Борисов: Пазим еврограницата с най-добрата техника

Вярвам на тези мъдри мъже в ЕП, ЕК и в Европейския съвет, че ще отсъдят по направеното и по заслугите ни. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод въпроса за разширяването на Шенген с България и Румъния.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Пазим еврограницата с най-добрата техника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новите хеликоптери определено са една необходима придобивка за военните ни сили.

Браво ,сигорноста на страната преди всичко

Да, сигОрно е така!

Бойко е големец, заслужава адмирации!България има достойнство с него пред Европа!

От кого да пазим българската граница,бе байо?Че те враговете на България са тук и то милиони.

Въпроса е циганите и техните набези в западна Европа!Като не ни допуска в зоната смятат че ще спрат циганите но жестоко се лъжат,няма спасение!

Шенген?!?!? Е и?!?! ЕС се разпада все по-видимо, а ние ще влизаме в Шенген, защооооо???????????

Ами разбира се че ще ни приемат ! нали даже и вертолет си купихме !

трябва да се деиства като словакия и ние да блокираме всички решения не еп а не да се сагласяваме сас всичко

ЗА !

Селянина с колелото!!

Френският президент не мисли така, Бойко Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат шибани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още... Ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите.... Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на циганите такива хора нямат място в Европейският съюз. (Из изявление направено в телевизионен дебат)

Айде стига с този Шенген?Така представяха навремето ЕС и НАТО -като панацея за всичките ни неблагополучия/използвам най-мекия израз/.Сега като сме в тях-какво?Ще имаме честта да помогнем на Гърция да не фалира.Тоест -ще ни вземат и гащите от за*ника.Верно,за някои имаше здраво гуш,но 80% от хората не живеят по-добре.Шенген работа ли ще даде на безработните, данъците и акцизите ли ще спаднат,по-здрави,образовани и нахранени ли ще сме?Стига с вашите измислени приоритети,това ли е целта на живота ни?

Те направо му казват /на ББ/, че хората му не стават, а ББ - готови сме! Могооо лош матреал има нали. Ама как са все управляващи!

Маса хора бедстват, бедността напира от всякъде, няма работа дори и за нищожните БГ залати, младежите емигрират масово, но Борисов харчи стотици милони за Кугъри и Пантери за да пълни гушите на оръжейните монополи в богатите страни. Пълна профанщина.

Tози още не разбра, че проблемът не е в техниката, а в хората, т.е. в лошия "матреял"!

ще трябва да споделим и дълга на Грциа ;)

ББ така и не проумя че техниката иска и знаещи хора....За него на 1-во място е всичко неодушевено - магистрали, техника, но не и ЧОВЕКА........След толкова време премиер това е много жалко че не е стгнало до някоя гънка...

Вижте внимателно този тип на снимката. Заради него и заради другите мутри, които девалвираха държавата България до степен на колониална територия, няма да ни приемат в Шенген.

И, какво от това?

това ,че ти ще си останеш толкова глупав завинаги

И аз съм оптимист, че скоро ще гледаме съзтезания от Формула 1 на новата писта.

Влиза един в тоалетната. Свалил си гащите и седнал. Чува глас: - Здрасти! Отговаря му: - Здрасти! ...- Как си? - Ами добре. - Какво правиш? - Ами с*ра... И пак чува: - Айде ще ти звънна по-късно, че тук един идиот от другата тоалетна ми отговаря и той...

какъв другар ти е това дете, то не е било родено, когато ти си се пенсионирал. Гошко казва, че ако президент и премиер са от различни партии, ще е по добре.

Разбира , че за Калфин ще гласуват хората! За кого другиго искате? За някакъв приличащ на петокласник с ехидна усмивка, не знаещ на кой свят се намира, манипулиран от някаква си мутренска тиква!

всичко, което казва борисов е абсолютно вярно. затова и всички страни от ес ни подкрепят и застават зад българия. и в шенген ще влезем - не, че сега нещо ми пречи като си показвам на някои граници личната карта. това е разликата. приемането е политическо решение и скоро е ще е факт.

Другарко Христова, така ли вече ви приказват от цк на герб? Че вече не ни трябва Шенген щото и така може да си минаваме границите? Да, ама не! Шенген е нещо много повече от преминаване на границите срещу лична карта! Ама това можем да го обясним на някой, който има желание да го разбере. Ти не си в тая група! И в Шенген се влиза с политика след като си изпълнил ВСИЧКИ останали изисквания! Явно България не е.

Леле мале... строим "инфраструктура и музеи" - можеше да добави "музей на социалистическото изкуство", защото то друго май няма. Построихме и най-много молове на глава от населението, построихме даже пътен възел заради магазин ИКЕА. Имаме и няколко спортни зали, ще направим и стадион. Е, ако това са причини да ни приемат...

Не сме за никакъв шенген още!Ако някой палячо е ходил скоро до Гърция ще види на какво космическо разстояние сме от страна в "криза" и какви сме клошари!Господин император България не е само София и жалките бизнес центърчета където що годе се взимат някакви заплати (мизерни но достатъчни да преживееш)има и други сектори като здравеопазване например или земеделие където нещата са извън контрол!

Но има будали да верват на Бойко. Щото ако не бяха будали, щяха да знаят какво следва след като и изпълнителната и законодателната и съдебната власт са в ръцете на един човек. Започвайте да репетирате маршировка и викове хайл.

Тоя тиквеник така и не разбра защо не искат да ни приемат в Шенген. Продължава да си говори за технически критерии. Защо бе, защо все на нас българите се случват такива тиквеници да ни управляват. Той вече нищо не можел да направи. Ами като не можеш ходи си. Що си мислиш, че си пожизнено на този пост.

на мене пък ми се случват само хубави неща. на хората около мен - също. ти къде си?

Е не на 4-ти км като теб и приятелите ти!

ИСТИНАТА , Г-Н МУТРА МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ Е ПО РАЗЛИЧНА. ЗА КАКЪВ ШЕНГЕН МЕЧТАЕШ , КАТО ТИ И ОСТАНАЛИТЕ МУТРИ ОТ БАНДИТИТЕ В КАБИНЕТА ТИ ПОТОЯННО ВЪРШИТЕ ШМЕНТИ КАПЕЛИ. КАНИШ ЧУЖДЕНЦИТЕ ДА ПОСЕТЯТ БЪЛГАРИЯ. ЗАЩО: -ЗА ДА БЪДАТ ОГРАБИНИ ОТ ЧЕНЧ БЮРАТА -ЗА ДА БЪДАТ ПРЕБИТИ ОТ ТВОЙТЕ МУТРИ -ЗА ДА БЪДАТ ИЗЛЪГАНИ ОТ АЛЧНИТЕ БАКШИШИ -ЗА ДА БЪДАТ ОТРОВЕНИ С НЕГОДНА ХРАНА В РЕСТОРАНТИТЕ -ЗА ДА ГИ РЕКЕТИРА РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР -ЗА ДА СИ ТРОШАТ КОЛИТЕ ПО СКАПАНИТЕ НИ ПЪТИЩА ОСЕЯНИ С ДУПКИ , ПЪРВИ КОПКИ И ПРЕРЯЗАНИ ЛЕНТИЧКИ ОТ ТЕБ И БАНДИТИТЕ ПОКРАЙ ТЕБ -ЗА ДА НИ ВИДЯТ ОТ БЛИЗО КАК ЖИВЕЕМ С ПРЕПОРЪЧАНИТЕ ОТ ТЕБ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ -ЗА ДА БЪДАТ ЗАРЯЗАНИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ТУР ОПЕРАТОРИ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОЧИВКАТА И ГИ КАРАШ ДА ПЛАЩАТ ВТОРИ ПЪТ ОБРАТНИЯ ПЪТ -ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ ОТ БЛИЗО С ЖИВОТА НА ХОРАТА В ЕДНА ПОЛИЦЕЙСКО -МУТРИННСКА СТРАНА -ЗА ДА ВИДЯТ КАК ПОЛАГАШ ГРИЖИ ЗА РОМСКИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ И ПОЛАГАГАШ ГРИЖИ ЗА НЕГО , САМО И САМО ДА ГЛАСУВА ЗА ПАРТИЯТА ГРОБ ХОРА НЕ ИДВАЙТЕ В ТАЯ МУТРИСКА ДЪРЖАВА. БЪЛГАРСКОТО ГОСТОПРИЕМСТВО ПРИКЛЮЧИ ПРЕДИ 20 Г., КОГАТО МУТРИ И БАНДИТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ Я ОВЛЯДЯХА И ПОДЧИНИХА ЗА СВОИ ЦЕЛИ

Ти явно си инвалид и не си излизал от две години навън. А там е хубаво и ние се радваме на живота. Дръпни пердето - погледни.

Абе в градинката на клиниката в Карлуково може да ви е хубаво, ама отвъд оградата положението е страшно!

Бойко Борисов отново показва една честна и отговорна позиция, с което се превръща във водеща фигура при отстояване интересите на България и Румъния.

Амин!

Нека всички, които критикуват да кажат също, кой политик одобряват и за кой ще гласуват. Да ГЕРБ са недодялани и простовати, но кой от тези в парламента ще защитите? Дали БСП - тази комунистческа, мафиотска, новобогаташка шайка, която в Европа ненавиждат. Дали ДПС, РЗС, Атака- кой от кой по- продажен, неуравновесен, лъжещ и смешен. Дали ДСБ скарани с всички и забогатяли необяснимо как. С Кой кажете. Има ли един истински Европеец сред тях, за който Европа ще ни похвали. Имаше един, който посрещаха навсякъде с поклон и уважаваха като равен- Царя, но ние всички вкупом го свалихме и избрахме горните ЮНАЦИ. Ние всички от години само критикуваме и мечтаем да седнем на тяхното място, за да крадем още повече. Сред сегашните, ГЕРБ за съжаление нямат алтернатива

КАКЪВ ПАРЛАМЕНТ КВИ 5 ЛЕВА! Май не схващате все още! Има само стадо маймуни играещи роли на ДУПЕТАТИ! Добрата новина е ЧЕ СКОРО ВСИЧКО СВЪРШВА със ИЛИ БЕЗ ШЕНГЕН!

Майна, къв си ти, че да ти казвам за кой ще гласувам? Ама от мен да мине - няма да е за гербаджия! Колкото до твойто мнение - хич не ме интересува! Ходи на Джендема и се пусни от горе по гол г.з. Все тая къде ще се спреш, но поне гледай да е при мангалките. Имаш нужда от тяхната помощ. И ако не си разбрал какво ти говоря - значи си виждала Пловдив само през крив макарон, драга ми силвия, марто, митака или която и да си.

НЕ НИ Е НУЖЕН ШЕНГЕН!!!! ПОНЕ НЕ ЗА СЕГА.

на тебе не ти е нужен. стой си в краварника. нужен е на нас - успелите, работещите и имащи пари и възможности. за какъв чеп ти е на теб? ти даже не знаеш какво е шенген.

с ГЕРБ и нейния лидер Бойко Борисов. Ако България има някакво бъдеще, то е само с ГЕРБ.

Аз съм студент и когато чета тези изказвания ми идва да си зарежда дипломата и да отида ако ще в Холандия да уча, само да се махна от този парадокс тука ! И разбира се ще гласувам за КАЛФИН, защото когато и президентът и министър-председателят са от различни партии ще се чепкат винаги, а ако ги оставим от една партия.... всичко ще утихне ...

Отиди в Москва, комунистическа издънко! К'ъв ще го дириш в прогниващия капитализъм! Отиди да се научиш да лъжеш с мазни приказки като любимата си Гоцева креатура - калфата.

Може да не си, но си коха тиква като любимеца си, предполагам кой е той. Прочети внимателно какво е казал човека и пак помисли защо няма да отиде в Москва.

Разбира , че за Калфин ще гласуват хората! За кого другиго искате? За някакъв приличащ на петокласник с ехидна усмивка, не знаещ на кой свят се намира, манипулиран от някаква си мутренска тиква!

Аман от тъпоглавци като тебе! Какъв комунизъм те гони тебе, глупак!

И как така изведнъж ще ни приемат в Шенген?! Според мен, Шварценегер ни е дал едно рамо тези дни :-))

Айде, чупката в кръста продължава! Абе другарю Пожарникар, не виждаш ли, че твоите мъдри мъже ни се подиграват в очите, нали щеше да измажеш сградата и всичко е готово за Шенген?Европа не я интересува техниката и вертолетите ти, а правовият ред в страната, правосъдието, нали виждат мутренското Ви минало и сегашните Ви кражби, браво на Холандия и Финландия, че Ви удариха такъв оглушителен плесники иш показаха престъпната Ви същност, на теб и всички останали гербаджийски тарикати!!!

Много точно казано - основния проблем е правосъдието! И основна заслуга да е на този хал има лицето Гоце, което подреди с квотите си най-голямата измет в правосъдната система. Дано да се случи някаква промяна, че калфата ще му е просто кукла на конци...

Еиии, Толкова черногледи тарикати на едно място, не е за вярване.

От ксого е пазите? От арабите или...

Как от арабите бе пич....ни с тях имаме супер търговски отношение според премиера - на всеки ъгъл има дюнер....-това са негови думи. Нека идват терористи на талази дюнерът на ъгъла ни пази....

Българи, можем да приветстваме Премиера! За първи път не употреби местоимението "АЗ". Може би европейците ще ни отворят шенгенската врата след като видят първите наченки на европейски изказ у Премиера?

Този кавал не престана да ръси простотии....чудното е че има още хора, които му вярват!?

Малко коментар: 1. Министър Аню Ангелов каза в неделя, че един "Пантер" е 20 млн. евро. 3 х 20 млн. евро = 117,4 млн. лева. Къде е разликата до 150 млн. и кой я прибра??? 2. Вертолетите са за ВМС, не за "Гранична полиция", защо МО ще пазят границата, а не МВР? 3. България купи 4 вертолета "Аугуста" - 2 A109 и 1 АW139 и един необорудван А109 който е под аренда на Авиоотряд 28. Другите 3 къда са и кой е подписвал догонвор за тях? 4. Граничните катери в Черно море са 9, 6-те малки катера са на Дунав, там няма Шенген, Румъния е в ЕС също.

Само да допълня с едно въпросче: колко от тази техника към момента е в технически изправно състояние и каква част от нея може да изпълнява функциите за които е предназначена;)

пич нещо си се объркал-не милиционери,а полицай

Пич, ти си се объркал. У нас само пише че са полицаи. Чисти милиционери са си. Разходи се из София и виж какво работят. По-скоро са суеци клекнали по кюшетата, отколкото 'полицаи'.

Тоя "мвр" съвсем е оглупял, че много ясно че са милиционерчета и пазят партията майка и нейната собственост...

С ГЕРБ, българският народ е уверен в своето черно бъдеще!

Това да не ти е мексиканската граница?! При нас нарушителите си влизат спокойно през КПП/то и не носят оръжие, а пачки в ръка!

К,ви пачки бе,биволите какво дадоха?Болести и подигравки.Когато Тиквата отиде в панделата,тогава сме за Шенген.Виж циганите как си павят пачки от незаконни и контарабандно внесени цигари.

А НАС КОЙ ЩЕ НИ ПАЗИ И КОЛКО ЩЕ НИ ПЛАТЯТ ЗА ДА ГИ ПАЗИМ САМО ТАКСИ ЩЕ ИМ ВНАСЯМЕ ЗА ТОВА ПРОСЛУВУТО ЧЛЕНСТВО И СЪС ПАРИТЕ НИ ЩЕ СПАСЯВАМЕ СТРАНИ КОИТО НЯМАТ ОПИТ ДА СПЕСТЯВАТ И ДА СТЯГАТ КОЛАНИТЕ А БЪЛГАРИТЕ СЪС ВЕКОВЕ МИЗЕРСТВАТ.

БЪЛГАРИТЕ !Толкова много млади българи-студенти ,работещи на мизерна заплата за убити -почти всеки ден четем за 2-3 убити съвестни граждани !Убити пансионери от млади роми ,които ги крадяли еждневно и убивали,"защото мразели възрастни,които ядат",но не мразели възрастни,които не работят,не учат ,а крадат,за да ядат! ЗАПЛАТИТЕ НИ СА ОПАСНО НИСКИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ -СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА Е 660 ЛВ ,А С ТАКИВА ПРИХОДИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСИГУРИ ЖИЛИЩЕ,ЛЕЧЕНИЕ ИЛИ ТРАНСПОРТ,колкото и дисциплинирани да сме,"изгаряме по-бавно или бързо",отчаяни въпреки нечовешкото търпение и очакване за справяне с организираната престъпност/ромска,кюрдска,азиатска-афганска,иракска../ и произволията в съдебната система,за което е критикувана правилно държавата ни.

Въпроса е че нищо не пази европа от нас. Можете ли да си представите 600 000 хиляди цигани свободно плъзнали из европа като бълхи от кутия. Да си продават деца, да проституират и да крадат където си пожелаят. Ами европейците си го представят и за туй никъв шенген няма да видим.

Ех, че хубава идея! Бойко ще и се израдва много, може и да не ни приемат, ама що да не вземе комисионната за 100 хеликоптера?

завърши 1:0 за Калфин. Плевнелиев беше объркан и некомпетентен. личе еси че му липса устата Борисов и без неговата сянка е като политическо петно без форма и мирис. Една единствена харизма. Ами да се беше явил на конкел за "Мис".

малоумник си ти човече, не ги разбираш тези работи.

...идиот!

Плевнялиев, кажи си защо си толкова жалък!

Борисов виж някой около тебе ако разбира от компютри ,да ти покаже сателитна снимка на митничарско селище , например до язовира на Ивайлоград Докато това го има и тези там не са в затвора никакъв Шенген няма да видим