Борисов: Аз - президент, защо ме понижавате?

„А защо искате да ме понижавате?”, така отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос дали е възможно кандидатът на ГЕРБ за президент да е именно той.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Аз - президент, защо ме понижавате? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простака си е простак,даже и да е министър председател.Бойко между самомлюбениста и властолюбието изпърдя окончателно.

Егати държавата,щом тоя пустиняк още ни командва.

след ,като няма резултат срещу нашата мaфия,ето пример банка ктб ,и сега белене,кражба има -крадци няма,за какво ни е такова статукво на бсп,атака,герб,дпс,ндсв и останалите партиини бизнес групировки се питам не само аз ,но и други?

С една дума,за какво Ви е ПРЕЗИДЕНТ НАРОДЕ,след като си имате МЕН,и може би е прав НАРОДЕ А,да ли е ТАКА ПРЕЗИДЕНТА е ЛИЦЕТО на ДЪРЖАВАТА,а какво лице е ДРУГАРЯТ Бойко Борисов КОЙ,КОЙ,КОЙ е ТОЙ

А аз предлагам да направим една династия тиквеници. То за момче май му е късно, пък и кога ще му го раждат, че да порасне и да му предаде трона, ама за внучето може. Така ще имаме Тиквата, малкото тикве и по-натам неговата тиквена челяд. Тогава предвиждам такъв живот, че само си викам ДАНО-О-О!

герб са долу,колкото и да ме триете,а мутрата не е за президент а за съд и затвор

За Боко президентският пост е понижение, защото той, след като е бил вече фалшив генерал, чака да стане и генералисимус. Само генералисимус после може да бъде нещо повече от един доблестен и заслужил генерал като Радев. Генерал Радев е летял по небето, а този кокошкар е крал по земята!

Аз Баце имам предложение - сега да ходиш да си почиваш сред магнолиите , а ние ще те повишим след 2020 , като спрат еврофондовете и се усетим какви си ни ги надробил и тогава да те пуснем от високо.Щото ние така Баце сме свикнали да не виждаме по-далече от носа си.

Предлагам боко да стане генерален секретар на ООН или пък, защо не, за папа !!!

ООНееее,че е по-далеч.

Изглежда СЪЩЕСТВОТО на снимката не е стигнало до 2/втора/ страница на "Винету",където се обяснява какво е СКРОМНОСТ и как тя краси ЧОВЕКА /когато ,разбира се става дума за човек,а не за посредствен индивид като нашичкия Крал= КРАЛ =СЛЪНЦЕ/.Ако въпросното СЪЩЕСТВО беше прочело и ВТОРА страница,може би щеше поне да знае какво трябва да говори,за да "изглежда" малко СКРОМЕН. ГОСПОДИ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ от простотията!!!!!!!

Той е крал! Ама наистина много е крал!

хихи,голям кратун ,много ме кефи

не искаме да слушаме простотиите на селскотарикатски и дълбокопровинциални политици от диктаторският преход,да ни убеждават,колко сме (напреднали) искаме да знаем ясно,и отчетливо бизнесът и парите от измамата със белене-кои хора са виновни,колко пари струват на българският данъкоплатец,и има ли нашата мафия пари да ги изплаща,а защо аз като данъкоплатец да плащам кражбите на (нашите хора)?

Ма разбира се, че президентският пост е понижение! ТОЙ е ортак с Господ или поне със св. Петър, а вие президент му предлагате да стане! Пък от президентство каква файда? Няма еврофондове, няма далавера, държавният бюджет не е като собствения ти джоб, от тебе не зависи кой ще се облажи и кой ще яде хурката, че много надига глава, няма "Горанов, виж там, дай на тия момчета някой и друг милион да ...", а това си е истинско понижение. Е те тук е заровено кучето, не в желанието да не бяга от отговорност! Който намери по-правилен аргумент, нека ми опонира!

какво ли е да работиш МОПДЕРАТОР? идва от МОП ДЕРА ТОР МОП - Парцал с дръжка, ДЕРА - глагол Дера, ТОР - Гов.на ОДА ЗА МОПДЕРАТОРА МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, тук да трия имам власт. Сутрин рано като стана, бързам МОП-а да захвана. И от нощните гов.на, не оставям ни следа. На умниците не спали, дет'са форума ос.ра.ли, аз устите ще запуша, Тор-а, ми дойде до гуша. Цял ден с МОП-а да вилнея, от дете за туй копнея. МОП-ДЕРА-ТОР съм за Вас, май съм пълен пи.ди.Прас.

А защо искате да ме понижавате?-Моля!!! ???-баси наглото !!! искаме да те изхвърлим,на съд и в затвора -там ти е мястото !!!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,американското долно предатече ненчев,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

пиши и Румен Овч

е то е видно че след Розовата катерица всеки може да е президент.

Има няма 10-15 години и ти ще си ТЪЖНА ИСТОРИЯ!

След 3 месеца от БАЙКОНУР литвай за МАРС ще се издигнеш много нависоко! Оу йееее!

Що не ходиш да си гледаш внучето???

След ирланската пастирка всеки може да стане президентин на БГ-то! Колкото по-простттт, толкова по-добре!

Повишаваме! Сега да не би да сме те сложили за главен тиквар на гробарското правителство???? Вие вътрешно си ги правите тия машинации, а после ние сме ви виновни, били сме ги избрали....

Защото е ясно, че партията повече парламент няма да види а да не говорим за премиерски пост! И единственият начин да отървеш кожата е да се кандидатираш!

Тоя пък за какво се мисли? Кого мисли,че управлява? Останали там някакви по тъпи и от него дори,цигания и забогатяли крадци и наркобосове. Каква щеше да изглежда България , ако имаше млади политици на министерски постове,ако имаше само две партийки , политици с богат български език с добър чужд език , с външност на интелигентен индивид, слаб, строен с коса на главата си без да държи ръката в джоба си когато представя страната си навън. Дайте отговор вие умните във форумите???????

За премиер ще назначиш Пеевски - нали сте ортаци. То е ясно,че след като Тиквата може да властва вече 8 г.всеки друг рапон може същото.Достатачно е да снася лептата на руските ибрикчии и да се мазни в Брюксел. Останалото е под охраната на Цацата и свинските "медии"

Темата за реактора за "Белене" и погубените там милиарди не може да се разглежда изолирано от другите случаи на мегакорупция, която задушава обществото ни - КТБ, БТК, Булгартабак. Особено шокиращ е случаят с БТК, която е най-големият единичен актив на фалиралата банка. През март 2015г., ВТБ (публична тайна е връзката на тази банка с руските служби) опита да придобие БТК. Тогава уж опозицията БСП и ДПС и управляващите от ГЕРБ мълчах. РБ постави въпроса на парламентарно ниво, а МФ Горанов декларира, че е наложен запор върху активите. Година и половина по-късно, се оказва, че запор няма, а ВТБ все пак се докопва до БТК. Какво е станало? Горанов е излъгал през 2015г. или е свалил запорите по-късно? Първото е само скандал, второто е престъпление. При всяко положение, придобиването на телекомуникационен оператор от този мащаб, който има монопол върху каналната мрежа, от съмнителни компании с неприкрити връзки с чужди служби, е огромна заплаха за националната сигурност.

Баш съм тъпо същество, мисля се за божество.

И примат съм и тъпак съм и на държавата мамата ел съм.

май че COPY/PASTE браточка, е отправната ти точка?

Да нямаш претенции за авторски права ?

и не вервам на ушите си. Над 400 коментара. тоя не заслужава и 4. Излизам.

Така е! В държавата на мутрите баш Мутрата си позволява подобни изказвания ,които са подигравка с всички нас. Вижте ме ,тъп съм ,корумпиран съм,шубе съм,за нищо не ставам ,ама ще правя каквото си искам ,защото всичко е мое.

Твоите хора от реформаторскиятфронт са му стабилна патерица. Трайчо Трайков каза че ще призоват за гласуване за ГЕРБ на Балотажа. Ей така...преди даже изборите човека се отдаде в прегръдката на Боко Симитлииски ...по мъж .

Млад комунист беше Агент Буда на ДС беше.. Пожарникар беше .. СИКаджийска мутра-престъпник беше ... Полицай беше.. Кмет беше ... Премиер..беше Президент му било обидно да е.. Боко Рапона иска най Малко ...Светец да бъде .. И това само ако не стане бог дотогава ! Деа нагла мутра деа .

народа те подценява. Надявам се на следващите избори да те оцени.

обяснвам - отговорих на "ха сега де..", а за заплащането от двете централи сигурно от Позитано плащат повече, като гледа огромният брой на нейните тролове по всички форуми. Но като въпрки това не сте спечелили нито едни избори - иде реч до заплатени тролове.

По-висок зеленчук от Тиквата нема.

Еее,по-друго е да си ГУБЕРНАТОР.

че нещо не разбрах...

че българите сме тъпи, ама най-тъпи са журналистите. Как да им го каже премиерът, може би с кубчета както казваше баща ми - една игра - редят се кубчета и стават картинки. - нещо като пъзел. Защо демонстрират така тъпотата си?

напълно излишна институция е това президенството само се харчат пари, махнете го или въведете президенска република абе ние сме бедна държава не може да си позволим 20 министерства, 132 агенции, купища около тях държавни институции които лапат лапат народна пара...стига!!!

Ами тогава какво ще правите софиянци бе, Верче? 60-70% от вас нищо не работят и само си го премятат от единия крачол в другия. Министерства, комисии, фондации, НПО-та, разни съвети, общинари и прочие паплач! Събират парите на цяла България и само се вайкат, че в София идвали много провинциалисти! Ами какво да правят, когато им подхвърляте жълти стотинки, а вие лапате мръвките?

От Тиква на Чехъл, та това си е истинско понижаване с неизмеримо съкращаване на келепира.

искаш да сравниш вашето заплащане за плюенето от Позитано с това на Брюксел - то е известно, пък и на депутатите и на вашите ръководители. Да не говорим за заплащането на Бокова, която не знае дей България. А вие се дърляйте за нея, която е платила повече от 5 милиона долара за 4 апартамента на Запад, но не у нас. Зомбирани тъпанари.

Какво общо има твоя коментар със статията. Не прочетох в нея нищо, свързано с плащания на тролове, с Бокова! И понеже сме "зомбирани тъпанари" /според твоя цивилизационен изказ/, защо не ни публикуваш ценоразписа на двете централи за тролене, че да си изберем работодателя!!!

че сте зомбирани зомбирани,щом все едни и същи избирате.

Та казваш това е нещо , като да те пратят от национален бюджет , на бюджет на президентството.Ама верно си е понижение.

защо Борисов е премиер-министър, като толкова много го мразите - щото вие не ставате за чеп за зеле - никой не се съобразява с вас. Лаете срещу минимално заплащане, а вашите водачи - те с големите заплати - в Брюксел и тук.

Ти от къде имаш информация какво е заплащането? Да не си и ти на хранилка???

Питай на козяк , не радио Ереван.

200 000 000 ЛВ ЗА ЖЕЛЕВ. 200 000 000 ЛВ ЗА СТОЯНОВ . 400 000 000 ЛВ ЗА ПЪРВАНОВ 200 000 000 ЛВ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ . ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ САМО И САМО ДА ИМА ДЛЪЖНОСТ ПРЕЗИДЕНТ В НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА . НЕ СИ СТРУВАТ ПАРИТЕ ТЕЗИ ПРЕЗИДЕНТИ !

хората искат да го уволняват вече той си мисли, че само го понижават

200 000 000 ЛВ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ - МАНЕКЕНИ НА НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА .

Еталон на цялата проста герберска зган