Борисов: Може да дадем стари летища за автогонки

Премиерът Бойко Борисов отново настоя за драстични и незабавни санкции срещу шофьорите нарушители. Той дори допуска стари летища да се ползват за автогонки.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Може да дадем стари летища за автогонки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ни изхвърлят от Европейския съюз като мръсни котки! Това е Наложително да го разбере г-н Бойко Борисов. Господ дава, ала в кошара не вкарва.

Добра идея за някои, които искат да избиват комплекси.

Главният прокурор отново се изложи. Нещо като изказването на Меркел за бежанците - " Wilkommen" т.е. автогонки, пияни и каращи без книжка сте "Добре дошли". Живея във Франция от години. Преди време французите бяха най-недисциплинираните шофьори в Европа, промениха законите, станаха строги с големи глоби, с незабавно прилагане . Понастоящем са супер прилежни, на никого не му е приятно да му бръкнат в джоба с 200, 500 или 1000 и повече евро.Затова е спешно необходимо в BG съд,прокоратура и полиция да застанат на мястото си, не да мислят как да прилапат някой и друг лев, а да прилагат незабавно закона с пълната му строгост. Там е разковничето! И държават да осигури писти/ добра идея са нефункциониращи летища/ с ниски такси за желаещите да правят гонки, дрифтове и всичко , което вдига адреналина "със скорост"

ате, аз не искам твойте магистрали! Вкъщи от асфалта никой не яде! Всичките край тебе до един преяли, а на мен от гладно пада ми перде Бате, аз не искам господар с шегички, нито на каишка да му бъда пес Ако мъдро мислиш помисли за всички. Аз съм безработен. Нямам мерцедес. Бате, ти живееш в розова вселена. Моята не стига за филия с мас. Где видя родина, китна, подредена? Ако мож ме светна да я видя аз. Бате, нива нямам. Не садя картофи. Тока пак ми вдигаш като кожодер. Пуснеш два-три лафа, реднеш две-три строфи. После се ухилиш, че си премиер. Бате, що не мислиш, че ще срещнеш Бога? Не сега, но после в Страшния Му Съд. И за твойте ленти колко некролога тебе ще осъдят, че си с кривнал път? Бате, власт да нямаш, казваш, че е страшно! С власт ли на земята ти си се родил? Нямаш го сърцето, за народа дащно И за бедни щедър нивга не си бил. Бате, ти духа ми няма да пречупиш. Аз ще оцелея! Даже и след теб! Вяра не продавам. Няма да ме купиш теб да величая, лидера на ГЕРБ. Бате, аз не искам твойте магистрали! Пътят ми отдавна вече е стеснен! По-добре със Господ, тръгнал по сандали, нежели с управник, трижди помрачен

пълна тъпотия... някой чете ли законите?

ДИР са недоволни от правилното описание на ИСКАЩИТЕ от държавата да им ПОСТРОИ ПИСТИ. Значи, не са дебили, а са идиоти. Аз мисля с още двайсетина идиота да ПОИСКАМЕ от Борисов полигон са стрелба с танкове... и танкове ще поискаме. А Борисов да почва да мисли! Може ли държавата да абдикира пред исканията на няколко идиота, вместо да ги въдвори, където им е мястото?

:))То танковите полигони са повече от пустеещите летища,щанса Ви е поголям

Каква е ползата за държавата от гонките на комплексираните пе_далчета, та да им се създават условия да се пребият някой ден. Да се построят частни писти и да си плащат адреналина.

Абе що не се земете с Луна?

ами да им купим и по едно ферери може и ламборджини .в краен случаи бмв

Но преди да бъдат допуснати до пистите - голяма застроховка, за де има кой да им плаща като се нарянят, а не да излиза кефа на мераклиите за високи скорости от джоба на данъкоплатеца. В противен случай, ще има пари за лечение на луди глави, а не на болни здравомеслещи хора

Дайте им по някоя година затвор, а не стари летища!Безмозъчни момчета които си мислят, че животът е компютърна игра.... Малоумници!

О времена, о нрави! Докато в някой държави старите летищата се дават за развитие на бизнеса, създава се принадена стойност( за Пижовците), и правят супер автомобили, тук ще ги даваме малоумниците да си правят кефа.

Добре дошли в държавата на Пижетата!

Тъжна история, нали? Самозабравилите се роми ОЧЕВИДНО продължават да правят какво си искат Да бият журналисти, да изнасилват момичета, да крадат от бабите и дядовците ни, да си правят пълна гавра с българското законодателство Най-интересното е, че за това не са виновни те. Както се казва във футбола: Играеш толкова, колкото ти позволи съперникът. А в случая въпросния съперник е държавата, която не предприема абсолютно никакви реални действия срещу циганските произволи, тъй като Пижетата са най-удобният инструмент на властта.

Въжета да им даде на комплексарите не летища.

Г-н премиер ,въпросните гонки са незаконни, опасни и абсолютно нередни. Те водят до смърт и доживотно инвалидизиране и на участници и на зяпачи. Товарят ненужно и без това задъхващата се социална и здравна система. Толкова ли държавата не може да каже не на разглезените до бесобразие синчета на отбрани хора?!!!Аз като гласоподавател и като данъкоплатец съм категорично против така да се разпореждате с държавни ресурси само за да угодите на абсолютно безполезно и носещи само негативи за обществото мероприятие.

Какво ще даваш за автогонки, бе. Ти по-добре възставнови вътрешните линии, че никакви ги няма. Някога имаше линии София-Пловдив, София-Г.Оряховица, София-Силистра, София-Русе. Сега какво остана. Но дори и летищата не можеш да дадеш за гонки, защото вече са обрасли с растителност, а държавата също е брадясала и занемарена като тебе самия.

Олигофренията в тази кочина,явно не познава граници!!! Дано утре не се появят публично и...простаците,които искат да гърмят на воля със самоделните си оръжия,че тогава направо ни е спукана работата:)))!!! И после някои се чудят...защо сме такава идиотска държава:)))!!!

пак се прави на собственик на държавата! Щял да даде! Кой си ТИ, че да даваш, бе аланколу!? Има колективно управление, а не еднолично! Що не носиш лично отговорност, а казваш: Минстерският съвет реши!?!? Иначе, тези писти, ако не върви нешо по тях, пиши ги бегали, ма защо чак сега се сети!?!?

Ами спрете да давате филми като "Бързи и яростни" и ще спрат с гонките. Олигофренията да ти се завре някой на една педя от задната ти броня без да му виждаш мигачите и да почне да те изпреварва я научиха от предаванията за F1. Преди това никой не изпреварваше по този начин.

Ега ти премиера,държавата му загива,той мисли за катастрофите......а той даже и от катастрофи не разбира......

Чечо, ако премиера не мисли за катасптрофите, ти ли ще мислиш!

Мисли! Заболяло го, че ходели в Гърция да карат, и до другата сряда да му ги "извадят" летищата. И неговият манталитет е като на тия с гонките. И преди имаше много простаци, но главният простак на Републиката вече опростачи всичко.

днес летища утре друго и в други ден като поискат да те опънат пак давай! Абе в целия свят има ЗАКОН и той се изяпълнява независимо дали се харесва на всички или не! Затова и там има държави, а тук няма и няма да има докато не стане пак Турско или друго.

Не знам числата, но не ми се вярва гонките да допринасят значително към броя на жертвите. Намеренията да се цивилизоват зорлем масово недораслите умствено за конски талиги горди собственици на автомобили са добри, но едва ли ще доведат до нещо добро. Ще наказват "джигитите" - добре, и кой ще решава кой е джигит и кой - не. Нали пак същите хора ще вършат същата работа, само ще им отвържат ръцете за повече своеволия. Което може би е и целта на целия шум разбира се, Бойко умее да се прави на глупав гонейки целите си.

господа Българи вие вече разбрахте ли кой е организатора на гонките, чак магистрали им строи, увеличи скоростта на магистралите, и това е той

АМИ АКО СЛЕД ВРЕМЕ ПОИСКАТ ДА РЕЖАТ ГЛАВИ-ЩЕ ИМ ДАДЕШ ЛИ ДРЪВНИК, МАЛОУМНИКО!!!!! И ЩО ТИ ДАВАШ? ЧИИ НЕЩА ДАВАШ? МАЛОУМНИК! ТАКА РАЗДАДОХТЕ И ДЪРЖАВИЦАТА. ЧЕ И ПРОСТИЯ НАРОДЕЦ.

От години някои летища се използват за гонки. И то не огромните военни, а по-малките, за селскостопанската авиация. Някои стават, някои не. Някои нямат подходящо покритие, на други е изронено. Най-близкото до София май е във Сливница, сериозните автолюбители ходят там. Но тези от околовръстното ги мързи да ходят чак там. И на летището няма на кого да се покажеш, това е проблемът.

Борисов, как така си пропуснал да дадеш още някое старо летище на НАТО???

Дебил и то какъв !?!?

Моля всички тук хич,ама хич да не ми приказват,че трябвало да се почне от образованието и трябвало тепърва да се възпитават съзнателни индивиди,дето не беснеят по шосетата!Това поколение сега дето прави изгъзиците по шосетата е късно да превъзпитаваме.Решението е само едно -"и со малце кютек"!!!Хич не съм фен на ББ,но тук е прав че подивелите страсти на пишман състезателите трябва да се насочат към "резервати" за автоджигити.Дали това ще са бившите летища или полуизоставени шосета до бивши села или отпуснати от общините пустеещи места за полигони за "офроюдъри" и ездачи на атевета...все едно!Да вървят там да си дивеят и като се поизтрепят сами ще мирясат.

този наистина е пълен тъпунгер! що за идиот може да гласува за такъв!

пълен идиот! военните летища са бетонни шестъграми! сега е избуалатрита и пропадане!ако караш там кола с на 60 км/час и умлял-луд!!!

Абсолютно! Преди години учих един колега да кара кола на едно такова изоставено летище. Става да се учиш да тръгваш и спираш, но нищо повече! Колегата го предложи това летище и аз като чух си казах "уха, сега ще пробвам звяра колко може" ... и не можах, след 80 ме хваща страх да не строша нещо!

ОТЛИЧНО,ЗНАЧИ ИДИОТИТЕ КОИТО ИСКАТ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ БЪРЗО БЪРЗО ЩЕ СЕ ПОИЗТРЕПЯТ И ШОСЕТАТА ЩЕ СИ ОТДЪХНАТ ОТ ТЯХ!!!

поредния тиквен тъпизъм!

То може и стадионите да ги напраим стрелбища, що пък не...

И да наредим 240 тикви и да потренираме.

Идеята си заслужава!

Всичко ли уредихте в държавата, та опряхте до автогонките? Що за начало не се занимаете със законите и спазването им, пък после всичко ще си дойде на мястото?

Борисов,държавата не е длъжна да подсигурява психическите фобии и нужди на определени хора ! Аз утре ще поискам да ми подсигурите терен за стрелба с оръдие,защото много искам да гърмя.Дръж се по-сериозно !

Боко и Лили ша отварят Хемус само за гонки - плаща се на километър.

Нали много имаме нови летища та ще даваме старите...(а и много самолети имаме , някои даже са с двигатели )

Па пусни и скара бира и на печалба ще излезе бат Бойко покрай летищата :). Проблема стои в образованието!!! Колкото по добре са образовани младежите толкова по малко неприятности ще има по пътищата. Ама пък как да има учен електорат като няма да има кой да ги избира по изборите. Но и аз там има решение ... И все пак дали е по-лесно да направим вложение в качествено образование за да може по лесно да обезлюдим България ...!!! Но пак ще загуби политиката. Къде ли е проклетата истина? Със сигурност е в образованието !!! Но защо да си мием ръцете като пак ще ги изцапаме? Факт: Елементарния човек, необразования не може да го спаси нито светещите фарове по пътищата (по Европейски директиви), нито крайните законови мерки и стриктни наказния.

Тия са по големи джихадисти от ИД. Трябва да бъдат поставени в групата на забранените терористични организации. Избили са повече хора от ИД и Путин взети заедно.

педераската цензура на дпс/бхк какво казва по въпроса?

От 1 до ш г. затвор за участници и организатори на гонки." проблемът винаги е бил в долната граница, която трябва да е 3г. а след като гонките станат официални и за тях ще трябва да се плаща се губи "тръпката", лайнар от дпс цензурата дето триеш pastoral.

Тези с гонките са много малък процент от предизвикващите тежките катастрофи, така че нищо особено няма да се реши с тези 2-3 летища. Обикновено виновни са разни гамени, които нямат никакво уважение и страх от закона. Друг е въпроса, че 90% от смъртните случаи са след челен удар, а на магистралите и еднопосочните пътища много рядко се случва да има челен сблъсък с друг автомобил. Пътищата ни са много тесни за броя коли и най-вече камиони.

Съгласен и освен това колко от нас са чели за кола излязла от пътя и катастрофирала фатално в дърво. Около пътя в радиус 20-30м не трябва да има дървета и билборди убийци, а по-скоро храсти. Говоря предимно за второ и третокласните пътища където понякога има дървета през 10м и шанса да не се удариш ако излезеш от пътя е почти нулев.

Пътищата ни не са толкова тесни.Само ,че във сводките никъде не казват ,че няма и елементарна подръжка .Знаците и мантинелите не се виждат от храсти.Колко са пътищата с ясни осеви линии за ограниителните не питам такива отдавна не съм виждал даже и неясни

Явно тия стари летища са наследство от баща му на Бойко. Как само раздава...

Правилно!Всичко старо дрябва да се ликвидира- от летищата до пенсионерите.Прогнили комунистически останки!

Старите летища за гонки? Мооже! А НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ПИСТАТА ЗА ФОРМУЛА ЕДНО В ДОБРОСЛАВЦИ???

Летището може да стане за автомобили,но тия с моторетките няма да се навият.На тях густото им е да се мушат между колите.