Брюксел ни хвали за фискалната дисциплина

Председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой е приветствал финансовата стабилност на нашата страна, както и успешната скорошна емисия облигации на международните пазари.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел ни хвали за фискалната дисциплина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКО ВРАГЪТ ТЕ ПОХВАЛИ ПОМИСЛИ КЪДЕ СИ СБЪРКАЛ

Та кой е луд да прави изявления след срещите като няма какво да се каже.....Официалното прессъобщение е "достатъчно" за великите разговори, водещи до кривата круша - хвалби и лъжи от страна на ББ и дипломатични отговори от събеседниците..

Тимео данаос ет дона ферентес - (Да ви е шубе от византийските подаръци на ЕС). Вергилий, Енеида По повод на троянския кон, подарък от данайците на троянците...

Колко нагъл трябва да си ,за да хвалиш най-бедната страна в Европа. Българският народ е сложен на електрически стол и подложен на мизерия и унижения!

Когато от най-беден има шанс да стане по-богат, редно е да хвалиш. Не чухме да ни хвалят, докато бяха БСП и резултатите са видими. БСП излъга българите - че няма криза, че икономиката е добре, че работи за узвояване на средства и т.н. Това всичко доведе голяма тежест в края на мандата им, както винаги е било, докато управялват БСП. Този път не се видя баш ачик, защото България влезе в ЕС и имаше много инвестиции, респективно икономиката се препи на това до една година преди изборите. Но е пак ясно и видно, че са безпомощни в управлението и че са силни в маменето и кражбите. За това сега ни хвалят, защото има ръст, а това води до натрупване. Ако не ви харесва, изберете пак БСП и ще ви ги изхарчат. Но при вас ще дойде милиард, а ще завлекат няколк омилиаррда, за да захранят гнилата си система от мошеници.

Стига вече бе!Омръзна ни.Кой въобще е гласувал за Вас.Не зная! Кой те нагласи тук , Бойко? Вън от властта вече.

Свръх безочие! Народът му потънал в тотална мизерия и неясно как оцелява, Тоя тръгнал да се натиска да го потупват похвално лицемерите от ЕС. Трябва целия български народ да съди Борисов в Европейския съд за правото на нормален човешки живот.

На Ромпой дали не са му опрели пистолет в гърба?

eдна държава беэ народ е просто територия.

Страшен е Бибито. Поискал среща. Хората го приели и още от вратата го захвалили. Само дето ми се струва странно, че го хвалят за същите неща, за които той сам се хвали...... Пропагандата на ГЕРБ-авите не се притеснява да лъже на киограм....

Очевидно Бойко е решил да обясни на партньорите си за гостуването на скъпите му американски гости, както и за мистериозните ръкавели с инициалите на ЦРУ на министър Цветанов.

Просълзих се от умиление - Бойко качен на самолета до Брюксел ми напомня за Тато качен на самолета за Москва ..... Единия си отиде само с едно одяло, а другия пораснал с филия намазана с мас ..... Единствената чужда дума която знаеше единия беше "Ладно", а другия знае да каъва "Йес" ..... Апропо вчера Катар емитира 4 милиарда долара заем на международните пазари - явно катарците се готвят за "оная" инвестиция в България :)

Тоя форум е голяма тоалетна

попаднал си на място

Всичко тече като натисна бутона на тоалетното казанче - ти също

за наи ниските пенсии, за наи голжмата безработиза, за наи мизерната дарзава, затова ли да го хвалжт. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Брюксел хвърля прах в очите, похвалите нищо не вършат, просто поредната дипломатическа хватка, а нашите използват това за да си трупат въздушни активи. едните са тарикати, вторите - тъпи парчета.

Когато спре да има разлика между държава.. и народ, тогава ще сме похвалени от народа не от европейския че сме спазили директиви. А похвала от народа ще има когато има работа и цената ие над 3000 euro na mesec. Всичко друго е просто загубено безвъзвратно време!!!

Този надмина всички диктатори,където някога са съществували.

Преди време се разбра, че Гоце и Доган влизали в учебниците по история, а сега и Б.Б. отива при тях ... Някой да им обясни на тримата / ' светата троица ' / , че политиката си е политика , а тя става история едва след 50 - 60 г. ! А не е ли това всъщност скритата тройна коалиция, която реално управлява през последните 3 г. ?

Този надмина всички диктатори,където някога са съществували.

Този надмина всички диктатори,където някога са съществували.

Предполагам, че писмото за тъмното му минало до Европейската комисия Антимафия е стигнало до адресанта. Не случайно бб си призна за разговора с Танов за Мишо Бирата. Плюс оценката на ОССЕ за манипулираните избори 2011. И сега както е попаднал на десния крак на Барозу, който си има нескрита симпатия към Миглена Кунева, стой та гледай какво става. Показателен е и отговора на ЦРУ на запитването на Вени Марковски. Следва съдбата на ненужните вече диктатори в банановите републики, след като свършат мръсната работа на САЩ и ЦРУ, в случая закриването на АЕЦ Белене.

магарето пак го потъпват и го хвалят.запада когато ти се ъсмихва и те хвали значи иска да те изработи. боико и хънтата им продават нашя златен фонд тоес златото вав вид на облигации за да има заплати за борозовци ромпеевци. тяхните заплати са 1 000 000 евро на месец и толкова бонъси. а в замяна този голим мяж ше полъчи победа на изборите а обикновення човек ше полъчи зелен ток, ялта пшеница,оранжев бензин и оше къп глупости от глупаците но те са на варха и си играет както си искат с нас. ялка тваррррррррр.

Срещите с Ромпой и с Барозу са поискани от другаря Борисов, за да го дават пак по кабеларките.

Тези "хвалби" са дипломация, а са го привикали за да му набиват манерката за нещо. Какво е то? Ще разберам по-късно или никога няма да разберем.

Ражда се ново мислене. Хората жадуват промяна. Искат честни избори. Търсят читави и хуманни представители. Не искат лъжци и грабители. Не остана нещо, за което да не са лъгани. Сегашните лаладжии и мошеници нямат никакви шансове. Народа ги мрази и ненавижда. Но те се надяват. Замислят с крадени пари да купуват индулгенции. И да доограбят мандрата...Надявам се да изядат шамари и шутове от негово Величество ЧЕСТНИЯ ИЗБИРАТЕЛ !

жал ми е за нашият"велик"премиер!!какъв голям и силен,а пак на колене в брюксел със свалени гащи!!жал ми е!!!

Паникьосаните от задаващия се разгром и напяскане на политиката на ГЕРБ- тази шайка крадци - Борисов, в нарушение на Конституцията на Република България, отива в Бюксел, за да проси подкрепа в задаващите се извънредни избори. А това означава фалшификация на изборните резултати от ЕС. Това озна(ава нови мъки за народа, мизелия в невиждани размери, цени над европейските, оскотяване на пенсионерите ни, срив на нацията. Постъпката на Борисов е типична за батиноамериканските хунти и показва, че България на милицията се е свлякла до равнището на банановите републики. Ставащото в Румъния покадва, че лявата вълна няма да отмине и ГЕРБ и ще го свали от власт, с всички произтичащи от това последици за милионерите -министри и милиардерите-монополисти. Цялата тази антинационална шайка ще отговаря с главите си за безобразията!

Най- бедната държава в Европа!Това е цената!

Все ми е тая за тая държава,ама за теб се притеснявам!

би било много интересно ако този европеиски главатар дебелосерко поживее година в балгария сас 100тина евро на месец като милиони балгарски пенсионери. каква ли тажна песен ще запее тогава след като газа му хване паижина?

защо да трябва да живее с толкова пари? той си е намерил начина да печели пари, ти явно не си, което си е твой личен проблем, колкото изкараш с толкова ще живееш...

Не ти ли омръзна да бълваш все едни и същи безсмислени коментари? И като си толкова наперен - кажи ти колко печелиш от писането на тия глупости? Стигат ли ти парите за елементарните ти гербаджийски нужди?

началникат на европеиските бюроклати-мафиоти да поживее само месец сас 150 евро в балгаря и тогава да прави идиоцките си исказваня. аман от дебилни рампони. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да хвалиш мафиоти, които даржат народа гладен и болен, под прага на бедността е нечувано нахалство,престапление и идиотизам. европеиския главатар заслужава балгарския народ да го линчува.

настрадин ходжа се похвалил, че научил магарето си на финансова дисциплина, което ще рече да не яде. за беля то взело, че умряло. когато дебелосерковците управляващи балгарiя започнат да получават средна за страната работна заплата, тогава могат да ги хвалят. дотогава хвалбите са чиста демагогiя и престапление. европеиските бюрократи докараха не само нас, но и половината европа до мизерiя. рампоните у нас и европа са отпадак на лошiя човешки матерял.

Ivan

Бойко Борисов и Цветан Цветанов са се обаждали и за заплашвали екипа на bTV със закриване! Всички коментари против ГЕРБ се трият а по bTV тече масирана реклама на ГЕРБ! НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ ПРОДАЖНА ТУРСКА МЕДИА bTV! ХОРА РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В САЙТА НА bTV ЗА ДА СЕ ИЗГАВРИМ С МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ! БТВ са една предателска телевизия обслужваща интересите на ГЕРБ и Борисов Всеки честен българин има един отговор за тях - Бойкот на БТВ и ГЕРБ по всички сайтове! Хора, време е да напуснем интернет и да отидем на площада да изметем гьобелсовата бтв и чумата на века ГЕРБ! Хора, които се връщат от чужбина казват че няма друга такава помиярска държава като България. Някаква МУТРА-ДИКТАТОР да се гаври с цялото население а то да му се кланя и слага заедно с всички медии. Защо никоя медия не съобщава новината, че "Европейската комисия "Антимафия" е сезирана за тъмното минало на Бойко Борисов"!? ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД! ВИЖТЕ В ГУГЪЛ КАКЪВ UROD Е ТРОВИЛ И УБИВАЛ ДЕЦАТА ВИ А СЕГА ВИ УПРАВЛЯВА! ГУГЪЛ - Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак. ЧЕТЕТЕ

хаха това на последното събрание на масторбаториума на младежкото бсп ли ви го казаха, а червени връзчици дадоха ли ви, а? :)

Ти бе, от младежкото герб, защо постоянно маСТУРбираш /научи се поне тая дума да пишеш!/ все с едни и същи тъпни? Прибирай си парите от Тикваря и дим да те няма!

Много си прав,брато! Време е да се събудиме и проявим гражданска съвест. Подкрепям те!

Ех, колко хубаво е да ни хвалят, нали човек само за едната хвалба живее! Ех, как се радвам, ама не много!

Цената е мизерията на народа

държавата и народа са различни неща, не го ли разбра вече....

Точно така - ББ се гаври с бедния народ

Kalin

хвали ни някой от ул.брюксел в софия ББ пак не е разбрал;_)))