Първанов се готви и за парламентарни избори

Вотът беше подменен. Решенията се вземат в един кръг, в който са лидерът на БСП и Делян Пеевски, заяви Георги Първанов. Той е готов и за парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - Първанов се готви и за парламентарни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България в момента се разпределя огромна баница Южен поток, заяви в предаването Здравей, България на Нова ТВ журналистът Иво Инджев. Според него битката между двете лобита в БСП е за подизпълнителите. Битката между двете лобита за Южен поток се е изострила, заяви Инджев, коментирайки създаването от президента Георги Първанов на АБВ и идеята да предложи алтернативна на БСП листа за евровота. Няма по-провален политик от Георги Първанов, заяви Инджев. Той обеща гигантски неща в енергетиката, но нищо не направи. И за това нищо не се говори. Въпреки това, според Инджев, Първанов се е радвал по време на двата си мандата като президент на невероятен медиен комфорт. Първанов се измъкна с нулева критика към него след 10 години. Това е безпрецедентно, заяви Инджев.

ако я няма Манолова и Станишев може би тази партия щеше да изглежда по добре и да свърши повече неща за хората речите на другарката отблъскват жестоко

един човек все още не може да разбере, че е "бита карта","прочетен вестник","обран бостан".трябва ли да започне да мирише на мърша, за да разбере, че е политически труп.

Няма по точен коментар от Вашия. Напълно подкрепям казаното.

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БСП СА: 1. Сергей Дмитриевич Станишев 2. Моника Йосифова 3. Мая Манолова 4. Антон Кутев 5. Михаил Миков ТЕЗИ ЕКЗЕМПЛЯРИ НЕ ПРИВЛИЧАТ ИЗБИРАТЕЛИ! ТЕ ОТБЛЪСКВАТ И ОТВРЪЩАВАТ! ТЕ СА ПРОТИВНИ! БСП ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ГНУСНИТЕ ПОЛИТИКАНТИ, ДА ИЗЛЕЗЕ В ОПОЗИЦИЯ, ЗА ДА СЕ ПРEЧИСТИ и ДА СИ ИЗБИСТРИ КУРСА и ПОЛИТИКАТА! И СЛЕД 6-8 години ДА ИЗГРЕЕ КАТО ЕДНА НОВА ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ, С МЛАДИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ, С ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ И БЕЗ БИВШИ И НАСТОЯЩИ АГЕНТИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЛУЖБИ!

ТИ МОЙ ЧОВЕК МАЙ ИМАШ ПРОБЛЕМИ СЪС СЕБЕ СИ.

На тоя му идва дюйшеш Пеевски,макор,че е от същото котило.ВЪН

Докато в БСП се замерят с компромати, Сидеров си разиграва коня, както му хрумне, а Доган доволно потрива ръце като гледа този цирк, държавата продължава да върви към невиждана до този момент криза и на никой не му пука. Трябва да направим нещо драстично, което да промени тази идиотска ситуация в която се намираме сега. Какво да е то ли ? Вече се видя, че с протести не може да се стигне до никъде. Тези горе са изключително нагли и дебелооки. Една възможност са предстоящите избори, обаче както вече се вижда и те ще се изродят в нещо подобно на последните избори за парламента, в които се замеряха само с компромати и бяхме свидетели само на скандали, но на никакви идеи, които реално да променят нещата. Този път вотът ни трябва да бъде абсолютно неочакван за главните политически играчи и новите фалшиви партии като движението на онзи помияр Бареков. Мислете с главите си преди да гласувате, защото ако не се променят коренно нещата, жабетата пак ще ги ручаме ние, обикновените българи.

Искам да си възстановим комунистическата партия! СКБ- Съюз на Комунистите в България! Историята и отговорностите са наши!! Вземете си недоносените соцчета... олигофрени , башибозук , еничари, ... зомбита обществени!!

Такова нахалство не съм виждала.Не се ли наяде толкова години, че още иска. Чудно ми е на какво се надява, народа неможе да гледа тлъстата му физиономия. Блажени са верующите.

Лилинце, а ти колко килца си? Ще мога ли да те вдигна?

120, нещастник!

ЛИЛЕНЦЕ ТИ ПОПОВА ЛИ СИ - КОЛКО КИЛЦА СИ

Оставете мойте килограми, добре съм си, тука коментираме Първанов. Не ме интересува, че е комунист, просто е втръснал на народа. Пък и защо не си управи черните зъбки и толкова години неможа да се научи да говори провилен български език. Общо взето изключително неприятна личност. Да го питаш за къде се е запътил.

Тези галактически крадци и лъжци до кога ще ги търпи този народ .Събоди се БЪЛГАРЕНО СЪБОДИи копелета като ПЪРВАНОВ СТАНИШЕВ ИПЕТКОВ ГИ ИЗЧЕСТИ..............

Като е толкова борбен Първанов защо набързо също като Борисов върна мандата. А сега ако беше честен щеше да си направи нова лява или ляво-центристка партия и да си привлича който иска. От това което прави да стои в БСП и да заблуждава, че е само с различно мнение ще привлече наивници.

А ние ли да се кървавим с мъдата, бе?

ГОЦЕ ГОЦЕ ТИ СИ КОМСОМОЛЕЦ НЕДОРАСЪЛ - ПЕДЕРАСТ ТИ ЛИ СИ ПАРТИЯТА, ТЯ Е НА НАД 100 - КОЙ СИ ТИ БЕ ПОМИЯР, АКО НЕ БЕШЕ В ТАЯ ПАРТИЯ СИ ЕДНО НЕДОНОСЧЕ И КЛЕВЕТНИК НА СВОИТЕ - ПРЕДАТЕЛ ВЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ - ЩЕ ТЕ ЗАПОМНЯТ КАТО ПОМИЯР.

Писането с главни букви, определено не те прави по-умен..........

Ама е прав.

Комундетата губят ...математически!

"Аз и да спечеля, и да загубя, лозето мога да си го копая. Постигнал съм всичко в политиката. Нямам претенции за лидерство в БСП, но там трябва да има промяна"

Освен аз, ви го каза и ПРезидентът!

за пеевски съм съгласен, ...въпреки че той е много ТЪП.... но е НАГЪЛ и затова може и да взема решения... за станишев не съм съгласен,.... той как да взема решения, като е МУХЛЬО...

По времето когато Първанов беше президент всички решения в държавата се взимаха само и единствено от ген Борисов. Сега за много хора като мен става ясно, защо институцията Президент на Република България е била лишена от съдържание и защо ген Борисов се е радвал на такъв комфорт от страна на Президента. Подслушвания, тефтерчета, ДАНС, НРС - всички служат на едни и същи господари, управлявани от Гоце и Буда. По-голяма конспирация от тая, здраве...

Комунист името си мени (на социалист), но идеологията НЕ!

А сега, нашия гост от Социалистическа Босна и Херцеговина, Сафет Исович , ще изпълни за Другаря Гоце " ЙЯ САМ ЛОВАЦ ОТ ИМЕНА" Слет него, Николета, с "Пиринските керкенези", ще запее "ВЕТАР ДУВА, ШЛЬИВЕ ПАДАЮ "

борисов=парванов=доган !!! краино време е всички агенти на бившата дурявна сигурност да будат ижвурлени зад борда сус закон веднуж и завинаги.тези преступници режисираха криминалния преход в булгария. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Един от записите , излязъл в общественото пространство, на което бе записан Симеон Дянков не беше ли направен в кабинета на Първанов, когато беше Президент?

Ще съдиш, ще...ще... ще... А дано, ама надали! Щото май записите са верни и заедно с Тиквата играете задкулисни игрички. И смятате, че ние ви верваме и ще ви дадем гласа си ? Ха!

Пак ще кажа - неолибералите активират срещу Орешарски/Станишев всичко, дори спящите клетки в структурите на опонента, които по принцип са за най-дълбок резерв. Това е доказателство, че Орешарски много лошо ръга с кол в неолибералските мозъци. А това е добре.

Фатмак чугунен, мислиш ли че Пеевски и Черепа са по-добри от Прокопиев? Или те са против пазарното ограбване?

...НИКАКВО доверие и на Първанов! Голям хитрец и адски неуслужлив човек. Най съм отвратен от мълчаливото му съгласие в качеството му на президент и липса на всякаква реакция,когато ,,Царят,, приватизира БТК - операция достойна за Гинес по размер на извършената кражба и мошеничество спрямо българския народ. Е,нали се биеше в гърдите,че си ,,социален,, президент,защо поне не осъди остро подготовката и извършването на това мошеничество от внука на Фердинанд? Или и и ти намаза от тази сделка? Мръсник такъв! Колкото до любимеца ти Калфин - надценяваш неговия потенциал, поне го посъветвай да започне да спортува,че прилича на дроб-сърма.

Първо сатанизирахте Пеевски, сега опитвате със Сергей Станишев. Моника била кадрувала, хе-хе. Той да не е малък - единственият българин шеф на европейска партия. Престанете да ровите в семейния им живот!

не не е малък,.... МУХЛЬО е, затова моника взема решенията!

Първанов има много грехове пред България. Но в това начинание, да нормализира и европеизира, дори и да е донякъде, БСП, заслужава да бъде подкрепен! Защото такива мръсотии, като в България, не можеш да видиш никъде в Европа... Най-сетне един политик вляво забеляза и (раз)каза как протекоха изборите и времето след тях в Германия... Дръж се, Първанов, всеки патриот ще те подкрепи в тази спасяваща България акция - нормализация на левите! И да не забравя - ВЪН КРАДЦИТЕ ОТ ВЛАСТТА! Това ако се случи, моментално България ще се нормализира. А ние, вместо да протестираме, ще се занимаваме с това, с което си вадим хляба...

Тук Гоцэ малко поизлъга. Решенията се вземат от олигарсите, дъртите генерали от ДС и Доган. Гоцэ не може да не знае това, след като самият той им беше пионка, докато беше президент. Станишев, Местан, Сидеров и Пеевски са просто гръмоотводи.

Викаш, толкова прост човек, като Доган, не може да е Падишахът на България? Дали пък не може и да може...?

Е, някой да каже на глас, че калинки-прасета управляват България!

Ние сме готови да участваме и на парламентарни избори, ако са две в едно. Имаме координатори в почти всички общини, каза още Първанов. Ре-белот. Ха сега Сергейчо да те видим? Ще изключваш ли от БСП или няма да изключваш? Цуг-цванк! И това ако не е разцепление...

НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ С КАКВИ ЛЪЖИ СЕ ЗАНИМАВА ПЪРВАНОВ - АКО НЕ ГО ЧУХМЕ ЩЯХМЕ ДА КАЖЕМ ЧЕ Е ИЗМИСЛИЦА НА КОЙТО ГО ПИШЕ-МОЛЯ ВИ Г-Н ПЪРВАНОВ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ АКО ПУМЕН ПЕТКОВ ВИ Е ДАЛ СЪВЕТ НА НЯКОЛКО ПИТИЕТА НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ГРЕШИТЕ ...

МИЛИ ХОРА, НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НИТО НА БКП, НИТО НА БСП ! КАЖЕТЕ МИ САМО ЕДНО : КОЕ Е ЛИЦЕТО, ЗАЯВИЛО СМЕЛО ПРЕД ВСИЧКИ МЕДИИ , ЧЕ НА БЪЛГАРИТЕ ИМ ОМРЪЗНА ДА СЛУШАТ ЕЖЕДНЕВНИТЕ ПЛЮВНИ И ПРЕПИРНИ МЕЖДУ "ОНИЯ ДВАМАТА" И В СЪЩИЯ МОМЕНТ ДА ЗАГЪРБИШ ЖИЗНЕНО ВАЖНИ ЗА НАРОДА НИ МЕРОПРИЯТИЯ! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ПОД ЧИЯ "ДИКТОВКА" ГО ПРАВИ ПЪРВАНОВ, ЗНАМ САМО , ЧЕ ОСЕМ МЕСЕЦА ДЕМОНСТРАЦИИ НЕ Е ИМАЛО В НИТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, С ПРАВИТЕЛСТВО РЕШИЛО ДА ПОГУБИ НАРОДА СИ И ДА НИ ИЗТРИЕ ОТ КАРТАТА , ПОКАЗВАЙКИ ПРЪСТ КЪМ ТЕРМИНАЛИТЕ НА ЛЕТИЩАТА ! ОСТАВКА НА ЛЕШОЯДИТЕ , ИДАТ НОВИ ИЗБОРИ !

Държавата ни се управлява от един ХАМСТЕР и една СВИНЯ-ПОЗОР!

И техния гей другар Цветан Василев

Държавата ни или онова, което си мислим, че е останало от нея, се управлява от няколко нечистоплътни политически животни.Животни, без свяст, без род, без дух на българи.Държавата ни, т.е., нейните останки, е хвърлена на кучетата, които ръфат живо месо и ни унищожават.Три са политическите животни, нямащи нищо общо с човешките закони, с морала или с религията:шиника -Местан, педерастчето с очички на разгонен пор и стъкленият поглед на едно джудже-хулиган.Боже, колко мразя цинизмите и колко съм потресен от себе си, че на стари години ме принудиха да стана циник.Тия, Първановите, поне се държат аристократично, достойно и подобаващо на тяжестни мъже и жени, с авторитет и име.Ония се държат като жрици от магистралата, които се карат за поредния клиент...Отврат!

Две мансарди в Студентски град подарява правителството на президента Георги Първанов. Едната ще се превърне в новия дом на държавния глава, след като напусне резиденция Бояна през януари. Първанов поискал имотите да бъдат в центъра на София, но в крайна сметка трябвало да се задоволи със Студентски град. Апартаментите, всеки по 150 кв.м, се намират в чисто нова кооперация зад зала Христо Ботев. Достъп по сградата се получава само с чип карта. Държавата ще трябва да плати и за преустройството на едната мансарда в офис на бившия президент, както и да му осигурява по 30 000 лева на месец за издръжка на помещението.

Първанови притежават и апартамент в Пловдив, дарен на президентшата Зорка от местния феодал Георги Гергов. Съпругата на Гоце преди няколко години купува и доста изгодно огромен парцел в софийското село Иваняне. Синът им Владимир, който дари президента с първото му внуче, пък си купи мезонет в гъзарския квартал Манастирски ливади. А заедно с брат си са собственици и на помещение за магазин в Хиподрума.

Много алчни много алчни и лицемерни.

А знаете ли, че клубът на българските милиардери от тази година се увеличава с един нов член, по-точно членка... С еротичното име Моника...:О)!

Първанов може да е чел Макиавели, така както Борисов Винету и това да се е отразило на мисленето им, но да не забравят произхода си.

Тоя започна да се държи като ощипана госпожица досущ като Боко! Все едно той никога не е бил партиен лидер, все едно никога на е бил държавен глава, все едно че никога не е бабувал на тройната коалиция! Вижте му само обкръжението и.... Не съм фен на Станишев, ама като си ербап не прави ПР акции със 7-8 човека, ами само след 20 дни има конгрес на БСП-излез там и вземи тъй мечтаната политическа власт! власт

Ако трябва да избирам дали да ме управлява Пашата или Ахмет Доган, избирам Доган. То май до там стигнаха нещата - Бодигарда на Пашата или мюретата на Доган. Единия поне е доказал, че е политик, а другия си е просто рекетьор и контрабандист.

А Б В. "Азбучни убийства". От Агата Кристи. Англия.

Аз Бях Властта

' дпс и евророма управляват а бсп само я псуват турчеещ се циганин агент на ДС , украинец и пеевски управляват бсп отнася псувните моника монтерей вероятно изнася и укрива парите

Ето отговора на въпроса "кой": ТОЙ

' авангарда на гея -- петното и мая - моралните близнаци лицата на мандата да не забравяме и бившият зам.-председател на НС Христо Бисеров (ДПС) (от върхушката на мандата) го разследва цял свят като финансов измамник

БСП НИКОГА,НИКОГА,НИКОГА НЕ СЕ ЦЕПИ!!!!!!!!!!!!МНОГО ИСКАМ ДА СЕ РАЗЦЕПИ,НО ЗНАМ,ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ!!!!!!

БСП не се цепи,само доганчо я разкова от чукане и сега едва ходи но на лидера това му е хобито:))))

Съгласен ,но това не оправя нещата!На тях им е добре!

Бойко пак ще се върне на власт. В това съм сигурен. Много хора ще се радват.

Батето ще направи още две магистрали - и на това сме домолни! Точка!

Абе,вие толкова къс ум ли имате?Май забравихте,че БСП-БКП никога не се цепи!Може да има крила/болшевики,меншевики/,идейни течения/АБВ/,социолисти,комунисти и т.н.Но винаги тази паплач е единна!!!!!!!!!!!!!!Овцете никога сами не се лъчат от стадото!Всичко еедна голяма ,голяма игра!

"Според него обаче с основание от левицата смятат, че АБВ ще дръпне електорат, който им е необходим." АБВ не беше ли от левицата или вече е станала дясна организация? Първанов не е ли член на БСП, че говори за други някакви от левицата? АБВ няма ли да "дръпне" от партията на Първанов- БСП гласове, което ще свали проценти от нея и ще я обезсили на изборите, както в страната, така и за Европарламента? Май АБВ ще се окаже толкова лява, колкото и ГЕРБ е дясна. Нищо чудно да се окаже всеядна. АБВ по-лява ли е от БСП, че не мога да разбера, ако е така бъркотията в идеологията И е голяма. По тази политическа скАла Калфин се смята за социалдемократ, което е по-дясно положение спрямо социалистическата партия. БУДА смята, че АБВ е център-лява организация, а ГЕРБ е център-дясна, което им дава възможност да работят заедно. Първанов пък твърди, че БСП е много дясна в момента и това, което прави във властта са десни мерки, затова иска още по-леви мерки в социалната политика. БУДА от една страна е против агентите на ДС и плюе по тях когато и както му дойде на акъла, но е доволен от Първанов, нищо че е "Гоце". Близостта и бъдещата коалиция между АБВ и ГЕРБ вече беше загатната вчера от Красимир Велчев. Пълна мъгла и бъркотия за простосмъртния гражданин. Но простосмъртните са в същото време и "лош мат'рял" и затова тези велики топполитици си мислят, че сме тъпи и ни баламосват и объркват, докато дойдат едни избори и те паднат от крушата. После се чудят като Реставраторския блок какво се случва. Нека видим АБВ какви нови лица предлага на политическия пазар. Ако са Първанов, Румен Петков, Николай Камов, Александър Томов, Михо Михов, Красимир Петров и такива като тях, т.е. лицата на прехода се питам как протестиращите реагират на заявките им за власт. Досега от тях нито дума, нито вопъл, нито стон, явно чакат поредните инструкции.

очаквам всеки момент Гоце да излезе на протестите. Както го е подкарал.

Първанов не иска да разцепи БСП, а да я спаси от хватката на Пеевски и Станишев. Което ще бъде много полезно и за България. Най-вероятно Станишев ще го последва съдбата на Вълко Червенков и неговия сънародник Сталин.

тъпчо Сталин е грузинец.

Гражданко, Сталин е бил съветски гражданин. Станишев също, преди разпада на СССР, когато взема руско гражданство. Независимо, че е роден в границите на днешна Украйна. И двамата са били съветски граждани, когато е имало Съветски Съюз разбира се.

Ти си гражданка колкото аз марсианец-всички бяха граждани на СССР но за това трябва мозък а при теб е дефицит като ти чета глупостите

Мръсните номера на Станишев нямат край. Той има 4-6 верни кучета в БСП, но това не е достатъчно. Станишев е изправен до стената, но това като че ли не му пука. Ще се сгромоляса. Не може само с мръсни, нечестни и подли номера да се действа. Има и няколко клакьора-Бареков, медията на майката на Пеевски, Ясно е кой командва. Никой обаче не тръгва срещу ДПС. Догане, кажи си! Кого ще подкрепиш? Ти решаваш съдбата на БСП!

Накрая Доган ще изхвърли Станишев на боклука като мокро коте.

Доган вече е взел решението си. Станишев и бита карта, както и БСП. И тук е парадокса - с омаломощаването на левицата, печели Доган. Защото десните партии са непостоянни и краткотрайни, центъра го убиха преди 20-на години, а електоратът на ДПС е капсулован и постоянен. Нищо чудно на следващите избори БСп и ДПС да имат еднакъв брой депутати. Тогава може да си управляват и сами. Естествено, всичко е много разбъркано в момента и няма никакви сигурни резултати.

" БЪЛГАРИЯ РОДИ ЛОВЕЦ И НАГЛЕЦ !!" Глав.редак.: Евел.Гоч.

Срамота пред този убеднял и стигнал до просешка тояга народ.да гледа такива циркове и борба за власт политици които единствено желание е власта за забогатяване.СРАМ МЕ ОТ ВАС Д-РИ ПРАРВАНОВ И СТАНИШЕВ.

Vibudhi

Кой е промил мъзъка на Първанов и Калфин вече е ясно, като запяха "песента за Пеевски"! Сценариста е един и същ и на "спонтанните протести" и на АБВ и Първанов .Едно е да не си съгласен с политиката на БСП, а съсвсем друго да си създадеш собствена "Партия" и да започнеш като папагал да повтаряш измислиците на ОДС, СДС и "реформаторите" и "Неправителствените Организации" финансирани и създадени от Сорос - машата на Рокфелер и Ротшилд "Груп"! Първанов бе подведен, но все още не знае това и вярва, на своите нови "приятели"!

. . . и съвсем друго е да не мислиш, а да преписваш 'опорни точки' . . .

Не само откраднаха вота, а промениха изцяло дневния ред на държавата. Върнахме се назад с поне 10-15 години и вървим с ускорена крачка към азиатския съюз.

3 и 4 са си 7 000 000 000 заеми,къде ли са?