Коментари - Цветанов: Ако спечелим изборите, Борисов пак ще е премиер | Днес.dir.bg

Цветанов: Ако спечелим изборите, Борисов пак ще е премиер

Ако ГЕРБ спечелят изборите, министър-председател ще бъде Бойко Борисов, обяви вицепремиерът в оставка Цветан Цветанов пред журналисти. На въпрос дали самият той отново ще е вътрешен министър обаче, Цветанов отговори, че не може да каже кой ще бъде.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Ако спечелим изборите, Борисов пак ще е премиер | Днес.dir.bg

Коментари

браво вие знаете на кои каде му е мястото и за какво е добар,а това значи че ще има справедливост и ред в балгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЕРБ трябва ДА СЕ ЗАБРНИ, тъй като е лумпенска тоталитаристка партия

да, ще спечелим с болшинство и ще превърнем българия в една щастлива герберландия, ние от герб сме доволни и богати а останалите работете ден и нощ и пак няма да ни стигнете

Бойко премиер, а ти ще му връзваш обувките.Справка във филма "Маргарит и Маргарита" как се връзват обувки на началника...

АЗ гласувам да станем Хипи колония!. Обявяваме се за Хипи държава, така или иначе сме фалирали, така или иначе вече няма образование за децата ни. Само престъпници са на властта...предлагам всички да стане алтруисти, всеки да почне да сади Качак или друга пъстра растителност, да прегърнем философията на Бутан и да си печелим парите от Хипи туризъм. Къв кеф ще е , имаме си море, имаме си планини, всички които не могат да смогнат така или иначе или ще ритнат кофата до 5 години или ще успеят да избягат някъде. Айде кой е с мен за Хипи революцията!!! да правим партия да спечелим изборите !!

Айде всички на Хипи революцията!! да допълним Националното си мото с : ЛЮБОВТА е нашия бог МАРИХУАНА е нашата храна и МИР е нашата съдба!!!! Всички с мен .. .. .. ..!!! Аз гласувам за Хипи България!

Може, ама друг път. Както Станишев никога няма да е премиер, така и ББ никога няма да заема министерски пост. Байгън от вас, герберасти нагли.

Станишев сам реши да не се кандидатира за Премиер ! Въпреки ,че в момента БСП са категорично най-голямата партия . Бойко Методиев-Бандита, се Натиска до последно,въпреки че Народа Излезе на Улицата и го Изрита от властта, а партииката му ГЕРБ е почти Неъществуваща вече ! Откриите разликите .

За затвор е Станишев, доказва го писмото до прокурора на Едвин Сугарев от 27-ми февруари. Съпрос на време е Станишев да бъде осъден.

Едвин Сугарев. Боклук на боклуците. Когато има далавера изплува от блатото. А ти си просто тиквеник.

ББ този път ще е премиер на затворниците!!!

Новината е за хамстера . В затвора е рай за гейчета!

Може да спечелите изборите в някой затвор другарю цвъки.

Изборите за Мис Затвор , и Мис Циганска Булка ! Ще се се сменят Боко и Цеко :) Бойка и Цецка :)

Ей много сте се запенили господа-другари. Явно усещате народната любофф как ви напира изотзаде. Споко...изборите са скоро. Пак ще ревете като серГей за червени прашки.

Стига вече самозванци,мутри и милиционери...Марш на бунището на историята...

кво ще печелиш бе цв.цв. не се ли виждаш на бунището на историята, мекере крадливо

По добре БСП на власт, отколкото прости, диктаторски мутри и магистралки!!!

Престъпниците на ГЕРБ открито се гаврят с народа си. Този тип Цв Цв няма намордник на злобата си против народа на България и се подиграва с негодуманието на протестиращите. Щели да правят секретарката на Боко Тиквата премиер, отново милиционерите ще щели да съсипват страната, отново Държавна сигурност и мафиоитите щели да изтъчват парите ни, отново мизерията щяла да ни души... Докога ще търпите подобни уличници?! Докога примитиви и тъпанари като тези престъпници ще рушат държавата?! СТИГА!

Като чета последните коментари на Борисов, той продължава да не е наясно коя е причината за бунтовете.Така , че не е сигурно дали пак ще е премиер.

Бъди здрав ЦЦ, но в същото време не забравяй, че на избори се ходи или с достатъчно пари (както беше миналия път), или с достатъчно интелект? Ако все още ви подкрепят "спонсорите" - добре си ----- но от другата гледна точка, у нас от край време, се "забравя", че "Държавата Р. България" е територията и населението което я обитава, а не криминално проявените личности които имат желанието да я притежават!!!

Преди да спечелите изборите ще се наложи да ви поосъдим.

Каченият на върха на протестната вълна в София Ангел Славчев, ляв екстремист с богата биография на войнстващ съветофил, вече се изживява като национален водач. Развива бурна дейност по съставяне на правителство в сянка. Започнаха да работят експертни групи и в момента сформираме правителство в сянка, което да започне да генерира експертни мнения и да дава решения, а не само да иска. Обичайно, за да обслужат някои кръгове, започнаха да обясняват, че не знаем какво искаме. Напротив! Ние знаем какво искаме и сега ще покажем!, откровеничи той пред БНР. От устата на този модерен младеж , както сам се определя в услужливия ефир на Би Ти Ви, звучи като закана обещанието сега да ни покаже Защото вече ни е показвал. На организирания на 10 януари 2010 г. с негово участие незаконен контрамитинг срещу митинга на привърженици на демонтирането на съветския окупационен паметник в центъра на София, другарят Славчев не просто присъства на сборището на екстремистите със знамената на масовия убиец Че Гевара, но и е разконспириран от лидера на другарите чегеваристи, днешен вожд на протестите в Пловдив Павел Иванов (него пък го интервюират в качеството му на нещо като литератор, който пишел книга).

Не знам дали ще е премиер, но ако загуби със сигурност ще е следствен заедно с ЦОКО!!!

Само това ще ни е ексика - да спечелите изборите и Боко пак да е премиер! Искате да превърнете Правителствената болница в премиерска резиденция ли, бе малоумници?

Спокойно господин цветанов, Очевидно никога вашата партия няма да спечели някакви избори, дори се съмнявам че на такива ще минете минималния праг. Жалкото е че ще ви гледаме неприятните мутри в други партии. ПИСНА НИ!

Боко се държа като шофьор, който захвърля ключовете на катастрофиралият си автомобил. Напуснал веднъж катастрофата се опитва да се върне в ролята на застраховател, който да ремонтира щетите. Ами не става алкохолната проба е показала силно опиянение от властта. На 20 февруари народа ти продупчи талона. На същата тази дата Ви беше връчен АКТ за лошо управление в състояние на опиянение. Наказателното постановление ще Ви бъде връчено на 12 май. На тази дата ще Ви бъде отнет документа за правоуправление. Ще трябва да се радвате, ако не Ви се потърси наказателна отговорност за катастрофата. Превозното средство е в толкова лошо състояние, че се съмнявам дали следващият шофьор ще успее изобщо да го подкара. Защо Ви е да се връщате отново след като сами се отказахте ? Ако смятате, че ще яхнете отново колата и ще избягате - грешите. Трябва сериозен ремонт. Първо ще трябва да се мине през сервиза. Някой да плати за ремонта. Имате ли пари за ремонта ? Възможен ли е изобщо ремонта ? Аман от калпави шофьори. Кой има дава книжките ?

А бе Цветанов, какви ги говориш ако спечелим, че кой ще ги спечели ако не ГЕРБ. Я се стегнете, по добър министър председател, министър на финансите и министър на вътрешните работи не е имало от тези на ГЕРБ. Само обещайте и изпълнете повече далавераджии да вкарате в пандиза - Р. Овч. , Р. Петков, Масларова, братко и хилядите други знайни и незнайни крадци. Това искат хората.

ами тъста какво да го правим

Тоя на снимката с какво образование е ?

С по-добро от спеца по шинели и червени прашки! А?

Килийно...Не виждаш ли ,какъв вонящ цървул е....

АМИ АКО НЕ ГИ СПЕЧЕЛИТЕ????????

ОСВОБОДИТЕЛ СЪЕДИНЕНИ МАРИХУАНСКИ (НАРКОМАНСКИ) ЩАТИ

Ако не бяхме замразили доходите, нямаше да имаме признането на ЕС, категоричен е Цветан Цветанов...какво наричаме доходи? Смях, а не доходи, и изобщо това не е аргумент. И второ, дръжте се подалеч от изборният процес, да не ви обвини ЕС, че полицейски отговорен за демокрация.

загива нацията,от преяждане,препиване,от много имане(имоти,коли,спестявания) и охолен живот,посочи ми друг народ,на който да му е така всичко поднесено на тепсия

МНОГО НИ ЗАВИЖДАТ ЗАТОВА СМЕ ВЪВ ВРЕМЕННО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ САМО НЯКОЛКО ДЕСЕТЕЛЕТИЯ

Вервайте ми шъ въ упрая за 600 дни!:) Мили хора мислете с главите си, а не със задните си части когато гласувате!!! Мислете за децата си .Тук оставете платените дръскачи те няма да престанат защото няма какво да правят после ще бъдат безработни.

Ако един път ме излъжеш - срам за теб, ако втори път ме излъжеш - срам за мен!

ЩЕ бъде на кукуво лято.

Абе като толкова ги обичате, па излезте и ги подкрепете с един голям митинг за да се преброим наяве. Ние срещу им видяхте колко сме айде сега и ние Вас да видим. Излезте ревнете искаме си боко и цоко ама с 200 000 гърла и ние ще се приберем, ако ли траеш и мируваш, защото си от малцинството, ясна.

Вие комунистчетата само това знаете - да ревете по площадите! Ако може и Аврора да пуца сватбарската....Ама не става. След изборите пак се покажи. А сега беш на село, че усмърдяхте София. Добре, че ви докараха с рейсове да разгледате моловете.

Обиждаш човека без да го познаваш, може би това е така защото си анонимен . Ще те призная ако това нещо му го кажеш в очите. От тук всеки може да се прави на месия. Поздрави.

Прочетох първата половина от поста ти и за втората не ми стигнаха силите. Що се мъчиш да обясняваш или да даваш примери с неща, което не разбираш? Въпросът ми не е само към теб, а до по-голямата част от хората, който пишат тук. От толкова експерти, България отдавна трябваше да е топ 1 в света...

Със сигурност ще е премиер. На 1-ви отряд в северното крило на Централния и ще отговаря за комфорта и задоволяването на съкилийниците си от Факултето. А ти мършо разкапана заслужаваш да бъдеш удавен в селския клозет на цар Киро.

няма да спечелите изборите, а както е тръгнало може и в парламента да не влезете.

Ще влязат в Парламента, С малко, но за Малко:) (става дума за герб) :), а за пандиза е малко съмнително:))))

СИЛНИ СМЕ ...ГЕРБ ЩЕ Е,НА ПУК НА ГНИДИТЕ..МНОГО ВИ Е ЯД..КОЛКОТО И ДА ВИ ПЛАЩАТ НЯМАТЕ ДУМАТА..

веднах ме изагахте, никога вече, вие няма да влезете в парламента, по бедни не сме били, хте ви помним 100г *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мачкай Цецо,на 12 май този път ще изметем комунистическата измет!!:)

Всеки народ си заслужава управниците, но покрай калпавия материал гори и читавият. "Мачкай Цецо" - това си е за диагноза.

борисов уволняваше министри, сега народът уволни борисов, тоя къде се бута сега ????

Моля ти се спри да пишеш, щото явно не четеш, каквото си написала - нищо не ти се разбира!!!!

АЗ СЪМ ПЕСИМИСТ И ЩЕ КАЖА, ЧЕ БУТИЛКАТА Е НАПОЛОВИНА ПРАЗНА. НО ВСЕ ПАК ЩЕ КАЖА, ЧЕ ГЕРБ УСПЯХА ДОНЯКЪДЕ ДА НЕ ПОЗВОЛЯТ БУТИЛКАТА ДА СЕ ИЗПРАЗНИ ДОКРАЙ.

Стига простотии, бе Симеоне, не ти ли омръзна да ме убеждаваш, че ти като ядеш месо, а ние рупаме зеле, значи ядем масо със зеле т.е. икономиката е стабилна!!!

А беше почнала да се пълни. Просто не успяха, защото щеше да се образува водовъртеж и много по-рано щеше да има истински метеж.

Като ти гледам правописа не си от БЪлгария така че ако няма да си ходиш поне си кротувай и не давай акъл кое е добро за БЪлгария. Това, че борисов си го написала с малка буква е правилно, но България не можеш да я пишеш с малка буква ОВЦО!!!

герб нямат алтернатива!но-сега,като спечелят изборите,да натикат в.... преступниците-комунисти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малограмотник като Идола и всичките му ТУПИ последователи!!!

Това означава да набутат сами себе си в затвора, тъй като гробарчетата са си чисти КОМУНОИДИ !!! Едва ли ще се набутат сами в панделата, ще гласувам за партия, която включи в програмата си опандизване на всички гробарчета !

И НЕ САМО ТОЙ , А цялата управляваща измет, НАРЕКЛА СЕ УПРАВЛЯВАЩ ЕЛИТ(ДА НО ОТ БОКЛУЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ)!

Търсим инвеститор,който да е глупав и да има много пари,да инвестира в моята предизборна компания за шут на БГ.Девиза е ШУТ за всички

Мили хора, искате или не, следващия премиер на България ще бъде Бойко Борисов. Нищо лично, просто картите вече са раздадени !!!

Ами да! Отдавна ги виждам в Прицелът в прицела на снайпера! А бе не разбраха ли КРЕТЕНИТЕ, следващото правителство ЩЕ УВИСНЕ на стълбовете пред народното събрание, каквото и да е то! Наистина в БГ КРЕТЕНИЗМА НЯМА ГРАНИЦИ, и най-вече е обхванал ТАКА НАРЕЧЕНАТА УПРАВЛЯВАЩА ИЗМЕТ!

За ваше голямо съжаление борисов вече за нищо не става, след като си подаде оставката като страхливец, и остави държавата в хаос. борисовото управление е еквивалент на национална катастрофа !!

Ще му се на физкултурника.

Вие никога повече няма да спечелите избори!!!!!!

Тц Тц - Няма да го допуснем!

Защо пак да става премиер, след като сам се отказа от този пост? Или си въобразява, че утре повече ще разбира от държавно управление, ще има по-пълна хазна, по-глупави инвеститори, по-справедливи бизнесмени, по-некорумпирани чиновници, по-работеща съдебна система, по-умни министри, по-благи съседи, по-щедри външни приятели, по-кротък народ. Нищо подобно! След няколко народни парада по улиците отново ще хвърли оставката си.

Коментари - Цветанов: Ако спечелим изборите, Борисов пак ще е премиер | Днес.dir.bg

Цветанов: Ако спечелим изборите, Борисов пак ще е премиер

Ако ГЕРБ спечелят изборите, министър-председател ще бъде Бойко Борисов, обяви вицепремиерът в оставка Цветан Цветанов пред журналисти. На въпрос дали самият той отново ще е вътрешен министър обаче, Цветанов отговори, че не може да каже кой ще бъде.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Ако спечелим изборите, Борисов пак ще е премиер | Днес.dir.bg

Коментари

браво вие знаете на кои каде му е мястото и за какво е добар,а това значи че ще има справедливост и ред в балгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЕРБ трябва ДА СЕ ЗАБРНИ, тъй като е лумпенска тоталитаристка партия

да, ще спечелим с болшинство и ще превърнем българия в една щастлива герберландия, ние от герб сме доволни и богати а останалите работете ден и нощ и пак няма да ни стигнете

Бойко премиер, а ти ще му връзваш обувките.Справка във филма "Маргарит и Маргарита" как се връзват обувки на началника...

АЗ гласувам да станем Хипи колония!. Обявяваме се за Хипи държава, така или иначе сме фалирали, така или иначе вече няма образование за децата ни. Само престъпници са на властта...предлагам всички да стане алтруисти, всеки да почне да сади Качак или друга пъстра растителност, да прегърнем философията на Бутан и да си печелим парите от Хипи туризъм. Къв кеф ще е , имаме си море, имаме си планини, всички които не могат да смогнат така или иначе или ще ритнат кофата до 5 години или ще успеят да избягат някъде. Айде кой е с мен за Хипи революцията!!! да правим партия да спечелим изборите !!

Айде всички на Хипи революцията!! да допълним Националното си мото с : ЛЮБОВТА е нашия бог МАРИХУАНА е нашата храна и МИР е нашата съдба!!!! Всички с мен .. .. .. ..!!! Аз гласувам за Хипи България!

Може, ама друг път. Както Станишев никога няма да е премиер, така и ББ никога няма да заема министерски пост. Байгън от вас, герберасти нагли.

Станишев сам реши да не се кандидатира за Премиер ! Въпреки ,че в момента БСП са категорично най-голямата партия . Бойко Методиев-Бандита, се Натиска до последно,въпреки че Народа Излезе на Улицата и го Изрита от властта, а партииката му ГЕРБ е почти Неъществуваща вече ! Откриите разликите .

За затвор е Станишев, доказва го писмото до прокурора на Едвин Сугарев от 27-ми февруари. Съпрос на време е Станишев да бъде осъден.

Едвин Сугарев. Боклук на боклуците. Когато има далавера изплува от блатото. А ти си просто тиквеник.

ББ този път ще е премиер на затворниците!!!

Новината е за хамстера . В затвора е рай за гейчета!

Може да спечелите изборите в някой затвор другарю цвъки.

Изборите за Мис Затвор , и Мис Циганска Булка ! Ще се се сменят Боко и Цеко :) Бойка и Цецка :)

Ей много сте се запенили господа-другари. Явно усещате народната любофф как ви напира изотзаде. Споко...изборите са скоро. Пак ще ревете като серГей за червени прашки.

Стига вече самозванци,мутри и милиционери...Марш на бунището на историята...

кво ще печелиш бе цв.цв. не се ли виждаш на бунището на историята, мекере крадливо

По добре БСП на власт, отколкото прости, диктаторски мутри и магистралки!!!

Престъпниците на ГЕРБ открито се гаврят с народа си. Този тип Цв Цв няма намордник на злобата си против народа на България и се подиграва с негодуманието на протестиращите. Щели да правят секретарката на Боко Тиквата премиер, отново милиционерите ще щели да съсипват страната, отново Държавна сигурност и мафиоитите щели да изтъчват парите ни, отново мизерията щяла да ни души... Докога ще търпите подобни уличници?! Докога примитиви и тъпанари като тези престъпници ще рушат държавата?! СТИГА!

Като чета последните коментари на Борисов, той продължава да не е наясно коя е причината за бунтовете.Така , че не е сигурно дали пак ще е премиер.

Бъди здрав ЦЦ, но в същото време не забравяй, че на избори се ходи или с достатъчно пари (както беше миналия път), или с достатъчно интелект? Ако все още ви подкрепят "спонсорите" - добре си ----- но от другата гледна точка, у нас от край време, се "забравя", че "Държавата Р. България" е територията и населението което я обитава, а не криминално проявените личности които имат желанието да я притежават!!!

Преди да спечелите изборите ще се наложи да ви поосъдим.

Каченият на върха на протестната вълна в София Ангел Славчев, ляв екстремист с богата биография на войнстващ съветофил, вече се изживява като национален водач. Развива бурна дейност по съставяне на правителство в сянка. Започнаха да работят експертни групи и в момента сформираме правителство в сянка, което да започне да генерира експертни мнения и да дава решения, а не само да иска. Обичайно, за да обслужат някои кръгове, започнаха да обясняват, че не знаем какво искаме. Напротив! Ние знаем какво искаме и сега ще покажем!, откровеничи той пред БНР. От устата на този модерен младеж , както сам се определя в услужливия ефир на Би Ти Ви, звучи като закана обещанието сега да ни покаже Защото вече ни е показвал. На организирания на 10 януари 2010 г. с негово участие незаконен контрамитинг срещу митинга на привърженици на демонтирането на съветския окупационен паметник в центъра на София, другарят Славчев не просто присъства на сборището на екстремистите със знамената на масовия убиец Че Гевара, но и е разконспириран от лидера на другарите чегеваристи, днешен вожд на протестите в Пловдив Павел Иванов (него пък го интервюират в качеството му на нещо като литератор, който пишел книга).

Не знам дали ще е премиер, но ако загуби със сигурност ще е следствен заедно с ЦОКО!!!

Само това ще ни е ексика - да спечелите изборите и Боко пак да е премиер! Искате да превърнете Правителствената болница в премиерска резиденция ли, бе малоумници?

Спокойно господин цветанов, Очевидно никога вашата партия няма да спечели някакви избори, дори се съмнявам че на такива ще минете минималния праг. Жалкото е че ще ви гледаме неприятните мутри в други партии. ПИСНА НИ!

Боко се държа като шофьор, който захвърля ключовете на катастрофиралият си автомобил. Напуснал веднъж катастрофата се опитва да се върне в ролята на застраховател, който да ремонтира щетите. Ами не става алкохолната проба е показала силно опиянение от властта. На 20 февруари народа ти продупчи талона. На същата тази дата Ви беше връчен АКТ за лошо управление в състояние на опиянение. Наказателното постановление ще Ви бъде връчено на 12 май. На тази дата ще Ви бъде отнет документа за правоуправление. Ще трябва да се радвате, ако не Ви се потърси наказателна отговорност за катастрофата. Превозното средство е в толкова лошо състояние, че се съмнявам дали следващият шофьор ще успее изобщо да го подкара. Защо Ви е да се връщате отново след като сами се отказахте ? Ако смятате, че ще яхнете отново колата и ще избягате - грешите. Трябва сериозен ремонт. Първо ще трябва да се мине през сервиза. Някой да плати за ремонта. Имате ли пари за ремонта ? Възможен ли е изобщо ремонта ? Аман от калпави шофьори. Кой има дава книжките ?

А бе Цветанов, какви ги говориш ако спечелим, че кой ще ги спечели ако не ГЕРБ. Я се стегнете, по добър министър председател, министър на финансите и министър на вътрешните работи не е имало от тези на ГЕРБ. Само обещайте и изпълнете повече далавераджии да вкарате в пандиза - Р. Овч. , Р. Петков, Масларова, братко и хилядите други знайни и незнайни крадци. Това искат хората.

ами тъста какво да го правим

Тоя на снимката с какво образование е ?

С по-добро от спеца по шинели и червени прашки! А?

Килийно...Не виждаш ли ,какъв вонящ цървул е....

АМИ АКО НЕ ГИ СПЕЧЕЛИТЕ????????

ОСВОБОДИТЕЛ СЪЕДИНЕНИ МАРИХУАНСКИ (НАРКОМАНСКИ) ЩАТИ

Ако не бяхме замразили доходите, нямаше да имаме признането на ЕС, категоричен е Цветан Цветанов...какво наричаме доходи? Смях, а не доходи, и изобщо това не е аргумент. И второ, дръжте се подалеч от изборният процес, да не ви обвини ЕС, че полицейски отговорен за демокрация.

загива нацията,от преяждане,препиване,от много имане(имоти,коли,спестявания) и охолен живот,посочи ми друг народ,на който да му е така всичко поднесено на тепсия

МНОГО НИ ЗАВИЖДАТ ЗАТОВА СМЕ ВЪВ ВРЕМЕННО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ САМО НЯКОЛКО ДЕСЕТЕЛЕТИЯ

Вервайте ми шъ въ упрая за 600 дни!:) Мили хора мислете с главите си, а не със задните си части когато гласувате!!! Мислете за децата си .Тук оставете платените дръскачи те няма да престанат защото няма какво да правят после ще бъдат безработни.

Ако един път ме излъжеш - срам за теб, ако втори път ме излъжеш - срам за мен!

ЩЕ бъде на кукуво лято.

Абе като толкова ги обичате, па излезте и ги подкрепете с един голям митинг за да се преброим наяве. Ние срещу им видяхте колко сме айде сега и ние Вас да видим. Излезте ревнете искаме си боко и цоко ама с 200 000 гърла и ние ще се приберем, ако ли траеш и мируваш, защото си от малцинството, ясна.

Вие комунистчетата само това знаете - да ревете по площадите! Ако може и Аврора да пуца сватбарската....Ама не става. След изборите пак се покажи. А сега беш на село, че усмърдяхте София. Добре, че ви докараха с рейсове да разгледате моловете.

Обиждаш човека без да го познаваш, може би това е така защото си анонимен . Ще те призная ако това нещо му го кажеш в очите. От тук всеки може да се прави на месия. Поздрави.

Прочетох първата половина от поста ти и за втората не ми стигнаха силите. Що се мъчиш да обясняваш или да даваш примери с неща, което не разбираш? Въпросът ми не е само към теб, а до по-голямата част от хората, който пишат тук. От толкова експерти, България отдавна трябваше да е топ 1 в света...

Със сигурност ще е премиер. На 1-ви отряд в северното крило на Централния и ще отговаря за комфорта и задоволяването на съкилийниците си от Факултето. А ти мършо разкапана заслужаваш да бъдеш удавен в селския клозет на цар Киро.

няма да спечелите изборите, а както е тръгнало може и в парламента да не влезете.

Ще влязат в Парламента, С малко, но за Малко:) (става дума за герб) :), а за пандиза е малко съмнително:))))

СИЛНИ СМЕ ...ГЕРБ ЩЕ Е,НА ПУК НА ГНИДИТЕ..МНОГО ВИ Е ЯД..КОЛКОТО И ДА ВИ ПЛАЩАТ НЯМАТЕ ДУМАТА..

веднах ме изагахте, никога вече, вие няма да влезете в парламента, по бедни не сме били, хте ви помним 100г *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мачкай Цецо,на 12 май този път ще изметем комунистическата измет!!:)

Всеки народ си заслужава управниците, но покрай калпавия материал гори и читавият. "Мачкай Цецо" - това си е за диагноза.

борисов уволняваше министри, сега народът уволни борисов, тоя къде се бута сега ????

Моля ти се спри да пишеш, щото явно не четеш, каквото си написала - нищо не ти се разбира!!!!

АЗ СЪМ ПЕСИМИСТ И ЩЕ КАЖА, ЧЕ БУТИЛКАТА Е НАПОЛОВИНА ПРАЗНА. НО ВСЕ ПАК ЩЕ КАЖА, ЧЕ ГЕРБ УСПЯХА ДОНЯКЪДЕ ДА НЕ ПОЗВОЛЯТ БУТИЛКАТА ДА СЕ ИЗПРАЗНИ ДОКРАЙ.

Стига простотии, бе Симеоне, не ти ли омръзна да ме убеждаваш, че ти като ядеш месо, а ние рупаме зеле, значи ядем масо със зеле т.е. икономиката е стабилна!!!

А беше почнала да се пълни. Просто не успяха, защото щеше да се образува водовъртеж и много по-рано щеше да има истински метеж.

Като ти гледам правописа не си от БЪлгария така че ако няма да си ходиш поне си кротувай и не давай акъл кое е добро за БЪлгария. Това, че борисов си го написала с малка буква е правилно, но България не можеш да я пишеш с малка буква ОВЦО!!!

герб нямат алтернатива!но-сега,като спечелят изборите,да натикат в.... преступниците-комунисти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малограмотник като Идола и всичките му ТУПИ последователи!!!

Това означава да набутат сами себе си в затвора, тъй като гробарчетата са си чисти КОМУНОИДИ !!! Едва ли ще се набутат сами в панделата, ще гласувам за партия, която включи в програмата си опандизване на всички гробарчета !

И НЕ САМО ТОЙ , А цялата управляваща измет, НАРЕКЛА СЕ УПРАВЛЯВАЩ ЕЛИТ(ДА НО ОТ БОКЛУЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ)!

Търсим инвеститор,който да е глупав и да има много пари,да инвестира в моята предизборна компания за шут на БГ.Девиза е ШУТ за всички

Мили хора, искате или не, следващия премиер на България ще бъде Бойко Борисов. Нищо лично, просто картите вече са раздадени !!!

Ами да! Отдавна ги виждам в Прицелът в прицела на снайпера! А бе не разбраха ли КРЕТЕНИТЕ, следващото правителство ЩЕ УВИСНЕ на стълбовете пред народното събрание, каквото и да е то! Наистина в БГ КРЕТЕНИЗМА НЯМА ГРАНИЦИ, и най-вече е обхванал ТАКА НАРЕЧЕНАТА УПРАВЛЯВАЩА ИЗМЕТ!

За ваше голямо съжаление борисов вече за нищо не става, след като си подаде оставката като страхливец, и остави държавата в хаос. борисовото управление е еквивалент на национална катастрофа !!

Ще му се на физкултурника.

Вие никога повече няма да спечелите избори!!!!!!

Тц Тц - Няма да го допуснем!

Защо пак да става премиер, след като сам се отказа от този пост? Или си въобразява, че утре повече ще разбира от държавно управление, ще има по-пълна хазна, по-глупави инвеститори, по-справедливи бизнесмени, по-некорумпирани чиновници, по-работеща съдебна система, по-умни министри, по-благи съседи, по-щедри външни приятели, по-кротък народ. Нищо подобно! След няколко народни парада по улиците отново ще хвърли оставката си.