Борисов: Рашидов да гледа пиесата ”Език мой, враг мой”

Вежди Рашидов да гледа постановката "Език мой, враг мой" и да се поучи от мен, заяви премиерът Бойко Борисов, при посещението си в светилището на "Перперикон".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Рашидов да гледа пиесата ”Език мой, враг мой” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...Имайте предвид, имаме огромни маси от експерти, специалисти, туристи, археолози и ..." казано от ББ. Да беше допълнил и иманяри и каквото там друго се сети, за да имаме мнооого "маси". По-малко да говори, нищо, че и делата му не говорят много.

А Веждито голям смях с този жълт мустак от тютюна. Няма някой около него да му каже как да го измие.

Малий Боко се събудил имало атракции около Михайловград. Ами то от 1945г, там си беше забранена зона. Хората дето ги интересуваше одъртяха и измряха. Сегашната младеж отдавна има по добри възможности за избор пътува по света.

Боко, ти като назначава за министър, къде гледа, не видя ли,че рядко му се случва да е трезвен и да каже нещо смислено, а турският акцент му е очеизваден, какъв художник или скулптор е този пияндур, или като нямаме култура що ни е тоз министър и министрество с три култури....

Много празни приказки са написани в статията, но не се казва каде се намира този Перперикон ??????

Добре дошъл от Луната!

Г-Н Борисов, историята и културата са важни неща за един народ, но има българи ново-робовладелци, които не ги интересува ни история ни култура, а само пари, пари и пак пари. Моля освободете ни от ДАНЪК ТРЪБИ на топлофикация. Моля разпоредете на комисията по енергетика да премахнат ГРАБИТЕЛСКИТЕ точки и алинеи от ЗЕ и хиляди сиромаси-българи ще Ви БЛАГОСЛАВЯТ. А Божието благословение винаги е правило и ше прави историята и културата на всеки народ позитивни и градивни. ПРАВДАТА възвишава народ, а грехът е позор за племената

абе добре е, че си имаме такъв велик .... ееее нищо, че е селянче от Банкя, по-важно е да ни обясни правилно история Българска... абе друго си е да си имаш инж. диплома (та дори да е за пожарникар) такъв като него и в двете 00 да го затвориш, не само на история на Българоя ще ни научи, но и лавка ще отвори..... Българин, който не е дошъл да види Перперикон, той не познава историята.... Лек ден.

Бойко Борисов, ще е добре да не се занимава с това което са правили предишните правителства преди него, защото всичките отпаднаха заради Корупцията. В сегашното правителство, в Реформаторския блок дори има част от хората на Царя(НДСВ), свързани с Миглена Кунева, за които са гласували само около 1 % от хората. Ако се явят сами Ще им трябват 4 такива партийки за да влязат в Парламента. Преди години, Царя спечели изборите и имаше пълно мнозинство в парламента. Направи и добри неща, като например започнаха да раздават Кредити без никаква Лихва, наричаха ги Царските Кредити. Обаче, в правителството на царя, някой министри бяха Корумпирани, или некадърни, и престъпността в страната стана много голяма. Дори някои от Хората, получили Царските Кредити без лихви, започнаха да се Самоубиват. Затова и партията на Царя отпадна от Парламента. И в момента са останали само 1 % от хората които гласуваха за тях преди 15 години- около 45 % гласуваха тогава.... Така че, Бойко Борисов, не трябва да се занимава много с партии, които едва кретат и са влезли в парламента чрез големи коалиции с други партии... Иначе, и ГЕРБ може да последва партията на Царя и да изчезне.

Царя подписа ГРАБИТЕЛСКИЯ закон за топлофикация и нищо не направи после да го отмени. Ще си носи отговорността с тези които му го поднесоха да го подпише. ПРАВДАТА възвишава народ, а грехът е позор за племената.

евала ефенди ,че те черпим ,кеи еи ен ди уаи,madonna.

"Селянинът с колелото" - Български филм, също подходящ за гледане ... не само от Рашидов ... и ... "Не се сърдете на глупаците те ще живеят още дълго и към тях следва да се отнасяме като към лошо време." - цитат на мисъл на един Руски писател.

Не било "Селянинът с колелото" , най ми било селяндуринът с длетото.

Точно така а мисълта е на големия Руски писател Максим Горки .

Аз че напишем сценария и че изиграем главната роля.

На Веждичката е достатъчно да не му признаят цесията към КТБ и ще умре от мъка. Да го видим тогава 50 лв. каква стойност ще имат за него. Не е ли редно да има санкции срещу тоя за това, че възползвайки се от положението си е склучил цесия?

Вождът и Учителят пак се изцепи.

Сит търбух За изкуство глух

Боце да гледа филма "Как да губим приятели и да настройваме хората срещу себе си". Разликата е, че за главният герой имаше хепи енд, докато за Веждито не се знае още...

селянина боко от село банкя пак се наср*

Веждичка , тез слова крилати премиерски , нещо на оставка ме навеждат.Няма те в Перпериконската ''Одисея'' , да са те не оставили за домашно оставка да пишеш , по здравословни причини разбира се. Ех Веждичка , Веждичка що ти трябваше в певческия жанр да се изявяваш с ''Не всичко е пари , приятелю , но всичко е с пари''.

Бих казал на тиквоний да прочете някоя друга книга, но не би имало никакъв смисъл!!!Той едва ли има нужда от култура и от книги!!!

Каква постановка бе тикво, няма постановка "Език мой, враг мой".

троловете се самоизядоха от злоба

Ти как излезе от казана бе, катил?

Всички участници би трябвало да са подписали някакво споразумение за пари,за участие за командировки и т.н.Ако не са направили това значи Вежди колкото и алчен да е не им дължи нищо и продажните журналисти вместо да се смеят на плоския хумор на ББ,да задават уместни въпроси и да си вършат съвестно работата,а не Ха,ха,ха за да не компрометират правителството,кол;ко е невежо.

Борисов да прочете "Житие и страдание грешного Софрония" от Стойко Владиславов. Там е описан епизод, в който попитали в Русия Софронии- Как тии живеш? И Врачански без да се замисли отговорил- "Мой живот большой! Дълго после се чудил защо тези хора се смеят, когато разбрал, че живот на руски е просто "корем". Тогава изрекъл словата- "ЕЗИК МОЙ, ВРАГ МОЙ!

Присмял се хърбел на щърбел!

Каквито избирателите му, такъв и премиерът.

Премиер Борисов: ще ги биемЕ, ще продадемЕ, ще направимЕ, ще построимЕ, ще отворимЕ, ще получимЕ, и ще си ходимЕ... Опростачването в милата ни Родина няма граници.

TИPAMИCУ

Ще...ще ама все пак строи нещо а онези другите само обещават.

Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма. Сега и Вие му тровите живота с незначителни проблеми в битието и житието му при бандитите и в българската милиция...

Прав сте, но споко, колега! Няма нужда да си напомняме външната страна на фактите. Защото проблемът ни (Боко) не е политолог-ически, а манталистически. Този двукрак екземпляр не случайно е натрапван върху нас, както и други такива: най-големия политик (Доган, Местан и т.н.), най-умния политик (Цар Горки крадец), най-... Т.е. нещата не са толкова прости, защото на определен етап "някой нещо ни натрапва". Не разбрахте ли, например, че той много отдавна забрави за убития си дядо? Не разбрахте ли, че Той вече отиде отвъд хоризонта на простотията? С хващането за шлифера, с цункането на Папата по ....

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини и кражби от бюджета, само да го докопа, оха как само ще краде и ще се облизва, пенсии ли я никакви пенсии, да го духат простите. Той още носи травмата от убийството на дядо му и плаче вечер сам като куче в с.Банкя. Що се отнася дядото, убит от комунистите след Девети септември 1944 г. - не се опитвайте да правите личен политически капитал от това, защото историческата и житейската истина може да се окаже съвсем различна. В същност тя си е различна, но не е в интерес на страдащия за дядо си Бойко - това просто и невинно дете на комунизма. Самият той твърди: Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов...

Централни новини на Централно хрантутената ТВ 60% тъп негативизъм, 30% отвратителен реализъм и около 10% позитивизъм. - 60% - БГ-акушерка трети ден пребива новородено, но не съвсем; земетресения и кървави катаклизми по цял свят и ние задължително трябва да им берем гайлето (с преклонение към жертвите в света), сякаш нашето е по-добро; - 30% - БГ-Боко пак го заболяло коляното не защото е ритал топка, а защото отишъл някъде нависоко да го снимат и след заповедта всички БГ-та към БГ-моретата (пардон, то заради такива като него е само едно), последва българин, който не е дошъл да види Перперикон, не познава историята и Веждито да отиде на баня (пардон, на театър). Очаквайте: връщане на член Първи каквото каже Първия (Тато, Боко, все там) това става; - 10% (включително прогнозата за времето) красив парад на цветята в Холандия и едни дечица, които нещо пееха, но ги прекъснаха, защото времето свърши и започна кървавия и исторически неверен сериал "Викингите".

Не е вече българска БНТ. Онези хора, родени от правилни майки я завладяха отдавна. Както bTV, Nova, 95 от вестниците и т.н.

Този усука тъпомера.

То само Димитър Пенев може да му се опъне по карноречеие на премиера наш. Виж за самочувстиве няма равен. Общи пари да разпределя, акъл да даде , ама нали народа това си харесва!

Поучете се от Борисов - неговият език е на висота!

най важното вапрос на дръжавата за седмицата. и са реши бръзо и точно.

ББ "Да се поучи от мен" ,на какво на красноречие?

"Доктор Борисов", моля разпростирайте се само в познатата вам част на литературата! Като "Винету" и... Ех, като "Винету"!

Бойко е прав. Рашидов доста се изложи покрай тази история с оперните певци. Срамно малко са платени тези хора. По света не е така. За достоен труд - достойно възнаграждение. Освен с езика си, да проучи и да сравни, какъв е обществения статут на артист от ранга на певците от хор Йоан Кукузел. Те са на и над световно ниво, а какво получават, че носят става на родината ни?! 35 Евро ????????!!!!!! Това е позорно!!!

И ти се поизложи малко с ''оперните певци'' , ама нищо , нам ни е присъщо.

ше ходим да гледа и ше ни пишат шест за историята! ше снимаме за фейсбука да гледате и вие.

поредния тъпизъм...

Играли са дайчовото хоро в читалището на Сандански.Не що си се объркал, освен някой местен пияница да е наплескан от жена си и да е писал обяснения за приказките си на пияно.

На какво ли основание ген. Бойко Борисов се чувства толкова комфортно и толкова недосегаем! Всичко при него е на шега, както изпращането на приятеля си Вежди на театрална пиеса, каквато не съществува в съвременният репертоар на нито един Театър! Последно се е играла преди години в театъра на читалище "Отец Паисий" в гр.Сандански. Предполагам, че след призива на Бащицата, че много столични театри ще я поставят още в този сезон!

Тиквата взе да се изчерпва! Този лаф го използва вече няколко пъти. Какво да се прави? И глупостта не е безкрайна. А всъщност дали той е гледал такава пиеса, доколкото тя се е играла в годините, когато за него любимо занимание е било да ходи на мач по къси гащи и да люпи семки!

Отново крилата мисъл на БоБо: Българин, който не е дошъл да види Перперикон, той не познава историята. Как така ще познаваме историята по-добре от този титан на мисълта. Ако реши, ще ни каже дали я познаваме. До тогава да четем само мъдрите му мисли.

Значи Тиквата днес, когато изкачи Перперикон и вече позна историята ли? А какво става с Южна Добруджа? Ние ли си я взехме, те ли ни я взеха и по времето на кой хан или цар или Вожд беше това?

Много уважавам Рашидов.

Пратиха Веждичката до хоризонта и обратно, не съм и чувал за такава постановка,може би ще има.Но... по важното е да се престане с тези ОГРОМНИ кражби на средства,защото положението не е добре,зле са нещата!

Освен "Винету" сме прочели още нещо..хихххии

Cъс 16млрд. кредит, си осигури комфорта и сега почва,..Aз, Aз, Aз пак Aз и само Aз??!! "C чужда пита маичин помин"?! Tака всеки може!.. да му мислят тези които ще връщат кредита! Tои, само ще го харчи и ще се Cамохвали....Aз, Aз, Aз..

"... Борисов: Рашидов да гледа пиесата Език мой, враг мой... " Хи-хи-хи....

Имае дна книжка изд. 1974 г. (Искри...) с автор Станислав Севриев - Този човек е бил журналист/дописник на военно изд. и притежава много добър есеистичен стил (отличителен). В края на книгата има интервю с него . Един от отговорите на зададените му въпроси е: "Да престанем да си даваме добър пример чрез самопохвалване." Това е във връзка с последните развития и коментари на излагането на тракийското съкр. в Лувъра и коментара в днешното изд. на Всяка неделя по БНР.

Изработиха Боко да тегли заем, сега всички се навъртът около него и искат пая си. Голям прпаз, че ще го плащат и внуците.

Браво!!!! Освен ВИНЕТУ , Борисов познава и ПЕРПЕРИКОН нали го вози и храни държавата. Дано поумнее. Аз все още не познавам Перперикон. Пенсията не ми позволява екскурзии, но пък четенето го ползувам ежедневно.