Коментари - Ройтерс: Борисов иска ускорена евроинтеграция | Днес.dir.bg

Ройтерс: Борисов иска ускорена евроинтеграция

Бившият български премиер Бойко Борисов иска бързо задълбочаване на европейската интеграция, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ройтерс: Борисов иска ускорена евроинтеграция | Днес.dir.bg

Коментари

Бай хой, аре само, да не ни занимаваш с глупости.

Кой е против Ес говори глупости за за се хареса на принципа "сестра. ти е к...ва а ти имаш брат"подмазват се само слаби готови на всичко дори да минат през интересите на народа си...

Ускоряване на евроинтеграцията иска хитрецът,което ще рече- ускоряване нашествието на ОРДИТЕ в Родината ни, ШЕНГЕН, което ще доведе до 50% -но намаление на доходите ни и неминуемо скачане на цените.. или, още по-чудовищна мизерия. ....ПРЪЖДОСВАЙ СЕ ОТ ЖИВОТА НИ ПРОДАЖНО САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ!!!!! ЦЯЛАТА ДЪРЖВА РАЗДАДЕ НА КОНЦЕСИИ.НЕ СИ СЕ СЕТИЛ ОЩЕ ЗА ПОЧИНАЛИТЕ,Е И ТЯХ ДА ИЗПРАЩАШ НА КОНЦЕСИЯ - ИЗРОД.

За това те подкрепям 100 %.

Интересно ми е дали Ройтерс ще гласува в България за Боко. За щастие само българите гласуваме тук. Политик който започне да пропада търси авторитет в чужбина.

Един мандат се учи ,че фалконът не му е бащиния и хората трябва и да ядат , втория мандат се учи , че джиповете на горското не са му майчиния и че държава без икономика няма и те сега вече се чувства напълно подготвен да интегрира.Да ама требе и много други нещица да се учея , а на него учебният процес е муден и бавен , с една дума не му е силната страна.

Бойко борисов!

.

Като чета коментарите, и гледам социологическите проучвания в които БСП води, се убеждавам че политическото слабоумие на българският избирател е дълбоко вкоренено и неподвластно на времето. Г-н Путин е цар на голите обещания и хибридните войни в които уж не участва, а милиардите които идват от ЕС всяка година са реални. На тези които не са съгласни предлагам да се разходят до съседна Румъния и да видят с очите си разликата. През 2016 година България има над 3.5 % растеж на икономиката. С дясно-центриско правителство начело, имаме шанс да правим поне по толкова всяка година в следващите 5 години. Достатъчно е само държавните пари да не влизат в червените джобове и да има малко повече правораздавателна справедливост. Ако в Неделя си изберем БСП начело, ще загубим първите 2 години от споменатите 5, а останалите 3 ще се мъчим да наваксаме загубеното (само при положение че паднат от власт, в противен случай ще загубим всичките 5). Та дерзайте дами и господа. Явно българският избирател иска да си остане в калта и последен в Европа, докато хора без един ден трудов стаж харчат стотици милиони ...

Вземи се разходи и до румънските затвори. Да видиш колко депутати и министри има там. А при нас има БОРКОР - сбор от клатик..човци с тлъсти заплати и ни един осъден за едра корупция. И верно, част от избирателите са много тъпи- иначе как полуграмотна мутра щеше да е премиер два мандата? Които не можа да изкара, но се натиска за третри.

Уважаемми господине не се чудете на социологическите проучвания. Българина гласува вечес джоба си , а при Бойко той е много празен. Трагедияна на българската десница е че не успя да усигури приемлив стандарт на живот на българите.

Он убаво иска , но знае ли що е то интеграция ? Некакви такива параметри , като стандарти на живот , злоупотреби с власт и тем подобни дали не му убягват?!

""Продължаваме да сме против анексията на Крим, защото когато границите се променят със сила, България става уязвима", заяви Борисов. " Как му се обърна езикът на този човек да го каже и то пред чужда медия?!Той направо дърпа дяволът за опашката. Българските политици би трябвало с поведението си да покажат,че такава мисъл не трябва да минава през ничий ум,а не да спекулират с националната сигурност. Все по очевидно става,че Борисов е заплаха за бъдещето на България.

Против сме анексията на част от Сърбия и създаване на нова мюсюлманска държава на Балканите-Косово.

Ако изберем пак Борисов той за нула време ще предаде на турците нашите гранични полицаи които защитиха нашите граници, а турците искат да ги осъдят.

трябва да изберем ГЕРБ и Евроинтеграцията.Русия обърна гръб на България и Православието.Сега тя е ориентирана към Турция на Ердоган.Заблуда е ,че Русия и Турция ни мислят доброто.От тях нищо добро не можем да очакваме ,освен рекет с горивата и откъсване на територии.Те са се разбрали, натиск от Север,натиск от ЮГ.БСП продаде националните ни интереси ,сдуши се с ДПС за сметнка на българите.Изборът на БСП означава ,краят на националния ни суверенитет в полза на Русия и чрез нея в полза на Турция.

Ааа не не , видяхме ви!

КОЙ на КОГО обърна гръб?

Само искам да ти напомня,че Орхан Исмаилов,човек на Корман Исмаилов беше зам.министър на отбраната при Борисов?Запомни,!Борисов е готов на всичко,за да бъде на власт. Публикувано във факти.бг: Съпредседателят на Обединение ДОСТ Орхан Исмаилов се срещна с жителите на село Пет могили, Шуменска област. Заедно с него бяха и водачът на листата за област Силистра Корман Исмаилов и областните координатори на НПСД за Силистра и Шумен Орхан Кошуджу и Ферхан Ахмедов. Преди 27 години си върнахме имената, но не си отвоювахме свободата, каза Орхан Исмаилов и подчерта, че Обединение ДОСТ е създадено, за да върне свободата и достойнството на хората. " Приятелю,как ти звучи това?

...интелектуално ощетен муйковец,колебаещ се между двата пола. Познахте ли го - МУТРАГЕНЬО БОРИСЛАВОВ:)))))))))))))))))

На БХ страшно много му се иска да бъде начело да държавата, когато приемем управлението на ЕС, за да се тупа по гърдите и да вика Я булгар, я булгар - хахахахаххаахах

Искал ускорение , а пита ли Кмета на Симитли ! Този ако оживее до изборите ??? Гласувайте за Велизар Енчев , ако искате тази продажна и крадлива Мутра да не го виждаме повече !

Толкова оскъпи и бавно строеща се ограда??????Теб не те интересува мизерното същесвуване на народът,ами говориш за евроинтеграция.Искаш още паразити да издържаме.Като се толкова добре пази границата София е пълна ,не само със сирийци.Ти си един послушко на Меркел.Патили сме много от мюслюлманите не ги искаме на наша земя.Защо толкова години направи циганите по зле от преди.Просто продължи делото на комунягите,без да потърсиш сметка за кражбите на прехода,толкова години имаше възможност,а сега те ти се качиха на тиквата.

Бавна е неинтеграцията за лапане на пари , трябва ускорена евроинтиграция за да открадне повече , лакомията на Гробарите и техните лидери край няма ! Защо британските журналисти не разследват управлението на Гробарите за два мандата ? Който гласува за тези от ОПГ ГЕРБ иска да унищожи България и нейните граждани !

Чакал да бъде избран за трети път? От лошия материал, от хората, които сравняваше с кучетата си?И ако бъде избран какво ще прави? Ще тегли още 16 милиарда кредит? И те ще потънат в сметките на фирми- майстори на пътища като швейцарско сирене, на Лувъра, който на втората година протече и в който картините са облепени с хартийки, на спортни зали в села, населени с баби и дядовци, на облепени със стиропор блокове? Какво да очакваме от него? Увеличения на цените на водата и тока, нови измислени данъци като данък уикенд, но в никакъв случай намаляване на ДДС? Нови "бежански" центрове? И като стане напечено - нова оставка и фасони като на щипана мома? Мерси, боко, нема нужда! Твоя цирк го гледахме вече два пъти! Върви си в Банкя и си дочети "Винету" под магнолията!

А 8 години от крадене, време нямаше за евроинтеграция?!Да си я завре отзад евроинтеграцията, видяхме плодовете и, за 10 години, по доходи вече сме след Косово и Македония....

адрианчовците цяла нощ творили....,а дано ви е за последно.Бате да ви забрани като дойде пак на власт.

И Ердоган иска интеграция

Ще ги забрани батето ти на 36 май в шестък! Нали и той и свинетка и Цецо и Цецка са от червеното котило? И не си мисли, че който е против тиквата е за червените и рашъните.

jingiby

Този бивш комсомолски секретар, комунист, милиционер, охранител от средите на СИК, агент на службите и т.н., беше избран от народа за кмет на София и два пъти за премиер на страната. Какво ли си мислят извън България за такъв народ? За Бойко е ясно - преценката му е, че ни е лош човешкия материал. Аз съм съгласен с него...

Европейската Пропазарна Тиква е много неграмотна и некадърна. Няма смисъл да го коментираме

Нищо европейско няма в него, освен костюма,часовника и колите, на които се вози. Натурален банкянски секянин, който не знае нито един чужд език, че даже и родния български говори на шопски диалект.

Ааа да си имаме уважението, прости европейски коли не хресва, предпочита тойоти които не се произвеждат за европа. Едва ли има по комплексиран премиер.

Той може да иска, но в България има още 7 милиона българи. НЕ е трудно да се сметне колко процента от българският народ представлява.

Тоя е враг.Те не го искат в селото, той за поповата къща пита. Интеграция значи заселване на територията с негри. Ами те и циганите ще се изметат от тук.

Този защо имитира Тодор Живков?

САМО КАТО МУ ЗЪРНЕШ ФОТОТО ,СИ ПРАВИШ ИЗВОДИ КАКВО ВИЖДАШ ....

Така гледаше и другарят Живков ,когато го сваляха от власт.

човек, но се държи така, че да се харесва на популацията.

На коя популация, на гризачите ли, на насекомите ли? Що пък веднъж не се издеде колко е умен та да го разберат и по-умните хора?

КРИМ Е РУСИЯ И ЩЕ Е РУСИЯ А ТИ СИ СТАМБОЛОВА мутра и е време да приключиш като ТАКАВА СТАМБОЛОВА тиква

Крим е била и българска и турска и каква ли не още територия, това значи ли, че в 21 век трябва да сме като ордите от 11 век?

Мутрата вече никой му не вярва, и не го слуша... не защото е престъпник, а просто защото е ужасно глупав.

Радев каза, че ако ЕС приеме варианта Европа на много скорости, то ЕС ще се превърне от съюз на принципи и солидарност в съюз на пазарлъци и интереси. Това е точно така. В единия случай водеща е солидарността, а в другия случай националния интерес. Ако всяка страна отстоява националните си интереси в съюза, то означава примерно: страните които имат интерес да имат обща гранична полиция на външните граници на ЕС, да участват със собствени гранични войски навсякъде по външните граници. Останалите страни няма да участват. Или страните, които искат да имат обща прокуратура, ще имат, останалите няма да участват, и т.н.

Унгария е външна граница на ЕС. Ние къде сме? След като не сме изградили надеждна граница сме вън.

Фактически възможностите пред ЕС са само две. 1. Пълна интеграция. 2. Съюз на нациите, в който отделните страни се интегрират в различна степен по различна теми в произволни комбинации, според националните си интереси по всяка тема, който е известен като "Европа на различни скорости". Например Нинива и патриотите заявяват предпочитание към втория вариант, въпреки че не го разбират. "България ще е член на съюз от 28 държави, в който ще отстоява националните си интереси". Точно това е Европа на много скорости. Ще се интегрираме в различна степен, от нулева до пълна интеграция, по различни теми с тези страни, с които националния ни интерес предполага!

хихи коментари с Борисов повече от моите коментари абе нещо не е много на добре кампанията:) ама без растеж как да е 2001... 2017... патриотичен фронт 44% :)

След тези избори правитерство няма да има! Така че няма значение, какви са вижданията на кандидатите за ЕС. Важно е какво смятат Герджиков и Радев!

Мутрата е продажна колониална подлога. Ще го разследват за корупция, да не се притеснява.

Е-е-е, няма ли да спрете най-после с тази хибридна война.!

БАРОН ЕВРЕЙ РОТШИЛД : "МУТРА АГА Е НАШИЯ ЧОВЕК" ....

Хахахаха! Абе аланкоолу, кой те пита тебе бе????

Някой ще ми разясни ли какво е ускорена евроинтеграция. А после да го разясни и на банкянската тиква, щото чуждите думи му идват в повече. Ускорена евроинтеграция означава следното: - По-малко България, повече ЕС. Решенията за нашия живот ще се вземат от Брюксел -По-малко българи, повече имигранти. ЕС определя коя държава колко имигранти да приеме -По-малко българска икономика, повече чужда. СЕТА е чудесен пример как българския бизнес ще бъде унищожен за сметка на чуждия Нищо чудно да подарят и част от България на Ердоган за да си осигурят спокойствието. Гласувайте за ГЕРБ! Те пак ще ви "оправят"!

Евроинтеграция означава федерализация. Какъвто е статута на Саксония или Тюрингия в Германия, такъв ще е на отделните държави в ЕС, ако се върви в посока пълна интеграция. Европа на много скорости е друга бира!

РОЙТЕР КАТО ФАШИСТКА МЕДИЯ НЯМА ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА ТОВА КАК ГЕРБО-ГЯУРИТЕ МУ ЦЕЛУВАТ РЪЧИЧКАТА НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

Падат всякакви маски и преструвки, съвършено ясно е вече кой кой е и чии интереси представя. Да се говори в този момент за "ускорена евроинтеграция" е гавра с българския народ.

И като се събуди Тиквата-,,,хахх в 21 век сме....,,,, ...... ипак се зави с фустата на Цветулина Бориславова и пак се развика насън"...северната тангента, южната дорпирателна , марица, струма, хемус,.... лот, лотлот, локлот........" ;)))

щом Ройтерс се произнася за този човек, явно работата ни е спукана.Ясно е като бял ден кои искат България да се разпадне и унищожи.Няма съмнение. Как сами изпълзяват на припек. Рецептата на лечението и спасението е точно обратната . На изборите народа ще каже, ноттози път няма да има зала Армец - Беслан.

Не му се връзвайте, Борисов просто си плещи врели-некипели. Той иска просто мафията да е на власт и той да я представлява.

Абе кой го е?е какво иска това комунистческо недоносче от снимката?

Единствената истина, излязла от устата на Боко: "Аз съм прост и вие сте прости..." - част от обръщение към гербаджийски фенове.

Защо се притеснява тоя, нали социолозите го поставиха на първо място на изборите???...М...

МАГНОЛИЯТА???

Омръзна ми честно казано от тези еднодневни политически джуджета и временни явления на управляващата ни върхушка......И като се замисля, три фигури греят най-силно с ярката си светлина и величие на върха на българската национална пирамида: хан Аспарух - създател на Българската държава, гениален стратег с невиждан усет към установяване на трайна държавност, просъществувала вече повече от 1300 години след създаването си. Този първи български владетел блести със своя грандиозен природен интелект и способност за преценяване на ситуацията. Само един гениален мозък може да стигне до великото прозрение, че именно на тази земя, в съюз между българи и местните славяни, е най-подходящо да бъде създаден стабилен държавен фундамент, оцелявал през бурите на различните исторически епохи. Втората ярка звезда на върха на българската национална пирамида е цар Борис I - предначертал и предопределил завинаги цивилизационното развитие и устрем към култура и познание на българския народ, с приемането на Кирилицата и приемането на Християнството, като по този начин навеки утвърждава мястото на българите в основата на европейската и християнска цивилизация. Третата велика личност, това е генералният секретар на БКП и председател на Държавния съвет на НРБ Тодор Живков - при чието 35-годишно управление българският народ достигна РЕКОРДНИТЕ 9 МИЛИОНА души! При чието управление българският народ достигна върха на своята грамотност, образованост и култура! и то масово! При чието управление бе извършено ВЕЛИКО национално възраждане и грандиозно етническо прочистване на българската нация от цели 300 000 турци-варвари и друговерци, ненужна сган, дърпаща културното развитие на България в отрицателна посока! ... ПОКЛОН и ВЕЧНА СЛАВА на ТРИМАТА ГОЛЕМИ!!!

А трите най-мрачни личности, би ли подредил?

Така изглежда 60-годишна магнолия, току що осъзнала , че СТРАШНО я тегли към Симитли!:))..... нема лошо, ве.,...кат са обичат....;)))

Коментари - Ройтерс: Борисов иска ускорена евроинтеграция | Днес.dir.bg

Ройтерс: Борисов иска ускорена евроинтеграция

Бившият български премиер Бойко Борисов иска бързо задълбочаване на европейската интеграция, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ройтерс: Борисов иска ускорена евроинтеграция | Днес.dir.bg

Коментари

Бай хой, аре само, да не ни занимаваш с глупости.

Кой е против Ес говори глупости за за се хареса на принципа "сестра. ти е к...ва а ти имаш брат"подмазват се само слаби готови на всичко дори да минат през интересите на народа си...

Ускоряване на евроинтеграцията иска хитрецът,което ще рече- ускоряване нашествието на ОРДИТЕ в Родината ни, ШЕНГЕН, което ще доведе до 50% -но намаление на доходите ни и неминуемо скачане на цените.. или, още по-чудовищна мизерия. ....ПРЪЖДОСВАЙ СЕ ОТ ЖИВОТА НИ ПРОДАЖНО САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ!!!!! ЦЯЛАТА ДЪРЖВА РАЗДАДЕ НА КОНЦЕСИИ.НЕ СИ СЕ СЕТИЛ ОЩЕ ЗА ПОЧИНАЛИТЕ,Е И ТЯХ ДА ИЗПРАЩАШ НА КОНЦЕСИЯ - ИЗРОД.

За това те подкрепям 100 %.

Интересно ми е дали Ройтерс ще гласува в България за Боко. За щастие само българите гласуваме тук. Политик който започне да пропада търси авторитет в чужбина.

Един мандат се учи ,че фалконът не му е бащиния и хората трябва и да ядат , втория мандат се учи , че джиповете на горското не са му майчиния и че държава без икономика няма и те сега вече се чувства напълно подготвен да интегрира.Да ама требе и много други нещица да се учея , а на него учебният процес е муден и бавен , с една дума не му е силната страна.

Бойко борисов!

.

Като чета коментарите, и гледам социологическите проучвания в които БСП води, се убеждавам че политическото слабоумие на българският избирател е дълбоко вкоренено и неподвластно на времето. Г-н Путин е цар на голите обещания и хибридните войни в които уж не участва, а милиардите които идват от ЕС всяка година са реални. На тези които не са съгласни предлагам да се разходят до съседна Румъния и да видят с очите си разликата. През 2016 година България има над 3.5 % растеж на икономиката. С дясно-центриско правителство начело, имаме шанс да правим поне по толкова всяка година в следващите 5 години. Достатъчно е само държавните пари да не влизат в червените джобове и да има малко повече правораздавателна справедливост. Ако в Неделя си изберем БСП начело, ще загубим първите 2 години от споменатите 5, а останалите 3 ще се мъчим да наваксаме загубеното (само при положение че паднат от власт, в противен случай ще загубим всичките 5). Та дерзайте дами и господа. Явно българският избирател иска да си остане в калта и последен в Европа, докато хора без един ден трудов стаж харчат стотици милиони ...

Вземи се разходи и до румънските затвори. Да видиш колко депутати и министри има там. А при нас има БОРКОР - сбор от клатик..човци с тлъсти заплати и ни един осъден за едра корупция. И верно, част от избирателите са много тъпи- иначе как полуграмотна мутра щеше да е премиер два мандата? Които не можа да изкара, но се натиска за третри.

Уважаемми господине не се чудете на социологическите проучвания. Българина гласува вечес джоба си , а при Бойко той е много празен. Трагедияна на българската десница е че не успя да усигури приемлив стандарт на живот на българите.

Он убаво иска , но знае ли що е то интеграция ? Некакви такива параметри , като стандарти на живот , злоупотреби с власт и тем подобни дали не му убягват?!

""Продължаваме да сме против анексията на Крим, защото когато границите се променят със сила, България става уязвима", заяви Борисов. " Как му се обърна езикът на този човек да го каже и то пред чужда медия?!Той направо дърпа дяволът за опашката. Българските политици би трябвало с поведението си да покажат,че такава мисъл не трябва да минава през ничий ум,а не да спекулират с националната сигурност. Все по очевидно става,че Борисов е заплаха за бъдещето на България.

Против сме анексията на част от Сърбия и създаване на нова мюсюлманска държава на Балканите-Косово.

Ако изберем пак Борисов той за нула време ще предаде на турците нашите гранични полицаи които защитиха нашите граници, а турците искат да ги осъдят.

трябва да изберем ГЕРБ и Евроинтеграцията.Русия обърна гръб на България и Православието.Сега тя е ориентирана към Турция на Ердоган.Заблуда е ,че Русия и Турция ни мислят доброто.От тях нищо добро не можем да очакваме ,освен рекет с горивата и откъсване на територии.Те са се разбрали, натиск от Север,натиск от ЮГ.БСП продаде националните ни интереси ,сдуши се с ДПС за сметнка на българите.Изборът на БСП означава ,краят на националния ни суверенитет в полза на Русия и чрез нея в полза на Турция.

Ааа не не , видяхме ви!

КОЙ на КОГО обърна гръб?

Само искам да ти напомня,че Орхан Исмаилов,човек на Корман Исмаилов беше зам.министър на отбраната при Борисов?Запомни,!Борисов е готов на всичко,за да бъде на власт. Публикувано във факти.бг: Съпредседателят на Обединение ДОСТ Орхан Исмаилов се срещна с жителите на село Пет могили, Шуменска област. Заедно с него бяха и водачът на листата за област Силистра Корман Исмаилов и областните координатори на НПСД за Силистра и Шумен Орхан Кошуджу и Ферхан Ахмедов. Преди 27 години си върнахме имената, но не си отвоювахме свободата, каза Орхан Исмаилов и подчерта, че Обединение ДОСТ е създадено, за да върне свободата и достойнството на хората. " Приятелю,как ти звучи това?

...интелектуално ощетен муйковец,колебаещ се между двата пола. Познахте ли го - МУТРАГЕНЬО БОРИСЛАВОВ:)))))))))))))))))

На БХ страшно много му се иска да бъде начело да държавата, когато приемем управлението на ЕС, за да се тупа по гърдите и да вика Я булгар, я булгар - хахахахаххаахах

Искал ускорение , а пита ли Кмета на Симитли ! Този ако оживее до изборите ??? Гласувайте за Велизар Енчев , ако искате тази продажна и крадлива Мутра да не го виждаме повече !

Толкова оскъпи и бавно строеща се ограда??????Теб не те интересува мизерното същесвуване на народът,ами говориш за евроинтеграция.Искаш още паразити да издържаме.Като се толкова добре пази границата София е пълна ,не само със сирийци.Ти си един послушко на Меркел.Патили сме много от мюслюлманите не ги искаме на наша земя.Защо толкова години направи циганите по зле от преди.Просто продължи делото на комунягите,без да потърсиш сметка за кражбите на прехода,толкова години имаше възможност,а сега те ти се качиха на тиквата.

Бавна е неинтеграцията за лапане на пари , трябва ускорена евроинтиграция за да открадне повече , лакомията на Гробарите и техните лидери край няма ! Защо британските журналисти не разследват управлението на Гробарите за два мандата ? Който гласува за тези от ОПГ ГЕРБ иска да унищожи България и нейните граждани !

Чакал да бъде избран за трети път? От лошия материал, от хората, които сравняваше с кучетата си?И ако бъде избран какво ще прави? Ще тегли още 16 милиарда кредит? И те ще потънат в сметките на фирми- майстори на пътища като швейцарско сирене, на Лувъра, който на втората година протече и в който картините са облепени с хартийки, на спортни зали в села, населени с баби и дядовци, на облепени със стиропор блокове? Какво да очакваме от него? Увеличения на цените на водата и тока, нови измислени данъци като данък уикенд, но в никакъв случай намаляване на ДДС? Нови "бежански" центрове? И като стане напечено - нова оставка и фасони като на щипана мома? Мерси, боко, нема нужда! Твоя цирк го гледахме вече два пъти! Върви си в Банкя и си дочети "Винету" под магнолията!

А 8 години от крадене, време нямаше за евроинтеграция?!Да си я завре отзад евроинтеграцията, видяхме плодовете и, за 10 години, по доходи вече сме след Косово и Македония....

адрианчовците цяла нощ творили....,а дано ви е за последно.Бате да ви забрани като дойде пак на власт.

И Ердоган иска интеграция

Ще ги забрани батето ти на 36 май в шестък! Нали и той и свинетка и Цецо и Цецка са от червеното котило? И не си мисли, че който е против тиквата е за червените и рашъните.

jingiby

Този бивш комсомолски секретар, комунист, милиционер, охранител от средите на СИК, агент на службите и т.н., беше избран от народа за кмет на София и два пъти за премиер на страната. Какво ли си мислят извън България за такъв народ? За Бойко е ясно - преценката му е, че ни е лош човешкия материал. Аз съм съгласен с него...

Европейската Пропазарна Тиква е много неграмотна и некадърна. Няма смисъл да го коментираме

Нищо европейско няма в него, освен костюма,часовника и колите, на които се вози. Натурален банкянски секянин, който не знае нито един чужд език, че даже и родния български говори на шопски диалект.

Ааа да си имаме уважението, прости европейски коли не хресва, предпочита тойоти които не се произвеждат за европа. Едва ли има по комплексиран премиер.

Той може да иска, но в България има още 7 милиона българи. НЕ е трудно да се сметне колко процента от българският народ представлява.

Тоя е враг.Те не го искат в селото, той за поповата къща пита. Интеграция значи заселване на територията с негри. Ами те и циганите ще се изметат от тук.

Този защо имитира Тодор Живков?

САМО КАТО МУ ЗЪРНЕШ ФОТОТО ,СИ ПРАВИШ ИЗВОДИ КАКВО ВИЖДАШ ....

Така гледаше и другарят Живков ,когато го сваляха от власт.

човек, но се държи така, че да се харесва на популацията.

На коя популация, на гризачите ли, на насекомите ли? Що пък веднъж не се издеде колко е умен та да го разберат и по-умните хора?

КРИМ Е РУСИЯ И ЩЕ Е РУСИЯ А ТИ СИ СТАМБОЛОВА мутра и е време да приключиш като ТАКАВА СТАМБОЛОВА тиква

Крим е била и българска и турска и каква ли не още територия, това значи ли, че в 21 век трябва да сме като ордите от 11 век?

Мутрата вече никой му не вярва, и не го слуша... не защото е престъпник, а просто защото е ужасно глупав.

Радев каза, че ако ЕС приеме варианта Европа на много скорости, то ЕС ще се превърне от съюз на принципи и солидарност в съюз на пазарлъци и интереси. Това е точно така. В единия случай водеща е солидарността, а в другия случай националния интерес. Ако всяка страна отстоява националните си интереси в съюза, то означава примерно: страните които имат интерес да имат обща гранична полиция на външните граници на ЕС, да участват със собствени гранични войски навсякъде по външните граници. Останалите страни няма да участват. Или страните, които искат да имат обща прокуратура, ще имат, останалите няма да участват, и т.н.

Унгария е външна граница на ЕС. Ние къде сме? След като не сме изградили надеждна граница сме вън.

Фактически възможностите пред ЕС са само две. 1. Пълна интеграция. 2. Съюз на нациите, в който отделните страни се интегрират в различна степен по различна теми в произволни комбинации, според националните си интереси по всяка тема, който е известен като "Европа на различни скорости". Например Нинива и патриотите заявяват предпочитание към втория вариант, въпреки че не го разбират. "България ще е член на съюз от 28 държави, в който ще отстоява националните си интереси". Точно това е Европа на много скорости. Ще се интегрираме в различна степен, от нулева до пълна интеграция, по различни теми с тези страни, с които националния ни интерес предполага!

хихи коментари с Борисов повече от моите коментари абе нещо не е много на добре кампанията:) ама без растеж как да е 2001... 2017... патриотичен фронт 44% :)

След тези избори правитерство няма да има! Така че няма значение, какви са вижданията на кандидатите за ЕС. Важно е какво смятат Герджиков и Радев!

Мутрата е продажна колониална подлога. Ще го разследват за корупция, да не се притеснява.

Е-е-е, няма ли да спрете най-после с тази хибридна война.!

БАРОН ЕВРЕЙ РОТШИЛД : "МУТРА АГА Е НАШИЯ ЧОВЕК" ....

Хахахаха! Абе аланкоолу, кой те пита тебе бе????

Някой ще ми разясни ли какво е ускорена евроинтеграция. А после да го разясни и на банкянската тиква, щото чуждите думи му идват в повече. Ускорена евроинтеграция означава следното: - По-малко България, повече ЕС. Решенията за нашия живот ще се вземат от Брюксел -По-малко българи, повече имигранти. ЕС определя коя държава колко имигранти да приеме -По-малко българска икономика, повече чужда. СЕТА е чудесен пример как българския бизнес ще бъде унищожен за сметка на чуждия Нищо чудно да подарят и част от България на Ердоган за да си осигурят спокойствието. Гласувайте за ГЕРБ! Те пак ще ви "оправят"!

Евроинтеграция означава федерализация. Какъвто е статута на Саксония или Тюрингия в Германия, такъв ще е на отделните държави в ЕС, ако се върви в посока пълна интеграция. Европа на много скорости е друга бира!

РОЙТЕР КАТО ФАШИСТКА МЕДИЯ НЯМА ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА ТОВА КАК ГЕРБО-ГЯУРИТЕ МУ ЦЕЛУВАТ РЪЧИЧКАТА НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

Падат всякакви маски и преструвки, съвършено ясно е вече кой кой е и чии интереси представя. Да се говори в този момент за "ускорена евроинтеграция" е гавра с българския народ.

И като се събуди Тиквата-,,,хахх в 21 век сме....,,,, ...... ипак се зави с фустата на Цветулина Бориславова и пак се развика насън"...северната тангента, южната дорпирателна , марица, струма, хемус,.... лот, лотлот, локлот........" ;)))

щом Ройтерс се произнася за този човек, явно работата ни е спукана.Ясно е като бял ден кои искат България да се разпадне и унищожи.Няма съмнение. Как сами изпълзяват на припек. Рецептата на лечението и спасението е точно обратната . На изборите народа ще каже, ноттози път няма да има зала Армец - Беслан.

Не му се връзвайте, Борисов просто си плещи врели-некипели. Той иска просто мафията да е на власт и той да я представлява.

Абе кой го е?е какво иска това комунистческо недоносче от снимката?

Единствената истина, излязла от устата на Боко: "Аз съм прост и вие сте прости..." - част от обръщение към гербаджийски фенове.

Защо се притеснява тоя, нали социолозите го поставиха на първо място на изборите???...М...

МАГНОЛИЯТА???

Омръзна ми честно казано от тези еднодневни политически джуджета и временни явления на управляващата ни върхушка......И като се замисля, три фигури греят най-силно с ярката си светлина и величие на върха на българската национална пирамида: хан Аспарух - създател на Българската държава, гениален стратег с невиждан усет към установяване на трайна държавност, просъществувала вече повече от 1300 години след създаването си. Този първи български владетел блести със своя грандиозен природен интелект и способност за преценяване на ситуацията. Само един гениален мозък може да стигне до великото прозрение, че именно на тази земя, в съюз между българи и местните славяни, е най-подходящо да бъде създаден стабилен държавен фундамент, оцелявал през бурите на различните исторически епохи. Втората ярка звезда на върха на българската национална пирамида е цар Борис I - предначертал и предопределил завинаги цивилизационното развитие и устрем към култура и познание на българския народ, с приемането на Кирилицата и приемането на Християнството, като по този начин навеки утвърждава мястото на българите в основата на европейската и християнска цивилизация. Третата велика личност, това е генералният секретар на БКП и председател на Държавния съвет на НРБ Тодор Живков - при чието 35-годишно управление българският народ достигна РЕКОРДНИТЕ 9 МИЛИОНА души! При чието управление българският народ достигна върха на своята грамотност, образованост и култура! и то масово! При чието управление бе извършено ВЕЛИКО национално възраждане и грандиозно етническо прочистване на българската нация от цели 300 000 турци-варвари и друговерци, ненужна сган, дърпаща културното развитие на България в отрицателна посока! ... ПОКЛОН и ВЕЧНА СЛАВА на ТРИМАТА ГОЛЕМИ!!!

А трите най-мрачни личности, би ли подредил?

Така изглежда 60-годишна магнолия, току що осъзнала , че СТРАШНО я тегли към Симитли!:))..... нема лошо, ве.,...кат са обичат....;)))