Борисов обяви краен срок за контрабандата на цигари - 02.2012 г.

До февруари месец 2012 г. е крайният срок да не допуснем нито една кутия контрабандни цигари, заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на Пристанище Варна-Запад, на която присъства и шефът на агенция "Митници" Ваньо Танов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обяви краен срок за контрабандата на цигари - 02.2012 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали да ти верваме, бре Бойко или ще размислиш утре????? Това не е шега работа да си отрежеш клончето, на което седиш???? Ама ти верно ни вземаш за балъци, бре!!!! Ами кой ще пълни джобовете на министърчето на вътрешните работи (респективно и твоето)?????

Дали да ти верваме, бре Бойко или ще размислиш утре????? Това не е шега работа да си отрежеш клончето, на което седиш???? Ама ти верно ни вземаш за балъци, бре!!!! Ами кой ще пълни джобовете на министърчето на вътрешните работи (респективно и твоето)?????

Борисов обмисля да даде краен срок за: - изстиване на Слънцето; - откриване на извънземен живот и присъединяването му към редиците на ГЕРБ; - оборване на законите на термодинамиката; - откриване на четвърти закон на термодинамиката и съответно неговото оборване; Това е в близък план. В по-далечен план (след около месец) ще бъдат предложени крайни срокове за: - откриване на второ тракийско златно съкровище, пускането му на борсата и с печалбата да се осигури допълнителен бюджет за образование; - подписване на договор с Етиопия за пряка подземна връзка - Банкя - Адис Абеба, пускане на проекта на борсата и от печалбата да се осигури липсващия от дарения бюджет за МВР.

АКО СПРЕМ КОНТРАБАНДАТА С ЦИГАРИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОДКАРАМЕ АЛКОХОЛА!!! ТЕ ПЪК СИ ПЛАТИХА....??? НЕ ЗНАМ МНОГО СЪМ ОБЪРКАН!!!

Дали да ти верваме, бре Бойко или ще размислиш утре????? Това не е шега работа да си отрежеш клончето, на което седиш???? Ама ти верно ни вземаш за балъци, бре!!!! Ами кой ще пълни джобовете на министърчето на вътрешните работи (респективно и твоето)?????

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов.

Няма да обвинявам никой от правителството, само ще кажа това, което съм видяла - в "цаганското" във Филиповци официално са наредени (на видно място) всички безбандеролни кутии цигари в магазин за хранителни стоки. Но нито един циганин не пуши такива... Защо се тровим с буклуците на цял свят като си имаме наши свестни цигари? Защо парите ни ще отиват в други страни на света като могат да си остават тук? Е това не го разбирам, нали много мислят за нацията - та тя се разболя от неидентифицираното съдържание на цигарите. Кашляш като туберколозен от тях, храчиш едни черни, горчиви храчки, все едно че си ял отрова...

Ама и вие господин министър не сте си пили редовно хапчетата!Като сте сам...

Абе тоз премиер няма ли Пиар??? На тази снимка е показан фолк певеца "Кондьо". Как може да се гаврят с Премиера!!

МАЛИИИ Е ТЕ СЕГА Я ЗАКЪРШИЙМЕ!!!ДО ФЕВРУАРИ КОЙ ПУШИЛ ПУШИЛ!!!

ГУЩЕРА СЕ ПРОБВА ДА СИ ОТКЪСНЕ ОПАШКАТА!!!

Вервам му! А и по пазарите циганите като ти набиват в главата: ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! ЦИГАРИ! им вярвам

КОНТРАБАНДАТА С ЦИГАРИ В МОМЕНТА Е ПОД ПОКРОВИТЕЛСТВОТО НА ДЪРЖАВАТА-РАЗБИРАЙ ЦОКО И БОКО!!!

Крадеца вика дръжте крадеца.

Само дето бат Бойко участва в най голямата контрабанда на цигари с БТ Благоевград и сега някой се опитва да продава без да си плаща . А НЯМА ДА Я БЪДЕ ТАЯ, ВСИЧКИ ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ ИЛИ ВИЖДАТЕЛИ КАКВО СТАВА!!!

Ми тогава разкарайте борсата за контрабандби цигари пред блок 328 в ЛЮЛИН бе !!!

от изказването си правя извод, че котрабандата на цигари е държавна политика, бравос, брависимо, сигурно в евросъюза така ни искат...

ДРУГАРЮ модератор,как не те домарзя да си извадиш праста от носа и да ми изтриеш коментара????

Братята гърци нанесоха съкрушителен удар на Бойковата чета залавяйки над 3 000 мастербокса на бълг.кораб.От тогава Боко не е на себе си и говори глупости като например,че един контейнер с контр.цигари струва 2 млн.Жал ми е само за българските моряци,които са задържани в Гърция и нямат никаква вина понеже са изпълнявали държавна поръчка.За случая е наложено пълно медийно затъмнение и държавните мъже поради огромната финансова загуба,не се интересуват от тяхната съдба.

link

Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост?

По принцип, трябва да се поставят постижими ЦЕЛИ. - Това с 0% контрабанда е хубаво пожелание, но не постижима цел ........ Дори САЩ не могат да постигнат това на Мексиканската си граница.

Да реалните цели трябва да са 5% по-малко контрабанда спрямо миналата година. - А изказването на Бойки е силно съобщение към КОНТРАБАНДИСТИТЕ.

предлагам да направят цигарите по 2,60 лева , както в Сърбия са и им обещавам че контрабандата ще спре. Нещастници, вие правите контрабандата с акцизите и високите цени.

Един човек не е човек.

с твойте тъпи цитати! Ставаш досаден.

Светът обича да бъде лъгaн, нека тогава го лъжат. Сигурно е, защото е невъзможно. Брадата расте, а главата нищо не знае. Човешките уши се утешават с новини.

Е цял свят знае ,че основен контрабандист във Варна е др.гуцанов,председател на местната организация на БСП!Синът между другото е убиец-нещо нормално при комунистите!Е та Бата Бойко им бръкна някъде ниско и те сега газ пикаят милите от мъка,а носът е настроил плачещата машина на максимални обороти!нищо не ще ви помогне другари:Ядете дървото!

Интересно вие, Г-н Хамилтън, за какъв се имате. Другите убийци и разбойници, а ваша милост?

Според източниците ни, базирани на високи позиции около Борисов, никаква предварителна разработка не е имало около заловеното количество контрабандни цигари. Корабът е засечен случайно и цигарите са прихванати още ВЧЕРА около 7,30 часа. След като залавянето на цигарите става ВЧЕРА рано сутринта, лично по нареждане на Борисов новината е била спряна с 24 часа, за да бъде оповестена ДНЕС, когато той и Танов ще посетят пристанишето във Варна. :D :D :D Те така се прави пиар- пропаганда по Борисовски.

И то не за първи път. Пък една нелегална печатница колко пъти я ловихме, ееее :)

вервай си /сам/

Смешно и глупаво е да се твърди, че контрабандата на КАКВОТО и да е може да бъде сведена до нула с административни мерки. Контрабандата съществува на база икономически интерес и единственият вариант даден вид стока да не се пренася контрабандно през граница е да няма финансов интерес към същата. Дори в страни, като САЩ и Обединеното Кралство, които са сред най-добрите в борбата с контрабандата, такава има, просто са я свели до поносими граници. В случая с цигарите тази граница е около 10%. Борисв този път каза страшен виц!

Контрабандата засега не я барат, защото в дистрибуцията й на дребно се занимават циганите, и това е начина Герб да купят много цигански гласове за изборите - не с покупки на дребно, а като се разберат с цели цигански кланове - да им оставят контрабандата, срещу което да получат гласове. Нарочването на краен скор за справяне с контрабандата също е много интересно. Ако Бойко стане президент, тъкмо февруари 2012 ще встъпи в длъжност - мандата на сегашния президент изтича в края на януари. Така че февруари 2012 на Бойко контрабандата или вече няма да му трябва, или поне официално няма да е негова работа.

А статията по повод на какво е? Ти май не четеш, а само цжърчиш глупости!

много точен коментар

Що така бе Бойко? Контрабандата ще спреш, даренията ще спреш, джобните на катаджиите ще спреш. Затова ли те избрахме? А това дето бутахме досега на твоята партия как ще си го избиеме? Не си прав. И да знаеш ще спрем да те каним за рязане на ленти. Да те видим тогава какво ще правиш и как ще се чудят от телевизията за какво да те показват.

ПРОЧЕТЕТЕ И АНАЛИЗИРАЙТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ КОМЕНТАР НА СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ ВЪВ ВЕСТНИК БЛИЦ, И ЩЕ ВИДИТЕ ИСТИСКОТО ЛИЦЕ НА БОЙКО БОРИСОВ. ТОЙ ДОКАЗВА КАК БОРИСОВ ВОДИ ДЪРЖАВАТА ПО МАГИСТРАЛИТЕ ЗА НИКЪДЕ.

Къде да намеря тази статия?

,, Road to Hell,, and,, Highway to Hell,,...

Краен срок за контрабандата??? Контрабанда е имало и ще има винаги, като има мита, акцизи...

Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Всичко само се изменя и нищо не се губи. На бедните хора не им достига много, на алчните - всичко. Каквото не знаем, не го и желаем. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги. Луд умора няма! Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава! Има избори, от Вас се изисква само едно - ДАЙТЕ БАНИЦАТА! Един човек не е човек. Навикът и обичаят имат силата на закон. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Всичко зависи от ВАС, но нищо не зависи от ТЕБ! Променете СИСТЕМАТА сега, защото утре тя ще промени ВАС!

Абе какви добри резултати му се привиждат на Бойко. Статията завършва така : "Той ... подчерта, че те [заловените количества контрабандни цигари] са с 25 пъти повече от миналата година. Миналата година пък са били 75 пъти повече в сравнение с 2008-2009 г." Това означава само едно - че контрабандата СЕ УВЕЛИЧАВА, а не намалява. Ако това Бойко го счита за успех на правителството, то трябва сериозно да се замислим за кого всъщност работят...

Колко дълго трябва да чакаме, за да спре този малоумник да ни манипулира с гнусна пропаганда от платени вестничета-парцали, като тези на Пеевски? Лъжлив безсрамник е "нашият" Боко!

Предлагам Краен Срок на Борисов 01.09.2011

Пинокио,кои ли ти вярва.Защо не кажеш чии са цигарите на кораба задържан в Гърция?Каде ще продадете с Танов конфискуваните цигари?

А колко милиона ли е рушвета от Лукойл, за да си работят без лицензи, без данъци, с огромни печалби...? И прее..н цял народ.

Не се излагай-как да те изтрая и през 2012,повръщами се Кратуно.

това ли е краиния срок за напълване на партиината каса?

Днес за последно чета коментари в дир.бг. Тук едни идиоти пишат за други идиоти и после отиват заедно да си вземат пенсиите си за инвалидност в главата.

Няма и смисъл, тук отдавна пишат само 3 - 4 с различни псевдоними, сами се атакуват и контраатакуват, но всички претендират да говорят от името на народа. Нещо да ти напомня това?

Тато Втори ще ни купи колело,ама друг път.

Пускаме в гуглето Palermo Cigarettes. С любопитство и БЕЗ никаква изненада установяваме, че в магазините НА СТЕК вървят разпродажби - от $25 до $31 ЗА СТЕК. Опппаа - една кутия се вързва на $2.5 х 1.362 (днешен курс) = 3.40 лева ! Това е обявената стойност на товара, която е 1.5 милиона!!! БРЯ! Ама той Танов за определяне на цените на контрабандни стоки ползвал гугъла??? За сведение на Танов при поръчката на контейнер цената пада до около $0.50 - $0.80, т.е. = 70 стотинки до 1 лев и малко отгоре! Опс, ама товарът е смесен - я да погледнем Ibiza cigarettes. Тук е малко по-сложно - предлагат ги германец, бразилец и унгарец. Цената е $0.70 за кутия - FCL 40', ако знаете какво е това... Смяяях! И - забравих да попитам - специално за посещението на Вратльо ли заловиха контейнера? И си представям как са задържали корабчето, че да акостира заедно с Бойко, а не да подрани. Какво стана с предния кораб с цигари - знаете ли? Оказа се, че са с редовни документи и НЕ СА за България...

ЗАЩО ИЗБРА ТОЧНО 2.2.2012 БЕ ПАЛЯЧО? ТОВА ЗА ТЕБ САКРАЛНА ДАТА ЛИЕ?

Бойко тиквата няма късмет във Варненска Област!Отиде в Белослав да открива канализация и парк ,опааа кмета крадец!Отиде да открива сметище в с.Езерово-опааа инвеститорите мутри крадци!Отиде на деня на Варна опаааа сградата на крадец! Ми не му върви в този район.Да го остави на-мира та барем хората заживеят щастливо.Но да си вземе вересиите -Павел Димитров и сиета...Нямаш късмет Бойко-пък и хората от района не те искат !!!