Борисов се разкая: Всеобщата лудост ни подведе за земята

Популизмът, внесен в парламента от "Атака", както и това, че Станишев и Местан обвързаха своето управление с тази партия, направи така, че всички да се подведем по всеобщата лудост.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се разкая: Всеобщата лудост ни подведе за земята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе нещастник, като те е обзела лудост, лекувай се!

РЕШЕНИТО ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА МОРАТОРИУМА ЗА ЗАБРАНА ДА СЕ ПРОДАВА ЗЕМЯ НА НЕБЪЛГАРИ Е ПРАВИЛНО И Е В СЪГЛАСИЕ С ПОВЕЧЕ ОТ 70% ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. КОЙТО Е ПРИЕЛ И ПОДПИСАЛ ДОГОВОРА ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ЕС ДА СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА

ПРОСТО ИДИОТ

ГРОБарите съзнателно гласуваха по този начин, за да прехвърлят негативите върху управляващото мнозинство. Тово обаче няма да върне Боци Боклука в управлението на страната!

Не е лудост, това е земята на дедите ни.

Ако империята Русия не бе проявила алчността си, сега щеше тази земя да е на някой ага, а ти и дедите ти да си брата м...те в потурите

В новият изборен кодекс , предлагам да се добави и IQ тест за кандидат лапачите и ако не покажат 10 пъти по-голяма оценка от тоя да не биват допускани ...

ББ винаги се оправдава с някой друг за грешките си.

Боклука си е боклук!

Тази въртележка показва колко за зависими нашите политици/Политици е силно казано/ от силните държави.И то не от държавите, а от силните управляващи света. За има -няма един час време им набиха манерките на тези двамата тъпанари , качиха ги заедно в един самолет с условие ако не се разберат -самолетът няма да кацне нормално. Следващият ход на българската политическа сцена ще е обединение между ГЕРБ и БСП.Тогава ще настане такъв живот, че само си викам ДАНО,ДАНО,ДАНООО ......Да пукнат дано!

Ние не сме виновни, не знаехме че тази лудост е заразна и че можем да я прихванем от Сидеров. Ще отида да се прегледам, нали хората ме мислят за нормален. Дано да не съм си увредил нещо мозъка, че ще ми падне авторитета.

Всеобща лудост беше избирането на ГЕРБ преди четири години . По-нещастно правителство не сме имали никога .

бате бойко ще ме разплаче...... като се събуди има мнение, като премисли го сменя....егати държавника......

КАТО ТИ СКРЪЦНАХА СЪС ЗЪБИ ОТ ХАМЕРИКА МАСОНИТЕ НЕ САМО ЩЕ СЕ РАЗКАЕШ, АМИ И ЩЕ СЕ ПОС....

Борисов знае ,че примиер не се става без подкрепа от вън , затова ще се предложи -да се гласува отново закона за продажбата на земята ни срещу власт , но не е познал

Приятели, аз съм депутат (вярвате или не) - от герб и се надявам скоро всичко да приключи и никога повече да не ми се налага да работя с този глупак! Когато влязох в политиката - исках да работя за хората - за себе си съм изработил достатъчно. Много бързо ми показаха обаче, че това не става.. и нямам право на различно мнение. Спасявайте се докато е време, защото идват страшни неща! Със здраве..

Напротив идват най интересните неща!ИДВА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО! Българите -националисти подкрепяни от Русия срещу българите-национални предатели-подкрепени от САЩ,Израел,ЕС,Турция,Катар и Сауди Арабия! Ще се почваме!Още малко остава!:)

а дано ма, надали

Тя каруцата като се обърне вече е късно но в последно време тази каруца герб я обръща доста често за съжаление...........

Отдавна е известен природният закон, че акълът във вселената е константа, а населението се увеличава постоянно.

Има един вид "патриоти", за които патриотизмът се изразява единствено в това да изгоним всички чужденци, или, ако не ги изгоним, да им забраним всичко! Тях ги познавам по това, че се гордеят само с личности и събития от миналото и с нищо от настоящето. Постояннате им теми за обсиждане са две: - пъклените планове, които се кроят срещу България от всички различни по националност или вяра - за ограничаването и наказанието на всички "други", които са имали наглостта да се родят тука или пресекат нашата граница. Рядко мразя някого, но тях ги мразя, защото тези хора са истинският проблем на България.

ТЕЗИ, КОИТО ТВЪРДЯТ, ЧЕ ДПС Е ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ, ЗАЩАТО Е ПРОТИВ В Б-Я ДА СЕ СПРЕ ПРОДАЖБАТА НА ЗЕМЯ, НЕ Я ПРАВИ ПОДДРЪЖНИК НА ЕС. ТЯХНАТА ЦЕЛ Е БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ ДА БЪДАТ ИЗКУПЕНИ ОТ СЪСЕДНА ТУРЦИЯ. ТАКА И САМО ПО ТОЗИ НАЧИН ТУРЦИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В НАШАТА Б-Я. ТЪПО Е И ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА РАЗДУХВАТ, ЧЕ БСП СЕ Е СЪОБРАЗИЛА С ДИРЕКТИВАТА НА ЕС. ИНТЕРЕСЪТ ИМ Е ТОЗИ, КАКТО И ДО СЕГА СЕ СЛУЧВА, ТУРСКИ ФИРМИ ДА КУПУВАТ БЪЛГАРСКАТАТ ЗЕМЯ..............

Глупаво е да признаваш, че са те подвели! Ти сам нямаш ли акъл да прецениш кое е правилно и кое не е? Е, поне в случая сте гласували правилно, въпреки, че после сте се разкаяли. Мисли повече кое е правилно и изгодно за БГ и по-малко какво ти заповядват от ЕС !!!

Ама тоя дебил Бойко, най после осъзна, че му хлопа дъската. Ама щом го осъзнава май неще да е луд. Очевидно е тъп, с един ход напред не му ходи акъла.

Не,просто е същият национален предател,като Цвъки,Кунева,Радан Кънев,Станишев,Миков,Първанов,Костов,Соломон Паси и цялата плеяда слугинажи на САЩ,Израел,ЕС,Турция,Катар и Сауди Арабия!

Вън крадливите евреи от българската земя.

кажете най-после нещо за ДУПЕТАТИНА ОТ ГРОБ дето си е продал 10 дка ниви за 750 ХИЛЯДИ ЕВРО! По 75 евро кв.м. НА ОФШОРКА, зад която може да е ЧУЖДЕНЕЦ, може да е ШЕВРОН и бог знае кой... ПРИ ТОВА - ДОКАТО БЕШЕ ЗАБРАНЕНО!!! И за нивичките на хорицата дето ЧЕХЛьо - като министър на МРРБ, отчужди за СТРУМА по 41 СТОТИНКИ кв.м. 215 хиляди лева за 885 хиляди декара!! И ЗА ЗЕМЕДЕЛСКАТА ЗЕМЯ - дето ЧЕХЛьо и приятелят му по офшорки ПРОКОПИЕВ са купили на ХАЛКИДИКИТО! Не "виличките" им. За друга сделка става въпрос, но бе засенчена от палатите!!!

И ние, българите сме хора и имаме право да живеем свободни и щастливи в родината си България! Както Европа си пази Шенген, така и ние си пазим земята и държавата! Това е естествено и справедливо! Да защитава националните интереси на България и българския народ е дълг на всеки депутат! В никакъв случай това не е лудост! Лудостта на политическите лидери и някои депутати е друга, че са алчни за власт и пари "блюдолизци"! Европа си пази Шенген, а обвинява българите, че си пазят зямята и държавата! Задължават ни да бъдем буфер и ни задръстват с ислямисти и терористи, а те да бъдат чисти! Не им щем нито парите, нито бежанците - пришълци! Нека си ги настанят в Шенген! И ние българите сме хора! Няма справедливост и демокрация, сега, нито в България нито в ЕС!

Както пространно обясни пловдивският ни кмет, това е целева политика на ГРОБ! Гласувай незаконни и нищожни решения, а нека друг да обира лайната!

Аз като български гражданин искам да знам как Бойко Борисов ще спре изкупуването на земята от евреи. Искам да знам, защо Плевнелиев, злоупотребявайки с длъжността, която изпълнява, само за миналата година е раздал българско гражданство на над 380 еврея. Над 300 бяха до преди месец. Защо няма други чужди граждани да се ползват с такива привилегии. По офшорни сметки ли получава комисионните. И какви ще са последствията от това. Редно е всички актове, извършени от Плевнелиев да бъдат анулирани и обявени за нищожни. А той да им връща парите.

Аз като български гражданин искам да знам как Бойко Борисов ще спре изкупуването на земята от евреи. Защото това е много интензивен процес. Който предхожда желанието им за заселване тук. Такива има много с гражданство в европейски държави.

Да защитаваш национални интереси на България и българския народ е дълг на всеки депутат! В никакъв случай това не е лудост! Лудостта на политическите лидери и някои депутати е друга, че са алчни за власт и пари "блюдолизци"! Европа си пази Шенген, а обвинява българите, че си пазят зямята и държавата! Задължават ни да бъдем буфер и ни задръстват с ислямисти и терористи, а те да бъдат чисти! Не им щем нито парите, нито бежанците - пришълци! Нека си ги настанят в Шенген! И ние българите сме хора! Къде е справедливостта и демокрацията в ЕС?! Той се оказва повече диктатор от всички! Аман, от диктатори!

Браво!

Борисов май, сега е "полудял", откак посети Европа и се чуди как да и "угоди", а за България хич не го е грижа! Да защитаваш национални интереси на България и българския народ е дълг на всеки депутат! В никакъв случай това не е лудост! Лудостта на политическите лидери и някои депутати е друга, че са алчни за власт и пари "блюдолизци"! Европа си пази Шенген, а обвинява българите, че си пазят зямята и държавата! Задължават ни да бъдем буфер и ни задръстват с ислямисти и терористи, а те да бъдат чисти! Не им щем нито парите, нито бежанците - пришълци! Нека си ги настанят в Шенген! И ние българите сме хора! Къде е справедливостта и демокрацията в ЕС?! Той се оказва повече диктатор от всички! Аман, от диктатори!

Българи едва ли ще купят земи в ЕС, защото не ни е по джоба, но нашата плодородна земя е толкова евтина на европейците, че могат да си купуват по хиляди декари и да не го усетят като разход.

И в България, и в чужбина само хора с достатъчно капитак могат да си позволят да купчт земя! Не забравяйте, че с покупката на земята започват разходите, не завършват с нея.

Sm3hurk0

"Всеобщата лудост ни подведе за земята" Тази лудост никога не ви е пускала ! поне си признавате, че сте луди

Точно така е. Само че, както винаги някой друг е виновен на ББ. Ако Сидеров беше предложил публично да се самоубият дали щеше да го направи? Жалка картинка.

Да внимават поддръжниците на Борисов да не ги хване шизофренията като него. Днес убеждава и му вярват в едно, утре - точно в обратното. И пак му вярват. :)))

Абе не знам колко му вярват! Май повече вярват на 24 заплати годишно.

Разделението е между Ганьовци и европейци. Тъмните балкански субекти не искат да спазват договори, правила, не уважават институциите, съдебните решения, нямат морал и принципи. Така напредват бързо на местна почва, но поради тази безпринципност нямат посока и приятели, а сериозните политици ги избягват. Нищо трайно и последователно не може да направят, а само да пречат и да рушат. ГЕРБ, АТАКА и голяма част от БСП се позиционираха ясно срещу Президента, СДС, РБ и ЕС. Оттам им издърпаха ушите, ама Ганьо се показа пак.

За кои "европейци" става въпрос? За тези ли, които унищожиха държавата България? Съсипаха й икономиката тотално, ликвидираха едно добре развито селско стопанство и лека промишленост. Сринаха дори сградите и оставиха огромен брой хора без работа, които бяха принудени да отидат да слугуват по чужбина. Или тези от ЕС, които се отнасят към нас с такова пренебрежение, че е унизително. Само един пример - вижте квотите ни за селското ни стопанство. Ядем техните боклуци и боледуваме все повече и повече. И не се лекуваме, защото както всичко друго и здравеопазването беше унищожено. Останаха шепа българи в България. Докога ли...?!

Гласуването за удължаване на мораториума за българската земя бе едно от малкото положителни неща в целия политически живот на ГЕРБ! С това си изявление Б.Борисов се изчишка върху съвестите и на своите съпартийци ! Но,както сме свикнали да го виждаме досега,това си му е нормалното състояние...Нищо ново под слънцето!

ПОЛОЖИТЕЛНО НЕЩО, с което ГРОБ ДОПРИНЕСЕ ЗА СУСПЕНДИРАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА. В която вече са СЕ КЛЕЛИ МНОГОКРАТНО, ЧЕ ЩЕ СПАЗВАТ!!!! 24 РЕШЕНИЯ НА КС ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННОСТ НА ЗАКОНИ, ИЗКОВАНИ ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ФИДОСОВА И ФЛУМАСТЕРА НА ТЕТКА ЦАЧЕВИЦА в предишния парламент!

Клаустрофобията е предимно в срах от ограничаване на движенията и страх от задушаване. Това може да е следствие на неприятно или травматично преживяване в миналото. В случая- близкото минало. Е, това не искам да го изпитвам никога вече в живота си! Поради тази причина се обръщам към Бойко и измислените десни: Намерете си други дейности и спрете да ме/ни/ клаустрофобирате!!! И лудите да не говорят за лудница, а да отидат в нея!

Само трябва да уточни кога: - дали когато настояваше да се включи тази точка в дневния ред приоритетно и уговаряше Атака да не влиза в пленарна зала - или сега, когато се гърчи в Брюксел Кога точно победи?

предложението към АТАКА е направено на 18,10,2013 год. Така, че номерът с ИЗНЕНАДАТА и "ВСЕОБЩАТА" лудост си е ИЗЦЯЛО НЕГОВА!!! ЗА ПОРЕДНАТА ПИРОВА ПОБЕДА!!! Само да не вземе да се направи на изненадан и за НЕУТРАЛИТЕТА ЗА СИРИЯ!!! Щото РАЙКОВ все още не е казал - КОЙ ДОГОВОРИ, А ТОЙ ПОДПИСА сделката за оръжие с КАТАР! Щото пътя на оръжието джурналята са го проследили - ОТ КАТАР до СИРИЙСКИТЕ "революционери"!!!!

Мораториумът за продаване на земя или предлагането на Пеевски за шеф на ДАНС?

да се отнасяте така с политиците който ви уредиха в ЕС. Кой мислите, че е "виновен" за вашето благосъстовние и пракрасен живот?

Тя тази лудост ви държи от 2009г.

какво направиха с повече от милиард и половина от здравните вноски! Да де се прави на разсеян, защото остава силното подозрение, че с Дянков и шайка се си ги раделили!!! И Цацаров да не се прави на ударен с мокър парцал. Това е престъпление с невиждан размер и извършено с особена наглости гробароидно безочие. Защо не се разследва???

Тебе лудостта не те е пускала, бе Бойко. И на всички е ясно, че ГЕРБ целокупно гласуват под твоя диктовка.

Abu Talib

Защо мисля, че трябва да оземлим юдеите, нашите древни събратя; те трябва да се завърнат в земите на дедите си,както им е обещано от Акхенатон - там, където има много долини и планини и много реки. Част Втора Глава пета ЗАГАДЪЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ КОДЪТ НА БИБЛИЯТА Читателите навярно си спомнят, че на с.22 от първи том на първото издание през 1993 г., поговорих малко за астрономията и връзката и с акупунктурата. Разреших си да публикувам едно число, известно на древните шумери числото 25 920. Споделих също така, че книгата беше готова за печат още през 1983 г. Сега това число намира респектиращо място във всички статии, касаещи датата 21.12.2012 г. според календара на Маите. Това, което не споделих с читателите бяха няколко извода, до които бях стигнал в разсъжденията си за достоверността на данните в Библията. Беше ми ясно още от ученическите години, че не може за един ден да се сътвори Слънцето, после за един ден животните и т.н. Някак си спонтанно за мен самия реших, че това е някаква друга мерна система, оставена ни свише. Явно съм имал повод за подобна хипотеза, тъй като на Конгреса по Акупунктура в София през 1983 г. професор д-р Боси от Франция сподели, че френските учени не възприемат широко разпространената теза, за това, че в древността, някой много страдал от главобол, как един ден си ударил крака в един камък и болката му веднага преминала. Професор Боси беше на мнение, че тези знания за точките с техните терапевтични ефекти са дадени свише. Ето какво казва друг професор Пол Робер: FU-HSI, Митичен китайски цар ( 2852 -2737) според традицията считан за първия законодател на страната. На него приписват изнамирането на календара и на писмеността; според легендата, той имал опашка на змия и четири очи. - Библ. II-12, 691. В българския език си имаме поговорката :Отваряй си очите на четири, която, струва ми се е безспорното доказателство за генетическата връзка на прабългарите с Китай Разсъждавайки по този начин стигнах до убеждението, че този ФУ-СИ е вероятен пришълец от Космоса, оставил начални знания на човеците. Нему се дължат знанията по акупунктура. Не е задължително във Вселената да съществува разум облечен в нашата, човешката форма. Защо да не съществува и във формата на змия? Наши учени от БАН са извършили едно доста убедително проучване, с което са установили закономерност между женския цикъл и бъдещия пол на плода. Аз имам тази таблица за опложданията и съм съвсем убеден, че тези знания са били също така знания и на ФУ-СИ, който е можел да предвижда пола на бъдещото дете. Но нека разгледаме въпроса за загадъчното число и да не отклоняваме от темата. Само бегло ще спомена, че за мен Библията би трябвало да носи заглавието История на една пленена славянска армияНима не е възможно да се рекрутира армия от друга държава в помощ на една от воюващите страни по някакъв трудно разрешим политически и социален конфликт? Звучи убедително тезата на професор Пол Робер че Хамурапи е бил повече дипломат, отколкото военен. Вероятно е имал силни съюзници зад гърба си (Библ..II, 12). На стр.806 той сочи датата ( 1730 година пр.н.е.), когато започва неговото царуване във Вавилон, продължило цели 43 години. Ние сме на мнение, обаче, че именно при него започналата от баща му война приключва с примирие, в следствие на което рекрутираната славянска армия от 144000 военни остава пленeна в Египет. И ако от това число 1730 извадим числото 430, получаваме числото 1300. Иначе казано, Изходът от Египет започва през (1300) г.пр.н.е. след продължително робство. Според редакторите на Библията (Библ.II,13, с.9), има две теории за датирането времето на Изхода. Според първата, 40-годишното странствуване из пустинята е датирано от 1446 -1406 г.пр.н.е., а според втората по време на Рамзес II (1290-1224). Пол Робер, обаче, сочи датата (1300 - 1235) По негово време има сключен 40-годишен мирен договор при Рамзес II-ри. Лично на мен ми изглежда малко съмнителна цифрата 460 години робство, защото има източници, които сочат 430 години. Дълбоко съмнителна е тезата, че Мойсей е писал лично първите пет книги от Библията. Книги тогава е нямало, а само свитъци. Освен това, фабулата върви в трето лице, единствено число. Даже ми се струва, че Ерихон попада под ударите на тръбите, затова, че там е подписано робството на тази наша славянска армия. В една друга Библия на издателство Гедеонс Интернешънъл се казва, че при излизането от Египет, Всевишният заръчва на израелтяните да не забравят да квасят млякото. Отделно от тази заповед, Всевишният заповядва през Пасхата да не се ядат квасени хлябове, а само безквасни и да няма никъде из техните домове квас през седмицата. Вероятно Всевишният е искал да ги подтикне после да търсят закваска от там, където има в изобилие и сведение за идните поколения касаещи произхода на неговите хора. Едва през миналия век стана ясно, че е уникална бактерията, която превръща прясното мляко в кисело мляко. Наречена е лактобацилус Булгарикум, за която ще отворим дума в повече едва когато стане въпрос за едно чудовище от древността Тифон, имал сто глави и т.н., когото Зевс побеждава след като е принуден да се оттегли, за да се реорганизира. Приех за мен самия, че това число 25 920 земни години в същност представлява една божествена секунда. Ето защо нямаше как през ония времена да споделя тези мои разсъждения, още и защото не бях достигнал до аналогичното понятие Космическа секунда. Като приех тази лема, нека да я наречем така, взех да изчислявам, какво би се получило за един космически ден. И така, 60 секунди за минута, това дава 1 555 200 години. За един час, това прави 93 313 200. После за 24 часа или едно денонощия 2 239 488 000 земни години. Казано иначе, два милиарда, двеста тридесет и девет милиона, четиристотин осемдесет и осем хиляди години. И понеже в Библията се казваше, че Всевишният сътворил човека на шестия ден, това означаваше, в началото на 13 436 928 000 земни години е сътворен човека. Тоест, изминали са общо 13 436 928 000 земни години от Големия взрив (Всевишният първо сътворил светлината) и откакто има човек на земното кълбо. А това насочва на мисълта, че нашата Галактика е на възраст повече от 13 436 928 000 години. Максимумът на нейния живот е 15 676 416 000 земни години. Този извод не бива да ни озадачава, защото се знае, че древните маи изчисляват историята си на 584 283 години. Поне така твърди един сайт на Eurosoft-Calendar Magic. На ниво 1983 г. науката приемаше за достоверна съвсем скромната цифра от 4 милиарда години като предполагаемата възраст на нашата Галактика. Аз, обаче, вярвах вече в съвсем друго и то е, че в Библията е закодирано знание свише и че на нашата Галактика и предстои през някой ден да изчезне в това си състояние. Нали Всевишният си починал на седмия ден. Което означава, че ние като разум, човечеството, живеем във времето след като вече са изминали 13 436 928 000 години. И ни остават едва-едва 2 239 488 000, след които на Всевишният ще му хрумне отново да сътвори светлината, като първи ден някъде другаде в друго време и на друго място. Тези разсъждения, както казах, не бяха включени в първия том. Но след като изкарах курс за Интернет, още през 1998 г. започнах да изнасям тези изчисления по форумите. Приятно ми стана, като прочетох статии през 2009-10, че учени от САЩ-НАСА, са доказали възрастта на нашата Галактика на повече от 15 милиарда години, макар и да не съобщаваха за метода на откритието си. А е редно! Пределната възраст според моите изчисления е 15 676 416 000 земни години!! Нали Всевишният си починал на седмия ден, ако се събуди, на осмия ден, пак ще му хрумне да сътвори светлинатаСлед тази цифра от близо 16 милиарда, ще има сътворен разум на друго място и в друго време! Свищов, Април 2006 г. ; Септември 2013 г. От автора Забележка: По-горе цитирах цифрата 144 000, на мястото на първоначалното число 432000, като брой но военни, тъй като имах предвид данните от книгата на Ал.Горбовски Загадки на най-старата история в която се цитираше, че имало 800 врати, от които излизали по 540 войника.Търсех по този начин една дискусия, но тя не се случи. Вероятно е имало подобна военна тактика много по-рано, да се оформят 800 гнезда от по 540 войни, които построени в определен ред да заформят нещо като чувал и така да увличат чуждата армия в капан. Не мога по друг начин да си обясня тази мистериозна цифра 432 000. Може би това са били точният брой на всички , воюващи от страната на Хамурапи. Що се отнася до броя на пленените славяни, намирам един друг аргумент от Новия Завет, където се казва, че ще се спасят само 144 000 човека. Това прави 12 000 войника от 12 рода, вероятно избирани по зодиак, тръгнали на помощ на бащата на Хамурапи, започнал война с египетския Фараон. Това спасение най-малкото означава, че Апостолите са познавали историята на пленяването през 18 в.пр.н.е. и е имало идеен план да се върнат в бащините земи толкова мъже, колкото са тръгнали на война, като първи транш, образно казано. Казвам това, тъй като по мое най-дълбоко убеждение, преди да тръгнат на война жените на военните са се клели в непоколебима вярност на своите съпрузи, при своеобразна медицинска клетва. За последната само се загатва при различните историци, но малко завоалирано-например за амазонките, че били изрязвали едната си гръд, за да можели по-безпроблемно да хвърлят копието си. Вероятна ми изглежда другата възможност, даваща доказателства за вярност, наричана сирконсизия - latin : circumcisio. Не соча данни, всеки може да ги провери във Википедията. Последната при мъжете, обаче, се е прилагала строго профилактично тъй като може да предотврати фимозиса, последван в 99% от случаите от доброкачествен рак на кожата; има свойството на преграда за развитието на болестта простатит; профилактиката е била практикувана още в най-дълбока древност от свитата на фараоните, без да бъде масово проявявана.(По този въпрос писателят Самуел Ленгхорн Клеманс се е произнесъл по своеобразен начин чрез числата 300 000 и 5000 мисля, че творбата се наричаше Писма от Земята). Колкото до числото 25 920 години, ако съставим една синусоида, върхът ще сочи максимума 12 960 или един полуоборот. И това число също така е било тайнствено в древен Шумер. Отделно от това, след като Слънцето пребивава в 12 зодиакални съзвездия, което днес не се отрича от астрономите, излиза, че на всеки 2160 земни години Слънцето остава в отделено зодиакално съзвездие. В този смисъл, датата 21.12.2012 г., която сочеха за края на света според Календара на Маите вероятно ще се окаже датата, на която Слънцето е навлязло в съзвездието на Водолея. А преди това, то е било в Риби, Овен, Бик, Близнаци. Намирам и едно интересно съвпадение: римските легиони всички се носили знака на Бик. Значи три Зодиакални знака от по 2160 е равно на 6480 години. Иначе казано, като се извадят 2012 години, числото 2012 за новата ера, излиза, че в Бика е въплътена история от преди 4466 години. Обикновено Зодиакалните пророкувания започват от зодиакален знак Овен, а това означава 4320 години - 2 Х 2160 години. Както виждате, пак се появява числото 43. А може би на някого му е писнало и е организирал кончината на Хамурапи, точно при навършване на 43 години управление. И с това е сложил началото на края на лелеяното освобождение. Не съм астроном, а по-скоро астронеòфит; астрономите могат да кажат, откога най-точно Слънцето е в съзвездието на Водолея. Трябва, защото това ще бъде отправната точка за да се предвиди онзи момент, от който насетне ще има анихилиране на Млечния ни Път през осмия ден. Ето и едно съвсем пресно доказателство за онова, което бях казал по-горе в текста за Слънцето, че то се върти около свой център. Информацията е от вчера 24.09.2013 г. - http://it.dir.bg/news.php?id=15073411 Свръхмасивни черни дупки са открити в центъра на много галактики. Масата им може да достигне 18 милиарда слънчеви маси. Учените са на мнение, че в центъра на нашата галактика - на Млечния път, също има такава черна дупка, която се проявява с радиовълнови, инфрачервени, рентгенови и гама излъчвания. И още нещо, което според мен следва да се има предвид от читателите. Има данни, че преди около 12 хиляди години, тук на Земята е имало голям военен ядрен конфликт, описан по езотеричен начин в Махабхарата, в Рамаяна и в някои и други епоси. Но тъй като задачата на настоящия коментар касае профилактиката и лечението на някои мъжки болести, то въпросите от космическо естество може да бъдат предмет на друго изследване или хипотези. Според мен, именно когато Слънцето извършва полуоборот 12960 години - тогава са станали или стават големите социални катаклизми, а най-големите, земните катаклизми, стават периодично на 2160 години. Не искам да задължавам читателите с изказаната хипотеза, като им пожелавам да се въоръжат с търпение. Не бива, обаче, да се приемат писаните данни буквално, а да се търси логиката на появата им. Ето и малък пример: Пръс си и пръс ще станеш. Така е отразено в Библията, като проклятие. Но то е изказано само по отношение на Адам. Защо е пропусната Ева да бъде прокълната със същото проклятие? От археологическите разкопки се установява, че след смъртта, от човек остават действително пръст и тук-таме скелет. Пита се, а може ли това да означава, че баща е проклел сина си да няма собствена пирамида, където е било редно да бъде погребан и запазен, а е заповядано да бъде погребан наравно с простолюдието в земята? Древните са вярвали, че един ден може да бъдат възкресени, та затова са се строили пирамиди, да бъдат зъхранени до онзи момент, когато науката ще напредне и от опашатата кост може да се клонира човек. (За това виж по-подборно за откритието на един арабски учен тук в книгата. Считам също така, че пирамидите са строени така, че да издържат на евентуален ядрен взрив!) Научните разкопки в Египет сочат, че за Akhenaton няма изградена пирамида, а има само негов саркофаг, чието име от горе на капака било изтрито?? А от това следва, че сагата с Адам и Ева е само една човешка драма, между баща, син и съпруга-любима на сина. Колкото до змията от библейския текст, то според мен това би могло да означава намеса чрез съвети от страна на някоя, родена под зодиака на Змията, вероятно Бастет, сестра на Нефертити, напираща пред зетя си да я провъзгласи за богиня на котките и на която е отказано приживе, тъй като не са били родом от Египет, а от Митани, отколешен враг на Египет. И за да се завоалира политическата истина, писанието отклонява читателя, че Адам живял 960 години. В същност тук са отразени също така по умел начин знания за първобитното общество, чиято продължителност - до появата на речта може да се изчисли с помощта на същото това число 25 920. Повествователят според мен това е фараон Акхенатон - е съобщил, макар и в завоалирана форма, много космически и социологически истини. Колкото до това, къде е погребан, мнозина са търсили през вековете и все още търсят Приканвам към дълбок поклон пред паметта на Akhenaton!! Свищов, 12 Октомври 2013 г. От автора

Подмазваме се, а? Някои са готови в психиатрията да влязат ама да си измислят нещо да обяснява мазната им същност...

Боко Крадеца още не е в затвора, или най-малкото в лудницата.

Ама БУДАлалата Тиквунова си изпусна мястото за шеф на ЕНП! То е свободно. Забравихте ли, че ходи на погребение в немско! Пропусна златен шанс!!! Може в ЕНП вече да са забравили за ценния кадър дето им пробута - Румито Желевата. След срама, който брахме в ЕП за напъна му да я прави еврокомисарка. Сал една година я изтърпяха за зам. на партията си. Иначе - сам си го каза, ШАНСОВЕТЕ МУ БЯХА ОГРОМНИ! Кат отидел до Брюксел - вождовете го питали "Бойко, какво правиш". А сега трябва да им отговаря - ГЛУПОСТИ!!!!

Борисов се разкая: Всеобщата лудост ни подведе за земята Не лудост ,а всеобща глупост.

НА ВСИЧКИ ЗДРАВОМИСЛЕЩИ ХОРА ИМ СТАНА ЯСНО , ЧЕ БОРИСОВ Е ЕДИН ПАЛЯЧО И СМЕШНИК И НИЩО ПОВЕЧЕ ТЪЙ , ЧЕ КАКВОТО И ДА КАЖЕ ИЛИ НАПРАВИ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ НИ УЧУДВА . НО СПОРЕД МЕН НАЙ- ХУБАВОТО Е , ЧЕ ТОЙ НЕ Е НА ВЛАСТ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ , КАКВОТО И ДА ПРАВИ ( протеста на жълтите павета , студентската стачка на "ранобудните студенти" и т.н и т.н) ТЪЙ , ЧЕ ПЛАЩАЙ И БЕЗ ТОВА ОТКРАДНА МНОГО ПОНЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ДА ОТИДАТ В НАРОДА. МАФИОТ......

Накъдето духне ветрецът, натам се обръща бате Боко. ;)

Борисов или страда от размножение на личността или е дотолкова чак нагъл, да си мисли, че народа забравя какво е твърдял само преди ден.

На мене повече ми прилича на разцепване на личността, защото всичките му "личности" са едни такива малки, малки.

Тези не само ще потопят България , но ще я и удавят !!! Сега се подготвя и 1,5 МИЛИАРДА евро заем - кредит - за да строим заедно с расия - Южния поток ..тайно и бързо .. Нещо ненужно нам :))Срещу това - България ще предостави окло 100 квадратни километра ЗЕМЯ - за НИЩО !!! След 20-25 години - ще сме изплатили с транзитни ТАКСИ !!?? - този заем и ..ще станем собственици - на ИЗГНИЛИ ТРЪБИ - които кой знае на кого ще бъдат нужни , тогава ::) Тези , заедно е герб - неадекватните - ПАК потопяват България !! САМО луди или руски агенти могат да подпишат такъв договор !!!

Дайте още газ соросоиди и гербераси. Можете още, не се стеснявайте.

ненужно питай ТОЗИ ДЕТО ПОДПИСА ДОГОВОРА! За да може отборчето му Левски да си има СПОНСОР!!! Всичко бе подготвил - Иво Тонев да топне пръстче в милионите на Газпром. Да има за още протести. Щото ПАШАТА давал само до края на ЮЛИ!!!!