И Борисов може да е кандидат-президент, допуска Цветанов

Цецка Цачева и Бойко Борисов са възможни кандидатури на ГЕРБ за президент, стана ясно от изказване на Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - И Борисов може да е кандидат-президент, допуска Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов ще се циментира за още три мандата като министър председател, ако удържи и не стане президент. А, ако не дай Боже , се кандидатира за президент - губи гласа ми.

Факт е, че Цветанов пак издъни работата макар на всички да беше ясно как точно по този начин ще се разиграе цирка. Иначе в партията им нямаше да мълчат като комунисти на разпит по този въпрос

ДА КАЖАТ, КОЙ ЩЕ ВРЪЩА ЗАЕМИТЕ ДЕТО НАПРАВИХА, ЗАЕДНО СЪС МУНДА СТОЯНОВА

хахахахахахахах, нали тиквата не щеше да е президент? На бас, че ще се кандидатира изрода с изрод! А след това ще започне да плюе изпълнителната власт! Жалка карикатура и национален предател!

Борисов я се кандидатирай и ги попилей с високия си рейтинг и професионализма си , какви са тия смешни хора и къде им е респекта към теб ? Ти ги направи хора , ти им отвори очите и сега всички те е.т , къде го има това ?

Проф.Божидар Димитров е най добрия вариант за ГЕРБ.Отговаря на всички изисквания за тази институция.

Аз предлагам главнокомандващия Росен Певнелиев, известен на публиката като Офшорко, да си остане президент на РБ. Най ми харесва, че ще напада Русия по въздух, суша и море, с цялата мощ на храбрата българска войска. И ще води битки докато победи. Роската не се шегуВа и ще приеме Парада на победата на Червения площад. Ще има и въздушно шоу. Поляците вече ремонтираха два двигателя за МиГ 29, който ще бъде управляван от Ненчев

След като в УСА-то бе номинирана първата в колосалната им 240 годишна история жена кандидат-президент, РБ отвръща на удара. Ще бъде номинирана първата в историята на човечеството кандидат-президент жена, която откъдето и да я погледнеш си прилича на мъж.

Цецка Цачева ....да бъде кандидатирана.... - звучи като "подали й оставката"

с Фидосова

извратеняк ;) ми тая няма да може да мине през вратата, ще трябва да правят уширение. преверзник ;-) ми това нещо ако се покаже на нова година по TV-ту, ще помисля, че са ни превземи Jaba & co. ПОЩАДЕТЕ НИ!!!!

ма колко килца стана заваликата...дебеле от стрес!

Колко от вас виждат двама нагли клоуни на снимката?

Клоуни,клоуни ама облечени с власт,сехревръщат във фашистка клика. Тиквата ако не се кандидатира гербавите вероятно ще загубят този рунд. Те и да спечелят с тиквата щи последва самоизяждане ,пък зреят и периферни колизии.

ама комунягите ще кажат - Станишко не е останал с тази десертация - развивал се е. Ще ви светна, може и да знаете, но се мъчите да забравите. Така мразените и наричани от вас СОРОСОИДИ - трябва да произхожда от Джордж Сорос, та Станишко е изкарал в Лондон някаква квалификаця със стипандия от Сорос. Нещо да кажете?

Гледай в паницата на ГЕРБ и не лъжи. Станишев не е лъжица за твоята недоразвита уста. А в Лондон той завърши Доктарантура, ако можеш да проумее какво е това. Сорос дава пари за курсове на Дайнов, Тодоров, Минчев и понякога на Инджев.

Ами умен е изкарал. Що твоята тиква не изкара мъдрецо

пък бих гласувал за Станшев - в тези размирни времена, той има ама многото ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ звършило с дисертация и то във великия СССР на тема - забележете - актуална е много - "РОЛАТА НА ВОЕННАТА УНИФОРМА ЗА УСПЕХА НА АРМИЯТА"

И аз ще гласувам. Защо ли? Ами ако той от такава тема е успял да защити дисертация - значи е хитър. Поне ще знае какво да шикалкави пред властелините на Света, че да не вмъкне България в ненужни интриги.

това значи от кон на кокошка. Много им се ще на комунягите ББ да не им пречи. Да ама не. Силата нао ББ е че има ЗДРАВ РАЗУМ.

Хахахахахаха, тоя виц за Божеството от Банкя не го бяш чувал, но е добър!

Ако на това му викат "здрав разум" какъв ли е разумът на гласуващите за него!

Българи, просто не гласувайте!!!!! Да видим кой ще ги избира! Трябва да се покаже, че българинът не е толкова прост и трябва други хора да ръководят държавата. Имаме образовани и знаещо хора, но от мафията те не стигат до политиката.

циганите!

Бойко, защо не смени конституцията, бе момче? Направи ни президентска държава като Русия и САЩ па ставай поезидент. Цялата власт ще ти е в ръцете. Ех, жалко, че председателството на ЕС ще е след президентските ни избори. Много исках да те видя в действие па после да решавам.

ЛЪЖАТ

Цв. Цв. е прав! В държава на тотално беззаконие,обединител на нацията може да бъде само някой доказан престъпник и мафиот!

ДИМИТРОВ СА ВИНОВНИ, ЗА ФЕКАЛИЙТЕ ПО ГЛАВАТА НА БУДА

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Като си нямаме Виктор Орбан, или Милош Земан, ще избираме Цецо, Цецка, Бойко или Офшорко ...

ЦЕЦО, АКО МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ОТ СТРАНИ КАКЪВ МАЛУМНИК Е И КАК ГО МАНИПУЛИРАТ, УЖАС

ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ТРЯБВА ДА Е ТОЙ.Работливо и отговорно момче.Ще съвместява и като МИН/ПРЕД-л. Оня комуняга Бай тошо го можеше та Бат БОЙКО ДА НЕ ГО МОЖЕ. Стига да поеме и контрола върху корупциятя и колосалните кражби.

Работливо и отговорно!!!!!!! В кой свят живеете? Ограничено,необразовано, мафиот. Хитър като Тодор Живков, човеек от народа. Срам ме е да имам такъв президент! В много държави се публикуваха статии за миналото му и връзките му с подземния свят. Изглежда само в България не се знае кой е г-н борисов.

"контрола върху корупциятя и колосалните кражби." отдавна е поет, без негов пай нема никакво у/при/свояване на средства. Капка по капка вир става.

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ президент-следващ прецидент.(от ГЕРБ, или РБ, без значение).Мисля, че шансовете му са доста добри, но конкуренцията е сериозна, Боки няма да се даде лесно...

Човек с няколко престъпления издига кандидатури за президент и вицепрезидент на България.

Щом Хилари я издигнаха с нейните престъпления защо нашичките да не се опитат? Какъвто народът такива и вождовете му.

Въпросът е че издига същите като него престъпници за да не се нарушава омертата на опг. В България престъпника е защитен от закона, престъпника говори и ни учи на морал и чест, престъпника ни обяснява как навън е цветущо когато от всякъде вони защото просто няма държава а мутреенско мафиотска структура

Цецо и Бойко, ние сме ги избрали. Единият лъже напред, другият маже след него .... И обратно ... Сигурно ни харесва и пак ги избираме. Така си вървим ден след ден.

Аз не съм гласувал за тях. Никога не бих гласувал за организирана престъпна група да управлява родината ми.

Има достатъчно, които гласуват

Аре на бас на 10 бона, че няма да е? Има ли смели тука или само лаладжии?

Аре на бас,че немаш 10 бона

Канят се май да въведат диктатура от руски тип.

И КАСИЕРА МУ, С 5 АПАРТАМЕНТА, ТОВА Е НАСЛЕДСТВОТО ОТ ГЕРБ ЗА БГ, ЧЕСТИТО НА ГЛАСУВАЩИТЕ, АКАДЕМИК ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТА

Кога ГЕРБ ще гласува новата Конституция за президентска република?

Не се излагайте ...

Две престъпни дребни човечета.

Каква изненада ... почти като изказването отпреди 2 седмици, пак на Цецко, че кандидатът на ГЕРБ щял да е от ГЕРБ.

Украйна, Сумска област. Взрив на база за утилизация. Детонация на седем бойни части ракета Х-27 (земя-въздух). Трима убити. Един от тях представител на НАТО. Още двама в тежко състояние.

Да не искаж да кажеш, че ракетите са наше производство?!

Какво ли ще оставят след себе си за България, тия двама ,,политици" - Цецо и Бойко ?

Какво ще оставят вече е ясно. Моралното разложение е най-страшно, по това се различаваме от всички страни в кризи.

бате ние сме за европата десата ни са на запад и не се интересуват от политика и чалга и затова бате ша та изберем ние сиганите. не се притеснявайте останалите и за вашият влак ще има пътници, но пътниците ша са най-много в партия герб, защото са герб-граждани за европейско развитие на българия. анадънму. чок гюзел бат бойко...ашколсун бате бойко, комунистите не ги искаме, сега работим на строежа, жената ражда и сме бате много добре. успех и здраве бате...

Стига вече паметници на ГЕРБКП.

Ха,ха, банкянският наглец 2 години разправяше, че няма да се кандидатира, сега, както винаги, обърна палачинката...Ами изберете го, този простак, а Цецо Шестака за вице, да ходи с ръце в джобовете на костюма по света и да ни излага, тоя, който нито има образование, нито обща култура, нито езици знае...Изберете го, БГ простаци, Той ви е лика прилика....

Вижте го на снимката, колко е проз, със "З", и в НС е с ръка в джоба и играе джобен тенис, това му е уважението към парламентарната република, за каквато още се водим...Боже, пази България, колко още да го търпим този простак, докато изтрие България от картата на света ли?!

Най-тъпото е, че ще има хора, които ще изберет и шимпанзе стига да е от Герб!

При нас е по целивизованото ...

От тия двамата гробари всичко може да се очаква. Важна е лапачката. Тиквата само за космонавт, извинете астронавт не са го предлагали. Лично цецо и цеца ще му запалят фитила на ракетата.

МАЧКАЙ УРОДИТЕ,ГЕНЕРАЛЕ!

Нали знаеш, че е тъпо сержантче пожарникарче, не се прави на луд. Няма да си вице. Боко ще си вземе лила с големийо диференциал.

Има един филм и е добре да го гледат от ГЕРБ. Филма се казва Момчето си отива..........

Там момчето си отива, за да дойде мъжът. Много як филм, от световна класа.

Бойко ще е министър докато събере пари да си купи и построи АЕЦ, другото вече го има!

МАЯ ще е президент, мача е свирен! ГЕРБ нарочно ще пуснат някое е неизбираемо мекере за кампанията!

Дали Борисов ще се кандидатира за президент вълнува само загубеняците, които гласуват за Герб. Нормалните хора живеят в емиграция - или в чужбина, или в България - и дали един прост човек е премиер или президент все тая.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КОМЕНТАРА!!!

Абсолютно съм убедена, че ББ ще е кандидат за президент.

карикатури!

Баси лафа,...... Само едното не мога да разбера. Абе тези ГРОБАРИТЕ май изобщо не искат да питат хората в България!!! Направо искат е........ат всичките живите хората, по жесток начин!

Борисов - президент, Цв.Цв.-мин.председател и БГ народът ще е щастлиФт!

и БГ народът ще е щастлиФт - само след незабавното си възнасяне в Отвъдното...!!! :::))) Да...!!!