Нови документи разкриват защо вербували Борисов

Болканлийкс, който е свързан с Уикилийкс, разпространи нови документи, свързани с разработката "Буда", които помества сайтът Бивол.

Обратно в новината

Коментари - Нови документи разкриват защо вербували Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да е изненадан от типично комунистическите номера на другарите? Сега е момента да се хвърлят папки, уличаващи документи... Сега е момента да се плюят по телевизии и радиа.. Гнус ме е от тея, които уж трябва да са лицето на Родината ми!

Браво!!!Бате БОЙКО-това спечели изборите 2009г.,стана на Супер Бате Бойко!!СББ тоя път да си каже сам,защото ще предизвика тайното информиращо света общесттво да го разкрива бавно,последователно и подрно.Даже американците не получиха от Исландия разрешение да разпитат един двама от носещите маската на анонимни борци за правда -по техен си начин нямащ нищо общо с правото,мъже.

Kои точно ни управляват - отговорът е абсолютно еднозначен във Bарна

Великолепният век-актьорски състав: 1.Сюлейман-величаво мълчаливи и нежни медии 2.Махидерван,Хатидже...-смелите сайтове, борещи се за правда 3.Хюрем-винаги прав и защитаващ се, въпреки гафовете си ББ

naum2

Уроди избират уроди и после се възмущават. Комунардс-уроди 50 години ни тепаха и три пъти ги преизбират да ги окрадат - кой може да направи това ако не нация от уроди? Царот доде 3 месеца преди избори - в нормалниот свет само урод може така да влезе в политиката и само урод няма да разбере, че е това е уродливо - еми уродите го избраха. Боко Тиквата всики знаят че у мутрурод, но на урод това не прави вчепетление , даже е атестат. Сега възмущение от това това, че бил урод, ами нали затова го избрахте , бе уроди. Такива сте ,това искате, така става за това което сте даже всичко е прекрасно.

На площад ДЗЕРЖИНСКИ в МОСКВА има цяла фабрика за обучение на фалшификатори. За това червените изверги са толкова добри в тази област. Гаранция, че могат да Изработят и мумия на ТУТАНКАМОН. Школа е това еееи бракья не е шега работа!!

Не моа да разбера, са, след като толкова са го следели тоя човек агенти, шпиони, досиета са му правили .... абе кипял е труд и какво? Хванали ли са го нещо незаконно да прави? - НЕ. Осъдили ли са го?- НЕ. Ми за какво е тая пушилка ако некой мое да ми каже? Тая история си е типична комунистическа лайнарщина...

всички агенти до 1990 год. бяха уволнени , спомни си Божидар Димитров/бивш министър/ от правителството на ББ разкриха го и самия ББ го уволни, сега кой да уволни ББ - ЯЯ /Яни Янев/ се отказа да го уволнява дано се появи смел човек да ни оттърве

Сега ми стана ясна садистичната наслада с която боко-тиквата предаде стотици хора от кадровите ни разузнавачи, като разреши публикуването на списъците... Винаги и всякога доносника, куката, кукичката ще се се чувства унизен от интелекат на хората, които професионално работят за службите. Пожарникар.... не приет профил "Държавна сигурност" поради умствените си заложби, по същата причина не одобрен за "Охрана на обществения ред" .... няма да се учудя ако с връзки /родителското тяло е полковник?/ уреден в пожарникарския профил. Но..., всеки народ си заслужава управниците!!!!!!

Имам чувството че Бойко не е преминал успешно изпита при Обама. Изглежда американците са решени да го "ликвидират".....

Кои бутнаха прекрасния социализъм и направиха преврата на Тошо и кои станаха от комунисти първи червени милионери-Луканов, Младенов . Кои обраха банките - Йосифова-Станишева, Веска Меджедиева и още много знайни и незнайни червени другари десари. Кой обра бурканбанк-дюшекбанк на пенсионерите с хиперинфлацията-червените банкерите десари. Кой направи опозиция като СДС, ДПС така, че първия свободен парламент се оказа филиал на ДС-червените десари. Кой почва да вади компромати като се заговори за милионите откраднати от Беляне-ръцете на руската енергийна мафия у нас-Румен Овч Румен Петков . Кой денонощно плюе ББ - БНР където сега работят децата на другарите и на всичко отгоре се говори, че няма свобода на словото. Ееееее, стига толкова ДС социализъм.

но досието е подхвърлено от МОСАД ЗА ДА ГО РЕКЕТИРА И ДА КАЖЕ ЧЕ ХИЗБУЛА СА ТЕРОРИСТИ. НЕ ОБИЧАМ ТИКВАТА, НО ОЩЕ ПОВЕЧЕ МРАЗЯ ЕВРЕИН ДА МИ СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ! ВЪН АГЕНТИТЕ НА МОСАД ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

е смятай какъв е твоя БОКО - закъсал го е яко и сега се подмазва на еврейте, а това е много сериозно!!!!!!!

Той Буда си го изкара днес върху Хизбулла, в замяна на бежанска виза за САЩ от това лято ...

не е истина ,че боико борисов е бил член на бкп и бсп.не е истина ,че тои е бил вербуван преди в 1980г. от дс и досието му е ,,прочистено,, в пещите на дмз в перник.не е истина ,че е участвал в силови групировки.не е истина ,че е агент на цсбоп.не е истина ,че за една година след як плач гоце и царя му дадоха два генералски чина незаслужено.не е истина флашката на янето за самоубитя м.бирата и ген.танов.всичко е фалшификат.м-р пр-я борисов е двоинк на бившя пожрникар боико методиев ,героиски загинал по време на прехода.вечна му памет на маиор боико методиев борисов. амин!

БУДА ПАК ГО БОДНА НА БОЛНИТЕ КОМУНДЕТА, АМА ТЕ ТАКА И НЕ СЕ съБУДИха...

Не съм фен на Бойко Борисов, но не мога да си затварям очите, когато виждам, колко неща промени към по-добро - може да е бил всякакъв, но стъпи на дебелия врат на най-самозабравилите се мутри. Ами погледнете София, пътищата и много други неща. Има и трески за дялане, но не е учил за дипломат. А ти нещастни ми Калитко му правиш мечешка услуга с раболепието си. Доста си прост, но питай някого какво значи "МАЙМУНСКА ОБИЧ".

Задай си въпроса: Защо ББ не прави първа копка? Ако си отговориш, ще се събудиш.

Това е началото на края на буда

Пред едни медии Буда казва че са го наблюдавали заради Тато и Царя, а в други изявления, че са го наблюдавали заради взривения джип на Цветелина ... Тоя съвсем се оплете ????

Че ако Цветелина е честна и почтенна, защо се и взривяват джипа, пък нали и Бойко бил такъв, тогава!?

ББ каза че не е вербуван а доброволно е "снасял" за аверите си и се гордее с това че е "помагал"да намалеят съдружниците му.....

Кратко, но образно и съдържателно. Точно и достоверно описание на българската действителност!

България ще трябва да плати 57 милиона евро на фондовете Accession Eastern Europe Capital AB и Mezzanine Management Sweden AB. Според източници на Биволъ това е предвидено в споразумение, сключено през юли 2012 г. Фондовете са завели дело за експроприяция срещу Държавата в Арбитража на Световната Банка, а повод е казусът с прекратяването на концесията на "Новера" за софийския боклук. Държавата отива на споразумение след като вижда, че делото ще бъде изгубено, за да избегне негативите и медийния шум от публичното съдебно решение. Официално делото е прекратено на 23 юли 2012 г. по член 45 от правилата на арбитража, заради липса на процесуални действия от страна на ищеца. По информация на Биволъ на фонда вече са платени 9 млн евро за адвокатски разходи, а плащането на главницата по споразумението предстои. България е наела като защитник известната адвокатска кантора White & Case, чийто хонорар също не е безобиден за бюджета - 12 милиона евро.

Цвьк

И щото го пише в бивол е вярно, така ли? Да ти имам логиката...

Всичките са един дол дренки,като започнеш от Гоце, Доган и компания и стигнеш до Буда и т.н. Интересното е,че ние си ги избираме тези,а след това плюеме срещу тях?!?!? Явно ние сме си виновни, защото сега на изборите пак тях ще ги избираме.

Не ги избираме ние, друг ги посочва. Ние, раята, само гласуваме и валидизираме този избор и последващата разруха.

Интересно защо излиза този компромат сега и се коментира толкова много,а не се коментират другите компромати наизлезли в "Биволъ" за незаконно забогателите олигарси при бившата тройна коалиция,както и за агент Гоце и компания?!??

Изнасянето на тези факти означава само едно - досегашните господари на Борисов се отказват от него и ще търсят друг човек.

И тея мутри ни управляват.Що за цинизъм е това?

Това не е цинизъм, викат му "демокрация".

"Прочистено" е ключовата дума.

Само немога да разбера защо подължават да ни лъжат тези мутри???За толкова време в тези среди така ли не им е станало ясно че рано или късно и те ще "бъдат изпържени" както те са "пържили"...

Вчера шефът на БОП показа някакво дело "Буда" с два документа в него-Предложение за вербовка и Предложение за сваляне от отчет на агент "Буда".Но: Делата трябва да са две-лично и работно.Но ни показаха само личното.В него не се прилагат "донесенията" на агента, в работното.Освен това ако се сваля от отчет,значи е бил вербуван-иначе какво свалят? А като е вербуван защо липсва рапорта за вербовката? Къде са справките по отчета, които са заължителни преди вербовката и т.н.? Как никой не се сеща да попита ББ как е спечелил милиардите си-от любителски футбол или от рязане на лентички?Много,много въпроси, но.....

От интрвюто по БиТиВи вместо остра журналистика и истински разкрития за недоразумението начело на държавата видяхме следното. Първо този джобен генерал направи една семпла защита на Буда, знаейки с кого си има работа, показа че си дава сметка, че ако говори честно, е много лесно и за него един снайперист да си намери удобна пусия. Журналистката Велева пък изобщо не изненада с позиция практикувайки приближеност до всяка власт. Колкото пък до незабравимия бард на сините хунвейбини, поета със задгробния глас и налудничав поглед, просто не пропуска покана за екран, за да може като сатанаил да вкара някой по-голям червен в своя вечно готов казан с катран.

А бе тъпанар, искаш да свалиш Борис от власт? и каква е алтернативата за мен и 7 000 000 български граждани - Станишев и Слави? Станишев, когото баща му май 1986 го е крил в Европа. Станишев, който твърди, че Хизбула не са терористи, а го е страх, че ще ни отмъстят. И как като не са терористи?

Борисов не е за харесване. В това отношение спорове нямаме. Проблема ми е, че не мога да допусна СЕРГЕЙ и ДОГАН БЕЙ да ме управляват. Бойко поне се опитва да брани националните интереси, а тия двамата са агенти на чужди разузнавания. Проводници на чужди интереси и попълзновения. И вичкото това за пари.

Какви национални интереси защиава боко,бе?

Феновете на Б.Б. вече напълно се убедиха, че той е бог.

В периода 1994- 1997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов Пашата изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма ИПОН

Е те така се подкрепят бандитите. Ти на мен - аз на теб.

Драпайте се да се драпаме кой по по най... А тока си върви нагоре, топлофикациите пият сиромашка кръв, цените на хранителните стоки се покачват равномерно, безработицата расте, доходите падат, непартийните фирми фалират, българите си умират, обгрижени от "здравеопазването" ни... А ние нека спорим кой червен, кой зелен, кой лай..нян!

Не измествай въпроса.Тук не става дума за бели , сини, червени, или не знам си какви.Тук става въпрос нормално ли е да ни управляват бандити от подземният свят и до кога ще търпим!

Ами не го измествам, никак даже! А ти си дай сметка най-накрая, че тези бандите, дето ни управляват, не са само от престъпния свят! Тези бандити от 23 г. не са спирали да ни управляват - и на мен ми все тая дали са от престъпния свят или са от ДС - за мен са все бандити! А това , че са бандити си личи и от положението на държавата ни!

Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите... Напълно споделям мнението на експерта, който явно е много добре запознат с материата.

стига с тези писаня против б.б.-поне направи нещо за бг за разлика от предишните червени дяволи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква стана тя? В България - роднина, милиционер, роднина, милиционер... Вместо милиционер може да сложите АйКю, Калитко или Гаргамел. А вместо роднина ББ или ЦвЦв.

А бе ние доносник за президент си имахме цели 8 години-какво предимство пред другите европейски страни/Албания,Молдова,Грузия/ само,направо в земята ги ударихме,никой не се усети.Вие тука ми говорите за някой си който се опитал,бил ама не бил агент,имал ама нямал досие.Жалко ,има партия която само с това се занимава,гласувайте за нея на изборите и ви чака още 100 години връщане назад към светлото минало на Луканов,Дойнов,Братя Галеви,Третия им брат и компания.Да живее и пребъде ..................Северна Кореял

Притеснявам се за сигурността на Премиера. За да си помисли някой , че тези алабализми в "Биволь" ще имат някакъв негативен ефект върху Борисов, значи , другарите от "Позитано" 20 са стигнали до отчаяние. Когато са отчаяни комунистите взривяват български църкви на свещенни български празници.

Май си забравил, че в Герб са все бивши партийни, комсомолски секретари и ДС

...дето пита защо руснаците, американците и други не си разкриват агентите. Отговора е лесен-техните са истински агенти, а нашите са ченгета, които работеха най-вече да душат около населението на държавата, сакън някой да не каже виц за бай Тошо и да не гътне комунизма. Вярно е, че бяха обучени от руснаците, вярно е че бяха политически подковани за вътрешна служба и вербуваха хора от масите срещу своите. Прочетете как е разкрит и от КОГО шпионинът Иван Асен. Сега ги разконспирират, щото хората ги мразят и искат да знаят кои са. Руснаците са инициатори на това, те защо да го правят. А за западните /ЦРУ, МИ/ просто е смешно да се сравнява. Те нямат нищо общо с нас като сравнение.

Съгласен съм че нивото е друго, но когато се свормира комисията по досиетата защо не излезе всичко на яве да кажат този този онзи просто да извадят всичките кирливи ризи на масата.... Аааа този бил агент на ДС директен АУТ и в шанеца, без право на по висока длъжност от чистач а сите дето са в парламента са агенти. Ние като общество трябваше да го направим а сега седим и водим безсмислени спорове в ДирУ. Както тези от ДС вкарваха хора в трудовите лагери на тях мястото и е там, но дори и това не направихме като хората защото всичко е гнило. Ако идва проблема от агентите на ДС нека да го разрешим този проблем лесно става. 4млн души не се избиват толкова лесно...