Коментари - Цветанов: Борисов ще оглави 2 листи, ГЕРБ ще вкара над 100 депутати | Днес.dir.bg

Цветанов: Борисов ще оглави 2 листи, ГЕРБ ще вкара над 100 депутати

Бойко Борисов ще бъде водач в две от най-дългите листи в многомандатните райони в страната, каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред ТВ7.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Борисов ще оглави 2 листи, ГЕРБ ще вкара над 100 депутати | Днес.dir.bg

Коментари

Оооооо Тате ти вдигна могъщата си ръка за да посдравиш нас нишите от народа. О великииииииииии ББ. и ти великииии ЦЦ. вие двамата сте като ЦЕЗАРИ от РИМСКАТА ИМПЕРИЯ ама нещо маи сте сбъркали с времето...:-)

Не знам, да се смея ли, да плача ли, но истината става все по очевадна- БСП се завръща!

Служебният премиер Марин Райков вчера се е отдал на спа процедури в хотел Хисар СПА комплекс. Сред екстрите там е аюрведа релакс - благовонни масла капят в определена точка на челото. Снощи в Хисаря трябваше да пристигне и вътрешният министър Петя Първанова. За нея бе подготвен вицепрезидентски апартамент. Така, така, други неща трябва да лекуват челата ви, ама и това ще се случи. Може и да не е буквално, но да се подготвите за едни други процедури- раиран релакс- в една стая с Боко, Цоко

Зад Стоичков- политически гръб. За довиждане Борисов раздал 41 млн. лева. Марин Райков: Дайте да спрем това безобразие купуването на гласове. 40-45% от бившите министри в кабинета Борисов ще са кандидати за следващия парламент. ДСБ и "Единство" преговарят с трети партньор за изборите. Не може да има по-ниска цена на тока Хора, не сме добре! Изтрещяла е държавата.Няма юнак на коня, който да ни реши всички проблеми. Пак гласувайте за Генерали, командири, ками и всякакви такива тикви!

Тъпи червени комунистически мутри! Унищожиха България и затвърдиха нагло монопола на комунистическата върхушка! Мястото им е на бунището.

Боже, колко простотии се пишат в този форум! Срам ме е, че имам такива сънародници. Дори ББ започва да ми става малко симпатичен на фона на това словоблудство. А той наистина гледа тъжно от снимката, мат'рялът явно не става за нищо.

Станишко и Моника Люински:))))))))

Борисов поздравява Станишев, Костов и Доган с предстоящата изборна победа.

Май маха за сбогом на калинките, много е тъжен завалията.

Калинките отидоха в БСП, при червените калинки, където им е мястото. Те ще махат за сбогом на Станишев.

Не дейте да говорите лошо за ББ "човека", че ще туко виж вдигнал кръвното пак. Той ББ и ЦЦ са или тотално безочливи или когато нема на къде са много болни или обидени.

За заблудените които сами си вярват-реалността ще им се стори много жестока-справка 12 МАЙ 2013 г.

На 13-ти май евреина руснак и с мека китка подава оставка след поредната загуба от ГЕРБ.Мазохист-пет пъти го бият на всички избори подред и все реве.Дотук ще е

Даже с оставката си ... Соц. социолозите се чудят каква предизборна прогноза да направят. Сметките все не излизат, а ГЕРБ и Борисов остават с най-висок рейтинг. Соц. хейтърите се объркаха тотално и пишат все по-големи глупости по форумите. Бойко ги поздравява от снимката ...

да разпознаваш знак стоп, от знак за поздрав! Не дрънкай хвалебствени прогнозни измишльотини! Няма закон "винаги"- за лакоми , бездушни политици! Законът на Прогреса е :" Всичко тече, всичко се променя". Народът е Държавата, не продажни политици! Държавник е бил Аспарух, превел през Дунав народа си, създал му държава- България! Народът му, го е следвал, защото му е вярвал!Бил е истински Водач -Държавник!Сега бездушни алчни, продажни политици грабят народа си, разпродават и унищожават Народ и Държава! Това няма как да продължи!Контролирай фалшивата си радост до деня на избори! Белким осъзнаеш, че си използван само като товарно магаре на чужди интереси!

Прави ли ви впечатление, че в последните дни Станишев леееко намали децибелите? Дали пък не е видял някое ИСТИНСКО социологическо проучване

Кунева - Пръмова съвсем изчезна ...

никога вече бсп и дпс !!! гласувам за герб все още има умни хора !!! един мандат и ще млъкнат всички тъпи червени !!!

Направи списък на членове от ГЕРБ които не са били членове на БСП и аз ще гласувам за тях.

В ГЕРБ може да има бивши членове на БКП, защото в тоталитарна България имаше професии, в които това беше задължително, но в ръководството им никои не е бил член на БСП.

Вярвам най-вече на Б.Борисов и на Ц.Цветанов!!!Със сигурност повечето хора са разбрали,че те поемат истинска отговорност за доброто на БГ и със сигурност си навличат омразата на противниците им и от там идва и заплахата за техния живот,защото между техните противници са и много силни политици,които не спряха да ги ,,плюят,,наместо да ги подкрепят и помагат защото е важно да се подкрепят тези,които умеят да оказват влияние върху хората,защото не е важно ,,кой ще се качи на престола,,а кой умее да сплоти по-голямата част от населението да работят за... още общата кауза-изваждането на БГ от блатото,в кото бе вкарана умишлено или от глупост вече 23 години и не си мислете,че това ще стане с магическа пръчка,както някой се опитва да манипулира населението,а напротив,с ГОЛЯМА ЦЕНА,даже с цената на отчаянието и смъртта!Наивно е да се смята,че ГЕРБ е причина за докарването на бедността и съсипването на БГ,това е само популизъм за да се ,,яхне,,народното недоволство!

Точен си , на бившите комунисти трябва да се вярва безрезерно.

ама простоватите хорица си го харесват снанишко. А най-много го харесва и уважава Азер Милеков - бившия директор на информационно обслужване, който си е раздавал заплата от 9 бона на месец... А вие тук защитавате гейовете.

Бате Бойко-Батман форевър!Треперете комунисти хахаха

Всеки батман е със членска книжкана БСП. Той не прави изключение.Да ви е честит.

Нали беше зле с кръвното? Я да си почива....

Не злорадствай с кръвното на Борисов.Ще му мине.А такива като теб комунисти с генетични мутации нямат оправяне.

Буда Борисов е член на БКП, не забравяй, когато плюеш по комунисти!

Като ти е толкова скъп - вземи си го. На мене не ми трябва. И защото мрязя Станишев & со, не значи че трябва да харесвам посредствената тиква.

ЕФБЕТ приема залози от 1.44 че ГЕРБ ще спечели изборите.Коефициентите за други победители са далеч по-големи.Повярвайте-букмейкъра си знае работата за разлика от социолозите.Иначе после плаща пари а не взима...ГЕРБ печели-залагайте!

по малко депотати за по малка корупця . а не депотати милионери от кражби и измами. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

добре, ще вкара 100 калинки и калинковци в парламента, а кога ще ги изкара? този въпрос май е най-важен, когато "матрияла" забрави пак да му ръкопляска ли или когато Цветелинка го натисне за по-големи печалби от "зелената" и енергия, а нарогът наточи тояга за гърба му? Май и двете ПАК ще станат.

Калинките от ГЕРБ преминаха в БСП, при червените калинки, където им е мястото. Даже с оставката си, Борисов спечели нови привърженици. И ГЕРБ може да вкара повече от 100 депутати. Даже ,,социологът" Андрей Райчев го разбра.

срама нямате изроди мръсни опропостихте държавата и пак искате власт

Хората не искат Станишев и БСП. Нито Костов и Доган/Местан .... Избирателите ще гласуват за Борисов и ГЕРБ.

Цецо Кумецо пропусна да обясни, че т.н. изборни листи всъщност са некролози. С въпросните книжа ГРОБарите с прискърбие обявяват кончината на най-престъпната политическа хунта в България. За да не ги забрави българския народ, всички усилия на Буда и Цвъки са насочени в парламента да попадне поне монтанската девица Искрето Булдозера.

Георги Пирински старши през 1934 г., Смиле Войданов и Георги Пирински издават брошурата: Защо ние македонците сме отделна нация?. Ние сме отделна македонска нация, която се бори за своето освобождение и отделяне в своя македонска държава!, това казва Пирински на Четвъртия конгрес на Македонския народен съюз в Америка. В социалистическа България го посрещат като герой. В родината, от която преди се е отричал, Георги Пирински става зам.-председател на Националния комитет за защита на мира и член на Световния съвет на мира. На 11 декември 1959 г. е предложен за посланик в Англия, където по обясними причини кандидатурата му не е приета. Издава няколко книги и оставя ръкописа Дълъг път". Доживява зората на демокрацията. На преклонна възраст има куража да признае: Аз няма да си простя, докато съм жив, че в името на партийната дисциплина в оня фанатичен вид, в който тогава я разбирахме, не проявих историческа далновидност." Ето какви са комнистите-национални предатели!

Ак искате евреи и турци да управляват България то гласувайте за БСП и агент Сава.Идете и на официалната страница на Станишев във Фейсбук-ако бях като него от толкова критика щях да потъна в дън земя.

"Парашутисти не спуска"..А какво ще стане със сол-ташаците на ГЕРБ като бившия кмет на Варна,кмета на Раднево и мнозина други които изкараха по един-два мандата с други политически сили и после като видяха,че тогава ГЕРБ е силен се намърдаха там,само и само да са на власт?!Ще се разграничат ли ГЕРБ-аджиите от тях?

Гьобелс ряпа да яде.

Давайте ГЕРБЕРИ то наглоста и безочието е присъщо на такива като вас. ББ само в две листи ли ще участваш? Колко жалко ... Можеш да го направиш в повече защо не...Давай. Хей боже такава наглост не бях виждала. Хей ГЕРБ защо не си ходите по живо по здраво ами продължавате да се натискате. Не ви ли стига тези 4 години ами още искате?

ПЛАТЕНИ ТИКВИ !!!

liusien

Еййййй, човешката наглост и безочие нямат граници!!! Това се отнася до тия нещастници от проклетото котило ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!! Нямат никакво намерение да признаят, че заради тия мърши може да стане гражданска война!!! Не осъзнават, че с протестите си, хората ги изгониха от властта, а не са им правили метани, че са "най-добрите"!!! Вместо да се махнат от полезрението на хората, мазния Цвъ Цвъ ще ме убеждава, че щял да вкара поне 100 клатикурци в тъпия парламент!... Нямам думи..... Хората искаме да ги видим с ефективни присъди в затвора БУДА - ТИКВАТА, ЦВЪ ЦВЪ, ДЯНКОФФ и още десетки знайни и незнайни престъпници от ГЕРБ, а тия искат да ни "управляват" отново и съвсем да унищожат държавата ни!!!... :( :( :(

Селяни от Габърoво: Кметът от ГЕРБ ходи гол и пърди по улиците! Инициативният комитет, който иска оставката на пърдящия кмет е от 42 души. Освен гореописаните нарушения, той е обвиняван от тях още побой на съселяни, бракониерство, незаконна сеч, регистрация на мъртви души за избори. И тези искат да имат 100 места в Парламента, каква ли вентилация трябва да има?

УТОЧНЕНИЕ: ПЛАТЕНИ ТИКВИ !!!!!!!!!!!! :))))))))))

Защо само на 2? Като водач трябва да се включи на всички листи , разбирай за простосмъртни на 1. Бойко Борисов на всички листи!!!!! Боже, не разбрахте ли... Но всеки народ си заслужава управляващите!!! Да Вие честито! Да емигрираме всички....

Еврейско лоби е изстреляло лидера на БСП Сергей Станишев на върха на европейската левица. Това шушукат любители на задкулисните стратегии в кулоарите на парламента. Миналата седмица Сергей Станишев бе избран за временен шеф на европейските социалисти. Поддръжниците на еврейската теория припомнят, че майката на бившия премиер, Дина Станишева, е руска еврейка. Еврейското лоби пък било добре поставено в редиците на европейските социалисти и това дало предимство на Станишев пред останалите кандидати

Някои факти. Майката на Дмитриевич е заклет македонист, още през 1978г. тя застъпва про сръбска позиция относно "македонския" език и нация, заради което е уволнена от БАН! Въпреки това през 2008г. Дина Станишева получава почетен медал от БАН, въпреки антидържавната си и псевдонаучна дейност, е все пак синчето е премиер, няма как! :-) Също така може да проучите и кой е бащата на Георги Пирински!? Аман от национални предатели!

Повръща ми се Станишев от теб момче.

То е ясно-СерГей пак ще го бият и то вече ще стане резлтата 6-0.Смешник гей.

Напред ГЕРБ!С вас сме!!!!!

Абе тия гьонсурати на луди ли ни правят? Абе, физкултурника, само преди 2 седмици ви изгонихме най-позорно, както никой до сега не е гонен. Вие луди ли сте? Като как си представяте, че като ни нахраните с асфалт ще гласуваме пак за вас? какво си мислите, че като купите социолозите и изборите са ви в кърпа вързани ли, бе? Вървете по дяволите! Българският народ показа, че има достойнство и, че няма да позволи да го манипулират някакви тъпи физкултурници и пожарникари.

Вижте кой печата парите на СЕЩ и ще се сетите и за положението в България и кой режисира. Андрей Луканов еврейн Димитър Попов шабец гои Филип Димитров еврейн Любен Беров шабец гои Ренета Инджова- Жан Виденов Стефан Софиянски еврейн Иван Костов копънарин Симеон Сакскобурготски евреин Сергей Станишев евреин Бойко Борисов шабец гои

Цветанов, българите на са само калинки ,тикви и простаци.

Някои само си мислят, че не са ...., а всъщност са ...

Сега и последните остатъци от заблудените се изнасят-емигрират и накрая ще си останете в затворените комплекси само депутатите, политическо-милиционерските мафии, групировките, олигарсите и електоратът ви, съставен предимно от освирепели беззъби роми!

НАРОДЕ, НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ ТАЗИ ПАРТИЯ, ОТНОВО ЩЕ СГРЕШИТЕ. НИТО ГЕРБ, НИТО БСП....

А дано , ама надали !

Всъщност избирателите на ГЕРБ ще вкарат 120 депутата от тази партия в Парламента. Бесепарчетата пак ще останат с пръст в устата и ще гледат както Курнелия Нинова на миналите избори. Това проумяха даже соц.социолозите Стойчев и Райчев - за първи път в своята практика. А за БСП става лошо. Най - зле ще бъде другарят Станишев когато пак го попитат дали ще си подаде оставката.

Едно и също тъпо внушение на провокиращи, безмозъчни партийни подмазвачи! Накарахте гражданите да намразят завинаги Герб! Стига кретенщини! Всеки има акъл и както сметне - така ще гласува! Няма нужда от вашето натрапване! Ще стане ясно на изборите ! Не сте ясновдици, но пък сте Супер Нагли!Престанете!

Бе, защо и Веско Маринов да не оглави една-две листи?

Дянков никога не е взимал самостоятелни решения. Бюджета е дело на правителството и приет от депутатите , питам аз къде е вината на Дянков. По голяма фарисейщина не съм виждал, да използваш и употребиш човека и накрая да го изхвърлиш и да го обвиниш за основния виновник за провалената политика. Отговорността се носи от лидера, ако това ви е лидера то тогава приемам Дянков за главния виновник за неизпълнените обещания. Въпреки ,че човека обещаваше да свали осигуровките с 10 % и да въведе необлагаем минимум с което щеше да си свърши прекрасно работата.

какво значение-сас или без дянков.и какво още се надявате за будещото управление.та вие сте за затвора бе не го ли разбирате това..народа е отвратен от вас . не се ли наситихте--окрадохте дарJявата и оставихте хората г-л-а-д-н-и. никога по вече такива като вас

нагъл човек от ЦЦ не съм виждал. Истински комунист . Лъже до последно.

Коментари - Цветанов: Борисов ще оглави 2 листи, ГЕРБ ще вкара над 100 депутати | Днес.dir.bg

Цветанов: Борисов ще оглави 2 листи, ГЕРБ ще вкара над 100 депутати

Бойко Борисов ще бъде водач в две от най-дългите листи в многомандатните райони в страната, каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред ТВ7.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Борисов ще оглави 2 листи, ГЕРБ ще вкара над 100 депутати | Днес.dir.bg

Коментари

Оооооо Тате ти вдигна могъщата си ръка за да посдравиш нас нишите от народа. О великииииииииии ББ. и ти великииии ЦЦ. вие двамата сте като ЦЕЗАРИ от РИМСКАТА ИМПЕРИЯ ама нещо маи сте сбъркали с времето...:-)

Не знам, да се смея ли, да плача ли, но истината става все по очевадна- БСП се завръща!

Служебният премиер Марин Райков вчера се е отдал на спа процедури в хотел Хисар СПА комплекс. Сред екстрите там е аюрведа релакс - благовонни масла капят в определена точка на челото. Снощи в Хисаря трябваше да пристигне и вътрешният министър Петя Първанова. За нея бе подготвен вицепрезидентски апартамент. Така, така, други неща трябва да лекуват челата ви, ама и това ще се случи. Може и да не е буквално, но да се подготвите за едни други процедури- раиран релакс- в една стая с Боко, Цоко

Зад Стоичков- политически гръб. За довиждане Борисов раздал 41 млн. лева. Марин Райков: Дайте да спрем това безобразие купуването на гласове. 40-45% от бившите министри в кабинета Борисов ще са кандидати за следващия парламент. ДСБ и "Единство" преговарят с трети партньор за изборите. Не може да има по-ниска цена на тока Хора, не сме добре! Изтрещяла е държавата.Няма юнак на коня, който да ни реши всички проблеми. Пак гласувайте за Генерали, командири, ками и всякакви такива тикви!

Тъпи червени комунистически мутри! Унищожиха България и затвърдиха нагло монопола на комунистическата върхушка! Мястото им е на бунището.

Боже, колко простотии се пишат в този форум! Срам ме е, че имам такива сънародници. Дори ББ започва да ми става малко симпатичен на фона на това словоблудство. А той наистина гледа тъжно от снимката, мат'рялът явно не става за нищо.

Станишко и Моника Люински:))))))))

Борисов поздравява Станишев, Костов и Доган с предстоящата изборна победа.

Май маха за сбогом на калинките, много е тъжен завалията.

Калинките отидоха в БСП, при червените калинки, където им е мястото. Те ще махат за сбогом на Станишев.

Не дейте да говорите лошо за ББ "човека", че ще туко виж вдигнал кръвното пак. Той ББ и ЦЦ са или тотално безочливи или когато нема на къде са много болни или обидени.

За заблудените които сами си вярват-реалността ще им се стори много жестока-справка 12 МАЙ 2013 г.

На 13-ти май евреина руснак и с мека китка подава оставка след поредната загуба от ГЕРБ.Мазохист-пет пъти го бият на всички избори подред и все реве.Дотук ще е

Даже с оставката си ... Соц. социолозите се чудят каква предизборна прогноза да направят. Сметките все не излизат, а ГЕРБ и Борисов остават с най-висок рейтинг. Соц. хейтърите се объркаха тотално и пишат все по-големи глупости по форумите. Бойко ги поздравява от снимката ...

да разпознаваш знак стоп, от знак за поздрав! Не дрънкай хвалебствени прогнозни измишльотини! Няма закон "винаги"- за лакоми , бездушни политици! Законът на Прогреса е :" Всичко тече, всичко се променя". Народът е Държавата, не продажни политици! Държавник е бил Аспарух, превел през Дунав народа си, създал му държава- България! Народът му, го е следвал, защото му е вярвал!Бил е истински Водач -Държавник!Сега бездушни алчни, продажни политици грабят народа си, разпродават и унищожават Народ и Държава! Това няма как да продължи!Контролирай фалшивата си радост до деня на избори! Белким осъзнаеш, че си използван само като товарно магаре на чужди интереси!

Прави ли ви впечатление, че в последните дни Станишев леееко намали децибелите? Дали пък не е видял някое ИСТИНСКО социологическо проучване

Кунева - Пръмова съвсем изчезна ...

никога вече бсп и дпс !!! гласувам за герб все още има умни хора !!! един мандат и ще млъкнат всички тъпи червени !!!

Направи списък на членове от ГЕРБ които не са били членове на БСП и аз ще гласувам за тях.

В ГЕРБ може да има бивши членове на БКП, защото в тоталитарна България имаше професии, в които това беше задължително, но в ръководството им никои не е бил член на БСП.

Вярвам най-вече на Б.Борисов и на Ц.Цветанов!!!Със сигурност повечето хора са разбрали,че те поемат истинска отговорност за доброто на БГ и със сигурност си навличат омразата на противниците им и от там идва и заплахата за техния живот,защото между техните противници са и много силни политици,които не спряха да ги ,,плюят,,наместо да ги подкрепят и помагат защото е важно да се подкрепят тези,които умеят да оказват влияние върху хората,защото не е важно ,,кой ще се качи на престола,,а кой умее да сплоти по-голямата част от населението да работят за... още общата кауза-изваждането на БГ от блатото,в кото бе вкарана умишлено или от глупост вече 23 години и не си мислете,че това ще стане с магическа пръчка,както някой се опитва да манипулира населението,а напротив,с ГОЛЯМА ЦЕНА,даже с цената на отчаянието и смъртта!Наивно е да се смята,че ГЕРБ е причина за докарването на бедността и съсипването на БГ,това е само популизъм за да се ,,яхне,,народното недоволство!

Точен си , на бившите комунисти трябва да се вярва безрезерно.

ама простоватите хорица си го харесват снанишко. А най-много го харесва и уважава Азер Милеков - бившия директор на информационно обслужване, който си е раздавал заплата от 9 бона на месец... А вие тук защитавате гейовете.

Бате Бойко-Батман форевър!Треперете комунисти хахаха

Всеки батман е със членска книжкана БСП. Той не прави изключение.Да ви е честит.

Нали беше зле с кръвното? Я да си почива....

Не злорадствай с кръвното на Борисов.Ще му мине.А такива като теб комунисти с генетични мутации нямат оправяне.

Буда Борисов е член на БКП, не забравяй, когато плюеш по комунисти!

Като ти е толкова скъп - вземи си го. На мене не ми трябва. И защото мрязя Станишев & со, не значи че трябва да харесвам посредствената тиква.

ЕФБЕТ приема залози от 1.44 че ГЕРБ ще спечели изборите.Коефициентите за други победители са далеч по-големи.Повярвайте-букмейкъра си знае работата за разлика от социолозите.Иначе после плаща пари а не взима...ГЕРБ печели-залагайте!

по малко депотати за по малка корупця . а не депотати милионери от кражби и измами. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

добре, ще вкара 100 калинки и калинковци в парламента, а кога ще ги изкара? този въпрос май е най-важен, когато "матрияла" забрави пак да му ръкопляска ли или когато Цветелинка го натисне за по-големи печалби от "зелената" и енергия, а нарогът наточи тояга за гърба му? Май и двете ПАК ще станат.

Калинките от ГЕРБ преминаха в БСП, при червените калинки, където им е мястото. Даже с оставката си, Борисов спечели нови привърженици. И ГЕРБ може да вкара повече от 100 депутати. Даже ,,социологът" Андрей Райчев го разбра.

срама нямате изроди мръсни опропостихте държавата и пак искате власт

Хората не искат Станишев и БСП. Нито Костов и Доган/Местан .... Избирателите ще гласуват за Борисов и ГЕРБ.

Цецо Кумецо пропусна да обясни, че т.н. изборни листи всъщност са некролози. С въпросните книжа ГРОБарите с прискърбие обявяват кончината на най-престъпната политическа хунта в България. За да не ги забрави българския народ, всички усилия на Буда и Цвъки са насочени в парламента да попадне поне монтанската девица Искрето Булдозера.

Георги Пирински старши през 1934 г., Смиле Войданов и Георги Пирински издават брошурата: Защо ние македонците сме отделна нация?. Ние сме отделна македонска нация, която се бори за своето освобождение и отделяне в своя македонска държава!, това казва Пирински на Четвъртия конгрес на Македонския народен съюз в Америка. В социалистическа България го посрещат като герой. В родината, от която преди се е отричал, Георги Пирински става зам.-председател на Националния комитет за защита на мира и член на Световния съвет на мира. На 11 декември 1959 г. е предложен за посланик в Англия, където по обясними причини кандидатурата му не е приета. Издава няколко книги и оставя ръкописа Дълъг път". Доживява зората на демокрацията. На преклонна възраст има куража да признае: Аз няма да си простя, докато съм жив, че в името на партийната дисциплина в оня фанатичен вид, в който тогава я разбирахме, не проявих историческа далновидност." Ето какви са комнистите-национални предатели!

Ак искате евреи и турци да управляват България то гласувайте за БСП и агент Сава.Идете и на официалната страница на Станишев във Фейсбук-ако бях като него от толкова критика щях да потъна в дън земя.

"Парашутисти не спуска"..А какво ще стане със сол-ташаците на ГЕРБ като бившия кмет на Варна,кмета на Раднево и мнозина други които изкараха по един-два мандата с други политически сили и после като видяха,че тогава ГЕРБ е силен се намърдаха там,само и само да са на власт?!Ще се разграничат ли ГЕРБ-аджиите от тях?

Гьобелс ряпа да яде.

Давайте ГЕРБЕРИ то наглоста и безочието е присъщо на такива като вас. ББ само в две листи ли ще участваш? Колко жалко ... Можеш да го направиш в повече защо не...Давай. Хей боже такава наглост не бях виждала. Хей ГЕРБ защо не си ходите по живо по здраво ами продължавате да се натискате. Не ви ли стига тези 4 години ами още искате?

ПЛАТЕНИ ТИКВИ !!!

liusien

Еййййй, човешката наглост и безочие нямат граници!!! Това се отнася до тия нещастници от проклетото котило ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!! Нямат никакво намерение да признаят, че заради тия мърши може да стане гражданска война!!! Не осъзнават, че с протестите си, хората ги изгониха от властта, а не са им правили метани, че са "най-добрите"!!! Вместо да се махнат от полезрението на хората, мазния Цвъ Цвъ ще ме убеждава, че щял да вкара поне 100 клатикурци в тъпия парламент!... Нямам думи..... Хората искаме да ги видим с ефективни присъди в затвора БУДА - ТИКВАТА, ЦВЪ ЦВЪ, ДЯНКОФФ и още десетки знайни и незнайни престъпници от ГЕРБ, а тия искат да ни "управляват" отново и съвсем да унищожат държавата ни!!!... :( :( :(

Селяни от Габърoво: Кметът от ГЕРБ ходи гол и пърди по улиците! Инициативният комитет, който иска оставката на пърдящия кмет е от 42 души. Освен гореописаните нарушения, той е обвиняван от тях още побой на съселяни, бракониерство, незаконна сеч, регистрация на мъртви души за избори. И тези искат да имат 100 места в Парламента, каква ли вентилация трябва да има?

УТОЧНЕНИЕ: ПЛАТЕНИ ТИКВИ !!!!!!!!!!!! :))))))))))

Защо само на 2? Като водач трябва да се включи на всички листи , разбирай за простосмъртни на 1. Бойко Борисов на всички листи!!!!! Боже, не разбрахте ли... Но всеки народ си заслужава управляващите!!! Да Вие честито! Да емигрираме всички....

Еврейско лоби е изстреляло лидера на БСП Сергей Станишев на върха на европейската левица. Това шушукат любители на задкулисните стратегии в кулоарите на парламента. Миналата седмица Сергей Станишев бе избран за временен шеф на европейските социалисти. Поддръжниците на еврейската теория припомнят, че майката на бившия премиер, Дина Станишева, е руска еврейка. Еврейското лоби пък било добре поставено в редиците на европейските социалисти и това дало предимство на Станишев пред останалите кандидати

Някои факти. Майката на Дмитриевич е заклет македонист, още през 1978г. тя застъпва про сръбска позиция относно "македонския" език и нация, заради което е уволнена от БАН! Въпреки това през 2008г. Дина Станишева получава почетен медал от БАН, въпреки антидържавната си и псевдонаучна дейност, е все пак синчето е премиер, няма как! :-) Също така може да проучите и кой е бащата на Георги Пирински!? Аман от национални предатели!

Повръща ми се Станишев от теб момче.

То е ясно-СерГей пак ще го бият и то вече ще стане резлтата 6-0.Смешник гей.

Напред ГЕРБ!С вас сме!!!!!

Абе тия гьонсурати на луди ли ни правят? Абе, физкултурника, само преди 2 седмици ви изгонихме най-позорно, както никой до сега не е гонен. Вие луди ли сте? Като как си представяте, че като ни нахраните с асфалт ще гласуваме пак за вас? какво си мислите, че като купите социолозите и изборите са ви в кърпа вързани ли, бе? Вървете по дяволите! Българският народ показа, че има достойнство и, че няма да позволи да го манипулират някакви тъпи физкултурници и пожарникари.

Вижте кой печата парите на СЕЩ и ще се сетите и за положението в България и кой режисира. Андрей Луканов еврейн Димитър Попов шабец гои Филип Димитров еврейн Любен Беров шабец гои Ренета Инджова- Жан Виденов Стефан Софиянски еврейн Иван Костов копънарин Симеон Сакскобурготски евреин Сергей Станишев евреин Бойко Борисов шабец гои

Цветанов, българите на са само калинки ,тикви и простаци.

Някои само си мислят, че не са ...., а всъщност са ...

Сега и последните остатъци от заблудените се изнасят-емигрират и накрая ще си останете в затворените комплекси само депутатите, политическо-милиционерските мафии, групировките, олигарсите и електоратът ви, съставен предимно от освирепели беззъби роми!

НАРОДЕ, НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ ТАЗИ ПАРТИЯ, ОТНОВО ЩЕ СГРЕШИТЕ. НИТО ГЕРБ, НИТО БСП....

А дано , ама надали !

Всъщност избирателите на ГЕРБ ще вкарат 120 депутата от тази партия в Парламента. Бесепарчетата пак ще останат с пръст в устата и ще гледат както Курнелия Нинова на миналите избори. Това проумяха даже соц.социолозите Стойчев и Райчев - за първи път в своята практика. А за БСП става лошо. Най - зле ще бъде другарят Станишев когато пак го попитат дали ще си подаде оставката.

Едно и също тъпо внушение на провокиращи, безмозъчни партийни подмазвачи! Накарахте гражданите да намразят завинаги Герб! Стига кретенщини! Всеки има акъл и както сметне - така ще гласува! Няма нужда от вашето натрапване! Ще стане ясно на изборите ! Не сте ясновдици, но пък сте Супер Нагли!Престанете!

Бе, защо и Веско Маринов да не оглави една-две листи?

Дянков никога не е взимал самостоятелни решения. Бюджета е дело на правителството и приет от депутатите , питам аз къде е вината на Дянков. По голяма фарисейщина не съм виждал, да използваш и употребиш човека и накрая да го изхвърлиш и да го обвиниш за основния виновник за провалената политика. Отговорността се носи от лидера, ако това ви е лидера то тогава приемам Дянков за главния виновник за неизпълнените обещания. Въпреки ,че човека обещаваше да свали осигуровките с 10 % и да въведе необлагаем минимум с което щеше да си свърши прекрасно работата.

какво значение-сас или без дянков.и какво още се надявате за будещото управление.та вие сте за затвора бе не го ли разбирате това..народа е отвратен от вас . не се ли наситихте--окрадохте дарJявата и оставихте хората г-л-а-д-н-и. никога по вече такива като вас

нагъл човек от ЦЦ не съм виждал. Истински комунист . Лъже до последно.