”Воля” на Марешки ще подкрепи пълен мандат на новия кабинет

Политическа партия "Воля" ще подкрепи пълен управленски мандат на бъдещия кабинет с министър-председател Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ”Воля” на Марешки ще подкрепи пълен мандат на новия кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А монополите ,забрави ли ги или монополното мекере Борисов те разубеди ?

Ко става с цената на горивата.Ко става с КТБ. Ко става със срока на ЕС за Газпром-писахте ли писмо.

Тоя ново-поникнал политик много смело крачи по пътечката на радан! Някой трябва да му припомни древната мъдрост: "Глупака се учи(евентуално) от грешките си, а мъдреца от грешките на другите!" Трябваше нещо(някой), което да привлече гласовете на отвратените(полу-прогледнали) избиратели от "герб ЕООД", "рб ХОЛДИНГ" и същевременно недолюбващи бсп, като непосредствено след театралната постановка(с официално название - избори) ги хариже на "правилния" си ортак, защото гемията "герб" осезателно потъваше. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено от т.н. политици в България, надяващи се на къса памет и наивност у избирателите!

Мръсен ГЪЗОБЛИЗЕЦ!!!

През Втория мандак обратното беше Пес Хойко беше ги събрал, цял харем

От дясно на ляво: Игуанаро Цветано, Боко Боричели, Пиколо Алабала и масажистката им

Финтастичната 4ворка Свитаноф - локум ман льоПремиер - Нящото Магарешки - факел ман и нивидимътъ жинъ вв края....

Урааааа! Откриха нова технология за ЦЕЛУВАНЕ НА НАЧАЛНИЧЕСКИ Г.ЗОВЕ!!!!!

туряй потурите и хващай към катуна си....аре беж

Доста кретенчета се упражняват да пишат простотийките си относно визията на ГЕРБ и ВОЛЯ,но поне тези фигури изглеждат като истински мъже! За разлика от гейските,закръглени и нагли комунистически физиономии на Вагинин,Гергов,Станишев,Янков.....

Що не се, хванеш, и да ги нарисуваш като Групов акт, в турска баня, голи!

Каква изненада! Аз съм в шок! хаха

Тая снимка, ако я види някой чужденец само по физиономиите ще му стане ясно, че МАФИЯТА управлява България - мутра до мутра до мутра, братче. Ужас, къв народ сме не знам...

защо е създадена ВОЛЯ. Марешки искаше министри, но явно ще му дадат зам. министерски постове. Нали имал супер подготвени хора - като леля му и Пламенчо от Фармнет, напр.

Три мандака, много натежаха, не мога, да си събера кърката! До мене, Ярето, още младо е, и то пери ръцете, като петле! При него и при физкултурника Цвъко, мандак не се забелязва!

В заглавието на новината има куп небивалици: - ВОЛЯ ... и Марешки ... - НОВ ... и то "кабинет" - ПЪЛЕН МАНДАТ ... и Борисов ... - Цветанов ... до Борисов ... - Марешки Борисов и Цветанов ... и някаква жена ... на една снимка ... пред абревиатурата ... на "най чистата" ... и то "партия" ... ... абе небивалица до небивалица ... а да Марешки не е със шалче на ЛОКО Пловдив ... а Борисов не е със шалче на бистришките тигри ... а да ... и магнолията /цъфнала/ ... я няма ...

Сега повярвахте ли?

Крьв пикаят Червените Боклуци..... :-) Трето правителство с премиер Борисов.А стогодишната старица и е време да поема кьм...... Централни Софийски Гробища, за вечна почивка. 12 Поредни победи на ГЕРБ над БСП.... Ако не им стига, могат да продьлжават резила още :-)

започва нова серия на "Булката беглец", лапайте пуканките и гльодайте!

магарешки каков е пич - а до него тиквата и цвекьо - и они пичове :)

а анка пичевата от личния им състав ли е?

Пазарлъци,пазарлъци,пазарлъци... Кога ли ще изгоним търгашите от храма? А Магарешкината неВоля нали нямаше да прави коалиции и нали нямаше да прави сделки? Е, вече по делата им ги познаха тези, заблудените, дето гласуваха за тях. Докога ще се примиряваме с мутренски завери? А сега въпрос : Колко струва едно депутатско място (не в гласове, а във финикийски знаци)?

300 000 струва избираемо място в листата. Имаш ли толкова?

Какви са тия неандарталци? Това не са българи!

а, бре чета ви коментарите, хем сте неграмотни, а и много прости. спрете да драскате глупости. по колко ви плащат? заслужава ли си? работете! има работа за бедняците-комунисти.

И ний като вожда, неграмотни и много прости, щото ако сме само прости ще ни помислят за полу-умни и ще ни отлъчат от ГЕРБ.

Българино май още си сляп .... тези люде ли ще ни командват !!!! тежко на клета България :(

пълен пълен калко да е пълен тоя мандат?? Докат на Боце не му прищрака дъската, а тя го прови често!

Муахаа-хаа! Най-новите със старите! Красота, симетрия, музика, лана с гона, лъчи и изкривена детска душа в стил Стивън Кинг...

Тая буля до него и тя ли е нарпредставителка.?Лелинката ви аз управленска.......

Капути

... и ти ли Бруте?! ...

БОЖЕ, БОЖЕееее! Слезни и по-бързо си прибери вересйите!!!! Тези дори и за снимка не могат да застанат като нормални хора.

...тези от снимката са престапници !

Банкянското тикве редом с Варненското шамандуре , съюз по сметка и за наша сметка.

Сегашни и бъдещи пенсионери, да се обединим и организираме протести в дена на откриване на народното събрание - не могат така да ни лъжат и да печелят избори - трябва да им търсим отговорност за обещанията и неизпълненията!

Шило

Малий, двете мутри- лика -прилика! Като под индиго.

И аз се чудех защо Бацето не си е ръгнал и черното пояс към стойката на фотото .Чувам , че имал стрес от тепиха , но в подобна ситуация или заобиколен от 15-те гавази изглежда респектиращо.

Мечтайте си - скоро лъжепатриотите ще се разцепят, като реформаторите и пак избори, но без вас, мафиоти!

12 на 1

Трима бандита и една притурка! Пълен мандат? Народното недоволство ще ги помете края на годината!

Нито Магарешки, нито нацита-патриотарите са в състояние да решават за пълния мандат. Като не знаят ще им напомним - властта произтича от суверена. До кога ще бъде мандатът им ще решава единствено народът. Нека не точат предварително зъби, за да не им ги избием.

Но тоз народ само в кръчма пие , пуши и псува .Иначе го разиграват като циганин мечка по панаирите.

В нашия парламентаризъм са наложени калпави правила май. Представителите на Народа, сами си гласуват ,заплати, възнаграждения, почивки и всякакви благинки ,дори и тези с най-ниска представителност ,дори итези в най -яростна опозиция , ще ПОДКРЕПЯТ ЩАТ НЕ ЩАТ съществуването на едно Народно събрание ЗАЩОТО СА НАЯСНО ,ЧЕ НЕ ГО ЛИ ПОДКРЕПЯТ ,РАЗПАДНЕ ЛИ СЕ , И ТЕ губят ...губят ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДАДЕНИ ИМ НЕ ОТ БОГА А ОТ НАРОДА ...ПРЕВИЛЕГИИ ! НУЖНА Е РАДИКАЛНА ПРОМЯНА както на изборните правила ,така и във формата на представителната ни демокрация ....Дори Нова Конституция ако трябва .... Така НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖАВА ! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА РЕФЕРЕНДУМИ...

ТЛЪСТИ БОРЧЕТА С ПОТНИЦИ БОС :)) ... ИНТиЛТУАЛНОТО ИМ ИЗЛЪЧВАНЕ КЪРТИ МИВКИ :)))

Погледнете им погледите и очите на тримата и позата им... И тези управляват България...Марешки лично го познавам...Измамник и ДДсар - с цялата си душа...Той не може да спи спокойно , ако няма някаква схема или някого да врътне...

...и сега като започне една борба с монополите,ум да ти зайде!!!

Мутра до мутра;и до мутрата пак мутра

Е,ако с двете патерици ГЕРБ не изкарат мандата,значи за нищо не стават.Всъщност и да го изкарат,пак не стават.

КВИ СА ТИЯ СУМИСТИ МА / ... СНИМКА НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО СУМО :)))

Имаше такъв детски филм-"Тримата шишковци".Понеже беше детски,филмът имаше хепи енд и шишковците свършиха зле.Как ще е в живота-надявам се да разберем.

Може би има хора ,които си дават сметка за какво става дума. Известен бизнесмен е готов на всичко за да влезе в политиката. Бизнесмен с аптеки и горива. Все неща които ще умрат последни. И въпреки всичко в политиката. Сега разбирате ли , че всеки бизнес не струва нищо пред това да си политик. Жална и майка на тази държава.

... ТВА ЩЕ ПРЪСНАТ КОСТЮМИТЕ МУТРИТЕ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ :)) .. ШИВАЧИ НЯМАТ ЛИ МА , ДА ИМ ОТПУСНАТ МАЛКО ПАНТАЛОНИТЕ И САКАТА НА ТИЯ СВИНЕ ???

фурнаджийска лопата плюеше бате а сега му цуни шланга гнусна пасмина

Снимката!!! Това ли е бъдещето на България?

езикът на тялото- стойката на фотографираните издава среден до нисък интелект.

се събра

Каква "воля' с този миризливец.Няма да мине година ,две и той може да се окаже в пандиза.Защо се пише,че купуването и продаването на гласове е престъпление ,като никой престъпник от този род не е наказан .Защо Темида не си отвори очите ,та да види какви начини на купуване има,те циганите сами си признахая,за българите -това е голям срам.

Е това е! Събра се дружинката! Айде да ви е честито и успех с довършването на държавата!