Борисов: И ново правителство не може да ни изведе от кризата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви за "Хоризонт", че държавата е на дъното и дори следващото правителство не може да изведе България от кризата.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: И ново правителство не може да ни изведе от кризата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ ТИ ДАЙ ПО НЯКОИ ЛЕВ НИЕ ЦЯЛА ГОДИНА ЩЕ СИ ПРАВИМ ИЗБОРИ!!!ЩЕ СИ ИЗБИРАМЕ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ВЕЧЕ 25 г, АААА И ОНЕЗИ СЕДЕСАРИТЕ НЕКА И ТЕ ДОЙДАТ ПАК-НЯМА ЛОШО ТО ОТ БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ ОСТАНА !ВЗЕМЕТЕ НАПРАВЕТЕ НОВА КОНСТИТУЦИЯ ЧЕ ДА МОЖЕТЕ ДА ЗАЛИЧИТЕ КРАЖБИТЕ .ВКАРАЙТЕ И ЗА ЧУЖДИТЕ ПРАВА ЧЕ ТАЗИ ЗАЩИТАВАШЕ САМО БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ ! СЕГА НЯМА НИЩО!!!!ТЯ БЪЛГАРИЯ СИ ОТИДЕ!!!! НИЕ СМЕ В КРИЗА ОТ 25 г, БЕ МИЛИ!!!!!!

Коя криза бе Боце,ние сме у различни кризи-ти си у духовна,ние у материална?

Не ни трябваш,има кадърни и умни хора много са,ти си обирай крушите,не ни трябва водач към дъното,гьонсурат нахален!

Какво направи Борисов за 4 години: довърши магистрала Люлин с 25 км и част от магистрала Тракия, като чрез подставени фирми открадна половината пари от Европа.На Люлин в тунелите вместо бетон са поставяли гипсокартон и сега там непрекъснато се правят ремонти. И с тези магистрали ни се хвалеше сутрин и вечер. Какво не направи : не увеличи пенсиите ,заплатите и майчинските с една стотинка, но увеличи възрастта и стажа за пенсии, увеличи цената на токаи парното, назначи 40 000 близки до партията му в държавната администрация, издигна подслушването до държавна политика, полицеята преби невинни хора и т.н. Това ли мечтаете да се върне? Вие мазохисти ли сте бе хора?

Предлагам: Парламента моментално, в най-кратки срокове да приеме закон за задължително гласуване за ГЕРБ! Веднага след което да бъдат проведени парламентарни избори! Честито! Наздраве! За много години! Афери!

ТОВА ЧЕ ВСИЧКИ ИЗЛЯЗОХТЕ НЕСПОСОБНИ ДА СЕ СПРАВИТЕ ВИДЯХМЕ,РАЗБРАХМЕ И ПОЧУВСТВАХМЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ГРЪБ,КАТО НЕМОЖЕТЕ И НЯМАТЕ ИДЕИ КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ГОЛЯМАТА ДРИС...Я В КОЯТО НИ НАВРЯХТЕ,НАПУСКАЙТЕ И ДА ОСТАНАТ ДРУГИТЕ С ИДЕИ.ТАКА ПОНЕ ХОРАТА ЩЕ ГЛАСУВАТ И ГЛАСОВЕТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПО-ДОБРЕ.

От представените в момента парламентарни и извънпарламентарни политически субекти, единствено ГЕРБ е доказала че (може да) работи по европейски норми. Постига резултати и има някаква по-устойчива и стабилна политика. Само се надявам този път Бойко да си е взел поука и да не се изявява като Царя Слънце. А също така по-овреме да парира комунистическите провокации, които му спретнаха в началото на миналата година. И Бог да пази България от ДПС и БСП мърша!

Ако за теб да не плащаш извършена работа над 2 години, а после да искаш -10% отстъпка, да замразиш доходите на най-бедните, за да строиш за най-богатите, да летиш с държавни самолети за да поиграеш футболче, да не ходиш на работа 2 месеца хей така ... е европейско, то Бойко е твоят човек.

На фона на всичките грабежи и тотално объркване на държавата, които направиха ДПС и БСП, мога да ти отговоря - ДА, Бойко е моят човек!

да се не върнеш,стой си на инструкциите там,върти си мангизите от краденото и си живей,не се връщай повече в БГ

Едно е ясно: И ГЕРБ и БСП се оплетоха като пилета в кълчища. Естествено, за това не са виновни те, а народът който ги е избирал. Много ясно че нито едно правителство сега няма да оправи качамака, който забъркаха... ГЕРБ през последните си години на управление. В това число и последното, сегашно правителство. Като как вижда "великия" Борисов оправянето за една година само??? Извинявайте много, ама след войната 1944 г. дори комунистите не са успели да направят съществени поразии в България за една година само, тоя мушмул ми говори, че сега били направили поразии за една година... И Господ да слезеше на Земята, пак нямаше да оправи България. Трябва да се изринат всички комунисти - и от ГЕРБ и от БСП и ни трябват още 50 години за да заприлича България на страна членка на ЕС.

ново правителство не може но ти изроде можеш гад мръсна урод за тебе само куршум сретен излиза наскоро не те виждам бай бай

Ами като няма изход от кризата, за какъв гр.... се натискаш за властта, да обереш остатъците ли, едва ли......

Щом Бойко мисли така, то не ни трябва да бъде премиер отново. Трябва ни човек, който да има желание и умения да изведе България от кризата не такъв дето предварително бие тъпана, че нищо не може да се направи.

Боко вече се вижда в премиерското кресло и почна отсега с оправданията за това, че няма нищо смислено да свърши.

Чудя се как е възможно все още да има хора, които да му се връзват на този човек. Що за люде са !

Айде сега, нещо назад даваме, ами защо ще трошим пари за предсрочни избори, като няма светлина в тунела?

Айдее, Борисов вече дава отбой...Ако стане пак министър-председател вече не всяка втора, а всяка първа дума ще му е, че нищо не може да се направи, защото за всичко е виновно правителството на Орешарски. Еми тогава защо напира за властта, като смята, че не може да изведе страната от кризата? Отговорът е ясен - да начеше егото си, да се нагушка с пари и да издевателства над всички като диктатор.

Като не можеш да оправиш батака, защо напираш към властта? Да, всички виждат и съзнават проблемите в държавата, но ако не знаеш как да ги оправиш, значи не си полиик. Политик и политическа палтия не са формиравания на кръчмите, където всеки критикува, но никой не може да направи друго освен да си поръча още едно. Политик би трябвало да е човек с визия и идеи за по-добър живот на хората, които призоваваш да гласуват за теб. Как ще искаш да те изберат да управляваш, ако нямаш идеи, които да увлечат другите да те следват и да подобриш нещата? Айде стига бездарници да напират към властта! Моля, който иска вот от хората да бъде така добър да предложи програма за подобряване на живота и излизане от батака (а после и да я изпълни), а не такъв, който казва, че нищо не може да се направи. Защо иначе да гласуват хората за алтернатива, ако я няма дори и на обещания? СРАМ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

-баси самодоволната и тъпа мутра, какво излъчване само...

Защото той всичко може - шестокръкия буда.

Евала бойко на снимката си като бей гиби. По хубав не може и да си.Чакаме те да ни оправиш както оправи себе си.

Бока ясно е, че само ти си в състояние да оправиш нещата. Голем си! Дай да те изберем доживот да ни управляваш като оная кратуна в Северна Корея, па след това който има още сили леви десни към Терминал 2 и у свет.

и кой го казва - един неуспял бивш премиер-мутра, който ни вкара в този коловоз на безхаберието и наглостта, това е резултатът от неговото управление, което трябва да се определя като национална катастрофа и съответно прокуратурата да се произнесе, да дава обяснения, а не изявления.....

С голям интерест гледам как и чета как червенитечервенотиквеничета се гърчат като рибарски ..й.

джафкане, Джафи...:)

Мутрата е против Южен поток... значи, че играе за Турция и САЩ! Южен поток е стратегически за БГ и това е безспорен факт! Да дадем шанс на РБ и НФСБ да защитят БГ от мутрите и безродниците! Само патриоти ще възродят България! Но ще приложим твърди мерки срещу крадци и спекуланти!

Иво ти си голям глупак,и затова трябва да си гниеж ти и твоето семейство в кочината си.как не можахте да свикнете с това,че ония комунизъм няма да се върне.Все Бойко ви е виновен,бил прост,ако това е така то всички като теб са още по прости.

Егати зомбирания простак си

ОчевАдно е, че си герберист. По неграмотността ли личи.

Абе Митак ти прочете ли какво казва Вашият вожд?Нищо чудно да не можеш да четеш! Само неграмотни хора могат да се възхищават на тази нагла мутра!!!

Кой е тоя идиот на снимката? Маймун с вратовръзка, чудо невиждано.

Мръсните комунисти толкова ни забатачиха, че не може да бъде. Дано изгният в АДА!

Как да те забатачат, след като ти си си забатачен по принцип, герберунгел такъв!

ЧЕ ТВОЯТ БОЙКО ДА НЕ БИ ДА НЕ Е КОМУНИСТ. ОПАЗИЛ НИ БОГ ТОЧНО ОТ ТАКИВА, КОИТО ВЕДНЪЖ СА ОТ ТЕЗИ ВЕДНЪЖ ОТ ОНЕЗИ. ВИНАГИ С ПАРИ ИМАЩИТЕ

А, ето един от онези, които избират Б.Б. Моля, кажете защо го правите!

Гледам по новините че Цвинокио се изказва. Той нали е осъден? Що не е прибран?

Щото сме в булгаристан.

Гледам по новините че Цвинокио се изказва. Той нали е осъден? Що не е прибран?

Това го знаем... важното в момента е да вземете нещата в свои ръце, за да може да не стават все по- зле нещата

боко, олекваш! и да си имал подкрепата на народа, сега почваш да я губиш. вдигаше патаклами като някоя циганка до небето, гласуваха (или не) хората за тебе, а ти какво направи? нали уж трябва да сме енергиино независими, бе? какъв го дириш в уса да лижеш д*пета? когато стана време нещо да се прави, тебе никакъв те няма и даваш на заден. иначе много работиш в уса. за кои ли?

Бат' Боко, дорде още Маккеин ти набива канчето там в УСА-то, що не го питаш стряска ли се още на сън като чуе за оня изтребител - МиГ 15?

Айде сега започна да си връзва гащите още преди да е избран , та като го изберат ще започне да краде поголовно. Поне започна с пропагандата че сме на дъното.

Сигурен съм, че Борисов ще поведе държавата по правилния път и ще си стъпим на крака!

Пълни глупости. Това е най-големия некадърник и престъпник, който изобщо някога е влизал в българската политика.

ти да не си се побъркал. Сам виждаш че сега с това изказване се подготвя яката кражба

и аз мисля, че "застрахователят" от СИК и метамфетаминов бос - другара, комунист Б. Борисов ще почисти "турския кенеф", или поне ще пуска редовно водата, че то едни фекалии и миризми... не ти е работа!

Другарят Борисов е приятел на Ердоган и си изнася парите в Турция, където двамата развиват общи дейности.

Аргументи?

ЧУК

Тоя,върна ли се от америката ,или още му набиват канчето там?

Това е голям личен напредък на Мутрата. Публично си признава че е некадърник.

Със сигурност знам за едно правителсто на един банкянски идиот, което може да ни забатачи още повече.

И като изчетох този форум изводът сам се натрапи. Трол до трола, Кутев льо, глупак до глупака. Не виждат кафявото дъно на гащите на коалиционните БСП и ДПС, не виждат, че Орешарски се дави в потока южен, че анадолския пръст Сидеров заприлича на главната героиня от приказката за баба Яга, те с ББ се занимават. Вие така му се подигравахте цяла година, а той взе, че ви би на изборите и както е тръгнало, на следващите пак ще ви бие.

E толкова му е моженето,един гол да вкара,да се хвали до океана и когато трябва да се работи,ама не мога,то много тежко,те "комунистите" такива и почва да прилича на какво,май на пидал!

ТАКА Е С ТОЛКОВА МНОГО ИЗЛИШНИ МИЛИАРДИ ЛЕВА ВЗЕТИ ЗАЕМ КОЙТО ВЕЧЕ СА ПОТЪНАЛИ В СМЕТКИТЕ НА СТАНИШЕВ И ДОГАН НЕМОЖЕМ ДА ГИ ВЪРНЕМ ЗА ЕДНА ГОДИНА И ДА СМЕ ДОБРЕ СТАВА АКО ВКАРАТ В ЗАТВОРА СТНИШЕВ И ДОГАН И ИМ ЗАПОРИРАТ ВСИЧКИ СМЕТКИ И ИМОТИ КОЙТО НЕЗАКОННО СА ПРИДОБИЛИ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИМ

Особено от тази криза в която ни вкараха комунистите!

ТОВА Е ЯСНО, БСП ТОЛКОВА НА ДЪЛБОКО НИ ЗАРОВИХА, ЧЕ ТРУДНО СЕГА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ, А ТЪКМО БЯХМЕ ТРЪГНАЛИ ПО ДОБЪР ПЪТ

Някой и друг факт и сравнение, може ли?

Не искам комунизъм, но не искам и тиквизъм. Аман от този самодоволен и самовлюбен човечец

За какво тогава се напъва Бойко да стане премиер-щом не може нищо да направи при сегашното положение???

За да не се сгромолясаме в пропастта.

Боце да не ти е казал случайно къде ще ни сгромолясва,щом не е в пропастта.

вярваш ли си? боко е в уса, за да си договори комисионните и участието на негови близки фирми в разработването на шистовия газ. затова му беше и бързането да сваля правителство и затова не иска спешни избори сега. до есента цялата патаклама в украина ще е минало, южен поток спрян, пътят към властта чист... и гледаи как ще те забаламоса боко как е открил уникален начин да оправи страната с шистов газ... стои та гледаи, боли го х*я за народа

Моля?!? :)))

В момента, Борисов е в Щатите и е подложен на тежки процедури, с които неговите покровители се опитват да му вкарат в главата поне малко интелект. За извършването на тези процедури се използва разнообразен инструментариум къртачи, перфоратори, фунии, маркучи, бормашини, маткапи, чукове и тесли. Тече изключително напрегната и интензивна работа на три смени, като екипите са на границите на своите възможности. Резултатите от работата засега обаче са твърде незадоволителни, което се потвърждава от периодичните изказвания на Борисов. От тях може да се заключи, че засега няма съществен напредък вследствие на процедурите. Въпреки нищожните шансове за успех, експериментите продължават.

За съжаление е така, дано повече никога никой не гласува за партийки като бсп и дпс.

Заради тези идиоти от БСП и ДПс сега ще са ни нужни 20години за да достигнем до нивото в което Борисов ни остави

Да бе,ниво,я разкажи за нивото на Бочо,поизлъжи и ти,че може нещо да сме пропуснали,то освен лъжи ,друго нямаше,докато ни водеше надолу!

Вие в кое измерение сте?! Не сте в реалността ни.

Оплетохте се бе бате. Вече никой от вас не знае кой на кой бог да се моли. Слидващото правителство не може. Но НОВО правителство трябва да може! Некадърници проклети!!

Чудя се, защо тогава е необходим КСНС във вторник, след като няма оставка на кабинета Орешарски. Долни номерца с избори през Юли!!! Това е грубо нарушение на Конституцията на България. Моля г-н Плевнелиев да отложи КСНС до окончателната оставка на кабинета Оешарски. Всичко друго е само едни пушилки драги български граждани - тотална измама отново от ДС (БСП + ДПС). Този път номера обаче пред народа няма да им мине.

БОРИСОВ НЕ ИСКА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА???????? НЕ СТИГА ЧЕ ТОЯ Я НАПРАВИ ТАКА ,ЗА ДА СТИГНЕМ ДЪНОТО ,А СЕГА БЕГА , ГОРКИЧКИЯТ???? РЕФОРМАТОРИТЕ И ТЕ ИСКАТ КОКАЛА! А САМО КАКВА СГАН СА! ГРАБВАЙТЕ ТОЯГИТЕ - И КОЙ КЪДЕТО СВАРИ ПО ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ МИЛИОНЕРИ С НАШИ ПАРИ!