Борисов поиска макове около завода за боклук

Заводът за механично-биологично третиране на боклук на София край с. Яна ще понижи цената за топлоенергия на близо 40 000 домакинства.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска макове около завода за боклук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тези наркотици бе.

Драги русофилии, след построяването на завода ще отпаднат още малко доставки на вашите руски приятели. Бат' Бойко постига пълна победа над простотията и говедарщината на противниците си с този завод. А алените макове да напомнят на партийната организация кретени, че нищо не може да спира народния прогрес. Това е един от големите провали на ретроградната БСП.

да не си пробвал опиум от пробната партида макове , засадени засега в парник? Или коката вече също е готова?

Щом ги знаеш, ти ни кажи.

Шило

София наистина се нуждае от такъв завод. Мак ли ще засеят около него, бостан ли ще направят, няма значение, но не може мястото, където живее близо 1/3-та от българския народ да няма такъв завод.

Не бостан, тикви да засадят! В чест на субекта, който почти 10 години не може да построи нещо, което в нормалните държави се прави за максимум две години.

А завода ще може ли да пречиства политически и бюрократически боклуци? Че май доста се насъбраха особенно в София.

Шило

Ред мак, ред коноп...

И всичките насадени от кого - от социалистите.

Скоро не беше ръсил простотии. Направо ми липсваше.

какви макове ,само гербери големи и на всяка цена чарвени

На мястото на ДНР и ЛНР мислим да насадим градинки - трябва ни универсален специалист пожарникар. След като прочетох за подвизите на вашия премиер реших да го поканя още да пререже лентичките на новите мобилни крематориуми и на новите гробища на границата на Донбас.

Този банкянски селянин и откровен простак където се появи само простотии ръси.Но ние сме си виновни,че е все още на този пост

На белият генерал само това му е в главата-хероин,опиум,кокаин,макове и т.н.

Градинките ще бъдат преобладаващо от мак от вида Мак опиумен Papaver somniferum. За подобряване на цветовата гама ще има и лехички с индийски коноп Cannabis sp., син лотос Nymphea caerulea, допускат се храсти от вида на кокаиновите Erythroxylon, отделни места ще бъдат украсени с гъби с повишено съдържание на псилоцибин и (или) псилоцин. Първата дегустация на преработени продукти от градината е безплатна.

За марихуаната забравих тя ще бъде в закрити парници с отопление за да расте по-бързо и по-качествено.

Бойо се превъзбуди от рязането на лентички и пак взе да дрънка глупости.Още му е виновен гея-Станишев.Тия завод го мътят вече 10 г.че и повече .Зора е кой да открадне парата.

бе Борисов, точно ти си в основата на корупционната сделка със Станилов, заради която се водеха дела в Страсбург от Хелектор, който спечели най-на края. Същата помия която правехте с Плевнелиев при кражбата на общинска земя за строителстъвото на Бизнес Парка в Младост. Нищо не е забравено и ще има възмездие рано или късно.

чЕРВЕНИ МАКОВЕ И БюСТА НА ДЕДО БЛАГОЕВ--ИСКА ДРУГАРЯ БОРИСОВ...........

ще обещае и рози на гроба на Тодор Живков. И нов дворец с розови градини на Доган. Без тях нямаше да е това което е. Ама да не си помислите нещо - розите ще са маслодайни а маковете - само опиумни.

Цитат: ИСКАМ ОКОЛО ЗАВОДА ДА ИМА САМО МАКОВЕ. г-н генерал-доктор-премиер-министър и т.н., от кой вид мак, по-точно ще пожелаете да засадите? Питам защото, ако е от "правилния" вид няма да има значение дали по средата има завод или не. Има и една остро-листна тревица, която е много подходяща за асемблиране с мака - вие сте достатъчно напред с материала предполагам.

аз предлагам вместо макове да им казваме мИкове на името на тавариш миков

То вече да му повярваш на Бойко, трябва да си на няколко мака в кръвта! Кой каквото му трябва си го търси нали???

Бате ви Бойко иска социалистите постоянно да садят макове, та да са близо до там, КЪДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА СА ОТ 25 ГОДИНИ.

До него, нали?

Да-до завода за боклук, където трябваше да са от отдавна.

хахахахахах, ей тоя завод, дето два мандата щеше да го строи, хахаха, сега макове???макове?странен избор, освен красиви цветя, стават и за производството на друго, хм??

всичко на наопаки, тоя тръгнал макове да сади. Времето ви свърши евродемагози с партийни книжки на БКП по джобовете.

Евро- хит намбер уан ! Изп: Тодорка и Веско Портести бес музика: Тодорка Я- шарлия, Ти, прростак, волимо се, за едан еврак ! Потрошио и памети Тато, само да се чукам...с Нато !

Премиерът иска да нарекат този обект: "ЗАВОД ЗА БОКЛУКа БОЙКО"!Тъпи харесващи простия, гласувайтие за НЕГО!

Хората правят нещо и вие пак мрънкате,е лош материал сте...

Най-големият боклук,ще строй най-големият завод за боклук.

СТАНИШКО ВЕЧЕ ГО ОТКРИ И БРАХА ЛИ БРАХА МАКОВЕ.ТА ЗАТОВА......СЕГА ЩЕ ГО ДОВЪРШАТ И ЩЕ САДЯТ МАКОВЕ ДА ИМА КАКВО ДА БЕРАТ......

А, може и кока и канабис, колко му е, нали така, Генерале Бял?

Може и малко марихуана да се понасади.За хармония на цветовете.

Бърза Мутрата, защото и макът е наркотична суровина.

айдеее Боко тиквата пак започна с лентичките, а ласкателите му приписваха "голяма" промяна, глупости на търкалета.

val55

Айде, стига (бе)! Правилно ли е преведено заглавието, че не ми стана ясно, кое ще е приоритет от двете..... Върнете си парите от КТБ, и ще има 6 завода, 2 1/2 ескадрили, техника за МВР, МО, Г полиция, 2 ракетни катера за ВМФ и реформа в Б помощ, и посадени 1/2 млн. декара дръвчета....

за победата на Сириза в Гърция, бе Бочко, май замириса на уволнение а?!

Прост, по-прост, най-прост, ББ

Е опита на Борисов да вкара Фирма Станилов с остаряла технология, това доведе до дела в Брюксел и смяната на Станилов с Хлектор, така че цялата вина е на Борисов 1.

А лабораторията за производство та дрога около полето и фирмата за продажбата и ще се наричат "Бойко Борисов"

Чекай Минке, китка! Говори се по опашките, че у нас никоя групировка, както БСП не поддържала толкова голям брой измамници,крадци и грабежлии. С този завод и едни момчета от бившето Кремиковци ще пият една студена вода.

На Боко тикватат, долен лъжец и плагиатор.

Тоя пак ме вкара в много сериозна дилема!!! Иска макове..... Вариант едно : "Ален мак, самотен нейде, в зелена нива е разцъфнал.... " (за които не знаят, това е бил химнът на БКП при създаването и от Благоев) Вариант две: От макът, както е известно се правят едни химикали, уж забранени в БГ. ( които не знаят, от мак се прави опиум) ТА сега се чудя коя му природа иска да вземе надмощие?!

Ами бойко тиквоча си беше и е борец по скоро второто.

Този завод за преработка на мак ли ще бъде?

ЗА НАРКОТИК ДА Е ПО БЛИЗО ДА БОКА

Боко, ела да живееш в Яна сред маковете! Ще е супер! Всяка сутрин ще ти нося огромни букети от тях - екологично чисти!

Построеното от Борисов - кошмарът на ДПС/Атака/БСП.

не само за тях! Скоро пътувал ли си по магистралата СтЗагора-Карнобат? А по Дунав-мост 2 минавал ли си?

Магистралата и Мостът са построени, без да са откраднати или спрени от ЕС пари. А за качеството - това не е работа на Борисов.

Мини покрай Челопечене, Кремиковци или Долни Богров и ще разбереш какво е кошмар. ПС: Но си носи противогаз, щото иначе ще се задушиш от творението на любимият ти тиквоч!

Наркотичен мак или друг?

Шило

Г-н Борисов, уточнете какви макове, щото има едни, афтанистански, дето май, май не са много подходящи.

- На гз си 1-во либе Бойко, макове червени, посади , ако си насран да не личи ! Барна Мерано, Поетеса - карастиска "Черна прашка"

На НЕГО , бидейки кмет през 2006-2008 г, и след това Премиер от 2009 до 2013 г кой му пречеше да го построи този завод, щом може да се направи за 6 месеца?

Да отиде първо да си помирише лайната, които из.ра в района с балираните отпадъци по време на кметстването си, които бяха настанени край Челопечене уж временно, пък после да говори за макове край Яна. Ще видим какъв ще е "аромата" и на тия макове.

Абе, идва вече февруари месец, не е ли време тоя тиквеник да го сваляме и да му вдигаме кръвното?

Ми хайде де - сваляйте го, какво чакате? Местаня и Доганя вас чакат! Само се съмнявам че Станиш ще си наруши брюкселското спокойствие да ви "подкрепи" с един .... Смешници - той Румен Вълка избяга в дън гори тилилейски, вие посеранковците ще сваляте....

"Ще строим завод, огромен завод, със яки бетонни стени! Мъже и жени, народ, ще строим завод за живота! Децата ни мрат в отровната смрад, без слънце, в задушни коптори. Светът е затвор. Мъже и жени, народ, ни крачка назад! Ще строим завод за живота!....." Това стихотворение Вапцаров сякаш го е писал за Борисов!

Яна ще понижи цената за топлоенергия на близо 40 000 домакинства. Е КАК ЛИ ПЪК ЩЕ СТАНЕ Блаженни са вярвящите Това което е СИГУРНО е че такса смет ще се увеличи 30% приблизително. Среща тук отново след 1 година

това БСП и тези социалисти, бе! Добре, че ги има, че ако ги нямаше, ББ щеше да изсъхне като препикан,,,мак! Нямаше да има върху кого да си изпробва остроумието. А иначе в спортовете, които той твърди, че познава, основния постулат е уважението към противника!Но и спортовете са му ясни, колкото и политиката.

Аха, аха, точно това разправя и Мая Манолова! Така добре си живеехме без този Бойко, къде се появи да ни съсипва социалната политика и да лъже хората, че е срамота да сме 2015-та, а да нямаме една цяла нова магистрала от край до край, че е престъпление да дадем 4.4 милиарда за гьол, че е престъпление Партията и Фирмата да фалират КТБ ей така, че е престъпление Пеевски да е Шеф на ДАНС.. и още стотици!

но тези "сплетни" за магистралите, за "гьола", за КТБ се отнасят не само за едно правителство! Там, значи участват и Костов и Царо, и Софиенски, и Беров...Срама е общ, така да се каже...

Нима е работа на премиера да инспектира някакъв завод край някакво село до София?

А какво е работа на премиера?

На нашия конкретно-да реже ленти,да рита мачле,да поиграва тенис и да ръси глупости.