Бойко Борисов: Намерил съм му цаката!

Премиерът в продължение на час отговори на зрителски въпроси в ефира на bTV, като беше разочарован, че не са показвали достатъчно кадри от строителните обекти.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Намерил съм му цаката! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в нормална дърява борисов щеше досега или да бъде разстрелян от други мурти и бандити като него, конкуренти, или щеше да е изгнил вече в затвора със скъсана халка на ануса и с много по-малко килограми. този екземпляр, които е неграмотен и не може да подреди едно изречение, което да е правилно граматически и не на дялект фонетично е премиер, а в същност е доказан престъпник и убеиц. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, намерил си му цаката на хладилника. Винаги ти е препълнен, както и шкембакът ти, междувпрочем.

Имам.

Ако Ви е срам от тази мутра Бойко, моля сложете един Like. Благодаря!

Този човек само лъже и се хвали и не го интересуват хората, това е!

Ако правилно разчитам премиерските думи за 99% изпълнена програма, България е вече на 99% цъфнала и вързала. Само едно процентче останало, всичко друго ни е наред. Оказва се, че тези над 3-4 милиона българи, според Евростат, които живеят на ръба на мизерията, са всъщност един процент от населението. Голяма държава сме ние по тази сметка - поне 340 милиона души население. Имаме клиничен случай за Премиер.

Борисов е най-големия престъпник. Колко добре живеехме преди да дойде на власт. На мен ми намалиха заплатата с 10 процента заради него и кризата която направи. Много по-добре беше преди - не ни стигаха само 350 лева да ходим на море - сега не ни стигат поне 500. И тормози бизнеса и не върви контрабандата. Възмжоно най-бързо да си ходи този.... И весто пътища, да даде парите за смартфони!

на Борисов 2, стига ни е цакал.

Народа го пусна на поправителен, той уж показа, че е научил нещо повече от първо лице единствено число, ама май пак го е забравил.

педераст да ти го начукам в устата идиотска

И аз не заставам зад тебе, а и много други! Бойко, направи усилия и се приземи малко, моля те!

Голям глад го е гонил ! Сега не може да си върти шията. Наваксва!

крадливата сврака... Давай по азбучен ред - всички кметове (като най-крадливите), после председатели на разни парт.централи, комисии, директори на всекакви дирекции, депутати, синчета и щерки с беемвета и т.н. Подред, давай генерале

толкова много му се напълнил биджета що му са тогава осем милиарда заеми? Няма по-голям лъжец от него, дори Костича засенчи.

Я. Циркът отново е в нашият град! С Главният Клоун на Републиката :)

ББ да не се е опитал да се прави на Путин и да отговоря на въпроси на зрители!? СМЕХ!!!!

Този колкото по-бързо слезе от държавната хранилка, толкова по-бързо, ще спрем да се топим, като нация !

Освен "АЛО" имаме и "ТЕЛЕ"-визионни измамници, както господина вживял се в ролята на управник на изпълнителната власт"Аз ще ви направя..". 30 години се бил "нагладувал"- син на подполковник по късно полковник и партиен секретар от пожарната, изяждащ 2 прасета и 30 -50 кокошки и бройлери годишно,20-30 заяка, "прекопаващ" 3,5 декара царевица(?) по времето когато на обикновенните хора даваха по 0,2-0,6 декара "конфу", ТОЙ-Боко има 3,5 дек. нива край Банкя(защо не са в ТКЗС или АПК), майката учителка, имат собственна къща в Банкя, прибира хранителните отпадъци и "пумия"? от почивните станции в района, след това лейтенант, ст. л-т, капитан и майор от МВР(продължава да гладува), получавал пари по ДС-линия за участие във "възродителния процес" и всичко това ТОЙ нарича глад. При тези условия останалият народ трябва въобще да е умрял от глад. Циничните приказки на този ТЕЛЕ-лъжец бивш партиец, значително надминават АЛО- измамниците, които мамят отделни хора, той се опитва да баламосва всички телезрители. Той и неговият заместник Цв.Цв.(осъден на две инстанции) заложиха къщите и апартаментите си за по 400-500 хил.лева за проекта ПП "ГЕРБ" и сега са твърдо против намаляване на субсидиите на политическите партии и въвеждане на "диференциран данък" вместо "плосък". Важното е владиците и поповете да му пеят осанна и птичките да му чуруликат в магнолиите и японските вишни, а журналистите да го гледат с паднали ченета от възхищение! А НАРОДЪТ, да се оправя както знае и ГОСПОД да пази България от управниците и!

Много независими журналисти и говорители по медиите останали учудени,че борисов-2 по нищо не се различава от борисов-1.Не виждам какво чудно има,баба ми навремето казваше"глупакът си остава глупак"!

Права е баба ви!! Има и други народни мъдрости:Преоблякъл се Илия, погледнал се -пак в тия!! Никой не може да надскочи себе си!! И най-вече:Вълкът козината си мени-нравът -никога!!! Глупците туриха на власт тоя селски Андрешко пак-да открадне това, което не успя да открадне първия път!! Прост народ-бедна държава!! Продължавайте да слагате Буда да управлява, но тогава всички ще доизбягаме от банановата държавица!!

"Такъв подем в строителството, в инфраструктурата, те (героите на социалистическия труд - б.р) са строили 35 години, ние в последните 7: Погледнете какви мостове, какви тунели, какви насипи, стотици кубически метра, огромни..., заяви Борисов." Да да...погледнете какви свлачища, какви криви пътища и каква пародия на държавник съм.

Да подема е в краденето от строителство и инфраструктура.

На въпроса ама нали все пак Искров е сложен от вас отговора е да ,ама то там от Европа ,онези лошите там от ЕС се обадиха и прочие да не казвам какво. Това е повратливост и твърдост !!!!

А на мен интервюто ми хареса. Е, има си определени черти и характер човека, но като цяло ми хареса каквото чух, не за друго, а защото е единствения премиер, който повтори мандат и това му дава голяма възможност и шанс да подобри управлението и да поправи неща, които е прозрял в последствие. Имаше резон и истина в думите му. Това е безпорно. Между другото вчера прочетох един коментар, в който има много истина и смятам, че ще започнем да оценяваме поне някои неща, които имаме. Коментара се отнасяше до това, че е по-добре да имаме такива "калпави" политици, отколкото супер политици, които плащат високи суми на загинали полицаи или граждани с оглед запазване на някаква ситуация. Борисов каза, че иска страната да е спокойна. Да строи пътища, които не се ядат, но още от римско време знаем, че пътищата са много важни и те са артерии по които ще потекат субсидии, инвестиции и прочие. Имайте предвид, че никой не може да оправи положението за няколко месеца или 1-2 години. Тук си има нужда от надграждане, от развитие на икономика и намаляване накорупцията. Това иска време, както отстрана на управляващите, така и в промяна манталитета на хората. Безпорно имаше истини в това, което говореше на интервюто. И ако не сте заслепени от омраза и дежурно плюене, ще може да разсъдите правилно.

Няма "шест-пет"... Ще се "поправи" във втория си мандат - има поне 16 милиарда за присвояване, а не някакви си 8-10 като при първия...!!! :::)))

Тук доста политици влязоха в затвора или по-точно са осъдени (...) Трябва да ви кажа, че България вече е по-добре от Румъния Е та кой по-точно влезе в затвора - че не се сещам!

Не гледах интервюто, нищо че не съм гнуслив. От коментарите разбирам, че е било точно такова, каквото предполагах - култово просташко. Хикемян, яко удари в земята другите "независими" журналя. Ако вождът реши да прави министър на пропагандата, може и да се вреди.

Как може да сравнява сегашната пародия на строене, което си е чиста форма на крадене, със построеното през социализма.. Трябва да стане ясно, че от асфалта най-лесно се краде, защото не се вижда какво има под него. Казват това струва еди колко си милиона и толкова. А хората да го ду*ат

След това фундаментално "интервю" на нашия нов вожд, бащица, другар и т.н. нищо друго не ни остава освен да се помолим на неговия "началник": ЕЛА, БОЖЕ, ДА СИ ПРИБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ! Наиграхме се, стига толкова!

СВОБОДА НА НАРОДА!!!!! боковистикя ФАШИЗЪМ е по страшен и от болшевизма на Ленин!!!! боковистите на БЕСИЛОТО пред Парламента!!!!!!

Боковизма и всичките му представители произхождат от комунизма и комунистическата ДС. Всеизвестен факт, а и поведението им го доказва всеки ден. Е, още по-нагли, лицемерни и прости са, но това си е от времето.

Помияр!!!

си ти...

Това му е цаката.

Само така Бат Бойко да изринем ДС клоката и да построим една нова България

Крадците ли ще построите "новата" България? Само пандела за вас!

Как може такова нещо бе? Колко касетофони съм продал. Той не се вредил. Ами видео касетофони. Газови печки, касетофони за коли Той не се вредил.

"Намерил съм му цаката." А дано вече ЦАКАТА те намери по-скоро!

Къде ги видя тези велики строежи на...бойковизма (разновидност на авторитаризма)? Аз съм кореняк софиянец, помня паветата и каруците и конските фъшкии по Царя и по Княз Фердинант (бул. В. Левски). И Симеончовата (детската) градина (днес паметника на Червената армия). Не си спомням само тоя самозванец-тупан да е построил нещо ново, което да не е било започнато преди. Ама тоя загубеняк за какво се има - да е.а селското гаменче! Моят баща, виден български инженер, за три години възстанови София от бомбардировките, построи хилядижилищни и обществени сгради и дори стадион "Васил Левски"! А тоя селски фукльо ще претендира, че е построил нещо. Всичките му "строежи" са проектирани и ззапочнати преди тоя да се е родил. Нещастник! Тежка форма на нарцисизъм, на егоцентризъм и дебелоочие! Много по-тежка от тази на правешкия диктатор! Тежко ви и горко - аз не го смятам за личност!

Aми, тои човека знае само Aз, Aз, пак Aз и само Aз!! Hа това Aз комунистите му викаха "Kулт към личността".. нали ??! ;)

Aма,.."Tова и аз го мога"! C чужда пита маичен помен! 16млрд.кредит за "Kомфорт на управление" и след това правя мостове,тунели и насипи.хахахаха...мисли си, че мат,ряла му верва?? хахаха..

Бащата на Б.Б. е бил служител на МВР с чин полковник. Незнам кой му вярва на глупостите, че били гладували някога.

Ако от дете е бил така лаком, както сега, може наистина да е бил вечно гладен, независимо колко и какви заплати са влизали у тях. То и сега му личи, че отдавна е напълнил гушата, ама няма спиране...

Това е наглост: "Борисов посочи кой, според него, е виновен за случилото се с КТБ: Тогавашният премиер Орешарски, Чобанов. Ние за 4 години не допуснахме в най-тежката финансова криза в света да падне една банка." Нека ББ обясни защо по време на първия си премиерски мандат задължаваше държавните фирми да прехвърлят или отварят сметките си в КТБ? Нека обясни каква точно беше личната му финансова далавера с Цветан Василев. Асега се пише целия в бяло

Вярвам ти и ще гласувам за теб. Покрай мен и другите около мен.

мутрата няма нищо общо с нищо. само слънцето изгрява след консултация с него, той строи, плаща, надзирава, финансира, открива, проектира. шампион по гьонсуратлък, но интересно кой още му се връзва на простотиите, всяка от които е виц или волеизявление в криминален контекст

Не ти се сбъдна защото си мързелив простак

Драги ми Борисов, не аз наредих на държавните дружества да си държат парите в КТБ. А кой? ТИ. Не аз бях премиер, когато обявихте Цветан Василев за банкер на годината. А кой? ТИ. Не аз му връчих приза. А кой? Цветан Цветанов. И последно: не аз съм го срещала в гаража си. А кой? ТИ. Е, няма като твоята наглост и гьонсоратлък.

Какво си построил ти бе?! Че и с бай Тошо тръгнал да се сравнява. Пръдльо! Само малоумния ти електорат ти се връзва на простотите! Още малко ще започнеш да плямпаш че България е основана от теб...

За сега е пръдльо,но като се понапъне още малко и ще стане .........

нещо да забелязвате боко син комунист кунева лилава комунистка да изброявам ли още.ония поне си останаха цървени...ха...ха...ха.

Просто си смешен! Проста, нагла мутро. Не си виновен ти че си простак и нагъл идиот. Виновни са идиотите които те избраха! Верно сме, калпаф матрал....

ИДИОТЪТ СИ Е ИДИОТ

Не е само един,щом за втори път си го вкарваме

Намерил си ни цаката. Ти си прост и ние сме прости и си допадаме. Нали си имахме Т. Живков. Негово копие си. само, че тогава не бяхме толкова бедни.

Направо се разплаках от умиление, когато си представих пасторалната картина с две прасета, двадесет зайчета и четиридесет кокошки, и разбира се, гладното момчето по къси гащи със сърп в едната ръка и кофа за помия в другата! Синът на полка! Детето чудо, което намерило време дори да прочете една книга - Винету. И на базата на тези си знания да влезе в едно толкова класно учебно заведение, като Симеоново!

val55

Моля, без ирония относно учебните заведения, а гледайте, че от всяко дърво свирка нестава.....

А колкото до пожарникарите - хора има за всичко - някой съставят диференциални уравнения и решават кръгови интеграли с които да определят условията за експлозия при срив на брашно, люцерново брашно и пр. в силоз по време на пожар, други са "бойци" на плаца с маркучите и са много далеко от интегралите... Кой а колкото му е пипката...

Гнусливо казваше Местан, но пиха турско кафе, и сега го лиже погз? Намериха му чалъма- уважението . И кафето, оближе, с рахат локум !

val55

Незнам на кои сте намерли цаката, но както се очертават нещата на вас сигурно вече са я намерили даже, и тези от американското посолство са готови..... а за този от Сърбия да неговорим....Он забавя, но незабравя!

"Бедността е хомот за хората, които са живели, живеят и ще се родят тук, в тази държава, обрекла ги на не едно страдания. Не случайно страната е с отрицателен приръст и застаряващо население. Много от младите хора се опитват да се откопчят от лапите на мизерията като избягат, далеч на гурбетс надеждата да живеят по спокойно и по добре някъде по широкия свят. Така бедността се превръща и в разрушителка на семейства. Много хора стават емигранти, за да работят и помагат на семействата си тук в България, много студенти изибрат да учат в университети извън страната не само заради по качественото и престижно образование, но и заради възможността да продължат напред, да се интегрират в държава с по-добри и повече възможности, за да получат заслуженото, полагащо им се по право въз основа на качествата и потеницала им. Бедността е едно от теглилата на нашия народ, което не ни е преследвало може би само по времето на цар Симеон Велики и Златния Век на България и въпреки това, не мога да свикна да виждам малки деца по улицата да просят и хората да ги подминават с възмущение. Не мога да свикна да виждам бедността в очите на хората и мъката, която върви ръка за ръка с нея, в която живеят. Не мога да свикна с това да виждам гладни и боси хора по улицата и да чувам за премръзнали от студ такива и загубили живота си по нелеп начин. Къде не съществуват тези неща? Никъде, но в друг мащаб. Не мога да свикна с това, може би вие можете, а не бива, болката на всеки един е толкова важна, колокото и нашата собствена. "

Щом ще говорим за ВСС, то той е една излишна хранилка за кадри. Структура от която нищо не зависи, но която лапа много пари.

Чудно, защо при такъв подем хората се палят, гладуват и отчайват. Нещо подобно беше и при Чаушеску.