Борисов: Станишев така мачка Първанов, че хората го забравиха

Първанов първо да се оправи в собствената си партия, че Станишев така го мачка, че хората го забравиха за няколко месеца.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Станишев така мачка Първанов, че хората го забравиха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички други са виновни само ГЕРБ за нищо не са .Почистете парламента поне с 50%.

Пак Станишев. Аман от този Станишев. Вече 8 години ни преследва това име, като последните 4 от тях го чуваме по N пъти на ден. Няма ли спасение от този Станишев и от неговите фенове, които непрекъснато ни го навират в лицата.

Невежеството, арогатността и нагластта на Борисов са безкрайни.... Човекът явно е с психически отклонения.... Освен, че че страда от раздвоение ...., даже роене на личността. Този човек страда от логорея също.... С бръщолевенето си може да ни удави... Гада ми се от каруцарският му език....

Тая болест дето се зове СПИН е много лоша

Съчувствам ти Митко ! Следващият път внимавай ,да не я хванеш пак ! Как върви лечението ? В България е трудно нали ! Може и да се оправиш,но както и да е,е нищо в сравнение с това , да си Глупав,Алчен,Крадлив и Мразен от Всички ! Питай Боко Рапона !

Какво да кажем тогава за Сергей Дмитриевич. Той пък е пълен некадърник, който се научи да краде по примера на царя и Доган. Истински лидер на БСП-то с голямо желание за власт.

Най - ми е смешен Станишев, как се прави на мутра. С това инфантилно личице като се запули. Не знам от какъв зор. Явно не му издържат нервите или имитира Борисов. Нека съмишлениците му го светнат, че не му отива.

путин е набутал бая рушвети на първанов и сега първанката тръпне щото требе да ги връща май

Глътни си някое хапченце,че си много далеч от действителността

За кой ли път Бойко ни доказва че Станишев и Първанов са "несподелената му голяма любов":)))Имали друг премиер да е такава клюкарка, да е такъв дебил. да е такъв нарцис???????

Много просто. Тук просто има анонимност, а от проучванията хората се плашат. На изборите ще се види реалния процент. Няма да е 90 за БСП , разбира се, ама мисля, че ГЕРБ ще бъдат неприятно изненадани.

Какви 20% има БСП ??? Ти сигурно четеш само проучванията на Кольо Колев и Андрей Райчев ... Реалната поддръжка за цоциалистите е не по-голяма от 9% и намалява прогресивно. Като в този форум, където се развяват няколко лумпена ...

Мечтатй си, мечтай, малко остана. Пилците тази година ще се броят още на лято. :)))))

не съм убедена, че е 9 %. В такъв случай ГЕРБ ще са с 6 % :)

Ей, ехей..., мааалко излъга. БСП никога не е имала толкова малко проценти, няма и да има. А е надживяла и други партийки-еднодневки.

За Станишката и Параванката става дума... Станахте съвсем за майтап. Бойко ви маскари както и когато си пожелае. Ама вие друго не заслужавате... Такъв резил БСП не е преживявала в стогодишната си история. Продължавайте в същия дух ...

Преди броени дни Юнкер заяви, че в Еврозоната трябва да има една и съща минимална работна заплата ... Но защо Б.Б. и ковчежникът му премълчават този факт ? Ако БГ стане част от Еврозоната и ако бъде въведена една и съща МРЗ , то тогава откъде ще има пари за футболни мачлета, летене с хеликоптерчета и ходене на екзотични екскурзии из Сингапур ? Няма ли тогава мат'риалът да вземе да забогатее и ' елитът ' от БКП/ДС да изпусне властта ? Та затова Б.Б. и ковчежникът му мълчат за казаното от Юнкер и се правят, че нищо не знаят по този въпрос ... Затова и ' държавните мъже ' няма да искат БГ да влезе в Еврозоната ...

Господине, не сте рефер на мач, пък бил той и политически! Премиер сте все пак и по ни интересува коментара ви относно поредната унизителна статистика: "56 % от българите живеят в лишения, 30 % в остри"!

Че к'во ти пука - да се изтребват помежду си. То и без това от вас полза никаква - като яхнете властта, освен да си организирате мазни борби помежду си и да се ритате по кокалчетата, друго вършите ли?

Боко и Седефчов сякаш един х.й ги е правил. Вси да са на гребена на вълната на позьорството, на краденето и маменето. Не че Станишев е стока, но е по - умен и знае как да отиграе положението.

Станишката е най-големия комплекс на г-н Премиера :-)

много хитро и умно.Дебил,разтревожен си май че скандал между Станишев и Първанов вече няма ,а двамата яко те плюят.Затова не се излагай с такива аматьорски опити за всяване раздор във врага.Много си тъп и елементарен.

Ето заради такива като Гоце, Филчев и Запалката , които все още са над Закона , трябва да има европейска прокуратура , за да видим истинско Върховенство на закона !

А съд за МУТРЕНСКОТО МИНАЛО В СИК на Б.Б.ТИКВАТА???

Аааа, Тиквоний, как си днес???

Настоящето му не е ли мутренско?

Едни от съветниците на Гоце Седефчов ги отстреляха, други са клиенти на прокуратурата, като някои от тях вече имат ефективни присъди . Филчев вече го свързват с две убийства, а Гоце го покри в Казахстан, за да го спаси от наказателно преследване . И сега ченгеджи Гоце тръгнал пак да се прави на ' алтернатива ' ... Някой да му обясни на ' бившия ' апаратчик на ДС , който е някъде около главата на октопода / както каза Костов преди време / , че сега НЕ сме 17 - и 18 януари 2008 г. и Путин вече не му създава имунитет ! Ченгеджи Гоце да си написва по - бързо мемоарите и по - точно - каква ' мисия ' изпълняваше на 21.05.2010 г. , защото нещата с него са си направо за Хага ! Гоце отдавна остана без ' кадифени ръкавици ' ...

Борисов кой ти смачка мозъка така, че в края на мандата ти напълно оглупя

Че той по принцип си е глупав!

ТОВА, СЕЛЯНЧЕ ОТ БАНКИ, ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ДОКАЗА КАТО ПРОСТО, НЕВЪЗПИТАНО И НЕОБРАЗОВАНО СЪЩЕСТВО. НИКЪДЕ ДО ТОЗИ МОМЕНТ, И В НАЙ-ЗАТЪНТЕНИТЕ ПЛЕМЕНА, НЕ СЪЩЕСТВУВА И Е НЕДОПУСТИМО ДА ИЗНАСЯШ НА ПОКАЗ "ВЪТРЕШНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ". ТОВА СЕ РЕШАВА ПО ДРУГ НАЧИН. ТОЛКОВА Е ПРОСТАШКО НЕПРЕКЪСНАТО ДА ОПРАВДАВАШ НЕВЕЖЕСТВОТО И МУТРЕНСКАТА СИ СЪЩНОСТ С ДРУГИТЕ И ДА ДЕМОНСТРИРАШ НЕЗАЧИТАНЕ НА ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ САМО Е ГНУСНО ДА СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ТОВА ЯВЛЕНИЕ, НО МЕ БОЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НИ СЛАГАТ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ С ТАЗИ ОТВРАТ.

Че генерал-лейтенант Бойко Борисов и политическа партия ГЕРБ ще спечелят следващите избори. И ще получат поредния мандат за управление на РБ. Това е единственият шанс станата да бъде изведена от кризата, оставена от Станишев и тройната коалиция.

Мокрите сънища на една герберска полюция.

Разбирам... майтапи, майтапи..., ама вече стана смях през сълзи. От 2009 досега все надолу и по-надолу.

по добре пожарникар отколкото мазен евреин шивач на руски униформи.взимаи си редовно хапчетата.

Любимият ти Боко не е истински пожарникар, той е просто един милиционер.

Това МАЧКА не е ли е МУТРЕТСКИ термин.

Явно езика ти е доста беден. Като на комуняга!!!

Беден но точен както на комуняга.

Само не знам, кой "смачка" Българския народ през последните 3 години и половина. Вече не ми се говори :Х

Бойко може да удря по скалата за простотия и 100 Стоичковчета , обаче реалността е че на Референдума БСП ще се провали, поради следната проста математика, която няма общо със самата БСП, а със мините в Конституцията - Сметката ми е проста - Да речем 5 милиона избиратели от които се оказва 1 милион са в чужбина (20%). Значи останалите трябва да гласуват на 80% за да се достигне легалната граница от 60% участие - не виждам как това ще стане (дано се лъжа)

Червените задници са си червени задници.

IQ146 внимавай какви ги плещиш тези на Баба ти -инфраструктурните проекти първо са свързани с голяма корупция..и СИК е особено плодотворна организация...и за 4 години все Стан ишев е виновен -не става.

Най добре е нищо да не се прави. Така заръча кочината Позитано

Тиквата упорито си търси патерица за следващия мандат. Да присламчи към себе си Първанов и да вземе част от гласовете на БСП! Явно коалиция Ярешки е губеща кауза. Макар и късно се е осъзнал!

юли

Направо ми става мъчно за българския футбол. От другите проблеми за него се не остава време.

Отворко, следиш ми постовете? Гарантилам ти, че ако още един месец ги четеш и се брой за загубен за КОМУНОИДНАТА КАУЗА! Ако все пак в КОМУНОИДНАТА ТИ ДУША е останала и капка любов към България...

Боко Ленторезов ще се активизира изключително силно ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. Парите от субсидията вместо за избори, ще ги дарява, а предизборната му кампания ще са откритите по време на неговия мандат инфраструктурни обекти! Как ли ще пищят КОМУНОИДИТЕ? Ще се насладя с голям кеф на тази гледка...

ДАРЯВА ОТКРАДНАТОТО

krassikat@

Имам предвид СУБСИДИЯТА, дето при Боко се връща при народа, откъдето и идва... Спомнете си Перник, с.Бисер и т.н... За разлика от СУБСИДИИТЕ на всички останали КРАДЦИ!

krassikat@

Само от КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ не искам да чувам и дума за КРАЖБИ! Няма да позволя КРАДЦИТЕ да викат ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! Не нам, КОМУНОИДИ! Иначе няма да ви удостоявам с отговори. Ще си хортувам с Ivo...

Дръж се здраво за пожарникарския маркуч на тиквата,и току-виж слънцето огрее и твоето д... пардон IQ

Това, че ви се дава възможност да говорите каквото си искате и да плакнете душата с "многообразни" коментари, не трябва да ви кара да мислите, че то е случайно! Напротив - тъкмо това трябва да ви притеснява!...

Склонността на Борисов към инфраструктурата направо влудява КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ... До степен да изпада в истерия(ПАПЛАЧТА), когато трябва всъщност да мълчи. Защото иначе обръща внимание на факта, че никога през времето на тяхното управление не се е строило толкова и по този начин, направо БРУТАЛНО в полза на обществото... И все повече става ясна разликата между тия, сегашните, с всичките им трески за дялане и ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ!!!

и никога преди управлението на ГЕРБ -ГРОБ хората не са били толкова зле. Добре строи инфраструктурни обекти, но дали щима кой да ги ползва както е тръгнал да мори народа си. Защото основните му избиратели т.е. мангалите също се изнасят.

Искаш да кажеш склонността на Борисов да довършва започната инфраструктура, нали?

Мишо бирата нещо да ни кажеш

Тъпака Боко, душко-добродушко, тънещ в илюзии относно харастера на КОМУНОИДНИЯ РАЗБОЙНИК ГОЦЭ, се опита по своему, по дебелашки, да направи на ГОЦЭ услуга. Ако изобщо в цялата тая уйдурма има и една капка истина...Това ще ти кажа, КОМУНОИДНА ОТРЕПКО!

ivo10

Да се хванеш на игрите на рафинирания интригант Гоце е доста глупаво, но едва ли се очаква от президента да бъде такъв.

ми вика скъпи докато я разтягам

Но за разлика от ГОЦЭ, който е ЗАВЪРШЕН ПОДЛЕЦ, Боко се РАЗВИВА и търпи ПРОГРЕС, нещо непознато за вас, КОМУНОИДНИ БОКЛУЦИ! Защото за вас висше благо е да ОКРАДЕТЕ НАРОДА СИ, а за Боко е ДА РАБОТИ ЗА НАРОДА СИ!

Всички управлявали до момента, с изключение на Борисов, са КРАДЦИ! Доказани! А все забравяме, че мястото на КРАДЦИТЕ е в ЗАТВОРА! Хора, БДЕТЕ, най-страшно за една държава е КРАДЦИ ВЪВ ВЛАСТТА! Каквито ще да са, леви, десни, няма значение, само да не са КРАДЦИ!

Благодарение на Бойко Борисов УБИЙСТВЕНИТЕ за България договори за ВЕИ, особено фотоволтаиците, от 80ст./кВтч(при цена на дребно ПОД 20 ст.), бяха доведени до поносими за обществото нива. Чрез въвеждане на такса ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ, с което отряза главите на приятелите си Цветелинка и Златев!(ПРИЯТЕЛИ не постъпват така, не ти го набиват ЧЕТВЪРТИТ!).Това беше едно от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ НА БОРИСОВ, аз, батко ви с голямото IQ, не виждах как ще се оправим, а той се справи! Господ здраве да му дава за това, което направи! Сполай му!

ivo10

Така е. Напълно подкрепям.

Българската икономика - отворена на 80%, главно към ЕС. ЕС - всяка година 1-2% надолу. Българската икономика при тези обективни условия 1-2% нагоре. Нека мислещите помислят КАКВО ще се случи, ако и когато евро икономиката мръдне 3-5% нагоре! Тогава цял свят, а накрая и българите(българите винаги накрая!) ще видят какво всъщност направи Борисов(Дянков) в България за едни мизерни 4 години!

На теб наистина ти плащат!

Другарят Плевелиев - медиен любимец на медиите, купени от пожарникаря! Другарят Борисов -най-отрицателно отразяван. Станишев - най-споменаван от пожарникаря! На едно появяване на пожарникаря се падат най-малко 10 споменавания за Станишев! С много любов!

по добре пожарникар отколкото мазен евреин шивач на руски униформи.

От 30 г. имам спомен за българските управляващи. По-работлив от Борисов в този времеви отрязък не съм виждал! С учудващо, почти нечовешко КПД. Истински "германец":О)))! Каквото и да говорят КОМУНОИДНИТЕ ПЛЮВАЧИ!!В скоро време не само крилати фрази ще цитират от Борисов. А и практиката на управление на държава, доведена до батак, с нихилистично и безродно, без самочувствие население, плюещо по себе си по начин, по който на никой враг не би му хрумнало да плюе! Ще изучават КАК в най-голямата криза на това столетие успя да възроди България! И ще чете по тези въпроси лекции и в Харвард, и в Кембридж, във всички световни университети! Помнете думите на батко ви с голямото IQ!!!

Мислиш ли 4е някой ти 4ете глупостите

Най-малкото ще доставя удоволствие на някой, който е зажаднял да прочете в нет-а грамотна реч... Че от КОМУНОИДНИ НЕГРАМОТНИЦИ на всички интелигентни хора им е дошло до гуша!

Ти си на ББ тъпана, а Ivo10 е на тъпана малката пръчица.

ivo10

Аз ги чета.

Мога да ви нарисувам сценарийче ако КОМУНОИДНАТА НАПАСТ дойде на власт. Още след обявяване на изборните резултати еврофондовете деликатно ще бъдат спрени. Профилактично, до доказване на надеждност. Това моментално ще отвори в бюджета дупка от 2-3 млрд. С парите, които ще ОТКРАДНЕ новата стара тройна коалиция сумата ще набъбне до 4-5 млрд лв. Което ще вдигне дефицита до около 8%. Няма страшно, ще изтеглят кредит, ако не пипнат резерва...Но лихвите вече ще са около 10% А втората година... Тогава ще започне КАТАСТРОФАТА. След 3млрд. евро нови кредити. Та втората година ще е началото на края... За 2 години ще възстановим тенденцията - Гърция надолу, ние два пъти по-надолу. Това при КОМУНОИДНИТЕ политически субекти е НЕМИНУЕМО!

Симпатизирам на Борисов, защото мисля, че от всички досегашни управляващи е направил НАЙ-МНОГО за България. И обратното, никак не симпатизирам на Станишев, защото мисля, че основното, с което ще се запомни неговото време, са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ в историята на България. Което никак не беше хубаво за България! Беше възможно най-лошото, което можеше да се случи на България! И не бих му простил докато не признае за КРАЖБИТЕ, не се покае и не помоли за прошка народа си. Отношението ми към двамата не е лично, а чисто прагматично, даже егоистично и е продиктувано от желанието децата ми да имат по-добро бъдеще в България! И още нещо, докато някой не ме убеди, че ще прави за България ПОВЕЧЕ от това, което ВИЖДАМ, че Борисов прави за България, ще гласувам ВСЕ ЗА БОРИСОВ! Считам, че това е неоспорима житейска философия, която не се основава на идеологеми и пристрастия, а на прагматичен, даже егоистичен подход, търсещ възможно НАЙ-ДОБРОТО за България! С удоволствие добавям накрая и едно ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Много псевдоинтелигенти се упражняват по всички форуми в "тоталитарна" България, като оплюват Борисов. Без да представят нито един обоснован аргумент, подкрепящ оплюването. Даже се опитват да представят оплюването на Борисов като истинската свобода на словото и подкрепящите Борисов са или платени драскачи, или пъшкащи под борисовия гнет медии. Приемам, че не го правят по поръчка на КРАДЦИТЕ - истинските опоненти на Борисов. Но тогава поведението им не се ли нуждае от психиатрична експертиза, а състоянието им - от лечение? Нека непредубедените преценят сами... Само се учудвам, как е възможна такава тотална деменция и неспособност да прецениш КАКЪВ е твоя ЛИЧЕН интерес! В политически план, за да бъдат предпазени колкото е възможно парите, които бюджетът събира ОТ ВСИЧКИ НАС, от потенциални и кинетични КРАДЦИ!!!

КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ категорично забранява на когото и да е да се чувства щастлив! Всички трябва да сме нещастни. Абе, КОМУНОИДИ, ако вас управлението на Борисов ви прави нещастни, защото няма вече папо, ние, дето сме на свободния пазар и не сме на държавна хранилка, сме много добре! И сме благодарни на Дянков, че съхрани държавата и нещата що годе вървят нормално. Чакайте да живне малко Европата и ще видите КОЙ е ТИГЪРЪТ(ЛЪВЪТ) НА БАЛКАНИТЕ!!!

КОМУНОИДИТЕ са символ на унищожителната девалвация на всякакви ценности в едно разколебано и объркано от многогодишни КРАЖБИ общество. Бидейки интелектуални пигмеи, в неспособността си да оправдаят невъзможността по почтен начин да спечелят пари, те се опитват да представят КРАЖБАТА като апотеоз и възнаграждение за деянията на политика. Това загниване се забелязва навсякъде в обществото - никога не е имало по-жалки и смехотворни авторитети - и в науката, и в икономиката, и в изкуството, а в политиката са направо смазващи. И обществото е неспособно да се разграничи и да разпознае фарисеите, нещо повече, безродни, неграмотни и продажни журналисти превръщат фарисеите в героите на деня! Малко сложно е за разбиране, но е редно ПРОСТАКА да се опита да вдигне нивото, а не ние, интелектуалците, да свеждаме всяка по-нестандартна мисъл до нивото на КОМУНОИДНИЯ ПРОСТАК!

ivo10

Вземи си голямата кърпа, че ще те оплюят незабавно.

ВИЖ ТАМ ОПРАВИ БИРАТА

С парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява ИНФРАСТРУКТУРАТА на България; Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР, който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби; Бойко Борисов е популист, но и милее за хората; При Бойко Борисов няма 6-5, няма наши-ваши, хванат ли те в крачка, няма прошка!; Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов, разбират, че са маргинали; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!; Възможно ли е да превърне и БСП в МАРГИНАЛ? Дано! При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; При Бойко Борисов калпави строители преасфалтират; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

и никога преди управлението на ГЕРБ -ГРОБ хората не са били толкова зле. Добре строи инфраструктурни обекти, но дали щима кой да ги ползва както е тръгнал да мори народа си. Защото основните му избиратели т.е. мангалите също се изнасят.

Kакво оставя Борисов след себе си? Ето какво: --------------------------------- София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА - като при Софиянски; ------------------------------------------ Най-луксозната спортна зала на Балканите завършена за 2 години; --------------------------------- Дунав Мост 2 завършен м. април 2013; --------------------------------- Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; ------------------- ЦЯЛА Магистрала до морето от м. април, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; -------------------------------- Морето - пречистено след умопомрачителната застройка, когато фекалиите плуваха по плажовете, вместо да се ОТКРАДНАТ парите за пречиствателните станции; ------------------------------- Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------------- БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------------ Цените на газа - с 20% надолу, за разлика от Р.ОВЧ., който 4 години предсрочно вдигна цената от 170 на 600 щ. долара, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; ----------------------------- Убийствено повишаване събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009, удар по ДДС-арите, вместо да се КРАДЕ от ДДС; --------------------------- Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. САМО ТАЗИ ГОДИНА - почти 10% от бюджета, която ни превърна от НЕТЕН ДОНОР(срам за КРАДЦИТЕ, които допуснаха НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА да е нетен донор!) в най-успешния бенефициент в ЕС, вместо да се КРАДАТ тия същите фондове; -------------------------------- Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, единствено изостават в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; ------------------------------- С лекота превърна Доган в МАРГИНАЛ, наред е БСП; ------------------------------- Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи, вместо да се КРАДЕ... ------------------------------ Спортни зали навсякъде, не само в София, детски заведения, градини, паркове... кипи строителство, вместо да се КРАДЕ и да тънем в блатото на тройната КРАДЛИВА коалиция! ------------------------------ След кютеците, с които КОМУНОИДИТЕ потушаваха недоволствата и КОМУНОИДНАТА наглост при учителската стачка, НЕВИЖДАНА НИКОГА по-рано ДЕМОКРАТИЧНОСТ и ЧУВАЕМОСТ към ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ, граничеща с мекушавост, стигнала до там Парламента да извърши НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, като спря ПРОУЧВАНИЯТА за шистов газ, с което се надупи на ГАЗПРОМ и лакеите му от БСП!!! --------------------------------------- И това не е всичко! Но дори да е само това, на Борисов трябва да се издигне паметник. Аз лично никога не съм очаквал толкова. Но тъй като апетитът идва с яденето, съм склонен да искам още и още... Но да не забравяме откъде се тръгна и тия КРАДЦИ преди него какво сториха на България...И сега да искаме да се върнат, защото тук-там допускал грешки? Но пасаран, КОМУНОИДИ!!!

И един досадник с IQ146.

да де защото сега се открадна за един мандат двойно повече от това, което е откраднато за предишни два мандата. Нали така.

Моля,моля!!!Всеки втори нарушава правилата на сайта,защото не харесва червените!

ПРИЗИВ. Той е предназначен за тези, които СА ПРОТИВ АЕЦ-БелеНЕ и гласи: "НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО означава ДВА ПЪТИ "НЕ" на АЕЦ-БелеНЕ. Тъй кaто поддръжниците на БелеНЕ превишават многократно нас, интелигентните и умни българи-ПАТРИОТИ, ние, като по-умни, ще ги ударим с ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ! БЕЗ НАС НИКОГА не могат да постигнат активност 62%, колкото им трябва, за да е валиден референдума! НАПРАВЕТЕ ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ НЕВАЛИДЕН!Затова ги оставете САМИ на този референдум! Не играйте играта на КОМУНОИДИТЕ, ние сме ПО-УМНИ и ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ! В никакви доводи против АЕЦ-а апологетите й няма да се вслушат! Всуе ще са усилията ви! Затова има един начин-НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО НЕ Е СЛАБОСТ, в случая е СИЛА, ОСЪЗНАТА СИЛА!" КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ от десетилетия облъчва народа какъв "Голям бизнес" е атомната енергетика. И е нормално средния българин да се поддаде... Не го виня, но с 1-2 месеца спорове НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ УБЕДЕН И ДА ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО СИ! Та за болшинството от българите АЕЦ-ите са символ на ДАЛАВЕРА, голяма ДАЛАВЕРА, а по далаверите ние, българите, си падаме... Така че идете ли да си давате гласа, сте паднали в капана на КОМУНОИДИТЕ! ГЛАСУВАНЕ? ДА! МАСОВО! НО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!!

ИЗЛЪГАЛ 4Е СИ УМЕН БЕ ШМАТКО

Ами за третото НЕ, което вождът и учителят на народа ББ разпореди, какво трябва да направим? P.S. Гледам здраво се напъваш да пишеш, да не би разценката за буква, ред, пост или както там се отчиташ да е паднала? Финансов недоимък в ГЕРБ (взетите вече рушвети трябва да се връщат) заради скандалите по морето?