Борисов: Няма да се коалирам с реформаторите

Бойко Борисов прогнозира, че и след изборите през октомври ще има служебно правителство. Той няма да се коалира с Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да се коалирам с реформаторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОРЕДНИЯ СЕЛЯНДУР НА 'КОНЦИ',КОЙ ТО ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И МАФИЯТА МАНИПУЛИРАТ КАКТО ИМ Е УГОДНО...БОРИСОВ И ПРОМЕНЛИВ,ГОДЕН ЗА МАНИПУЛАЦИИ,МНОГО АЛЧЕН И ТАКЪВ ПОЛИТИК МОЖЕ САМО ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ,ТАКА КАКТО ГО ПРАВЯТ ТЕЗИ,КОИТО МУ НАРЕЖДАТ ЗАД КУЛИСИТЕ!НА ТОЗИ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА-ТОЙ Е ЧАСТ ОТ ПЪКЛЕНИЯ КАЗАН...

Борисов,Борисов,-първо виж какво ще се случи на изборите и тогава говори за коалиции и прави разни планове,че все още е много,много рано-много вода има да тече до тогава и я КАМИЛАТА ,Я КАМИЛАРЯ(чувал ли си тази поговорка ?).

Той няма да се коалира с Реформаторския блок. Изборите не са ли на 05 октомври. Тоя що си мисли към 16 август, че е победил...или звездите му ги говорят....баси гадния и противен тиквар

Истината е че , никой не иска да се коалира с тикваря.

Няма да се коалираш с РБ, за да ти мине предложението, Пеевски да стане шеф на ДАНС. РБ ви обърка плана в предишния с протестите. Всички коундета сте "един дол дренки".

нито ние сас тебе...и не забравяи рибата се вмирисва от главата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че то от назначенията на Лизнашки стана ясно какви са приоритетите на герб - митниците, АПИ и ДНСК - контрабанда, "усвояване" на евросредства и "инвестиция" на комисионните от тях в строителството ! Разбира се в съчетание с увеличаване на тока, за да са доволни спонсорите - прокопиев и цветелинка ! Чалга и мускули ! МРАК !

Реформаторите са доста разединени. Радан Кънев говори смислено и ако ще направи това за което говори е добре,но как да им вярвам като всеки лъже и се отмята по 10 пъти на кампания,а като приключи се коалира и с маймунката от зоопарка.

някак си не му отива на РБ Меглена Кунева Пръмова....гробокопачката на АЕЦ козлодуй

Оценката на Бат' Бойко за съжаление е точна. Последните изяви на РБ показват игра с необяснима стратегия. Те отново не искат да печелят. Вече е неизбежно едно- Радан Кънев трябва да се оттегли, защото става причина за унищожение на Реформаторския блок и превръщането му в партия, която по стария модел ще се разцепи. А това не издава ли отново почерка на драгалевския мавър?

Щял да урбанизира градовете?!!! Той освен да тиквизира нацията друго не може!

БОКО СИ И БОЛЕН ПО ПОГЛЕДА МУ ЛИЧИ ЧЕ Е АЛЦХАЙМЕР

Д-р Зъб, как постави диагнозата?

По снимка. Хич биля не е трудно.

против теб ко ще земята да спре да се върти:))))

В цяла Европа се правят коалиции в името на НАРОДА, а не еднопартийно свирене за задоволяване егото на някой нарцис.

с изтърканите ви червени глупости! Ние още не сме Европа. Поне "не до там",както е казала една действително умна глава.

О я стига с псевдодемократичното бръщолевене - България няма да влезне в Европа с един комплексиран и неграмотен чалгаджия с мутренско-милиционерско минало и поведение на квартален простак ! Та този индивид за 4 години един чужд език не можа да научи - само тенис и мачове играеше ! И той ли е лицето на Европа - сигурно и маниерите са му Европейски нали ? Жалки милиционерски мижитурки ... единствен бил ... марш на боклука на историята ...

ИСКА ми се някой ден да се събудя сутринта и в парламента само ние да бъдем на власт с 200 депутата и никви други дъпотати и партийки и да властвуваме така цял живот подобно на покойния бай Тошо и ГЕРБ ма и него свалиха от власт интересно кой ли ще ни е мастера и ще ни изгони вечното синьо бяло царство от власт що ли толкоз обичам синьо белия цвят а ще го намразите ли и вий дечица и робчета доживотни мои?

Кой кат мени не слязох от власт цели 20 години.Тръгнах като охранителче на покойния бай Тошо бивша мутра претрепала много невинен народ за да стана цар и крал на България до гроб дока съм жив и дока селяните ми се възхищават и гласуват за мен щото друга алтернатива просто няма-ВЕЧЕН СЪМ И ВЕЧНА ЩЕ БЪДЕ ВЛАСТТА МИ ДАДЕНА МИ ОТ ГРОБ!НАЩА ПАРТИЯ ВЕЛИКА ЩЕ БИЕМ РЕКОРДА НА КОМУНЕТАТА и ще станем сини комунисти-ВЕРВАЙТЕ МИ ЩЕ НИ НАМРАЗИТЕ СЛЕД ОЩЕ 10 ГОДИНИ И ВИЕ И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ВИ СЕ ПОВДИГА ОТ СИНЯ БОЯ И ЦВЯТ И БЯЛА ТАКВА!

Ми страхотна ми е усмивката ще управлявам България до края на дните си и докато робчетата моите мили дечица послушните герберчета гласуват за мен плащайки им по 120 лв подкуп.Аз искам да съм вечния крал на България и най-големия ненаказан крадец-Ще бия рекорда на бай-Тошо и комунистите и ще бъдем на власт цели 100 години.

Алооо Ваньо,тук е ИПОН!Удри,удри,удри!Давайте парите бе,лош матриал такъв,че ще ви самоубия с гранатомета по мишобировски!Цветелино,прибирай им парите ма!

Гошоо, Гошо нищо не схващаш! Проз си много!

"Аз си излазам"

ЧЕ НА КОЙ МУ ТРЯБВА ТРОЯНСКИ КОН В РЕДИЦИТЕ СИ!!!?

Той сам си е троянски кон

Голяма глупост каза! Той си има партия и няма как той да е такъв! И затова не иска такива "реформатори" жадни за власт!

На кой му трябва да го купуват както до сега и партия без програма

Коалирай се с Централния софийски затвор. Даже можеш да направиш широка коалиция с БСП и ДПС, може и Пръмова от РБ, а де не забравяме Волен и Бюреков. Ей това ще са удовлетворяващи избори!

Е ТЕБ ЛИ ДА ИЗБИРАМЕ ТОГАВА!

Може ... ако искаш до утре мога да ти излезна с програма :)

Ами, че за какво е ново правителство, то и сегашното си е герберско!

Герберска ти е на баба ти хурката и болния ти мозък!

как хората гласуват за БСП или ГЕРБ ? Това са 2 еднородни организазии , 2 те крила на БКП > Дано народа се осъзнае и гласува за РБ .

Не можеш да пишеш и затова не разбираш! Неграмотните НЕ РАЗБИРАТ, те просто се подават на манипулации!

Кой ще гласува за тия костовисти бре малоумнико!!!

Малоумник,при Костов се повиши 4 пъти работната заплата и пак толкова пенсиите,от фалирала държава доведе до икономически растеж и 3 правителства след това караха добре

че няма дасе коалира с РБ . Ако беше обявил обратното нямаше да гласувам >>

Това е на 14ти - сутринта, днес е 15ти след обед, значи три-пъти се сменило мнението: - Към 15ч на на 15ти - ЩЕ се коалирам с реАниматорите !!!!

Кой си ти бе, бастун, че да се коалираш? Ти можеш да се коалираш само с някой еквивалентен малоумник, ни повече, ни по-малко.

След второто мозъчно програмиране в САЩ Бойко си го каза: "най-добре МВФ да направи бюджета и да управлява", "България изглежда отвратително отвън", ... след първото "тук остана само лош генетичен материал", .. Няма как да гласувам за такъв човек.

Аз пък и преди "лошия МАТ'Рял" не съм си мислил да гласувам някога за толкова прост селяк...

Защо нашите политици не говорят, какво ще правят с ЮП - ще върнат ли конкурсното начало за фирмите които ще го строят? Или искате фирмите на Пеевски да останат като изпълнители - само с подменени имена.Защо никой не дебатира ще се разрешили ли фракинга в Добруджа? Ще се спре ли монопола на Цеко Минев в туризма и ще се отнемат ли разрешителните му за застрояване. Какво става с КТБ. Искам да знам ще се намалят ли или напълно премахнат субсидиите на партиите. Ще се измени ли законодателството за референдумите? Това са все въпроси които пряко ни вълнуват. Защо никой политик не говори за това? Вие задавате ли си тия и още хиляди въпроси?

Ти пък чакай някой да ти обясни. В момента на встъпване в длъжност на всяко ново правителство започва "открит" търг за всичко и за всеки. Който даде повече ще го бъде.

А аз за този няма никога да гласувам, защото: пенсионирането ми се отдалечава, като хоризонта, а цените на тока и парното се увеличават. Май служебното правителство ще го отнесе, заради него.

А кажете как така Бойко каквато и простотия да изтресе, все му се вдига рейтингът? То не беше Мишо Бирата, то не беше Мирослав Найденов и Кокинов, нито пържолата и кучето, нито онази жена, на която каза да си продаде пръстените, за да си купи храна. Явно и рейтингът му се подхранва с анаболи.

Отговорът го е дал Айнщайн преди повече от половин век - "Количеството интелект на планетата е константа, а населението се увеличава". Простичко и разбираемо, нали?

Е нормално е да го каже всеки лидер на партия... , все пак това е състезание и всеки гледа да е първи и различното е че след като спечели ще иска да управлява не в коалиция , а сам! Така че няма нищо не нормално в приказките му! Така трябва всички лидери на партии да казват и с аргументите си да ни убедят да гласуваме именно за тях!

Зарежи, той и в брака си е искал да е все първи и победител винаги... Това се счита за мъжкарско и достойно поведение тук.

Снимал се е като Тодор Живков.

ГЛАСУВАМ задължително! Иначе - ДПС на власт... Ако не знаете за кого, изберете един за ушите, НО ГЛАСУВАЙТЕ

Радан Кънев надмина Станишев с лъжливи словоизлияния, които са реклама за ГЕРБ. Сянката на Костов става все по-къса и прозрачна ...

Малоумни гербаджии, ще си останете пак сами в опозиция, или като изтърсаци на БКП ще се сдружите с ДПС!

Абе как никои партиен мушмурок от шиб_ните ни партиики не излезна с икономическа програма за развитие на държавата ми само за властта се боричкат и говорят и реват нейстово за нея.

Няма да имаш 121 послушковци в парламента, тикво! Просто си го избий от кухата кратуна!

Не му пука нали и такава снимка са му лепнали, той 3.5 г. дастатъчно открадна. Ми като не ми давате достатъчно власт, да си крада на воля и за всички да е зле нали.

Какви реформатори, какво е това нещо ???? Няколко заблудени персони, изпаднали в будна кома ...С такива екземпляри ГЕРБ не се съобразява. Нека слугуват на Костов и да правят коалиции с БСП, ДПС и Атака ... И с ББЦ

Правилно решение Генерале! За да осъществи програмата си,която е коригиране на стари допуснати слабости и да се изтръгне страната от батака ГЕРБ трябва да е със самостоятелно правителство и стабилна парламентарна подкрепа!!!

Няма нужда от избори, БСП отново сме на власт.

Тъпият по рождение ,комуниста по произход,разбира от всичко. Но, по тъпи са тези ,който му вярват.

Въпросът за отговорността е много сериозен. Крайно време е да спрем с тази колективна безотговорност! Прав е ББ

"Крайно време е да спрем с тази колективна безотговорност! "!? Точно така е. Бих го приел сериозно от всеки друг, но не и от Б. Борисов с неговата двоична система - ако нещо е със знак (+) - АЗ, АЗ, АЗ! Ако нещо е със знак (-) - ТЕ, ТЕ, ТЕ! Още откакто беше кмет на София, това му е дежурната мантра - е, поне един път за толкова години не го чух да казва "Извинявайте, сгреших...". А вечното търсене на вината само в другите говори за пълна липса на собствено достойнство, меко казано (няма да използвам точната дума, за да не ме изтрият!).

Но другите казват "Те" и "НИЕ"- колективна безотговорност!!!

ГЕРБ не е алтернатива. Бойко само се пъчи, но освен това друго не може. Абе ценности на армията, не са тези ценности за цивилни.

За Сега: ГЕРБ са големи крадци и нямат аналог БСП са големи крадци и почти нямат аналог РБ се командват от Костов и те дадоха ход на краденето ДПС Също само крадат Другите мишки няма да ги коментирам. Трябва ни тотално нова концепция и визия. Аз не съм специалист каква, но тази води на власт само крадци

Да ! - Абсолютно си прав!! Всички са маскари!!! За това ще гласувам обратно на количеството на щуротийте им. СДС(вече няма такива) - 2 години на власт ДПС - 20 години на власт БСП - 15 години на власт. ГЕРБ - 3 години на власт. Шансът е само ГЕРБ.

Те, този лаф "Всички са маскари" го измислиха комунистите още по времето на Жан Виденов, а народа му вярва ли вярва :)

а надгробния камък на България. Видяхме ги веднъж какво могат - да крадат, да прахосват, да подслушват, да лъжат, за изнудват. Повече ни бива да допускаме физкултуро-милиционерите дори наблизо до властта. Те не са алтернатива!

Да, всички са маскари! За това ще гласувам обратно пропорционално на маскарийте им. Познайте за кого? БСП -20 години на власт. ГЕРБ - 3 години на власт.

Това само тежко болен човек може да го каже! Добре е да си направиш един преглед при лекар!

По историята около актуализацията на бюджета, Бат Бойко подобно на некоя лековата жена за 3 дни си смени 4 пъти позицията. Нема смисъл да се слуша какво говори Бат Бойко. Утре ще говори обратното.

Ами, чак утре...още довечера ще обърне лопатата!

И от Октомври ще започнат едни магистрали, ще започне едно рязане на ленти и други подобни простотии!

съвсем ясно каза в интервюто на Денят започва, че ще докара държавата до катастрофа, и че няма да има дори и постни пици. Тук напълно му вярвам, защото вече е довеждал страната до апокалипсис, миналата година 2013г. , когато хората се палеха от глад и мизерия, при опукан държавен бюджет и фискален резерв от говедото !!! В същото време дянков раздаваше бонуси на свои фирми-обръчи !!