Коментари - Парламентът избра второто правителство на Бойко Борисов | Днес.dir.bg

Парламентът избра второто правителство на Бойко Борисов

Парламентът избра коалиционното правителство с премиер Бойко Борисов. "За" Борисов гласуваха 149 депутати, против бяха - 85, нямаше въздържали се.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът избра второто правителство на Бойко Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

ДА ИМ Е ЧЕСТИТО,ТОВА ЧЕ ОЛИГАРСИТЕ И КОМУНИСТИТЕ СВЪРЗАНИ С ТЯХ СА ПРОТИВ Е ЧУДЕСНО!УСПЕХ!!!

ДА ИМ Е ЧЕСТИТО,ТОВА ЧЕ ОЛИГАРСИТЕ И КОМУНИСТИТЕ СВЪРЗАНИ С ТЯХ СА ПРОТИВ Е ЧУДЕСНО!УСПЕХ!!!

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,филип димитров,костов,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Истината е: международните агенции залагат ръст на БВП на България за 2015 от 0.6%. Нашето правителство за +1.5%, ама то още не са почнали да спасяват КТБ и да теглят новите заеми. Ако правим ръст от 1-2%, ще ОБЕДНЯВАМЕ, защото света се движи средно с =2% ръст, а Турция винаги с +5%. А Боко, Цоко, Пеевски, Волен, Кунева ,... са само миманс и част от реалити, режисирано извън България.

Истината е една, че България не е независима държава. За разлика от така наречените национални катастрофи след загубите от войните, България е губела територии, изплащала е контрибуции, но след губенето на студената война ние губим независимостта си и никой не чупи писалката като Ал.Стамболийски при Нойския договор, и никой открито не заявява това, никой не казва какви са последиците и КАКВА Е ЦЕНАТА натази загуба, не смятам, че това демокрация

Да ни е честито! Напук на всички "душмани" на българите и България, най-после имаме проевропейско българско реформаторско правителство! По делата им ще ги познаем! Днес се постави началото на реформацията и Бойко може да стане велик реформатор! Реформаторите трябва да са безкомпромисни, твърди и силни за да "изкоренят" това зло, което броди като призрак от 25 години насам под името "ДемоНкрация", Къде е справедливото гражданско общество и средната класа, които ни обещаваха в началото на прехода? Разнебитиха държавата, прогониха над 2 милиона българи, а останалите обрекоха на бедност! Но, стига толкова безчинства и безобразия! Трябва да има справедливост!

Еми то точно тия ,дето създадоха това правителство разбиха средната ни класа

Успех Бойко! Да живей България!

Като гледам в енергетиката счетоводителка? , в здравеопазването - слагал упойки , но хора не управлявал ?, в икономиката - правист ? ....горе долу се очертават областите интересни за лапане от герберските хиени!!!Хайде Бойко , командвай на глутницата да напада - има за всички!!!

Виж Заблудена мижитурко, това е политически кабинет с политически лица, които имат ЗАМ. Министри, а те експерти Министрите управляват програ- ма в сектора си Те не изпълня- ват,а контролират, координират и представляват държавни интреси

Хайде малко освежете речника си,че все едни и същи тъпни четем,сменете плочата,Бойко е нашият премиер,и да лаете и да скимтите,това е.Бойко Борисов - премиер на Р България.

Е, вече стана ясно,кой на кого е патерица! РБ,ПФ,АБВ на Първанов и ББЦ на Бареков са патерици на ГЕРБ ! :)

Второ и последно!..."Честито"!!!

Какво падение все едно в Германия да изберат Хитлер за канцлер.

Че то това падение ли е ?! Моля Ви да внимавате в сравненията си за фюрера!

Прав сте Хитлер е бил националист мислещ за благото на германците,а боко е дупедавец мислещ единствено за себе си.

Златни реки ще потекат. Накъде обаче не е ясно. Май ще е в посока Банкя. Да видим колко заем ще изтеглят. А и да не забравяме, че пилците се броят на пролет.

те изринем. Казах.

Браво.Победа.Победа.

дето го избра? Герберасти + седерасти + НФСБ(седерастки люспи) + Гоцевисти. Боклук до боклука! Те се избраха, надорът ще ги свали.

Всеки който злослови без факт в ЕС го смятат за Подлост, а автора за Подлец и Боклук. Виж за тези 26партии са гласували над 2 000 000 българи и Кой си ти - подлога на дпс.дс и воленага предатели...

Каква комбинация -Мутрата и осъдения ефективно измамник ОТНОВО ОГЛАВЯВАТ, този път, ГОЛЕМИТЕ РЕФОРМИСТИ. От цяла армия демократи, само Бинев и Енчев казаха, че мръсното не може да се нарече БЯЛО. Здрави да сте , момчета,отваряйте очите на сребролюбците, за да я ИМА БЪЛГАРИЯ.

Честито на г - н Борисов и нека управлява със здрава ръка.

Лицемерна клетва е произнесъл Борисов. Всички знаем, че за него интересите на шепа БГ богаташи, на международните монополи и техните слуги в Брюксел, са над всичко. Българите за него са лош матерял и не засужавт внимание. Те са само дойни крави.

Виж министър председателя! Че той си е чист дебил!

Не те коря, че мислиш така приятелю, но не си прав." Дебил" е формула от тип заболявания - има и по-леки и по-тежки случаи и съдби

коаг неграмотните пИдали от дира че се научат да броят?

Предишната тройна коалиция "Червено Кафяв Полумесец" гласува против правителството.....Ясно си пролича здравата връзка между комунисти,национал-популисти и турци.......Битката на тези избори беше точно тази-или БСП+ДПС+Атака......или ГЕРБ и РБ + ПФ......Трета алтернатива няма!!!

Дай да си обзаложим какво ще стане на пролет

Мили хора, Скъпи избиратели, Драги съотечественици, нека в тоз радостен ден да забравим тъгата и неприятностите, подлостта, измамите, които няма как да са ни причинили новоизбраните ни "Строители на съвременна България" както казва в книжлето си един автор... не знам кой беше там..., но НЕКА ДА НИ Е ЧЕСТИТО НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ! НЕКА ДА НЕ ПРЕБЪДВА ДО ВЕКИ, А САМО ДО АМИНА

Хайде хаирлия да е на новия кабинет, щом ще има проевропейска ориентация редно е да направят Бате Сали министър на културата.

Вежди Рашидов не е по-зле от бат Сали

За Вежди нямам думи , известен световен скулптор който направи голяма грешка че се хвана да се занимава с политика

Да си жив и здрав и успех.

Браво на Костов.

Дупе да ни е яко с министър-председател Бойко Борисов и изгладнелите три тъмни субекта около него. Като го знам как не иска да дели баницата му давам МАКСИМУМ една година. За това време квот ограби това ще е. После ще си замине. Най-вероятно е май да има пак избори и да изчистим от политическата сцена: 1.Герб 2. ДПС 3. РБ 4. ПФ 5. АБВ 6. ББЦ

Бойко завари през 2009 година, по негова оценка, "обран БОСТАН". След тараша на БОСТАН-а от Орешарски, сега имаме РИГОЛВАН "БОСТАН". До Коледа ще се разбере коалицията 2+2, дали ще направи 4 години управление: 1. Ако се назначат нови областни управители ИЗВЪН БСП И ДПС 2. Ако министерството на земеделието се "почисти" от калинки и златки 3. Ако Българо-Турската граница стане като границата на "ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА" 4. Ако "ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН" Федосова-Манолова бъде преработен ... n. Ако направят така че, пенсията на July Morning, 2015 стане > от 2,4% спрямо July Morning, 2014 ...

И около вас господа от ПФ вони от ченгета и доносници от Шесто главно! КАК ЩЕ СЕ БОРИТЕ С ДПС КОГАТО СТЕ ТРЪГНАЛИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ДА СПАСЯВАТЕ БАНКАТА НА ДОГАН , МЕСТАН , БИСЕРОВ И ПЕЕВСКИ??!!! КАШИРАХА ВИ И ВЕЧЕ СТЕ НА ХРАНИЛКАТА НА ДОГАН!! ХА ДА ВИ Е ЧЕСТИТО! ГОРЧИВО ! С ГЕРБ И ДОГАН В СЯНКА ЩЕНАПРАВИТЕ ЕДНА ШВЕДСКА ТРОЙКА! ЖЕНСКАТА СТРАНА ЩЕ СМЕ НИЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИ НА ДОГАНОВИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ! ВСЪШНОСТ ЗАЩО НИЕ , А НЕ ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ В КОЙТОДЪРЖАВАТА НЯМА УЧАСТИЕ? ЗАЩО ТАКА БЕ ПАТРИОТЕ?

3 месеца!

РЕФЕРEНДУМ ЗА ИЗБОРИТЕ, БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ и МИНСТРИТЕ И СУБСИДИЙТЕ НА ПАРТИЙТЕ. Не може една Испания от 40 000 000 души да има 350 депутата и 14 министри а една България от 7 000 000 души 250 депутата и 21 министри. Да не говорим колкио партий храни народа.

типично по български четеш като дявола евангелието,Испания има 350 депутата само в Конгреса на депутатите,но отделно има и 266 сенатори,така че общо са 616,атова не се обаждай като си чул-недочул

Моля комшийката да не сърди , ако довечера повръщам на терасата и пак,като се натряскам от радост в чест на Другаря Борисов.

Аз се радвам, че всички боклуци се събраха на куп, броя и дудуков, който леко се присламчва -комунисти, комсомолски куфарджии, мутри, ненормалници, продажници, ДС агенти - такава миризма. Жалко, че Местан го няма в клоаката, но вероятно това ще стане на един по-късен етап. Това ще е много полезно за общественото съзряване!

НЕКА ДА СЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОС НА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ КАК СЕ Е СЪГЛАСИЛ СЪС НОМИНАЦИЯТА НА СЕГАШНАТА НОВА ЗЕМЕДЕЛСКА МИНИСТЪРКА НЕ БЕШЕ ЛИ ТЯ ЗАМЕСЕНА В ЗЪРНЕНАТА АФЕРА ТОГАВА ОЩЕ ВЪВ ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО БОРИСОВ Я ИЗТЕГЛИ ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ КАК ВЪЗПРИЕМАТ ТОВА НАПРИМЕР МОРАЛИСТИТЕ ОТ НФСБ

Цирк "ГЕРБ" и сие ви кани на новото си представление. Всички билети са предварително раз(про)дадени. Цирковата трупа отново е на манежа и не гарантира, че всички ще доживеят до края на спектакъла. Но нека не забряват, че представлението свършва, когато зрителите напуснат залата!

НАСТОЯВАМ, всички на които им се дава власт,задължително да минат някакв курс по етикет и държание в общественото пространство.Да внушават респект и уважение като високо поставени български политици и кадри от всички ешалони,а не да се разпищолят и откачат.Да започнат да се развеждат,да назначават и издигат любовници и метреси ,роднини и калинки.Всички лични емоции да отстъпят място на държавните дела.А ,то какво се получава,започват да се влюбват да се побъркват от власт и да откачат.Най-вече да не лансират веселин маринов .

Коалиция БОСТАН Реформаторите ще се разцепят Бареков ще свали Бойко Гласуваш за Бойко получаваш Костов

Не е Борисов първия премиер, който повтаря премиерство в "най-новата история на България". Първи беше Луканов. За съжаление. ДИР поправете се.

Наполовина вярно. Първото на Андерй Карлович - февруари 1990 - ноември 1990 е избрано (назначено) от БКП или по-точно от народното събрание от 1986 г., което е 99,9% БКП

Ами то сегашното народно събрание е 100% БКП!

Минах по улицата за да видя къде се вихри дунавското хоро за да изразя радостта си, а то пълно с жандармерия.Много рано се започна бре?

Поздрави и от мен и всички гласували и доверили се на Борисов и останалите от ГЕРБ РБ И ПФ за това че не предадохте надеждите на измъчените до крайност българи Вярваме ви исмело напред А на предателите пожелаваме никога да не ги виждаме отново във парламента и правителството Дадохте ни нова надежда .Бъдете живи и здрави и най вече смели и обичайте народа си Надеждата ни е във вас искам да кажа че това е последна надежда и вие трябва да я оправдаете.не допускайте повече цигани турци и номунисти чески крадци да се гаврят с родителите ви и децата ви !!

До като има такива като теб все на този хал ще сме. Вместо да се хванем дружно всички и да изметем всичката сган от парламента, ние ще им се радваме, сякаш не им знаем способностите.

А, познахме те, ти си Бойко Борисов или си Миглена Кунева - само те се радват днеска!

Браво,другарю! Както сам казвате: "последна надежда". Това е така, защото ако си идиот, то е за цял живот!

Моделът "Кой" виртуозно се транформира в модела "Борисов", където жадните за власт РБ дори и не разбраха това , а ПФ и АБВ напълно съзнателно участвуват и за разкош ДПС да са против правителството. Затова Борисов предупреди от президенството ДПС да не го подкрепят за да информира Местан, че вече се е разбрал с Доган. Интересно е обаче, дали Хубавите Умните Интелигентните накратко "ХУИ" сега ще стачкуват за да докажат, че не са били платени при предното управление. Едва ли.

дет казват: Бойко пудел си намери, кръсти го Валери...

волен бърше лой от лицето на местандоган.

Вече почват да се вмирисват тия политици едни и същи, то чак не се диша... май ще се имигрира...

Дейвид Камерън те чака.

ПОМНИТЕ ГОЛЕМИЯ МИТИНГ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ ЧЕ ТО СПОРЕД ЩУРЕЦА ДЕТО ПЕЕШЕ ТО 2,5МИЛИОНА БЪЛГАРИ КОИТО НАПУСНАХА БГ СА НИХИЛИСТИ НАЛИ ТАКА СЕ ПЕЕШЕ В ПЕСЕНТА ХАЙДЕ СЕГА ЩО НЕ ИЗЛЕЗНАТ И ПАК ДА СПРЕТНАТ ТАКЪВ МИТИНГ И ДА ПОЧНЕ ДА СЕ ЛЕЕ ЕДНО СИНЬО ШАМПАНСКО И ГОЦЕ СЪС ЧАША В РЪКА КАК БИХ ИСКАЛ ДА ГО ВИДЯ ТОВА!

аман от необразовани, ниски, самозатриващи са пишмам патриоти - каквито са повечето пишещи тук. Бай Ганьо, няма ли да разбереш, че ти самият си убиец на собствената си държава.. Не са виновни политиците, а ти самият, защото си глупав, служещ на ниските страсти, живееш в заблуда, насаждана от комунистите, че си велик, но целият свят иска конспиративно да те унищожи, както и че турците са ни виновни за всичко. не искаш бежанци, не искаш европа, не искаш нато, не искаш никой да те учи.. превърнахме се в малка, жалка паплъч от пишман патриоти, защото нищо друго не ни остана, освен да обвиняваме другите за плачевното си състояние, но всъщност това сме заслужили, всичко около нас е огледалният ни образ!

Хубаво даваш акъл, но не се дръж и ти като Бай Ганьо. Когато свестните се обединят, мишките само ше гледат и ше се учат.

какви свестни, то не останаха такива в странатам, та в парламента ли.. ПФ ли са свестните.., АБВ ли? или ГЕРБ.. - Бат Бойко до вчера се разхождаше с бухлака да рекетира кварталните change-ве и кръчми.. но една древна персийска поговорка казва - "какъвто народа, такива и управниците". жалки сме, че ги търпим.. на турците хич не им пука, турция е в топ 10 за 2013 по икономически растеж, правят си политиката за отцепване на южна България и скоро и това ще стане, защото населението там ражда повече деца.. инвестициите в южна България са в пъти повече в сравнение с останалата част (виж нси), отварят гпп-а, строят пътища..

ДПС квичи, АТАКА квичи, засега добре...

Зимата като започне да "квичи" народът за хляб,силно се надявам да не се радвате,защото ще е престъпление.

народът ще квичи,но не от глад,а от преяждане,заредили са по 2 тона вино,500 кила ракия,няколко прасета,мазетета им ще се пръснат от зимнина,от глад щели да квичат,тия ги разправяй на баба си,до гуша ми дойде от вашето хленчене,то бива,бива,ама и толковане бива

Аман от клишета,проевропейска,пронатовска е нека всечки политици ми разяснят каква е ползата на обикновения българин от това.

Дори няма нужда да си тъп, за да не си даваш отговор, но при теб изглежда става дума за нещо много по-страшно...

Всички национални предатели са в опозиция. Да живее България!

На Седми ноември 1885 г. по стар стил (същият, по който честваме Шести септември като Ден на Съединението и 22-ри септември като Ден на Независимостта) младата армия на неотдавна възстановената българска държава завършва победоносно сражението при Сливница. Въпреки решаващият характер на това сражение за изхода на Сръбско-българската война и за признаването на Съединението от Великите сили, няма никакви признаци някой да отбелязва този ЗВЕЗДЕН МИГ за Българската армия. Нека обаче не корим съвременния българин и найвече първите държавни мъже в съвременна България, а да си спомним думите на един френски дипломат към една кралица. Когато по време на лъскав прием, тя го попитала коя от Нейните придворни дами харесва най-много, Негово Превъзходителство отговорил: "Ваше Величество, когато СЛЪНЦЕТО блести, ЗВЕЗДИТЕ не се забелязват"!

Цветан Цветанов ще е председател на Парламентарната група на ГЕРБ Е...Цвъки е леко поосъден де, ама нейсе....

Мислете мащабно :))) в километри :)))

Всички трябва да се обединят с/у тези, които искат да ни срутят държавата ,като АТАКА!

Не харасвам политиката на ДПС, но най-логичната коалиция би била ГЕРБ, РБ и ДПС - дясно либерална политика, отговаряща на стратегическата европейкса политика. Но това е България - приципите, последователността и интересите на народа нямат значение за политиците, важни са парите, т.е. как да ограбим бедния български данъкоплатец. За пореден път станахме свидетели как Бай Ганьо е готов да продаде и майка си в името на парите. Подкрепям идеята за ТОТАЛНА СМЯНА НА МОДЕЛА НА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА - ВСИЧКИ ПОЛТИЦИ В ЗАТВОРА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА И ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ, КЪДЕТО ДА СЕ ЧУВА ГЛАСА НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА НАРОДА (колкото и малка да е останала тя)!!!

Пълни глупости. ДПС е безпринципна партия. Те не водят политика. Те водят финансова отчетност на активите си.

явно не четете какво пише в коментара ми (или не можете), не мисля, че може да говорим за каквито и да е принципи по адрес на която и да е партия.. актуалната коалиция просто минава всички граници на продажност, тя просто е подигравка с вота на народа -> уж дясни, проевропейски, а в същото време коалиция с ПФ -> коалиция от мафиоти и популисти, тежко на бедния, глупав народ.. ИЗХОД ОБАЧЕ ИМА -> ТЕРМИНАЛ 1 И ТЕРМИНАЛ 2..

А партията на Корман Исмаилов и Касим Дал? Те вече са в управлението на страната, и дали всички плюнки с/у дпс не са цел да бъде заменена от тяхната? И те май са доста по-близки до приятеля на боко ердоган.

Коментари - Парламентът избра второто правителство на Бойко Борисов | Днес.dir.bg

Парламентът избра второто правителство на Бойко Борисов

Парламентът избра коалиционното правителство с премиер Бойко Борисов. "За" Борисов гласуваха 149 депутати, против бяха - 85, нямаше въздържали се.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът избра второто правителство на Бойко Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

ДА ИМ Е ЧЕСТИТО,ТОВА ЧЕ ОЛИГАРСИТЕ И КОМУНИСТИТЕ СВЪРЗАНИ С ТЯХ СА ПРОТИВ Е ЧУДЕСНО!УСПЕХ!!!

ДА ИМ Е ЧЕСТИТО,ТОВА ЧЕ ОЛИГАРСИТЕ И КОМУНИСТИТЕ СВЪРЗАНИ С ТЯХ СА ПРОТИВ Е ЧУДЕСНО!УСПЕХ!!!

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,филип димитров,костов,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Истината е: международните агенции залагат ръст на БВП на България за 2015 от 0.6%. Нашето правителство за +1.5%, ама то още не са почнали да спасяват КТБ и да теглят новите заеми. Ако правим ръст от 1-2%, ще ОБЕДНЯВАМЕ, защото света се движи средно с =2% ръст, а Турция винаги с +5%. А Боко, Цоко, Пеевски, Волен, Кунева ,... са само миманс и част от реалити, режисирано извън България.

Истината е една, че България не е независима държава. За разлика от така наречените национални катастрофи след загубите от войните, България е губела територии, изплащала е контрибуции, но след губенето на студената война ние губим независимостта си и никой не чупи писалката като Ал.Стамболийски при Нойския договор, и никой открито не заявява това, никой не казва какви са последиците и КАКВА Е ЦЕНАТА натази загуба, не смятам, че това демокрация

Да ни е честито! Напук на всички "душмани" на българите и България, най-после имаме проевропейско българско реформаторско правителство! По делата им ще ги познаем! Днес се постави началото на реформацията и Бойко може да стане велик реформатор! Реформаторите трябва да са безкомпромисни, твърди и силни за да "изкоренят" това зло, което броди като призрак от 25 години насам под името "ДемоНкрация", Къде е справедливото гражданско общество и средната класа, които ни обещаваха в началото на прехода? Разнебитиха държавата, прогониха над 2 милиона българи, а останалите обрекоха на бедност! Но, стига толкова безчинства и безобразия! Трябва да има справедливост!

Еми то точно тия ,дето създадоха това правителство разбиха средната ни класа

Успех Бойко! Да живей България!

Като гледам в енергетиката счетоводителка? , в здравеопазването - слагал упойки , но хора не управлявал ?, в икономиката - правист ? ....горе долу се очертават областите интересни за лапане от герберските хиени!!!Хайде Бойко , командвай на глутницата да напада - има за всички!!!

Виж Заблудена мижитурко, това е политически кабинет с политически лица, които имат ЗАМ. Министри, а те експерти Министрите управляват програ- ма в сектора си Те не изпълня- ват,а контролират, координират и представляват държавни интреси

Хайде малко освежете речника си,че все едни и същи тъпни четем,сменете плочата,Бойко е нашият премиер,и да лаете и да скимтите,това е.Бойко Борисов - премиер на Р България.

Е, вече стана ясно,кой на кого е патерица! РБ,ПФ,АБВ на Първанов и ББЦ на Бареков са патерици на ГЕРБ ! :)

Второ и последно!..."Честито"!!!

Какво падение все едно в Германия да изберат Хитлер за канцлер.

Че то това падение ли е ?! Моля Ви да внимавате в сравненията си за фюрера!

Прав сте Хитлер е бил националист мислещ за благото на германците,а боко е дупедавец мислещ единствено за себе си.

Златни реки ще потекат. Накъде обаче не е ясно. Май ще е в посока Банкя. Да видим колко заем ще изтеглят. А и да не забравяме, че пилците се броят на пролет.

те изринем. Казах.

Браво.Победа.Победа.

дето го избра? Герберасти + седерасти + НФСБ(седерастки люспи) + Гоцевисти. Боклук до боклука! Те се избраха, надорът ще ги свали.

Всеки който злослови без факт в ЕС го смятат за Подлост, а автора за Подлец и Боклук. Виж за тези 26партии са гласували над 2 000 000 българи и Кой си ти - подлога на дпс.дс и воленага предатели...

Каква комбинация -Мутрата и осъдения ефективно измамник ОТНОВО ОГЛАВЯВАТ, този път, ГОЛЕМИТЕ РЕФОРМИСТИ. От цяла армия демократи, само Бинев и Енчев казаха, че мръсното не може да се нарече БЯЛО. Здрави да сте , момчета,отваряйте очите на сребролюбците, за да я ИМА БЪЛГАРИЯ.

Честито на г - н Борисов и нека управлява със здрава ръка.

Лицемерна клетва е произнесъл Борисов. Всички знаем, че за него интересите на шепа БГ богаташи, на международните монополи и техните слуги в Брюксел, са над всичко. Българите за него са лош матерял и не засужавт внимание. Те са само дойни крави.

Виж министър председателя! Че той си е чист дебил!

Не те коря, че мислиш така приятелю, но не си прав." Дебил" е формула от тип заболявания - има и по-леки и по-тежки случаи и съдби

коаг неграмотните пИдали от дира че се научат да броят?

Предишната тройна коалиция "Червено Кафяв Полумесец" гласува против правителството.....Ясно си пролича здравата връзка между комунисти,национал-популисти и турци.......Битката на тези избори беше точно тази-или БСП+ДПС+Атака......или ГЕРБ и РБ + ПФ......Трета алтернатива няма!!!

Дай да си обзаложим какво ще стане на пролет

Мили хора, Скъпи избиратели, Драги съотечественици, нека в тоз радостен ден да забравим тъгата и неприятностите, подлостта, измамите, които няма как да са ни причинили новоизбраните ни "Строители на съвременна България" както казва в книжлето си един автор... не знам кой беше там..., но НЕКА ДА НИ Е ЧЕСТИТО НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ! НЕКА ДА НЕ ПРЕБЪДВА ДО ВЕКИ, А САМО ДО АМИНА

Хайде хаирлия да е на новия кабинет, щом ще има проевропейска ориентация редно е да направят Бате Сали министър на културата.

Вежди Рашидов не е по-зле от бат Сали

За Вежди нямам думи , известен световен скулптор който направи голяма грешка че се хвана да се занимава с политика

Да си жив и здрав и успех.

Браво на Костов.

Дупе да ни е яко с министър-председател Бойко Борисов и изгладнелите три тъмни субекта около него. Като го знам как не иска да дели баницата му давам МАКСИМУМ една година. За това време квот ограби това ще е. После ще си замине. Най-вероятно е май да има пак избори и да изчистим от политическата сцена: 1.Герб 2. ДПС 3. РБ 4. ПФ 5. АБВ 6. ББЦ

Бойко завари през 2009 година, по негова оценка, "обран БОСТАН". След тараша на БОСТАН-а от Орешарски, сега имаме РИГОЛВАН "БОСТАН". До Коледа ще се разбере коалицията 2+2, дали ще направи 4 години управление: 1. Ако се назначат нови областни управители ИЗВЪН БСП И ДПС 2. Ако министерството на земеделието се "почисти" от калинки и златки 3. Ако Българо-Турската граница стане като границата на "ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА" 4. Ако "ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН" Федосова-Манолова бъде преработен ... n. Ако направят така че, пенсията на July Morning, 2015 стане > от 2,4% спрямо July Morning, 2014 ...

И около вас господа от ПФ вони от ченгета и доносници от Шесто главно! КАК ЩЕ СЕ БОРИТЕ С ДПС КОГАТО СТЕ ТРЪГНАЛИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ДА СПАСЯВАТЕ БАНКАТА НА ДОГАН , МЕСТАН , БИСЕРОВ И ПЕЕВСКИ??!!! КАШИРАХА ВИ И ВЕЧЕ СТЕ НА ХРАНИЛКАТА НА ДОГАН!! ХА ДА ВИ Е ЧЕСТИТО! ГОРЧИВО ! С ГЕРБ И ДОГАН В СЯНКА ЩЕНАПРАВИТЕ ЕДНА ШВЕДСКА ТРОЙКА! ЖЕНСКАТА СТРАНА ЩЕ СМЕ НИЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИ НА ДОГАНОВИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ! ВСЪШНОСТ ЗАЩО НИЕ , А НЕ ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ В КОЙТОДЪРЖАВАТА НЯМА УЧАСТИЕ? ЗАЩО ТАКА БЕ ПАТРИОТЕ?

3 месеца!

РЕФЕРEНДУМ ЗА ИЗБОРИТЕ, БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ и МИНСТРИТЕ И СУБСИДИЙТЕ НА ПАРТИЙТЕ. Не може една Испания от 40 000 000 души да има 350 депутата и 14 министри а една България от 7 000 000 души 250 депутата и 21 министри. Да не говорим колкио партий храни народа.

типично по български четеш като дявола евангелието,Испания има 350 депутата само в Конгреса на депутатите,но отделно има и 266 сенатори,така че общо са 616,атова не се обаждай като си чул-недочул

Моля комшийката да не сърди , ако довечера повръщам на терасата и пак,като се натряскам от радост в чест на Другаря Борисов.

Аз се радвам, че всички боклуци се събраха на куп, броя и дудуков, който леко се присламчва -комунисти, комсомолски куфарджии, мутри, ненормалници, продажници, ДС агенти - такава миризма. Жалко, че Местан го няма в клоаката, но вероятно това ще стане на един по-късен етап. Това ще е много полезно за общественото съзряване!

НЕКА ДА СЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОС НА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ КАК СЕ Е СЪГЛАСИЛ СЪС НОМИНАЦИЯТА НА СЕГАШНАТА НОВА ЗЕМЕДЕЛСКА МИНИСТЪРКА НЕ БЕШЕ ЛИ ТЯ ЗАМЕСЕНА В ЗЪРНЕНАТА АФЕРА ТОГАВА ОЩЕ ВЪВ ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО БОРИСОВ Я ИЗТЕГЛИ ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ КАК ВЪЗПРИЕМАТ ТОВА НАПРИМЕР МОРАЛИСТИТЕ ОТ НФСБ

Цирк "ГЕРБ" и сие ви кани на новото си представление. Всички билети са предварително раз(про)дадени. Цирковата трупа отново е на манежа и не гарантира, че всички ще доживеят до края на спектакъла. Но нека не забряват, че представлението свършва, когато зрителите напуснат залата!

НАСТОЯВАМ, всички на които им се дава власт,задължително да минат някакв курс по етикет и държание в общественото пространство.Да внушават респект и уважение като високо поставени български политици и кадри от всички ешалони,а не да се разпищолят и откачат.Да започнат да се развеждат,да назначават и издигат любовници и метреси ,роднини и калинки.Всички лични емоции да отстъпят място на държавните дела.А ,то какво се получава,започват да се влюбват да се побъркват от власт и да откачат.Най-вече да не лансират веселин маринов .

Коалиция БОСТАН Реформаторите ще се разцепят Бареков ще свали Бойко Гласуваш за Бойко получаваш Костов

Не е Борисов първия премиер, който повтаря премиерство в "най-новата история на България". Първи беше Луканов. За съжаление. ДИР поправете се.

Наполовина вярно. Първото на Андерй Карлович - февруари 1990 - ноември 1990 е избрано (назначено) от БКП или по-точно от народното събрание от 1986 г., което е 99,9% БКП

Ами то сегашното народно събрание е 100% БКП!

Минах по улицата за да видя къде се вихри дунавското хоро за да изразя радостта си, а то пълно с жандармерия.Много рано се започна бре?

Поздрави и от мен и всички гласували и доверили се на Борисов и останалите от ГЕРБ РБ И ПФ за това че не предадохте надеждите на измъчените до крайност българи Вярваме ви исмело напред А на предателите пожелаваме никога да не ги виждаме отново във парламента и правителството Дадохте ни нова надежда .Бъдете живи и здрави и най вече смели и обичайте народа си Надеждата ни е във вас искам да кажа че това е последна надежда и вие трябва да я оправдаете.не допускайте повече цигани турци и номунисти чески крадци да се гаврят с родителите ви и децата ви !!

До като има такива като теб все на този хал ще сме. Вместо да се хванем дружно всички и да изметем всичката сган от парламента, ние ще им се радваме, сякаш не им знаем способностите.

А, познахме те, ти си Бойко Борисов или си Миглена Кунева - само те се радват днеска!

Браво,другарю! Както сам казвате: "последна надежда". Това е така, защото ако си идиот, то е за цял живот!

Моделът "Кой" виртуозно се транформира в модела "Борисов", където жадните за власт РБ дори и не разбраха това , а ПФ и АБВ напълно съзнателно участвуват и за разкош ДПС да са против правителството. Затова Борисов предупреди от президенството ДПС да не го подкрепят за да информира Местан, че вече се е разбрал с Доган. Интересно е обаче, дали Хубавите Умните Интелигентните накратко "ХУИ" сега ще стачкуват за да докажат, че не са били платени при предното управление. Едва ли.

дет казват: Бойко пудел си намери, кръсти го Валери...

волен бърше лой от лицето на местандоган.

Вече почват да се вмирисват тия политици едни и същи, то чак не се диша... май ще се имигрира...

Дейвид Камерън те чака.

ПОМНИТЕ ГОЛЕМИЯ МИТИНГ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ ЧЕ ТО СПОРЕД ЩУРЕЦА ДЕТО ПЕЕШЕ ТО 2,5МИЛИОНА БЪЛГАРИ КОИТО НАПУСНАХА БГ СА НИХИЛИСТИ НАЛИ ТАКА СЕ ПЕЕШЕ В ПЕСЕНТА ХАЙДЕ СЕГА ЩО НЕ ИЗЛЕЗНАТ И ПАК ДА СПРЕТНАТ ТАКЪВ МИТИНГ И ДА ПОЧНЕ ДА СЕ ЛЕЕ ЕДНО СИНЬО ШАМПАНСКО И ГОЦЕ СЪС ЧАША В РЪКА КАК БИХ ИСКАЛ ДА ГО ВИДЯ ТОВА!

аман от необразовани, ниски, самозатриващи са пишмам патриоти - каквито са повечето пишещи тук. Бай Ганьо, няма ли да разбереш, че ти самият си убиец на собствената си държава.. Не са виновни политиците, а ти самият, защото си глупав, служещ на ниските страсти, живееш в заблуда, насаждана от комунистите, че си велик, но целият свят иска конспиративно да те унищожи, както и че турците са ни виновни за всичко. не искаш бежанци, не искаш европа, не искаш нато, не искаш никой да те учи.. превърнахме се в малка, жалка паплъч от пишман патриоти, защото нищо друго не ни остана, освен да обвиняваме другите за плачевното си състояние, но всъщност това сме заслужили, всичко около нас е огледалният ни образ!

Хубаво даваш акъл, но не се дръж и ти като Бай Ганьо. Когато свестните се обединят, мишките само ше гледат и ше се учат.

какви свестни, то не останаха такива в странатам, та в парламента ли.. ПФ ли са свестните.., АБВ ли? или ГЕРБ.. - Бат Бойко до вчера се разхождаше с бухлака да рекетира кварталните change-ве и кръчми.. но една древна персийска поговорка казва - "какъвто народа, такива и управниците". жалки сме, че ги търпим.. на турците хич не им пука, турция е в топ 10 за 2013 по икономически растеж, правят си политиката за отцепване на южна България и скоро и това ще стане, защото населението там ражда повече деца.. инвестициите в южна България са в пъти повече в сравнение с останалата част (виж нси), отварят гпп-а, строят пътища..

ДПС квичи, АТАКА квичи, засега добре...

Зимата като започне да "квичи" народът за хляб,силно се надявам да не се радвате,защото ще е престъпление.

народът ще квичи,но не от глад,а от преяждане,заредили са по 2 тона вино,500 кила ракия,няколко прасета,мазетета им ще се пръснат от зимнина,от глад щели да квичат,тия ги разправяй на баба си,до гуша ми дойде от вашето хленчене,то бива,бива,ама и толковане бива

Аман от клишета,проевропейска,пронатовска е нека всечки политици ми разяснят каква е ползата на обикновения българин от това.

Дори няма нужда да си тъп, за да не си даваш отговор, но при теб изглежда става дума за нещо много по-страшно...

Всички национални предатели са в опозиция. Да живее България!

На Седми ноември 1885 г. по стар стил (същият, по който честваме Шести септември като Ден на Съединението и 22-ри септември като Ден на Независимостта) младата армия на неотдавна възстановената българска държава завършва победоносно сражението при Сливница. Въпреки решаващият характер на това сражение за изхода на Сръбско-българската война и за признаването на Съединението от Великите сили, няма никакви признаци някой да отбелязва този ЗВЕЗДЕН МИГ за Българската армия. Нека обаче не корим съвременния българин и найвече първите държавни мъже в съвременна България, а да си спомним думите на един френски дипломат към една кралица. Когато по време на лъскав прием, тя го попитала коя от Нейните придворни дами харесва най-много, Негово Превъзходителство отговорил: "Ваше Величество, когато СЛЪНЦЕТО блести, ЗВЕЗДИТЕ не се забелязват"!

Цветан Цветанов ще е председател на Парламентарната група на ГЕРБ Е...Цвъки е леко поосъден де, ама нейсе....

Мислете мащабно :))) в километри :)))

Всички трябва да се обединят с/у тези, които искат да ни срутят държавата ,като АТАКА!

Не харасвам политиката на ДПС, но най-логичната коалиция би била ГЕРБ, РБ и ДПС - дясно либерална политика, отговаряща на стратегическата европейкса политика. Но това е България - приципите, последователността и интересите на народа нямат значение за политиците, важни са парите, т.е. как да ограбим бедния български данъкоплатец. За пореден път станахме свидетели как Бай Ганьо е готов да продаде и майка си в името на парите. Подкрепям идеята за ТОТАЛНА СМЯНА НА МОДЕЛА НА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА - ВСИЧКИ ПОЛТИЦИ В ЗАТВОРА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА И ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ, КЪДЕТО ДА СЕ ЧУВА ГЛАСА НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА НАРОДА (колкото и малка да е останала тя)!!!

Пълни глупости. ДПС е безпринципна партия. Те не водят политика. Те водят финансова отчетност на активите си.

явно не четете какво пише в коментара ми (или не можете), не мисля, че може да говорим за каквито и да е принципи по адрес на която и да е партия.. актуалната коалиция просто минава всички граници на продажност, тя просто е подигравка с вота на народа -> уж дясни, проевропейски, а в същото време коалиция с ПФ -> коалиция от мафиоти и популисти, тежко на бедния, глупав народ.. ИЗХОД ОБАЧЕ ИМА -> ТЕРМИНАЛ 1 И ТЕРМИНАЛ 2..

А партията на Корман Исмаилов и Касим Дал? Те вече са в управлението на страната, и дали всички плюнки с/у дпс не са цел да бъде заменена от тяхната? И те май са доста по-близки до приятеля на боко ердоган.