Коментари - Кунева пише на Борисов: Пуснете Плевнелиев на дебати | Днес.dir.bg

Кунева пише на Борисов: Пуснете Плевнелиев на дебати

Независимият кандидат-президент Меглена Кунева написа открито писмо до премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, в което обвинява него и претендента на партията Росен Плевнелиев, че умишлено са отменили телевизионни дебати.

Обратно в новината

Коментари - Кунева пише на Борисов: Пуснете Плевнелиев на дебати | Днес.dir.bg

Коментари

На тази се познава по погледа, че е една изпечена лъжкиня.

Тая пък - ненаприказвала се. Дебати й се щат!

тази кукумявка да не призовава този шебек плевневлиев а да призове стефан солаков за да и затвори любовната уста!

кунева е най върлият комунистически крадец от бандата на царя....с червено потекло, направи всичко възможно да затворим атомните реатори...за да няма конкуренция френската компания строяща атомна централа в румъния...НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ - ЦИНИЗЪМ !!!

много сте сигурен, че хората ще гласуват против герб!!! надяваите се

Тая продължава да се натрапва!

за разлика от другите кандидати!

в бг всички са наследници на комунисти... но има наследници на комунисти мутри, интелигентни наследници на комунисти и административно грамотни такива... изберете сами за кого ще гласувате!!!

Да прав си. И интелигентните хора правят разлика. Просто тая не искам да я виждам и чувам!

да влезе в дебати с водещите по телевизия "СКАТ".

да я поканят в телевизия "Скат" да видим как ще се представи Велизар Енчев срещу нея. Би било интересно. И аз го гледам, но мисля, че само с плюене не става. Такъв плювач беше и Волен Сидеров, докато не стана подлога на Бойко в парламента.

не се изагайте с такива послания...досега къде беше кунева и с какво допринесе за България?

Кунева пише...ала бала ... сега Кунева нека чете: razkritia.com/98499/меглена-кунева-пари/

Само, като погледна публикациите - Жоро Илиев от отвъдния свят... ми става ясно, пък и на всички, колко е истина препратката ти!

Всеки ден е готова да задава тъпи въпроси и винаги ще бъде в ефир , това е прекрасна но безсмислена стратегия предвид , предателствата и на българските интереси до сега !

А твоя свекър комунист Иван Пръмов, е един от най-големите убийци-сатрапи на невинни хора след комунистическия преврат през и окупация от СССР през 1944 година... Каква рафинирана и мимикрираща мръсница е тази особа Кунева, която при това затри почти и АЕЦ Козлодуй... За това и е и малко крива и физиономията, както всичко у нея...!!!!!! Криво и фалшиво...

Пак ли се появи бе, психар? Аман от тебе!

е как да го пусне, бе Кунева. Та той ще се напикае от страх...

Нищо подобно, приятел! Хората, не тъпите разбира се, не гледат в миналото, а сега. Тая просто е предала Родината си. Не е само тя, далеч съм от тая мисъл. Но просто да ми се маха от очите.

Светльо Витков президент!

Светльо и Меглена на балотаж!

Тази как не я е срам поне малко. Снаха на комуняга а тя развява жълт байрак .Боже пази българия от такива фурнаджийски лопати.

Снаха на комуняга е била на времето - отдавна се е развела с Пръмови. Пък да кажеш че някой храни добри чувства към бившата си половинка... аз поне не познавам. Ама чукча писатель, чукча не читатель - нали!

Кунева пише на Борисов: Пуснете Плевнелиев на дебати Борисов до Кунева: пратих го да пази рекаторите в Козлодуй

Абе хора възмоожно ли е след двегодишното циркаджийско и безотговорно управление на ГЕРБ 30 процента да гласуват за тях,толкова много ли садо мазохисти има в България.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЛЕД КАТО НАЦИЯТА ПРЕЖИВЯ ГЛАДА ПО ВРЕМЕ НА АНДРЕЙ ЛУКАНОВ И ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА ПО ВРЕМЕ НА ЖАН ВИДЕНОВ. БСП ДА СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТ , ЗА ТОВА ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗЪБРАНЕНА, КАТО АНТИНАЦИОНАЛНА ПАРТИЯ???

това не означава че сегашните са безгрешни.

Не, възражения няма - всеки има право на мнение. Но имаме една молба: да вземеш да прочетеш останалите коме3нтари, пък може и да получиш просветление...

Лелйййй! Представяш ли си я тая да ни стане президент?!?!?! Ще покрием всички критерии за страна на идиотите!

Сега ще го отвържа, ама да не ми го ухапеш, че с тази крива захапка? Бате ти Боце кучкарчето

М.Кунева е единствения достоен кандидат.Няма алтернатива.Роско не искал ,ама го шляпнаха зад вратлето и запя друго.Оттатък ги карат да гласуват заради Ламбо та да спечели Калфата-плужек дето не става за президент.Някакви възражения?

дъртата безочлива комунистка вика на дуел малкото неопитно комунистче

Пич, ти не знаеш какво е комунизъм. лицата за които говориш за доведени братя на добрия капиталист Костов и Царя.....

Г-жа Кунева трябва да бъде съдена за национално предателство. Аргументите са очевидни: затворените блокове в Козлодуй, липсата на глава "Жизнено равнище" в договора за присъединяване на БГ в ЕС и тотална липса на защита на българският поребител от произвола на монополите и нечестните банки и търговци.

Много си зле Красимире, виж кой и кога е подписал за закриването на ядрените реактори! И за разлика от сегашните си написа домашното с което по-късно ни приеха в ЕС, а сегашните ахмаци не могат в един Шенген да ни вкарат, ама как да стане - ония говорят да се намали корупцията по високите етажи, а министъра на МВР не може да си докаже парите за няколко пикливи апартамента, та прехвърли отговорността на тъща си - е как ще влезе държава с такова ръководство в Шенген?

В дипломатическия протокол, обръщението в трето лице е твърде снисходително и тази молба се разбира така: "Пуснете домашния си любимец да потича."

Колко е начетена мадам йес...И какво като го вика?Той ще спечели,а тя ще увисне за пореден път.Научи се мадамата да си клати краката и не и се работи друго.Е,ама то мина комунистическия период в който други робуваха за вашия комфорт другарко Пръмова..Сега ще се наложи и да поработите...

Ако Меглена Кунева не стане президент, Господ да Ви е на помощ, братя българи. Всички се вайкате, че нищо не е наред в държавата ни, последен пример е провалът с Шенген. И пак не може да видите истината. Вие сте обречени да сте слепи. Загивате, братя българи. Загивате! Жалки нищожни братя българи. Жалки със своя жалък избор! Нещастни!

абе олигофрен, стой си в дупката, в която си се наврял, и не бери грижа какво ще правим без една комунистимеска уруспия

"Олигофрен" е диагноза ,ти си обикновен тъпанар.Естествено ,че М.Кунева ще спечели.За ужас на простите като тебе!

На тук пишещите ясно ли е че вече две години ДПС е извън власта и България се справя отлично без тях !!! После-ясно ли е кои влизаха в съюз с дпс ? Партии нисши духом ,но с висши политически и лични интереси- СДС,НДСВ,БСП . 20 години стигат под техния ботуш ! Сега дишаме свободно ! Особенно в смесените райони !

Бесепарите и царистите поне явно се коалираха с Догана, а не като Боко тайно. Да си прочел Бойко да е посегнал на някой виден депесар? То щеше да вкарва Етем в затвора, Доган също, ама накрая се оказа, че изобщо не ги закача! Даже и на Доган комисионните ги изкара законни! Смешна и жалка история!

от всички кандидати, само Витков и Мицов заслужават да получат екранно време :)

Съгласен съм, но нека това да става във времето за шоу предавания!

Дебат с Плявнялияв? Все едно от умрял писмо. Нито ниво, нито собствено мнение, да не говорим за гражданска позиция или политически възгледи, отсъстват съвсем ги няма. Само заучени комсомолски фрази и пози.

Ахаааа сега му заповядват на г-н Борисов... Твърде много си позволяват сякаш...

Ганьовци, дебатите са нещо абсолютно нормално и задължително във всяка демократична страна по света. Но уви в България се гледа с надсмешка на тях.

Оказа се че дебати ще има и по ТВ7 и по БТВ но Кунева никой не я кани а т и си пише писма на Борисов.Объркала се е женицата - простено и е.Де да знае как стават тези работи.

След като се почувства на тясно "бъдещия президент", вече се реши, че дебати ще има. Цялтата държавна и медийна машина се задейства да му излъска имиджа. Но ако има наистина избори, на тези дебати трябва да бъдат всички, и ако на теб ти харесва, че някой кандидат от тях не брои другия, значи си много зле. всички трябва имат еднакава възможност да се покажат, а избирателя да може да си избере. Но ти си взел своето решение, още преди да знаеш, че точно Плевнелиев ще е кандидата на ГЕРБ, защото толкова ти е акъла. И магаре да беше показано от бойко и магарето щеше да ти е фаворит.

Нали аз правя изборите, така че дебат ще има ако аз реша! И аз ще реша дали там да присъства и Кунева! Ма и с дебат и без дебат изборите вече съм си ги нагласил - стой та гледай! Вие си пускайте каквито искате бюлетини - в протоколите ще пише каквото кажа аз!

Че то на тези дебати само ще се види колко смешна е кунева.Защо се бута сама в огъня>?

Пък Бойко пише на Кунева - пусни ми и че го пусна.

роско от гоце делчев е страхливец,а и едва ли без разрешението на боса ще предприеме нещо сам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никакъв дебат с госпожа YES. Ako бяхме нормална държава - трябва да лежи в Сливен за договорите, които подписа при влизането в Евросъюза - АЕЦ, акциз върху горивата, субсидиите за селско стопанските прозиводители и т.н.

Напълно съгласен! Браво!

Г-жо Кунева, човекът просто не Ви брои за конкурент, така че осъзнайте го и се успокойте. Над Вас все още се носи сянката на онзи шебек Кобурготски и от нея няма спасение...

Такааа ли?! Ами когото "брои" за конкурент, с него да се яви на дебати. Просто, обаче, истината е, че Плевнелиев го е страх от дебати. Това е.

Рзбира се че Плевнелиев ще се срещне той е един прекрасен бъдещ президент !

Такъв "прекрасен президент" ще е, че без разрешение не смее да се изказва, да не би да сгреши и след това да му дърпат ушенцата. Какъв държавен глава ще бъде не ми е ясно.

Кунева не знае ли, че Плевнелиев вече няма и нужда от дебати, народа ще гласува за него!

Ами това не говори добре за народа.

1) Трябва да напишете "народът", а не "народа" и 2) ПО ТОЗИ НАЧИН (БЕЗ ДЕБАТ) ЩЕ ГЛАСУВА ЛУМПЕНАТА ЧАСТ ОТ ХОРАТА Т.Е. ОНЕЗИ, КОИТО КАТО ОВЦЕ БЛЕЯТ И ЖИВЕЯТ БЕЗМОЗЪЧНО!!!

Точно, Ваня! Само че няма да гласува народът, ами изборните резултати ще ги нагласи Цветанов! Тъй, че защо да се хаби Плевнелиев по дебати!

Това зомбираните хора са като лудите - нямат умора. Ти му казваш Иване, а той иска за к-ра да те хване, и не признава никакви доводи. П.С. Тази женица въобще не е заблудена, както някои твърдят тука. Тя много добре знае какво прави, защо го прави, и кой е "наблюдаващият й офицер -т.е. суфльор". Затова няма никакво притеснение да хлевоусти, фарисейства и нищо-говори, до степен , че сама почва да си вярва и иска и другите да правят същото. А това е вече прекалено...

В заблудите си Кунева/Пръмова бърза да си вкара прекрасен автогол. Каква президенша, я да каже, как си купи прескъп апартамент в Брюксел, с какви средства...и по какъв начин?

С пари ма, с пари! И с кредит - да не мислиш, че апартамент се купува само с дупе? Пък и дъртичка е за такива изпълнения. Виж обаче заплатата й, като комисар не беше малка и ако беше по-спестовна можеше да го купи и без кредит! И парите и се връзват за разлика от Цветановите пари за апартаментите!

Нека отиде Плевнелиев на дебат и после Кунева да си тръгне сн наведена глава

хеее да го пусне Борисов и да ви съсипе и в ефир ли?

Кунева, да не забравиш адапторчето за джи-ес-ем-чето. защотот за толкова години само това ти роди главата. И си тръгнала президент да ставаш. Хайде, взимай мотиката и на село, на нивата!

Първото, което е Борисов не държи Плевнелиев в клетка за да го "пусне" и второто което е Плевнелиев не е длъжен да ходи по тези дебати!

Коментари - Кунева пише на Борисов: Пуснете Плевнелиев на дебати | Днес.dir.bg

Кунева пише на Борисов: Пуснете Плевнелиев на дебати

Независимият кандидат-президент Меглена Кунева написа открито писмо до премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, в което обвинява него и претендента на партията Росен Плевнелиев, че умишлено са отменили телевизионни дебати.

Обратно в новината

Коментари - Кунева пише на Борисов: Пуснете Плевнелиев на дебати | Днес.dir.bg

Коментари

На тази се познава по погледа, че е една изпечена лъжкиня.

Тая пък - ненаприказвала се. Дебати й се щат!

тази кукумявка да не призовава този шебек плевневлиев а да призове стефан солаков за да и затвори любовната уста!

кунева е най върлият комунистически крадец от бандата на царя....с червено потекло, направи всичко възможно да затворим атомните реатори...за да няма конкуренция френската компания строяща атомна централа в румъния...НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ - ЦИНИЗЪМ !!!

много сте сигурен, че хората ще гласуват против герб!!! надяваите се

Тая продължава да се натрапва!

за разлика от другите кандидати!

в бг всички са наследници на комунисти... но има наследници на комунисти мутри, интелигентни наследници на комунисти и административно грамотни такива... изберете сами за кого ще гласувате!!!

Да прав си. И интелигентните хора правят разлика. Просто тая не искам да я виждам и чувам!

да влезе в дебати с водещите по телевизия "СКАТ".

да я поканят в телевизия "Скат" да видим как ще се представи Велизар Енчев срещу нея. Би било интересно. И аз го гледам, но мисля, че само с плюене не става. Такъв плювач беше и Волен Сидеров, докато не стана подлога на Бойко в парламента.

не се изагайте с такива послания...досега къде беше кунева и с какво допринесе за България?

Кунева пише...ала бала ... сега Кунева нека чете: razkritia.com/98499/меглена-кунева-пари/

Само, като погледна публикациите - Жоро Илиев от отвъдния свят... ми става ясно, пък и на всички, колко е истина препратката ти!

Всеки ден е готова да задава тъпи въпроси и винаги ще бъде в ефир , това е прекрасна но безсмислена стратегия предвид , предателствата и на българските интереси до сега !

А твоя свекър комунист Иван Пръмов, е един от най-големите убийци-сатрапи на невинни хора след комунистическия преврат през и окупация от СССР през 1944 година... Каква рафинирана и мимикрираща мръсница е тази особа Кунева, която при това затри почти и АЕЦ Козлодуй... За това и е и малко крива и физиономията, както всичко у нея...!!!!!! Криво и фалшиво...

Пак ли се появи бе, психар? Аман от тебе!

е как да го пусне, бе Кунева. Та той ще се напикае от страх...

Нищо подобно, приятел! Хората, не тъпите разбира се, не гледат в миналото, а сега. Тая просто е предала Родината си. Не е само тя, далеч съм от тая мисъл. Но просто да ми се маха от очите.

Светльо Витков президент!

Светльо и Меглена на балотаж!

Тази как не я е срам поне малко. Снаха на комуняга а тя развява жълт байрак .Боже пази българия от такива фурнаджийски лопати.

Снаха на комуняга е била на времето - отдавна се е развела с Пръмови. Пък да кажеш че някой храни добри чувства към бившата си половинка... аз поне не познавам. Ама чукча писатель, чукча не читатель - нали!

Кунева пише на Борисов: Пуснете Плевнелиев на дебати Борисов до Кунева: пратих го да пази рекаторите в Козлодуй

Абе хора възмоожно ли е след двегодишното циркаджийско и безотговорно управление на ГЕРБ 30 процента да гласуват за тях,толкова много ли садо мазохисти има в България.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЛЕД КАТО НАЦИЯТА ПРЕЖИВЯ ГЛАДА ПО ВРЕМЕ НА АНДРЕЙ ЛУКАНОВ И ФАЛИТА НА ДЪРЖАВАТА ПО ВРЕМЕ НА ЖАН ВИДЕНОВ. БСП ДА СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТ , ЗА ТОВА ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗЪБРАНЕНА, КАТО АНТИНАЦИОНАЛНА ПАРТИЯ???

това не означава че сегашните са безгрешни.

Не, възражения няма - всеки има право на мнение. Но имаме една молба: да вземеш да прочетеш останалите коме3нтари, пък може и да получиш просветление...

Лелйййй! Представяш ли си я тая да ни стане президент?!?!?! Ще покрием всички критерии за страна на идиотите!

Сега ще го отвържа, ама да не ми го ухапеш, че с тази крива захапка? Бате ти Боце кучкарчето

М.Кунева е единствения достоен кандидат.Няма алтернатива.Роско не искал ,ама го шляпнаха зад вратлето и запя друго.Оттатък ги карат да гласуват заради Ламбо та да спечели Калфата-плужек дето не става за президент.Някакви възражения?

дъртата безочлива комунистка вика на дуел малкото неопитно комунистче

Пич, ти не знаеш какво е комунизъм. лицата за които говориш за доведени братя на добрия капиталист Костов и Царя.....

Г-жа Кунева трябва да бъде съдена за национално предателство. Аргументите са очевидни: затворените блокове в Козлодуй, липсата на глава "Жизнено равнище" в договора за присъединяване на БГ в ЕС и тотална липса на защита на българският поребител от произвола на монополите и нечестните банки и търговци.

Много си зле Красимире, виж кой и кога е подписал за закриването на ядрените реактори! И за разлика от сегашните си написа домашното с което по-късно ни приеха в ЕС, а сегашните ахмаци не могат в един Шенген да ни вкарат, ама как да стане - ония говорят да се намали корупцията по високите етажи, а министъра на МВР не може да си докаже парите за няколко пикливи апартамента, та прехвърли отговорността на тъща си - е как ще влезе държава с такова ръководство в Шенген?

В дипломатическия протокол, обръщението в трето лице е твърде снисходително и тази молба се разбира така: "Пуснете домашния си любимец да потича."

Колко е начетена мадам йес...И какво като го вика?Той ще спечели,а тя ще увисне за пореден път.Научи се мадамата да си клати краката и не и се работи друго.Е,ама то мина комунистическия период в който други робуваха за вашия комфорт другарко Пръмова..Сега ще се наложи и да поработите...

Ако Меглена Кунева не стане президент, Господ да Ви е на помощ, братя българи. Всички се вайкате, че нищо не е наред в държавата ни, последен пример е провалът с Шенген. И пак не може да видите истината. Вие сте обречени да сте слепи. Загивате, братя българи. Загивате! Жалки нищожни братя българи. Жалки със своя жалък избор! Нещастни!

абе олигофрен, стой си в дупката, в която си се наврял, и не бери грижа какво ще правим без една комунистимеска уруспия

"Олигофрен" е диагноза ,ти си обикновен тъпанар.Естествено ,че М.Кунева ще спечели.За ужас на простите като тебе!

На тук пишещите ясно ли е че вече две години ДПС е извън власта и България се справя отлично без тях !!! После-ясно ли е кои влизаха в съюз с дпс ? Партии нисши духом ,но с висши политически и лични интереси- СДС,НДСВ,БСП . 20 години стигат под техния ботуш ! Сега дишаме свободно ! Особенно в смесените райони !

Бесепарите и царистите поне явно се коалираха с Догана, а не като Боко тайно. Да си прочел Бойко да е посегнал на някой виден депесар? То щеше да вкарва Етем в затвора, Доган също, ама накрая се оказа, че изобщо не ги закача! Даже и на Доган комисионните ги изкара законни! Смешна и жалка история!

от всички кандидати, само Витков и Мицов заслужават да получат екранно време :)

Съгласен съм, но нека това да става във времето за шоу предавания!

Дебат с Плявнялияв? Все едно от умрял писмо. Нито ниво, нито собствено мнение, да не говорим за гражданска позиция или политически възгледи, отсъстват съвсем ги няма. Само заучени комсомолски фрази и пози.

Ахаааа сега му заповядват на г-н Борисов... Твърде много си позволяват сякаш...

Ганьовци, дебатите са нещо абсолютно нормално и задължително във всяка демократична страна по света. Но уви в България се гледа с надсмешка на тях.

Оказа се че дебати ще има и по ТВ7 и по БТВ но Кунева никой не я кани а т и си пише писма на Борисов.Объркала се е женицата - простено и е.Де да знае как стават тези работи.

След като се почувства на тясно "бъдещия президент", вече се реши, че дебати ще има. Цялтата държавна и медийна машина се задейства да му излъска имиджа. Но ако има наистина избори, на тези дебати трябва да бъдат всички, и ако на теб ти харесва, че някой кандидат от тях не брои другия, значи си много зле. всички трябва имат еднакава възможност да се покажат, а избирателя да може да си избере. Но ти си взел своето решение, още преди да знаеш, че точно Плевнелиев ще е кандидата на ГЕРБ, защото толкова ти е акъла. И магаре да беше показано от бойко и магарето щеше да ти е фаворит.

Нали аз правя изборите, така че дебат ще има ако аз реша! И аз ще реша дали там да присъства и Кунева! Ма и с дебат и без дебат изборите вече съм си ги нагласил - стой та гледай! Вие си пускайте каквито искате бюлетини - в протоколите ще пише каквото кажа аз!

Че то на тези дебати само ще се види колко смешна е кунева.Защо се бута сама в огъня>?

Пък Бойко пише на Кунева - пусни ми и че го пусна.

роско от гоце делчев е страхливец,а и едва ли без разрешението на боса ще предприеме нещо сам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никакъв дебат с госпожа YES. Ako бяхме нормална държава - трябва да лежи в Сливен за договорите, които подписа при влизането в Евросъюза - АЕЦ, акциз върху горивата, субсидиите за селско стопанските прозиводители и т.н.

Напълно съгласен! Браво!

Г-жо Кунева, човекът просто не Ви брои за конкурент, така че осъзнайте го и се успокойте. Над Вас все още се носи сянката на онзи шебек Кобурготски и от нея няма спасение...

Такааа ли?! Ами когото "брои" за конкурент, с него да се яви на дебати. Просто, обаче, истината е, че Плевнелиев го е страх от дебати. Това е.

Рзбира се че Плевнелиев ще се срещне той е един прекрасен бъдещ президент !

Такъв "прекрасен президент" ще е, че без разрешение не смее да се изказва, да не би да сгреши и след това да му дърпат ушенцата. Какъв държавен глава ще бъде не ми е ясно.

Кунева не знае ли, че Плевнелиев вече няма и нужда от дебати, народа ще гласува за него!

Ами това не говори добре за народа.

1) Трябва да напишете "народът", а не "народа" и 2) ПО ТОЗИ НАЧИН (БЕЗ ДЕБАТ) ЩЕ ГЛАСУВА ЛУМПЕНАТА ЧАСТ ОТ ХОРАТА Т.Е. ОНЕЗИ, КОИТО КАТО ОВЦЕ БЛЕЯТ И ЖИВЕЯТ БЕЗМОЗЪЧНО!!!

Точно, Ваня! Само че няма да гласува народът, ами изборните резултати ще ги нагласи Цветанов! Тъй, че защо да се хаби Плевнелиев по дебати!

Това зомбираните хора са като лудите - нямат умора. Ти му казваш Иване, а той иска за к-ра да те хване, и не признава никакви доводи. П.С. Тази женица въобще не е заблудена, както някои твърдят тука. Тя много добре знае какво прави, защо го прави, и кой е "наблюдаващият й офицер -т.е. суфльор". Затова няма никакво притеснение да хлевоусти, фарисейства и нищо-говори, до степен , че сама почва да си вярва и иска и другите да правят същото. А това е вече прекалено...

В заблудите си Кунева/Пръмова бърза да си вкара прекрасен автогол. Каква президенша, я да каже, как си купи прескъп апартамент в Брюксел, с какви средства...и по какъв начин?

С пари ма, с пари! И с кредит - да не мислиш, че апартамент се купува само с дупе? Пък и дъртичка е за такива изпълнения. Виж обаче заплатата й, като комисар не беше малка и ако беше по-спестовна можеше да го купи и без кредит! И парите и се връзват за разлика от Цветановите пари за апартаментите!

Нека отиде Плевнелиев на дебат и после Кунева да си тръгне сн наведена глава

хеее да го пусне Борисов и да ви съсипе и в ефир ли?

Кунева, да не забравиш адапторчето за джи-ес-ем-чето. защотот за толкова години само това ти роди главата. И си тръгнала президент да ставаш. Хайде, взимай мотиката и на село, на нивата!

Първото, което е Борисов не държи Плевнелиев в клетка за да го "пусне" и второто което е Плевнелиев не е длъжен да ходи по тези дебати!