Нинова: Борисов, до 48 часа се кандидатирайте за президент

Г-н Борисов, давам ви 48 часа да обявите личната си кандидатура за президент на България - такъв ултиматум отправи лидерът на БСП Корнелия Нинова към премиера.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов, до 48 часа се кандидатирайте за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от малоумници! Корнелио, що не си ходиш на село да копаш! Смешници!

проблема на неудачниците и комплексарите е, че винаги се взимат много на сериозно

Цитат от: 111 ( нерегистриран ) 16.07.2016 08:04 . Няма да се кандидатира Корнелке!щото бунаците ще го изберат,а кат президенти ням да мое да краде !а не е рекъл сега а не е тегли 15-20 милиарда евро и да си ги чопне!знае той къде е яслата!баш бакан- баш айдук!!!!!!!!!!! Не бъди толкова сигурен! Има един президент, който не се позлати, а стана златен направо!

О ГОСПОДИ! НЕ ДОПУСКАЙ ДРУГИ БКП/БСП ПРАВИТЕЛСТВА ИЛИ ПРЕЗИДЕНТИ През последните 25 години БСП управлява пет (5) пъти директно, а през останалото време индиректно. И петте пъти, когато БСП е управлявала със свой мандат резултата е бил пълна катастрофа. Това са - двете правителства на Андрей Луканов (1+2), - управлението на Жан Виденов (3), - управлението на Сергей Станишев (4) - управлението на Пламен Орешарски (5) Правителствата на - Димитър Попов (6), - Любен Беров (7), - Сакскобургготски (8) бяха доминирани отново от БСП, като резултатите не бяха по същество коренно различни. След 1989 България е управлявана от 11 правителства (плюс 3 служебни)! От тези 11 правителства 8 са на БСП или под контрола на БСП! Тоест всички кражби, издевателства и ограбване на народа с право могат да бъдат изискуеми от тези хора. Т.е. 80% от правителствата след 1989 са били на БСП, а БСП-чиновниците никога не са излизали от власта и винаги са дърпали конците на държавата! А следствието е, че от 11 правителства, само 3 имат пълен мандат! 8 биват преждевременно изритвани! Как да има развитие? Какъв е резултата? 26 години нищета и мизерия. Това са фактите. 26 години БСП! 26 години РАЗРУХА! 26 години МИЗЕРИЯ!

Толкова ни е писнало , че даже не се радваме на шоуто, което е просто долнопробно. Естествено, че няма да гласуваме нито за Вас , нито за Герб . Въпросът е : Кога най-после ще се появят достойни лидери за да мръднем поне крачка напред? Чакаме 25 години да се появи нашата партия - тази на достойните българи , необвързани с миналото, кадърни и честни хора ..и сигурмо още ще чакаме . А вие- двете страни- дето остана и майките си да продадете , сте национални предатели - защото задниците отдавна си продадохте на кого ли не !

Няма да се кандидатира Корнелке!щото бунаците ще го изберат,а кат президенти ням да мое да краде !а не е рекъл сега а не е тегли 15-20 милиарда евро и да си ги чопне!знае той къде е яслата!баш бакан- баш айдук!!!!!!!!!!!

искам да знам дали и става все оше на тая кака онааа работа? м?

Корнелче, от теб и Боко избирам теб! Кандидатирай се и имаш гласа ми - без пари, без кебапчета и бера. Просто си симпатяга!

Пълна комедия е Нинова! Да си бяха оставили авторитета Миков - някак по партийно щеше да бъде!

Малееееее! Борисов има перки, ама тази се е надула цялата......

Нинова все още е млад лидер. По равностойно е на другаря Станишев да се връчи партийно поръчение да се яви на избори.

мина в нелегалност,политбюро също.

С очила и розово,червило...

Cмешна , първична натегалка за власт , ако успее да се види сама отстрани и не е на успокоителни , ще трябва да се самоубие,толкова е жалка...!

26 години само дебили,марионетки уж управляват по света и у нас! Което и говедо да назначат за президент,нищо от него няма да зависи!Борбата е за лапачката и то голяма!За него и съпартизаните му!

преговорите за кандидат президент на лявите зациклиха , и корнелия реши да издигне кандидат на герб! по лесно е някак си , и по избираем ще е !

логично. днеска си от бсп, после в сдс, после лидер на бсп. се при лапачката. сега така, иска да захлеби и от герб.

Корнелия, Корнелия, преместих си го от единия в другия крачол... Кого ще плашиш, на кого ще даваш ултиматум? И знаеш ли колко ми дреме за твоя ултиматум? Я слез на земята, огледай се, виж около себе си изнемощяли старци, които крещят БКП, и се хвани да свършиш някаква полезна работа - дал Господ изоставени ниви, вземай мотиката и обратно във Врачанско. Аз ще ти помагам: Бате ти Бойко

виж,че най-накрая се взели и се родила партията БСП-ГЕРБАВА БЪЛГАРИЯ

Срещу жената от врачанско , гражданите за идиотско развитие да изправят Караянчева от кърджалийско,да погледаме малко идиотско шоу.

Ivo

Всеки гледа да се отърка у Батман барем си вдигне малко рейтинга.... Та и тая недоклатена буля! Буахахаххаха

Ех, Нинова... Първо да покажеш какво можеш, после се цели към високия пост... Ти май затова драпаше... Никак не те харесваме, ама никак!!!

И тази селянка вчера слезе от каруцата и вече се взема на сериозно, като се видят с малко власт и се забравят.

Девойко мари, хубава - други неща трябва да са ти приоритет, ако искаш да гласуват за партията ти.

какъв президен имахме само, не говоря за Желев, който се тгъркаляше по стълбичката на самолета, не говоря за жена му, която го предпазваше да не пие. пък Първанката - езици знае, ловец, играе Бридж - надали, ама знае голям шлем, педофил, любител на певачки, ама и строител - строи на синовете си хотели!!! Кой тук е крадецът?

що толкова много погрозня. Че е стара чанта - стара е. Ама като била кво беше - генералисимус - имаше и такъв на партията си кво си въобразява?

От мачкан лак,изработена...

Като знам БСП в предходните избори какви кандидати за президент и вицепрезидент имаха,направо чакам с най-голямо нетърпение кой ще да са им сега кандидатите.Чувствам,че пак ще ни развеселят.

БОЙКО ОТ ЧЕРВЕН СТАНА СИН , А КУРНЕЛИЯ ОТ СИНЯ СТАНА ЧЕРВЕНА А ПРЕДСТОЯТ ОЩЕ ТЕАТРИ ОБАЧЕ И ДВАМАТА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО , ЗА НИЩИЧКО , ДАЖЕ И ВОДА НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СИ СТОПЛЯТ - ТЪРТЕИ

Изказването на Цвета Караянчева най-много ми хареса! Направо кърти мивки! А че Боко ще направи всичко възможно за да се измъкне безнаказано от батака, в който е държавата е ясно на всички!

Нинова, хващай Борисов за ръчичка и до 48 часа да сте се изнесли на Луната!

Най-накрая на народа ще му писне от кражбите и лъжите на всички забатачили държавата след 1989 година и ще последна мощен шут по дирника им.Явно алчността и лицемерието на управляващите няма край.

Ле-ле, какво поведение! Да беше помислила за по-умен отговор, а не да действа първосигнално. Тя вече загуби! Столетницата да предложи кандидат, който е на светлинни години от Нинова.

писна ми от недоклатени женоря. Тази пък сама си признава че е такава - то не бяха закани за скоци и подскоци върху пожарникаря. Абре Боко сложи и го един да мирне.

Това е много нецензурно, нали! "Боло ще и го сложи"! Да, ама не...! Омекнал е!

тая ще затрие окончателно червената партия. То и не остана много - няколко пикливи старци. Верно има и младоци, но те се надяват на постове и са по комитети по градчета и градища

Състоянието на Бацето, след удара нанесен му от Нинова е тревожно. По сведения от съседи, светиня му е сполетян от скоротечен сюргюн и е осрал целия си двор(вкл. магнолиите)! Но и Нинова попрекали, така хората и кучетата си не бият!

Ако Пожарникарят Слънце се престраши и се кандидатира , много труден избор ни чака- ще избираме между лно и гно.

КУР-нелия - Драгойчева ръси ултиматуми наляво-надясно. Ръси бисери и простотии през жаркото лято на проклетия. Има нещо символично.Из България по села и градове плъзнаха заради горещината смокове и усойници.От "Позитано" 20 изпълзяха пепелянките и започнаха да хапят и плюят.

Ужасът? Тиквеници избират тиква-прецетент!

Айри Мурад - президент. Минка /жена му / - първа дама.

Айри Мурад - обединяваща личност на партиите ГЕРБ, РБ, ДПС.

Аман от прегрели и недоклатени другарки.

С тиквата са си направо лвсбийки! ЛГБТИ, нали?

Много му скача на Боко другарката Курнелия.По всичко личи, че си го харесва- то му се заканва, то шамари ще му шиба...Абе замирисва на латино сериал...

Ами като се харесват младите, да се вземат.

Кур-нилио, като лидер на БСП обяви ли кандидатурата на БСП???? Що те боли кандидатурата на ГЕРБ???? Нищо не ти дава право ултимативно да искаш от друга партия да обяви кандидатурата си за президент. Адио КУР-нелио, злобата и алчността са вредни, и се изплащат до 9-то коляно.... Честито, със сигурност ще те стигнат клетвите на цял народ.