Коментари - Борисов: Нагли са да искат вот на недоверие | Днес.dir.bg

Борисов: Нагли са да искат вот на недоверие

Вотът на недоверие цели да върне отново едно насипно правителство. БСП и ДПС искат да свалят от власт ГЕРБ, за да могат да откраднат това, което е останало, заяви днес пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Нагли са да искат вот на недоверие | Днес.dir.bg

Коментари

Не бой се Боко, след Дянков и Младенов нищо не остана. БСП най-много да вземат ядец. А за народа още едно ниво надолу - к...р. А за наглостта по-добре си трай, че ставаш нагъл.

не знам да има по-нагли от бившите мутри с кАстУми

ББ е най-скапо платения аматьор футболист и политик!

Колко време ще я държите на първа страница тази изумителна новина?

Б.Б. дали е разписал ЛИСАБОНСКИЯ ДОГОВОР ?

крайно време е да ХОДИ ДА ПАСЕ ОВЦЕ ПО КЪРА САМО ТЕ БИХА МУ ВЯРВАЛИ НА ЛЪЖЛИВИТЕ ОБЕЩАНИЯ НАЙ НЕКЪДЪРНИЯ ПРИМИЕР КОЙТО СМЕ ИМАЛИ .

На всички ни омръзнаха хвалбите на великия ни Вожд (премиер), заради който за втори път (след Живков) изпитвам срам и гняв. Добре че са Плевналиев и още 1-2-ма, да му измиват очите.

Бойко ,направи бесило във всеки град и ги подхвани тези кОмунисти.Дядовците им -активни борци против капитализма; бащите им активни комунисти,ПРАЩАХА ВСЕКИ НЕУДОБЕН ВЪВ БЕЛЕНЕ;децата им -капиталисти-вадят душите на хората-не плащат заплати,крадат от държавата.Стъпи на краката си Бойко и им покажи че държавата не са те-КОМУНИСТИТЕ.

Заблуден човек си ти, много, много заблуден...

поткрепям ви,браво,нахвърлят се върху Борисов все едно той е виновен за всичко,косъм да падне от главите ни обвиняваме премиера

АЙ СИКТИР! ЩЕ МИ ПРАВЯТ ВОТ!

искат да свалят от власт ГЕРБ, за да могат да откраднат това, което е останало, - че то кво остана бе Дон Балон????

МНОГО Е НАГЛО БОЙКО ДА НЕ Е НА ВЛАСТ

БГК, ,тези , вече са компрометирани, ако са работели за чужди или свои интереси - съдът да реши, но при всички случа да си ходят! Аз съм за това ако трябва всяка година да има парламентарни избори докато, изберем тези които ни служат , а не да служат само на себе си!!!

По принцип е хубаво това, което казваш, но какво тогава да правим с лица като Румен Овч. , С.Станишев, Р.Петков и пр. герои?!

Когато човек направи изявление, което е в отрицание на чуждо изявление, все пак би трябвало да предложи собствено мнение! Какаво е твоето?

Бойко щом дойде време от чужди посолства да ти казват какво да правиш , трябва да си ходиш и то веднага ! Всяко оставане на този пост на човек зависим за тъмното си минало е опасно за България!!! Бойко , ако наистина мислиш за България веднага си отивай!!!!

ами то от 1000 години е така

99% от червената паплач,която се опитва да пише тук,само потвърждава,че сме не лош,а просто никакъв материал,който си заслужава и ДПС-то и БСП-то и т.н.А най-тъпанарският коментар е,като се каже, че еди-кой си бил бивш комунист.Че в тази скапана държава можеше ли да се надяваш да постигнеш нещо,ако не членуваш в тази изродска партия?И сега пак с мазните турчоля се напъват да ни яхат,сякаш не им изминалите 70 години.

Нали следва да се "отчетат" пред тия които успяха да оскубят до шушка! Дори изостават с броя на "вотовете".

Не са нагли, правилно го искат и такъв вот трябва да мине. Това правителство съвсем взе да се изживява като американски слуга. Да ходят в САЩ да слугуват. Бедата е друга, няма подходяща смяна. А ГЕРБ май ще ги сполети съдбата на НДСВ.

А той кво иска - опозицията с перо ли да го гали и да му маже филийките с мас ли?

ма тези хора нямат ли останали все пак някакви морални ценности не се ли срамуват от себе си и от собствените си деца ,че надминаха всичко което един нормален човек може да приеме и да каже "хора са и те грешат" а и тези които ще ги подкрепят на вота в петък и те треперят за партиината субсидия която е пак на нашия гръб .А иначе няма пари за лекарствата на онкоболните ,няма за пенсионерите , няма за инвалидите,няма за нищо друго .Има за магистрали защото там е бизнеса на Бойко,има за зелена енергия защото там е Цветелина , а защо няма за нас -защото ако се хванат контрабандните цигари , алкохоли горива няма да има за Цецо за апартаменти за челядта му .или няма да има далавера на митницата за туловището Фидоска , и т н. Тези наглеци надскочиха всички предствави за чудовищната корупция в очите на ниско качествения материал на тиквата които със шменти капели още се въргаля във всички медии и губи времето на хората с наглостта си .Спрете да пускате по медиите и ЦВ. тази компроментирана фигура пораждаща само отвращение в хората

весто да мъдрува човекат сленце и да мисли ,че всичко ще отмине като пролетен дъжд ,да си събере антуража и да измете насраното от тях

виж какво БОКО,вземи се в ръце и стига си се надувал,ами помисли за хората омръзна ни от ТЕБ, ЩО НЕСИ ХОДИТЕ ВЕЧЕ С ЦВЪК И ВСИЧКИТЕ ТИ МАЛОУМНИЦИ!!!!

Наглеци с наглеци... Ще искат да ме критикуват, да ме свалят... Къде се намирате вие?! Тук аз командвам!

Абе ти не си ХАСЕН ти си просто един ХАСАН нали дрипрьо

Да не би да имаш имунитет към чувството за хумор, а хубостнико?

Какво зацвилихте червени прасета,изпразниха се чувалчетата и искате да ги понапълните пак ли е няма да стане СТИГА ЛАПАНЕ 20години мръсници с мръсници и тези простите дето гласуват за вас не виждат ли ,че на тоя хал са не от Бойко а от червените боклуци

Неграмотна Еленке, герберска фенке, луди хора сте и това е. Любимият ти Бойко е БКП-еец, после мутра, после НДСВ-еец. Как вярвате на такъв човек? Той и сега ден не минава да не излъже нещо.

Това се казва промит мозък не и се сърдете на Еленка. Тя от новините разбира само "Бойко направи това".... а после какво е направил и каква глупост е казал не е важно. То затова само неграмотници са в тая сбирщина.

Ха, бе бате Бойко, нали ти беше демократична партията, уж де! Защо не я ДАВАШ за коалиция? Не трябва ли всички гербери да решат?

България сериозно изостава както в договарянето, така и в усвояването на средства от ЕС, и е с доста по-ниски показатели в сравнение със средното ниво за страните членки от Централна и Източна Европа.

Враг, не враг, но противникът" с ликвидиран прадядо, Боко Тиквата без проблеми е приет в редовете на БКП. Без спънки прави блестяща кариера точно в тези факултети, които се оказват забранени за него. Сбогува се със званието курсант" в тях, но получава званието техен преподавател и ръководител на катедра.

Историята на палавият прадядо е следната: бидейки кмет в родното село на Боко Тиквето, се измъква от участие в първата световна война. По време на войната палавника редовно "обгрижва" войнишките жени и вдовици. Върналите се от войната, след няколко безуспешни опита, чак след 9-ти септември успяват да му светят маслото. Такава е съдбата на "загиналия от народната власт" борец за женски междубедрия.

Червената пасмина пак квичи, това е добър знак! Сигнал, че се спазва естествения порядък и нещата отиват на добре... Но не мога да се начудя на Борисов! Възмутен, че БСП и компания били НАГЛИ! А добър ден, Боко! От друга страна неговото простодушие и наивност пък го приближава до простодушния и наивен български народ, който за сетен път ще го припознае като единствен легитимиращ го! И ще наблюдаваме есенеска голямото шоу, наречено крушение на 2-3 президентски социологически агенции. А на критикаря от избрания пост, а и на редакторите, ще кажа да съдят за Борисов по това, което прави от 2009 г. нататък, не преди това! Защото законите, по които трябва да бъдат съдени КРАДЦИТЕ, са писани от същите тия КРАДЦИ. А и се самоамнистираха през 2008 г. Ама кой да помни такива работи, дай да плюем Борисов, той за всичко е виновен!

Ти ще видиш как ще квичи тоя малоумник Боко Орангутана, като заиграе мечката след фалита на Гърция в двора му у Банки и му смачка тъпата престъпна мутра !

И си позволяваш да даваш квалификацията МАЛОУМНИК???

Скоро минавах на психо преглед-НОРМАЛНА СЪМ!!! НО-МРАЗЯ бившите КОМУНИСТИ!!!

А Боко какъв е? Напусна пожарната за да остане член на БСП. Дали още не е?

Хак ти е, като не ги вкара в затвора в първите дни на управлението си... И сега недей да плачеш?!? Това Доган, Станишев, Масларова, Гагаузов, Михалевски, Михайлова... - поне 1 000 човека от БСП-ДПД-НДСВ трябваше отдавна да са в затвора и то за дълго, поне за 10 години!!!!!!

ПРАВ СИ!!!

Ами нагли ще са като НИЩО, ама абсолютно нищо не им се случи на Триглавите разбойници!! ТРЯБВАШЕ да почнеш от НЕЗАВИСИМАТА съдебна с-ма, не да им се раздават 13 заплати и бонуси!!

Толерантен човек е Борисов, но не е допускал към какви нагли и безочливи политически к.....и е проявявал своята толерантност. Особено, когато нямат пряк достъп до кранчетата за кражби от държава, фондове и хора. Започнаха да съскат и се опитват да хапят с отровни зъби. Затова е необходимо, от време на време, да ги чуква по кратуните, както ще се случи на този вот. После да ги посрита здраво на есен, на изборите и накрая да ги прати при РЗС да правят коалиция на хората с обратна ориентация. Във всичко... Вижте им лидерите....

И съвсем накрая - да се закрие държавата, защото няма да останат и хора, и нищо - кой отишъл в по-добър свят, кой - за чужбина.

Нормалните Българи мразят ГЕРБ !

Аз съм нормален и напълно подкрепям деиствията на правителството и престанете да облъчвате хората че ГЕРБ трябва да бъдат мразени.

Гоги, хората са против ГЕРБ, защото животът им става по-зле и по-зле. Това се случва, защото хрантутим управляващите, но те нищо не правят за населението. /И без заклинанията за магистралите, моля. / Така не може повече, в такава беднотия, престъпност и т.н. А ти какво точно подкрепяш?

И без облъчване си става. От самосебе си. Отвори си очите!

Нещо е съмнителна тази нормалност....

Парламента трябва да прояви гражданска сила и да отстрани този никаквец и цялото му никакво правителство от власт незабавно.

Ако се отстрани и ЦЕЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ ОЩЕ ПО- ДОБРЕ!

Бойко, изкарай вече тая оставка от джоба и я слагай на масата. Ти направи хората още по-гладни и безработни. Предните правителства може и да не се справяха, но ти ни закопа. На кой са му притрябвали пътища, като няма работа. Виж лошите кредити, виж колко са се увеличили хората, които не си плащат осигуровките, виж колко фирми фалираха... Няма икономическа политика, големите престъпници са вън от затворите и правят каквото си искат, няма добро усвояване на еврофондове, няма закони, съдът разбива всички мечти за осъдителни дела, хората гладуват и няма работа - какво още чакаш за да си изкараш оставката! Незнам дали и тройната коалиция направи толкова поразии, колкото ти! След НДСВ мислех, че българите са се научили , ама явно не са.... Хубаво, че живеем в страна на драскачи и мишки и всички управляващи много добре знаят, че никога нищо няма да направим. Затова си заслужаваме и за умираме по улиците от глад, да ни вземат всичко и да си мълчим. Надявам се 2011 да е последната от живота ми, прекарана в БГ и искрено ме е яд, че се излъгах да се върна отново в килията БГ доброволно, без осъдителна причина.

хайде стига де г-н борисов-ядеш и пиеш с комунистите, пък после ни разигравате циркове-какво правите г-н борисов с г-н котов рамо до рамо на откриването на пречиствателната станция в кубратово-нима не знаете че г-н котов-комунист, сега социалистически кмет потопи за свои и приятелски нужди чрез фирма "кремена22" много европари и не направи нищо-просто със своя човек по еврофондовете илия богданов превърнаха общ нови искър в тотална бащиния..... аман вече-вие борисов играете с комунистите

Кубрат умира през 668 г. в бой с хазарите. Според Теофан Изповедник на смъртния си одър Кубрат събрал синовете си Баян, Котраг, Аспарух, Алцек и Кубер, и ги накарал да разчупят дебел сноп пръчки (или стрели). След като братята не успели да ги счупят, Кубрат започнал да вади една по една стрелите от снопа и да ги троши. С този нагледен урок мъдрият владетел им оставил повеля да са единни, за да не може никой да ги пречупи. Времената обаче се менят и не дават възможност на наследниците на Кубрат да следват бащиния си завет. * Загубено злато може да се намери,загубено време - никога.

Да се опитаме да дадем определение на това понятие: --во условие- Комундето по собствена воля и със сърцезардирателни мотиви кандидатсва за член на БКП. --ро условие- Комундето охотно консумира привилегиите на тази си принадлежност. --то условие- При промяна в обсановката/смяната на Тато/ е готово да поругае собствените си мотиви, приятели, колеги, дори и част от фамилията си. -V-то условие- Държавната хранилка е единствената пътеводна звезда, която ще направлява пътя МУ. -V-то условие- в изпълнение на Vтото няма да се спре пред нищо: участие в престъпни силови структури, незаконно придобиване на банки, отсрел на "конкуренти" в бранша, създаване на угодни НЕМУ политически шайки, демагогии и откровенни лъжи и ВИНАГИ ПРЕХВЪРЛЯЙКИ ВИНАТА ДРУГИ МУ. -V-то условие- докопал се веднъж до най-високото стъпало на властта, да дои държавната КРАВА/народа/ без оглед на последствията. Примери от близкото минало: Т.Живков, А.Луканов, Ив.Костов, Б.Борисов и други знайни и незнайни слуги и съподвижници на САТРАПИТЕ.

Мога да ти направя по-дълъг списък, с отговори на въпроса: "Що е то тъпак?" Но, няма нужда, погледни се в огледалото...

Защото първо ти си се погледнал в огледалото. И си поискал и други да го направят, за да заприличат на тебе. Но няма да стане, тъпако!

Я вземи ги изненадай и си я дай сам, оставката! Свърши едно добро дело и си дай заслужена почивка. Може и да ти бъдем признателни.

Прочетох всичко във форума. Доволен съм. Комунистите явно губят контрола си. Което е добра новина за нас, Българите!

Вярно ли е че вице на Миглена Пръмова Кунева ще е Слави Трифонов и затова БТВ толкова много я лансират?????

народа е с Бойко.

Ха-ха-ха-ха! Да бе, да... Народът изтрезня... и видя грозната действителност. Ако ли не, значи му е малко това... Трябва да почне да умира от глад.

Аз пък съм от "матриала" и ще се радвам да си ходи

Кво се вайкате като някакви тинейджърки? Вижте гърците какво правят само защото някой може да им пипне 1200 евро средна заплата! (както се оплака един грък - какво ли ще правят мойте бедни приятели като им намалят заплатата - а те взимат едва 1000 евро........)

прав си неграмотни хора не трябва да гласуват, точно тия хора с едно кебаче , объркват съдбата на България, и рейсовия туризъм от Турция -ТОВА Е ИСТИНАТА и днес България нямаше да е на тоя хал. За съжаление това ще продължи.

Ами ъо ако се изпълни това и ББ отива да копае картофи...

Нагло копеле си ти, Борисов. Оставка! Незабавно!

Кога наследниците на шумкарите израстнаха от последни плебей до плейгърл? Това ме мотивира да загърбя част от християнските си добродетели, драга Рони, и да ти дам заслуженото ПРЕЗРЕНИЕ!

Берлускони ще пада от власт и на ББ му се клати постът. От ясно по-ясно е кой ни натресе ГЕРБ - енепето в европарларето. Долу ЕНП!

По- нагъл от теб няма! Време е да се махаш- хем си прост, хем си некадърен, хем нямаш срам!

Коментари - Борисов: Нагли са да искат вот на недоверие | Днес.dir.bg

Борисов: Нагли са да искат вот на недоверие

Вотът на недоверие цели да върне отново едно насипно правителство. БСП и ДПС искат да свалят от власт ГЕРБ, за да могат да откраднат това, което е останало, заяви днес пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Нагли са да искат вот на недоверие | Днес.dir.bg

Коментари

Не бой се Боко, след Дянков и Младенов нищо не остана. БСП най-много да вземат ядец. А за народа още едно ниво надолу - к...р. А за наглостта по-добре си трай, че ставаш нагъл.

не знам да има по-нагли от бившите мутри с кАстУми

ББ е най-скапо платения аматьор футболист и политик!

Колко време ще я държите на първа страница тази изумителна новина?

Б.Б. дали е разписал ЛИСАБОНСКИЯ ДОГОВОР ?

крайно време е да ХОДИ ДА ПАСЕ ОВЦЕ ПО КЪРА САМО ТЕ БИХА МУ ВЯРВАЛИ НА ЛЪЖЛИВИТЕ ОБЕЩАНИЯ НАЙ НЕКЪДЪРНИЯ ПРИМИЕР КОЙТО СМЕ ИМАЛИ .

На всички ни омръзнаха хвалбите на великия ни Вожд (премиер), заради който за втори път (след Живков) изпитвам срам и гняв. Добре че са Плевналиев и още 1-2-ма, да му измиват очите.

Бойко ,направи бесило във всеки град и ги подхвани тези кОмунисти.Дядовците им -активни борци против капитализма; бащите им активни комунисти,ПРАЩАХА ВСЕКИ НЕУДОБЕН ВЪВ БЕЛЕНЕ;децата им -капиталисти-вадят душите на хората-не плащат заплати,крадат от държавата.Стъпи на краката си Бойко и им покажи че държавата не са те-КОМУНИСТИТЕ.

Заблуден човек си ти, много, много заблуден...

поткрепям ви,браво,нахвърлят се върху Борисов все едно той е виновен за всичко,косъм да падне от главите ни обвиняваме премиера

АЙ СИКТИР! ЩЕ МИ ПРАВЯТ ВОТ!

искат да свалят от власт ГЕРБ, за да могат да откраднат това, което е останало, - че то кво остана бе Дон Балон????

МНОГО Е НАГЛО БОЙКО ДА НЕ Е НА ВЛАСТ

БГК, ,тези , вече са компрометирани, ако са работели за чужди или свои интереси - съдът да реши, но при всички случа да си ходят! Аз съм за това ако трябва всяка година да има парламентарни избори докато, изберем тези които ни служат , а не да служат само на себе си!!!

По принцип е хубаво това, което казваш, но какво тогава да правим с лица като Румен Овч. , С.Станишев, Р.Петков и пр. герои?!

Когато човек направи изявление, което е в отрицание на чуждо изявление, все пак би трябвало да предложи собствено мнение! Какаво е твоето?

Бойко щом дойде време от чужди посолства да ти казват какво да правиш , трябва да си ходиш и то веднага ! Всяко оставане на този пост на човек зависим за тъмното си минало е опасно за България!!! Бойко , ако наистина мислиш за България веднага си отивай!!!!

ами то от 1000 години е така

99% от червената паплач,която се опитва да пише тук,само потвърждава,че сме не лош,а просто никакъв материал,който си заслужава и ДПС-то и БСП-то и т.н.А най-тъпанарският коментар е,като се каже, че еди-кой си бил бивш комунист.Че в тази скапана държава можеше ли да се надяваш да постигнеш нещо,ако не членуваш в тази изродска партия?И сега пак с мазните турчоля се напъват да ни яхат,сякаш не им изминалите 70 години.

Нали следва да се "отчетат" пред тия които успяха да оскубят до шушка! Дори изостават с броя на "вотовете".

Не са нагли, правилно го искат и такъв вот трябва да мине. Това правителство съвсем взе да се изживява като американски слуга. Да ходят в САЩ да слугуват. Бедата е друга, няма подходяща смяна. А ГЕРБ май ще ги сполети съдбата на НДСВ.

А той кво иска - опозицията с перо ли да го гали и да му маже филийките с мас ли?

ма тези хора нямат ли останали все пак някакви морални ценности не се ли срамуват от себе си и от собствените си деца ,че надминаха всичко което един нормален човек може да приеме и да каже "хора са и те грешат" а и тези които ще ги подкрепят на вота в петък и те треперят за партиината субсидия която е пак на нашия гръб .А иначе няма пари за лекарствата на онкоболните ,няма за пенсионерите , няма за инвалидите,няма за нищо друго .Има за магистрали защото там е бизнеса на Бойко,има за зелена енергия защото там е Цветелина , а защо няма за нас -защото ако се хванат контрабандните цигари , алкохоли горива няма да има за Цецо за апартаменти за челядта му .или няма да има далавера на митницата за туловището Фидоска , и т н. Тези наглеци надскочиха всички предствави за чудовищната корупция в очите на ниско качествения материал на тиквата които със шменти капели още се въргаля във всички медии и губи времето на хората с наглостта си .Спрете да пускате по медиите и ЦВ. тази компроментирана фигура пораждаща само отвращение в хората

весто да мъдрува човекат сленце и да мисли ,че всичко ще отмине като пролетен дъжд ,да си събере антуража и да измете насраното от тях

виж какво БОКО,вземи се в ръце и стига си се надувал,ами помисли за хората омръзна ни от ТЕБ, ЩО НЕСИ ХОДИТЕ ВЕЧЕ С ЦВЪК И ВСИЧКИТЕ ТИ МАЛОУМНИЦИ!!!!

Наглеци с наглеци... Ще искат да ме критикуват, да ме свалят... Къде се намирате вие?! Тук аз командвам!

Абе ти не си ХАСЕН ти си просто един ХАСАН нали дрипрьо

Да не би да имаш имунитет към чувството за хумор, а хубостнико?

Какво зацвилихте червени прасета,изпразниха се чувалчетата и искате да ги понапълните пак ли е няма да стане СТИГА ЛАПАНЕ 20години мръсници с мръсници и тези простите дето гласуват за вас не виждат ли ,че на тоя хал са не от Бойко а от червените боклуци

Неграмотна Еленке, герберска фенке, луди хора сте и това е. Любимият ти Бойко е БКП-еец, после мутра, после НДСВ-еец. Как вярвате на такъв човек? Той и сега ден не минава да не излъже нещо.

Това се казва промит мозък не и се сърдете на Еленка. Тя от новините разбира само "Бойко направи това".... а после какво е направил и каква глупост е казал не е важно. То затова само неграмотници са в тая сбирщина.

Ха, бе бате Бойко, нали ти беше демократична партията, уж де! Защо не я ДАВАШ за коалиция? Не трябва ли всички гербери да решат?

България сериозно изостава както в договарянето, така и в усвояването на средства от ЕС, и е с доста по-ниски показатели в сравнение със средното ниво за страните членки от Централна и Източна Европа.

Враг, не враг, но противникът" с ликвидиран прадядо, Боко Тиквата без проблеми е приет в редовете на БКП. Без спънки прави блестяща кариера точно в тези факултети, които се оказват забранени за него. Сбогува се със званието курсант" в тях, но получава званието техен преподавател и ръководител на катедра.

Историята на палавият прадядо е следната: бидейки кмет в родното село на Боко Тиквето, се измъква от участие в първата световна война. По време на войната палавника редовно "обгрижва" войнишките жени и вдовици. Върналите се от войната, след няколко безуспешни опита, чак след 9-ти септември успяват да му светят маслото. Такава е съдбата на "загиналия от народната власт" борец за женски междубедрия.

Червената пасмина пак квичи, това е добър знак! Сигнал, че се спазва естествения порядък и нещата отиват на добре... Но не мога да се начудя на Борисов! Възмутен, че БСП и компания били НАГЛИ! А добър ден, Боко! От друга страна неговото простодушие и наивност пък го приближава до простодушния и наивен български народ, който за сетен път ще го припознае като единствен легитимиращ го! И ще наблюдаваме есенеска голямото шоу, наречено крушение на 2-3 президентски социологически агенции. А на критикаря от избрания пост, а и на редакторите, ще кажа да съдят за Борисов по това, което прави от 2009 г. нататък, не преди това! Защото законите, по които трябва да бъдат съдени КРАДЦИТЕ, са писани от същите тия КРАДЦИ. А и се самоамнистираха през 2008 г. Ама кой да помни такива работи, дай да плюем Борисов, той за всичко е виновен!

Ти ще видиш как ще квичи тоя малоумник Боко Орангутана, като заиграе мечката след фалита на Гърция в двора му у Банки и му смачка тъпата престъпна мутра !

И си позволяваш да даваш квалификацията МАЛОУМНИК???

Скоро минавах на психо преглед-НОРМАЛНА СЪМ!!! НО-МРАЗЯ бившите КОМУНИСТИ!!!

А Боко какъв е? Напусна пожарната за да остане член на БСП. Дали още не е?

Хак ти е, като не ги вкара в затвора в първите дни на управлението си... И сега недей да плачеш?!? Това Доган, Станишев, Масларова, Гагаузов, Михалевски, Михайлова... - поне 1 000 човека от БСП-ДПД-НДСВ трябваше отдавна да са в затвора и то за дълго, поне за 10 години!!!!!!

ПРАВ СИ!!!

Ами нагли ще са като НИЩО, ама абсолютно нищо не им се случи на Триглавите разбойници!! ТРЯБВАШЕ да почнеш от НЕЗАВИСИМАТА съдебна с-ма, не да им се раздават 13 заплати и бонуси!!

Толерантен човек е Борисов, но не е допускал към какви нагли и безочливи политически к.....и е проявявал своята толерантност. Особено, когато нямат пряк достъп до кранчетата за кражби от държава, фондове и хора. Започнаха да съскат и се опитват да хапят с отровни зъби. Затова е необходимо, от време на време, да ги чуква по кратуните, както ще се случи на този вот. После да ги посрита здраво на есен, на изборите и накрая да ги прати при РЗС да правят коалиция на хората с обратна ориентация. Във всичко... Вижте им лидерите....

И съвсем накрая - да се закрие държавата, защото няма да останат и хора, и нищо - кой отишъл в по-добър свят, кой - за чужбина.

Нормалните Българи мразят ГЕРБ !

Аз съм нормален и напълно подкрепям деиствията на правителството и престанете да облъчвате хората че ГЕРБ трябва да бъдат мразени.

Гоги, хората са против ГЕРБ, защото животът им става по-зле и по-зле. Това се случва, защото хрантутим управляващите, но те нищо не правят за населението. /И без заклинанията за магистралите, моля. / Така не може повече, в такава беднотия, престъпност и т.н. А ти какво точно подкрепяш?

И без облъчване си става. От самосебе си. Отвори си очите!

Нещо е съмнителна тази нормалност....

Парламента трябва да прояви гражданска сила и да отстрани този никаквец и цялото му никакво правителство от власт незабавно.

Ако се отстрани и ЦЕЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ ОЩЕ ПО- ДОБРЕ!

Бойко, изкарай вече тая оставка от джоба и я слагай на масата. Ти направи хората още по-гладни и безработни. Предните правителства може и да не се справяха, но ти ни закопа. На кой са му притрябвали пътища, като няма работа. Виж лошите кредити, виж колко са се увеличили хората, които не си плащат осигуровките, виж колко фирми фалираха... Няма икономическа политика, големите престъпници са вън от затворите и правят каквото си искат, няма добро усвояване на еврофондове, няма закони, съдът разбива всички мечти за осъдителни дела, хората гладуват и няма работа - какво още чакаш за да си изкараш оставката! Незнам дали и тройната коалиция направи толкова поразии, колкото ти! След НДСВ мислех, че българите са се научили , ама явно не са.... Хубаво, че живеем в страна на драскачи и мишки и всички управляващи много добре знаят, че никога нищо няма да направим. Затова си заслужаваме и за умираме по улиците от глад, да ни вземат всичко и да си мълчим. Надявам се 2011 да е последната от живота ми, прекарана в БГ и искрено ме е яд, че се излъгах да се върна отново в килията БГ доброволно, без осъдителна причина.

хайде стига де г-н борисов-ядеш и пиеш с комунистите, пък после ни разигравате циркове-какво правите г-н борисов с г-н котов рамо до рамо на откриването на пречиствателната станция в кубратово-нима не знаете че г-н котов-комунист, сега социалистически кмет потопи за свои и приятелски нужди чрез фирма "кремена22" много европари и не направи нищо-просто със своя човек по еврофондовете илия богданов превърнаха общ нови искър в тотална бащиния..... аман вече-вие борисов играете с комунистите

Кубрат умира през 668 г. в бой с хазарите. Според Теофан Изповедник на смъртния си одър Кубрат събрал синовете си Баян, Котраг, Аспарух, Алцек и Кубер, и ги накарал да разчупят дебел сноп пръчки (или стрели). След като братята не успели да ги счупят, Кубрат започнал да вади една по една стрелите от снопа и да ги троши. С този нагледен урок мъдрият владетел им оставил повеля да са единни, за да не може никой да ги пречупи. Времената обаче се менят и не дават възможност на наследниците на Кубрат да следват бащиния си завет. * Загубено злато може да се намери,загубено време - никога.

Да се опитаме да дадем определение на това понятие: --во условие- Комундето по собствена воля и със сърцезардирателни мотиви кандидатсва за член на БКП. --ро условие- Комундето охотно консумира привилегиите на тази си принадлежност. --то условие- При промяна в обсановката/смяната на Тато/ е готово да поругае собствените си мотиви, приятели, колеги, дори и част от фамилията си. -V-то условие- Държавната хранилка е единствената пътеводна звезда, която ще направлява пътя МУ. -V-то условие- в изпълнение на Vтото няма да се спре пред нищо: участие в престъпни силови структури, незаконно придобиване на банки, отсрел на "конкуренти" в бранша, създаване на угодни НЕМУ политически шайки, демагогии и откровенни лъжи и ВИНАГИ ПРЕХВЪРЛЯЙКИ ВИНАТА ДРУГИ МУ. -V-то условие- докопал се веднъж до най-високото стъпало на властта, да дои държавната КРАВА/народа/ без оглед на последствията. Примери от близкото минало: Т.Живков, А.Луканов, Ив.Костов, Б.Борисов и други знайни и незнайни слуги и съподвижници на САТРАПИТЕ.

Мога да ти направя по-дълъг списък, с отговори на въпроса: "Що е то тъпак?" Но, няма нужда, погледни се в огледалото...

Защото първо ти си се погледнал в огледалото. И си поискал и други да го направят, за да заприличат на тебе. Но няма да стане, тъпако!

Я вземи ги изненадай и си я дай сам, оставката! Свърши едно добро дело и си дай заслужена почивка. Може и да ти бъдем признателни.

Прочетох всичко във форума. Доволен съм. Комунистите явно губят контрола си. Което е добра новина за нас, Българите!

Вярно ли е че вице на Миглена Пръмова Кунева ще е Слави Трифонов и затова БТВ толкова много я лансират?????

народа е с Бойко.

Ха-ха-ха-ха! Да бе, да... Народът изтрезня... и видя грозната действителност. Ако ли не, значи му е малко това... Трябва да почне да умира от глад.

Аз пък съм от "матриала" и ще се радвам да си ходи

Кво се вайкате като някакви тинейджърки? Вижте гърците какво правят само защото някой може да им пипне 1200 евро средна заплата! (както се оплака един грък - какво ли ще правят мойте бедни приятели като им намалят заплатата - а те взимат едва 1000 евро........)

прав си неграмотни хора не трябва да гласуват, точно тия хора с едно кебаче , объркват съдбата на България, и рейсовия туризъм от Турция -ТОВА Е ИСТИНАТА и днес България нямаше да е на тоя хал. За съжаление това ще продължи.

Ами ъо ако се изпълни това и ББ отива да копае картофи...

Нагло копеле си ти, Борисов. Оставка! Незабавно!

Кога наследниците на шумкарите израстнаха от последни плебей до плейгърл? Това ме мотивира да загърбя част от християнските си добродетели, драга Рони, и да ти дам заслуженото ПРЕЗРЕНИЕ!

Берлускони ще пада от власт и на ББ му се клати постът. От ясно по-ясно е кой ни натресе ГЕРБ - енепето в европарларето. Долу ЕНП!

По- нагъл от теб няма! Време е да се махаш- хем си прост, хем си некадърен, хем нямаш срам!