Смъмриха Войнов заради снайперистите за шапа

На днешното заседание на Министерски съвет премиерът Бойко Борисов е поискал директорът на агенцията по храните Йордан Войнов да бъде наказан за изказването му, че в отстрела на полудиви крави в Странджа ще се включат снайперисти на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Смъмриха Войнов заради снайперистите за шапа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема е в това, че се оказва, че нямаме кого да пратим.Разчитайки на отминалата слава на СОБТ Войнов решил, че имаме снайпери, но се оказва, че нямаме и сега трябва да се замаже назряващия скандал.То и въртолет се оказа, че нямаме след като се разбра, че е поръчан и е пристигнал без носещ винт!!Но това е нормална практика за държавните поръчки.Най-добре е да пратят министър Младено да пуца кравите защото само за последната година си е купил ловно оборудване за над 200 000 лева от комплекс ВИП!

аз не разбрах но явно има упасност някоя крава да стреля по хората на боико тиквата ли ? не щото испращаме спецялните части та затова питам

бат Бойко да командирова Миро да ги отстреля тия крави дето ,,ръсят'' шапа в Странджа,че министъра е баш стрелец,нали си спомняте онзи глиган с който се фръцкаше в едно от поредните PR ТВ предавания Миро.И накрая вече сериозно, г-н Борисов вземи ги отстреляй тия двамата некадърници Найденов и Войнов ама гледай да не пропускаш,че много глупости сътвориха,то е ясно ,че със шапа няма да се спавят.А заедно с тях и много други търтеи от БАБХ,начело с Лилов

Няма ли най сетне Борисов да ги отстреля този министър и и.д. на БАБХ. То толкова поразии направиха за страната и народеца И, че направо не са за търпене. Само показност и хвалби: то не бяха стандарти, то не бяха изказвания за отговорности и заплати. На практика нищо - Куха агенция все още без пълен и точен бюджет, без съкращения на некадърни служители, без материално и техническо обезпечение, без желание за работа. Хаотично ръководене на институцията, бумащина не свързана с истинските цели, а само с показност за министър & сие. Но едва ли някой който следи кариерата на министъра е забравил на коя партия е отроче и как стана гл. секретар на бившето вече НВМС. С ДПС назад към славното минало. Бъдещето нека чака.

хора неразбирате ли,че всичко е едно шоу за пред народа?този премиер винаги се прави на изненадан,че нищо не е знаел и нищо не е чул!това са трикове и предварително подготвена игра!целта е да се задържи боико колкото може по-дълго и да се накарат хората да продължат да вярват в него докато се скапе страната окончателно.да предположим,че всичките тези номера се играят от бивши комуняги и дс бандити,добре така да е,но като гледам наказанията и реакциите на този ялов премиер ми се чини,че тои е съучастник в цялата тази комедия,няма шап има унищояване на българските производители откъдето и унищояването на хората които се занимават със животновъдство,откъдето следва печелене от внос,но докъде ще им стигне печалбарството след като останат само неграмотни и мързеливи цигани ,просто не ми е ясно.

Въпросния гелосан дребосък с високи токове,когато беше атаката срещу ,,Камарко"-акция ,,Дупетата",изрева,че някой е счупил стъклото на джипа му.Веднага Цвъцко се изцепи,че това е натиск срещу доблестните държавни служители,започна да се говори за охрана на въпросния фъстък и прочее...След два дни с половин уста съобщиха,че било хулиганско деяние и всичко се потули.А истината е следната-Данчо е бил с младо гадже на ресторант да разпуска.И бившия тъпкач на мацката го засича в заведението,вади щангата и му пръсва задния джам на джипа.Съответно мацката се сеща кой може да е,съобщава на ченгетата,те притискат бившия и и тоя си признава.И хоп-случая е разкрит.А,да -някой знае ли колко струва ръчния часовник на това момченце/лично аз съм чул за 5 цифрена сума/ и как си го е позволил с държавна заплата...

няма нищо чудно ако трябва да се използват снаиперисти, тук в уса се извуршва планов острел на елени и сурни, които живеят в кварталните гори и паркова, когато е нужно. кмецтвата наемат довроволци, като им проверяват разрешителните за притеяване на оружие, имат ли криминално минало, правят им тест какви стрелци са, които е-стрелба с малоцалибрено оружие с голям заряд и трябва да направиш 5 изстрела в десятката от 50 м, което за този вид цалибур и оружие е децка игра *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поредния гербаджийски глупак. Ловците имат достатъчно снайпери, някои от които по-добри от тия на МВР. Аман от евтини глупости! И управляват държавата за капак! Но то се вижда

Танковите ни бригади са закрити, неблагоприятните атмосферни условия не позволяват използването на слънчевата ни авиация, боеспособните ни сухопъни подразделения са на мисии в чужбина, горивата са скъпи е не можем да подвозваме боеприпаси за артилерията, фрегата плава към Средиземно море. С кравешката армия ще се справи сам нашият главнокомандуващ ловецът Гоце. А Наполеончо Войнов да се сложи в БЯЛА СТАЯ С ДВЕ ЛЕГЛА едното за него, другото за началника му Миро Дупето.

Обявиха ли фирмата която ще изнася мрежата като старо желязо към Испания? Аз предлагам за да ни излезе по-ефтино --- мрежата да не се монтира изобщо, а директно фирмите закупили мрежата за поставяне на границата, да я предават на вторични съровини. По този начин няма да има случайни фактори при "усвояването на инвестицията"

Може да е всякакъв, но има супер прическа !!! Браво. Да отвори какъв гел използва

страх лозе пази - мрежa българия пази :)))))))))))

тоз самоковски картоффф да сади картоф в самоков

и за тва не става

Няма ли кой да го отстреля тоя кретен Войнов? Говедо с говедо. Дивака му с дивак. Патроните ли свършиха?

Е това е ръководител Първанов на НЕК нямаше да го уволняват, а смъмри Трайков. Какво стана Първанов е уволнен, а Трайков излезе чист от скандала. Сега разпоредил на Миро да се скара на измисления шеф на БАБХ (все едно че у нас може американската агенция да контролира, макар, че де да знае човек при тоя посланик и това може да се случи) и какво става Миро го смъмрил ама няма да го наказва. Борисов или си мълчи или накажи и двамата министри иначе смях.

Че ги изтепаме безплатно - само тоя селяндур Войнов да поумнее - ама май - тц ...

Тука ,за тея кравоци ,си требе направо артилерия - в краен случай - поне оръжия за масово поразяване :))

Бутнете мрежата, сложете мрежата. Хората ще ги одерете за пари.Колко пъти трябва да ни използват ,като глупаци. Защо бутнахме клъона ? Защото поиска ЕУ .Защо правиме клъона ,защото пак искат Защото ги е ШУБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ от много работи..

кажете къде са да ги хвана и да глобиме собствениците да не излезе собственика някой министър само че тогава няма да ми се хващат да нямам главоболия

Как пък никой не се сети че ако кравите са болни от шап отдавна щяха да са измрели , а ако не са болни защо е цялата работа ?

Няма ли редактори някакви тук? Поне опитайте да избягвате тафтологията. Знам, че е трудно, но все пак моля да опитате.

Глупавото само се обажда.ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ.

Малоумник.Тоя не го ли бяха били ,пред нощно заведение? link

ти за лукова глава ли си там бре, тикво? все друг ти дриска в гащите и все нещо не си разбрал и някой нещо направил зад гърбината ти ! затова ли да ти плащат най-висока заплата бе?? накажи го с лице към стената и ръцете нагоре докато му кажеш да ги свали, идва един момент в който почва нетърпимо да боли...всичките ти служители така профилактично..

Тези ДЕСТЕ крави от ДВАДЕСЕТ години тормозат Странджа! Каакви бабини дивитини пак обяснявате??? Войнов И това го каза!

ама те "докторите" от Агенцията не са истински ветеринарни лекари, а просто едни некъдърни службари,които не различават крава от бик

като ги изненада един път отзад - ще се научат да ги различават:)

Абе тия от гроб ръсат котж за световно пари, нали немаше, а банкянски

ГЕРБ - гаф след гаф!!! Какво ли да очакваш от правителство ТИКВИ ?!

Пхахахахахааааа- лов на бизони в ... цирка !

УТРЕ ПРИ ПОРЕДНИЯ ПРОТЕСТ ДА НЕ ИЗКАРАТ СНАЙПЕРИСТИ И СРЕЩУ ОБЕЗУМЯЛИТЕ ОТ МИЗЕРИЯ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ?!?!?!

Може и танкове да изкарат, ако министър на МВР е Миро Дупето, а главен секретар Наполеончо Войнов.

Само внимавайте да не вземат полудивите крави да наемат снайперисти за вас

Танковите ни бригади са закрити, неблагоприятните атмосферни условия не позволяват използването на слънчевата ни авиация, боеспособните ни сухопъни подразделения са на мисии в чужбина, горивата са скъпи е не можем да подвозваме боеприпаси за артилерията, фрегата плава към Средиземно море. С кравешката армия ще се справи сам нашият главнокомандуващ ловецът Гоце. А Наполеончо Войнов да се сложи в БЯЛА СТАЯ С ДВЕ ЛЕГЛА едното за него, другото за началника му Миро Дупето.

Аз не мога да разбера какво лошо има да отидат снайперисти да изтрепят кравите след като са опасни и там хората не могат да се справят. Все едно в чужда държава се случва това :(

Ба ! Ама как-така да наказваш лице от ведомство дето трябваше да е вече закрито, бате Бобчо ?! ... Сега остава да кажеш че не си бил бил разбрал ...