Борисов и Орбан отново заедно за сигурността на границите

Овладяването на миграционния поток е сред основните теми на срещата между Бойко Борисов и Виктор Орбан, която беше предвидено да се проведе днес в Будапеща.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Орбан отново заедно за сигурността на границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам за каква сигурност и овладяване на навлеците ще говори Орбан с боко като се вижда че сме разграден двор защото няма как ежедневно да нахлуват по 200-300 навлека..ако имахме държава, законност, институции. Орбане не си губи времето да слушаш лъжите на този дето винаги е ''жертва на работата си'' а другите са виновни за бездействието му

Борисов, дава ти се трети шанс, след като проспа първите две срещи с Орбан, да присъединиш България към Вишеградската група! Край с Меркел и другите началници.

Държавата оставена на автопилот,а този не спря да троши пари ,пак за егото си.Бо..лук.Оградата ни от злато да беше щеше да е по евтина.

Кога спи този човек? Цяла нощ потушава бунт, сега лети да си получи тенекийката. Вероятно е орден за "Страхливост"- първа степен. Борисов, питай Орбан как се строи ограда! Ще ни е от полза.

Ще споделя моят опит когато бях граничар. Защо такива мигрантски вълни бяха НЕВЪЗМОЖНИ. По мое време (преди 1989г.) бях със зачислен ПК 7.62 на границата. Молех се всеки ден някой да понечи да премине нелегално граничната бразда за да чуе песента на моя ПК. Това ми гарантираше 10 дена домашна отпуска, а на нарушителя "ВЕЧЕН ПОКОЙ в рая". Рядко се случваше някой да получи такава отпуска. Сега колко мат,рял има, но няма Кльон, ГРАНИЧАРИ и ДЪРЖАВНИЦИ, които да служат на БЪЛГАРИЯ! Има в изобилие демокрация, мутри, наркодилъри, олигарси, проститутки, каналджии, спекуланти, забрани, ментета......всеки може да продължи списъка до безкрайност.

Борисов вдига снощи рамене и казва,че докато не се разберели велитиките сили ние ще страдаме. Т.е. той ще повлияе на мигранския натиск толкова колкото всеки един обикновен бг гражданин т.е. няма да спре това. Тогава защо ще ходи при Орбан?! Защо Орбан може да зищити Унгария,а Борисов не може да защити БГ?

Турция постави по границите автоматични кули от типа "мърда - стреля". Ние умуваме. Всъщност не ние, а Той. Чака. Обаждане от началниците. Ние за слуга ли сме го избрали или за водач?

Подкрепата на Орбан по задълбочаващия се проблем с настъпването на зимата е важна предвид куртите мерки, които трябва да се предприемат!

Абе Орбан, къде се срещаш с това нищожество ?

Искам да видя дали банкянските тикви подлежат на някакъв вид обработка или стават само за храна на прасетата и отстрелване от С.Йосич. Та да видим!