Първанов и Борисов си назначиха съветници

Бившият зам.-финансов министър в последните три правителства Кирил Ананиев ще съветва президента Георги Първанов. Според интернет страницата на държавния глава Ананиев е секретар по финансовата политика.

Обратно в новината

Коментари - Първанов и Борисов си назначиха съветници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам г-н Ананиев много добре. Наистина в страната няма по-добър бюджетар от него, един от малкото неподкупни професионалисти. Изключителен човек, честен и почтен. Нямате представа колко добрини е направил този човек. Просто е пълно малоумие от страна ББ да бъде освободен. Това е да не пуснеш най-добрия си играч в мача заради треньорска контузия. Пълна аматьорщина.

Проф. Зия не е бивш, а настоящ декан на Стоматологичния факултет и не е бил зъболекар на никого от Герб, а брат му пък няма нищо общо с това, че е избран за декан от 130 преподаватели...

БРАВО НА Г-Н ПЪРВАНОВ ЗА НАЗНАЧЕНИЕТО НА КИРО АНАНАИЕВ ЗА СЪВЕТНИК , ЧУДЕСЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ , ЕКСПЕРТ , ПРАВИЛ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 10 ГОДИНИ .сЪЩО И СТРАХОТЕН КАТО ДУША ЧОВЕК ВЪЗПИТАН , ОТЗИВЧИМ , ДОБРОДУШЕН , ЧОВЕК , КОИТО МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ И ОБЩ ЕЗИК И С ПОСЛЕДНИЯ ДЯДО ОТ СЕЛО .НО ЯВНО САМО ПЪРВАНОВ ГО ОЦЕНИ ДОСТОИНО , А ПРЕДИ ТОВА И САКСКОБУРГОТСКИ , СТАНИШЕВ И КОСТОВ , НО НЕ И БОИКО .БЕЗПАРТИИНИЯ ЧОВЕК В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КАБИНЕТИ НА М.Ф. УСПЕХИ САМО КИРЧО .НИЕ СМЕ ЗАД ТЕБ!!!!

На това му се вика пестене на средства.Бивши червени и жълти се назначават на държавна службица с безброй благинки, а всъщност не вършат никаква работа.Дори впоследствие се оказва че те са работили на друго място едновременно с държавната работа.

Nai dobria savet za tova zalko chervenom chuchelo ot Sirishtnik e da varvi po diavolite. Balgaria niama nuzda ot prezident-DS agent, demagog i lazec, kurvarin, politicheska prostitutka i nacionalen predatel.

партията не си оставя хората в калта - киро ананиев ще е на хранилка до гроб, защото той раздаваше всички карти последните 12 години и знае на всички майчиното мляко. другите съветници са от хората дет пишат отговори на парламентарни въпроси и правят координация с медиите, т.е. независими експерти - от тях нищо не зависи. ако някой някога се е съмнявал в интелектуалния капацитет на премиера, значи е грешал, още бай Тошо назначаваше по-тъпи от него за да не му спретнат шапка.

ako ne beshe tolkova prost i tap, agentat Goce bi mogal da sluzi kato razploden bik za trudno zabremenyavashti zeni. Prostoptiata, lazata i tapotiata mu obache geneticheski biha se prehvarlili na zachenatite dechica, a tova bi bilo pagubno za BG naciata. Savetvam go da si napravi se puko i da ni otarve ot sebe si.

Хора, докога ще позволяваме да ни се подиграват и да ни плюят в лицата, избраните от нас управници. Че точно комунистическия кадър Ананиев , дето все гледа да е властта и да намаже нещо и лекето Спасов ли ще съветват първите хора в БГ. Какви съвети ще дават, как по-сервилно да се покланяме, как по-угоднически да се усмихваме или как да ни бие жандармерията, ако решим да излезем на протести срещу властта. От какви финанси разбира Ананиев, освен отсобствените си как да уреди родата в Швейцария. И по какви административни въпроси ще съветва Светльо Мазното Бойко. Ей, внимавайте, управляващите, още много малко търпение остава на народа!

Аз и без друго не съм гласувал за ГЕРБ,но приемах изборната им победа като даденост.СЕГА ЗАПОЧВАМ ДА СЕ РАЗОЧАРОВАМ ОТ КАДРОВИЯ ПОТЕНЦИАЛ.

На министър-рредседател явно са му необходими съветници,но защо ще се плащат заплати и на дублиращи ги при президента.

Mnogo barzo zabravqte ot kade se ka4i BB na vlaka i opqvate drugite. Nali znaete 4e 4isti sa samo bebetata

Ако във всичките правителства управлявали последните 20 години имаше полувин държавник, нямаше да сме на това дереже!Сменявайте, а не преназначавайте ! Търсете нови лица!

Земете млъкнете...120хил... са по 10 бона на месец.....за човека който през последните 10 години държеше бюджета на БГ са нищожно заплащане....само той можеше да се оправи..това не са ви 5 лева да ги разделите на 3-ма човека...това е бюджета на държавата бе! Очаквах, исках и гласувах за ГЕРБ, за да остранят гнилото в държавата......до тук на много места гнилото остава, а режат здравото ЯКО!

Пълен фарс! Какви съветници бе fireman? Нали имаш цял билюк вицета, министри и експерти на сто нива!!!! Нова мода за administrative strightening....

Постепенно, но безвъзвратно, комунягата ББ се превръща от спасител на България, в нейния палач!

Със стари к...и нов бардак не става! Язък за всичко.

Голяма полза има България от престоя на Кирил Ананиев в Швейцария - синчето му Радослав Ананиев се е уредило с швейцарски паспорт, а жена му с няколко мандата държавна работа в посолството ни там.

Възмутен съм!! Как може Б.Борисов да назначи този мазник Св.Спасов. Няма по-голям хамелеон и подмазвач от този!! Той беше шеф на младежкото НДСВ и председател на Комисията за младежта и спорта в предишният парламент-един от най-верните гъзо...ци на Негово Величество Симеон II. г-н Борисов, помнете ми думата - ако кораба започне да потъва, този плъх ще бъде първият, който ще го напусне!!! Другият пък- брат на един от най-верните хора на Доган, а и както личи от коментара на ''До Бойко Борисов (27.08.2009 г. 17:08ч.)'', явно не блести с кой знае какъв професионализъм!!! Това ли Ви е огромният кадрови потенциал, г-н Борисов???!!! С такива ''съветници'' далеч няма да стигнете! Жалко.....много жалко! Единственото добро попадение тук е Р.Точев- изключително ерудиран и кадърен младеж! Поздравления за него!

А за Светльо какво ще кажете, перфектен професионалист в лакейството.

Кирил Ананиев е по-известен с това, че взе над 118 500 лв. през 2007 г. от участия в бордове на фирми, за която сума не беше платил данъци...

Ананиев успя да помогне за 9 години и сега в него ли трябва да ни е надеждата. Бог да ни е на помощ с нашите управници !

Питам се защо му е на ББ да назначава бившия декан да Стоматологичния факултет в София за свой съветник по здравните и социални въпроси. Та той беше зав.рентгеново отделение в СФ, а като избраха брат му за народен представител стана декан. С какво един зъболекар може да е полезен в здравеопазването. Има толкова лекари добре запознати с организацията на здравеопазването, та до него ли опряха или пак започнаха политческите назначения. Не виждам и връзката с комата в която е изпаднал брат му, а може би е бил личен зъболекар на някого от ГЕРБ.

Поздрави, г-н Президент за избора Ви! Познавам съветника Ви и знам, че по-добър финансист на държавата няма. Успех на екипа Ви!

Е нали уж ще кърпим бюджета!? От къде заплати и на тези!

Хайде поне сега живне малко Българската фондова борса, но не ми се вярва, макар че мерки могат да се вземат - като се стимулират пенсионните фондове и сребърния фонд да купуват български ценни книжа, а не да се ограничават със закон (като Сребърния фонд например, на който е забранено да купува български акции, но му се разрешава да купува чужди!) Абсурд!

Огледал се Илия - пак в тия

boyko si ima vkyshti ikonomicheski syvetnik - velikata bankerka - tvetelinka

Уважаеми редактори,от 18,27 не се пускет никакви коментари.Вероятно има авария.

Tapakat ot Sirishtnik i edin milion savetnici da ima, pak shte pravi tapotii i porazii. Goce Triperat e prokaza i sram za Balgaria.

Niama li da se naameri pone edin savetnik na popadnalia sluchaino v Prezidentstvoto selski tikvenik ot Sirsishtnik, koito da mu kaze, che toi e sram za Balgaria i che triabva da si hodi chas po skoro, ako ne iska da bade pozorno izgonen s ritnici ot naroda. Chukundurat vice przkuragent Marin saqshto triabva da bade izritan za prostotia i oligofrenia.

ЕВАЛА БОЙКО СВЕТЛЪО ЕТОЧНИЯ ЧОВЕК, ЩЕ ТИ ВРАЧУВА НА КАРТИ ДО КОГА ЩЕ СИ НА ВЪРХА.ПОРЕДНИЯ СМЕШНИК НА ОТГОВОРЕН ПОСТ

Nai cennia savet, koito moze da bade daden na prezhuiagenta Goce Tripera e da si ebe maikata.

Радослав Точев да не е синът на Точо Точев от в. Труд. Тоше да не е станал Точе ? Така, така.