Борисов: Цачева е класи над другите, ДПС иска да управлява

Ако Цецка Цачева не спечели на балотаж, ще подам оставка, няма да приема гласовете на ДПС, категоричен бе пред Нова телевизия Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Цачева е класи над другите, ДПС иска да управлява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕТО ЗАЩО ЦАЧЕВА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ НЕ Е И КЛАСА. -НА ПЪРВО МЯСТО Е САМАТА ЦАЧЕВА, БЕЗ ВСЯКЯКВА ПОДГОТОВКА И ЦЕНЦЗ РАБФАК, АРОГАНТНОТО И ДЪРЖАНИЕ, НЕ ВЛАДЕЕ ЕЗИЦИ, НА ВЪЗРАСТ Е, ЖЕНА Е, КОЯТО ЩЕ Е ОГРОМНА ОБИДА ЗА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, ПОСЛУШНИЦА НА БОРИСОВ. АМОРАЛНОТО И МИНАЛО. НАГЛАТА ФРАЗА НА ЦАЧЕВА, КОЯТО ТОЧНО БКП Я ИЗПРАТИ В РАБФАК "КОЙТО НЕ Е ЧЛЕНУВАЛ НА 20 ГОДИНИ В БКП-НЯМА СЪРЦЕ, КОИТО ЧЛЕНУВА НА 40 ГОДИНИ В БКП-НЯМА МОЗЪК". - КАК БОРИСОВ ПОДЕЛИ БУЛГАРТАБАК С ПЕЕВСКИ. -КАК БОРИСОВ СИ ПОДЕЛИ КТБ ПАК С ТОЗИ ПЕЕВСИ И МАНГАЛА КОСТОВ, Т.Е. КРЪГА КАПИТАЛ -КЪДЕ ОТИДОХА ЗАЕМИТЕ , КОИТО ВТОРИЯ КАБИНЕТ НА БОРИСОВ ИЗТЕГЛИ - ОКУПАЦИЯТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙСКИ НА БЪЛГАРИЯ ПОЛЗВАНЕТО НА БАЗИ ЗА МИЛИАРДИ НА ГОДИНА БЕЗ ДА ДАВАТ И ЛЕВ И ИЗДРЪЖКАТА ИМ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ, - РЕГИСТРАЦИЯТА НА ПАРТИЯТА НА ЕРДОГАН В БЪЛГАРИЯ ДОСТ - СПИРАНЕТО НА ЮП, НАБУКО В ПОЛЗА НА ЗАПАДА, ОТ ЛОЯРНОСТ КЪМ ТЯХ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ. - РАЗПОРЕЖДАНЕ НА ПЕЕВСКИ В КАБИНЕТА НА БОРИСОВ 2, С ФИНАНСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ МИНИСТЪРА СИ ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЕТО ЗАЩО ЦАЧЕВА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ. -КАК НЯКОЙ ЩЕ СИ ПРИСВОИ ЧРЕЗ ПРИВАТИЗАЦИЯ АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ЩЕ СТАНЕ АЕЦ ББ, А Е КРАЙНО НЕОБХОДИМ ЗА БЪЛГАРИЯ /ТОВА, ЧЕ ТОЧНО СЕГА ДОВЕДОХА РУСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ЖИВОТА НА АЕЦ-КОЗЛУДУЙ, НЕ ВИ ЛИ НАВЕЖДА НА МИСЪЛТА, ЧЕ СЛЕД НЯКОЙ ДРУГ ДЕН ЩЕ ПОЧВАТ ДА НИ ВМЕНЯВАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДАДЕНА НА ЧУЖД ИНВЕСТИТОР, А ЧУЖДИЯ ИНВЕСТИТОР ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИН С РЕГИСТРИРНА ФИРМА В ЧУЖДА ДЪРЖАВА И ЩЕ БЪДЕ ЧОВЕКА ББ, КАКТО Е СТАВОАЛО ДО СЕГА - ЗА ДА БЪДЕ БЪЛГАРИЯ ПОСТАВЕНА НА КОЛЕНЕ - ЗА ДА БЪДЕ ЗАВИСИМА ОТ БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ, ЦИГАНИНА КОСТОВ, НИКОЙ ДА НЕ МОЖЕ ДА ВЪЗСТАНОВИ НЕЗАВИСИМОСТА НА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕ ДА СА В УПРАВЛЕНИЕТО И ГРАБЕЖИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, Т.Е. БЪЛГАРИТЕ ДА ИМ БЪДЕМ РОБИ ВО ВЕК И ВЕКОВ,НА СЪЩИТЕ! - КАК СЕ КРАДАТ ПАРИ ОТ ПРОСЛОВУТИТЕ МАГИСТРАЛИ, КОИТО ПРОПАДАТ СЛЕД ПЪРВИЯ ДЪЖД. - ОБЕЗЦЕНЯВЯНЕТО НА ИНСТИТУЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ/ИМА СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ, ИЗКАРАЙТЕ ГИ НА ПОКАЗ/. - ФАЛШИФИКАЦИЯТА НА ИЗБОРИТЕ,ПОДМЯНА НА ЧУВАЛИТЕ С БЮЛЕТИНИ ЗАЕДНО С ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ. - УНИЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ,НАПРАВИХА НИ РОБИ НА ЦИГАНИТЕ. - ДОКАРВАНЕТО НА БЕЖАНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И НАПРАВАТА И НА БУФЕРНА ЗОНА ЗА БЕЖАНЦИ, БЕЗ ДА ИСКАТ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ И 4-КРАТНАТА ПО-ВИСОКА ИЗДРЪЖКА ОТ МАЙКИТЕ

""Цачева е класи над опонентите си, смята лидерът на ГЕРБ. " Праф е човекот - по менте демократка от нея няма! Ама то от бивша комунистка (верно, че нема такова животно бивше) какво да очакваш - просто, ама наше и послушно (ще е по послушно дори и от прецедента), неграмотно, ама поне може да пофтаря, като му се каже и е верно (е, верно, докато шефа му е на власт, ама предвидимо), и не на последно място - безскрупулно, както всеки "бивш комунист".

На 7.11 т.г. организирам сбогуване с бащата на нацията Бай Хой.

Всеки прост човек си мисли, че Цачева с РАБФАКА е класи над другите с истински дипломи!

Менте храни, менте стоки, менте-политици,менте държава. Менте живот!. Не случайно онзи чех ни нарече "Кенефът на Европа"

Верно Боко: Ненадмината е по наглост, неграмотност, дебилност, че и грозота, да ме прости Господ!

Смешно,ако не беше тъжно! За нея ще гласуват само държавни и общински служители,хора,които са на сигурната ясла.но другите сме много повече,да гласуваме,хора!

кифла не е усетила, че изборния кодекс противоречи на конституцията, а иска да я избират за президент!

Бойко Борисов и Вежди Рашидов откриват Музея на социалистическото изкуство,след което разглеждат експонатите. ББ коментира: Тази статуя на Ленин е 32 тона, тази звезда я свалихме от Партийния дом, това е портрет на Тато, а това е картина от социалистическия реализъм - мутра и клошар. Уредничката на музея: Това е огледало, г-н Борисов.

Много гот.Умно измислено,но си е голата истина.

Днес сутринта по ,,Гурко" към 9.30 часа.Пилотна кола на НСО ,полицейска кола,джип НСО,брониран джип возещ Управник,джип НСО,полицейска кола.Извода е трагичен за управляващите.Пазят се от голямата народна обич,защото СРЗ в Българиия около 900 лв.СРЗ на депутати и управляващи около от 5000-до 8000лв.

Според политолога не бива да се пренебрегва и фактът, че при сегашните сложни отношения със Запада СВР променя задачите си. Критично важно става умението да се работи по тертипа на британското разузнаване (Intelligence Service) да бъде съвместявана комплексната аналитична дейност за заплахите и качествената обработка на данните. В момента СВР трябва да бъде ключова структура, формираща когнитивната карта на света и следователно политическата стратегия на Русия, казва той.

Знае ли някой дали Сретан Йосич е още в затвора или е освободен?

Борисов лъже за Булгартабак. Компанията не беше продадена от Трайчо Трайков и Сити банк. Продавач на Булгартабак е Агенцията за приватизация под контрола на Министерския съвет и директно на министър-председателя. Продавач на Булгартабак е Бойко Борисов. Той го продаде на Делян Пеевски и на себе си, с финансовото участие на Цветан Василев и Винпром Пещера. Борисов е много изплашен. Няма вече външна подкрепа. Опитва да балансира вътрешния натиск в ГЕРБ. Борисов е наясно, че в момента, в който не е на власт отива в затвора. И помнете, че няма да се спре пред нищо, пред нищо за да го постигне. Съпротивата на Орешарски ще е като детска игра в сравнение с това, което е готов да направи Борисов. Борисов ще окървави България, така както я ограби. Но това е хубава новина. След това окървавяване шибаната ченгесарска мафиотска ДС измет, чиято подлога е Борисов, ще бъде завинаги изрязана като тумор от България.

АБСОЛЮТНО ВЯРНО Е ТОВА, КОЕТО ПИШЕТЕ, БИВШ СЛУЖИТЕЛ /ПЕНСИОНЕР/СЪМ ОТ ТАЗИ СИСТЕМА /БТХ/ - БЯХ ТАМ И ПРЕДИ, И ПО ВРЕМЕ НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА И СЛЕД ТОВА. РАЗГРАБВАНЕТО НА БТХ БЕШЕ ЗА СТОТИНКИ. ДА ПРОДАДЕШ ПРИДПРИЯТИЯ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ С ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ, ДА СЕ ЛИШИ БЮДЖЕТА НА СТРАНАТА ОТ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ НА ГОДИНА, ДА ОСТАВЯТ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ, ЧЕ И ПОВЕЧЕ, БЕЗ ПОМИНАК /ТЮТЮНОПРОИЗВОДСТВОТО НА ЦЯЛА ИЗТОЧНА- ДО ЦЕНТРАЛНА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ/ ТОВА АКО НЕ Е БЕЗУМИЕ, БЕЗХАБЕРНОСТ КЪМ ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА, КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ!

Когато Цецка Цвачева от Плевен дойде в София ,съпругът и бе назначен на работа в ,,Булгартабак" съвсем ,,случайно".Кой го назначи? Кой?

Класация:Първа класа,втора класа ,трета класа ,Цвъчка Цачева,Цвъки Тъщин и /Буда/ Бойко М.Борисов.

"Цачева е класи над другите"- хахаха, баси вица!!!

ЦАЧЕВА Е КЛАСИ НАД ДРУГИТЕ ПО ПРОСТОТИЯ - ДОЛУ ЦАЧЕВА

Само с една дума - тъпанар! Накърнявам доброто има на кого? Много добре знаете какъв е той.

Нема как Цачева на не е класи над другите! Та нали Партийният секретар на БКП-то е винаги над другите и това не се дискутира. Казал съм!

Имам право,но когато е за партията и правителството ТАЯ е готова да ме лиши от правата.Никога няма да гласувам за такъв боклук

Ето класацията: Цачева, Калфин, агент Иван, Трайков, Радев, Марешки, Дончева, Орешарски, ЖГанчев.

Ако спечели на бЕлотажа, но с гласовете на ДСП, има ли чалъм да се приспаднат техните гласове? И ако им се приспаднат гласовете може ли победата да стане ?

Aбе този не е баи х....този е баи ....простата

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ: Чл.6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. Чл.7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.

ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО! ЦЕЦКА! ТОЙ Е!

ГЕРБ СА КРАДЦИТЕ НА 21 ВЕК

Вижте какво правят в страните с мозък: "Властта в Литва поема партия, която до вчера имаше 1 депутат". Там пише, че народа е гласувал и избрал ново политическо лице, а не от статуквото! И очаква промените да се случат. Новите хора не са като старите, нали? А вие тук, бачики, глупаци, педали - само такова избирате, то и друго не ви с епредлагаше де .... Сега ви се предлага истински Генерал. Достигнал званието си по служебен път, на дело. Виждали сте го как управлява машина за милиони? Ако не сте - идете в Тубата! А виждлаи ли сте пастирката, бабуня дето ни я навират сега в лицето или някой друг от статус-кретените да може да прави нещо, да има някакво ходи, но не от вчера?Вижте какви слаботоковои ви предлагат! Сетете се, че това са амеби ичехълчета. Сами по себе си не могат нищо. Ще има един, който е проводник на някого и ще ги командва! До сега беше така! Още ли го искате? не искате ли да сте независими, макар и под нечие клрило, но независими, държащи на своето, защото знаят какво е то, могат нещо, правят нещо!? За първи път България има кандидат за пшрезидент, доказал се в обалстта си, човек с хоби и професия в едно! Достигнал сериозни резултати, САМ БЕЗ ПАРТИЙА ИЛИ ОЛГИГАРХИЧНО-МАФИОТКСА ПОДКРЕПА! Това е много! Много за нас, обикновените хора! Не се връзвайте, че го подкрепя БСП :) На него му трябват гласове, за да бъде издигнат и избран! Освен това, иам допирни точки, макар и от различен характер. Генерала е доказан българофил, а БСП са подпметки, приказащи за това. Но в случая върши работа. И за да с еспре злото, трябва мъж, а не подобието му - все едно дали е с пишк или с пола! :)

Вие, всички гербераси сте класи над останалите, умножени по себе си и повдигнати на квадрат! Като вас, няма втори на света! Речи, главатрю - по коя скала си ги мерите? За да разберем, поредната ти мъдра, самохвална мисъл ... И не забравяй! - По делата им, ще ги познате! :)

:)))))Щом мама Цеца,МАЙККАТА на нацията е класа,то е.....ба..ло си е майката на класата в България

БОРИСОВ БАБА ЦУЦА НЕ Е КЛАСА, А ЩЕ БЪДЕ ПОЗОР И СРАМ ЗА БЪЛГАРИТЕ, ЗАЩОТО СЛЕД НЕЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА НОСЯТ ЦУКАЛО, КАТО СЛЕД ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА, А ПЪК И С ТОЗИ ЗАВЪРШЕН РАБФАК, КОЙТО НИЩО НЕ И Е ДАЛ ПО-ДОБРЕ ДА СИ СТОИ У ТЯХ, НЕ НИ Е НУЖЕН ТАКЪВ РЕЗИЛ! ФАКТА, ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА, КОЯТО НЯМА НИЩО ЗА КОЕТО ДА СЕ ХВАНЕШ И ДА Я ЗАЩИТИШ, ЗА МЕН ЗНАЧИ МНОГО, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕЯ НЕ Я ИНТЕРЕСУВА СЕРИОЗНОСТТА НА ИНСТИТУЦИЯТА, А ТЯ ПРОСТО ИСКА ВИСОК ПОСТ, НО ЗА НЕГО ТЯ НЯМА ПОКРИТИЕ, НЯМА И МОРАЛ!

Няма морал,но аз съм я избрал.Сега задължително-марш към урните.

Е, няма такъв филм !!!! Какво може да каже човек, кандидатсвал в Симеоново за ДС и неодобрен ( все пак е приет за пожарникар за да продължи семейната традиция) за Цецка, която е завършила РабФак !?!?!? Пояснявам - в РабФак-а Партията изпращаше ВЕРНИТЕ кадри, които не можеха да изкарат на кандидат-студентските изпити поне 3.00 !!!! И ако Боко го направиха генерал заради заеманата длъжност то ген. Радев е достигнал до това звание по стълбицата на кариерата !!!! Бойко Борисов е абсолютен смехурко и въздъхар !!!! Тоя човек сигурно и руски език не знае макар, че беше задъмжителен !!!! Поне да беше предложил Данчето Фандъкова та не ни срами тетка Цецка !!!!! Голям срам ще да е !!!!

Само на думи и според платените "проучвания"! Иначе Цецка-струга и за лелка в ясла не става! Обидно е, че тиквата ни мисли са толкова тъпи колкото него!

И армията под чехъл - колко мъка има. ..Боже.

г-н Борисов,стига сте плашили с оставка.Този филм вече сме го гледали.Няма да пуснете доброволно кокала.А що се отнася до класата на Цачева,тя личи и от вида й ,и от поведението й ,и от езика й

Борисов май е убеден във фалшификацията на изборите, за да се изказва толкова смело. Само че изрода пак лъже. Доскоро разправяше, че ще има оставка ако не спечели на първи тур. Сега на балотаж. А преди няколко дни отказа да подаде оставка заради най-големия дипломатически гаф в новата ни история, защото страната щяла да изпадне в хаос. Борисов, стига си плашил хората и се дръж мъжки. При първия мандат избяга като плъх, сега да очакваме същото ли? Или пък я давай тая оставка най-сетне, преди да сме я взели ние. Не си политик и най-големия демократ, както се изкарваш, а мутра комплексар. Изчезни най-сетне!

другарят костинброд ще помогне на цецка да спечели още от първия път,гарантирано от цвък-цвък и буда

Еее, г-н Борисов, пак ни излъгахте! Нали щяхте да си подадете оставката ако ЦЧ не спечели от раз на първия тур?! Така се надявах! Уфф!

Очакваме с нетърпение оставкана на ББ!!!!!!!Крайно време беше!!!!

Тате, вярно ли е, че всяко семейство е като една държава? Да, вярно е! Тогава ти кой си? Президентът. Мама? Властта. Баба? ДАНС. А аз? Народът. На другия ден бащата е на работа, когато звънва синът му: Господин Президент, властта я взе друг президент, ДАНС спи, а народът се вълнува.

Самочувствие без покритие и арогантност.Това е Борисов. Цачева била с класа над останалите.Това сериозно ли?Защото в моите очи нещата не са такива. Откъде идва самочувствието на Борисов? Ами изглежда пак се разчита на гимнастики ала Костинброд.

До къде изпаднахме , маймуняци с тиквени глави да ни агитират че бялото е черно и ние да им вярваме!Дали ще успее Борисов да убеди поне един-двама?

Като е каси над другите, защо Цв.ЦВ. е постоянно с нея и почти той й прави кампанията. За един след обяд обикалят 4 - 5 населени места.А с колко коли се движат? За това искам да им се намалят субсидиите на партиите и да не им се дават по 40 хиляди за предизборна кампания. Като нямат пари, няма да обикалят. При тези посещения те изслушват ли хората или само дикламират заучените лафове и чао. Борисов да се огледа и да види кой води класацията. Ако не си подаде оставката, ние ще му я вземем.

Абе Простий защо ползувате кметовете по населени места , кметовете не бяха ли надпартийни?От къде на къде ще ползувате кметовете да ви правят предизборна агитация на митингите на кандидатката ви Цуци?

Ако Цачева е класи над другите, искам да знам къде мога да изхвърля българския си паспорт.

Тиквочи,края ви идва....

Цачева , сравнена с Трайчо Трайков е направо нелепа, а радев изобщо е смешно тъжен фарс !!! борисов знае, че Цачева е нелепост, обаче смята , че българският гласоподавател е идиот !!! бсп също знаят, че радев е фарс, но и те мислят българите за идиоти !!! комунистите са убедени, че българските цигани и турци също са идиоти !!! :(((

Tози педалбуда пак ли се появи,добре че никои не му обръща внимание,след изборите ще го забравят и даже кмета на симитли няма да го прави щастлив.

Лелее какво ще правим без Бащицата след изборите? Кой мъжкар ще ни пази и спасява от нашествениците и ще целува г. на Меркел и компания и кой ще трупа нови дългове за сметка на народа?

За пореден път се видя,че на този селски тарикат Нова телевизия му целува задника!Да ви е сладко!На тези,които избират мутрата също!Тя и без това България вече е Лайнария.

За пореден път се видя,че на този селски тарикат Нова телевизия му целува задника!Да ви е сладко!