Борисов готов да работи и в правителство на малцинството

Бойко Борисов заяви, че е готов да работи и в правителство на малцинството, ако от ПФ изпълнят заканата си и оттеглят подкрепата си.

Обратно в новината

Коментари - Борисов готов да работи и в правителство на малцинството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

готов е да ни вкара във война ,заради дупене на САЩ и Турция....станахме мишена на .....

Да можете да работите с правителство на малцинството и както каэвате нека си иэбират да гласуват или не гласуват эа кабинета нормално е,но не бива да повтаряте гаврата която дянков направи с хората като увеличи годините эа пенсия да се увеличават с по 4месеца всяка година до 67 эаради реално беэрабтицата,вие го отчетохте като причина деянието на дянковонейковската подиграфка с хората и март месец им чухте гласа ,сега си малчите,и пак в същия месец ще стигнете март,реформата эапочва с ред сигурнос лек режим на патенти лиценэи условия сигурнос предскаэуемос че няма да бъдат обрани нашите домове работилници,това да мотивира хората и да эъаработим и напълним касата на държавата и пенсионните фондове с свежи пари,не да продължаваме да живеем с эаеми до кога стегнете се, не повтаряйте старите грешки съэдайте условия хората да не эаминават на терминал 2

Намирисва ми много сериозно на сделка с ДПС. Много ми стана странно що пък изключват от ДПС. Сега ми стана ясно, за да има кой да подкрепя ГЕРБ и това да уж да не е ДПС. Въпросът е каква е сделката, т.е. какво получава ДПС?

Гласуването за престъпници и мутри е престъпление - и кво праим сега в стила на тиквочо и турквочо

Боко никога в живота си не е работил, та и сега няма да проработи.

Бъркаш Бойко с Гей-Станишев.

бойко, Бойко ако стане правителство на малцинство си заминаваш нали знаеш! Аз съм гласувал за теб ама ми писна от СТРАХЛИВОСТТА ТИ! Като загине България загине! Що не отиде на нови избори бе СТРАХЛИВЕЦ! Стане ли правителство на малцинството и не си подадете оставаката на следващите избори без мен! Може и един глас да е но няма да е ваш! Аман от страхливост бе ГЕРБ! Управлявай като не става нови избори! България и с избори и без тях все е умряла! СТРАХЛИВЦИ! Правитлество на малцинството смешници!

Работливко! Работохолик е Борисов. Просто обича да работи!

хайде и борисов замина на дръвника!тези двамата депутати, златни ще му излязат.доганя не дава току тъй!винаги малко за много и по много като за последно!проблемс е че няма да "спаси" булгаря,както обещаваше,защото няма такиба качества,найо много да я забатачи както вимаги! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мноого сладко кафенце...

Това ще е най-успешната за българите ,коалиция,която ще измъкне България от червеното тресавище!

Къде видя успехите? Аз видях единствено колосален дълг, невиждан досега в цялата ни история!

Не си ли спомняш, че за подобен дълг се заговори още при предшестващия парламент!

За какво гласувахме,а какво на практика се получава?Пълно разминаване между управляващи и народа.Празни,високопарни приказки и пазарлъци не могат да напълнят болните и гладни стомаси.

Ние не сме гласували единно, а напълно разпопосочно, което не съм убеден, че е лошо! Едни за Атака, други за БСП, трети за ГЕРБ и т.н.

Върновен гаф ще бъде ,проваленият Бареков да бъде заместник на проваления ДС доносник,Каракачанов като кворум за правителството!ГЕРБ и РВ могат и без двамата!

Стига с това театро. Видяхме ви всички как бързичко и сговорно си нагласихте най-големите крадци за председатели на ключовите комисии на народното събрание. Ах какво папкане ще падне сега на гърба на хората.

"Когато дойдоха да ни предложат сътрудничество"- казва Борисов за ПФ. Защо ли си спомням, че Борисов покани другите партии на разговори за да установят допирните си точки за евентуално сътрудничество! Разликата е съществена!А неговото е едно общо политическо говорене...

Оставка на келявата коалиция, която едно говори, друго мисли и трето върши и пак лъже непрекъснато.

Потресаващо и безумно участие на Лукарски(мин.на икомомиката) в Панорама преди минути. SANCTA SIMPLICITAS ! --> О, свещена простота!

Гледах Панорамата. В същото предаване участваше и една от БСП. На нейния фон Лукарски беше интелектуалец!!! Опитай някой път да гледаш без червените очила, може да ти е от полза!

Ами добре,ясно!Борисов иска да каже че не приема аргументите на ПФ,независимо то фактите,уж да не го накажат от Брюксел !Няма достойнство да обясни защо го назначава точно в отбраната,приема безусловно съмнителна кандидатура,зад която стои определено лице,за когото излязоха данни за връзките му,а той бил непричьом,другите да се разберат!Ха да видим как,аджаба!

В България има служба, която се грижи за контраразузнаването. Фактите на премиера се предоставят от тази служба. Фактите от Валерката са за нас, форумниците!

тя тази служба кога работи!а номера на ф.д. и той ли е фалшив?е сякаш не знаеш нищо за мераците на турците,а за дпс изобщо!много си зле!

Ако народа не се вземе в ръце и да си избере свестни ръководители,които да милеят за него и държавата,добро не чака България.Не може само да се краде и да се чудят какви още заеми да се пресучат,а народа да затъва в калта и да вика ура.

Искат от мен да бъда ПО-ТИХА И МЪЛЧАЛИВА ,НО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА СЕКС ОХКАМ И ПЛАЧА ОТ РАДОСТ,ЧЕ НЕ МЕ ПРЕНЕБРЕГВАТ.

Два месеца вече след изборите - защо ДПС чак сега отстрани тези двамата от парламентарната си група? Ако някой се "сеща", да ме светне!

Не се правете на ни чул , ни видял. Всички преговори бяха театър. ББ е спокоен за управлението си, защото има безусловната подкрепа на ДПС, още преди да състави кабинет. Но не искаха от ДПС да покажат явно подкрепата си, заради избирателите на ГЕРБ . Ако ще и друг от коалицията да се отегли от властта, ББ пак ще управлява, уж с подкрепата на изгонените от ДПС. Голямо театро на гърба на народа. Дано Господ накаже всички и малки и големи престъпници, ограбвали, унизявали народа ни, работили усърдно за неговия ГЕНОЦИД и унищожаването на Родината ни!

Всичкото атакист и социалист, недоволно от получените резултати на изборите! Реванш ли желаете! Рано или късно, ще го получите. Имате ли някакви проблеми! Ами решавайте ги!

кви атакисти кви социалисти бе. Не виждаш ли какво остана от България, 2 милиона народ избяга, съсипано всичко ти ми говориш за партии.

С това арогантно мутренско поведение другарят борисов със сигурност ще стане единственият Български премиер, който два пъти е свалян от власт с камъни от народа ! Само че вторият път камъните може и да го уцелят, за да не се потретва ...

Много сте, силни сте! Абе ахмак, не знаеш ли, че десет хиляди човека не можете да се съберете! Преврат щели да правят! Ха-ха-ха!

че във Варна излязоха 40 хиляди! Ахмаклъка означава и забравяне, ще знаеш!

Интересно на коя партия е представител Ана Баракова ,избрана с хиляди гласове !

Лустрация и нови избори ,само на партии ,не на безпринципни коалиции.

И този се провъзгласи за еничар!Ашкосун!Пред Доганя глава скланя,а се мисли за бабаит!Глупак!

Май някой си е пил отново кафето, тоя път - тайно. Очевидно е, че Тиквата и Местан си правят алъш-вериша. Това правителство е на БОСТАН-а от самото начало (справка: гласуването за плоския данък). От миналото управление на Герберастката групировка, единственото което пострада беше барбекюто на Доган. Но не пипнаха с пръст цялата престъпна депесарска империя, дори я захраниха тлъсто като натъпкаха КТБ с държавни пари. И сега е същото. Разиграват ви някакъв дебилен татър. Наистина ли се хващате бе, хора?!?!?!

Да бе, повервахме ти!!!

как са фръцкаше, че ако няма реформи, няма подкрепа за правителството. И ква стана - всички казват, че в бюджет 2015 НЯМА заложени пари за РИФОРМИ!!! А БОЦКО ВИ пусна по стъргата с министерствата, В КОИТО ИМА КРЕЩЯЩА НУЖДА от реформи. С орязани разходи. А ти си мълчиш, Пръмовица са цупи, че няма ОБЛАСТЕН от нейната партия... И сега си трие и с вас суратя за проблемите с ПФ. Не, че не сте си си виновни за Касимчо и Корманчо. Той е непричьом и винаги готов ДРУГ ДА МУ ПЛАЩА ЗА МАСРАФА... А Лилито Отличничката ша си турга пак асфалто. За туй гласчетата ви за новио заем са гарантирани, нали така???

очаква Борисов при назначения Орхан ИСмаилов - на пъпа на държавните тайни и Слави Бинев - културтрегер?! Отиваме към нови избори, то само с плашене не става, трябва и акъл.

Не го подценявай - тиквата очаква някаква стабилност с ДПС зад гърба - иначе нямаше като Матросов да брани Орхан Исмаилов, иначе ще си развали достлука с фесовете! Но си е направил крива сметка - щом ДПС му е отзад, трябва да очаква "изненада" всеки момент...

Каква изненада може да е нещо очаквано с нетърпение и доставящо перверзно удоволствие.

"....те да си правят сметката, а не да правят глупости и след това да се оправдават"!? Почти едно към едно същите думи каза Борисов по времето на Орешарски - когато Герб играеше модерния танц "влез-излез"!

ревизя на имотното и финансово састояние на всицки политици,садии прокурори,идруги изроди ограбили и разрухили балгаря . не ни трябва парламехт а ни трябва хан крум. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гласуваш за РБ... получаваш мафиотска банда ГЕРБ-Боковисти ! Гласуваш за АБВ-Първанов... ..Банда ГЕРБ и мафиота Борисов . ... Гласуваш за НФСБ+ВМРО=ПФ ... плучаваш... Мутри .Отново . .. Гласуваш за ГЕРБ,,ъъъ ..Верно ли ?? ... АБВ+РБ+ПФ=ГЕРБ Вън мафиотите от властта !!!

Гласуваш за Атака, получаваш правителство на ГЕРБ и РБ!

Боклукът пак си напазари депутати!

Хм-м-м...и какво, казваш, има общо това с партията на Борисов? Да не си ял отровни гъби, дори и темата не си улучил...

какво точно е написал "Пейтш", но той много често няма връзка с главния мозък-работи само с гръбначния!

Вече можел да работи в правителство на малцинството. И без подкрепата на ДПС. Цирк. Да живеят баламурниците!

Странна работа как така точно когато ПФ оттеглят подкрепата си за кабинета и ДПС изключват двама депутати с които ББ прави мнозинство.100% напълно случайно е :)))

Няма случайности за мастиите!Политика на подмолността,но видимо прозрачна!

Бойко,на тоя пост няма да дочакаш да цъфнат лалетата:))върви си в Банкя и опъвай шланга на воля.

това не е коалиця а политицески бахи бозук!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трябва да преговарят реформаторите и патриотити, но не може да се прави компромис с честта и достойнството на български граждани. Това, че са от турски произход, не означава, че болката при тях е по-малка от подобна обида. Партията на Корман Исмаилов е алтернативна на ДПС. Естествено е, че много нейни кадри са произлезли от ДПС, както е естествено, че навремето много кадри на СДС бяха произлезли от БКП. Не е реалистично да се очква обратното, дори е наивно!

изобщо не си наясно с болката. Преговорите не вършат работа. Боцко си е направил сметката. После ако мислиш Каракачанов и Симионово за баламурници много се лъжиш. Това което твърдят и двамата е проверено. После цирка с ДАНС онзи ден не е безпричинен. Ако си забелязъл боцко рядко противоречи на Симионов и Каракачанов. Той и Славито се опита да се бъзика със СКАТ ама спря и несмее.

До кога ще заблуждават народа с тези зависими "независими"депутати?За всички е ясно,че ДПС диктуват какво да стане и на БСП,и на ГЕРБ и на Кунева, и на АБВ и въобще на всички.Дали явно или неявно,но това се вижда и с просто око.Няма нужда от този театър.Хубавото за народа си отиде с отстраняването на бай ТОШО.

Няма два месеца и се изпокараха.Ами като почнат да раздават европроектите живо месо ще хвърчи.Предният път беше лесно,делеше се на едно/така делят мутрите,това помнят от училище дели се най- лесно на едно/.Ами той и Първанов ще се расърди,нека се заговори за пари, ами бат Ваню,той с малко не се задоволява.Или ще се разтурят до Зарезан или ще падне едно крадене,кай както свари и кой както изпревари,ама нали е за доброто на нарада...

ВИЗАНТИЙСКИЯТ ЖЕСТ НА ДПС КЪМ ГЕРБ С ИЗКЛЮЧВАНЕТО НА ДВАМАТА ДЕПУТАТИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДЕН. БЪЛГАРИ, БОЙКО И ДОГАН ОТНОВО ПОДМЕНЯТ ВОТА НИ. НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ САМО Я УНИЩОЖАВАТ.

БОЛЕН МОЗЪК!

big_uncle@dir.bg

Това ли ти е диагнозата? Не е хубаво да я споделяш публично!

са първи другари отдавна. Още през 2005 двете партии се цункаха на местно ниво. Ама де ще видиш това като се крият.

" Всяка партия има право да прави това, което счита добре за себе си. " Този цитат изчерпва всичко . Най - доброто за себе си , не за някой друг . За нас не става дума .

това не е коалиця а политицески бахи бозук!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква е разликата между "патриотите" и Атака? В казаното от Симеонов за Сидеров или в казаното от Сидеров за Симеонов?

че пак ще ядем асфалт