто дете от Банкя, как яде филии с мас, защото не е имал пари за суджук/. Хора, тоя глупак пак се опитва да ни преметне с поредния си цигански номер - кукувея Юнкер му казал да вдигне само заплатите на даскалите и ченгетата - защо не му е казал как да вдигне икономиката на страната ни на крака, може ли и двамата да са толкова ненормални?

Дебилееш ли се, гордий?

Хахахахаха! За какво се мори цяла сутрин слугинажът на ГЕРБ по всички медии? За какво Иво Христов побърза да се извинява? Сега остана ли в някой и капка съмение за 80- те % дебили?! И най- ловкият адвокат на света не би могъл по- добре да защити истинността в думите на Христов, както го направи с това "изказване" часове по- късно Борисов! Смея се, а всъщност ми се реве от мъка!

Предлагам този шедьовър да се изложи в "Лувър". Да се направят репродукции за всички национални картинни галерии.

Баце,хората построиха тръбите,а ти ще гледаш потока през България само на картинка.Срам ме е .Ходиш в Брюксел да те потупат по рамото и си вече самодоволен.Защо не се допитваш до народа си ,дали е доволен и защо триторията се обезлюдява.

Театър "Сълза и смях"! Наистина, ако не беше толкова жалко и срамно, щеше определено да е комично...

Срам и позор. Жална ни майка Българи. Този резил няма ли край?

Леле, ще се "гътна" направо! Какъв срам, какъв театър на абсурда! Само вижте скицата на Винету - направо сюрреалистичен, импресионистичен шедьовър!!! Леле майко мила ми жална, защо трябва да сме свидетели не това унижение?!!

Бойко чертае с ръката си газовата свобода на България от империята на злото,а курнела лъжкинята и рада дълбоката с трътките си я продават за шепа рубли! Как да стане когато Бойко влачи у нас с иглата,а ДСБ ,ДПС и БСП изнасят с колата!

Евалата бе, ДЕБИЛ!

Ало модераторчето... Що така ЗЛОБНО триеш коментари, които показват каква е разликата между ДРАСКАНИЦА, Скица, Чертеж и "чертеж".????? А ко към това прибавим и името на автора - картинката е ...напълно празна от смислено съдържание... Ха сега триите пак.....

Те си обичат потрийването. Дир,гатанка за Вас. БСП имат около 17%електорална подкрепа+ още няколко,колебаещи се.Значи,квотата на извъндебилните е изпълнена до 80. БСП е втората Парламентарно представена сила у нас.Тя приема понятието "дебил"за традиционно в родните литературни традиции. Геройко пък,официално се обръща към електоралните единици с"лош материал",нали така?Но тях никой не ги трие,нали така? Значи,имам ли аз право,да нарека с чиста съвест,съвещавалите се в Брюкскел "Лош материал от дебили"?

браво на боцето беееееее, пак изцепки, ама великан е на изцепките!!;)

ДИР-а, не пускайте такива новини, че рейтинга Му трябва да го търсите със сонди за дълбоко сондиране.

За Юнкер Бойко е златното момче на България,нормално е всичко около него да се превръща във Велика и Недостижима история на Нова България! В задачата се пита ,кой пази за спомен нещо от двете каки- курнела паралелната и рада дълбоката,дето уж щели да са алтернатива на Непобедимия?

На пресконференцията Юнкер се държа доста надменно към журналистите.

Този много тънко е гаври с Бойко. Европейците са тактични хора, не са като русофилистиците директно да казват дебили...

Начертал е БЪДЕЩИЯ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ в ЕС

министър председателят Борисов се спря заедно с Жан Клод Юнкер до българския министър на финансите Владислав Горанов и му сподели: "Знаеш ли какво ми каза Юнкер? Вдигаш учителските и полицейските заплати и нищо друго няма значение". А каза ли ти КОЙ ще ти изкарва "вдигането"?! Важно е, защото през терминалите всяка година изчезват средно 30-40 000 "изкарващи" въпросните заплати! И отиват при деди и такива като него - да работят за чужди икономики и да плащат там данъци! Но оттам насам не идват по толкова, нали?!

Мен ми се вижда , че е нарисувал ПЕНИС гледащ надясно. Естествено, ако Картинката, не е наобратно де. Поне да беше означил СЕВЕР-ЮГ

loyola

Уф единия, философ по професия, го раздава проектант на водно огледало, другия, учил за пожарникар, работил като "охранител" проектира газопреносни системи ... Не че имам нещо против "направи си сам", ама се притеснявам за качеството... Щото ако ставаше дума да си лепят плочките в банята е едно, ама да се занимават любителски с национално отговорни проекти ми се вижда рисковано.

Как се нарича човек, който мисли, че го хвалят когато му се подиграват?

Проста тиква се нарича

Телевизиите вече венцеславят"историческото"заседание на Непобедимите 3 в Брюксел. Кадрите...потресаващи. Който не е чел или гледал"Бай Ганьо в Европа",спокойно може да гледа римейка-"Бат Бойко в Брюксел". Тупанбаши-чертожник на газопроводи....пукнах се от смях! "Вдигай заплатите на учители и полицаи-останалите 80% дебили са без значение!" Как за 9г.,малко от малко не се научи,поне за протокола,как да се държи,как да се ръкува,да гледа.....излагация тотал!

Юнкаааа да връща парите,нашите по точно 100-те млн евра които Тиквата му подари,за фонда му.Няма такъв по голям предател от Борисов,който при пълна мизерия от страна на заплащане на пенсии и заплати,тази мутра да му подарява ей така едни 100-то млн евра на очилатият Юнкааа,незнам си за каква кауза.

Воят на путлер проституцията е силен защото явно хъб Балкан ще го бъде!Както и връзка с реверс със Гърция и с Турция от където ще тече ирански,азерски,израелски,кипърски,американски,алжирски газ!По всяка вероятност и руски газ.НО!На конкурентни цени и според правилата на Европа!Това означава край на руският енергиен хомот!

Нарисувал е схемата на игра на ЛОС ТИГРЕС, за първото полувреме

Бах му ма.... Абе Бацето станаха Пикассо :)

Хъб има само в главата на боко!

Само Цацата и Дебелото липсват на снимката.

Чертежа е много добър! Ясен, точен, четлив!

Душата ми изгоря свестни хора да ни управляват ! Само Суджуци , Тикви и кратунки ни назначават тези Американци !

Ей, пернишки селяк, ти го направи тоя - генерал!Да ви се-а в устата!

Е, хубу де, ама питай деди все пак само с чертежчето в рамка ли ще си останем ? Че две години минаха от чертежа пък - ни хъб, ни път! Сал' Кирету е на далавера, че от "складиране на тръби" милионер стана...

Историята се повтаря, другари! Навремето подобен чертеж на една салфетка нарисува др. Т. Живков при ходенето си във ФРГ. Чертежа илюстрираше Новия икономически механизъм, замислен тогава от Партията. Чертежа беше надраскан пред шефа на Мерцедес и му бе връчен да се чуди и маеп; днеска е наред др. Юнкер.

Тоя се очертава като европейският шут! Всички си оправят настроението с неговите глупости, а той си мисли че ..... Това със "скиците" на газовият корифей Борисов в рамка си е анекдот по европейски.

Ако бях размахал този т.н. "чертеж" като студент - направо ми показваха вратата без право на презаписване.

Е да, ама ако професорът ти го беше размахал щеше да си мълчиш ........ В нашия идиотски и объркан свят зависи кой го размахва, а не колко кретенско е това дето размахва!

Може и само полицейските заплати да вдигне. Така като излязат хората по улиците ще има кой да прати да ги пребие!

Двама полицаи са арестувани снощи. Единият е хванат в мола на "Цариградско шосе" да краде яке. Другият - за това, че "незаконно е придобивал дърва".

На въпросния чертеж източник на газ вижда ли се?

Доктор на Техническите Науки. Що да не Чиртаие.

Аааа не, той е само доктор, съответства на кандидат на науките от преди. Доктор на техническите науки си съответства на доктор на техническите науки и е много висока степен. Премиера е д-р. инж. ББ, а не д.т.н. инж. ББ.

Е как да не ги пази човека? Погледнете това прилича ли на чертеж въобще? То наистина е за рамка тази драсканица и е много показателна за интелектуалния багаж на автора си. 60 годишен мъж, Министър-председател на какво вика "чертеж"!

ясно, че премиерът е в ония 80%, за които говореше един депутат! Кога ли ще свърши тоя резил дебилен?!

Той е всичките 80%

Я по-уважително за премиера Ни - при него всичко е на 100% минимум! и отгоре даже;)

Още един хидроинженер. Този път тиквен.

Тази година чертеж, другари, догодина цял газов път!

дааа ... баи тошо поне откри завод за полупроводници ... за цели не му стигна мандата , но тиквата дори и след още 10 мандата няма да може да вкара газ ...

Да си заврат чертежите......!

че въобще не е смешно :(