Коментари - ”Момчетата” Борисов и Данаилов продължиха спора за срама | Днес.dir.bg

”Момчетата” Борисов и Данаилов продължиха спора за срама

След като вчера премиерът Бойко Борисов заяви, че Стефан Данаилов трябва да го е срам, че докато е бил министър на културата не е направил нищо за фотографската гимназия, днес се разбра, че е засегнал тази тема и на заседанието на кабинета. Самият Данаилов пък каза, че се е излъгал в мнението си, че Борисов е мъжко момче.

Обратно в новината

Коментари - ”Момчетата” Борисов и Данаилов продължиха спора за срама | Днес.dir.bg

Коментари

Последната серия на филма "На всеки километър" гледайте на 23.10. 2011 г.

Този пък одъртял и най-неграмотен министър на културата в историята ни Данаилов и той няма, няма пък се изока просташки...?!? Ми той и вечния калфа Калфин малко ли крадоха в кабинета на партиите-мафии БСП, ДПС, НДСВ и на кръга на Гоце ДС-то?!? А партийката Кунева от мафията НДСВ, не загроби ли половината АЕЦ Козлодуй... Боже каква тъпирска наглост Боже... За тези мафиоти затвор и на историческото бунище завинаги!!!!!!

А какво ще кажеш за най- неграмотния и ТЪП МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛ, който някога се е опитвал да ръководи цялата държава? Няма таквоз чудо в цялата 1330 годишна история на тая държава. Хубаво, г-н Данаилов е бил само министър на почти изчезващата култура, а г-н Борисов какво е? Министър-председател на почти изчезващата държава? Абе я си ....тук следват майките, но защо ги споменаваме само по лоши сличаи?

Да си върнем България!Никога повече във власта мутри,илигарси и цар Киро!Дошло е време разделно.Боя настана.Бийте братя българи!!!

Тъй де -- Ram It Down, Българ(к)и ! Кажете си Избора !!!

Ало, Данаилов! "Видяла жабата, че подковават Вола и тя вдигнала крак"! И аз се срамувам за теб: - че си зарязал собствения си син; - че беше министър с мандат на Доган в схема на Първанов; - че играеш безпринципен "гьон сурат", по повод SMS-ите за болни деца; - че се вживяваш като "дядо на нацията" и си мислиш, че впечатляваш оределите бабички, които и без теб си гласуват по шаблон. Дядо си само на онзи надут инфантил до теб, на който най-ефективния му изказ беше да те нарича "професора"; - че не знаеш правописа на народа, който искаш да управляваш и пишеш "Збогом"; - че бацилът на безсрамието на БСП през всички тези години, те е превърнал на празнодумец тип "ала Станишев". А дано се засрамиш от себе си...

Ламбрино срама няма...

Ти май се срамуваш от себе си! Използваш чуждо име, защото твоето собствено не говори нищо на никого. Когато го напишеш и то е по-голямо от това на Ламбо, тогава хвърлай камъни по него. Нещастни злобни мижитурки!

Глупак, ама пълен! Ако беше направил толкова, колкото г-н Данаилов, тогаз можеше да изречеш това, дето го пишеш. Тук следва ругатня или псувня, ама не я пиша, щото не ми е стила!

И какво е направил Стефан Данаилов. Вярно беше хубаво момче, но такива дал Господ. С помощта на баща си и мъжа на сестра си артиста Иван Кондов се намести в театъра и киното. Не съм видяла една негова свястна рола в театъра. В киното го биваше за нелегален, сладникав люболник и дърт мафиот. Стига вече. Голям актьор е Наум Шопов, Ицко Финци, Георги Калоянчев. А Данаилов е Ламбо и Ламбо ще си остане!

гласуваи против герб !!! сега е шанса ни на 23.10.11

Искам Данаилов да каже Збогом на политиката!!!

и ще миряса майор Деянов!

Напиши "искам избор" в google. Ако видеото ти харесва, помогни за това и други хора да го видят преди изборите.

ГЕРБ е нещо създадено както партията на Симеончо - партия за един човек - и няма защо да се чумери ББ на комунеистите, в неговото формирование са само такива само че до сега неуспели, погледнете му хората по места бифши политически офицери, полицаи , такива на които роднините са драпали до последно в редовете на БСП и после се хвърлят в неговите обятия за облаги - стига вече подлизурство ксажете нещата с истинските им имена

То че модераторите ще ти изтрият коментарчето е ясно,но е добре при системно писане на коментари с различно име или ценични,да има бан по IP..форума би бил мн по-чист!

Напрежението в основните играчи очевидно расте с всеки ден. Най--фрапантния пример са последните изказвания на Борисов, който от образа на "строителя" се върна към мутренското поведение и лафчета.

.Trumi. , точно твоя пич, както го наричаш, а аз го наричам -мутра се хваща за буквенцата, без да разбира значението им, а най-малко да ги анализира! Не можеш да очакваш повече от човек прочел само една книга - пък била тя и световния бестселър "Винету".

Никакъв мой пич не е!Просто е мъжкар,а те са малко в БГ,това ми е идеята!Да започнем да пишем сега кой е мутра и как всички преди него са както и за съдебни системи и т.н. няма смисъл и време.Написал съм мнение,точно и конкретно-то се вижда за какво.Не виждам смисъл сега да седна и да се обяснявам защо,как и т.н. го мисля и какво влагам.Който не мисли така,да подминава,който мисли като мен,също да подминава.Аз съмишленици или хора на друго мнение не търся,казвам аз какво мисля и до там :)

За това , че излагаш своето мнение , като го излагаш няма нищо лошо, но не може да се гради нещо ново от хора свързани с контрабандни и производство на цигари , алкохол,, бира, амфетки! Действително в този бизнес всички са мъжкари и повечето ги избиха, даже и по времето на кариерата си като главен секретар на МВР бяха извършени и неразкрити много наказателни акции от мъжкаря! Аз пък на това му викам разчистване на сметки или елиминиране на конкуренция и премахване на неудобните свидетели!

Kаквото и да ми пишете тук от едно IP 130941-4012 коментара,Бойко си е мъжкар по визия,държание и възпитание.Точно за това,толкова хора го харесват и жените се подмокрят като го видят,защото са малко такива в БГ,там е пълно с тънкопи..ци и комплексари.Само където Бойко го подкрепят 40процента поне,но ако се чете в тва форумче,може човек да си помизли,че са 2-3процента,защото сяда някой паляк и пише негативни коментари на килограм...както казах пълно е с комплексари.Не сеопитвайте да ме нареждате-местя го моментално.Бойко си е пич,харесва ли ви или не!

*помиСло да поясня,че мн обичате да се хващате за буквенца!!!

Един г.. повече или по-малко във форума...

"Бойко си е мъжкар" !!! Trumi, лично треньорът на Борисов го нарече страхливец. Едно е да изглеждаш друго е да си, а по-голяма фурнаджийска лопата от Бойко не сме имали. Първо масажираше на Тато ушите , после на Пашата , след това на Царя и тройната коалиция, а сега плюе по всички

Аз пък се подмокрям от смях когато чета изказванията на Бойко мъжкаря.

Димитър

Важното е да си подмокрена и Бойко да е намесен,другото не е важно :)

Здравейте, Труми ! ( Наистина нямам предположение за точката в името-Ви, както и за самото име . ) ... Наистина ли считате за мъжкарство показаното дотук ?! .... Наистина ли не бихте искали България да престане да избира Between The Hammer and The Anvil ?!

Димитър

Здравейте Дървосекачо.За името ми е дълга история,за вашето,вероятно също.Колкото до въпроса,не мисля,че Бойко е зло или по-малкото зло.Виждам как се е променило мнението на хората в чужбина към нас и го казвам не защото ми се иска да е така,а защото е !

Не ми трябват тези момченца.Дайте ги на Вл.Кузов!Аз избирам ГОСПОЖА КУНЕВА!

Ха ..... , ха...., ха.......!!! Няма значение как се пише, а какво означава! Збогом, збогом, збогом, збогом казах, збогом, збогом, збогом, збогом Бойко!

Най-големия лъжец в тази държава откакто съществува се оказа Бойко Борис/лав/ов ПРОСТО НЕНАДМИНАТ. И не му прави чест да лъже за това което е свършил достоен човек като Данаилов Дано президент стане Атанас Семов да му види сметката.

Ламбо е стара и известна мента. Вече трудно омайва червените бабушкерки, да не говорим за първокурсничките в театралната академия. А Семката може да стане Президент на някоя друга планета, населена с някакви други човечета, но не и на Земята.

Най-големия лъжец в тази държава откакто съществува се оказа Бойко Борис/лав/ов ПРОСТО НЕНАДМИНАТ.

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ. НАПЪНИТЕ НА ЛАМБО НЯМА ДА ПОМОГНАТ.ОРЕЗИЛИ СЕ НА СТАРИ ГОДИНИ.НА ПОСЛЕДНИЯТ ДИСПУТ КАЛФИН СЕ ДЪРЖА КАТО СЪРДИТО МАЛКО МОМЧЕ. БЪЛГАРИТЕ ГЛЕДАТ ДЕЛАТА, А НЕ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ И ЛЪЖИТЕ НА БСП. ВИДЯХМУ ГИ КАКВО МОГАТ И КОЛКО МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА. ПОЖЕЛАВАМ НА РОСЕН ПОБЕДА НА ПЪРВИЯ ТУР. ТРЯБВА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ НА ТОЗИ СВЯТ.

При БСП с тогавашната заплата/ беше увеличена 2 пъти за 4г./, която е равна на сегашната си копувах 1.5 пъти повече стоки и услуги, бях по-сигурен за живота си и бях винаги усмихнат. Сега съм оклюмал, гладен, уморен и единствената надежда ми е да изметем мекеретата от ГЕРБ.

Спора си е спор, но ние си искаме Стефчо Данаилов, Бойко да си ходи.

Боко не е просто Тиква, той е идиот, идиот и пак идиот!!!

Станишев и Калфин имат любов с тази гад- Лидерът на ДПС Ахмед Доган агитира на турски език по време на предизборния митинг в ромския квартал "Боровец" в Кърджали въпреки забраната в закона и визираната санкция от 2000 лева за подобни изяви, предаде БГНЕС . Депутатът Ремзи Осман обяви, че напук на закона ще говори "на езика на махалата".

БОРИСОВ, Обясни как така "бюджетът на здравеопазването е три пъти по-голям от бюджета на МВР" АКО ИМАШ ПРЕДВИД ПАРИТЕ КОИТО ЗДРАВНАТА КАСА Е ЗАЛОЖИЛА КАТО ПРИХАДИ В БЮДЖЕТА СИ ТО Е ТАКА. Но ако имаш предвид какво е заложило правителството което е ДЛЪЖНИК НА ЗДРАВНАТА КАСА за здравеопазване то Данаилов е прав. ВЪПРОСА Е КАКВО ПРАВИ ТВОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО С РАЗЛИКАТ МЕЖДУ СЪБРАНИТЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ВНОСКИ МЕЖДУ КОИТО ТРЯБВА ДА ФИГУРИРАТ И ВНОСКАТА НА ДЪРЖАВАТ ЗА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И РАЗХОДВАНИТЕ ЗА ЗДРАВЕ СРЕДСТВА ?? Отговора е прост - строи магистрали за милиарди които реално струват милиони. Разликата между вложените и осчетоводени средства за строителството на магистрали отиват в нечии джобове. НИЕ ПЛАЩАМЕ СМЕТКАТА , А ТИ СТАВАШ ВСЕ ПО ДЕБЕЛ И ОХРАНЕН.

Абе Ламбо, нали си по-умен и по-начетен от пожарникаря. Защо не взе пример от Арни и Рони. Те като бяха щатски чиновници не се снимаха във филми. А ти хем вице, хем филми,,, То па едни стъклени, безмислени и скучни филми филми

Бих искал да чуя от кандидат вицето на бсп-ламбо-колко общо деца има-поименно и от кои жени-поименно

А не искаш ли списък, поименно, с колко жени е спал Данаилов, поименно и с коя по колко пъти, поименно!!! Простотията край няма в България, ей!!!

Завиждате ли?? или злобеете че не е избрал вас????

Той като мене 30 дни преди изборите не работи (снима) основната си работа.

Арни въобще не е добър пример и не е толкова блестящ. Информирай се повече преди да даваш примери за някого.

Докато Стефан Данаилов е брилянтен актьор и създател на млади актьори,Борисов е нискообразована мутра,без размах и обикновен спекулант,който най-обича да открива неща построени от други.Докато при тройната коалиция болниците се възстановяваха,при Борисов се закриват.Толкова е жалък Борисов и толкова не образован,че като си отвори устата в чужбина ти иде да потънеш в земята.Но всичко това е дреболия,като погледнем предизборните обещания на Борисов и липсата на каквото и да е изпълнение на същите.Само контрабандата и корупцията процъфтяват,а работни места се закриват всеки ден!Герберска работа само шум и зрелища.

Ако си добър всяка професия е уважавана, с изключение на твоята платена роднинска врява.. Хората не са толкова тъпи да сравняват професионални умения при различни професии. За много хора живота им мина в лъжи. Някои знаят, че е последна за тях възможност да отмъстят на стая та с вълци.

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ. НАПЪНИТЕ НА ЛАМБО НЯМА ДА ПОМОГНАТ.ОРЕЗИЛИ СЕ НА СТАРИ ГОДИНИ.НА ПОСЛЕДНИЯТ ДИСПУТ КАЛФИН СЕ ДЪРЖА КАТО СЪРДИТО МАЛКО МОМЧЕ. БЪЛГАРИТЕ ГЛЕДАТ ДЕЛАТА, А НЕ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ И ЛЪЖИТЕ НА БСП. ВИДЯХМУ ГИ КАКВО МОГАТ И КОЛКО МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА. ПОЖЕЛАВАМ НА РОСЕН ПОБЕДА НА ПЪРВИЯ ТУР. ТРЯБВА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ НА ТОЗИ СВЯТ.

Мутрите не носят справедливост.И след 2 г.управление,къде я видя тая справедливост в ГЕРБ.И какви добри и полезни дела видя за тези 2 г. ?Може би,затвориха някой престъпник,или е намаляла корупцията,или ни приеха в Шенген,или не сме на първо място при разследванията на ОЛАФ?Но всеки има право да избере поредния тарикат,да го яха!

Боко,според мен ти си пълен комплексар,човек със смазана психика,още от времето на слугуването си при най различни престъпни извратеняци,и не изпускаш случай да си го изкараш,на някой болнав нещастник като Стефчо.В същото време Алексейчо се съдра да те напада,обижда,плюе,а ти и думичка да не обилаш,същото е и с Бинев,Йосич,Маджо.

..Първо ни обират, назначават ни цар или пожарникар, и за капак внушават на пре,пре Е..ния пенсионер да не гласува от срам. Рекламния клип на БСП е вид хипноза/ НЛП/ , която би била строго проверена от правителство, което не е в комбина с останалите мускетари. Данаилов е артист, който ще е във апогей, когато признае- СРАМ МЕ Е, ЧЕ БЯХ ПОДЪЛ КЪМ НАРОДА МИ, КЪМ ПОКОЛЕНИЕ , КОЕТО ЛЪГАХ...най лесно се изнудва човек, обичан за образ на друг.

Ето как ще вземат изборите: 6 514 917 души ще могат да гласуват на местните избори. А 6 933 748 са гласоподавателите, които могат да изберат президент, сочат данните на ЦИК. Ако се съпоставят тези числа с данните от преброяването на населението на НСИ, излиза, че българите, които нямат избирателни права - непълнолетни са (до 18 години), лишени са от свобода, поставени са под запрещение и други, са едва 430 822 души. След преброяването статистиката обяви, че към 1 февруари 2011 г. населението на България е 7 364 570 души. А само децата между 0 и 14-годишна възраст са 975 272. Тези между 14 и 19 г. пък са 377 585.

Това наистина е много тревожно. Включени са много мъртви души. Днес говорителя на ЦИК се изцепи ,че преброяването не е направено както трябва .Разбирам ,че може да има някаква грешка ,ама с 2 милиона ,това е грешка от 30% ,което прави преброяването невалидно . Кой лъже ?

Двамата с Възмутения, я спрете да се вторачвате! Колелото на историята се "върти", а "фактите" ги оповестяват победителите. Аре тука некви институции, некви цифри... "Изборите" идат.

Изповедта на Ламбо: Срамувах се, когато Жан Виденов съсипа България. Срамувах се, когато бях министър в тройната коалиция. Срамувах се, че съм професор,а пиша "Збогом". Срамувах се, че събираме пари за болни чрез sms-си под патронажа на Първанов (Българската Коледа). Но си траех като истински социалист. Защото истинският социалист срама си няма!

Наистина се изложи Ламбо на стари години.Беше си богопомазан артист.Сега се е възгордял.Имало е и други кадърни,но си е бил от нашите.Дано се издъни и да се скрие.Коъто иска юе го гледа.

Ламбо, съвсем си изкукуригал! На стари години ставаш за майтап! Язък за професионализма ти като актьор!

Борисов е нискообразован лъжец.Накажете го с презрение.Гласувайте!!!

Българио ,земя мила ,земя пълна с благини ,земя що си ни родила от мутри и простаци се освободи.

България от страна на розите вече е на мутрите апотеозите.

братя балгари, от ш7 години комунистите си играят с вас както си искат и ви си подиграват. убиваха ви, биха, ви, крадоха ви, затваряха ви в концлагери и пак продалжавате да ги избирате да ви раководият. докога? всичките кандидат президенти са закармени от разбоиническата червена партия, макар, че се представят за неини опоненти. наи правилния ви ход на тези и следващите избори е масово да гласувате сас задраскани всички имена на мутрокомунистическите кандидати. изборите не трябва да послуzhат на управлияващата мутрокомунистическа оилигархя да продалzhава да ви язди.

Сега да чакаме 20 години гербери да ни убиват духовно и физически ли бе приятел живял дълго в чужбина и не наясно с нещата тук

че нали точно вие си ги избирате и герберите, и всяка друга Зган :) Идат като овци, бегат като овци. Що е то? - Овци.

Абе деца, нека някой да седне и да обясни на г-н Борисов някой нещица за формирането на бюджета и как се разходва той! Дали били повече пари за здравеопазване и образование! Хубаво съгласна съм, но това са абсолютни цифри, дето приведени към хората, за които са предназначени излиза едно нищо. Сумата, предназначена за полицията и вътрешна сигурност "обслужва" да речем 60 000, хайде 80 000 служащи (полицаи и администрация), сумата за армията е горе долу същата и трябва да осигури съществуването на една институция, която по една или друга причина, е все още необходима, сумата за здравеопазване е предназначена да осигури здравното обслужване на 7.350 милиона души, сумата за образование трябва да осигури средства за поне 1.5 милиона души. Едно просто деление показва абсолютно несъответствие на средствата, хвърлени за "вътрешна сигурност", която всъщност я няма, за армия, която е сведена до дивизия и половина и парите, които биха се паднали на глава от населението за здраве и образование! И идиотщината е, че се отрзаха средствата да речем на БАН, вкараха се разни "делегирани бюджети", дето набутаха образованието в още по-голям батак, нямало пари за университетите. И ред такива неща. Спирам до тук, че 2000 знака няма да ми стигнат да си изкажа мнението.

какво може да се очаква от двама бивши комунисти, освен простотия до шия. единият бил преваплатил като артист образа на комунистическия терорист и станал за това професор, а другия вазраждал турците и еничарските традициои, за което бил удостоен като доктор на соцялистичеките науки и генерал леитенант от мутрокоминистическите бригади.харбел и штарбел

Пропусна да кажеш,че има само един мъж,който напусна държавната служба-Плевнелиев!Той е!Президента!Достойният!Мъжкарят!

Е доживях, п-та Плевнелиев някой да го нарече мъжкар.

плявата мажкар.тои е мека китка,ако тои е мажкар аз трябва да сам крали марко

Комунистическата партия на Гърция призовала за излизане на Гърция от ЕС и Еврозоната. А те са дупе и гащи с БСП. Ето какво замислят крадците на еврофондовете. Над 2500 са имената на такива крадци по списък в гръцкия парламент. Всеки е откраднал десетки, а някой стотици милиони евра. Изберете си ги отново и им сърбайте попарата /гръцката попара/ !

Виж комунистите в Куба кво направиха, направо не ми се мисли ако ги изберем пак до къде ще я докараме.

И какво направиха комунистите в Куба? Аз и семейство ми вече трета година сме на почивка там. Супер е! Та какво направиха комунстите в Куба? Ти стъпвал ли си там? Пълно е с туристите от Европа и Канада. Верно е, че живеят бедно, но навсякъде виждаш усмихнати физиономии, а и никъде не видях някой да рови в кофите за смет. Няма престъпност. Преди да говориш нещо, по добре да се разходиш до там. И не дей да се напъваш, не съм комунист, а дори напротив , от доста заможно семейство съм. И не дей да забравяш, че самият Фидел е юрист, завършил в Щатите и произхожда от много богато семейстово. При нас е точто обратното. Всеки полуграмотен селяк може да стане генерал и дори министър-председател.

Явно в края на краищата гърците да се окажат прави защото ЕС ни задължава да си внасяме вноските и да им поддържаме разходите а за отпускане на европари по проекти не щат и да чуят а измислят все нови и нови оправдания.върнете се назад в историята и ще видите че гърците не са били защитавани от великите сили,а ги оставиха да си водят война с Турция.Двете държави бяха в НАТО.Така,че гърците не случайно не искат да спазват европейските правила.А се чудя на нас за какво ни е тоя Шенген,за по големи отчисления ли.

Нито Калфин иска да си зареже сладката службица в Брюксел за много хилки в евро, за да се прави на президент на най-бедната държава в ЕС, нито жена му, която сега се мъдри на всеки дебат, има намерение да си напуска своята сладка службичка - само е в отпуск за кампанията, нито Ламбо ще си прекъсне добре платените снимки в сериали - нали и той най-много от всичко обичка паричките - цял живот с най-високите хонорари ... Но сега плюят и снимат клипчета - партията е рекла, тоест покровителят на всичките тях Гоце, им е наредил, и те си плюят, без да мислят, важното е да се обърква всичко в главите на наивниците и да се поддържа хаос в държавата, защото това е естествената им среда - само така могат да крадат! А като ги отрязаха от хранилките - и те всички се сбраха и се разсмърдяха ... Всичките бюджети по времето на Ламбо като министър бяха за спец.гимназиите като Горнобанската и Класическата в София - където са всичките им деца... Безсрамници!

Генералът наш е мощен,силен,симпатичен!Шапка му свалят всички-от Рамбо до Шварценегер!България никога няма да има подобен пич за премиер!Оная шушумига Гейчо е като сритано паленце край него!Искам мъж ,а не обратен за премиер!ИскамДанаилов да се извини на целия български народ за това,че никога не е мислил за него,не е направил нищо за него!Само сваляше дамски бикини и се правеше на суперплодовит е..ч,без да поема отговорност за последиците,т.е. за бебетата!В това време Генералът ловеше най-опасните бандити,променяше столицата!Прекара метро,посторои нови булеварди,поднови градския транспорт,строеше огромни спортни зали,извоюваше пари за ограбена от комунистите България,...Ясно е,че Бойко е достоен за много следващи мадати!

Бойко, и ти ли се включи най-после?! Искам от това дето ти го дават, без рецепта и на мен да ми светне малко пред очите ;)

Антоне,Кутев- нямаш нищо останало за лекуване-разпран си отзад,а мозъчната кора ти е съсипана от пиене

За твое сведение ... има ранг на званията и той е двама генерали от пожарната се равняват на един капитан от армията! Така, че замълчи неграмотнико, в света няма такъв като нашият шланг!

Ти този полуграметин селяк без произход генерал ли го наричаш? Я си припомни, кой помогна на един прост пожарникар да стане генерал? Кобурга и Доган!

боко е подхварлено дете,маика циганка , баща балгаина цветелин канчев

простака от банкя ,ллубимез на хората които мразят демокразята е едно нещастие за страната защото на практика спря нормолното развитие на бг кам демокразя.тои и неговят черенкардинал зз разгоноха фамилята на интелектуална булгаря за срами позор пред света. пратете го на лечение този псъхопат от милизионерското училище в симеоново. та това ли ни е идеала за разумен интелигентен и интерназионално признат представител на народа. та те с зз ни сасипаха от излагазии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Барби - кукла. А всички знаем, че главите на куклите са кухи - факт. ББ е първият премиер, който си преписва заслуги на минали правителства (на проекти започнати преди години, той сега само им реже лентите) и парадира , че всичко е негова заслуга. А иначе няколко пъти увеличение на тока, водата, основни храни за 1 година поскъпнали с 22% нищо не се говори, а иначе откриха магистрала , започната от предишно правителство - трябва да му се кланяме, защото върши нещо? ??? ? Нали за това е избран!

Барби ти си подлога на цървул и си със смъкнати потури

Бойко Борисов е споменат 872 пъти за 39 дни в печатните медии. Така "четвъртата власт" става подлога на първата. Пораженията дори са по-тежки.

Няма медия, която да не се прави , че е приятелски настроена към ББ и ГЕРБ ! Но това е ,, мечешка услуга ,, Всеки политик е малко суетен !

Уважаеми съграждани поне веднъж бъдете умни!!! Моля ви, нека не набутваме цялата влст в ръцете на един човек. Нали се борихме срещу тоталитаризма. Моля ви не гласувайте за ГЕРБ - вредно е. Дори ББ да ви изглежда като супермен пак не го правет.

Едно е да си наистина супермен и съвсем друго е да си придаваш вид на супермен и да се суперменееш. ББ напразно се напъва- на стойка го докарва на супермен. На интелект- не!

от тази тапа реклама, гася радиото. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колкото и да си спорят, едно ясно, Герб си заминават по-бързо от колкото са дошли.

Продължавай да сънуваш до неделя.

"Да направим едно проектче и вече за следващата година да почнем да се мъчим да го финансираме" Уфф! Това ме изпоти. Изпаднах в депресия до следващите изботи........

Няма лек за рак, мерак и простак. Не съществува авторитет за този примат. Ламбо е по-възрастен с поне 15 години, има титла професор, но за кухата Тиква това е без значение. За него всички са дребосъци, момченца, кучета и лош матреял. Не им е лесно на неговите министри и депутати. Как пък един не се намери да се възмути и разбунтува както преди години направиха нововремци, на които им беше дошло до гуша от тиранията на Сакса. Но тези май са друга порода. Дали пък кожата им не е дебела 5 сантиметра, или нямат рецептори в тая кожа, или пък от рецепторите им не достига никакъв импулс до мозъка. Трябва да им направят дисекция и да ги изследват. А сега търпят шебеците и сигурно се хилят, когато Тиквата ги мачка.

То и ченгето димитър иванов е професор и батето ти славков (мир на праха му) беше професор. Един професор трябва все пак да има някаква грамотност и да не лъже като дърта циганка в общественото пространство. Вие комунягите може и да се наричате помежду си "другарю" и "професоре", но това са си ваши прозвища и нормалните хора не са длъжни да ги възприемат сериозно.

Ника ти е сгрешен. Бъди по -скромен. По ти подхожда - "Прост българин " - сиреч (любимата дума на вожда) - помияр като Бойко Борисов. Ламбо поне владее няколко езика, а Тиквата дори и български не може да говори. Впрочем, ти гербер смотан може да се гордееш с вашия министър на култура - Вежди Рашидов. Но на него му е простено, защото майчиния му език е турския!

По какво е професор , по правопис ли ?

Срамльото ЛАМБО-артиста- комунист е само "майор"-Деянов де. Да козирува на Генерала ,щото е достоен да носи само баките.Това момче, не се ли усеща , че само на сцена за подържащи роли го бива-небива А В ЖИВОТА е съвсем друго-искат се мъже а не женчовци.

Даа ... има ранг на званията и той е двама генерали от пожарната се равняват на един капитан от армията! Така, че замълчи неграмотнико, в света няма такъв като нашият шланг!

Момче, момче... ще дойде ден когато ти няма да се срамуваш от себе си, но целия български народ ще се срамува от себе си затова,че ти гласувал власт! И ако, най-фаталното в живота на Данаилов е ,че е написал збогом развълнуван от поклонението на което е присъствал, твоите селяндурски изцепки са много по-вече от неговите и той не би могъл да ги засенчи !

Бабо! Ти поне трябваше да знаеш! Пише се Сбогом!!!

Миличко морковче,баба ти отдавна знае как се пише Сбогом, но ти си първосигнално и не разбираш какво казвам между редовете. Казвам,че е нормално всеки човек в момент на тъга или притеснение да направи грешка!

Ех бабо, слава богу, че за комунягите гласувате само баби и дядовци та с всеки изминат ден ставате все по-малко. Това е единствения начин да се отървем от тях, защото в каквато и пропаст да ни вкарат винаги я представят за рай.

Иване вие млад ли смятате да си заминете от този свят????Като чета ми се струва че нещо ще ви помогне за това. Може би заради това говорите с тази злоба за възрастните хора...завиждайки им за годините които няма да стигнете.....

Срам ме е че се дават държавни пари за частни футболни клубове, което е реално купуване на гласове! Ако гласувате за представителите от ГЕРБ ще ви дадем още пари/сега даваме част от сумата, 100 000лева, като ни изберете ще дадем останалото 50 000лева/. Да живее България - горката!

Коментари - ”Момчетата” Борисов и Данаилов продължиха спора за срама | Днес.dir.bg

”Момчетата” Борисов и Данаилов продължиха спора за срама

След като вчера премиерът Бойко Борисов заяви, че Стефан Данаилов трябва да го е срам, че докато е бил министър на културата не е направил нищо за фотографската гимназия, днес се разбра, че е засегнал тази тема и на заседанието на кабинета. Самият Данаилов пък каза, че се е излъгал в мнението си, че Борисов е мъжко момче.

Обратно в новината

Коментари - ”Момчетата” Борисов и Данаилов продължиха спора за срама | Днес.dir.bg

Коментари

Последната серия на филма "На всеки километър" гледайте на 23.10. 2011 г.

Този пък одъртял и най-неграмотен министър на културата в историята ни Данаилов и той няма, няма пък се изока просташки...?!? Ми той и вечния калфа Калфин малко ли крадоха в кабинета на партиите-мафии БСП, ДПС, НДСВ и на кръга на Гоце ДС-то?!? А партийката Кунева от мафията НДСВ, не загроби ли половината АЕЦ Козлодуй... Боже каква тъпирска наглост Боже... За тези мафиоти затвор и на историческото бунище завинаги!!!!!!

А какво ще кажеш за най- неграмотния и ТЪП МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛ, който някога се е опитвал да ръководи цялата държава? Няма таквоз чудо в цялата 1330 годишна история на тая държава. Хубаво, г-н Данаилов е бил само министър на почти изчезващата култура, а г-н Борисов какво е? Министър-председател на почти изчезващата държава? Абе я си ....тук следват майките, но защо ги споменаваме само по лоши сличаи?

Да си върнем България!Никога повече във власта мутри,илигарси и цар Киро!Дошло е време разделно.Боя настана.Бийте братя българи!!!

Тъй де -- Ram It Down, Българ(к)и ! Кажете си Избора !!!

Ало, Данаилов! "Видяла жабата, че подковават Вола и тя вдигнала крак"! И аз се срамувам за теб: - че си зарязал собствения си син; - че беше министър с мандат на Доган в схема на Първанов; - че играеш безпринципен "гьон сурат", по повод SMS-ите за болни деца; - че се вживяваш като "дядо на нацията" и си мислиш, че впечатляваш оределите бабички, които и без теб си гласуват по шаблон. Дядо си само на онзи надут инфантил до теб, на който най-ефективния му изказ беше да те нарича "професора"; - че не знаеш правописа на народа, който искаш да управляваш и пишеш "Збогом"; - че бацилът на безсрамието на БСП през всички тези години, те е превърнал на празнодумец тип "ала Станишев". А дано се засрамиш от себе си...

Ламбрино срама няма...

Ти май се срамуваш от себе си! Използваш чуждо име, защото твоето собствено не говори нищо на никого. Когато го напишеш и то е по-голямо от това на Ламбо, тогава хвърлай камъни по него. Нещастни злобни мижитурки!

Глупак, ама пълен! Ако беше направил толкова, колкото г-н Данаилов, тогаз можеше да изречеш това, дето го пишеш. Тук следва ругатня или псувня, ама не я пиша, щото не ми е стила!

И какво е направил Стефан Данаилов. Вярно беше хубаво момче, но такива дал Господ. С помощта на баща си и мъжа на сестра си артиста Иван Кондов се намести в театъра и киното. Не съм видяла една негова свястна рола в театъра. В киното го биваше за нелегален, сладникав люболник и дърт мафиот. Стига вече. Голям актьор е Наум Шопов, Ицко Финци, Георги Калоянчев. А Данаилов е Ламбо и Ламбо ще си остане!

гласуваи против герб !!! сега е шанса ни на 23.10.11

Искам Данаилов да каже Збогом на политиката!!!

и ще миряса майор Деянов!

Напиши "искам избор" в google. Ако видеото ти харесва, помогни за това и други хора да го видят преди изборите.

ГЕРБ е нещо създадено както партията на Симеончо - партия за един човек - и няма защо да се чумери ББ на комунеистите, в неговото формирование са само такива само че до сега неуспели, погледнете му хората по места бифши политически офицери, полицаи , такива на които роднините са драпали до последно в редовете на БСП и после се хвърлят в неговите обятия за облаги - стига вече подлизурство ксажете нещата с истинските им имена

То че модераторите ще ти изтрият коментарчето е ясно,но е добре при системно писане на коментари с различно име или ценични,да има бан по IP..форума би бил мн по-чист!

Напрежението в основните играчи очевидно расте с всеки ден. Най--фрапантния пример са последните изказвания на Борисов, който от образа на "строителя" се върна към мутренското поведение и лафчета.

.Trumi. , точно твоя пич, както го наричаш, а аз го наричам -мутра се хваща за буквенцата, без да разбира значението им, а най-малко да ги анализира! Не можеш да очакваш повече от човек прочел само една книга - пък била тя и световния бестселър "Винету".

Никакъв мой пич не е!Просто е мъжкар,а те са малко в БГ,това ми е идеята!Да започнем да пишем сега кой е мутра и как всички преди него са както и за съдебни системи и т.н. няма смисъл и време.Написал съм мнение,точно и конкретно-то се вижда за какво.Не виждам смисъл сега да седна и да се обяснявам защо,как и т.н. го мисля и какво влагам.Който не мисли така,да подминава,който мисли като мен,също да подминава.Аз съмишленици или хора на друго мнение не търся,казвам аз какво мисля и до там :)

За това , че излагаш своето мнение , като го излагаш няма нищо лошо, но не може да се гради нещо ново от хора свързани с контрабандни и производство на цигари , алкохол,, бира, амфетки! Действително в този бизнес всички са мъжкари и повечето ги избиха, даже и по времето на кариерата си като главен секретар на МВР бяха извършени и неразкрити много наказателни акции от мъжкаря! Аз пък на това му викам разчистване на сметки или елиминиране на конкуренция и премахване на неудобните свидетели!

Kаквото и да ми пишете тук от едно IP 130941-4012 коментара,Бойко си е мъжкар по визия,държание и възпитание.Точно за това,толкова хора го харесват и жените се подмокрят като го видят,защото са малко такива в БГ,там е пълно с тънкопи..ци и комплексари.Само където Бойко го подкрепят 40процента поне,но ако се чете в тва форумче,може човек да си помизли,че са 2-3процента,защото сяда някой паляк и пише негативни коментари на килограм...както казах пълно е с комплексари.Не сеопитвайте да ме нареждате-местя го моментално.Бойко си е пич,харесва ли ви или не!

*помиСло да поясня,че мн обичате да се хващате за буквенца!!!

Един г.. повече или по-малко във форума...

"Бойко си е мъжкар" !!! Trumi, лично треньорът на Борисов го нарече страхливец. Едно е да изглеждаш друго е да си, а по-голяма фурнаджийска лопата от Бойко не сме имали. Първо масажираше на Тато ушите , после на Пашата , след това на Царя и тройната коалиция, а сега плюе по всички

Аз пък се подмокрям от смях когато чета изказванията на Бойко мъжкаря.

Димитър

Важното е да си подмокрена и Бойко да е намесен,другото не е важно :)

Здравейте, Труми ! ( Наистина нямам предположение за точката в името-Ви, както и за самото име . ) ... Наистина ли считате за мъжкарство показаното дотук ?! .... Наистина ли не бихте искали България да престане да избира Between The Hammer and The Anvil ?!

Димитър

Здравейте Дървосекачо.За името ми е дълга история,за вашето,вероятно също.Колкото до въпроса,не мисля,че Бойко е зло или по-малкото зло.Виждам как се е променило мнението на хората в чужбина към нас и го казвам не защото ми се иска да е така,а защото е !

Не ми трябват тези момченца.Дайте ги на Вл.Кузов!Аз избирам ГОСПОЖА КУНЕВА!

Ха ..... , ха...., ха.......!!! Няма значение как се пише, а какво означава! Збогом, збогом, збогом, збогом казах, збогом, збогом, збогом, збогом Бойко!

Най-големия лъжец в тази държава откакто съществува се оказа Бойко Борис/лав/ов ПРОСТО НЕНАДМИНАТ. И не му прави чест да лъже за това което е свършил достоен човек като Данаилов Дано президент стане Атанас Семов да му види сметката.

Ламбо е стара и известна мента. Вече трудно омайва червените бабушкерки, да не говорим за първокурсничките в театралната академия. А Семката може да стане Президент на някоя друга планета, населена с някакви други човечета, но не и на Земята.

Най-големия лъжец в тази държава откакто съществува се оказа Бойко Борис/лав/ов ПРОСТО НЕНАДМИНАТ.

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ. НАПЪНИТЕ НА ЛАМБО НЯМА ДА ПОМОГНАТ.ОРЕЗИЛИ СЕ НА СТАРИ ГОДИНИ.НА ПОСЛЕДНИЯТ ДИСПУТ КАЛФИН СЕ ДЪРЖА КАТО СЪРДИТО МАЛКО МОМЧЕ. БЪЛГАРИТЕ ГЛЕДАТ ДЕЛАТА, А НЕ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ И ЛЪЖИТЕ НА БСП. ВИДЯХМУ ГИ КАКВО МОГАТ И КОЛКО МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА. ПОЖЕЛАВАМ НА РОСЕН ПОБЕДА НА ПЪРВИЯ ТУР. ТРЯБВА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ НА ТОЗИ СВЯТ.

При БСП с тогавашната заплата/ беше увеличена 2 пъти за 4г./, която е равна на сегашната си копувах 1.5 пъти повече стоки и услуги, бях по-сигурен за живота си и бях винаги усмихнат. Сега съм оклюмал, гладен, уморен и единствената надежда ми е да изметем мекеретата от ГЕРБ.

Спора си е спор, но ние си искаме Стефчо Данаилов, Бойко да си ходи.

Боко не е просто Тиква, той е идиот, идиот и пак идиот!!!

Станишев и Калфин имат любов с тази гад- Лидерът на ДПС Ахмед Доган агитира на турски език по време на предизборния митинг в ромския квартал "Боровец" в Кърджали въпреки забраната в закона и визираната санкция от 2000 лева за подобни изяви, предаде БГНЕС . Депутатът Ремзи Осман обяви, че напук на закона ще говори "на езика на махалата".

БОРИСОВ, Обясни как така "бюджетът на здравеопазването е три пъти по-голям от бюджета на МВР" АКО ИМАШ ПРЕДВИД ПАРИТЕ КОИТО ЗДРАВНАТА КАСА Е ЗАЛОЖИЛА КАТО ПРИХАДИ В БЮДЖЕТА СИ ТО Е ТАКА. Но ако имаш предвид какво е заложило правителството което е ДЛЪЖНИК НА ЗДРАВНАТА КАСА за здравеопазване то Данаилов е прав. ВЪПРОСА Е КАКВО ПРАВИ ТВОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО С РАЗЛИКАТ МЕЖДУ СЪБРАНИТЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ВНОСКИ МЕЖДУ КОИТО ТРЯБВА ДА ФИГУРИРАТ И ВНОСКАТА НА ДЪРЖАВАТ ЗА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И РАЗХОДВАНИТЕ ЗА ЗДРАВЕ СРЕДСТВА ?? Отговора е прост - строи магистрали за милиарди които реално струват милиони. Разликата между вложените и осчетоводени средства за строителството на магистрали отиват в нечии джобове. НИЕ ПЛАЩАМЕ СМЕТКАТА , А ТИ СТАВАШ ВСЕ ПО ДЕБЕЛ И ОХРАНЕН.

Абе Ламбо, нали си по-умен и по-начетен от пожарникаря. Защо не взе пример от Арни и Рони. Те като бяха щатски чиновници не се снимаха във филми. А ти хем вице, хем филми,,, То па едни стъклени, безмислени и скучни филми филми

Бих искал да чуя от кандидат вицето на бсп-ламбо-колко общо деца има-поименно и от кои жени-поименно

А не искаш ли списък, поименно, с колко жени е спал Данаилов, поименно и с коя по колко пъти, поименно!!! Простотията край няма в България, ей!!!

Завиждате ли?? или злобеете че не е избрал вас????

Той като мене 30 дни преди изборите не работи (снима) основната си работа.

Арни въобще не е добър пример и не е толкова блестящ. Информирай се повече преди да даваш примери за някого.

Докато Стефан Данаилов е брилянтен актьор и създател на млади актьори,Борисов е нискообразована мутра,без размах и обикновен спекулант,който най-обича да открива неща построени от други.Докато при тройната коалиция болниците се възстановяваха,при Борисов се закриват.Толкова е жалък Борисов и толкова не образован,че като си отвори устата в чужбина ти иде да потънеш в земята.Но всичко това е дреболия,като погледнем предизборните обещания на Борисов и липсата на каквото и да е изпълнение на същите.Само контрабандата и корупцията процъфтяват,а работни места се закриват всеки ден!Герберска работа само шум и зрелища.

Ако си добър всяка професия е уважавана, с изключение на твоята платена роднинска врява.. Хората не са толкова тъпи да сравняват професионални умения при различни професии. За много хора живота им мина в лъжи. Някои знаят, че е последна за тях възможност да отмъстят на стая та с вълци.

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ. НАПЪНИТЕ НА ЛАМБО НЯМА ДА ПОМОГНАТ.ОРЕЗИЛИ СЕ НА СТАРИ ГОДИНИ.НА ПОСЛЕДНИЯТ ДИСПУТ КАЛФИН СЕ ДЪРЖА КАТО СЪРДИТО МАЛКО МОМЧЕ. БЪЛГАРИТЕ ГЛЕДАТ ДЕЛАТА, А НЕ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ И ЛЪЖИТЕ НА БСП. ВИДЯХМУ ГИ КАКВО МОГАТ И КОЛКО МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА. ПОЖЕЛАВАМ НА РОСЕН ПОБЕДА НА ПЪРВИЯ ТУР. ТРЯБВА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ НА ТОЗИ СВЯТ.

Мутрите не носят справедливост.И след 2 г.управление,къде я видя тая справедливост в ГЕРБ.И какви добри и полезни дела видя за тези 2 г. ?Може би,затвориха някой престъпник,или е намаляла корупцията,или ни приеха в Шенген,или не сме на първо място при разследванията на ОЛАФ?Но всеки има право да избере поредния тарикат,да го яха!

Боко,според мен ти си пълен комплексар,човек със смазана психика,още от времето на слугуването си при най различни престъпни извратеняци,и не изпускаш случай да си го изкараш,на някой болнав нещастник като Стефчо.В същото време Алексейчо се съдра да те напада,обижда,плюе,а ти и думичка да не обилаш,същото е и с Бинев,Йосич,Маджо.

..Първо ни обират, назначават ни цар или пожарникар, и за капак внушават на пре,пре Е..ния пенсионер да не гласува от срам. Рекламния клип на БСП е вид хипноза/ НЛП/ , която би била строго проверена от правителство, което не е в комбина с останалите мускетари. Данаилов е артист, който ще е във апогей, когато признае- СРАМ МЕ Е, ЧЕ БЯХ ПОДЪЛ КЪМ НАРОДА МИ, КЪМ ПОКОЛЕНИЕ , КОЕТО ЛЪГАХ...най лесно се изнудва човек, обичан за образ на друг.

Ето как ще вземат изборите: 6 514 917 души ще могат да гласуват на местните избори. А 6 933 748 са гласоподавателите, които могат да изберат президент, сочат данните на ЦИК. Ако се съпоставят тези числа с данните от преброяването на населението на НСИ, излиза, че българите, които нямат избирателни права - непълнолетни са (до 18 години), лишени са от свобода, поставени са под запрещение и други, са едва 430 822 души. След преброяването статистиката обяви, че към 1 февруари 2011 г. населението на България е 7 364 570 души. А само децата между 0 и 14-годишна възраст са 975 272. Тези между 14 и 19 г. пък са 377 585.

Това наистина е много тревожно. Включени са много мъртви души. Днес говорителя на ЦИК се изцепи ,че преброяването не е направено както трябва .Разбирам ,че може да има някаква грешка ,ама с 2 милиона ,това е грешка от 30% ,което прави преброяването невалидно . Кой лъже ?

Двамата с Възмутения, я спрете да се вторачвате! Колелото на историята се "върти", а "фактите" ги оповестяват победителите. Аре тука некви институции, некви цифри... "Изборите" идат.

Изповедта на Ламбо: Срамувах се, когато Жан Виденов съсипа България. Срамувах се, когато бях министър в тройната коалиция. Срамувах се, че съм професор,а пиша "Збогом". Срамувах се, че събираме пари за болни чрез sms-си под патронажа на Първанов (Българската Коледа). Но си траех като истински социалист. Защото истинският социалист срама си няма!

Наистина се изложи Ламбо на стари години.Беше си богопомазан артист.Сега се е възгордял.Имало е и други кадърни,но си е бил от нашите.Дано се издъни и да се скрие.Коъто иска юе го гледа.

Ламбо, съвсем си изкукуригал! На стари години ставаш за майтап! Язък за професионализма ти като актьор!

Борисов е нискообразован лъжец.Накажете го с презрение.Гласувайте!!!

Българио ,земя мила ,земя пълна с благини ,земя що си ни родила от мутри и простаци се освободи.

България от страна на розите вече е на мутрите апотеозите.

братя балгари, от ш7 години комунистите си играят с вас както си искат и ви си подиграват. убиваха ви, биха, ви, крадоха ви, затваряха ви в концлагери и пак продалжавате да ги избирате да ви раководият. докога? всичките кандидат президенти са закармени от разбоиническата червена партия, макар, че се представят за неини опоненти. наи правилния ви ход на тези и следващите избори е масово да гласувате сас задраскани всички имена на мутрокомунистическите кандидати. изборите не трябва да послуzhат на управлияващата мутрокомунистическа оилигархя да продалzhава да ви язди.

Сега да чакаме 20 години гербери да ни убиват духовно и физически ли бе приятел живял дълго в чужбина и не наясно с нещата тук

че нали точно вие си ги избирате и герберите, и всяка друга Зган :) Идат като овци, бегат като овци. Що е то? - Овци.

Абе деца, нека някой да седне и да обясни на г-н Борисов някой нещица за формирането на бюджета и как се разходва той! Дали били повече пари за здравеопазване и образование! Хубаво съгласна съм, но това са абсолютни цифри, дето приведени към хората, за които са предназначени излиза едно нищо. Сумата, предназначена за полицията и вътрешна сигурност "обслужва" да речем 60 000, хайде 80 000 служащи (полицаи и администрация), сумата за армията е горе долу същата и трябва да осигури съществуването на една институция, която по една или друга причина, е все още необходима, сумата за здравеопазване е предназначена да осигури здравното обслужване на 7.350 милиона души, сумата за образование трябва да осигури средства за поне 1.5 милиона души. Едно просто деление показва абсолютно несъответствие на средствата, хвърлени за "вътрешна сигурност", която всъщност я няма, за армия, която е сведена до дивизия и половина и парите, които биха се паднали на глава от населението за здраве и образование! И идиотщината е, че се отрзаха средствата да речем на БАН, вкараха се разни "делегирани бюджети", дето набутаха образованието в още по-голям батак, нямало пари за университетите. И ред такива неща. Спирам до тук, че 2000 знака няма да ми стигнат да си изкажа мнението.

какво може да се очаква от двама бивши комунисти, освен простотия до шия. единият бил преваплатил като артист образа на комунистическия терорист и станал за това професор, а другия вазраждал турците и еничарските традициои, за което бил удостоен като доктор на соцялистичеките науки и генерал леитенант от мутрокоминистическите бригади.харбел и штарбел

Пропусна да кажеш,че има само един мъж,който напусна държавната служба-Плевнелиев!Той е!Президента!Достойният!Мъжкарят!

Е доживях, п-та Плевнелиев някой да го нарече мъжкар.

плявата мажкар.тои е мека китка,ако тои е мажкар аз трябва да сам крали марко

Комунистическата партия на Гърция призовала за излизане на Гърция от ЕС и Еврозоната. А те са дупе и гащи с БСП. Ето какво замислят крадците на еврофондовете. Над 2500 са имената на такива крадци по списък в гръцкия парламент. Всеки е откраднал десетки, а някой стотици милиони евра. Изберете си ги отново и им сърбайте попарата /гръцката попара/ !

Виж комунистите в Куба кво направиха, направо не ми се мисли ако ги изберем пак до къде ще я докараме.

И какво направиха комунистите в Куба? Аз и семейство ми вече трета година сме на почивка там. Супер е! Та какво направиха комунстите в Куба? Ти стъпвал ли си там? Пълно е с туристите от Европа и Канада. Верно е, че живеят бедно, но навсякъде виждаш усмихнати физиономии, а и никъде не видях някой да рови в кофите за смет. Няма престъпност. Преди да говориш нещо, по добре да се разходиш до там. И не дей да се напъваш, не съм комунист, а дори напротив , от доста заможно семейство съм. И не дей да забравяш, че самият Фидел е юрист, завършил в Щатите и произхожда от много богато семейстово. При нас е точто обратното. Всеки полуграмотен селяк може да стане генерал и дори министър-председател.

Явно в края на краищата гърците да се окажат прави защото ЕС ни задължава да си внасяме вноските и да им поддържаме разходите а за отпускане на европари по проекти не щат и да чуят а измислят все нови и нови оправдания.върнете се назад в историята и ще видите че гърците не са били защитавани от великите сили,а ги оставиха да си водят война с Турция.Двете държави бяха в НАТО.Така,че гърците не случайно не искат да спазват европейските правила.А се чудя на нас за какво ни е тоя Шенген,за по големи отчисления ли.

Нито Калфин иска да си зареже сладката службица в Брюксел за много хилки в евро, за да се прави на президент на най-бедната държава в ЕС, нито жена му, която сега се мъдри на всеки дебат, има намерение да си напуска своята сладка службичка - само е в отпуск за кампанията, нито Ламбо ще си прекъсне добре платените снимки в сериали - нали и той най-много от всичко обичка паричките - цял живот с най-високите хонорари ... Но сега плюят и снимат клипчета - партията е рекла, тоест покровителят на всичките тях Гоце, им е наредил, и те си плюят, без да мислят, важното е да се обърква всичко в главите на наивниците и да се поддържа хаос в държавата, защото това е естествената им среда - само така могат да крадат! А като ги отрязаха от хранилките - и те всички се сбраха и се разсмърдяха ... Всичките бюджети по времето на Ламбо като министър бяха за спец.гимназиите като Горнобанската и Класическата в София - където са всичките им деца... Безсрамници!

Генералът наш е мощен,силен,симпатичен!Шапка му свалят всички-от Рамбо до Шварценегер!България никога няма да има подобен пич за премиер!Оная шушумига Гейчо е като сритано паленце край него!Искам мъж ,а не обратен за премиер!ИскамДанаилов да се извини на целия български народ за това,че никога не е мислил за него,не е направил нищо за него!Само сваляше дамски бикини и се правеше на суперплодовит е..ч,без да поема отговорност за последиците,т.е. за бебетата!В това време Генералът ловеше най-опасните бандити,променяше столицата!Прекара метро,посторои нови булеварди,поднови градския транспорт,строеше огромни спортни зали,извоюваше пари за ограбена от комунистите България,...Ясно е,че Бойко е достоен за много следващи мадати!

Бойко, и ти ли се включи най-после?! Искам от това дето ти го дават, без рецепта и на мен да ми светне малко пред очите ;)

Антоне,Кутев- нямаш нищо останало за лекуване-разпран си отзад,а мозъчната кора ти е съсипана от пиене

За твое сведение ... има ранг на званията и той е двама генерали от пожарната се равняват на един капитан от армията! Така, че замълчи неграмотнико, в света няма такъв като нашият шланг!

Ти този полуграметин селяк без произход генерал ли го наричаш? Я си припомни, кой помогна на един прост пожарникар да стане генерал? Кобурга и Доган!

боко е подхварлено дете,маика циганка , баща балгаина цветелин канчев

простака от банкя ,ллубимез на хората които мразят демокразята е едно нещастие за страната защото на практика спря нормолното развитие на бг кам демокразя.тои и неговят черенкардинал зз разгоноха фамилята на интелектуална булгаря за срами позор пред света. пратете го на лечение този псъхопат от милизионерското училище в симеоново. та това ли ни е идеала за разумен интелигентен и интерназионално признат представител на народа. та те с зз ни сасипаха от излагазии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Барби - кукла. А всички знаем, че главите на куклите са кухи - факт. ББ е първият премиер, който си преписва заслуги на минали правителства (на проекти започнати преди години, той сега само им реже лентите) и парадира , че всичко е негова заслуга. А иначе няколко пъти увеличение на тока, водата, основни храни за 1 година поскъпнали с 22% нищо не се говори, а иначе откриха магистрала , започната от предишно правителство - трябва да му се кланяме, защото върши нещо? ??? ? Нали за това е избран!

Барби ти си подлога на цървул и си със смъкнати потури

Бойко Борисов е споменат 872 пъти за 39 дни в печатните медии. Така "четвъртата власт" става подлога на първата. Пораженията дори са по-тежки.

Няма медия, която да не се прави , че е приятелски настроена към ББ и ГЕРБ ! Но това е ,, мечешка услуга ,, Всеки политик е малко суетен !

Уважаеми съграждани поне веднъж бъдете умни!!! Моля ви, нека не набутваме цялата влст в ръцете на един човек. Нали се борихме срещу тоталитаризма. Моля ви не гласувайте за ГЕРБ - вредно е. Дори ББ да ви изглежда като супермен пак не го правет.

Едно е да си наистина супермен и съвсем друго е да си придаваш вид на супермен и да се суперменееш. ББ напразно се напъва- на стойка го докарва на супермен. На интелект- не!

от тази тапа реклама, гася радиото. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колкото и да си спорят, едно ясно, Герб си заминават по-бързо от колкото са дошли.

Продължавай да сънуваш до неделя.

"Да направим едно проектче и вече за следващата година да почнем да се мъчим да го финансираме" Уфф! Това ме изпоти. Изпаднах в депресия до следващите изботи........

Няма лек за рак, мерак и простак. Не съществува авторитет за този примат. Ламбо е по-възрастен с поне 15 години, има титла професор, но за кухата Тиква това е без значение. За него всички са дребосъци, момченца, кучета и лош матреял. Не им е лесно на неговите министри и депутати. Как пък един не се намери да се възмути и разбунтува както преди години направиха нововремци, на които им беше дошло до гуша от тиранията на Сакса. Но тези май са друга порода. Дали пък кожата им не е дебела 5 сантиметра, или нямат рецептори в тая кожа, или пък от рецепторите им не достига никакъв импулс до мозъка. Трябва да им направят дисекция и да ги изследват. А сега търпят шебеците и сигурно се хилят, когато Тиквата ги мачка.

То и ченгето димитър иванов е професор и батето ти славков (мир на праха му) беше професор. Един професор трябва все пак да има някаква грамотност и да не лъже като дърта циганка в общественото пространство. Вие комунягите може и да се наричате помежду си "другарю" и "професоре", но това са си ваши прозвища и нормалните хора не са длъжни да ги възприемат сериозно.

Ника ти е сгрешен. Бъди по -скромен. По ти подхожда - "Прост българин " - сиреч (любимата дума на вожда) - помияр като Бойко Борисов. Ламбо поне владее няколко езика, а Тиквата дори и български не може да говори. Впрочем, ти гербер смотан може да се гордееш с вашия министър на култура - Вежди Рашидов. Но на него му е простено, защото майчиния му език е турския!

По какво е професор , по правопис ли ?

Срамльото ЛАМБО-артиста- комунист е само "майор"-Деянов де. Да козирува на Генерала ,щото е достоен да носи само баките.Това момче, не се ли усеща , че само на сцена за подържащи роли го бива-небива А В ЖИВОТА е съвсем друго-искат се мъже а не женчовци.

Даа ... има ранг на званията и той е двама генерали от пожарната се равняват на един капитан от армията! Така, че замълчи неграмотнико, в света няма такъв като нашият шланг!

Момче, момче... ще дойде ден когато ти няма да се срамуваш от себе си, но целия български народ ще се срамува от себе си затова,че ти гласувал власт! И ако, най-фаталното в живота на Данаилов е ,че е написал збогом развълнуван от поклонението на което е присъствал, твоите селяндурски изцепки са много по-вече от неговите и той не би могъл да ги засенчи !

Бабо! Ти поне трябваше да знаеш! Пише се Сбогом!!!

Миличко морковче,баба ти отдавна знае как се пише Сбогом, но ти си първосигнално и не разбираш какво казвам между редовете. Казвам,че е нормално всеки човек в момент на тъга или притеснение да направи грешка!

Ех бабо, слава богу, че за комунягите гласувате само баби и дядовци та с всеки изминат ден ставате все по-малко. Това е единствения начин да се отървем от тях, защото в каквато и пропаст да ни вкарат винаги я представят за рай.

Иване вие млад ли смятате да си заминете от този свят????Като чета ми се струва че нещо ще ви помогне за това. Може би заради това говорите с тази злоба за възрастните хора...завиждайки им за годините които няма да стигнете.....

Срам ме е че се дават държавни пари за частни футболни клубове, което е реално купуване на гласове! Ако гласувате за представителите от ГЕРБ ще ви дадем още пари/сега даваме част от сумата, 100 000лева, като ни изберете ще дадем останалото 50 000лева/. Да живее България - горката!