БСП: Борисов да обясни защо е говорител на рекета на Ердоган

БСП иска изслушване на премиера и свикване на Консултативния съвет за национална сигурност за споразумението между Турция и ЕС и защитата на националния интерес

Обратно в новината

Коментари - БСП: Борисов да обясни защо е говорител на рекета на Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Пиги и Биволицата, замаяни от стремежа си да са "опозиция" и предвид нивото им на "политици", бих казал следното: - Дъблинското споразумение касае страните от ЕС и на Турция не й пука какво пише там; - това означава, че Турция не е ангажирана да задържа мигрантите на нейна територия; - визите за турските граждани не касаят България, защото никой турчин не е луднал да се установява у нас, а в Европа са поне 7 млн.(4 със сигурност в Германия). - подходът на ГЕРБ и лично на Борисов е единствения ефективен за БГ. Ей, момичета, оставете политическите си истерии на грижите на личните си лекари и се опитайте и да мислите, колкото ви е възможно!

когато видя българските политически партии да говорят, обсъждат, предлагат, спорят.... за благото на род и родина, тогава ще повярвам в тях. Всичко останало е борба за надмощие и кой да краде род и родина! Най-смешното е, че си вярват колко са велики, като си бухат юмруци на наш гръб и се конфронтират, предавайки България. И смешното е, че си вярват, че сме прости, че им вярваме, че дивеем от радост чии кръгове и олигарси ще са с предимство следващата петилетка. Това показва колко са отдалечени от народа и за колко прости ни имат. Всъщност ТЕ са толкова прости, че дори не осъзнават в момента външния враг, който ще ги унищожи. Как в толкова сложна външнополитическа обстановка от една година не чух една умна дума, призив, решение за обединение и пазене и съхранение не на нас бедния народ, а на България?????

сАМО ПРЕДИ БРОЕНИ МЕСЕЦИ БСП управляваше и можеше да дава разни мнения и предложения в ЕС. Сега на какви борци и за какво се правят.

Каквои да обяснява БОЙКО 2 ? ТО Е ВИДНО ОТ ДУМИТЕ И ПРАКТИКИТЕ СПРЯМО Турция и лично към СЪТРАПА Ердоган.Ясно е и на децата ,че батман Бойко надена потурите и нахлупи феса.Кафето в Кърджали Местан-Борисов ражда плодовете си.

Борисов направи няколко гафа и показа ясно, че е добър тактик запред матряла, но СЛАБ стратег навън. Последният гаф с "бежанците" беше най-големия. Показа, че е уязвим и могат да го ракетират и влиза в много опасна схема. Защото той беше привикан в Анкара и беше инструктиран както се прави със слугите. Веднага след това беше изпратен в Европа да предаде съобщението на султан-Ердоган ! И сега гробарите и Борисов настояват да паднат визите за 85 милионна Турция. С премахването на визите за турски граждани Ердоган реално иска да пусне "бежанците" съвсем легално към Европа с турски паспорти. Така хем ще прибере парите, хем "бежанците" ще си идат където искат. Е, ако не стане номера - пари няма да има, ама той пак ще ги пусне през границата. И в двата случая ще се отърве от тях. Настоява обаче да е по първия начин, понеже ще вземе пари все пак, което е за предпочитане.

много ми е интересно на КУРнелия, какшо е обръщението на галено: Куре, Курче, Курне... Нямам отговор...

Рано сутрин сайта ли реши да ползваш за тоалетна?

Вярно е, че положението на България е крайно унизително. Но за това работеха усърдно всички правителства на прехода. БСП има своя голям принос. Ако Нинова беше на мястото на Борисов и тя щеше да припка, където я пратят. Или щеше да тропка с краче на Ердоган: "няма пък да кажа това на Меркел, ти си го кажи"? :))) Ако имаше опозиция, тя трябва в този момент да бълва предложения за измъкване на България от капана, който ни заложиха Ердоган и ЕС. А не, да мрънка за очевидните неща.

Изборът на Нинова е ФАТАЛЕН за БСП. При тях има през "куп та за грош" някой свестен човечец, но от наглите същите тия свестни не могат да пробият. При тях "свестните" трудно виреят. Намират им веднага цаката.

По-голяма подлога от БСП няма. Почнали Бойко да критикуват. Добре че е Бойко да ви оправя бакиите на комунистите. Га са цалуваха с Местан хубаво ви беше, а сага хортувате врели некипели за Бойко. Айде наздраве и по-малко за пожарникарчето, че глей ва я изпръскал всички комуняги и се е свършело веднъж за винаги с вас. омръзнахте ни. Бойко такъв, бойко онакъв. Е, кво му е на Бойко. По-малкото зло е Той пред комундетата. Спокойна нощ и си пийте хапчетата редовно, както го правя и аз от омраза по вас. И много здраве пратете на госпожа Анастасия Мозер!

А си ме фа ме ху

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО, КАКВО ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ ТАЗИ. П Р О С Т А К Е С А АКО БЕШЕ НА МЯСТОТО НА БОЙКО??!??????? МНОГО Е ЛЕСНО ДА КРИТИКУВАШ, КОГАТО СИ ОПОЗИЦИЯ!!!!!

Боко Тиквата не е говорител, а ПОДЛОГА на Турция! И не само на нея! Както са решили да питат, да попитат още: ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ МУТРАТА Е ПРЕДЛОЖИЛ, ТАМ НА МОСТА И АЕЦ БЕЛЕНЕ НА ЕДОГАН? СЛЕД КАТО МУ ПОДАРИ ЮЖЕН ПОТОК!!!

Когато започне климактериума, всяка жена се променя, особено тежки са случаите когато си с кравешки ген !! Гаранция на тази скоро и е спрял мензиса !!!

Според мен - НАЙ ГОЛЕМИЯТ ГРЯХ на БКП/БСП и НАЙ ГОЛЯМА ЗЛИНА за НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО е Създаването на ДПС начело с Амед Доган. Вторичните Белези На това Противонародно Деяние са, като от Проказа. Отърване Няма. оган

Промених си изречението в края и не съм изтрил ненужното Останало от Доган - "оган". И сега си мисля, че Неволното е Правилно, барабар с "грешката" - ОГЪН, с който Сами си Запалихме Родната Къща.

Защо се чудите на Нищова? комуягите от 1923 г. работят за унищожението на България, в полза на Масква, руските комуняги, руската мафия и обслужват имперските им интереси. Пример: когато Путкин се целува с Ердоглу-според комунягите Путкин е велик, а когато министър председателя на България, Борисов говори с Ердоглу-тогава Борисов е продажен и не далновиден политик, защото, видите ли, не се съветвал с БСП .....За целта са готови да залеят България с терористи и зелени човечета. Пфу, бива предизборен ПР, бива, ама ниновщината надмина гейщината...

ми тоя комунист Борисов и другара от комсомола, Плевнелиев, от чий отбор са?

Към "Уфф" Ами не са БАШ от отбора на Нинова, защото мислят малко по- рационално и вземат повече правилни решения, отколкото Нинова с нейното БСП и най-важното - през управлението на Борисов не е ограбвана банка. Когато си толкова опак човек е близко до ума, че тия или са не вменяеми или са купени. Второто е по-близко до ума и е вярно.

Ако Бойко се отклонява от правата линия на партията го изключете! Какви са тия критики!?:)

Корнелията е в перманентна истерия, горката не й стигат гънките, за да реши какво да прави в БСП......куха лейка!

Кури, ми да пуснем 1-2 милиона мигранти в България, а? Това ли искате от БСП? Бат Бойко се чуди как да ни опази от тая напаст, вие пак квичите грозно, зловещо.

Дъртите БСП-ари едвам дигат само байряка и вече не могат да се възпроизвеждат!! Явно затова Кури се надява да дойдат 1-2 милиона млади яки възпроизводители, които да извадят от гробищата столетницата!

Така - ДПС наистина беше сътворено от ДС и не случайно управлява с БСП - уж партията защитава турското малцинство, но се оказа, че била под прикритие и работи за Москва. След това се оказа, че Местан пък работи за Турците и те вече имат партия ДОСТ. До тук и Путин и Ердоган са представени и евала и на двамата. Обаче аз искам да попитам къде останаха българите и техните скромни интереси. Някой има ли за нас да мисли? БСП използва ситуацията да удари и това са резонни въпроси. Бойко наистина стана ибрикчия и е добре да знаем защо. Не са само мигрантите, нещо повече е. И ако турците ни заплашват, явно ЕС не може да ни защити. А това значи, че БГ пак е предадена от съюзниците. Явно САЩ не са адекватни в предизборно време.

Вижте, бе хора - просто е: има 4 варианта - с Запада, с Путин, с Ердоган или сами? Избирайте и толкоз. Само, че с 3 бойни самолета и с без пари (неработеща икономика) и с нащо географско положение за съжаление последната опция отпада. Съжалявам за делото на Левски, Ботев и всички загинали за България - това са реалностите! Остава Европа, Путин или Ердоган - избирайте? Няма да е за пръв път.

Западът колективно понятие ли е или напоследък не съвсем? Благодаря.

С късокракия пигмей? Никогаш!!!!!!!

Само не ми предлагай варианта с новоизлюпеното турско мекере Путин, дето за една турска лира продаде цяла Велика Русия, Освободителка!

Не е Провинция, Колега... Е ВсеСъщата задунайска губерния, макар-И ТроянскоКонна подприкритийно. ... Отделно : - Несамо на Свободните - на Всички Хора им писна (Писна !) от Свинствата които 'наште' Целево шлякат !...и Естествено - вдигнаха ръце. ....поради което - ЕдинственоВъзможното Решение ОТ и ЗА Нас-Всички (цитирано тук по-преди) - е ВсеПоБлизо.

Нинова е елементарна ! На кой заповядва, освен на себе си. Да си приказва сама, че по-прост от себе си НЯМА ДА НАМЕРИ ! НИКОЙ-НЯМА-ДА Й ДАВА ОБЯСНЕНИЕ ! Нинова ЗАЩО НЕ ОБЯСНИ ЧИЙ ГО ....в Правец при Тодор ЖИВКОВ ? 120 г. КУФАЛНИЦИ може да ги баламосва, ама ДРУГ НИКОЙ ! с.Крушевица, Мездринско я искат за кмет !

Марийке , очевидно мачото те е подмокрил , но само до тук. Търси некой да свърши работата докрай та белкем се успокоиш.

Турският васалитет в България е от 14-ти век, нищо ново. А и БСП не са различни, при управлението си бяха проводници на турските интереси в България.

...когат 'наште' анкор-еще-анкор Вземат да Си играят 'ТиНаМен-АзНаТеб' - е, тЕ тогава настава СамьiйБольшой джумбуш на задунайкаю ! ------- Никакво преговаряне, Хора ! --> Двустъпковата !, от А до Я.

Баба чака пред кабинета на кардиолог.Излиза доктора и пита:"Бабе,ти за ЕКГ-е ли беше?" "А не докторе,аз съм за БСП".

Виждам, че комунистическата партия не се е променила от 1925 год. Под натиска на тяснопартийните си интереси и предвид предизборната кампания Корнелия Нинова неприкрито декларира, че предпочита 3 милиона мигранти в България пред перспективата да преминават турски бизнесмени. Интересите на партията над всичко.

Ами права е! На някой случайно да му харесват изявите на Борисов от миналата седмица? Той наистина се държи като турска подлога и ни плаши с бежанците, за да има оправдание да се държи така, вместо да вдигнат оная прословута ограда! Някой иска ли да има премие, който открито подкрепя протурска политика? Хора, събудете се!

Стига с това турско м.е.к.е.ре. Борисов бре!Не разбрахте ли , че той е малко неадекватен , несъответсващ на поста си и от това получава някакви егоцентрични и нарцистични отклонения!Това неговото не се лекува !Който може да го изхвърли от управлението !Вие Нинова можете ли?

Все си мисля, че БСП виждат , че не могат да спечелят изборите, но хитруват, единственият им начин да спечелят някой лев са изборите. За това нищо друго не ги интересува, освен да ровят и да търсят под вола теле. Господи, какви нещастници.

Ти бери повече грижа какво става , ако вземат та спечелят.

Ама ти мечтите си ги виждаш и като реалност. Споко, няма да спечелят.

ИСКА ОБЯСНЕНИЕ !!!!!! МА ТАЗИ МОНТАФОНКА КОЯ Е. БОЙКО ОНОЖДА САМО СИВИ ИСКЪРСКИ, ПРАВЕШКИ МОНТАФОНКИ НЕ !!!

Всички помним как БСП докара ДПС на власт, след като пак с нейна благословия беше създадена тази етническа партия по времето на Луканов. И двете партии юнашки грабиха, докато гушнати бяха на власт няколко пъти. А сега Борисов бил с турците - я млък!

Они са му скрития коалиционен партньор. И Местана много му харесваше .

ела мила, ела да ти кажа на ушенце, много ти се иска, та дори и на всеслушание го казваш - само дето не си мой тип.

Защото работи, а вие седите отстрани и подвиквате по махленски. Я организирай БСПето да почистите улиците и градинките- ленински съботник.

Верно много работи , една дузпа по два пъти я изпълнява.

Да,работи за унищожаване на държавата.

Другари и другарки, безумници. Всички разбрахме, че Борисов се е опълчил на Дъблинското споразумение поради желанието на някои страни да се възползват от него и заради популисткото им нежелание да приемат бежанци. Днес разбираме, че БСП е против това и се сърди на Борисов за заявената воля от българска страна, защото видите ли, те не били разрешили. Те от обгазените си кресла в НС не били гласували Борисов да стори това.Винаги сме знаели, че мразите България и българите, ама чак пък толкова да пречите ни идва в повече. Крушовица и Табадъткево не искали Борисов да бъде българин без тяхно позволение.

Опълчил се ..... с газо .Като му подсвирват и ще подвие опашка.

Оставате хипотезите. Вижте фактите.

нинова е права, обаче ако тя бе министър прецедател как ли би реагирала? Мисля си, че по същият начин

Тя щеше да се на..а, всъщност тя постоянно върши това, даже са раз...ва.

Народът се дразни със сигурност от БСП, особено от Нинова и от Мая Манолова. Няма човек, с който да съм се заговорила, /в голям град живея/, който да ги харесва, специално тия двете. Понеже съм на възраст, вероятно по-младите имат съмнение, че гласувам за тях, та един ден ми се звънна в дома от млад съсед /около 50 г./на вратата и ми казва: "Абе не гласувайте за тия, вижте държавата ни докъде дойде - колко пъти ни обират банките". Аз дори се очудих и му отговорих: "Абе ти за толкова ли тъпа ме имаш", считайки, че имам по-интелигентен вид. Но, уви - човекът се е усъмнил в мен и за това ме предупреждава. Повярвах му, че е искрен, защото само това каза, не ме насочи към никоя друга партия и не ми води никакви други агитация. Иска от мен "Само да не гласувам за тия".

Тук не обсъждаме гласуването на българските пенсионери с каква насоченост е , другарко трол. Темата и съвсем друга. Помощ искате ли за да вникнете в темата?

Какъв трол съм, аз бе човек. А ти от кои си - от демократите ли си, или от сатрапите? Ако си свестен, би следвало да приемеш моето различно мнение, защо ми казваш, че съм трол. Аз пък си мисля, че ти си такъв. Сега ще се надскачаме ли с тебе?

Бабе , гепила те е склерозата.Колко пъти ще го чатиш , или просто много си го харесваш.

Бабе, но да знаеш, не гласувам за Нинова и БСП - нищо, че съм била партиен член и съм учила две години партийна школа. Още тогава лекторите /1986г./ ни казаха,че имаме бюджетен дефицит. Какво ще му кажете на това.? Но аз на БКП по- вярвах, не вярвам на измислената БСП. БКП имаха кадри, имаха и умни хора. Тези тука нямат,за съжаление на целокупния българския народ.

Защо Нинова и БСП искат Борисов да им обяснява и какво искат да чуят? Защо трябва да има КСНС?

Бе то всички тикви са все нещо недочули,не разбрали,недоучили. Айде на коневръза!

Ако БСП гледа на ГЕРБ като на основен враг - ще сърба много попара и чорба, докато други преяждат с власт.

Имаме интересна новина и популистки шум от страна на БСП, за да не си помисли някой , че са се затрили съвсем. Разбираме, че Борисов е предал по желание на Турската страна в Европа желанието на Турция за визови облекчения. Забележете, защото това е важно. Не за отмяна на визите, а за визови облекчения. И знаете ли защо? Защото Турция се е примирила за отмяната на визите, защото не може да изпълни условието за промяна на антитерористичния си закон при сегашната вътрешно-политическа обстановка, която е повлияна и от външни фактори. Офелия Нинова обаче, е на крилете на недомислената импровизация и говори скорострелно, а полета и стига до КСНС, защото КСНС няма и не бива да има по този въпрос, по който Нинова иска да го има. Нинова обаче ще използва липсата на КСНС в предизборната борба за президентството, но и това няма да й помогне. Лично аз бих я посъветвал да си опакова личните неща от кабинета в БСП който заема, за да си тръгне по-лесно след няколко месеца.

Кандидатът още е необявен , но герберското ''инвестиране'' в изборите започна на високи нива.Тролчетата са побеснели , лошото е че са много тъпички и ще прахосат инвестициите.

Когато тавариш Путин се среща с Ердоган, червеният чугун величае голямото събитие като епохално такова. Когато омразният на всички комуняги Борисов се среща с Ердоган, апропо, за да не бъде залята България от джихадисти, тогава естествено това е много, много унизително. Шизофренията е естественото състояние на комуниста - обича Русия, но драпа със зъби и нокти да си пласира децата на Запад; превъзнася Путин, но почива в Сочи или Крим, а в Гърция и Испания; величае руските "постижения", но всичко у дома му е произведено в омразния капитализъм; обожава Ердоган, когато се прегръща с Путин, но го презира, когато се среща с Борисов. Извод: Позитановците, пийте си хапчетата и не се вълнувайте, особено, когато никой, освен тъща ви, не ви ще мнението!!!

Другарката Нинова би трябвало да има елементарна представа за това "что е то дипломация". Изказванията й, обаче говорят или за липса на елементарна подготовка, или за поведение, особено вредно за междудържавните отношения. Единственото хубаво е, че поне малкограмотните хора могат да си дадат сметка колко некомпетентни и злонамерени са днешните лидери на БСП

защо не остана в СДС

Немаше начин , никога не е влизала в СДС. И там да ти измислят някакво по-смислено тролене , че си абсолютен зян.

Направо недоумявам, че е заемала такъв пост, без да е член на СДС!

На сегашното ръководство на БСП , както и на предишните, както и на тези които ще сменят сегашното скоро, липсва капацитет да вършат работата с която са се захванали. Времето и историята са доказали негодността на българските комунисти да се занимават с политика и управление на държава. Свидетели сме на импровизация на коляно. Отново. Първо се приказва, после се чудим как да обясняваме казаните глупости.

"Първо се приказва, после се чудим как да обясняваме казаните глупости." Формулата на плевнелиев

Ако е така, БСП са крадци на формули.

не помниш ли Нинова, че не си повоче в СДС. Ти си предателка, фурнаджийска лопата. как ги излъга червените да станеш председател. Е, сега вече партията ви ще стигне дъното. Коя си ти ма - нямате и половината от избирателите на ГЕРБ. Не помниш ли, че си опозиция - можеш да лаеш, плюеш правителството но не можеш ама нищо да заповядваш.

тази кака и оная беновска не могат да се разберат, все "осукват" оная работа на боцето!! харесват го,.. и ще се издерат очите!!;))

Борисов -най бързият и сигурен прислужник на Турция ! България-кучета я яли .

пиши го в рекордите на гинес !

Я от БСП да се изкажат, та всички да ги чуем: Турция сигурна държава ли е? Да връщаме ли нашествениците в Турция или да ги събираме у нас, за да угодим на европейски държави? А, Нинова? Хайде да чуем опозицията!

а не някоя шушумига!

Баш шушумига е и доста аграрна плюс това.

Съвсем не е шушумига, Нинова е просто една кариеристка, но за съжалиние доста неграмотна и брутална. Другарката Нинова би трябвало да има елементарна представа за това "что е то дипломация". Изказванията й, обаче говорят или за липса на елементарна подготовка, или за поведение, особено вредно за междудържавните отношения. Единственото хубаво е, че поне малкограмотните хора могат да си дадат сметка колко некомпетентни и злонамерени са днешните лидери на БСП

Нинова да обясни защо е говорител на вражеска Русия. Ние сме в НАТО и ЕС.

Е как е в НАТО и ЕС?

По-добре, отколкото с Русия. За справка - Крим.

русия си има говорител , казва се мария захаровна , а не нинова !

на мен също ми е любопитно , колко е платил ердоган на говорителя си , пардон , васала борисуф ?!?

Ако изкрънка 5 милиарда от меркел и вземем 20 процента ще е добре.

Комунистите да се махат от България и да ходят в Путинова Русия!

И аз се се чудим защо Бойко ходи при Ердоган?!

6te se vodi ot ba6 komunista boko

Корни мила,защо не си изцедиш пъпките за по добра визия?Защо не си направиш и една клизма? Ще ти се отрази добре,подреди си мислите,кажи нещо смислено.

Слушай Бойко за да чуваш само смислени неща.