Коментари - Борисов: Знаеше се, че ще пренасят дрога с български кораб | Днес.dir.bg

Борисов: Знаеше се, че ще пренасят дрога с български кораб

"Знаеше се, че ще се работи с български кораб, много неща се знаеха, но нямаше как да им кажем на моряците: "Бягайте от кораба, защото ще го хванат". Това каза премиерът Бойко Борисов по повод ареста на 21 българи на борда на наш кораб с кокаин в Испания.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Знаеше се, че ще пренасят дрога с български кораб | Днес.dir.bg

Коментари

Нагласена работа на много високо ниво. Никой от дребните няма и най малка представа. Всички, които търсят знание - знаят, че американците стоят зад това - те са най-големите играчи - управляващи големите търговци, посредством ЦРУ и т.н. Това е удар срещу България за дестабилизация, с/у управлението, иза да им се иска ПОМОЩ от техните служби. Затова ББ е знаел за случая.

Че как няма да се е знаело? Всеки по-едър наркотрафикант го е знаел това, а както знаем другарят Борисов е НАЙ-големият наркотрафикант в България от 15-20 години насам. Това е най-добре познатата държавна тайна. Дори го пише в Уикилийкс и е разсекретено на сайта им.

Ние на тоя Борисов му се чудим, досега такъв неглец не сме наблюдавали. Къде ли си мисли че ще се скрие след няколко месеца? На друга планета? Ние и парите ще му конфискуваме........

знаеше се но не са от твойте хора затова на въжето

Що за тъпо изявление??!!! Бил знаел, ама оставил кораба да бъде натоварен, заловен и цял свят пак да има за водеща новина, че БЪЛГАРИЯ Е ЕКСТРЕМНО КРИМИНАЛНА И БАНДИТСКА ДЪРЖАВА!!!!...Хей, момче, хайде в първи клас, да учиш "Аз съм българче"!

Джеф Щайн: Американска разузнавателна агенция е потвърдила за престъпното минало на Борисов

абе батмане от варна ще са моряците няма да са от село три кащи киостендилско или пак поярникари нали този град е морски и всички ние моряците носим валута на тази страна която ти така умело маниполираш ама ти и това сасловие искаш да затриеш с ненормалната си политика добре че работим в шужди компании с лоялни и нормални корабосопственици че оставим ли на теб и нас ще затриеш както всичко нормално в пази дарява аиде драпни още една магистрала сега от бело.

Язък, за Капитана на кораба и моряците! Те ще го отнесат! А, иначе, някой ако мисли, че такава мащабна контрабанда (160 млн. долара) се върши без участие на наши високопоставени властиимаши в момента, е наивник!

Организаторът на наркоканала е на снимката.

Този винаги всичко знае, защото добре управлява, включително и тези кораби и този вид търговия....

Поведението на нашата държавна мутра Борисов Асфалт Паша при този случай отново ни връща в онзи период от 23 годишната вакханалия на трупане на начален капитал, когато съществувахме в страх. Днес жънем резултатите от този процес -жалки, унизителни и опасни за нас и децата ни. Защото се оказа, че капиталистите ни - дълбоко криминални углавни типове, минаха границите ни и успешно сринаха престижа на държавата ни. В която освен милиционерите на ГЕРБ, мутрите и корумпиранитеуправници, живеят трудно и честни трудови хора като моряците на борда на този мафиотски кораб в морето. Сега заради изроди плащаме всички ние, овчето стадо, наречено народ. Това ли е демокрацията на десните реакционери? Такова насиране не сме виждали никога.

Знаел бил, още преди 10 години е знаел , ама си трае. Той да знае каквото ние знаем...

Кой знае дали някой от върха не е замесен....

този link дир.бг все повече ми прилича на жълт вестник абсолютна клюкарска история.и този министър-председател-боже пази BG

Момчета,чакам ви.Тук е много хубаво.

Още едно доказателство че Борисов никога не е бил полицай.Полицаите си умират с тайните които знаят.

Разбира се,че той никога не е бил полицай!Това ми казаха и полицаи,които ме спряха за проверка,преди няколко дни.Те казаха: той никога не е бил от нас и никога не е бил полицай!Това е изказване на ченгета!И те започнаха леко-полеко да проглеждат и да осъзнават истината!

emoll@

Бойко що не си дадеш телефона да ти звъннем че като гледам със социалните няма оправия, казват че от хазната трудно излизат пари , ма аз не съм солкова сигурен както служителите на социално , едната караше мерцедес , не знам колко е заплатата де ? ма ти можеш да я попиташ много елегантно така с финес де, че ги умееш тия хватки.А и когато вкрваме пари в хазната добр е, а сега когато имаме нужда няма а? Хайде да не идваме с палатките на паветата ? Ти си знаеш Айде и със Здраве И да не збравиш

Интересно, защо този глупак "съжалява" че са задържани точно варненски моряци. Дали пък ако бяха задържани моряци от Хасково, всичко щеше да бъде наред?:)

Сигурно съм от много тъпите, та немога да разбера,защо когато знаеш колко хора ще бъдат заловени и затворени за пренасяне на такива огромни количества кокаин, да не можеж да им кажеш:"Бягайте от кораба, защото ще го хванат".Мирише ми на нещо много гнило. Никакви държавни средства за тези съучастниците. Заслужават си го.Неможе да не знаят какво превозват.А ако не ги бяха хванали, представяте ли си .........

По Испанската телевизия са казали,че става дума за 5 тона,а не както тук се пише.

А то и Галабин не знееше кво носи е куфарите па сега е на топло.

Бойко знаел,че на кораба ще има дрога! Ами сигурно следвайки логиката тази дрога е и негова. Инак нещата би трябвало да имат друго развитие. Абе,Боковата мафия би Сицилианската.

тотално съм разочарован от подвеждащата и неточно цитирана,май,информация подавана ни до момента като някакъв турлю-гювеч.

От думите на мутрата, разбирам че операцията е следена от полицията.. до тук добре.. знаели са че некви бандюги са решили да позлват БГ кораб. До тук добре. От мутрата се разбира също че моряците не са знаели за това.. и е случайност до голяма степен че те са на този кораб. Това което тъпата мутра не осъзнава май е че заради си неква си полицейска статистика, в която случайно има замесени българи, сега пресата по цял свят казва - българите са трафиканти и на него не му пука Типична тъпа мутра.. да се маха веднага че ше взема гьостерицата веднага. Цветанов защо не е там. Защо пресата в испания не пише че българите са използвани и са били там само да си вадят хляба за едната заплата. Тъпа мутра!

Дойчин Дойчев притежаваше и потъналия в Азерско море кораб "Ванеса". може ли някой от ДИРа да посочи на картата, къде се намира това Азерско море?! Аз само ще им кажа, че в древността са му казвали Меотиското езеро, но днес не е Азерско! Глупаци и неграмотници, ако са завършили в последните 10 години, няма да се учудвам.

По-долу в темата пише. Сега го създават. При това управление.

Всички сте се захванали с Боко! Оставете го малко на мира. Защо никой не коментира собственика на кораба? Той бил ли е служител на ДС или ДА? А и колко години? Малко неудобни въпроси ама......!

Има причина за това което правим. Ако бе раздадено онова възмездие което беше обещано предизборно, можеше този да не е корабособственик. Но, не бе.

На основание чл. 119 от ЗСВ прокуратурата е длъжна да образува преписка за ползването на Еърбеса от бистршките и етрополските.Авиоотряда е към НСО, която е подчинена на президента/ който се прави в момента на глух/.Той не е частна собственост, няма право на търговска дейност и има точно определени функции.В случая има данни за престъпление по чл. 282 от НК.Прокуратурата да не се прави на кьорава!

Полетът е платен. Не се знае още колко струва, но вече е платен. И за Левски и ЦСКА нищо не пишеш, нали? А те май също са се возили са се возили с цел по-голяма сигурност, да не ги бият привържениците им.

Ако се съберем 20 души и дадем по 1000 лева можем ли да наемем Еарбъса до Варна да пийнем по едно и се върнем по живо по здраво. Има ли навити ?

Ако параходството се купи от гърци,става много зле.Гърците са тарикати.Най скапаните кораби,които видях,това са гръцките.Почти никаква поддръжка.Гърците доста често купуват кораби предназначени за скрап,правят им някакъв ремонт и ги продават.На някои гръцки кораби екипажите са в окаяно състояние.

+ тона наркотик на Български кораб с Български екипаж, вероятно натоварен на Българско пристанище няма начин да не е пуснат с протекцията на Премиера-Мутра. Просто няма начин да е художествена самодейност.

исках да напиша.

исках да напиша.

Не се кахърете, Лъвове-и-Лъвици! ... Смея да твърдя, че не-само аз-лично Ви/ви Разбирам. Много Сме, Адски Mного. И не-само у Нас. Хайде нататък !

Точете си "секирите" и клиновете САМОСИНДИКАЛНО, без парадиране. По "Skype" се обединявайте в малки "клетки". И когато дойде денят / DAY - "D", на ПАРАДЪТ НА ПЛАНЕТИТЕ, да покажем на чия страна сме. На страната на СВЕТЛИТЕ СИЛИ-ЗНАНИЕТО или на страната на невежеството - "СИЛАТА НА МРАКА". Сега трябва да схванем, в мрака на тунела на прехода в който сме попаднали по волята на Съдбата, в бърлогата на Базилиска, че излизането, ИЗХОДЪТ, е в САМООПОЗНАВАНЕТО. ВеРВАЙТЕ, СИЛАТА Е ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС. Взаимно да си помогнем, като всеки "препаше" острата си сабя на ума и да се съберем под знамето на СВОБОДАТА. "Либерта", на Ал Бано & Румина Пауър да ни бъде личен химн. /YouTube/ ... Свобода без никога вече да се плаче без теб каква самота докато усещам че живея аз ще живея за да имам теб!

Felicita !, Колега !

Журналиситите много често слагат едни объркващи заглавия. Така, че повече вярвам на цитатите. Не съм адвокат на бат Бойко, но не е казал нищо лошо човека. Не бързайте да плюете, тъпанари такива, а четете и мислете малко бе Мама му стара! Много лесно се плюе зад компа и много лесно е да очерниш и да се подиграеш с някой. Но лице в лице не бихте излезли срещу него, да го апострофирате и подиграете. Не, че ще ви направи нещо, а просто сте мишоци и се криете зад виртуалното пространство.

Вервай на цитатите бе! И цитати сме изписали по-долу.Не сме цитирали себе си.

Сърди се на журналистите, които за да се мазнят, повтарят дословно всяка поредна глупост на Бойко, а той сипе бисери, не ти трябват комици, пълни лудници и т.н. Абсолютен цирк:) На живо!

В заглавието се твърди, че моряците са предупредени, а в текста Великият казва :"...но нямаше как да им кажем на моряците". Ами на какво да вярва човек?! На Великият разбира се!!!

НА ВСИЧКИТЕ 21 МОРЯЦИ ДА ИМ ДАДАТ ДОЖИВОТНА, ДА ИЗГНИЯТ В ЗАТВОРА. НЕ ЗНАЕЛИ КАКВО ПРЕВОЗВАТ. ХАЙДЕ, ДЕ.

алоо възмутения.... шофиора на автобуса знае ли какво носят в джобовете си пасажерите?....защо моряците трябва да знаят какво има в контеинерите на кораба... като не разбираш не пиши глупости ...тъпанар... 1з години пътувам по корабите, никои не казва и незнае какво пренасяме ...ние работим там, да не сме митница че да знаем какво има в контеинерите.ние се грижим за кораба , да се движи и да пристигне на време от точка а до точка б

Незнем вече къде да се жалиме.Живея в гр.Банкя улица Връх Богдан успоредна на ул.Мусала.Та на ул.Мусала има живеещ съветник на ББ кой е все още незнаем.И това лято започна генерален ремонт на ул.Мусала -канализация,асфалтов път, рози и всякакви глезотии, а нашта улица остана във въздуха буквално ни пресякоха пътя към Иваняне ,без канализация и какво да кажеме реалност в действие.

Съветвам ви да мълчите ,щото щом е съветник на Боко лети на високо.

А как се пада от там..... От високо.

Бог Бойко вижда всичко, убедих се за енти път.

КАК ТАКА СТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАЛИ МОРЯЦИТЕ?!?!?! ........... НА ЧИЯ СТРАНА СТЕ ВСЪЩНОСТ???????????????

БМФ имаше над 100 кораба в добро състояние,носещи огромни печалби на страната.Сега почти всичко е разпродадено.Този кораб е строен 1987 год,наричал се е Бургас,впоследствие продаден на частна фирма,прекръстен на "Св.Николай"Частниците си гледат само печалбите.Тях не ги интересува друго.Хората нямат избор.Качили са се на кораба да изкарат някой лев.Екипажа не е длъжен да знае какво превозва един кораб.Тяхното задължение е да следят за машините,за успешното плаване по морето,за кораба.Има си други органи ,проверяващи товарите,най вече на пристанищата ,разни полиции да следят какво се товари.

Още първата година, милионите печалба на БМФ бяха дадени като заем на фирми от холдинга на приватизатора. Сега се чува, че параходството ще се купува от гърци. Ако това не стане, параходството ще стане един малък оператор на не повече от 20 кораба, но с много и ценни имоти.

Освен помощ за адвокат, ако моряците не могат да си го позволят, НИЩО ДРУГО не трябва да им се дава. Изключено е да не знаят какво се превозва. Задължително им е било обещано специално възнагреждение при успешна доставка. Сега да си носят последствията. И тъй като няма да ги съди подкупния български съд, ще си полежат доста години в затвора. Да имат време да помислят колко хора щяха да зачернят с тоновете кокаин. Ако питат мен, държавата трябва да не харчи НИТО ЛЕВ за подобни престъпници. В случая, ако съда ги признае за виновни, трябва дадените за адвокати пари да им се изискат след излежаване на присъдата. И спрете да плюете ББ за щяло и не щяло, защото ставате смешни. БКП на времето беше издигнала износа на наркотици до ниво на национален бизнес, връзващ валутния бюджет.

Ти не можеш да наричаш с такава лекота моряците - престъпници, без да си помирисвал море. По - нескопосан опит за защита на Борисов, тук от месеци не се е появявал. Моряците изпълняват каквото им се нареди. Те не са длъжни да знаят какво има в контейнерите, нито имат за задължение да проверяват съдържанието им. независимо дали контейнерът е претоварен на море или товарен в пристанище, не е тяхна работа да знаят какво има вътре в контейнера. Командването на кораба може и има съпътстващи документи за товара и знае какво пише в тях, но обикновено наркотиците не се съобщават. Ето защо, драги гербозащитнико, можеш веднага да си вземеш думите за моряците назад., защото такава защита е мечешка услуга поради неграмотността си и смехът който предизвиква.

Това, че някой не е помирисвал море, не значи, че не може да различи къде има престъпление и къде не. Това разбира се е работа на съда (слава Богу не българския) да реши дали са знаели или не, но няма здравомислещ човек, който да вярва, че не са знаели за наличието на 3 тона кокаин!!!Това да е не е вързоп, скрит в капитанската каюта! Знаело е цялото пристанище, всички български моряци, но тези са се полакомили и сега ще ревът, че са ангели небесни и ние всички ще плащаме на адвокати да ги защитатват! Дано да това да е за урок на други, които за пари са готови и собствената си майка да продадат!

"Изключено е да не знаят какво се превозва." "Задължително им е било обещано специално възнагреждение при успешна доставка." "Да имат време да помислят колко хора щяха да зачернят с тоновете кокаин." "..НИТО ЛЕВ за подобни престъпници." Да уточним. цитираното твърдения ли са или мнения, защото това е важно за - "подкупния български съд"

Абе...... Управляващите ги предупреждавали? В каква клоака живеем ? Напред към Шенген. Станишев е в играта!

Интересно, а един друг сайт пише:"Знаеше се, че ще се работи с български кораб, но нямаше как да кажем на моряците: "Бягайте от кораба, защото ще ви хванем", обяви във Варна премиерът Бойко Борисов по повод задържания кораб "Свети Николай", пътувал под български флаг с почти 3 тона кокаин. Като го знам Борисов, нищо чудно да е казал и двете неща. Впрочем ако един ден на народа му писне и въстане срещу правителството, вероятно Бойко ще е този който ще го поведе.

Това може да стане един път в историята, и то стана през 89г. когато бкп-върхушката направи преврат на Т.Живков.

ИЗГЛЕДАЙТЕ КЛИПЧЕТО: "Бойко Борисов в Германия - Господари на ефира / VBOX7" ВИЖТЕ КАК СЕ БОРИ БОРИСОВ С ПРЕСТЪПНОСТТА И КАК СЕ РАЗКРИВАТ 150 НЕРАЗКРИТИ УБИЙСТВА. МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НИ Е КЛОУН, А ДЪРЖАВАТА НИ Е РАЙ ЗА МАФИОТИТЕ.

Имаше тук един хроникьор на "Станишката" с 3 буквен ник. Къде го сега да ни каже как е било при руските възпитаници и съветските униформи и как сега?

Случайно някой от вас да забеляза, че изчезна новината за правителствения самолет и неизвестните топкоритачи от Бистрица. Има ли цензура у нас ? Моля ДИР да не трие съобщението.

Към всички, пренасящи кокаин: знаете кого да търсите за информация относно проверки

мирише на мутри

Не стига че му се отне една възможност да пререже лентата на нова българска линия за специални товари, ами и управлението му било виновно на пишещите тук.

Опитът ни е научил, че когато се знае за нещо толкова скъпо и опасно, знанията се продават. Явно тук става дума за премахване на конкурент или нещата са извън контрол, защото чужденците не продават информация.

"Корабът отдавна е следен и са предупреждавани моряците да не се качват на борда.." и - "Знаеше се, че ще работят с български кораб, много неща се знаеха, но нямаше как да им кажем на моряците: "Бягайте от кораба, защото ще го хванат", коментира премиерът. Кое от трите твърдения е вярното? Първото, второто или третото, че и двете не са верни, защото взаимно се изключват?

pompai

сигурен съм че журналистите изопачават и пренареждат казаното.

Дори и да е така, трябват доказателства за пълната ти сигурност, а освен това ние тук коментираме написаното. С гола вяра не става.

Аз пък съм сигурен , че Тиквата го е казал.. друг не може и да иска. Тъпанара си е тъпанар.

Отчаяни и обезверени българи безцеремоно ограбвани от собствената си страна какво им остава.Този геноциден стандарт е умишлено наложен от управляващите с протекцията на западните ни партнйори който им гледат сеира -тъи като народа се обезверява и това за родино изчезва,хората се отчаиват нито Господ нито Аллах помагат среущу продажните ни политици.

Коментари - Борисов: Знаеше се, че ще пренасят дрога с български кораб | Днес.dir.bg

Борисов: Знаеше се, че ще пренасят дрога с български кораб

"Знаеше се, че ще се работи с български кораб, много неща се знаеха, но нямаше как да им кажем на моряците: "Бягайте от кораба, защото ще го хванат". Това каза премиерът Бойко Борисов по повод ареста на 21 българи на борда на наш кораб с кокаин в Испания.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Знаеше се, че ще пренасят дрога с български кораб | Днес.dir.bg

Коментари

Нагласена работа на много високо ниво. Никой от дребните няма и най малка представа. Всички, които търсят знание - знаят, че американците стоят зад това - те са най-големите играчи - управляващи големите търговци, посредством ЦРУ и т.н. Това е удар срещу България за дестабилизация, с/у управлението, иза да им се иска ПОМОЩ от техните служби. Затова ББ е знаел за случая.

Че как няма да се е знаело? Всеки по-едър наркотрафикант го е знаел това, а както знаем другарят Борисов е НАЙ-големият наркотрафикант в България от 15-20 години насам. Това е най-добре познатата държавна тайна. Дори го пише в Уикилийкс и е разсекретено на сайта им.

Ние на тоя Борисов му се чудим, досега такъв неглец не сме наблюдавали. Къде ли си мисли че ще се скрие след няколко месеца? На друга планета? Ние и парите ще му конфискуваме........

знаеше се но не са от твойте хора затова на въжето

Що за тъпо изявление??!!! Бил знаел, ама оставил кораба да бъде натоварен, заловен и цял свят пак да има за водеща новина, че БЪЛГАРИЯ Е ЕКСТРЕМНО КРИМИНАЛНА И БАНДИТСКА ДЪРЖАВА!!!!...Хей, момче, хайде в първи клас, да учиш "Аз съм българче"!

Джеф Щайн: Американска разузнавателна агенция е потвърдила за престъпното минало на Борисов

абе батмане от варна ще са моряците няма да са от село три кащи киостендилско или пак поярникари нали този град е морски и всички ние моряците носим валута на тази страна която ти така умело маниполираш ама ти и това сасловие искаш да затриеш с ненормалната си политика добре че работим в шужди компании с лоялни и нормални корабосопственици че оставим ли на теб и нас ще затриеш както всичко нормално в пази дарява аиде драпни още една магистрала сега от бело.

Язък, за Капитана на кораба и моряците! Те ще го отнесат! А, иначе, някой ако мисли, че такава мащабна контрабанда (160 млн. долара) се върши без участие на наши високопоставени властиимаши в момента, е наивник!

Организаторът на наркоканала е на снимката.

Този винаги всичко знае, защото добре управлява, включително и тези кораби и този вид търговия....

Поведението на нашата държавна мутра Борисов Асфалт Паша при този случай отново ни връща в онзи период от 23 годишната вакханалия на трупане на начален капитал, когато съществувахме в страх. Днес жънем резултатите от този процес -жалки, унизителни и опасни за нас и децата ни. Защото се оказа, че капиталистите ни - дълбоко криминални углавни типове, минаха границите ни и успешно сринаха престижа на държавата ни. В която освен милиционерите на ГЕРБ, мутрите и корумпиранитеуправници, живеят трудно и честни трудови хора като моряците на борда на този мафиотски кораб в морето. Сега заради изроди плащаме всички ние, овчето стадо, наречено народ. Това ли е демокрацията на десните реакционери? Такова насиране не сме виждали никога.

Знаел бил, още преди 10 години е знаел , ама си трае. Той да знае каквото ние знаем...

Кой знае дали някой от върха не е замесен....

този link дир.бг все повече ми прилича на жълт вестник абсолютна клюкарска история.и този министър-председател-боже пази BG

Момчета,чакам ви.Тук е много хубаво.

Още едно доказателство че Борисов никога не е бил полицай.Полицаите си умират с тайните които знаят.

Разбира се,че той никога не е бил полицай!Това ми казаха и полицаи,които ме спряха за проверка,преди няколко дни.Те казаха: той никога не е бил от нас и никога не е бил полицай!Това е изказване на ченгета!И те започнаха леко-полеко да проглеждат и да осъзнават истината!

emoll@

Бойко що не си дадеш телефона да ти звъннем че като гледам със социалните няма оправия, казват че от хазната трудно излизат пари , ма аз не съм солкова сигурен както служителите на социално , едната караше мерцедес , не знам колко е заплатата де ? ма ти можеш да я попиташ много елегантно така с финес де, че ги умееш тия хватки.А и когато вкрваме пари в хазната добр е, а сега когато имаме нужда няма а? Хайде да не идваме с палатките на паветата ? Ти си знаеш Айде и със Здраве И да не збравиш

Интересно, защо този глупак "съжалява" че са задържани точно варненски моряци. Дали пък ако бяха задържани моряци от Хасково, всичко щеше да бъде наред?:)

Сигурно съм от много тъпите, та немога да разбера,защо когато знаеш колко хора ще бъдат заловени и затворени за пренасяне на такива огромни количества кокаин, да не можеж да им кажеш:"Бягайте от кораба, защото ще го хванат".Мирише ми на нещо много гнило. Никакви държавни средства за тези съучастниците. Заслужават си го.Неможе да не знаят какво превозват.А ако не ги бяха хванали, представяте ли си .........

По Испанската телевизия са казали,че става дума за 5 тона,а не както тук се пише.

А то и Галабин не знееше кво носи е куфарите па сега е на топло.

Бойко знаел,че на кораба ще има дрога! Ами сигурно следвайки логиката тази дрога е и негова. Инак нещата би трябвало да имат друго развитие. Абе,Боковата мафия би Сицилианската.

тотално съм разочарован от подвеждащата и неточно цитирана,май,информация подавана ни до момента като някакъв турлю-гювеч.

От думите на мутрата, разбирам че операцията е следена от полицията.. до тук добре.. знаели са че некви бандюги са решили да позлват БГ кораб. До тук добре. От мутрата се разбира също че моряците не са знаели за това.. и е случайност до голяма степен че те са на този кораб. Това което тъпата мутра не осъзнава май е че заради си неква си полицейска статистика, в която случайно има замесени българи, сега пресата по цял свят казва - българите са трафиканти и на него не му пука Типична тъпа мутра.. да се маха веднага че ше взема гьостерицата веднага. Цветанов защо не е там. Защо пресата в испания не пише че българите са използвани и са били там само да си вадят хляба за едната заплата. Тъпа мутра!

Дойчин Дойчев притежаваше и потъналия в Азерско море кораб "Ванеса". може ли някой от ДИРа да посочи на картата, къде се намира това Азерско море?! Аз само ще им кажа, че в древността са му казвали Меотиското езеро, но днес не е Азерско! Глупаци и неграмотници, ако са завършили в последните 10 години, няма да се учудвам.

По-долу в темата пише. Сега го създават. При това управление.

Всички сте се захванали с Боко! Оставете го малко на мира. Защо никой не коментира собственика на кораба? Той бил ли е служител на ДС или ДА? А и колко години? Малко неудобни въпроси ама......!

Има причина за това което правим. Ако бе раздадено онова възмездие което беше обещано предизборно, можеше този да не е корабособственик. Но, не бе.

На основание чл. 119 от ЗСВ прокуратурата е длъжна да образува преписка за ползването на Еърбеса от бистршките и етрополските.Авиоотряда е към НСО, която е подчинена на президента/ който се прави в момента на глух/.Той не е частна собственост, няма право на търговска дейност и има точно определени функции.В случая има данни за престъпление по чл. 282 от НК.Прокуратурата да не се прави на кьорава!

Полетът е платен. Не се знае още колко струва, но вече е платен. И за Левски и ЦСКА нищо не пишеш, нали? А те май също са се возили са се возили с цел по-голяма сигурност, да не ги бият привържениците им.

Ако се съберем 20 души и дадем по 1000 лева можем ли да наемем Еарбъса до Варна да пийнем по едно и се върнем по живо по здраво. Има ли навити ?

Ако параходството се купи от гърци,става много зле.Гърците са тарикати.Най скапаните кораби,които видях,това са гръцките.Почти никаква поддръжка.Гърците доста често купуват кораби предназначени за скрап,правят им някакъв ремонт и ги продават.На някои гръцки кораби екипажите са в окаяно състояние.

+ тона наркотик на Български кораб с Български екипаж, вероятно натоварен на Българско пристанище няма начин да не е пуснат с протекцията на Премиера-Мутра. Просто няма начин да е художествена самодейност.

исках да напиша.

исках да напиша.

Не се кахърете, Лъвове-и-Лъвици! ... Смея да твърдя, че не-само аз-лично Ви/ви Разбирам. Много Сме, Адски Mного. И не-само у Нас. Хайде нататък !

Точете си "секирите" и клиновете САМОСИНДИКАЛНО, без парадиране. По "Skype" се обединявайте в малки "клетки". И когато дойде денят / DAY - "D", на ПАРАДЪТ НА ПЛАНЕТИТЕ, да покажем на чия страна сме. На страната на СВЕТЛИТЕ СИЛИ-ЗНАНИЕТО или на страната на невежеството - "СИЛАТА НА МРАКА". Сега трябва да схванем, в мрака на тунела на прехода в който сме попаднали по волята на Съдбата, в бърлогата на Базилиска, че излизането, ИЗХОДЪТ, е в САМООПОЗНАВАНЕТО. ВеРВАЙТЕ, СИЛАТА Е ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС. Взаимно да си помогнем, като всеки "препаше" острата си сабя на ума и да се съберем под знамето на СВОБОДАТА. "Либерта", на Ал Бано & Румина Пауър да ни бъде личен химн. /YouTube/ ... Свобода без никога вече да се плаче без теб каква самота докато усещам че живея аз ще живея за да имам теб!

Felicita !, Колега !

Журналиситите много често слагат едни объркващи заглавия. Така, че повече вярвам на цитатите. Не съм адвокат на бат Бойко, но не е казал нищо лошо човека. Не бързайте да плюете, тъпанари такива, а четете и мислете малко бе Мама му стара! Много лесно се плюе зад компа и много лесно е да очерниш и да се подиграеш с някой. Но лице в лице не бихте излезли срещу него, да го апострофирате и подиграете. Не, че ще ви направи нещо, а просто сте мишоци и се криете зад виртуалното пространство.

Вервай на цитатите бе! И цитати сме изписали по-долу.Не сме цитирали себе си.

Сърди се на журналистите, които за да се мазнят, повтарят дословно всяка поредна глупост на Бойко, а той сипе бисери, не ти трябват комици, пълни лудници и т.н. Абсолютен цирк:) На живо!

В заглавието се твърди, че моряците са предупредени, а в текста Великият казва :"...но нямаше как да им кажем на моряците". Ами на какво да вярва човек?! На Великият разбира се!!!

НА ВСИЧКИТЕ 21 МОРЯЦИ ДА ИМ ДАДАТ ДОЖИВОТНА, ДА ИЗГНИЯТ В ЗАТВОРА. НЕ ЗНАЕЛИ КАКВО ПРЕВОЗВАТ. ХАЙДЕ, ДЕ.

алоо възмутения.... шофиора на автобуса знае ли какво носят в джобовете си пасажерите?....защо моряците трябва да знаят какво има в контеинерите на кораба... като не разбираш не пиши глупости ...тъпанар... 1з години пътувам по корабите, никои не казва и незнае какво пренасяме ...ние работим там, да не сме митница че да знаем какво има в контеинерите.ние се грижим за кораба , да се движи и да пристигне на време от точка а до точка б

Незнем вече къде да се жалиме.Живея в гр.Банкя улица Връх Богдан успоредна на ул.Мусала.Та на ул.Мусала има живеещ съветник на ББ кой е все още незнаем.И това лято започна генерален ремонт на ул.Мусала -канализация,асфалтов път, рози и всякакви глезотии, а нашта улица остана във въздуха буквално ни пресякоха пътя към Иваняне ,без канализация и какво да кажеме реалност в действие.

Съветвам ви да мълчите ,щото щом е съветник на Боко лети на високо.

А как се пада от там..... От високо.

Бог Бойко вижда всичко, убедих се за енти път.

КАК ТАКА СТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАЛИ МОРЯЦИТЕ?!?!?! ........... НА ЧИЯ СТРАНА СТЕ ВСЪЩНОСТ???????????????

БМФ имаше над 100 кораба в добро състояние,носещи огромни печалби на страната.Сега почти всичко е разпродадено.Този кораб е строен 1987 год,наричал се е Бургас,впоследствие продаден на частна фирма,прекръстен на "Св.Николай"Частниците си гледат само печалбите.Тях не ги интересува друго.Хората нямат избор.Качили са се на кораба да изкарат някой лев.Екипажа не е длъжен да знае какво превозва един кораб.Тяхното задължение е да следят за машините,за успешното плаване по морето,за кораба.Има си други органи ,проверяващи товарите,най вече на пристанищата ,разни полиции да следят какво се товари.

Още първата година, милионите печалба на БМФ бяха дадени като заем на фирми от холдинга на приватизатора. Сега се чува, че параходството ще се купува от гърци. Ако това не стане, параходството ще стане един малък оператор на не повече от 20 кораба, но с много и ценни имоти.

Освен помощ за адвокат, ако моряците не могат да си го позволят, НИЩО ДРУГО не трябва да им се дава. Изключено е да не знаят какво се превозва. Задължително им е било обещано специално възнагреждение при успешна доставка. Сега да си носят последствията. И тъй като няма да ги съди подкупния български съд, ще си полежат доста години в затвора. Да имат време да помислят колко хора щяха да зачернят с тоновете кокаин. Ако питат мен, държавата трябва да не харчи НИТО ЛЕВ за подобни престъпници. В случая, ако съда ги признае за виновни, трябва дадените за адвокати пари да им се изискат след излежаване на присъдата. И спрете да плюете ББ за щяло и не щяло, защото ставате смешни. БКП на времето беше издигнала износа на наркотици до ниво на национален бизнес, връзващ валутния бюджет.

Ти не можеш да наричаш с такава лекота моряците - престъпници, без да си помирисвал море. По - нескопосан опит за защита на Борисов, тук от месеци не се е появявал. Моряците изпълняват каквото им се нареди. Те не са длъжни да знаят какво има в контейнерите, нито имат за задължение да проверяват съдържанието им. независимо дали контейнерът е претоварен на море или товарен в пристанище, не е тяхна работа да знаят какво има вътре в контейнера. Командването на кораба може и има съпътстващи документи за товара и знае какво пише в тях, но обикновено наркотиците не се съобщават. Ето защо, драги гербозащитнико, можеш веднага да си вземеш думите за моряците назад., защото такава защита е мечешка услуга поради неграмотността си и смехът който предизвиква.

Това, че някой не е помирисвал море, не значи, че не може да различи къде има престъпление и къде не. Това разбира се е работа на съда (слава Богу не българския) да реши дали са знаели или не, но няма здравомислещ човек, който да вярва, че не са знаели за наличието на 3 тона кокаин!!!Това да е не е вързоп, скрит в капитанската каюта! Знаело е цялото пристанище, всички български моряци, но тези са се полакомили и сега ще ревът, че са ангели небесни и ние всички ще плащаме на адвокати да ги защитатват! Дано да това да е за урок на други, които за пари са готови и собствената си майка да продадат!

"Изключено е да не знаят какво се превозва." "Задължително им е било обещано специално възнагреждение при успешна доставка." "Да имат време да помислят колко хора щяха да зачернят с тоновете кокаин." "..НИТО ЛЕВ за подобни престъпници." Да уточним. цитираното твърдения ли са или мнения, защото това е важно за - "подкупния български съд"

Абе...... Управляващите ги предупреждавали? В каква клоака живеем ? Напред към Шенген. Станишев е в играта!

Интересно, а един друг сайт пише:"Знаеше се, че ще се работи с български кораб, но нямаше как да кажем на моряците: "Бягайте от кораба, защото ще ви хванем", обяви във Варна премиерът Бойко Борисов по повод задържания кораб "Свети Николай", пътувал под български флаг с почти 3 тона кокаин. Като го знам Борисов, нищо чудно да е казал и двете неща. Впрочем ако един ден на народа му писне и въстане срещу правителството, вероятно Бойко ще е този който ще го поведе.

Това може да стане един път в историята, и то стана през 89г. когато бкп-върхушката направи преврат на Т.Живков.

ИЗГЛЕДАЙТЕ КЛИПЧЕТО: "Бойко Борисов в Германия - Господари на ефира / VBOX7" ВИЖТЕ КАК СЕ БОРИ БОРИСОВ С ПРЕСТЪПНОСТТА И КАК СЕ РАЗКРИВАТ 150 НЕРАЗКРИТИ УБИЙСТВА. МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НИ Е КЛОУН, А ДЪРЖАВАТА НИ Е РАЙ ЗА МАФИОТИТЕ.

Имаше тук един хроникьор на "Станишката" с 3 буквен ник. Къде го сега да ни каже как е било при руските възпитаници и съветските униформи и как сега?

Случайно някой от вас да забеляза, че изчезна новината за правителствения самолет и неизвестните топкоритачи от Бистрица. Има ли цензура у нас ? Моля ДИР да не трие съобщението.

Към всички, пренасящи кокаин: знаете кого да търсите за информация относно проверки

мирише на мутри

Не стига че му се отне една възможност да пререже лентата на нова българска линия за специални товари, ами и управлението му било виновно на пишещите тук.

Опитът ни е научил, че когато се знае за нещо толкова скъпо и опасно, знанията се продават. Явно тук става дума за премахване на конкурент или нещата са извън контрол, защото чужденците не продават информация.

"Корабът отдавна е следен и са предупреждавани моряците да не се качват на борда.." и - "Знаеше се, че ще работят с български кораб, много неща се знаеха, но нямаше как да им кажем на моряците: "Бягайте от кораба, защото ще го хванат", коментира премиерът. Кое от трите твърдения е вярното? Първото, второто или третото, че и двете не са верни, защото взаимно се изключват?

pompai

сигурен съм че журналистите изопачават и пренареждат казаното.

Дори и да е така, трябват доказателства за пълната ти сигурност, а освен това ние тук коментираме написаното. С гола вяра не става.

Аз пък съм сигурен , че Тиквата го е казал.. друг не може и да иска. Тъпанара си е тъпанар.

Отчаяни и обезверени българи безцеремоно ограбвани от собствената си страна какво им остава.Този геноциден стандарт е умишлено наложен от управляващите с протекцията на западните ни партнйори който им гледат сеира -тъи като народа се обезверява и това за родино изчезва,хората се отчаиват нито Господ нито Аллах помагат среущу продажните ни политици.