Коментари - Първанов прави партия. Борисов: Нямаме президент | Днес.dir.bg

Първанов прави партия. Борисов: Нямаме президент

Президентът Георги Първанов потвърди намерението си да сформира нов политически проект с негово участие. Премиерът Бойко Борисов заяви в коментар, че президентът е вече само г-н Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Първанов прави партия. Борисов: Нямаме президент | Днес.dir.bg

Коментари

УФ, от тези комунисти няма отърване

Гоце твори поредното изчадие на т.нар. "генерали" от ДС. Огромния финансов ресурс, който управляват, им дава възможност да шият държавата по тяхна си мярка. А народа че е прост и ще се върже за пореден път на предложени утопии идва само да покаже, че 20 години преход очевидно са малко. Хак да им е на тъпанарите и на всички, които само мрънкат и се оплакват и чакат, някой да дойде и да ги оправи :D

Ти от кои си, от тъпанарите или от мрънкащите?

Нямате право да обвинявате ББ за скока му в политиката, докато беше кмет. Глупаво и невярно е да се мисли, че тогава сме били без кмет. Няма друг кмет на София, с такава производителност и полезност за града и столичани. Законът позволява на кмета да развива полит.дейност. Относно Първанов - Актьор и то много шлайфан. ББ е същия но от ново поколение - РАБОТЕЩ!!!, а не КРАДЕЦ - като Първанов. Това което прави Първ. е новият театър на БКП. Колкото по бързо се осъзнаете това, толкова по-бързо ще се преориентираме към РАБОТЕЩИ и ПОЛЕЗНИ за нас политици. Досега само крадяха, а ББ е първият дето и работи. И то качественно!!!

Къде е завода за преработка на боклука в енергия, щом Б.Б. работи качествено и не е като тях? Я предложи нещо качествено на Б.Б., освен медийни изяви.

Много ми е интересно какъв дял в банката на метресата си притежава Досега видяхме че този толкова работещ премиер го прави предимно само с устата. Твърде много Аз-Аз. Вероятно комплекси. Много ми е интересно как метресата му се сдоби с банката и какъв дял притежава той в същата банка. На колко милиона е собственик и колко "консултации" е дал за тях.

Чета, че Борисов получава в Швейцaрия награда за демокрация и е поздравен от бившия Президент Петър Стоянов- също носител на наградата: Браво, Бойко ! Браво, Стоянов !

Стига евтини манипулации. Президент, който прави партия, трябва да освободи президентския пост. Оставете правителството да работи. Който има искания - на жълтите павета.Така се проверява - кой крив - кой прав.

MamaNetty

И аз мисля така: "Президент, който прави партия, трябва да освободи президентския пост." Но има ли начин за законен импиийчмънт в БГ по тази причина?

`Три деня дружините млади ..`(и стари, и от тук, и от къде-ли-не ) коментатор(к)и дават безплатно своето време (и познания, и анализ, и идеи ) на тези, които са платени за да правят това (в последните скоби) !!! /// Ха дано не е на халос !

Ега ти държавата - Гоце си прави партия една година преди да му е изтекал мандата. ББ поне не е имал партизанско име.

Абе какви глупости пишеш? Ти на 12 ли си? Ти знаеш ли какво значи думата партизан? А боко Тиквата кога си прави партия бе, льофер?

най-много ми допадна това: ".....политици - които участват като граждани, специалисти, професионалисти, без ангажиране на политическата им партия." Мойе би трябваше да се подчертае ,че са не само професионалисти ,но и свръхпрофесионалисти даже напражо са СУПЕРМЕНИ.

...и къде бяха тези /не/зависими суперпрофесионалисти последните 20 год.за да дойде държавата до този хал...

Какво остана от България? Държавните граници върху географската карта - нищо повече. Държава има , но няма държавност. Българите сме нямали държава, но сме имали държавност. Много преди 1878 г. създаваме Бългаско книжовно дружество , основата на Българската академия на науките, а сега я ликвидираме. Прочетете предсмъртното писмо на Левски и ще видите с колко века е надраснал сегашните ни политици. Това е поредната изцепка на един провалил се политик. Троянски кон на руските интереси в България. В България има всякакви политици, русофили франкофили и незнам какви още ...фили. Няма само българофили

ББ и ЦЦ нещо май много се притесниха- те и политиката затлачиха съвсем, и икономиката удариха в дъното/ то с такъв министър на финансите няма как друго яче да е/, но в крайна сметка- просто на ББ това са му възможностите и няма какво да се залъгваме, че от нещо разбира много- просто си уцели човека течението и сега иска никой да не му се пречка. Малките хора може и да ги мачка, но все пак не е сам в политиката..... има и много по-добри играчи от него. А какво стана със заканите преди изборите да се разправя с Доган- явно е ии с много къса памет- така , че много да не пее- времето си му отива, проблема е да си изкара мандата, а и след това ще има да отговаря какво е вършил...........то само куха глава да носиш не е достатъчно извинение за никого.

Не си в час и е рано да се радваш. Очакват те много неприятни изненади,които впрочем са полезни за нормалните хора.Що се отнася за политиката и икономиката те се отлепят от дъното на твоите червени приятели.Трябва да си привикнал вече и да се примириш.

ЗА КЪСОПАМЕТНИТЕ КАБАЦИ: Б.Борисов: Г-н Първанов е УСПЕШЕН Президент! А относно правeнето на партия по време на президентски мандат: Комунистическата мутра правеше партия по време на кметски мандат! Ама не казваше че София НЯМА КМЕТ:)) С тия УЖ"ежби" между креатурите си ДС/БКП си го мести от "левия" крачол в "десния" си(когато поизтръпне) и обратно! Koето наричат "избори":)

НЕЩО НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЗА ТЪПОУМНИЯ НИ ПРЕМИЕР???...СРАМ МЕ Е ОТ НЕГО ВИНАГИ, КОГАТО ЗАПОЧНЕ ДА ГОВОРИ...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ЧУЖБИНА...НАДУЛ СЕ Е КАТО ВЪШКА...

Според теб трябва да ни управлява "ВЕЛИКАТА ТРОЙНА ПРОСТОТИЯ"?БСП+ДПС+НДСВ ли?Комунист,депесар и "цар"-така ли?Мъъъъъъ,многа си "умен".

г-син премиерът да не определя дали имаме или нямаме Президент, защото това е определила Конституцията и ние - народът с нашите гласове, по-скоро няма адекватна дейност по отношение управление от страна на правителството и за наше огромно съжаление имаме само едни празноглавци и празнодумци, дори и едни безумци, завзели властта и не знаят за какво са там, ами те еврофондовете така не падат от небето и акъл требе, ББ, а не дръ-дрън, нали знаете ,че мамуната колкото по-нагоре се качва, толкова задникът и се вижда повече, айде сега обувайте се и изчезвайте от хоризонта, на нас такива управници не ни трябват, защото ние и без тях сме зле....

Господин Първанов от президентското място нещата изглеждат други.От долу хоризонта е друг.Българите масово няма да Ви подкрепят.Хората околу вас ви дават изкривена информация.БЪЛГАРИЯ ИСКА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ЛИЦА ОБВЪРЗАНИ С ПРЕХОДА И ДА ЗАПОЧНЕ НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ.

И как точно предлагаш да стане това? Предложи лица, които не са свързани с прехода, и за които гарантираш?

Истината е,че и ТОЗИ ТИП иска да е депутат с висока заплата.И тълпата пак ще гласува...

Ха-ха. Мутрата е в паника. За всички беше ясно, че е недоразумение и че не се справя с властта. Вече се вижда че е пътник, а това означава, че след това ще има и следствие за провалите, далаверите и кой как и колко е забогатявал.

Първо ще има едни други следствия за провалите,далаверите и кой,кога и как е забогатял.Нещата не са забравени и ти ще останеш много изненадан,даже още по-грапав.Комунисти-социалисти са гонени няколко пъти с камъни от Парламента,предстои им окончателно и безвъзвратно изгонване.Ти какво ще правиш тогава?

Ей,Борко. Ти да не плачеш за комуниста-пожарокаратист и гавазин на Тато,а после и слуга на мадридския мушмурок. Да не жалиш "бедната" бивша снахичка на комунистическото величие Иван Абаджиев и настояща метреса на Боцко. Ей, не са хубави тези работи. Я кажи, роднини ли сте или лапате от една копаня.

Уплашен е Мутрата. Беше уплашен още преди време, когато предричайки, че Президента ще направи нова партия, се надяваше да осуети това. Не случайно беше и опитът за импичмънт. Не е случайно и незабавното изказване на Мутрата, че вече не признава Първанов за Президент. Съвсем очевидно е, че комфортът му със слаба конкуренция и от ляво и от дясно вече се изчерпа. Вече за никого не е скрита цялата нелепост на неговата фигура на поста премиер. Последните разкрития и изцепки на вицетата му довършиха окончателно мита за Спасителя и апостолите около него. Уплашен е Мутрата защото Президентът показа, че е мъдър, че е достойна ЛИЧНОСТ, че засенчва всички и че няма да стои безучастен към провала на държавата под това управление. Уплашени са и отпадъците от голямото някога, но саморазяло се СДС, защото за тях светлото бъдеще става още по-далечно. Затова не им остава нищо друго освен да продължат да кудкудякат за Гоце.

Мравчо,где така....?Ако накрая не беше написал собственоръчно ГОЦЕ,щяхме да мислим,че става дума за някой съвсем друг човек -достоен,мъдър,почтен...А то се оказа,че все пак става дума за агента ГОЦЕ,който уплашил ,,мутрата,,Бойко.Мравчо, съвсем си объркал пътя,не вървиш във вярната посока,дано си запазил малко разсъдък....

Че Бойко е мутра, това е повече от ясно. Кой друг освен мутра основава фирма "Ипон-1" с охранителна дейност през 1991 година? И кой става на 26 годишна възраст (период 1985-1990) преподавател в "Академия на МВР" - висше училище за подготовка на специалисти и за научни изследвания за нуждите на МВР (национални служби "Сигурност", "Полиция", "Пожарна безопасност и защита на населението") и сродни служби за сигурност.

Разкрит си щурчо. Ясен си ми. Извинявай за това за отпадъците щом те е засегнало, ама е истина, да знаеш. Пък и нали един хахо с калимявка от вашите ги наричаше люспи, а то не е ли едно и също. То и вашите толкова катастрофално намаляха, че опитваха какви ли не финтове да се съберат пак че да ги има. А защо след като вашите опитваха и Гоце да не пробва да събере съмишленици. Или на него му е забранено. Щото ще вземе да успее ли. Много опасно и много лошо, нали.

Многоклетъчни организми симпатизират на Агент Гоце - грешка в еволюцията или епидемия от Даун синдром???

АБВ - това ни е проблемът на българите. На всеки 20-30 години сриваме и отричаме всичко и започваме от АБ. Другите народи имат хилядолетно натрупване на история и опит, на духовни, културни и материални ценности. А ние ...

Георги Първанов - 2 050 488 гласа при имащи право на глас 6 445 260, което прави около 31%! Като се има предвид, колко са циганите и турците, май сметката излиза точна! И какъв президент е това - избран с около 1/3 от гласовете на избирателите! Наистина не бива да се лъже!

ТАЗИ ЧЕРВЕНА "МИШКА-ПЛЪХ"ДА ОТГОВОРИ КАКВО МИСЛИ ЗА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И ПЕШО СУМИСТА..КОЙ СПОНСОРИРА КАМПАНИЯТА МУ И В КАКВИ ОТНОШЕНИЯ Е СТОЙКОВ И АЛКОХОЛНИТЕ БОСОВЕ

Ей това сме ние, все мрънкаме,все много знаем,все кусури намираме,все нещо ни пречи,все не сме доволни. Хората са казали"Народа си заслужава управляващите." Когато си променим мисленето,държанието и тъпия манталитет ще се оправим. Всички, като сте много отворени да ви питам какво правите за да ви е по-добре? Мързи ни да работим, ако можем да направим некоя далавера за два часа и после цял ден да лежим. Неграмотен народ сме, изобщо някой знае ли какво наистина се случва в нашата държава. България се справя с кризата, гръцки и румънски компании проявяват интерес да се преместят в България (или данъчно, или изцяло). Някои гърци дори си прехвърлят парите от банки в Гърция към банки в България заради по-голямата финансова стабилност тук (дори и гръцките банки са по-стабилни в България, отколкото в родната им Гърция). Престанете само да негодувате, а седнете и помислете и вие нещо да дадете на тази държава. Ако ще Господ да стане премиер няма да ни помогне.

Ама ти наистина ли вярваш в това, което си написал? Я се огледай, че освен банки с по 20%+ лихви, от които 1/3 гръцки, друго няма в тази държава. Икономиката е нулева, защо са ни толкова банки, или партии? - Защото има още да се глозга от българския народ. Да, доста чужденци идват, не само гърци, но за да се възползват, не за друго. Германия - две световни войни, най-силната и най-добра икономика в ЕС, страната която поддържа ЕС да не се разпадне, и една от първите икономики в света. България - труп покрит от мухи, лешояди и хиени, страна пълна с хвалипръцковци и медийни тигри.

Става страшно братя българи! Един бивш агент на ДС иска да се изкара защитник и спасител на България.Да бъде алтернатива? Ама пак със червените другари, с агентите на ДС, с разните там натегачи и подлизурковки. Абе пак на власт да са крадливите комунисти.

Абе друго си е да те управлява мутра - пожарникар.

Заящото е алтернатива на БСПи ДПС. Комунист на власт ? Изгорял кибрит на търг!

основната функция на Президента е да обединява нацията,,,,,,НАЦИЯ,КОЯТО В МОМЕНТА Е В КОЛАПС..ОСНОВНОТО КОЕТО СЛЕДВА ДА НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТА Е ДА СПАСИ НАЦИЯТА ПО НЯКАКЪВ НАЧИН...АКО НЯМА АЛТЕРНАТИВА НА СЕГАШНОТО ''УПРАВЛЕНИЕ'',СЛЕДВА А СЕ ПРЕДЛОЖИ ТАКАВА

Искам да попитам : Този Георги Първанов не е ли от двадесет и повече години в политиката? Този човек да не би да ги е забравил тези години ? Да не би да е забравил 1996-97 година,когато остави народа без хляб ? Кои докара на власт Доган,Симеончо и Станишев Новият му "ГРАЖДАНСКИ ПРОЕКТ" не е ли вадене от нафталина на омръзнали ни до болка политици , преминали и отхвърлени от всички партий ?

Първанката го бъркаш със Жан Виденов, който, между другото, знае цели 4 езика. А ето какво е казал за БСП: "Напуснах заради готовността на БСП да влезе във всякакви съюзи и да обслужва всякакви интереси, стига това да предложи на хора от нейното ръководство път към личната власт и към личните облаги", обяснява Жан Виденов.

Днес по новините ме занимават със сексуалната ориентация на Яне Янев. Докъде сме я докарали..... Всичките на ............. Първанов м.... Борисов.... м..

Един президент, бил той на власт и преди 20 години, все си е президент. Няма бивш президент. След 15 години г-н Първанов все още ще е "президентът Георги Първанов", но явно Борисов не знае тези неща и се излага отново

Един премиер да стане президент е възход! Един презедент да стане министър или кмет си чисто падение. А ако стане НИЩО, си е смях с ...кисело зеле!

И един агент на Държавна сигурност, доносник и комунист си остава винаги такъв!

ДС е имало и преди 9 септември 1944 г. чети внимателно историята. Прочети нещо за Никола Гешев .... сатрап и убиец на невинни хора маша на т.н. буржоазна демокрация. Не щъ капитализъм .... вече разбрахме какво представлява той.

Хахаха много ме разсмя бе Джонка...какви президенти какви 5 лв...ти в некъв филм ли живееш? Президента в БГ няма никакви функции..тази позиция излишна и трябва да се спести на данъкоплатците! А Гоце е най-големия президент хахахаааа

Никъде не говоря за функциите или смисъла на дадена институция, а говоря за изказването. Отделен въпрос е, че ако от президент няма нужда и фунцкиите са му само представителни, за м.председателя какво да говорим...

Вся власть советом. Да живей революцията.

Това са нашите политици.Не е нормална тази работа.Това не могат да бъдат държавници.Когато сме в криза на ръба на оцеляването сме свидетели на жестоки битки по върховете на власта,Затънали сме в огромни проблеми от тези самите и те хабят енергия да се доказват помежду си

Относно поплювковците във форума мисля , че настоящия хал на България просто ни задължава да пожелаем успех на Първанов. Интелектуалната немощ на ГЕРБ се превърна в управленска безумица. Не могат да направят нищо в икономическата сфера. Тотален провал в икономиката може да ви изглежда нормален за криза, ама полицейщината, следенето по интернет и показните тематични PR акции на Цветанов не са нормални за страна от ЕС. Това можеше да помогне преди 20 години, но днес може само да свали правителство. Не мисля обаче ,че Първанов ще съумее да сътвори нещо велико ако разчита само на стари муцуни. Това че Бойко се ежи е нормално, той просто е полицай, а не демократ - конкуренцията нему е чужда. Успех на новия проект. Успех за България. Само да не стане преоблякъл се Илия пак в тия. Защо трябваше да крадат толкова всички управляваши не знам, но знам че от тея кражби третата Българска държава загива.

Имам един въпрос към всички във форума. Каква ли не диария се изля в защита и против Първанов, някой от Вас да разбра със сигурност за този проект. Досега само се нояст разни клюки в пространството, той самия нищо не казва, герберите се подмокриха от страх, а червените партийци вече търсят как да се включат в проекта, а то реално НИКАКЪВ проект още няма. Имам усещането, че в момента Гоце се забавлява на гърба на всички.

"синята пъп" пардон "синята точка". сигурно е същата ПРъц агенция. иначе, очаквахме го. Сергей се престара с антируските социалистически изцепки, независимо дали е бил плана такъв или не.

Друже, откъде си насъбрал толкова омраза и злоба?! Нали всички мислим и искаме доброто на България (или поне се очаква да е така)! Какъв е интересът ти?!...

кои сте вие всички моля???ЦЦ и оня Ивнаов с 60 имота???? не мерси !!!!!!!

Коментари - Първанов прави партия. Борисов: Нямаме президент | Днес.dir.bg

Първанов прави партия. Борисов: Нямаме президент

Президентът Георги Първанов потвърди намерението си да сформира нов политически проект с негово участие. Премиерът Бойко Борисов заяви в коментар, че президентът е вече само г-н Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Първанов прави партия. Борисов: Нямаме президент | Днес.dir.bg

Коментари

УФ, от тези комунисти няма отърване

Гоце твори поредното изчадие на т.нар. "генерали" от ДС. Огромния финансов ресурс, който управляват, им дава възможност да шият държавата по тяхна си мярка. А народа че е прост и ще се върже за пореден път на предложени утопии идва само да покаже, че 20 години преход очевидно са малко. Хак да им е на тъпанарите и на всички, които само мрънкат и се оплакват и чакат, някой да дойде и да ги оправи :D

Ти от кои си, от тъпанарите или от мрънкащите?

Нямате право да обвинявате ББ за скока му в политиката, докато беше кмет. Глупаво и невярно е да се мисли, че тогава сме били без кмет. Няма друг кмет на София, с такава производителност и полезност за града и столичани. Законът позволява на кмета да развива полит.дейност. Относно Първанов - Актьор и то много шлайфан. ББ е същия но от ново поколение - РАБОТЕЩ!!!, а не КРАДЕЦ - като Първанов. Това което прави Първ. е новият театър на БКП. Колкото по бързо се осъзнаете това, толкова по-бързо ще се преориентираме към РАБОТЕЩИ и ПОЛЕЗНИ за нас политици. Досега само крадяха, а ББ е първият дето и работи. И то качественно!!!

Къде е завода за преработка на боклука в енергия, щом Б.Б. работи качествено и не е като тях? Я предложи нещо качествено на Б.Б., освен медийни изяви.

Много ми е интересно какъв дял в банката на метресата си притежава Досега видяхме че този толкова работещ премиер го прави предимно само с устата. Твърде много Аз-Аз. Вероятно комплекси. Много ми е интересно как метресата му се сдоби с банката и какъв дял притежава той в същата банка. На колко милиона е собственик и колко "консултации" е дал за тях.

Чета, че Борисов получава в Швейцaрия награда за демокрация и е поздравен от бившия Президент Петър Стоянов- също носител на наградата: Браво, Бойко ! Браво, Стоянов !

Стига евтини манипулации. Президент, който прави партия, трябва да освободи президентския пост. Оставете правителството да работи. Който има искания - на жълтите павета.Така се проверява - кой крив - кой прав.

MamaNetty

И аз мисля така: "Президент, който прави партия, трябва да освободи президентския пост." Но има ли начин за законен импиийчмънт в БГ по тази причина?

`Три деня дружините млади ..`(и стари, и от тук, и от къде-ли-не ) коментатор(к)и дават безплатно своето време (и познания, и анализ, и идеи ) на тези, които са платени за да правят това (в последните скоби) !!! /// Ха дано не е на халос !

Ега ти държавата - Гоце си прави партия една година преди да му е изтекал мандата. ББ поне не е имал партизанско име.

Абе какви глупости пишеш? Ти на 12 ли си? Ти знаеш ли какво значи думата партизан? А боко Тиквата кога си прави партия бе, льофер?

най-много ми допадна това: ".....политици - които участват като граждани, специалисти, професионалисти, без ангажиране на политическата им партия." Мойе би трябваше да се подчертае ,че са не само професионалисти ,но и свръхпрофесионалисти даже напражо са СУПЕРМЕНИ.

...и къде бяха тези /не/зависими суперпрофесионалисти последните 20 год.за да дойде държавата до този хал...

Какво остана от България? Държавните граници върху географската карта - нищо повече. Държава има , но няма държавност. Българите сме нямали държава, но сме имали държавност. Много преди 1878 г. създаваме Бългаско книжовно дружество , основата на Българската академия на науките, а сега я ликвидираме. Прочетете предсмъртното писмо на Левски и ще видите с колко века е надраснал сегашните ни политици. Това е поредната изцепка на един провалил се политик. Троянски кон на руските интереси в България. В България има всякакви политици, русофили франкофили и незнам какви още ...фили. Няма само българофили

ББ и ЦЦ нещо май много се притесниха- те и политиката затлачиха съвсем, и икономиката удариха в дъното/ то с такъв министър на финансите няма как друго яче да е/, но в крайна сметка- просто на ББ това са му възможностите и няма какво да се залъгваме, че от нещо разбира много- просто си уцели човека течението и сега иска никой да не му се пречка. Малките хора може и да ги мачка, но все пак не е сам в политиката..... има и много по-добри играчи от него. А какво стана със заканите преди изборите да се разправя с Доган- явно е ии с много къса памет- така , че много да не пее- времето си му отива, проблема е да си изкара мандата, а и след това ще има да отговаря какво е вършил...........то само куха глава да носиш не е достатъчно извинение за никого.

Не си в час и е рано да се радваш. Очакват те много неприятни изненади,които впрочем са полезни за нормалните хора.Що се отнася за политиката и икономиката те се отлепят от дъното на твоите червени приятели.Трябва да си привикнал вече и да се примириш.

ЗА КЪСОПАМЕТНИТЕ КАБАЦИ: Б.Борисов: Г-н Първанов е УСПЕШЕН Президент! А относно правeнето на партия по време на президентски мандат: Комунистическата мутра правеше партия по време на кметски мандат! Ама не казваше че София НЯМА КМЕТ:)) С тия УЖ"ежби" между креатурите си ДС/БКП си го мести от "левия" крачол в "десния" си(когато поизтръпне) и обратно! Koето наричат "избори":)

НЕЩО НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЗА ТЪПОУМНИЯ НИ ПРЕМИЕР???...СРАМ МЕ Е ОТ НЕГО ВИНАГИ, КОГАТО ЗАПОЧНЕ ДА ГОВОРИ...И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ЧУЖБИНА...НАДУЛ СЕ Е КАТО ВЪШКА...

Според теб трябва да ни управлява "ВЕЛИКАТА ТРОЙНА ПРОСТОТИЯ"?БСП+ДПС+НДСВ ли?Комунист,депесар и "цар"-така ли?Мъъъъъъ,многа си "умен".

г-син премиерът да не определя дали имаме или нямаме Президент, защото това е определила Конституцията и ние - народът с нашите гласове, по-скоро няма адекватна дейност по отношение управление от страна на правителството и за наше огромно съжаление имаме само едни празноглавци и празнодумци, дори и едни безумци, завзели властта и не знаят за какво са там, ами те еврофондовете така не падат от небето и акъл требе, ББ, а не дръ-дрън, нали знаете ,че мамуната колкото по-нагоре се качва, толкова задникът и се вижда повече, айде сега обувайте се и изчезвайте от хоризонта, на нас такива управници не ни трябват, защото ние и без тях сме зле....

Господин Първанов от президентското място нещата изглеждат други.От долу хоризонта е друг.Българите масово няма да Ви подкрепят.Хората околу вас ви дават изкривена информация.БЪЛГАРИЯ ИСКА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ЛИЦА ОБВЪРЗАНИ С ПРЕХОДА И ДА ЗАПОЧНЕ НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ.

И как точно предлагаш да стане това? Предложи лица, които не са свързани с прехода, и за които гарантираш?

Истината е,че и ТОЗИ ТИП иска да е депутат с висока заплата.И тълпата пак ще гласува...

Ха-ха. Мутрата е в паника. За всички беше ясно, че е недоразумение и че не се справя с властта. Вече се вижда че е пътник, а това означава, че след това ще има и следствие за провалите, далаверите и кой как и колко е забогатявал.

Първо ще има едни други следствия за провалите,далаверите и кой,кога и как е забогатял.Нещата не са забравени и ти ще останеш много изненадан,даже още по-грапав.Комунисти-социалисти са гонени няколко пъти с камъни от Парламента,предстои им окончателно и безвъзвратно изгонване.Ти какво ще правиш тогава?

Ей,Борко. Ти да не плачеш за комуниста-пожарокаратист и гавазин на Тато,а после и слуга на мадридския мушмурок. Да не жалиш "бедната" бивша снахичка на комунистическото величие Иван Абаджиев и настояща метреса на Боцко. Ей, не са хубави тези работи. Я кажи, роднини ли сте или лапате от една копаня.

Уплашен е Мутрата. Беше уплашен още преди време, когато предричайки, че Президента ще направи нова партия, се надяваше да осуети това. Не случайно беше и опитът за импичмънт. Не е случайно и незабавното изказване на Мутрата, че вече не признава Първанов за Президент. Съвсем очевидно е, че комфортът му със слаба конкуренция и от ляво и от дясно вече се изчерпа. Вече за никого не е скрита цялата нелепост на неговата фигура на поста премиер. Последните разкрития и изцепки на вицетата му довършиха окончателно мита за Спасителя и апостолите около него. Уплашен е Мутрата защото Президентът показа, че е мъдър, че е достойна ЛИЧНОСТ, че засенчва всички и че няма да стои безучастен към провала на държавата под това управление. Уплашени са и отпадъците от голямото някога, но саморазяло се СДС, защото за тях светлото бъдеще става още по-далечно. Затова не им остава нищо друго освен да продължат да кудкудякат за Гоце.

Мравчо,где така....?Ако накрая не беше написал собственоръчно ГОЦЕ,щяхме да мислим,че става дума за някой съвсем друг човек -достоен,мъдър,почтен...А то се оказа,че все пак става дума за агента ГОЦЕ,който уплашил ,,мутрата,,Бойко.Мравчо, съвсем си объркал пътя,не вървиш във вярната посока,дано си запазил малко разсъдък....

Че Бойко е мутра, това е повече от ясно. Кой друг освен мутра основава фирма "Ипон-1" с охранителна дейност през 1991 година? И кой става на 26 годишна възраст (период 1985-1990) преподавател в "Академия на МВР" - висше училище за подготовка на специалисти и за научни изследвания за нуждите на МВР (национални служби "Сигурност", "Полиция", "Пожарна безопасност и защита на населението") и сродни служби за сигурност.

Разкрит си щурчо. Ясен си ми. Извинявай за това за отпадъците щом те е засегнало, ама е истина, да знаеш. Пък и нали един хахо с калимявка от вашите ги наричаше люспи, а то не е ли едно и също. То и вашите толкова катастрофално намаляха, че опитваха какви ли не финтове да се съберат пак че да ги има. А защо след като вашите опитваха и Гоце да не пробва да събере съмишленици. Или на него му е забранено. Щото ще вземе да успее ли. Много опасно и много лошо, нали.

Многоклетъчни организми симпатизират на Агент Гоце - грешка в еволюцията или епидемия от Даун синдром???

АБВ - това ни е проблемът на българите. На всеки 20-30 години сриваме и отричаме всичко и започваме от АБ. Другите народи имат хилядолетно натрупване на история и опит, на духовни, културни и материални ценности. А ние ...

Георги Първанов - 2 050 488 гласа при имащи право на глас 6 445 260, което прави около 31%! Като се има предвид, колко са циганите и турците, май сметката излиза точна! И какъв президент е това - избран с около 1/3 от гласовете на избирателите! Наистина не бива да се лъже!

ТАЗИ ЧЕРВЕНА "МИШКА-ПЛЪХ"ДА ОТГОВОРИ КАКВО МИСЛИ ЗА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И ПЕШО СУМИСТА..КОЙ СПОНСОРИРА КАМПАНИЯТА МУ И В КАКВИ ОТНОШЕНИЯ Е СТОЙКОВ И АЛКОХОЛНИТЕ БОСОВЕ

Ей това сме ние, все мрънкаме,все много знаем,все кусури намираме,все нещо ни пречи,все не сме доволни. Хората са казали"Народа си заслужава управляващите." Когато си променим мисленето,държанието и тъпия манталитет ще се оправим. Всички, като сте много отворени да ви питам какво правите за да ви е по-добре? Мързи ни да работим, ако можем да направим некоя далавера за два часа и после цял ден да лежим. Неграмотен народ сме, изобщо някой знае ли какво наистина се случва в нашата държава. България се справя с кризата, гръцки и румънски компании проявяват интерес да се преместят в България (или данъчно, или изцяло). Някои гърци дори си прехвърлят парите от банки в Гърция към банки в България заради по-голямата финансова стабилност тук (дори и гръцките банки са по-стабилни в България, отколкото в родната им Гърция). Престанете само да негодувате, а седнете и помислете и вие нещо да дадете на тази държава. Ако ще Господ да стане премиер няма да ни помогне.

Ама ти наистина ли вярваш в това, което си написал? Я се огледай, че освен банки с по 20%+ лихви, от които 1/3 гръцки, друго няма в тази държава. Икономиката е нулева, защо са ни толкова банки, или партии? - Защото има още да се глозга от българския народ. Да, доста чужденци идват, не само гърци, но за да се възползват, не за друго. Германия - две световни войни, най-силната и най-добра икономика в ЕС, страната която поддържа ЕС да не се разпадне, и една от първите икономики в света. България - труп покрит от мухи, лешояди и хиени, страна пълна с хвалипръцковци и медийни тигри.

Става страшно братя българи! Един бивш агент на ДС иска да се изкара защитник и спасител на България.Да бъде алтернатива? Ама пак със червените другари, с агентите на ДС, с разните там натегачи и подлизурковки. Абе пак на власт да са крадливите комунисти.

Абе друго си е да те управлява мутра - пожарникар.

Заящото е алтернатива на БСПи ДПС. Комунист на власт ? Изгорял кибрит на търг!

основната функция на Президента е да обединява нацията,,,,,,НАЦИЯ,КОЯТО В МОМЕНТА Е В КОЛАПС..ОСНОВНОТО КОЕТО СЛЕДВА ДА НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТА Е ДА СПАСИ НАЦИЯТА ПО НЯКАКЪВ НАЧИН...АКО НЯМА АЛТЕРНАТИВА НА СЕГАШНОТО ''УПРАВЛЕНИЕ'',СЛЕДВА А СЕ ПРЕДЛОЖИ ТАКАВА

Искам да попитам : Този Георги Първанов не е ли от двадесет и повече години в политиката? Този човек да не би да ги е забравил тези години ? Да не би да е забравил 1996-97 година,когато остави народа без хляб ? Кои докара на власт Доган,Симеончо и Станишев Новият му "ГРАЖДАНСКИ ПРОЕКТ" не е ли вадене от нафталина на омръзнали ни до болка политици , преминали и отхвърлени от всички партий ?

Първанката го бъркаш със Жан Виденов, който, между другото, знае цели 4 езика. А ето какво е казал за БСП: "Напуснах заради готовността на БСП да влезе във всякакви съюзи и да обслужва всякакви интереси, стига това да предложи на хора от нейното ръководство път към личната власт и към личните облаги", обяснява Жан Виденов.

Днес по новините ме занимават със сексуалната ориентация на Яне Янев. Докъде сме я докарали..... Всичките на ............. Първанов м.... Борисов.... м..

Един президент, бил той на власт и преди 20 години, все си е президент. Няма бивш президент. След 15 години г-н Първанов все още ще е "президентът Георги Първанов", но явно Борисов не знае тези неща и се излага отново

Един премиер да стане президент е възход! Един презедент да стане министър или кмет си чисто падение. А ако стане НИЩО, си е смях с ...кисело зеле!

И един агент на Държавна сигурност, доносник и комунист си остава винаги такъв!

ДС е имало и преди 9 септември 1944 г. чети внимателно историята. Прочети нещо за Никола Гешев .... сатрап и убиец на невинни хора маша на т.н. буржоазна демокрация. Не щъ капитализъм .... вече разбрахме какво представлява той.

Хахаха много ме разсмя бе Джонка...какви президенти какви 5 лв...ти в некъв филм ли живееш? Президента в БГ няма никакви функции..тази позиция излишна и трябва да се спести на данъкоплатците! А Гоце е най-големия президент хахахаааа

Никъде не говоря за функциите или смисъла на дадена институция, а говоря за изказването. Отделен въпрос е, че ако от президент няма нужда и фунцкиите са му само представителни, за м.председателя какво да говорим...

Вся власть советом. Да живей революцията.

Това са нашите политици.Не е нормална тази работа.Това не могат да бъдат държавници.Когато сме в криза на ръба на оцеляването сме свидетели на жестоки битки по върховете на власта,Затънали сме в огромни проблеми от тези самите и те хабят енергия да се доказват помежду си

Относно поплювковците във форума мисля , че настоящия хал на България просто ни задължава да пожелаем успех на Първанов. Интелектуалната немощ на ГЕРБ се превърна в управленска безумица. Не могат да направят нищо в икономическата сфера. Тотален провал в икономиката може да ви изглежда нормален за криза, ама полицейщината, следенето по интернет и показните тематични PR акции на Цветанов не са нормални за страна от ЕС. Това можеше да помогне преди 20 години, но днес може само да свали правителство. Не мисля обаче ,че Първанов ще съумее да сътвори нещо велико ако разчита само на стари муцуни. Това че Бойко се ежи е нормално, той просто е полицай, а не демократ - конкуренцията нему е чужда. Успех на новия проект. Успех за България. Само да не стане преоблякъл се Илия пак в тия. Защо трябваше да крадат толкова всички управляваши не знам, но знам че от тея кражби третата Българска държава загива.

Имам един въпрос към всички във форума. Каква ли не диария се изля в защита и против Първанов, някой от Вас да разбра със сигурност за този проект. Досега само се нояст разни клюки в пространството, той самия нищо не казва, герберите се подмокриха от страх, а червените партийци вече търсят как да се включат в проекта, а то реално НИКАКЪВ проект още няма. Имам усещането, че в момента Гоце се забавлява на гърба на всички.

"синята пъп" пардон "синята точка". сигурно е същата ПРъц агенция. иначе, очаквахме го. Сергей се престара с антируските социалистически изцепки, независимо дали е бил плана такъв или не.

Друже, откъде си насъбрал толкова омраза и злоба?! Нали всички мислим и искаме доброто на България (или поне се очаква да е така)! Какъв е интересът ти?!...

кои сте вие всички моля???ЦЦ и оня Ивнаов с 60 имота???? не мерси !!!!!!!