Борисов иска Сотир Цацаров да провери клевети на Бареков

Бойко Борисов изпраща писмо до главния прокурор Сотир Цацаров заради отправени "клеветнически твърдения от лицето Николай Бареков" пред Нова тв и агенция ПИК.

Обратно в новината

Коментари - Борисов иска Сотир Цацаров да провери клевети на Бареков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВР: "Документът" на Бареков за Борисов е фалшификат Дира, къде ви е новината

Интересни документи за Господин Генералът Дръг Дилър излизат на бял свят. Значи, имали сме си Министър Председател наркопласьор. Както се развиват нещата, отново ще ни е Министър Председател наркопласьорът. Какъв странен народ сме ние българите. Малък, но тъп!

ХУБАВО ИСКА БОРИСОВ, НО КАКТО ЗНАЕМ И ЦАЦАРОВ НЕ ИГРАЕ ОТ ОТБОРА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА, ОТ КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ. ДУДУКА СИ ГО ЗАСЛУЖАВА.

а бе кога забравихте управлението на Вожда, кога забравихте че, МАДЖО му би шамарите, кога беше охранител НА бай ТОШО?СТИГА ВЕЛИЧАЙТЕ СИКАДЖИЙСА.. ТО И ЗА МУТРА НЕСТАВА.....бил близо до народа, и Вие бъдете близо до него, вили в бояна, на черно,бяло море и ходете на ски в аспен.е тагава ще сте равни..................

НЕ само да го проверят, но и да го натикат зад решетките!

Крайно време е някой да озапти това лопчило Бареков!

След като изхвърлихме това подкупено правителство следва на направим и същото с цацара

Точно така! И аз искам Цацаров веднъж да си свърши работата като хората, да не претупва и прикрива нещата! Бареков да спре с измислиците!

Браво дано този път тая свиня цацарата си свърши работата не да прикрива Бареков като има обвинения срещу Борисов след като не са верни трябва Бареков да влезе в затвора за клевета

Бареков ако не се спре за тези негови лъжи може и в затвора да лежи.

Престъпника Борисов да не се прави на ощипана мома, а ако не иска да влезе в кауша да бяга при братя Галеви. Само той знае къде са, нали затова ги пусна да избягат.

този не е мутра, но някой го е наклеветил че е мутра

Бареков трябва да спре да подмята подобни безпочвени обвинения. Дано го застигне цялата тежест на закона.

Сбъркал е Бареков,Борисов не е бил агент на ДС.ТОЙ Е агент на ЦРУ,МИ-6,МОСАД,МИТ и на когото искате, само не и на България.

Боце кахърен си нещо,че и брадясъл!!!!!!!!!!!!!!!!!!

da кахарен е борисов какво ша я праи таз опоскана даржава от комунягите

Буда моли Прокурора на Републиката да го провери ? Странно ,нали той го направи прокурор и ние виждаме плодовете на съдебната система , защо Цв.Цветанов още е на свобода , никой не зачита закони щом стане известен , политик или е откраднал милиони!

Бате дума не обелва за банкера и Бесепееевски. Що тъй?

Що за самочувствие и нахалство трябва да имаш, за да изискваш от главния прокурор да ти стане личен адвокат?!

Ама това че Биби е престъпник от голям калибър и че е бивша мутра отговорна за нарко канали и ръководител на наказателна група, това всички го знаем. Явно само тъпите му избиратели още не са се светнали. За дудука няма какво да коментирам той е ясен - Яне Янев номер 2...

...за Бареков,тоя се занимава с клевети от както го познава народа и преди /като жОрналист/ и сега---ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПРОКЛИНА ТОЯ БАРЕКОВ, ЧЕ С МАФИОТСКАТА СИ ЛЪЖА, заедно с момата манолова и Станишев---спряха устрема на България да върви по европейски път, а БСП и ДПС---с лъжата на Бареков, не само я отпратиха за една трагична година ---в Анадола и Сибир, но и изчезнаха в небитието 4 милиарда !!! ДО КОГА г.Прокурор - тоя Бареков ще тормози България---видно е че би продал и жена си, и децата си , и майка си --стига да има кой да плати!?!? Време е да замлъкне и....МВР ли, Прокурор ли или някой друг....да се погрижи ... Стига тормоз!

Борисов, чрез съда докажи,че това са клевети! Винаги търсиш друг да ти свърши работата! Поръчковия Цацаров да изкриви разследването и да те изкара чист!? Да, ама не - престъпник си и всички го знаят,но няма правосъдие в Бг.!!!

ДОКАЗВА СЕ ВИНА,ТЪПАКО!!!

Няма да е лошо да го провери и не само за клевети! За много грехове има да си плати този субект!

Няма да е лошо да го провери и не само за клевети! За много грехове има да си плати този субект!

Няма да е лошо и не само за клевети да го провери... , има много грехове той!

Как ще му гила на Винету един фес.

Той има опит с фес. Носил е вече, и шаячно елече беше облякъл, и се возеше във файтон, седейки до кочияша, а отзад се возеше цар Симеон! Това е съвсем истинска случка!

И тиква с чалма е добро съчетание.

И руснаците и американците казаха едно време че човека(Боко) меко казано(дипломатически) е "свързан" с мафията(съответно и с ДС)... А Дудуков просто е от друга комуномафиотска(пак ДС) групировка и за това се бори за "кокала" :)

Чуйте червени онанисти.Вижте колко културно се изразявам ,а не направо да ви кажа чикиджии.Колкото и да се дерете по форумите бате ви Боко пак ще ви намаже ските и на предстоящите избори . Итози път съм сигурен че ще е с пълно мнозинство в парламента.

Да не вдигне кръвно обаче? Направил ли си е вече резервация в правителствена болница или пак ще се крие там в последния момент?

Чуй ме тъп "пидал" ,да не кажа педе.аст!Може да си сигурен само,че и да сте първа сила,пак ще върнете мандата , а още по-сигурно е ,че ще се надупите на Местан/Доган/!Ама виеи така сте свикнали да си въртите гъзо.вете ,така че,нищо ново няма да има!

Тоя още не е взел властта, а прокурори взе да си поръчва? Ми да обявят каква е тарифата публично, че в ЗСВ и НПК ясно е разписано кога се явява прокурор в заседание. За кво да давам пари за адвокат, като водя гражданско дело - направо прокурор си взимам. Баси наглия неграмотник.

ТИ СИ НЕГРАМОТНИК И СИ ЗАСЛУЖАВАШ СЪДБАТА - ДА ЛИЖЕШ И ДА ЛИЖЕШ И ДА ЛИЖЕШ....

Онзи от снимката, като го гледам имам чувството, че запек го мъчи над тоалетната чиния.

Абе,кой е този Бойко Борисов,за първи път го чувам.

Всички знаем кой е Бойко ама ти кой беше нещастна малка душице.

Е и кой е той?

А бе Борисов , да ти имам 'проблемите"... Ти остави Бареков и виж по-добре там как ще се "оправяш" с друг един твой "бизнес"колега и френд - дето го пускат от сръбския затвор ... , че се чува надалече как "наениците" дрънкат с "джелезото"...... май ще има и награда .. с над 5 нули...

Ама той Боко и сега си плаща на Сретен. Ти защо мислиш, че е още жив? Явно проблема е, че парите свършват като не е на власт. Затова наш Боко драпа да вземе властта. А на народа пробутва версията "обичам България". Ще го гръмнат Боко, той си знае защо.

big_uncle@dir.bg

Иха-а-а....кога?

Къде изчезнаха гербавите тролчета? ЦвЦвръцко, я провери защо толкова се мотаят със застъпването на смяна!

Жоро тъпото

Тъпият по рождение бил и мазник? Каква мръсотия!

Комунистите ги чака поредна голяма загуба на избори.Този път и аз ще гласувам за Бойко

И аз и аз,ама не за Бойко.

между двата ,,к.ра,, пардон ,,комунисти избираш по ,,големият,,!!!

...а-а-а-а...ъ-ъ-ъ-ъ...ма ти май си от мат"ряла, а?

абсолютно мнозинство цега ко ша праи костинбродската

Гербераст- комунистът на 21-ви век, тъп, но упорит !!!

Че откъде накъде Главният прокурор ще защитава интересите на мутрата от Банкя ? Като са клевети - има си съд и адвокати, гражданско дело се образува и се съдят ! Защо трябва да се занимава обществото с репликите на двама лумпени, които са били близки с пеевски и цветанчо василев ?

Не знам, ама ми намирисва лошо тука...В скоро време не е имало бомби и куршуми ...Свинете ще се стрелят скоро, помнете ми думата !

Всички бяхме сигурни,че ще има Костинброд 2.В основата на двата сценария е ненормалния Бареков умело подкрепян от разгонената кюстендилска кучка Мая Манолова.Аз питам Цацаров-Защо 1 година и 6 месеца прокуратурата мълчи и не казва нищо по случая.Отговора е прост и всички го знаем.Защото нищо послушната доганова прокуратура не може да докаже.До този момент психарката от костинброд не се включваще в компромати не се включвае защото се бореше за мястото на Станишев и ни обеща честна борба.След този шамар който и залепи послушния ляв електорат Мая вече влиза в истинската си кожа.Предлагам до изборите Бареков да бъде въдворен в лудница/където му е мястото/ и впоследствие да го последва и биткаджиката мая. Бойко спомни си че тази ужасна комбинация между двамата ти струваше на миналите избори 10%.Желаем ти здраве и дано устоиш на клеветите на тези ненормалници.Успех и Бог да пази България.

Абе,че не е редно дето мълчи,не е редно,но може да има и друга причина,която не се казва Мая.Знае ли някой.

Тия, които са видяли досието Буда, сигурни ли са, че отзад не са се били изтрили буквите -ла?

Всеки може да бъде представен като проект -малко връзки ...доста пари...агентурно минало и готово !!!При Бареков това е 100% вероятно!!!

Призовавам "Ловно рибарските дружества" - да изземат билетите и пушкалата на всички авджии, след като тази дива свиня продължава да се разхожда и рие из града и държавата и няма кой да я отстреля!

Ivan

Защо този нагъл наркотрафикант Боко Тиквата е на свобода!!!

Имаш ли доказателства че е наркотрафикант?

Пак ли прокуратурата ще употребяваме,или да се самоосъдим и вкараме в затвора?

Тихо пък ти с тия "доказателства: бе.. стана банален ..и на кого ще послужат ..на цацаратурата ли... дето е поръчана от партиите дето никоя на никого досега от политиците не е завела едно дело кат хората..или на съда.... пффф. ако ти трябва факти - напиши си на гугъл: "От червен бряг до Ирак отвори там сайтчето -и чети.. и не ми разправяй , че тия са БСП-ари , че ще ме разсмееш ..:))