Кънев: Нищо лично срещу Борисов, искаме нови управляващи

Лидерът на ДСБ Радан Кънев обяви, че нежеланието на Реформаторския блок да управлява пак премиер, бил на поста, не е лично отношение към Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Нищо лично срещу Борисов, искаме нови управляващи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво му е толкова хубавото да си премиер за някаква заплата от 3000лв и да те псуват толкова много хора? Ако предположим, че си и семеен с две или три деца и безработна съпруга.:( Веднага попадаш в графата на социално слабите. Каква ли огромна любов към народа си трябва да притежаваш за да се навиеш на такова бреме?

Е, кЪнев,хайде де!Като те изберат!

...Кънев до кога ще се натрапваш на хората? Никой не те Е..ВА за парцал дори, а ти се предлагаш ту на тоя-ту на другия!! По добре стани на площада свали гащи и... чакай... Резил....

Няма логика в приказките на Кънев. В този смисъл "Гери" е права, че Кънев влиза в ролята на змията, която се примолила на човека да я вземе, за да преминат заедно през реката, но нали е змия не издържала и ухапала човека. След което и двамата се удавили.

Г-н Кънев, мога ли да Ви попитам на каква база се гради вашето самочувствие и вашите условия към г-н Борисов? На постигнатите резултати на евроизборите ли? На сътрудничеството между десните партии ли? На какво?

На тази снимка Бат Бойко баш си изглежда като полуидиот. От къде намират само такива снимки - нямам представа. Толкова ли нямат някоя снимка, на която Борисов да изглежда нормално? Все едно всички снимки са му ги правили на Позитано 20!

Той е такъв в реалност.

Ами със сегашните възможности на компютрите могат да му слагат главата на Брад Пит например или пък на Том Круз, а в краен случай дори и на Роуън Аткинсън.

Реформаторите ако прескочат бариерата още от сега да си купят наколенки.Като падат на колене пред ББ да не ги боли много.А трябва да са сигурни че ще им се наложи и то не само да са на колене а и да правят и други работи.Затова на уроци още от сега при Яне Янев-бате ви Бойко не обича аматиорските изпълнения.

Наколенките са атрибут на ренегати и кариеристи ,каквито са мутрокомунистическите гербаджии!

Нови политици ... само това ли е изскването му ? Вече се нагледахме 25 години на все "нови" и един от друг по-лоши, по-крадливи и по-протажни български политици !

еее, Кънев, много лицемерно, бе ! Ние пък видяхме как борисов управляваше когато беше главен секретар на МВР по времето на НДСВ, как управляваше когато беше кмет на София и след това като жалък министър председател 3.5 години и ограби всички пари на Резерва и Здравната каса и затова не ние все едно дали ще "управлява" пак ! И нямаме нищо против да ни управлява пак и пак и пак някой, който умело, честно и неподкупно ръководи финансите на държавата !

искам пак да потретя - нагли, нагли комуняги.Ще ми сравняват Виденов и ББ. Та при Виденов имаше хиперинфлация, нямаше хляб,банките фалираха всичките. А при ББ един беловлас старец показваше по всички телевизии чорвено по косата си. ББ сам сдаде властта - сигурно е имал съображения, а комунягите ги гонят с камъне и дърве, палят ми партийния дом и пак не я сдават - добре,че ДПС се отказа и им четворната коалиция.

Сдаде сам власта, иначе щеше да бъде изхвърлен и никога нямаше да може и да иска да се върне в нея ГЛУПАКООО ТЪП - това е стратегия на комуниста ББ, цял живот са били такива!

Браво Кънчо, ще гласувам за теб, не че си ми много симпатичен, но не си гербер - прост и тъп!

радане, имаи смелост и доблест да не лъжеш. не може един антикомунист да лъже, че няма нищо лично срещу комуниста - мутра, мафиот и простак. или си антикомунист или си бояджия и хамелеон. боко е проклятие за българия, точно както всички комунисти и червени мутромаяфиоти и всеки интелигентен и здраво мислещ човек трябва да ги заклеими. никакво двуличие и двоини стандарти. или ние честните българи или те, червените крадци убиици и национални предатели.

Миндил! ОК, ще избираме между Капута, Мавъра и Болен!

ГЕРБ ПОБЕДА!

ivo10

Пожали червените тролове. От такива неща ги хваща сюргюн.

Нищо лично просто бизнес!

Абе тия само искат но нищо не обещават иако ги изберат пак само ще искат ясна е работата на РБ.За това самоБорисов премиер и ГЕРБ САмо ГЕРБ!Не се лъжете да гласувате за никой друг защото видяхме какво беше Да не се повтаря БКП ДПС АТАКА ИРАЗНИ БОЯДЖИЙСКИ ВЪРТИ ГЪЗИЦИ КАТО БАРЕКА И КУНЕВИЦА .САМО ГЕРБ!!!

Който се интересува от програмата на РБ би трябвало да знае, че следващото правителство трябва да бъде реформаторско. С мнозинството на ГЕРБ и РБ тези реформи могат да се случат. Мандата на такова правителство би трябвало да е 18м. Свършва си работата и се разпуска. Реформите са тежки и премиера, вътрешния и финансовия министър ще се окажат камикадзета и никой няма да ги обича след това, но след време реформите ще дадат резултат. Така, че Борисов, ако иска да прави реформи, ( а той до сега не направи нито една) за него е по - добре да не поема този тежък кръст. И в края на краищата, какво му е толкова хубавото да си премиер, за някаква заплата от 3000лв? Ако имаш други мотиви, а не да служиш на страната си е друг въпрос.

само герб,само герб,само герб,само герб,само герб,само герб,само герб,

Най интересното е, че министър ще ни бъде човек с влязла в сила присъда. Да не говорим, че самият той пред телвизионните екрани обеща да се откаже от политиката.

Радан Кънев е много прав. Освен това, за разлика от Огнян Минчев, не е преподавал научен комунизъм и разните там други комунистически измишльотини.

Ментора му е преподавал "социалистическа политикономика". И е късал половината студенти.

нови лица, ами старите зли политици, които ни натресаха тази здравна реформа, тази пенсионна реформа, тези заплати, изгониха 2 млн. млади българи, развъдиха циганите и ги направиха супер нагли, докараха наркотиците и убиха още 200 хиляди младежи и техните семейства, създадаха невиждана престъпност, убиха всичко българско и т.н. и т.н КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ - дай идея!!

Бойко, няма се плашиш! Щом като никой не иска да се коалира с теб най-добре е да се събереш с единствения жив, чието правителство свърши като твоето, с масови протести - Жан Виденов.

Жан Виденов остана със старата си панелка в жк Тракия, докато бб натрупа кървави милиарди !

марионетка. Разрухата предизвикаха кукловодите му, които натрупаха милиарди.

Бойко, Цецо и Дянков не стават, добре, но ГЕРБ имат голям резервоар. Какво ще прави Радан, ако номинират Румяна Желева, Лъчо Мозъка, Московски и т. н.? И списък не може да се направи, много са.

Не сме привърженици на г-н Борисов,но питаме: А,г-жа Кунева,какво прави при Вас ГОСПОДИНЕ?

Не, чада ми, нищо лично от мен срещу многоуважаемия г-н Борисов - аз така по принцип, защото съм много принципен човек. То и моя ментор нищо лично към Борисов, той също е много принципен под синята боя. Моя ментор има само нещо малко лично към България. Помните, че той беше един от 29-те подписали плана Ран-Ът. Затова и в момента гледа как да удари едно рамо на Партията-майка като ме жертва политически само и само да ухапе Борисов. На което аз като един примерен йезуит съм винаги готов. Е срещу съответната сума.

Тъй ама, да те попитам само!?Налудничавоста да е характерна черта на родата ти!?Всичките ли там изперквате по рождение и да ти кажа, освен само едно съжалително-снизходително и леко погнусително отношение към тебе, не знам с какво друго да ти отвърне нормален човек!?

Чадо мое, за последните 25г. се видя кой е лудия със зелника. Или по-точно подлудения за 45+25години. Само че с малко повече помощ оттгоре той е на път да се оправи и няма повече да дава зелника на разни бабуини, къде с природно червен задник, къде с пребоядисан. И май е време бабуините да хващат гората, че хората вече ги сърбят ръцете и ще има скоро кой кум, кой сват, кой на булката брат.

Планът Ран-Ът беше план за шокова терапия, която комунягите и до ден днешен не са провели.

дори малките деца разбраха че планът ран-ът е за заробванетона българия

В предишния парламент всички проруски мафиотски партии се обединиха срещу ГЕРБ, но РБ не го проумявам! Реформаторите прекрасно знаят, че ГЕРБ е Борисов. ГЕРБ и РБ са посестрими в ЕНП. ГЕРБ е 6 ПЪТИ ПО-СИЛНА партия по влияние и подкрепа. Като го слушам Кънев, се чудя откъде идва неговата безгранична наглост. Явно Дългия с болното его го е заплашил, че ако РБ подкрепи Борисов, няма повече да подкрепя тази малка партия.

Никой не иска да бъде управляван от тъп по рождение.РБ ЗАЩОТО СА УМНИ,БСП защото мразят ренегатите, ДПС не искат по -големи крадци от тях,Бареков не харесва тлъсти плунжаци и.....Мутромилиционерската партия пак е сама.В ОПОЗИЦИЯ СЕ МАРГИНАЛИЗИРА!

Pesh0

Бареков , защото е придатък на ДПС , на мястото на АТАКА , която беше проиграна . Реформаторите , защото са придатък на БСП , срещу които уж се борят , ама една лоша дума не обелват. И ГЕРБ пак са сами.

Почини си малко!

ivo10

Ти Савската царица ли си? На 48 години.

Кънев влезе в ролята на змията, която се примолила на човека да я вземе, за да преминат заедно през реката, но нали е змия не издържала и ухапала човека. След което и двамата се удавили.

За щастие тоя път се пробва да хапе преди преминаването на реката и маските паднаха.

Партията на Радан Кънев, засега няма шанс да влезе в следващият парламент, а вече поставят условия, кой да бъде и кой да не бъде ! Хей Радоне, я малко се спри !...

Сериозно ви казвам ще сте изненадани от положителните резултати на РБ

Не бих казал, това, че се правиш на чисто нов на гърба на Борисов, не те прави такъв. Поредният тарикатлък на задкулисието.

Спри мераците на гербаджиите за власт!

Как, конкретно.

Вие може да искате и златните запаси на форт "Нокс". Важното е какво иска народа.

Тооо и аз ИСКАМ да съм млад, здрав, убав и богат, ама .... съм стар , беден, неграмотен и...!

Всички обичат Реймънд Кънев .

А умните мразят тъпия по рождение.

Какво се чудиш българино Има да избираш между: Твърди комунисти-АБВ- агенти на ДС и слуги на Путин Социалисти-комунисти-БСП-крадци и служещи на руските интереси Милиционери-комунисти-ГЕРБ- неграмотната част от комунистическото съсловие ,готови да ни продадат на всякакви интереси само да са на власт Национал-комунисти-АТАКА-уж националисти ,робуващи на чужди интереси-Русия Турци-комунисти-ДПС- агенти на ДС и служещи на чужди интереси ...и всички останали-реформатори,зелени,царисти,додуци и войводи и т.н.зависими повече или по малко от горните групи,които също не са цвете за мирисане но са някаква алтернатива на доказаните престъпници от по горе

Пропусна Реформаторския Блок - всички утайки от предишно изброените, изпадали на дъното на политическия живот.

Добреее!А бе начи българите не билЕ чак толко тъпи.Преди време гат пишех тук такива неща-никъв отзвук.Сега нещата май се променят.Това е радостно. Наистина е радостно. Проблема е че нещата са "цунг цванк" -нема полезен ход.И честно казано не виждам как това може да с е промени.Е не че не виждам,ама ше кажете че е неприемливо....Еми секи БГ да си решава кое е приемливо.

Кой ли каза,че е прост, привържениците му са прости и затова се обичат? Аз не искам да имам прост премиер!

И премиера не иска да има прости драскачи по форумите.

sav@dir.bg

Като гербаджията 5ров!

Интересно ми е след като Борисов и Местан пиха кафе,дали Бойко е обещал да направи ново барбекю в сараите

Пиенето на кафе, срамна постъпка ли е?

Пиенето на кафе не,договорките с цел власт и лапане да

Прав е Радан,какво направиха Герб,фалираха малкия и среден бизнес,работеха само техните приближени фирми,налапаха се с европари и опоскаха няколко милиарда от бюджета,обеща да има осъдени,а нямаше нито един,а да забравих каза че ще се разправи с Доган и го направи,като му бутна барбекюто

Станишев, не ти ли омръзна да повтаряш как Борисов фалирал държавата. Хайде отвори ги тия слепи очи. Огледай се. А за Рамадан, когато влезе в парламента, тогава да кава кой, какъв да бъде.

Не е Станишев не е,точно тези исках да бъдат осъдени,ама нали си гербер и не разбираш

Партиите допускат типична българска грешка всички се борят за гласовете на недоволните от ГЕРБ, без да гледат себе си, водени и като кукли на конци. Единственото, което отличава малкия електорат на РБ от останалите, е, че е по-интелигентен, но това не е достатъчно за проява на адекватност. На европейските избори в чужбина (без Турция), където е цветът на нацията, ГЕРБ размаза всички партии. "Реформаторите" подкрепиха с половин уста инициативата за електронно гласуване. ГЕРБ бързо осигуриха подписите. Новият парламент ще подкрепи инициативата на президента. Затова на следващите предсрочни избори напролет (ако ГЕРБ сега не получат пълно мнозинство), "реформаторите" няма да влязат в парламента, колкото и да отнеме подготовката за гласуване по интернет!

Гласуване по интернет е НЕВЪЗМОЖНО да се реализира, към днешна дата. Жалкото е, че масите не го осъзнават и ако зорлем накарат политиците да го приложат, ще има да съжалаяват в последствие.

да влязат първо в парламента,а после да се облизват котаците комунистически мазни:)))

От всенародна обич Бойко вдигна кръвно и получи вид на пропикано мушкато.Да си първи сгласовете на ренегати от БКП и малоумници,когато всички останали те мразят значи пак опозиция!

Всички останали са БСП, ДПС и АТАКА. Ти към кой се числиш ?

sav@dir.bg

От тези, който нямат във ФАМИЛИЯТА СИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП,КАРИЕРИСТИ И РЕНЕГАТИ!

искаме нови,но старите все се натискат като парвенюта,много са нагли ,та и пожарникаря.....

Ми гласувай за новите, бе кукло. Какво ревеш по форумите? Ако народът не удобрява Борисов, няма да гласува за него. Просто и ясно.

РАДАНЕЕЕ,ВЗЕМИ СИ ЧЕРНИЯ ДРАГАЛЕВСКИ МЕНТОР,С ЧЕРНАТА ДУША ,КОЙТО 25 ГОДИНИ ЛЪЖЕ ЧЕ МРАЗИ КОМУНИСТИТЕ И ВЪРВЕТЕ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ШКОЛАТА ЗА ЛЕТЦИ В РУСИЯ

Туй, вълчи вой ли беше или "плач йеремиев" на най-висока октава, та опяваш така скръбно, во реке йорданске надвесен!?

Pesh0

Само на тъпите гербери им се струва нередно , Раданчо , който в коалиция с 5 партии е под въпрос дали ще влезе в парламента . Да поставя условия на лидера па партия , Която е под въпрос дали ще има 121 депутати. Ама щото от ГЕРБ са тъпи.

Радане, момченце, Всичко е лично, особено в БГ и особено в БГ политиката. И пак ти казвам - мини 4-те процента да те пуснат на чаршията и после се пазари. Не е добре да впрягаш каруцата пред коня!

ОЩЕ МАЛКО И ШВЕПС!

Да се сложи за ПРЕМИЕР, някой дето вече е бил на тоя пост и е допринесъл единствено за бедността и нищетата на Българският народ, е като да се опариш на котлона и след 5 мин. отново да си сложиш ръката там. Та в тоя ред на мисли тоя, Кънев е прав. От друга страна, какъв е пък тоя Кънев? От СДС ли ? Ами и тях ги знам добре. Като млад и аз скачах с тях и се радвах, как закриват и разрушават страна. Кефех се, понеже мислех, че върху руините, ще се изгради нов и хубав ред...... Само за 2 години разбрах, че "и от тия нищо не става" .

Станишев ти ли си бе? как е в Бюксел? стой там и не говори а се крий съсел хе хе

ББ вън от политиката на България. Даваме го на ЕС, да се прегръща, къде с който се види!!!

Реформаторите си правят харакири. Всеки глас за тях ще е загубен, защото на практика те заявяват, че техните 15 депутати няма да се коалират с никого. "Без Борисов в управлението". С 15 депутати, така се самопогребваш. Тогава на "реформаторите" им остава Миков. Затова на следващите предсрочни избори напролет (ако ГЕРБ сега не получат пълно мнозинство), "реформаторите" пак няма да влязат в парламента! Понеже са в насипно сътояние, реформаторите явно не знаят какво е да се носи политическа отговорност за управлението. Но знаят, че ГЕРБ е Борисов. Затова казват без Борисов. Радан Кънев подкрепи БСП за запазване на бюджета! Без да предложи алтернатива! А вече беше ясно, че до юли тази година дупката в бюджета е 6 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА, отколкото до юли миналата година, когато беше актуализиран по същото време. Затова днес Огнян Минчев написа, че Радан Кънев изпълнява нечии поръчки. Огнян Минчев: Изваждането на ДПС и на БСП от властта през предстоящия парламентарен мандат според мен като гражданин е политическа цел номер едно за демократичните политически сили. "Реформаторите" не могат хем да се държат като опозиция, хем да правят реформи. Говорят непоследователно, за да втвърдяват малкия електорат на ДСБ и РБ.

Гербаджии , защо не си признаете, че сте отроче на най- тъпото крило на БКП !Всички вИ мразят.Сами се маргинализирате.

Хайде сега, отиди на лекар, успокой се, хайде мило, добре разбрахме камбаните ти бият в главата.

Не виждам защо се налага да спамиш постоянно. Щом всички мразят ГЕРБ, какъв е проблемът? Не гласуват за тях а за който НЕ МРАЗЯТ. Ама не ти отърва така, нали? Щото излиза, че тия които дори не успяват да прескочат бариерата са в пъти по-мразени от спечелилия изборите. Но пък, от друга срана, с подкрепа под 4% си е хубаво да се приравниш на народът. Тъпанар

sav@dir.bg

Тъп си като гербаджия .Нала така каза ТИКВАТА.Преди 25г. викахме : Кой не скача е ченге.А СЕГА МУТРОМИЛИЦИОНЕР ЗА ПРЕМИЕР , НЕ СТАВА!

ББ направи ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ: герб + рзс/янето/ + Земеделци/П. Ставрева/, да ни е честито!!!