Борисов: Да не ругаем другите за спирането на ”Южен поток”

Премиерът Бойко Борисов даде пространно интервю пред в. "Труд", в което акцентира на енергийните проекти и отношенията с Русия и западните партньори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Да не ругаем другите за спирането на ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-Н ПРЕМИЕР ,МИСЛЯ ЧЕ ЕДИН ПРОТОКОЛ С ПОДПИСИТЕ ОТ СЪРБИЯ,АВСТРИЯ,УНГАРИЯ,ИТАЛИЯ И ДРУГИ ,ЧЕ ЮЖЕН ПОТОК Е СИЛНО ЖЕЛАН ОТ ГОРНИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА ПРЕД БЮРОКРАТИТЕ НА ЕВРОПА

Надупения със свалените гащи към еврогейците нато и сащ пак си изпърдя глупостта,,,Гледал българските интереси ама бил лоялен към ес и нато????дето саде мъртвия не е прозпял че техните интереси НЕ са нашите интереси,

Ние не ругаем другите, тебе те ругаем, защото кой знаеше от къде е маршрута и изкупиха всички ниви и ливади за без пари а после ги включихте в проекта за по 40000 лева декара и трасето стана 10 пъти по скъпо, европейците усетиха далаверата и спряха проекта, като сте решили да е.ете дявола това ви се пада.

бате се отрака по европейски и стана и той двуличен- за да им измъкне фондовете и на ръце ще ходи и реформа ще изимитира ако не може истинска да стане и изобщо вече знае предварително какво се иска от него и е готов... жертва за народа е това

С Русия Бойко я кара со кротце и со благо - май това е верния подход!

Но и с малце кютек занаивния българин-матрял.

Добре ще бъде г-н Ердоган да привика в Турция Ахмет Доган и да го "посъветва", защото Доган няма право да се намесва в българската политика.

Е те такава глупотевина не бях чувал!

Европа знае много добре, че нашият народ излезе от СОЦ-а с високо образование, с 98% население със собствени жилища, с едно от най-доброто здравеопазване в света -доктор/глава от население, със същите показатели в спорта, с отлични природни дадености за туризъм -морски, алпийски, с най-много термални води в Европа, с отлично организирано селско стопанство и най-добро хидро-мелиоративно строителство в света и с едно изключително европейско напредничаво, обичащо хубавото, но недоволно население, че няма дънки и свобода да пътува и да се изявява. Европа знае, че сме били една от трите империи на света. И се постара да ни смачка с хиляди условия и забрани, но ни взе най-образованото население, което заема висококвалифицирани постове - затова нито дума. За ромите крадливи - на висок глас, че са български граждани, вън от Шенген, вън от участието на нашите стоки в ЕС - нашите зеленчуци не могат да се сравняват с ПВЦ -чушките и доматите от Холандия и Италия. Когато един народ няма селско стопанство, значи че няма храна - какво става при бедствие или война? Ето това е част от план. Нашите политици да забранят вноса на плодове и зеленчуци и да субсидират и сключат договори със селата за изкупване на продукция по държавен план - това село и землище - чушки, другото картофи, третото -дини...А не в селата да издивяват от липса на поминък и пари. Пък газа - ще го мислим. Да започнат производство на мотори без нефтено гориво- дори българин е създал такъв. Тогава ще сме наистина независими. Все отнякъде трябва да се почне, дори да е абсурдно. И слънце си имаме за слънчева енергия - да разработят младите/толкова таланти имаме/ по опростени колектори.

с кое накърних Европа, бе ДИР???

Е после ни туриха ония недомислен адвокат филипчо Димитров и после за капак ликвидатора костофф. И България се самоликвидира като се появи бълхария и станишко с бойко.

пАтако го спре лично джуджан след здраво натискане със султана в Истанбул...и въобще Вовката Кабаев е най-голямата гаранция ,че никакви патоци няма да има....сега след като султана го отряза за турецкия паток рашъните трябва да ни целуват ръка па ще видим....

Така е при алцхаймера - помниш, ама по такъв начин, че по-добре да нямаше никаква памет. Например помниш, че си срал, но не помниш, че е в собствените гащи. Та, ако ти е приятно топло за момента, да знаеш, че скоро ще замирише страшно и ще ти стане студено отзад!

Мурзилажа пак се изходи по въпроса неподготвен!

не ругаем другите ,а боко тиквата и некъдрното му управление.ТЪПАНАР!!!

Тикво, амчи нъл вий сте управляващи ва къзъм, демек голямата тежест. По малките партий, който не управляват им ходи да са балансьори. Със средно образование съм... за протолола, ни сам Гинирал кат бат ви Бойко.

България е изправена пред поредната си национална катастрофа. Предполагам, че след като загубим част от нашата национална територия ще разберем една много проста историческа истина." Когато от България си отива Русия, на нейно място пристига Турция".

И така ние сме във военен блок, който е насочил цялата си военна мощ срещу РУСИЯ, но по борисовата логика, ние сме приятели и с Русия и с НАТО. А сега де, значи ракетите и цялата военна мощ на НАТО се насочени към ЛУНАТА. "НИЕ ЩЕ СЕ СНИШАВАМЕ", кой го беше казал?

Е това вече е самохвалство. Тоест виновни са тези които не издържаха на високата цена на тока в началото на 2013г. Сега ще потече газ към България от всякъде (включително от космоса). Но аз се чудя на гн Борисов как така сега САЩ и ЕС не са против Южен поток. Цялата работа много ми прилича на на бай Ганьовите мечти за Солунската митница.

Газовият разпределител "Балкан" в понеделник, сряда и петък ще подава газ от "Турски поток" към "Северен поток 2", а във вторник, четвъртък и събота от "Северен поток 2" към "Турски поток". В неделя ще работи по предварителна заявка на желаещите да получат азерски, туркменски газ или газ от Египет, Израел или САЩ. Лично Боко ще натиска копчетата "откъде" и "закъде". Насам, европейци! Който свари, той ще натовари!

Според мен, ако Боко сложи Путин в джоба си, ще има мнооого повече акъл в джоба, отколкото в главата си. Ама файда за нас пак няма да има.

Борисов, ние не ругаем другите. Ние ругаем само тебе, простако!!!! Ти си срам за България, много по голям срам от баща ти Тодор Живков. И оня беше страшен простак, но ти го минаваш по простотия и тарикатлък поне 10 пъти.

Тоя простак не спира да бръщолеви тъпотии. Явно е толкова много прост, че не разбира колко много е прост.

Hе вярвам, да е по прост от тебе??!! Bсе пак, управлява държавата и такива като тебе! Hаправи си сметка, Tи,.. колко си умен, при това положение??!! ;)) xoxoxoxoxo....

Правилно си разбрал. Аз съм простак при това и гей, ама истински гей.

Че ругаенето е само от теб шамари, орешарски, станишев, а ти чиста бода

пете пете картофи сей бе

дефакто кой го спря

не трява да ругаем другите, а само този който го е спрял :)

Тук има две положения.Борисов вярва в това, което казва, или не вярва в това, което казва.Ако е първото е наивен.Ако е второто е двуличен.И двете не са изгодни за хората. По отношение на хората има две положения.Има едни, които вярват в казаното от него и други, които не вярват.Първите са наивни.Вторите са рационални, защото: 1.САЩ чрез всичките си действия искат да смачкат Русия и под една или друга форма да се доберат до природните ѝ дадености.Т.е. всяка възможност Русия да продава на Европа нещо, което ѝ носи редовни приходи, трябва да се премахне. 2.Новата доктрина на САЩ е не да премахва провинили се чужди ръководители, а да ги държи в подчинение чрез информацията, която има за тях.Така САЩ държат повечето управляващи в ЕС и извън него.И те изпълняват "съветите" на големия брат. 3.Във връзка с приказките на Борисов и вярващите в идеята за ЮП. ЕС не може да си позволи малка България със силни про-руски настроения да контролира тръба, от която да зависят големите западните икономики.Така че е наивно да се смята, че ЮП можеше да се осъществи под някаква форма.Всеки който си мисли че ЮП би могъл да стане, не си дава сметка за реалностите в света.Това, което управляващите от Брюксел говорят по отношение на България, не е това което те фактически вършат към нея. 4.Газов разпределител има логика да бъде направен за едно по-гъвкаво снабдяване на България и съседните ни страни, било за нормално снабдяване или за спешни аварийни положения да се пренасочи газта за район с недостиг.Но пак опираме до захранването на този разпределител с газ. 5.Моделът на обединена Европа с всичко което се случва в нея, вкл. имиграцията създадена изкуствено от САЩ, е подобрено копие на американският модел. Разликата е, че на гражданите не е гарантирано правото на оръжие и така са лишени от основното си право си на самозащита.А също и от възможността да свалят правителство, което се проявява като деспотично или тиранично. Така този модел ще работи в полза на американският капитал.

....."Нека да не забравяме, че Борисов е премиер, който спря три големи енергийни проекти на газопровод, нефтопровод и ядрен проект, обяви Бъчварова и добави - това е силно политическо действие, което няма как да не бъде оценено от нашите американски и европейски партньори. В световно отношение това е изключително важно решение."..е какво по-силно решение от това каза Бъчварова, всичко друго са глупости....? Да си продадеш държавните интереси на тези, които те "държат" за каишката....предателство достойно да те окачат на стълб на околовръстното....кой откъде мине ще хвърля камъни и ще се роди велик паметник на предателя и глупостта....

Ай, сиктир,ба!

Никак не споделям твърдението на г-н Борисов, че отношенията ни с Русия са се нормализирали. Доверието се губи лесно, но се възстановява много трудно. Никога не сме били верни съюзници на никого, а сме търсили по-силния в момента, към когото да се залепим. Лошото е, че той обикновено се оказва губещия. Исторически факт, който никак не е в наша полза!

Tака е и си прав с днешна дата u c тези управници.

Абе за какъв газов разпределител мечтае този незнайко. Откъде ще дойде газ като всички газови връзки ни заобикалят от далече.

Лично джижето го спря пАтока след здраво натискане със султана в Истанбул...

Tи си увреден мозачно по рождение. Bиж в архивите или старите вестници какво е редил боико борисов,мартин димитров и филоложката бачварова за потоците , енергетиката и Pусия и тогава си пиши простотиите.

Не ругаем другите. Ругаем САМО ТЕБЕ!

борисов! имаме минерални извори и да се топлим и да се къпем с минерална вода, вземи че направи нещо за бг докато не си ги продал и тях на американците

Star Wars 8 серия - що го карат да мисли ,той може само пожари да гаси и то в дъждовно време!

Тъй ли? Я гледай ти! Не били разни американски сенатори, европейски лобисти на Киев, а ние сме си били виновни, защото сме свалили Първото Му правителство! Бря, бря, бряяя! Ми като е така и Си сложил Екомисията да ни води разговорите хайде натискай да стане Южния поток бееее! Нали са все твои хора, нали само се прегръщате и целувате! Айде , че не остана време от второто Ти правителство! После пак ще сме ти виновни!

Свински крачета: От 2.40, на 3.60 ! Свинските бузки : От 2.80, на 4.20 ! Споко споко! В лева са, не са еври ? Само бат Бойко са тривож, за вази !

eh,che ima "namalenie"

Дира писаха, че Южна Корея имат намерение да пратят човек на Луната. Да ги помолим да изстрелят Буда и като кацне да спрат комуникациите завинаги с него.

Буда не може да влезе през люка на космическата станция. Но пък може да яхне ракетата

Боже слез и си прибери тъпия наместник,че не знае какви ги върши.

За такива неща, народът е казал: "Изпусна питомното за да гони дивото". Г-н Борисов, търсете Русия, преди да е станало късно! Бог да пази БЪЛГАРИЯ!

с тия руски шлемове бе поклонници на водката..Вашите деди само с газ са се отоплявали... Тогава България наистина е била читава.

Преди години един наглец и бълароубиец, без капка срам и всякаква свян изрече следните паметни слова:"Можеш дълго да се задържиш в политиката,ако си безочлив и разчиташ на късата човешка памет на народа." ДУМИ, КАЗАНИ ЯСНО И НА МЯСТО - ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ !

Борисов, спомни си 1984 година...ха ха ха!!!!БИГ БРАДЪР ВСИЧКО ПОМНИ И ВИЖДА!!!!

наи големия идиот сред пожарникарите,спри да се изказваш маисъл с маисъла му прозд

За мен това изказване на ББ е шизофренно.Нещо като подмазване към Русия ни звучи.И така и онака.Май нещо става преориентиране или идиотите се сетиха ,че с велика сила като Русия не трябва да се конфронтират.

AБЕ НЕКАДЪРНИК СПРИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ

Обвинявам страхливите и продажни деформатори, че допуснаха банкянското говедо да ни управлява повторно. А ГРОБ има само 83 депутаци ....

1. Вземаш комисионни 2. Рапортуваш в американското посолство 3. Прецакваш всички българи в кърпа са ти вързани псувните.

Така някои историци ще пишат днес за него а след Третия мандак почне ли да се бичува, и ще ни стане цар Бойко Само-бичещия се. Щото по време на Първия мандак, вървеше слухът, че толкос много се обичал, че даже се ревнувал ?

Едно време в нашия град имаше виц: Пенчо беше добър кмет,Гошо не беше толкова добър кмет,Станчо беше лош кмет а Бочко показа,че може и без кмет!!!

Бойко, няма да ругаем друг. Ще ругаем теб и американските началници.

На Боко - тиквата все някои му е крив, човек като него които се смята винаги за прав се нарича посредствен глупак. На крив к.... козината му пречи.

Елементарно обидно - винаги обвинявай другите, за да не се сети никой да ти потърси сметка! Тоз е такъв "предник"!