Борисов и Ненчев продължават да работят заедно

Министърът на отбраната Николай Ненчев и премиерът на Република България Бойко Борисов обсъдиха актуални въпроси в сферата на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Ненчев продължават да работят заедно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самолетите МИГ не може да се ремонтират в Америка.

Сега и с министър Ненчев ли започнаха да се заяждат? Ами да се започнат едни други по азбучен ред!!!

Борисов и Ненчев продължават да работят - това огнена вода ли е що е?))))

Българите трябва да се отърват сами от тиквите, които твърдят, че ги управляват, няма кой друг да го направи.

Четейки по-надолу 90% от писанията са срещу ГЕРБ и Борисов. На избори ГЕРБ взема повече гласове от следващите 3 партии взети заедно. Извода: тук пишат 10-15 рублосмъркачи за да изкарат за една- две "писти". Трагично.

САМО СЕ ЗАЛЪГВАШ, ЧЕ СА 10-15 ЧОВЕКА, КОИТО ПИШАТ СРЕЩУ БОРИСОВ И ГЕРБ, А НА ИЗБОРИ ГЕРБ ПЕЧЕЛЯТ КАТО ЗА 3 ПАРТИИ! ИСТИНАТА Е, ЧЕ ИЗБОРНИТЕ ЛИСТИ СЕ МАНИПУЛИРАТ И ДАЖЕ И ПО МЕДИИТЕ НА ИЗБОРИТЕ СА ПОКАЗВАЛИ МАНИПУЛАЦИИТЕ, КОИТО ГЕРБ ИЗВЪРШВАТ. ТОВА Е ИСТИНАТА И ЗАТОВА ХОРАТА СЕ ОТКАЗАХА ДА ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ЗАЩОТО ГЛАСУВАТ ЗА ЕДНА ПАРТИЯ, А СЕ ОКАЗВА, ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛА ДРУГА.

Каруцар и гей работят за окупацията на България! Българи изгонете продажниците и родоотстъпниците от България -за такива място не трябва да има тук! Те са за съд!

Само да вметна, че България във военната си доктрина никога не е разчитала само на своята армия и авиация. Задачите им бяха да задържат за известно време евентуалният агресор, докато долетят руските самолети. Разликата е само в името на държавата. Ами ако Русия влезе в НАТО пак ли ще протестирате натовски(руски) изтребители да пазят въздушното ни пространство?

А кой я изготви военната доктрина? Не са ли пак продажниците и родоотстъпниците на България?

Давид може да победи Голиат само в Библията и ако има прашка. Ако ги няма, трябва да вика някой по-голям от Голиат. Иначе готови ли сте като Израел за 4 годишна задължителна военна служба за мъже и жени? Това е начинът да се защитаваш сам. И ще може ли икономиката на България да издържа такава армия? И ще има ли достатъчно деца, за да служат в нея? И ще бъдат ли пълноценни после в нормалния живот след 4 годишна военна служба?

Срещата м-у 2-мата е заснета за продължението на филма "От глупав по-глупав"!

Двама национални продажници ще продължат да работят заедно против България.

Не е виновен този, който яде баницата - а е виновен този който му я дава! Българският народ да стане и да ги изправи пред съд неверниците! До като българския народ мълчи, в България идиотите ще правят безобразия! Те от приказка не разбират! Българино уважавай България, семейството си, себе си! Не позволяваи идиоти да те унижават! Не позволявай да ти вменяват невярни неща! България не е застрашена от Русия! Застрашена е от Турция - не позволявай окупатори в България! Турците винаги са казвали, че България е била 500 години под турско робство и още толкова ще бъде! Събуди се българино!

Това че някой е страхотен адвокат, лекар, учител, комсомолски секретар дори, не означава, че един ден влизайки във властта за една вечер ще почне да разбира от военна промишленост, от военно дело и военна доктрина и подобни, ако примерно в армията е бил най-обикновен редник.

Интересно защо бившия командващ на ВВС ген. Константин Попов (на снимката) се влачи като кученце след министъра, вместо да излезе и да подкрепи категорично своя колега ген. Румен Радев, който очевидно иска да спаси изтребителната авиация!? Времето за действия е дошло и ако останалите генерали от Щаба на отбраната, включително Попов, не подкрепят командира на ВВС сега, а преклонят глави пред политиците, нищо добро не чака не само ВВС, а сухопътните войски и флота също.

За да заеме поста му! Всички в България чакат да падне този отгоре и да вземат поста му. Иначе му се мазнят яко, но падне ли...

И те - "Продължават напред!"

За такива престъпления само разстрел, в центъра на София!!!

БСП е в клинична смърт,пред изборно,но в агонията си ,като отровна змия,се опитва безпомощно да хапе!Жалки са!

Какво БСП те гони бе овен, тия се разпаднаха и се впуснаха в други партии.

ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ СИ! ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЛЕКУВАШ ИНАЧЕ САВСЕМ ЩЕ ПРОПАДНЕШ!

Борисов и Ненчев продължават да не работят за държавата.

Вън продажниците от България! Продажниците са за бесилото! Няма държава в света, в която продажниците да не са отсъдени! В България трябва да стане същото! Мизерниците от дума не ръзбират! Нима 26 години са малко през които им вярвахме! Да ръзбраха от дума! Трябва вече да има възмездие за същите! От какво се плашиш българино! За 26 години мизерниците всичко ни взеха - здраве, унищожаване на инфраструктура,разделяне на семейства, обучение, армия, всичко каквото е ценност и морал! Остана територията на България която не е отстъпена/въпреки, че по времето на правителството на Костов една част от България я отстъпи на Турция -направи справка за територията на България преди 10.11.1989 г. и сега/ и нея ли ще я отстъпим! За родоотстъпниците и продажниците на България - съд!

Сигурно е получил подкуп от Полша за поправката на нашите самолети при тях , а не Руски лицензирани работилници , друга версия нямам ! Макар руснаците да искат 5пъти по-евтино ! Този Министър докара армията до просешка тояга и на минутата Борисов да реши да отпусне пари ! Този текезар трябва незабавно да си подаде оставката , това е 5-6 гаф с него !

ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ СЕ МЪЛВИ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДАТ НАСТАНЕНИ ЧУЖДИ ВОЙСКИ! ЗАЩО? БЪЛГАРИЯ Е ЗАСТРАШЕНА ОТ ТЕЗИ ВОЙСКИ, КОЙТО ЩЕ ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ - АМЕРИКАНСКИ, ТУРСКИ, А НЕ ОТ РУСИЯ! БЪЛГАРИ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ОКУПИРАНА ОТ ТЕЗИ, ОТ КОИТО СМЕ БИЛИ ПОД РОБСТВО 500 ГОДИНИ! ДПС ИСКА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА АРМЕЙСКИЯ БЮДЖЕТ САМО ЗАРАДИ ТОВА!

спойката между боклуците е толкова силна ,че не подлежат на сепариране !!!

jingiby

Важно е да се режат лентите на спортни зали и отсечки от по 3 км. магистрали от клоуна ББ, а недоразумението от БЗНС да продължи да си пътува необезпокоявано в чужбина. А Армията? Армията е само скъп спомен от миналото...

С ПОЖЕЛАНИЯ, СЕДЯНКАТА ДА СЕ РАЗТУРИ ПО - СКОРО ..... :)

РАБОТЯТ ЗАЕДНО ПО ПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРИЯ! БАЛГАРИНО ЗА ТЕЗИ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ - ЛИНЧ, БЕСИЛО !

След като руските самолети приключат с ИД, може да заповядат в България. Да защитават въздушното ни пространство от врагове.

БОРИСОВ И НЕНЧЕВ СЕДНЕТЕ СИ НА ЗАДНИЦИТЕ СИ? ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХОДИТЕ КАТО СЕЛСКИ РЕШАТАРКИ ПРИ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ВИ НАРЕЖДАТ КАКВО ДА ПРАВИТЕ? НЯМА И НЕ Е ИМАЛО ОПАСНОСТ ОТ СТРАНА НА РУСИЯ ЗА АГРЕСИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ! НЕ НИ ВМЕНЯВАЙТЕ, ЧЕ СМЕ ЗАСТРАШЕНИ ОТ РУСИЯ! ЗАСТРАШЕНИ СМЕ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ, ТУРЦИТЕ, ИД! НЕ ВКАРВАЙТЕ В ДЪРЖАВАТА АМЕРИКАНСКИ И ТУРСКИ ВОЙСКИ? АМЕРИКАНЦИТЕ И ТУРЦИТЕ СА ОКУПАТОРИ! НЕ ПЛАЩАЙТЕ НА ЧУЖДАТА АРМИЯ, НИЕ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ОБУЧЕНИ КАДРИ, А ВОЕНАТА ТЕХНИКАТА / САМОЛЕТИ, РАКЕТИ, ТАНКОВЕ/ Я УНИЩОЖИХА КОСТОВ, ПАСИ, ФИЛИП ДИМИТРОВ, СТОЯНОВ И ДР. ОТ ОПОЗИЦИЯТА! НИЕ БЯХМЕ БОГАТА ДЪРЖАВА, НО ВИЕ И ТЕЗИ ИМЕНА, КОИТО ПО-ГОРЕ ЦИТИРАХ ПРОДАДОХТЕ ТАЗИ ТЕХНИКА И БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ВИ ПЛАТИХА ЗА ТОВА! НАРОДА ТРЯБВА ДА ВИ ЛИНЧУВА ЗА ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХТЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРИЯ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ НА ИДИОТИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

Да го питаш какво е правил в Алжир, след като предложи чужди самолети да пазят въздушното ни пространство?! Кацяйки е докладвал за състоянието на ВВС?! Сигурно от небето го е видял докато е летял?!

Борисов и Ненчев продължават да работят заедно, за да погубят Майка България.

Трябва просто да си купим поне 300 самолета, един-два атомни самолетоносача и ставаме въздушното страшилище на Европа. От Урал до Атлантика небето ще порят българските авиони. Може и един ледоразбивач да си направим. Слагаме го на Северния полюс и не пускаме никой ако не плаща такса-примерно 100 милиона долара.

Днес сутринта г-н Бойко ноев, бивш министър ясно изреди всички несъвършенства на аграра ненчев. Дори и това, че 10 дни бил в Монголия, сега за три днив в Алжир , а работата му в министерството е за никъде. И с какви очи още е подкрепян от РБ и ГЕРБ. Освен да се сразуват, друго не им остава.

Тиквата най-вероятно и прилъгал смотания генерал да си изтегли оставката за да не стават проблеми в правителството, а пък за награда генерала ще го пратят някъде посланик или аташе и готово ...чиста работа.

пари за нови самолети няма , а за раздут итс има съставляващ от военни пенсионери и граждански лица ( трета възраст/ безделници папкащи народни парици.

Ненчев е най-добрия военен министър през последните 25 г. Правилна политика, точна ориентация.

А, не, това за ориентацията му са само слухове!

Ей така стана и с Цецо Ухото ... Боко не го махна, когато трябваше и после той самият си подаде оставката ! очакваме включване ... макар че, за състоянието на ВВС и армията като цяло не е виновен Ненчев, или поне не най-много.

Вината му е точно толкова, колкото и на всички военни министри последните 25 години. А да се прави на улав не му помага никак дори. Проблемите в българската армия не са като кръвожадния Бъгблатер от траал.

Ivan

Мутро! Време ти е за гробищния парк!

Ненчев се държи като същински дебил. Повтарям - ДЕБИЛ. Дума не обелва за това, че Борисов трябва да тушира напрежението, което този ДЕБИЛ създаде във ВВС. Все едно не се е случило нищо. ДИР, не ми крийте коментара, защото подобно поведение, особено от министър, е недопустимо.

Отдавна не сме имали за министър такова недоразумение на природата, тук заместникът му подава оставка, той се развява из Алжир, този май е невероятна комбинация на....

Два пробити цървула се събрали и се разбрали, че за нищо не стават! Мутра - премиер, малоумен чуждопоклоник - министър на отбраната, а някои мислят че в тази държава може да се случи нещо хубаво! АБСУРД!

Настроенията и събитията в световен мащаб взимат такава посока, че скоро люти русофоби като Ненчев, Митов и Плевнелиев ще бъдат като древни изкопаеми, представляващи интерес и любопитство от чисто научна гледна точка. Ще бъде интересен фактът как Щатите са могли да зомбират и надъхат цялото правителство на държава, на цели 7 часови зони от Вашингтон. Или всъщност нищо особено няма в това, щом са играли зелените гущерчета наречени долари.

Оставка за цялата гербо-деформаторска шайка бандити.

Е, след изборите няма да за заедно. ГЕРБ усилено върви по пътя на НДСВ! На мен ми писна от продажници и агенти на ЦРУ!

Има ли мислещи? Всички партии продадоха въздушното пространство в този момент и ще унищожат домовете ни, градовете ни и селата вие си мерите кой от кои е.Що за хора сте? Продадени роби, от господарите си и пак стях!

Големият Хибрид никога не е работил. Само плещи небивалици из телевизиите.

В един момент министърът-бушон ще бъде нн и изгонен, и с него Боко ще се оправдае за антируската клоунада, на която сме свидетели. Удобният момент ще е когато нереформаторския блок стане неудобен в политическото пространство :)

Хем некадърни, хем нагли! И двамата! От един дол дренки! ОСТАВКА, ГРОБАРИ НА БЪЛГАРИЯ!!! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ!

Като гледам плюсовете на елементарния ти коментар виждам че освен една мурзилка има и други. Казват им тролове. Лай колкото си искаш. Да лаеш и да не лаеш смисъл никакъв. Освен една надница.

Като гледам минусите ти, пак си забравил хапчето си за умствена недостатъчност!

boiko feat. nenchev = boza

Още ще трябва да ОТНЕСЕ т.нар."военен" Министър и тогава ще бъде ХВЪРЛЕН на КУЧЕТЕТЕ !!!

ivo10

Ако Ненчев работи за американците и деформаторите държат на него, за кого работят деформаторите?

Бочко , само как метна генерала. Това не проумявам.