СЕМ сезира КЗК и КЗП за „интервюто“ на Борисов

След като Бойко Борисов подаде сигнал в СЕМ за излъчено на 6 април по TV7 фалшиво интервю, регулаторът го определи като автореклама и сезира КЗК и КЗП.

Обратно в новината

Коментари - СЕМ сезира КЗК и КЗП за „интервюто“ на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарелов-пример как за падение,как никога не е късно да стснеш за резил..в залеза на кариерата...

Вярвам, че Бареков му е давал няколко пъти по 10 000 лева и веднъж ( май) 20 000, макар да не можа да обсни за какво точно му е плащал новият политик. И как да не вярвам, като виждам колко известни лица си е напазарувал фронтменът на корпоративния капитал? Защо да не си купи и един провокатор, който се е доказал като добър професионалист до степен, че беше приет за легитимен събеседник пред телевизионните камери от самия премиер Орешарски?

Крайно време е една бедна и опоскана страна като България да престане да финасира и издържа измислени в настоящия им вид паразитни структури като СЕМ, Комисията по досиетата и други подобни, в които от десетки години се угояват самодоволни чиновници паразити за чужда сметка. На СЕМ трябва да се намали съставът до трима души и членовете му да работят без заплащане или с мин. заплати. А прословутата Комисия по досиетата, състояща се от над 100 души??? с огромни заплати(КОШМАР!) трябваше отдавна да се разпусне, след като преди това, без да хитрува , беше направила това , което се прави че прави от 20 години. А то е -да качат всички разрешени документи на бившата ДС в Интернет със свободен за всеки достъп- това можеха да направят 20 грамотни архивари и компютърни спецове за 5 години. С. Неграмотните управници от всички бои дори и не са чували за Законите на Паркисън, които отбелязват принипа, че всяка администрация , оставена сама със себе си , постоянно се стреми да се разширява безкрайно, но обосновано!А обосновката - сами си я измислят. Срам и позр. Стига административни паразите на чужд гръб

Гарелов в престараването си да се отдаде напълно и изцяло на Дебеляновата телевизия се оака до ушите. Жалко, че го мислехме поне за кадърен журналист, но не било така

Глупост е да сложиш пудел за куче-пазач.

какви олигофрени седят и ни решават съдбата махнете ги от екраните не ни замърсявайте душата с тях отврът получават пари на гърба на народа и две думи не могат да кажат категорично, обективно и справедливо

Абе тоя Лозанов комунистите го сложиха,защото им е послушен!!!А народа отдавна е произнесъл мнението си с името "папионката"СЕМ в България НЯМА!!!Поредното потвърждение е и това сега!РЕЗИЛ!

Фалшиво предаване на една фалшива телевизия,със фалшив диригент и партия зад гърбът му........това е ТВ7. Добре,че са футболните и баскетболните мачове..........

ДПС - Делян Пеевски Сеир

Делян Пеевски Санджак е ДПС абревиатурата

десните са тръгнали на щурм, наемници в укражна, у нас протест...знаяр ако загубят евроизборите ще се ограничат възмозности за грабез дано има повече разумни пред урните, а не чакащи чудеса

жалък чукундур,като не можеш да пишеш е видно,че не можеш и да мислиш,от нескопосното писание твое,аман от алитерати.

казва се ИЛИТЕРАТИ !!!!

Думи на новоизбрания-стар премиер на Унгария-Виктор Орбан. Избран Със смазващите 50%-от вота на суверена.

Отново замериса на лошо

sawo

Телевизията трябваше да бъде закрита още след нарушаването на предизборното мълчание на миналите избори - в никоя друга държава нямаше да им се размине. Сега пък в предаване, което уж трябва да има за цел да информира пускат монтажи, които споменават в последната минута, че са такива... Пеевски и собствениците му държат управляващите си в задния си джоб и никой нищо не може да им каже.

НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТВ7! НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ "ЛАФКА"! НЕ ЧЕТЕТЕ ТЪПИТЕ ВЕСТНИЦИ НА ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ! НЕ ХРАНЕТЕ МАФИЯТА!

Кратко, точно, ясно! Харесва ми!

Боклука Бареков започва с номерата...... :-) След грьмването на балона "Костинброд" едва ли някой приема палячото насериозно..... :-) :-) :-)

Ако има малко истина в социологическите манипулации, има неадекватни и ненормални хора, които дават легитимност в електоралното пространство за този дрисък - Дудука.

Ха-ха, Гого Лозанов се измъква с елегантен пас към КЗК от агресивните напъни на Борисов (надявам се феновете на Будата поне разбират футболната терминология). Очаквам съда да обяви официално тъп ли е или не е.

На тази боза,телевизия ли се вика?Имам чувството,че там няма нормално и самостоятелно мислещ журналист.Как така стана,че в навечерието на изборите на 12.05.екип на тази телевизия се намери в Костинброд.Как стана,че онзи "С чистите ръце"Даде трибуна на Станишев и Местан и нарушиха денят за размисъл.От къде Бареков има пари за да влиза така "честно" и напористо в политиката.Много са въпросите около тази телевизия.Не,че някой я гледа,но все пак трябва да имат поне малко морал.

Голям майтап! Само каква реклама направи СЕМ на предаването.... та се наложи да го потърся и гледам ... и да се посмея на ББ. Браво - да се сезират всички, та всички да видят предаването. Гарелов никога не съм го харесвал, но този път ги предизвика да му направят ...реклама!!

т.е. изкефи се на тарикатлъка, а? А че телевизията е на Пеевски, бълваща помии 24/7 не е проблем, но щом има тарикатлък, ще я гледаш !!

какв е този гарелов чия телевизия е тв 7,гарелонеели в комунистическа пенсия докога щени замотават цкива ченгета като гарелов ,цял живот ние замаявал това прасе като юрналист които обслужва дс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не му отива на авторитетен журналист като Гарелов да се излага така, цял живот гради кариера и сега да се превръща на предаване ала Господари на ефира.

Че какъв авторитет има Гарелов след края на социализма. До тогава беше лесно на полковника от ДС да води беззъбата и слагаческата Панорама. После естествено беше изхвърлен на журналистическото бунище и в опитите си да се завърне участва в няколко долнопробни и провалили се с трясък псевдо-предавания. Сега пък се "проявява" в ТВ7, телевизия, която не се гледа от никой уважаващ себе си зрител.

КОЙ е собственика на ТВ7????

и една от жените на Доган

Аз питам СЕМ за какви равни права говори като има телевизии на партии това законно ли е.АЛФА-АТАКА,ТВ7-Бареков,СКАТ-Валери Симионов там непрекъснато са те лидерите им няма ли да се спре това.Вярно частни са но партиите са държавни нали.

Такъв селски номер не е изненада за телевизия тв7, но от Гарелов очаквах повече. СЕМ да побликува собствениците на медиите!

Г.Лозанов е издигнат от ГЕРБ и сега с нов мандат трябва да помогне на тези които са го издигнали ! А за Б.Борисов трябва да се говори като за умрял или хубаво или нищо !!!

Кво ти пука, харчи си милиардите.

телекомуникациите, електроразпределението, водоснабдяването,пощите, транспорта и железниците са стратегически отрасли и трябва да бъдат държавни във всяка уважаваща себе си страна. това, което стана в балгария е национално предателство. група разбоиници продадоха тези отрасли срещу тлъсти комисионни. даже крадеца софянски купи самолет на палавата си съпруга с част от комисионните, а мадридския крадец симеон баба и ч0те му разбоиника се облажиха до девето колено. лидия шушу шу лева (къщи и хотели), милен велчев(хотели, къщи, апартаменти), мики маус-василев(палат в бояна), агент гоце (хотели, къщи в чужбина)), няма ли кои да осъди крадците на прехода и да национализира откраднатото от тях?

Има ли изобщо бунаци, които да гледат некадърната телевизия на прасчо пеевски, освен пенсионери с деменция и цигани (демек - електората на станишев)

Ясно, ти си от бунаците, които гледат боковата телевизия.

Можеш ли да споделиш колко ще вземеш от Кутев за този безсмислен постинг?

Форума е за хетеросексуални ! Лица от третия пол да си пушат марихуаната и да си представят президента в сексуално дамско бельо!

...ПЪЛНО ИФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ ... ЖИВКОВИЗимъТ Е НА ....ВЛАСТ !!!!

Ако медиите само за една седмица спрат да побликуват простотиите на ОПЕТНЬОСАНИЯ Бочко, всеки втори българин ще забрави истинското име на тази отрепка!

Това старче Гарелов което не може да се намажи на малкия пръст на заместника си Бойко Василев няма ли да се пенсионира вече

sas,много малко си следил предаванията,както на Гарелов,така и на Бойко Василев,защото Гарелов е вличина в сферата си ,като журналист и е много над Бойко Василев,който не прави лоши предавания,но са различни,като сфера от тези на Гарелов.Нищо лично,но преди да "плюнеш" мисли дали си достатъчно запознат с реалностите:)

Не пипайте с мръсните ръце старчето Гарелов добре си води предаванията ! Неви харесва не гледай иди на село кирльо и си гледай шопа от Банкя такива като теб го направиха милиардер!!!

Този ненужен рошльо проспива толкова нарушения, а сега ще търчи да защитава насрания ...на този провален политик. Колко пъти водещи и шоумени са се гаврили с Орешарски, Станишев, Сидеров и други и никога досега никойот СЕМ не се опита да наложи глоба или някакво наказание? Колко пъти в национална медия призовават хората на протести и дестабилизация/защото днес пак го правеха/ , Лозанов и сие си затварят ушите и очите, ноо за мненията на Волгин станаха много бдителни. Между другото журналистите, които толкова много ни набиват в главите какви заплати получават депутатите избягват да коментират своите и тези на търтеите от СЕМ. Заплатие на СЕМ и на журналята се плащат от нас, дори и тези на частните медии.

Гарелооов, Гарелов! Вместо да ни изпишеш вежди, ти ни изби зъб. Борисов те направи за смях, а си направи и реклама на твой гъз (демек на наш). Май ще е по-добре да те спрем, че вече ставаме за смях и на нашите другари.

Ходете сезирайте "Арменскио поп"! Да ви го ...... и СЕМ-кажии нещастни!

....този ПИНГВИН или ОБЕР СЕРВИТЬОР...клатушкайки се от ляво на дясно като ...ПИНГВИН и...търчейки с УГОДНИШКО ПРЕВЕДЕНА ПАПИОНКА към ...ПОРЕДНИЯ ВИСОКОПЛАТЕЖНОСПОСОБЕН...КЛИЕНТ !!!!

А беше време когато Боко ходеше да дава интервюта в ТВ7 на "Барекадата" и казваше, че водещия Бареков е най-добрия журналист в България. Какво се промени оттогава - Бареков си е същия , що тогава беше топ журналист, а сега не?

после го докопа прасето и Дудука беше обладан от него. Оттогава се боклучее още повече

СЕМ се сезира ,а кой ще сезира за парите дадени на петното от Б.Б. Г.Лоз е плячката на шопа от банкя дал е нещо на Г.Лоз щом така бързо действа!!!

борисо-о-о-о-в, дадоха ти цялата власт на тепсия,много народ те подкрепяше и ако беше прихванал нещо от Орбан, Хавел и т.н. щеше още да те показват.Ама ти като последната гладна мисирка напълни джобовете на едни айдуци и затова сега си на куйрука!

Политическия шут за Борисов наистина става все по мощен

Нормално да се сезират за тази простоия..

Ivan

Банкянският малоумен идиот Боко Тиквата пак си прави реклама! Тикво проста не разбра ли, че ЦЯЛА България те мрази!

ти ли си цяла България, бе тиквоч ? Много обичаш да посочваш хора които уж мислят като тебе, или които ПРИЛИЧАТ НА ТЕБЕ - с тиква вместо глава !

...държахте в напрежение без никаква информация за Боци! Но накрая-евала, отсрамихте се1 Иначе накъде сме без него и без "мозъка" на греберастието-Цвъчката!

Напрежение! Политическата мода, която налагат днес е: РУСОФОБ+БОКО-вичар (даже не е задължително и да е гербераст).