Бареков иска помощ от посланици да не бъде брутално размазан

Николай Бареков написа отворено писмо до посланици, в което иска морална и политическа подкрепа, за да не бъде брутално размазан.

Обратно в новината

Коментари - Бареков иска помощ от посланици да не бъде брутално размазан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОСЛЕДНИЯТ НЕДОНОСЕН ЗАПЪРТЪК НА СТОЛЕТНИЦАТА ИМА МНОГО МАЛКИ ШАНСОВЕ ДА БЪДЕ ПОРЕДНИЯТ И ТРОЯНСКИ КОН КАТО СИМЕОН САКСКОБУРГОТСКИ И БОЙКО БОРИСОВ. ЖАЛЪК ЕВРЕЙСКО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОДАЖНИК!

Тоя си мисли, че е нещо. Ама то е така с всички нищожества.

"високопоставен ЧЛЕН! на ЕП" Бухахах :)

ИМАМЕ НОВИНА В СТУДИОТО! ДНЕС, 01.08.2014 ГОДИНА ПРЕД ОЧЕТЕ НА ЦЯЛОТО ПРОГРЕСИВНО ЧОВЕЧЕСТВО И ПРЕД СОБСТВЕНИЯ МУ НАРОД БЕ БРУТАЛНО РАЗМАЗАН ВЕЛИКИЯ И НЕДОСТИЖИМ, НАЙ-ГОЛЕМИЯ И ВИСОКОПОСТАВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЕП, ЛИДЕРА НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ В СВЕТА НИКОЛАЙ БАРЕКОВ. ДЕ СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ!

Ха Ха Ха .... като яде кюфтета не вика посланиците на помощ, сега, когато трябва да се плати сметката ги викаш. Политически Трол !

....тоя пак се е предозирал.

...помощ от посланиц...за внедряване в психиатрия / виж материала - от 30.07.14 - 17:36ч. / "Бареков е неизлечимо болен...Бареков демонстрира поведение на психоболен...." и е срам за БСП, че се ВЪЗПОЛЗВА -- предизборно-- И 2013Г. И СЕГА --- от БЪЛНУВАНИЯТА НА БОЛНИЯ БАРЕКОВ---отречени и от министъра на МВР и от гл. секретар!!! За клевета има закон и Прокурора да го приложи!!! Съдебната система---критикувана от ЕС --- се кефи от страни---стига резил за България!!!

късно е Дудук, суверенна държавица се водим и посланиците нямат думата, но иди в едно посолство и от там ще те посъветват "веднага да се оттеглиш"(справка:Борисов, началото на 2013г.) иначе си се размазал сам толкова,че не знаеш на кой господ да се молиш, ти си вече на етап ум патки пасе,нацарува се и толкова....

Бареков - ДОСАДНИК НОМЕР 1 в България!!!

И Бюреков и Тиквата спорят за лидерското място по досаждане в БГ пространството.

Барека , Барак , цирк дьо Барек .най-му отиваше в чалга копторите да свири на дудук

Не е изключено Цветан Василев да е спонсорирал ББЦ с 300 000 лв. на месец. Не е изключено, Йовчев да лъже, за да прикрие криминално проявеното лице Борисов и документът да е истински.

Хора,няма ли институции в тази даржава.Докога ще позволяваме на този да тормози и разединява българският народ.Да,може би забравих,че той бил "БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТ С ИМУНИТЕТ".Пази,боже,сляпо да прогледа-Ал.Константинов

Който е чел ,,Бай Ганьо" ще отбележи,че в БГ нищо не се е променило в политиката.За едни далаверата на властта,а за други да издържат тези с далаверата.

Бари, тъй както ти сам си се размазал, и Господ не може да те размаже

Не че харесвам Борисов, ама тоя пред него е като едно насрано бебе! Най-вероятно е татко Боко да го ошамари здравата...

не харесвам Бареков но за жалост това което казва е истина!

ходи си премери кръвното. маи ти бучи главата (или имаш вътрешно ехо)

вземеш едни пари, истината е продадена! Политиката е мръсен бизнес. Тъпо и жалко е да се мислиш за цар, а друг да държи хазната.. А народът да го духа, той служи за плащане на лихвите!

На един "да, ама не" без срам цитира журналист, който казва много пъти,че поддържа ББ, но това нищо.Къде видя бе трол червен,че ББ е неспокоен и нервен по случая,че Барека говори глупости.Той отказа да коментира именно заради такива като теб.Коментарът по подобни тъпотии счята за излишен.

1-во - се казва Моля .... и 2-ро - ти си се разсмърдял толкова зловонно ,а искаш да те бършат.............кой, кой да стори това ???

Що за недоразумение е този Бареков...да го накажем с липса на внимание-това му стига...

Много е неадекватен този човек... Трябва да има някаква причина... Пиян е сигурно

по-скоро друсан

Дайте му на това момче лекарствата най-накрая

Барек аз мога да ти помогна с известно количество бързооборотна грес!Че като гледам как си се нагъзил -бая ще ти трябва

тоя малоумник пак ли Боко ще го убива? Да си тури бронежилетката и розовата шапка за баня и хич да не му пука.

Тоя си е размазан по дефолт. Кафява, миризлива, размазана субстанция, смъркаща кокаин.

Що бе, що па да не бъде размазан? Ми че то той точно това заслужава, гнидата тъпа. Пуякът надут. Фазанът фарширован. С чужда плънка, хем.

Няма нужда да бъде размазван. Размазва се нещо твътдо, а той е много рядък. Почни като по времето на Костинброд- тогава беше сигурен, че няма да осъмне жив. Апропо, ако Борисов е това за което го изкарва- сигурно нямаше да осъмне, ама не би.

Добре де, Бареков може да си заслужава диагнозата, ама все пак нещо не се връзват нещата - уж Н.Б. е едно голямо НИЩО, а пък Б.Б. е нещо твърде неспокоен, даже истеричен! Що така, да не би пък да има НЕЩО! А троловете на ББ да знаят, че има хора, които имат такива въпроси. Е, отговор от тролове...няма как...

тоя е друсан не го ли виждате -безумен поглед и неадекватно поведение и истерята му вече е прекалена -ако пусна чешмата и от там ще потече бареков

Дудук, нали по едно време тичаше при Болното, да му даваш разни компромати? Даже пред камерите позирахте гордо един до друг. Е, обърни се за съвет към него, как да се криеш под масата.

барека;-помoоще,още още...

Искам да видя бареков "брутално размазан" заедно с боготворената нешка робева.

Охх на тоя не у ли писна.... Щели да го смажат и какво от това, един боклук по-малко. И кой му разреши да използва този символ в кампанията си ?!

Не знаех че едно рядко лайно може да бъде размазано. Дудук, ти явно си в противоречие с вътрешния си мир.

Как точно използва думата размазан. Защото само лайната се размазват

барек,каквото си си надробил,това и ще сърбаш!

Сигурни ли сме, че този е добре?

Политиката е опасна работа ако се вземеш твърде насериозно. Затова и повечето политици си кротуват, отвреме-навреме обещават по нещо хубаво и си прибират подкупчетата.

Те посланиците ще поискат, кой каквато " попара, САМ си е надробил сам и да си я сърба"?!В демократичната държава, всеки, ЛИЧНО, отговаря за думи и действия, ПРЕД, закона?!

Няма ли да престанете да занимавате хората с подобни жалки политици. Парите правят всичко, но многото пари го развалят.

Ама народецът ще се юрне да гласува за него, за ББ, а те са едно към едно!

Аз пък искам помощ от психиатрите да ни освободят от присъствието на дудука в медиите!

Не го искат и там като безнадежден случай.Има една приказка:"Където природата удари,медицината е безсилна".

sps_hrsf@abv.bg

ма що трее го лекува. да го приберът и да се забавляват с него.

Заради такива като този и Волен понякога се срамувам,че съм българин.Ще бъде размазан, ха ха,колкото беше физически ликвидиран след Костинброд.Тогава се пищовеше се по всички телевизии и разправяше,че си направил разкритието на века(което ти сътвори)!Много си ми смешен и забавен.

Докога, Бареков ще е извън лудницата??? Няма ли капка патриотизъм в него? КАК МОЖЕ, БЕ, КАК МОЖЕ ДА ПЛЮЕ СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА????

Дудученце - така както ти си се омазал, никой не може да го направи по-добре. Просто на никой не му се бърка в лай...та около тебе и твоята партия...

шизофренията е много тежко заболяване, медикаментите се пията цял живот, в противен случай става страшно

Догановата подлога разбра, че проектът ББЦ се скапва и саморазпада. Ясно му е че без пари, влизането в Българския парламент е мисията невъзможна. И сега започва да търси виновници за това и да се прави на жертва. Обаче тук никой не му вярва и затова търси подкрепа на Великите сили, само те могат да разберат изтерзаната му душа. Никито успя за кратко време да постигне едно голямо нещо - по - нежелан е за парньор дори от ДПС. Дотук Дудук!

В името на посланническите интереси ли се устреми към пълната власт , та от тях търсиш помощ.

що така те е страх бе Дудуче, не бой се, мечки няма...

Др. Бюреков реве. Защо бе, пиле? Защо? Както с екаваше в един виц:"'га яде кюфтетата не рева. Сега защо, ревеш, ма". Много е примамливо да се мислиш за велик. И да раздаваш правосъдие като самия Господ Бог. Да бъдеш истина от последна инстанция. Да, ама после... Бюреков е продукт на др. Пеевски и тайните структури на ДС в България (такъв е и самият Певвски). Това е една мафия, която скрито управлява България от 1990. Това вече е ясно. Я си помислете как така може да излизат строго секретни документи от МВР? Как така с лекота могат да се подправят? Това просто няма как да се случи без вътрешни хора. Хора, в МВР, верни на БСП и на другарите от КГБ. Същите тези, дето и подслушваха ББ в кенефа. Същите тези, които с помощта на Москва миналата година свалиха ББ. Др. Бюреков просто е тяхно оръдие. И ако си мисли че ей така безнаказано ще се измъкне от всичките тези клевети и хули срещу ББ много се лъже. До началото на миналата година Бюреков беше един от малкото яростни защитници на ББ. После изведнаж се случи нещо. И от яростен поддръжник изведнаж стана най-яростния му противник. Има странен синхрон в действията на различните структури - Атака, БСП, всякакви там протестиращи в действията им срещу ББ. Синхрон, който много ми напомня на координирана акция. От къде ли? Ами от руско-съветското посолство, разбира се. За БСП и за Сидеров това не е никаква тайна - те са си на заплата там. Но "новият" политик др. Бюреков и той се включи в пропагандата срещу ББ. Маса пари се изляха в неговата ББЦ. Кой от къде ли не се включи в кампанията срещу ББ. В резултат ББ пак ги би всички на евроизборите. А след фалита на КТБ (много скоро ще се види че това е точно така), когато парите от там секнаха, всички разбраха що за човече е др. Бюреков. И лека-полека започнаха да го напускат. Бюреков искал помощ от посланници. Защо бе, пиле шарено? Първо клеветиш и лъжеш, после когато ще те съдят ( а те ще те съдят и ще те осъдят), - олеле. Нали беше мъжкар.

Нещастни ми дудук, ти си национален предател. Каква подкрепа искаш и за какво? Хвърляй си оставката и емигрирай. В нашата родина няма нужда от такива гъзолизци. Търси изява на друго място, не и в родината ни.

Няма ли някой близък който да заведе това недоразуение на лекар

Миналия месец Цветан Василев и Пеевски квичаха че ще ги размазват, днес е Бареков. На кой му пука за вас дотолкова, че въобще да си прави труда да ви размазва? Що ми се виждат много изтъркани всичките ви жертвени пози?