Коментари - Борисов поиска червени линии срещу мигрантите | Днес.dir.bg

Борисов поиска червени линии срещу мигрантите

Лидерите трябва да начертаят червени линии. Ще влизат толкова мигранти, колкото можем да интегрираме.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска червени линии срещу мигрантите | Днес.dir.bg

Коментари

добре че сме аз и бойко, с АТВ-тата, да пазим границата

"Ще влизат толкова мигранти, колкото можем да интегрираме" - значи НУЛА! Тия животни не подлежат на интеграция. Наченките им на разум са тотално увредени от исляма, същата работа като при родните ни цигани - 1 на 10 000 става за нещо, другото е плява.

какво си пожелава, че да не му пуснат линия до Бакърената.

Като чета форума...и си измисля брей колко недоволство има и сега като се хванат..... България може и да се прочисти и промени....... Е да се..... Ама тия велики смелчаци и стратези извън форума са МИШКИ, които чакат за НЯКАКВИ трохи от гощавката на политиците..

А белите линии до КОЙ водят, а?

Вкарвай си толкова мигранти, колкото можеш да си отглежаш у вас!

Hе беше ли Жозеф Дол индивида които обарваше данчето фанъка и не знам как завърши изпепеляващата лубов между двамата?

"Ще влизат толкова мигранти, колкото можем да интегрираме." кои сте вие, дето ги интегрирате? Ти и Меркел ли? Или малко и Макрон?

Кое е най-ефективното преградно съоръжение срещу незаконното преминаване на границата? Ами то е известно още от преди "демокрацията" и се казва..... Браво, познахте - АК47.

Време е БСП да покаже на самодоволния диктатор ЧЕРВЕН КАРТОН

Писна ми от тоя. Само ИСКА,ИСКА,ИСКА ,А НИЩО НЕ ДАВА.Баси ненаситника. Няма ли някой смелчага да го СВЕТНЕ колко е жалък?

мутрите само вземат те никога не дават. Направи ретроспекция на демокрацията, която ни "радва" и до днес. Маркс; анцуг + бухалка= костюм"

Нищо няма да интегрираме. Трябва да убият Боклук Борисов. Трябва всички българи- просяци в София да отидат в къщата на тоя да живеят там. А след няколко месеца и просяци от други части на България. Накрая ще го питаме иска ли да му пращаме още просяци Българи и какво мисли за Мюсюманските Башибозуци, нападащи Европа.

Този до снимката на Бобо не е ли онзи дето потупваше по коляното една Бг политичка?

Нека позная политичката е данчето фандъкова. Познах ли?

ние не знаем какаво да правим с циганите, той ще внася и интегрира африканци и араби. хаповете!

Тунизииците БЯГАТ от 300 ЕВРА заплата вТунис а вьв Бьлгария е260 ЕВРА-510 Лева и как ши ги интегрираме

Ще интегрираме. Може, но само в с. Банкя.

.... "Ще влизат толкова мигранти, колкото можем да интегрираме." Европа не иска да интегрира България, той ще интегрира тунизийци, суданци, афганистанци и т.н. Заради власта тези лица преминават през държавата вземат лични карти срещу 5-6 х.лв. и си бият камшика..... Ще интегрираме парцалите и гуменките след тях, ама няма къде да се преработят и с това не сме готови.... едни приказки и обещания.... надмина оня от Трудовец отдавна.....

добри решения, за европа, за България и за света..

"Ще влизат толкова мигранти, колкото можем да интегрираме." Значи не трябва да влиза нито един!

Да предложиме на. ЕС как ,,успешно интегрираме циганите,, неграмотни,бедни,агресивни крадливи .Смешни и жалки сте управляващите,оправети си собствената кочина и тогава европейската

Аз пък недовидях и прочетох: "Борисов поиска червени ЛИЛИИ ЗА МАНТИЯТА СИ"

дираджиите, все повече заприличвате на клозетна медия, само дето предвид спецификата на електронния ви формат не ставате и за гъз папир. то бива четкане на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, но вие вече биете всякакви олигофренски рекорди. но бай ганьо е виновен, най-търпеливият и малоумен скот в галактиката. и да не забравите да отидете до избирателните секции. няма значение как ще гласувате, цвъко кривоглавият каунь, лауреатът на помощното училище за имбецили във вършец вече е надиплил протоколите за кабинет "прост човек 4". може и за гъби да отидете, жаагалите приятен ден не пропускат гражданското си право на вот. приятен ден.

ЕС харчи...26 милиарда евро за...мигрантите, рече Боко Тиквоча?!? Че то, ако това е вярно, по-добре да отварят всички граници и да пускат...безплатно арабели и тем подобни, няма смисъл да трошат пари на вятъра за глупости!!! Ама не им стиска, защото тази далавера не е за изпускане! Как ще се харчат парите на онези, които от сутрин до вечер блъскат, за да изкарат са себе си и семействата си, а също и заплатите на кауните в Брюксел и Страсбург, за да ги дават на някои, мнозина от които все още не са излезли от неолита??? Не е ли това дискриминация към всички онези, които блъскат, за да могат да имат нещо, за сметка на тези, които ще получат всичко на готово???

По въпроса за емигрантите: ако ЕС продължава да се ослушва и да се прави, че няма проблем, скоро ще има още напуснали държави!!!

е еднакво Боко, ама не е. Нито здравеопазването в България е като в Европа, нито социалното осигуряване, нито заплащането на труда. Народните Изгъзници си вдигнаха заплатите с триста лева, а моята благодарение на повишените здравни осегуровки падна със 7 лева. Кое бе ТИКВО е еднакво?

Две Глупости с главана буква , изречени от премиер, макар и неук в рамките на 5 минути- това наистина ми идва в повече. Първа глупост: "Трябват червени ограничителни лоинии срещу емигрантите..".. А бе, Тикво, нали ти обясняваше как трябва да ги приемем тези хора , защотото " знаете ли как ги колят там.." . Цитатът е твой отпреди 4 години. Естествено не си го измислил ти- втълпили са ти го докато са ти дърпали ухото в Брюксел Втора глупост: " Румъния е спокойна , защото ние си пазим границата..." За какво им е на емигрантите да ходят в Румъния бе, Тикво? Те и когато не пазехме границата, пак не ходеха там- просто пътят на Запад не минава през Румъния. Те нямат кой знае какво желание и тук да се застояват..

Тиквата си е Тиква ! Спите ли ????

Боже, боже какъв човек е избран да управлява България. Срам и пред света.

Всички еврочиновници са един дол дренки.

късно е чадо мандалото лопна

Декадата за интеграцията на ромите приключи ББ? Колко от тях интегрирахме или просто ги удвоихме,че да има все пак кой да ти гласува за ТЪП ЧОВЕК 4

Популизма е неизменно качество на диктаторите.

Борисов показва все повече управленски умения. Точно това е пътя. Така или иначе ни трябва работна ръка зашо да не се възползваме от милионите изтрадали от войната в Сирия хора. Така и за тях ще е добре и за нас. Те бягат от сатрапита Асад и Путлер и ще са мотивирани да работят и градат семейство в Европа. Много мъдър и управленчески подход.

Така или иначе ни трябва работна ръка зашо да не се възползваме от милионите изтрадали от войната в Сирия хора. ХАХАХАХАХА герберските тролове предлагат ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ от изстрадалия сирийски народ хахахахахахах който ви пише коментарите да върне парите

Борисов, не мога да те понасям. Нищо лично, не приемам типажа, чийто представител си. Но ако начертаеш "червени линии" по южната граница, под формата на 500 метрови минни полета, обещавам да гласувам за теб на следващите избори.

Евролидерите, явно здраво са го закъсали, след като са готови да приемат малоумни предложения от най-простия министър-председател в ЕС. Европедали, тоя човек собствената си държава не може да оправи, за 10 години управление я съсипа тотално, обезлюди и обезсърчи страната, едно пиле има повече мозък от него, тръгнали сте да му слушате глупостите.

контрабандист на бели линии поиска червена линия, честита баба марта!

защо ВЪОБЩЕ да пускаме мигранти ...направяете референдуми в цялото ес да видим кой народ ще е за !!! нямаме нужда от навлеци , че после да се мъчим и да ги интегираме ...ако немците имат нужда от работници могат да пуснат украинците ...да им дадат работни визи и готово...или сърбите ..само ЕВРОПЕЙЦИ могат да идват в ес...тях няма какво да интегрираме

Бойкоооо, ти колко цигани досега успя да интегрираш? Притова християни, с Български имена. И колко мюсюлмани мислиш, че ще успееш да интегрираш? Аз лично научих две мюсюлманки да пият ракия и да ядат свинско, не вярвам ти да успееш повече. Няма лошо, опитай се...

Взе ми думите от устата.

Скоро червена метла ще има, не линия.

Браво Борисов, ти си нашата "гордост"! И, къде каза, че е еднакво...??? Имаш на предвид - София, Париж, Виена, Берлин, Братислава...!!!! Цени, заплати, пенсии, инфраструктура, привличане на чужди инвестиции..., и все такива неща! И, от кой "спорт" си "обиколил" тези дестинации!! Знам, че език не знаеш, даже в много отношения и родния ти куца! Да не говорим, че седеше с един чадър пред Марая и ресторанта до х-л Славия, и чакаше да излезнат "падишасите", които да посрешнеш, и на които да отвриш вратите на колите! Или си смени хапчетата или доктора!

той за Банкя говори

Периода на пожарникаря преминава като червена линия през историята на България.

за спорта и Париж, даже вкарах и гола на Костадинов.....Боко ме кефи!

линия от автоматчици по границата. Тогава наистина "ще влизат само толкова колкото можем да интегрираме". А другите? Свети Петър да му мисли.

Благата вест от леля Гинка - откъм Прага, нещо закъснява..

Пожарникарю, има и други начини за самозадоволяване, освен лакърдиите за червените линии!

Бокич ма ти първо ще ги попиташ ли те дали искат да се интегрират? Второ понеже съм льош да те питам като навсякъде било еднакво що нашите младежи студенти, програмисти, млади лекари, медецински сестри, та дори и автомонтьори, водопроводчици и дърводелци не остават тука, а отиват там? Айде за програмистите разбрах, отиват явно да станат овчари, че имало голямо търсене на агнешко, а другите?

А нещо за Западните Балкани? Ааа, забравих, Юнкер казА, да не му извивам ръцете. Войнствената посредственост и простащина вече не е изключение, стана норма. Легитимиращите я евродеменции не уронват престижа на България, едва ли някога е имала такъв, уронват престижа на ЕС. Съюз на ценности, по Юнкер.

Колкото и да се стараеш, не можеш да обясниш на "лидерите на Европа" че си прав. Ти си от България, лоша страна, с лоши нетолерантни хора, които пишат на кирилица (а това само по себе си е почти престъпление). А като следствие, няма начин да обясниш на Меркел, че е една посредствена и упорита до безумие бабичка...немския народ трябва да и обясни това сам, но досега не успява.

от АНТРЕТО на Европа..

не, нее..! Дали хората ги е страх или не, няма никакво значение. Още по-малко значение има, дали и колко тикви попиват и разпространяват това внушение. Хората се намират физически и практически в конкретна ситуация на която, съвсем логично стават жертви. Не става дума за никакви чувства и никога не е ставало. Но пък, точно по този начин се дебилизират масите. Този е конкретен пример в реално време. ББ е просто поредният облъчен идиот, който несъзнателно разпространява заразата, вярвайки си, че бори болеста.

БСП искали телевизия да си правят. Много по-резонно е ГЕРБ да са първи с ТВ канал.По цял ден да гледаме и слушаме за успехите.Стотиците срещи на Шефа с европейски лидери.Похвалите и апломбите.Не само за червени линии.За газовите коридори,кохезията,интеграцията на Зап.Балкани.За жп връзки и магистрали.За целувките и преградките с Меркел и Юнкер.Да слушаме и гледаме напътствията и съветите на Бейко и Цветан към европейците.Да се въртят историко-биографични филми за детството,младостта и настоящето на Лидерите от ГЕРБ.Ще ми прави Йончева филм за Оградата....лъжа!ГЕРБ да направят филм,да стане ясно как изрядно си пазим границите с най-доброто телено съоръжение!Да се дават усмихнати,щастливи български европейци,с огромен нарастнал доход,вдигнати пенсии и детски,благодарни на Бейко и Цветан за непрестанните грижи на Партията и Правителството за всеки отделен човек,както изтъква др.Дол.

Коментари - Борисов поиска червени линии срещу мигрантите | Днес.dir.bg

Борисов поиска червени линии срещу мигрантите

Лидерите трябва да начертаят червени линии. Ще влизат толкова мигранти, колкото можем да интегрираме.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска червени линии срещу мигрантите | Днес.dir.bg

Коментари

добре че сме аз и бойко, с АТВ-тата, да пазим границата

"Ще влизат толкова мигранти, колкото можем да интегрираме" - значи НУЛА! Тия животни не подлежат на интеграция. Наченките им на разум са тотално увредени от исляма, същата работа като при родните ни цигани - 1 на 10 000 става за нещо, другото е плява.

какво си пожелава, че да не му пуснат линия до Бакърената.

Като чета форума...и си измисля брей колко недоволство има и сега като се хванат..... България може и да се прочисти и промени....... Е да се..... Ама тия велики смелчаци и стратези извън форума са МИШКИ, които чакат за НЯКАКВИ трохи от гощавката на политиците..

А белите линии до КОЙ водят, а?

Вкарвай си толкова мигранти, колкото можеш да си отглежаш у вас!

Hе беше ли Жозеф Дол индивида които обарваше данчето фанъка и не знам как завърши изпепеляващата лубов между двамата?

"Ще влизат толкова мигранти, колкото можем да интегрираме." кои сте вие, дето ги интегрирате? Ти и Меркел ли? Или малко и Макрон?

Кое е най-ефективното преградно съоръжение срещу незаконното преминаване на границата? Ами то е известно още от преди "демокрацията" и се казва..... Браво, познахте - АК47.

Време е БСП да покаже на самодоволния диктатор ЧЕРВЕН КАРТОН

Писна ми от тоя. Само ИСКА,ИСКА,ИСКА ,А НИЩО НЕ ДАВА.Баси ненаситника. Няма ли някой смелчага да го СВЕТНЕ колко е жалък?

мутрите само вземат те никога не дават. Направи ретроспекция на демокрацията, която ни "радва" и до днес. Маркс; анцуг + бухалка= костюм"

Нищо няма да интегрираме. Трябва да убият Боклук Борисов. Трябва всички българи- просяци в София да отидат в къщата на тоя да живеят там. А след няколко месеца и просяци от други части на България. Накрая ще го питаме иска ли да му пращаме още просяци Българи и какво мисли за Мюсюманските Башибозуци, нападащи Европа.

Този до снимката на Бобо не е ли онзи дето потупваше по коляното една Бг политичка?

Нека позная политичката е данчето фандъкова. Познах ли?

ние не знаем какаво да правим с циганите, той ще внася и интегрира африканци и араби. хаповете!

Тунизииците БЯГАТ от 300 ЕВРА заплата вТунис а вьв Бьлгария е260 ЕВРА-510 Лева и как ши ги интегрираме

Ще интегрираме. Може, но само в с. Банкя.

.... "Ще влизат толкова мигранти, колкото можем да интегрираме." Европа не иска да интегрира България, той ще интегрира тунизийци, суданци, афганистанци и т.н. Заради власта тези лица преминават през държавата вземат лични карти срещу 5-6 х.лв. и си бият камшика..... Ще интегрираме парцалите и гуменките след тях, ама няма къде да се преработят и с това не сме готови.... едни приказки и обещания.... надмина оня от Трудовец отдавна.....

добри решения, за европа, за България и за света..

"Ще влизат толкова мигранти, колкото можем да интегрираме." Значи не трябва да влиза нито един!

Да предложиме на. ЕС как ,,успешно интегрираме циганите,, неграмотни,бедни,агресивни крадливи .Смешни и жалки сте управляващите,оправети си собствената кочина и тогава европейската

Аз пък недовидях и прочетох: "Борисов поиска червени ЛИЛИИ ЗА МАНТИЯТА СИ"

дираджиите, все повече заприличвате на клозетна медия, само дето предвид спецификата на електронния ви формат не ставате и за гъз папир. то бива четкане на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, но вие вече биете всякакви олигофренски рекорди. но бай ганьо е виновен, най-търпеливият и малоумен скот в галактиката. и да не забравите да отидете до избирателните секции. няма значение как ще гласувате, цвъко кривоглавият каунь, лауреатът на помощното училище за имбецили във вършец вече е надиплил протоколите за кабинет "прост човек 4". може и за гъби да отидете, жаагалите приятен ден не пропускат гражданското си право на вот. приятен ден.

ЕС харчи...26 милиарда евро за...мигрантите, рече Боко Тиквоча?!? Че то, ако това е вярно, по-добре да отварят всички граници и да пускат...безплатно арабели и тем подобни, няма смисъл да трошат пари на вятъра за глупости!!! Ама не им стиска, защото тази далавера не е за изпускане! Как ще се харчат парите на онези, които от сутрин до вечер блъскат, за да изкарат са себе си и семействата си, а също и заплатите на кауните в Брюксел и Страсбург, за да ги дават на някои, мнозина от които все още не са излезли от неолита??? Не е ли това дискриминация към всички онези, които блъскат, за да могат да имат нещо, за сметка на тези, които ще получат всичко на готово???

По въпроса за емигрантите: ако ЕС продължава да се ослушва и да се прави, че няма проблем, скоро ще има още напуснали държави!!!

е еднакво Боко, ама не е. Нито здравеопазването в България е като в Европа, нито социалното осигуряване, нито заплащането на труда. Народните Изгъзници си вдигнаха заплатите с триста лева, а моята благодарение на повишените здравни осегуровки падна със 7 лева. Кое бе ТИКВО е еднакво?

Две Глупости с главана буква , изречени от премиер, макар и неук в рамките на 5 минути- това наистина ми идва в повече. Първа глупост: "Трябват червени ограничителни лоинии срещу емигрантите..".. А бе, Тикво, нали ти обясняваше как трябва да ги приемем тези хора , защотото " знаете ли как ги колят там.." . Цитатът е твой отпреди 4 години. Естествено не си го измислил ти- втълпили са ти го докато са ти дърпали ухото в Брюксел Втора глупост: " Румъния е спокойна , защото ние си пазим границата..." За какво им е на емигрантите да ходят в Румъния бе, Тикво? Те и когато не пазехме границата, пак не ходеха там- просто пътят на Запад не минава през Румъния. Те нямат кой знае какво желание и тук да се застояват..

Тиквата си е Тиква ! Спите ли ????

Боже, боже какъв човек е избран да управлява България. Срам и пред света.

Всички еврочиновници са един дол дренки.

късно е чадо мандалото лопна

Декадата за интеграцията на ромите приключи ББ? Колко от тях интегрирахме или просто ги удвоихме,че да има все пак кой да ти гласува за ТЪП ЧОВЕК 4

Популизма е неизменно качество на диктаторите.

Борисов показва все повече управленски умения. Точно това е пътя. Така или иначе ни трябва работна ръка зашо да не се възползваме от милионите изтрадали от войната в Сирия хора. Така и за тях ще е добре и за нас. Те бягат от сатрапита Асад и Путлер и ще са мотивирани да работят и градат семейство в Европа. Много мъдър и управленчески подход.

Така или иначе ни трябва работна ръка зашо да не се възползваме от милионите изтрадали от войната в Сирия хора. ХАХАХАХАХА герберските тролове предлагат ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ от изстрадалия сирийски народ хахахахахахах който ви пише коментарите да върне парите

Борисов, не мога да те понасям. Нищо лично, не приемам типажа, чийто представител си. Но ако начертаеш "червени линии" по южната граница, под формата на 500 метрови минни полета, обещавам да гласувам за теб на следващите избори.

Евролидерите, явно здраво са го закъсали, след като са готови да приемат малоумни предложения от най-простия министър-председател в ЕС. Европедали, тоя човек собствената си държава не може да оправи, за 10 години управление я съсипа тотално, обезлюди и обезсърчи страната, едно пиле има повече мозък от него, тръгнали сте да му слушате глупостите.

контрабандист на бели линии поиска червена линия, честита баба марта!

защо ВЪОБЩЕ да пускаме мигранти ...направяете референдуми в цялото ес да видим кой народ ще е за !!! нямаме нужда от навлеци , че после да се мъчим и да ги интегираме ...ако немците имат нужда от работници могат да пуснат украинците ...да им дадат работни визи и готово...или сърбите ..само ЕВРОПЕЙЦИ могат да идват в ес...тях няма какво да интегрираме

Бойкоооо, ти колко цигани досега успя да интегрираш? Притова християни, с Български имена. И колко мюсюлмани мислиш, че ще успееш да интегрираш? Аз лично научих две мюсюлманки да пият ракия и да ядат свинско, не вярвам ти да успееш повече. Няма лошо, опитай се...

Взе ми думите от устата.

Скоро червена метла ще има, не линия.

Браво Борисов, ти си нашата "гордост"! И, къде каза, че е еднакво...??? Имаш на предвид - София, Париж, Виена, Берлин, Братислава...!!!! Цени, заплати, пенсии, инфраструктура, привличане на чужди инвестиции..., и все такива неща! И, от кой "спорт" си "обиколил" тези дестинации!! Знам, че език не знаеш, даже в много отношения и родния ти куца! Да не говорим, че седеше с един чадър пред Марая и ресторанта до х-л Славия, и чакаше да излезнат "падишасите", които да посрешнеш, и на които да отвриш вратите на колите! Или си смени хапчетата или доктора!

той за Банкя говори

Периода на пожарникаря преминава като червена линия през историята на България.

за спорта и Париж, даже вкарах и гола на Костадинов.....Боко ме кефи!

линия от автоматчици по границата. Тогава наистина "ще влизат само толкова колкото можем да интегрираме". А другите? Свети Петър да му мисли.

Благата вест от леля Гинка - откъм Прага, нещо закъснява..

Пожарникарю, има и други начини за самозадоволяване, освен лакърдиите за червените линии!

Бокич ма ти първо ще ги попиташ ли те дали искат да се интегрират? Второ понеже съм льош да те питам като навсякъде било еднакво що нашите младежи студенти, програмисти, млади лекари, медецински сестри, та дори и автомонтьори, водопроводчици и дърводелци не остават тука, а отиват там? Айде за програмистите разбрах, отиват явно да станат овчари, че имало голямо търсене на агнешко, а другите?

А нещо за Западните Балкани? Ааа, забравих, Юнкер казА, да не му извивам ръцете. Войнствената посредственост и простащина вече не е изключение, стана норма. Легитимиращите я евродеменции не уронват престижа на България, едва ли някога е имала такъв, уронват престижа на ЕС. Съюз на ценности, по Юнкер.

Колкото и да се стараеш, не можеш да обясниш на "лидерите на Европа" че си прав. Ти си от България, лоша страна, с лоши нетолерантни хора, които пишат на кирилица (а това само по себе си е почти престъпление). А като следствие, няма начин да обясниш на Меркел, че е една посредствена и упорита до безумие бабичка...немския народ трябва да и обясни това сам, но досега не успява.

от АНТРЕТО на Европа..

не, нее..! Дали хората ги е страх или не, няма никакво значение. Още по-малко значение има, дали и колко тикви попиват и разпространяват това внушение. Хората се намират физически и практически в конкретна ситуация на която, съвсем логично стават жертви. Не става дума за никакви чувства и никога не е ставало. Но пък, точно по този начин се дебилизират масите. Този е конкретен пример в реално време. ББ е просто поредният облъчен идиот, който несъзнателно разпространява заразата, вярвайки си, че бори болеста.

БСП искали телевизия да си правят. Много по-резонно е ГЕРБ да са първи с ТВ канал.По цял ден да гледаме и слушаме за успехите.Стотиците срещи на Шефа с европейски лидери.Похвалите и апломбите.Не само за червени линии.За газовите коридори,кохезията,интеграцията на Зап.Балкани.За жп връзки и магистрали.За целувките и преградките с Меркел и Юнкер.Да слушаме и гледаме напътствията и съветите на Бейко и Цветан към европейците.Да се въртят историко-биографични филми за детството,младостта и настоящето на Лидерите от ГЕРБ.Ще ми прави Йончева филм за Оградата....лъжа!ГЕРБ да направят филм,да стане ясно как изрядно си пазим границите с най-доброто телено съоръжение!Да се дават усмихнати,щастливи български европейци,с огромен нарастнал доход,вдигнати пенсии и детски,благодарни на Бейко и Цветан за непрестанните грижи на Партията и Правителството за всеки отделен човек,както изтъква др.Дол.