Борисов:Помощта при кризи не замества политическите решения

Еективното използване на средствата за хуманитарните дейности придобива решаващо значение, но оказването на помощ не може да замести политическите решения.

Обратно в новината

Коментари - Борисов:Помощта при кризи не замества политическите решения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако сега се проведат избори, Борисов пак ще ги спечели-много вероятно с по-малко и от 15 % от имащите право на глас, гласували за него, защото: 1. Интелигентните хора пак няма да гласуват , И тук кречеталата вместо да плямпат , че трябва да се гласува, да се запитат за кой от опозицията един мислещ човек би се разходил до секцията .... 2. Шанса на Борисов е , че простаците и циганите винаги гласуват, а те са с него. Вярно, не са много, около 15 % , но са сигурни. Ако се появи един български Виктор Орбан, то той ще прегази Борисов на изборите като пиян лайно. Положението е като във Франция по време на управлението на Франсоа Митеран-французите го избираха с малко, защото просто нямаше за кой да се гласува. При нас е по-зле, защото за разлика от Франсоа Митеран , Борисов е феноменално тъп. По отношение на корупцоинните практики са на ниво и двамата. Търсете човека- Лозан Панов ли ще се казва, някой утвърдил се на запад програмист , или физик , или лекар- няма значение. Важното е да е почтен и да се е доказал там, където човек се бори сам . Интелигентните избиратели ще го приемат, така както никога няма да приемат самозванеца от Банкя, който освен това беше създаден от други.

Почти същото щях да пиша . Попадение в центъра. Допълвам само за гнусните фалшификации.

Вижте колега. Борисов ще спечели и тези избори, въпросът е с кого ще се коалира, след като изгониха "малките" партии по заръка на американското "fuck the eu!" посолство на черната безмозъчна кутия :-)))

"Всяка торба, си има дъно." - бълг. поговорка На този свят, няма нищо вечно. Империята на злото се разпадна преди 25 години. А цикълът от 25 години е космически цикъл. "БЕДСТВИЕТО" за Империята на доброто си има име, кИЛАРИ. Когато се разрази този ураган с нежно име, ще помете фундамента на империята, грантовите зелени тапети. Когато се раздаваха онези 5 милиарда долара в Киев, по 25$ на протестиращ за ден, номерът минаваше. Сега обаче Путин започна да бАзика NWO и играта загрубява. Започва нов 25 годишен цикъл ... и някой /Луцифер/ ще се оцъкли.

Бочко, а ти като работеше за СИК и Маргина хуманитарни кризи ли решаваше?

Естественно, че ги решавахме! С магистралите хуманитарните кризи ги реших. Е, решихме ги... Аз, Маргина, Меркел и още един, но няма да ви кажа повече! Секретно е!Край!

аиде да видя всички платени червени зомбита на барикадата

И какво тогава, ще се нагъзиш на голо, както винаги срещу тълпа ли? :-))

R

Колко ли са се забавлявали с мъдрите слова на наш Боко участниците в срещата?!

Борисов, една малка корекция, ако великата ви цензураторка ни дозволи да се отъркаме в мъдростта и величието ти. :-))) Кризите ги предизвикват политическите ви решения. Това е!

червените бантускотове ще умрат от глад ако борисов си отиде защото няма да има кои да плаща за плюене

А защо ви е Господ, след като си имате Борисов? :-)))

ПОД"ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ"ЗА СИРИЯ,БОРИСОВ ПОЕМА АНГАЖИМЕНТ КЪМ САЩ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ДОСТАВЯ УРЪЖИЕ ПРОИЗВЕДЕНО У НАС!!!АНГАЖИРА СЕ И ЗА ВБЪДЕЩЕ ДА ПОЗВОЛИ РАЗКВАРТИРУВАНЕТО У НАС НА НЕЛЕГАРНАТА АРМИЯ НА САЩ,ПОД ПРИКРИТИЕТО НА БЕЖАНЦИ!!!БОРИСОВ РЕАЛНО ЗАЯВЯВА,ЧЕ ЩЕ ПОДДЪРЖА ПРОДЪЛЖАВАЩАТА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА ОТ ДЖИХАДИСТКО ЩАТСКИТЕ ТЕРОРИСТИ!!!

Олеле, как e модерно да се пише и говори сега? С главни букви всичко? Олеле, пък АЗ НЕЗНАЕХ.... Не се ли пишеше Уръжие като Оръжие, преди за замяукаме с WOW и УАУ, бе мили мой Русофиле?

Бавно и полека, след изгонването му с камъни от властта миналия му мандат, ББ си връща старите отработени навици - нито ден без да се появи в някоя публична изява с масирано подлизурско и раболепно отразяване от продажни журналя! Срамна работа! Но пък от друга страна цитатите му са си направо словесно бижу! Без изключение! Без тях въобще няма да има цвят сивито ни ежедневие.

ще погребе България! Господи, направи нещо!

ББ "...премиерът потвърди ангажимента на България към усилията на глобално и регионално ниво, насочени към превенция и разрешаване на съществуващите конфликти, както и за създаване на условия за недопускане на тяхното възобновяване...". Боце, та хали твоят външен министър в първия ти кабинет дрисльото Николай Младенов беше първи помощник на Хилари Клинтън в реализацията на т.нар. Арабска пролет. Стига с ТАЗИ ДЕМАГОГИЯ!!!

Какви помощи като обърнахте колата, Тикво! Политиката на САЩ забърка бозата в Близкия изток. Пречеха Садам, Кадафи и Асад. Дирижирани бунтове, преврати и марионетни правителства. Резултат - хаос, бомби, милиони бежанци. Политиката на Меркел&Оланд доведе до неконтролируемо преселение на милиони араби, азиатци и африканци. Резултат - хаос, бомби, ислямизация. А беше много просто - санкции срещу СА, Катар и Турция, бежански лагери само на границите в бедстващите страни, обидиняване на всички антиислямистки сили и бой до дупка в териториите на ИДИЛ.

Тоя човек като неук не омаля да повтаря като папагал всичко което му измислят да каже! Не може да измисли дори прости изречения!

То Боко послушков и политически решения. Даже и най-малката партия в коалицията му може да му заповядва какво да прави.

Какво - още заеми ли ще вземаме. Ние сме в дългова спирала и няма връщане докато мутрата е начело. Отде пари за хуманитарна помощ. То ние за нас си храни не можем да произведем, нито стоки от първа необходимост. как ще помагаме - с нов заеми.

мутрите в политиката - това причинява кризите.

Колкото и да се пеним тука, на изборите: 1. Цецо идва с бусовете с фалшиви бюлетини. 2. Братята роми под строй гласуват за ГЕРБ. 3. Семействата на всички назначени от ГЕРБ гласуват за тях. 4. Умните хора НЕ гласуват за Мутрата, но те са прекалено малко в това жалко подобие на държава. Пуснахме Мафията в политиката и няма начин да я махнем. Още повече, че Мафията е удобна и за американските ни господари.

за Герб да бяха приели ветото на президента?

защо мръсните комуняги мразят борисов като е един от тях

Ами то и най-големите гадове не обичат предателите!

в бг в полза на олигарсите и слугите им какъвто си и ти

Напротив. Политиката създава хуманитарните кризи, а Бог ще ги реши в полза на честните и достойни личности , които живеят според Неговата воля и закон.

След всички коментари тук,а и моето мнение е, Дебил управлява нашата България! Час по-скоро този прост и неграмотен човек,трябва да бъде вкаран в кошарата,въпреки че и там животните са по-умни от него!

Да,но посолството не мисли така. Те ни го натресоха.

Хайде моля ти се...

кои ли е този дето пише домашните на боко харем оня боко уби 200 300 души а този заличава една от наи старите нации в европа BG

Миналата седмица на 18 май Европейската комисия представи своите специфични препоръки към държавите-членки на ЕС. За България заключението е просто сериозни проблеми във всички сфери на публичния сектор.Кои са проблемните области? Слабо икономическо развитие, здравеопазване, банков сектор, социална политика, образование, обществени поръчки и данъчна събираемост. Това са сферите посочени в доклада, в които българската държава не предприема нужните реформи или с други думи целият публичен сектор.

Като чета форума почти всички се тровим с говедото боко. Като дойдат избори двамата човекоподобни си разменят часовници в знак на победа. Значи освен ленти трябва да се режат и кокуди.

се репчи...щели да развалят договорите с ЕС заради "двоен стандарт".../фрог нюз

Борисов:Помощта при кризи не замества политическите решения...Браво, горд съм, че имаме толкова умен и прозорлив министър председател, сигурен съм, че със същата дълбочина на мисълта си може да ни разясни, на нас, простите хора, че като сложиш вода в съд на печката и включиш котлона, тя се стопля... Каква дълбочина на познанията струят от него, каква мисъл, какъв интелект, Карл Май,не, направо Албрехт Айнщайн изглеждат духовни джудета пред този банкянски титан на мисълта, да ни е жив и здрав, да си реже лентите, по цял ден да ни запознава със сакралните си мисли, а Дир.бг, на минутата, да ги поставя на видно място, за да могат аборигените да с в крак с Мислителя от Родос, пардон, Банкя!!!

Карл Майн, Алберт Айнщайн, Родоският колос....

Всъщност е Карл Май.

Някои живеят в каменната ера, други в дървената и са горди с удивителната си екологичност и вегански способности, трети в асфалтовата ера и говорят за политика. Как не се намери в България един да бъде пионер в електрониката? Прекалено много ли искам да го ева?

Да целува достоинството на новоизбрания велик везир на Турция и да изтрива праха от гамашите на падишаха! Но по-добре така, отколкото Бацето да се щура из България и да организира далавери с поне седем числени измерения!

Ердоган се кара на световните лидери...тука нито звук. Прочетете нещичко по въпроса в оф нюз...

Австралопитек!!!Австралопитеците (Australopithecus) (на латински: australis южен и на старогръцки: πίθηκος маймуна) са род човекоподобни, които се приемат за първите представители на хоминидите. Предполага се, че родът е възникнал преди 5 3 милиона години. Останки от австралопитеки са открити на места в Банкя.

Не са останки, а живи представители на тази специя....

Верваме ти , наистина всичките милионери са от БКП,този път си написал една истина .

са най-вече пенсионерите ни! Явлението български пенсионер оцеляващ с 200 лева пенсия си е направо за проучване от учените!!!

Четете за речта на Ердоган и обещанията за повече пари от наша страна в ОФ Нюз.

по хуманитарните въпроси цели събирането на 30млр.долара/24 часа.

Да обричаш народа си на геноцид не е човечност . Лицемерие и двуличие са основните принципи през последните години на управляващите продажни политици ...

сърдечно се е срещнал с президента на Турция...довечера ще говорят повече. За другите му разтговори прочетете в Бгнес.

Прост народ- тъп премиер!

народа не е тъп! Хич не си въобразявай такива неща.

получаваш минуси не ти, а се отнасят за комунистите, които пращат децата си не в благословената Русия, а на Запад, а още по-зле в САЩ

гледам и не вярвам на ушите си. Когато пиша - светата истина - сега всички комуняги опънали на шиите си кръстове, ходят по черкви - Боже опази! Та Бог ми е свидетел като пиша истината, че на всички хора главно ксомуняги децата в САЩ, Лондон, дори на Путин, Лавров са също там получавам минуси. Верно е бе хора - светата истина е!

са казали... Премиерът не е единственият дето е взел думата. Пак спите.

Видяла жабата че коват коня и тя вдигнала крака.

Политиката всъщност създава тези кризи

САЩ и Васалите им Управници от Е.С създахоха войни прокудиха хората от земите им и сега Вижте колко сме Хуманни . Англичаните нали казаха за Бомбите на Садам ама се оказа ,че и Силиконови няма даже но Войната с лъжливи номера стана и в Сирия така и навсякъде другаде така и тетака ... Колко са ПОДЛИ ДУШИКТЕ ВИ ако ви качат на Детектор ще Изпуши машината .

Дайте изказването на Ердоган де! Той иска света да участва във финансовото бреме за тия 2,7млн.мигранти.

Снощи един приятел дойде и плачеше--за болната му майка 49 набор са нужни 600 евро за спешни лекарства --иначе ве може да ходи -до тоалетната само не може да стигне---пенсия -минимална ---здравна каса и дължава няма --всеки тръшка вратата и казва ---Бог да пази Какви глупости говори тоя боклук --пропаганда стил Гьобелс или Первый канал-- хора не чакайте да се озовете в положението което описах --пари в хазната има--но те не са ваши

имат сурат да хвалят Русия комунягите, ама от тук или от някъде там на Запад. Абе лицемери - мигрантите предпочитат да се удавят в студените морски води, рискуват живота на децата си, само не и не в Русия.

Какво предпочитат мигрантите, тръгнали да живеят на чужд гръб, ми е точно през оная работа! Не ми пука, какво е на Запад и на Изток. Аз и семейството ми живеем тук и сега. Това е оята страна, моят дом, моето минало и бъдеще и тук е моето място. Мамка ви продажна брюкселска, московска, анкарска!

На мене така ми звучи : Все едно Беден Циганин Мангасар да се вайка за физическото и паричното състояние на Бойко ... Па да беше си направил и едно Селфи до Оградата с Турция та сега да го показващ не тея ми ти чужденци ама то на приказки всичко може , може да се каже ,че живеем и добре само 150 000 са на съд от Толофикация а другите 95% една свързват двеата края .

То да е само Топлофикация - с мед да я намажеш! Виж си фактурата от Софийска вода - напр. дали са ти 10 кубика вода, отведени отпадъчни води - пак 10 кубика, пречистени отпадъчни води - и те 10 кубика. Все едно ние вода не пием, не поливаме цветя, не готвим - нищо не се губи, не се изпарява... Фандъкова си затваря очите, ГЕРБ, БСП, всичките общенски съветници от всички партии - и те. Узаконена кражба.

детето на Курнелия учи в САЩ, ама и всички други учили там, а защо - нали е много изпаднала САЩ дори и научно и защо другарите живеят на Запад. Напр.брат Станишев, децата - Господи помилуи и на Путин. Много лошо е в САЩ, много добро при Путин, ама дори един-единствен човек не е там.

Цачевия е състудент на Корнеления Борисовата е учила в САЩ Кадиевата учи в САЩ

Е, да! Нищо ново. Поредното възторжено-садистично изказване българският премиер Борисов, от което на човек му се повръща - освен ако е с интелект някъде между чехълче и зелена еуглена и е верен последовател на някоя от убиващите ни политически партии (то други няма де). Възторжено ще изпълняваме исканията и указанията на Брюксел, Берлин, Вашингтон, Москва, Анкара. Садистично - по отношение на българите. Ще продължаваме да даваме по 1 200 лева на месц на всеки мигрант, при 420 лв МРЗ (не че много от нас не работят и за по-малко). Дори по силно занижените данни на ДАБ (5000 мигранти) това са 3 милиона евро месечно. А от господарите от ЕС получаваме "огромната" сума от 7 милиона евро - за 5 години...

празните приказки да престанат... крайно време е за ефективно участие на страните. Общо взето това е и смисъла на този форум...освен с обща декларация страните от ООН да се обвържат и с финансовата подкрепа.

Празните приказки да престанат. Изходът от мигрантската криза е един - Бранденбургската врата в Берлин. Ако на нея висят обесени тези, които сега управляват Европа.