Божидар Димитров подава оставка в понеделник

Оставката вече съм я написал и ще я дам на премиера. Това каза Божидар Димитров, министър без портфейл. Той потвърди, че ще подаде оставката в понеделник, предаде "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Божидар Димитров подава оставка в понеделник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я виж ти! Това е нещо ново, тук има някое детенце на ченгенце или самото ченгенце, чете мненията на хората и ги цензурира! Та значи, оня ОХРАНИТЕЛ, като приказва в подкрепа на Другаря ББ, всичко е ОК, обаче някой като казва нещо срещу Другаря ББ, не е наред и му премахваме изказването. Да не би да казах нещо нецензурно другарче? Или обидих някой, давайки за пример Вацлав Хавел и процъфтяващата Чехия? Или просто те достраша, да не го прочете, някой друг ДРУГАР? Дадох го за пример, защото в България стана модерно да си прост, колкото повече, толкова по-добре.

Никой не е длъжен да ти чете простотиите!!! Това е!

Защо,ти длъжен ли си?

Напълно си прав!Някакви селяндури промиват главите ,но няма кой да им се върже.Нека си драскат глупости и да си мислят,че може да заблудят някой нормален човек.

Ни може ли Първанов да се кандидатира пак.По изключение,за особени заслуги към ДС и комунизма

За Гоце ли говориш...

Какво значи подава като ББ каза че ще му я поиска. Неможе така бе хора без ББ да каже.

Пишеш пълни глупости и лъжи!Първо,това ,че е бил охранител не означава ,че е бил мутра!Аз също съм бил охранител и зная много неща!Второ,Всички българи бяха комунисти или искаха да са такива,защото иначе без това живот нямаше!Това ,че е бил член на БКП не означава нищо!Трето ,бил е командир на поделение в една от най мъжките ,опасни и ъважавани професии!Лично ти например ,може да напълниш гащите ,ако видиш какво е пожар,а трябва да влезеш вътре в него!Сигурен съм нямаш тази смелост!Четвърто,не е бил преподавател в ДС школа ,а в академия на МВР и то във трети факултет!Пето,няма нищо общо с възродителния процес!Говориш това от злоба!Шесто,това ,че се е познавал с Маджо ,не означава нищо,защото за Маджо работиха двама секретари на Висшия Партиен Съвет на БСП!Това според тебе би трябвало да е много по мутренски контакт!И така всичко написано от тебе е злоба и измислици под чужд диктат!

Защо обръщаш внимание на подобни анонимни безумия.Той,човечецът, не знае на кой свят се намира,но си мърда пръстите по клавиатура да изкара поредната идиотщина,която му дойде на ум,или която му подшушват.

Задаваш въпроси на които 80% от народа има правилният отговор но чвно ти си от другите 20%. Реалността е една а желанията много.........

Хората имат правилния отговор и ще го имат- ГЕРБ ще е на власт дълго време - това е реалността,различна от твоите желания/видения,очаквания.../

Глупостите май идват от теб друже, защото ми омръзна ченгета и охранители да се правят на политици! Колкото до достойната професия - колко езика знае, какво е учил, какво е създал, колко хора е нахранил, това са смислените професии, а тези ДОСТОЙНИТЕ си ги сложи...! Честно да ти кажа, омръзна ми от тези ДОСТОЙНСТВА, хайде да вземат да дойдат едни други хора, с други достойнства, дето са чели, учили, но не за военни, ченгета или пожарникари, а такива в подкрепа на хората, не такива дето работят срещу хората. Гледам например - един Вацлав Хавел, бивш президент, ерудит, философ - човек на ниво и като президент и като бивш такъв. В нашия случай - минахме през бракоразводни адвокати и слизаме все по-надолу - ченгета/мутри/ и следват вече май циганите или хора без никакво образование. Замисли се и ще разбереш, че съм прав....?

Значи тоя юнак напуска ДС академията или ВИПОНД в Симеоново като завеждащ катедра изрично казвам напуска, за да си запази книжката и членството в БКП и си остава комунист, второ той е ортак с всички елитни мафиоти /Маджо, Пашата, Трактора и още куп колеги и има орташки фирми с тях, ако искаш ще ти пусна и цялата справка от 4 страници/, трето той самия се гордее, че е бил командир на запасен ДС мото батальон по възродителния процес /и в биографията му го пише/, колкото до мутра ли е можеш да напишеш в Гугъл мутра и ще го видиш веднага на снимка, кво да те открехвам повече, като не си сваляш розовите очилца.......

Защо не си пуснал коментара на УБли?Защото навярно не ти хареса това,че не е пълен с хули и злоба към управлението на ГЕРБ!Ти само такива ли пускаш от една шайка платени драскачи!Не е ли време демокрацията да влезе и в твоята глава!?

Чета коментарите и какво да установя? Ми то тук 90% пишат комуняги! Ей червени тъпунгери сега плюете по форумите като луди щото гроздето е кисело! Изпуснахте властта и сега си изтривате пръстите по форумите да плюете. Колко тъп трябва да си, за да продължаваш да подкрепяш Гоце? Колко трябва да си тъп, за да не осъдиш управлението на тройната коалиция? Вашите червеногъзи избраници продадоха България на турците през тези "славни" за БСП години! Посланиците са яли и пили за наша сметка преди и след 10-ти ама преди и са ни цакали. ДА ГИ МАХАТ!

Колко ли акъл требе да гласуваш за мутра/комунист, пожарникар, преподавател в ДС школа, възродител, ортак с всички мутри и т.н./ и за физкултурник /комунист, наследник на шофьор на баш ДС М.Спасов, носач на папки и т.н.

За какъв акъл става въпрос при тебе, бе поръчково другарче.Освен поредното червено заслепление и затъмнение... За какъв акъл...?

БОЙКО, НЕ ПРИЕМАЙ ОСТАВКАТА НА БОЖИДАР ДИМИТРОВ ЗАЩОТО ТОЙ Е УЧЕН, А НЕ ДОНОСНИК. ПЪРВО ПРОУЧИ КОЙ ОТ ДИПЛОМАТИТЕ СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С ДОНОСНИЧЕСТВО И КЛЕВЕТИ, И ТЯХ ОСВОБОДИ. ТЕЗИ, КОИТО СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА ДС И СА СЛУЖИЛИ В ИНТЕРЕС НА РОДИНА И НАРОД СА ЦЕННИ И НУЖНИ. ДС Е МИНАЛО В ПАМЕТТА НА ХОРАТА И НЕ ТРОВЕТЕ МЛАДИТЕ С ГЛУПОСТИ, А СЪЗДАЙТЕ ИМ УСЛОВИЯ ДА УЧАТ И ИЗГРАЖДАТ КАРИЕРА, А НЕ КАРИЕРИЗЪМ.

Подкрепям Вашето мнение.

ГОЦЕ,бъди мъж и си подай оставката!Неразбра ли,че си ГМО на политическата сцен,някакво недоразумение!

И от кога Първанов трябва да се съобразява и изпълнява болните желания на няколко заблудени???

Трагедията добива Библейски размери ! - Казвам ви , професор Павлов предрече че Преди първи петли във вторник Бъфи ще се отрече до 3 пъти от ДС :)

Така постъпват честните хора!!!ЧЕСТ И РОДОЛЮБИЕ...

До Целта на мероприятието 18.12.2010 22:27 Това ,нито е спонтанен, нито емоционален ход на управляващите. Всичко е дълбоко премислено и печелившо. 1.Жертваш Б.Димитров,печелиш 20-тина посланически места,за свои хора .Тези стари посланици отдавна са им трън в очите. 2.Поставяш в шах президента-Ако е против ,той е враг на демокрацията и народа. Ако е за ,значи е гузен за своето сътрудничество със службите. Следващият ход на управниците е да кажат:Махнахме всички агенти, само Гоце остана. 3.Като скандал е контрапункт на скандалите с управляващите разиграли се напоследък.-Отвличащ вниманието 4.Спекулира се със страховете на част от хората ,на които се втълпява ,че някъде съществува още ДС ,която е виновна за всички неправди в държавата. МОГА ДА ДОПЪЛНЯ: Всичко е точно и вярно с едно допълнение. Това нещо се случва веднага след завръщането на Цицко от проведения курс в Янкия!!! Това милиционер, пожарникар или мутра не може да го измисли!!!

не ми се връзват нещата?Дядото убит от комунистите,бащата станал милиционер при същите тези комунисти,а внукът учил в Симеоново. Верно в пожарникарския факултет,ама ми се чини ,че не е заради дядото,ами заради оценките,които е показал.С една прочетена книжка и то роман за индианци,не ми се вярва да е бил много от напредналите....Пък като завършил ,отишъл да варди бай Тошо и отказал да напусне същата тази партия,дето убила дядо му.Бойко ни взема за калинки...

Твоите неща никога не се връзват и все оставаш в положение неприятно учуден...и все се чудиш калинка ли си,защо ли?

А и после, преди да стане мутра, бил преподавател в "омразната" школа на ДС и напуснал школата на ДС само и само да си съхрани книжката на БКП..... но комент

Бе, Боко, дядо ти е затрит от завърналите се от война съселяни, чиито жени ти сладко, сладко си онождал, докато мъжете им са били на война. ТОВА Е СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ФАКТ И ТРЯБВА ДА СИ ГОЛЯМ ТИКВЕН СУРАТ, ЗА ДА ТВЪРДИШ БАБИНИТЕ СИ ДЕВЕТИНИНИ.

Откъде ги измисляш тези неща,докъде ще стигне извратената ти фантазия?Ти можеш ли въобще да разсъждаваш или си пускаш поредната гнусна простотия?Твоят световно известен факт е световно неизвестна лъжа.истинско ново 25,какъвто е и подходящия ти ник на истински тиквеник, дрънкаш бабини деветини/цитат/

Обичам другарю Първанов и на следващите избори па ще гласувам за него.Искам само той да е шеф на държавата

Това ,което казваш е истина , но пропускаш нещо много важно- Тиквата и свитата му дето хвалиш са от същата свита на дс- бившите нереализирали се ченгета , мутри и партийни кадри на бившето БКП- тези дето предадоха и опорочиха лявата идея . Дядото на Бойко не е убит от комунистоте, а е убит от комунист, защото го е хванал с жена му. Сега се очаква оставката на Бойко, че да си заживеем без мутри и просташки изказвания по телевизията и в Бруксел (шменти капели)

Последен ВАЛС ли? О....о заблудени овце,колко има да се танцува още...... та ум да ви зайде!

три пъти е имало мащабно строителство на пътища в България: - при цар Омуртаг - при Тодор Живков - при Бойко Борисов

Гоце,бъди мъж и направи като Божидар.Подай си оставката доноснико комунистически. Ама вие комунетата сте само леви и това е невъзможно за тебе.Ти и мъж-хихихих,хахахах

Браво, така действат 'достойните'! А Бойко Боклуков кога ще дава неговата, народът чака!

Глупаво решение - единственият компетентен министър ще подаде оставка? Тъпо...

Божидар Димитров трябваше отдавна да го разкарат, не затова, че е агент, а за това, че държанието му е скандално.

Толкова ли е важно какъв е бил Бойко 1991г. или какво се е случило с дядо му- важно е, че напоследък виждам разкривени, изнервени БСПарски физиономии

А не е ли по-важно да имаш средства да си плащаш сметките,да не се чудиш как да дочакаш следващата заплата или пенсия,да можеш да изучиш детето си и да знаеш,че то ще има бъдеще и професия в страната си,като отидеш на лекар да знаеш,че ще получиш адекватна помощ,а не рекет?Изобщо да живееш като всеки нормален човек в Европа в 21 век.Важно е да, важно е какъв е бил всеки,преди да стане това, което е днес.Защото на твоя въпрос може да се отговори-толкова ли е важно,че Първанов е бил агент Гоце,че посланиците са били доносници и ченгета,че Станишев е без ден трудов стаж,че Калина е без диплома,че Маргините са мутри...и още много такива.Че е имало концлагери и политически убийства и репресии. Настоящето е резултат от миналото. Миналото не можеш да го промениш ,но трябва да го знаеш и помниш ,за да не се повтори.Нашето настояще е такова,защото такова е нашето минало.Начина ти на мислене е точно такъв,какъвто им трябва на управниците-не е важно какво сме правили,кои сме били,важно е какво ти говорим сега.Вервай им като искаш и като не можеш да мислиш с мозъка си.

За мен не е важно, че Първанов е бил агент. Важно е, че в момента политиците и цялата държавна машина са неспокойни. Когато те са неспокойни това е добре, защото- не могат да мислят от къде, колко да откраднат, а те крадат с милони.

Я да видим какво ще стане с повечето ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ. Нека те първо да си подадат оставките. Много бивши военни пенсионери с пенсия и заплати и ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ са "бивши" ДС

Дюшеш за ББ е скандала с посланниците - така се оттърва от БДимитров, който натвори много глупости но за да го махне ББ трябваше да си признае че е сгрешил, което както знаете е невъзможно. Само за разсипията в архивите трябва и на оня свят да няма мира за БД.

те са убили дядо ти ... а ти си му бил пазач глупости говориш БОЙКОООО ако са убили някой от твоите ти никога не би почнасл в убо некадърник... най нагло лъжеш

бб не е работил в ъбо... бил е охрана на тодор живков след 10-ти ноември.... няколко години преди да умре "вожда" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БСПьето да направи и 1 см. крачка в тоя посока ще е чудо на чудесата...

Де и БСПъто да може и 1 см. в тая насока да свърши нещо, ама нъцки - там си гледат само джеба...

ВЪЗМУТЕН СЪМ ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА БОРИСОВ: " За целия режим на Тодор Живков е отрицателна оценката ми. Те са убили дядо ми" КАК Е ВЪЗМОЖНО ПРЕМИЕРА ДА ГОВОРИ ЗА "РЕЖИМА НА ЖИВКОВ" КОГАТО ТОЙ САМИЯ БЕШЕ ЧАСТ ОТ ТОЗИ РЕЖИМ. НА КОГО ДА ВЯРВАМ НА ИЗКАЗВАНЕТО МУ ИЛИ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ В ПОВЕДЕНИЕТО МУ ПРЕЗ ОНАЗИ ДАЛЕЧНА 1991 ГОДИНА, КОГАТО ДО ОБВИНЯЕМИЯ ЖИВКОВ СЪЗАКЛЯТНИЧЕСКИ СТОЕШЕ И ГО УСПОКОЯВАШЕ НЕ НЯКОЙ ДРУГ А НЕГОВИЯ ШОФЬОР И ТЕЛОХРАНИТЕЛ ИЗЖИВЯВАШ СЕ В МОМЕНТА КАТО ПРЕМИЕР. ЗА ДА НЕ БЪДА ГОЛОСЛОВЕН ПРЕДЛАГАМ БОРИСОВ ДА ИЗГЛЕДА КЛИПЧЕТО : ( Бате Бойко, като охрана на Тодор Живков и Царя / VBOX7 ). ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПОЗНАЕ И ЗАСРАМИ. НЕ Е ЛОШО ОСВЕН ЗА ДЯДО СИ ДА НИ РАЗКАЖЕ И ЗА РОДСТВЕНИТЕ ВРЪЗКИ СВЪРЗВАЩИ ГО С ГРАД ПРАВЕЦ. Крайно време е да бъде разкрита истината не само за Борисов , но и създадения от шефа на царската сигурност Гешев "партизански отряд" Чавдар. Чавкарци чрез Живков ни управляваха от априлския пленум 1956 година, като сега тази политика се продължава от децата им (Станишев), които по време на развития социализъм учиха в елитни западни унивирситети.

Много пъти съм казвал и ,писал,ъе комунизмът в България въобще не е мръднал от мястото си.Всичко е тяхно(на комунистите,де) - пари,власт,служби,медии,институции,фирми,министерства,фондове,каси и.т.н.Или на децата и внуците им. Ена кои тогава да са посланиците и дипломатите!? Само 45% агенти!? Не вярвам!!! Това е официалната версия. И как е възможно това през 2010г.!!!??? От 1970 нещо да се е променило1? Да-още повече заздравиха властта си,станаха нашите капиталисти;абсолютно ненаказуеми при условията на създадения от тях геноцид срещу собствените си раса народ и народност.Една циганско-турска държава,шпионираща в ЕС за Турция и Русия.

Ти може да си писал хиляди пъти, ама ние не сме длъжни да ти вярваме, чадо! Щото ако беше комунизъм, доматите щяха да са истински и да струват десет стинки килото, а токът - 2 ст/квтч! Капише?

...москвичът 5000 лв., телевизор електрон-1000.

Това ,нито е спонтанен, нито емоционален ход на управляващите. Всичко е дълбоко премислено и печелившо. 1.Жертваш Б.Димитров,печелиш 20-тина посланически места,за свои хора .Тези стари посланици отдавна са им трън в очите. 2.Поставяш в шах президента-Ако е против ,той е враг на демокрацията и народа. Ако е за ,значи е гузен за своето сътрудничество със службите. Следващият ход на управниците е да кажат:Махнахме всички агенти, само Гоце остана. 3.Като скандал е контрапункт на скандалите с управляващите разиграли се напоследък.-Отвличащ вниманието 4.Спекулира се със страховете на част от хората ,на които се втълпява ,че някъде съществува още ДС ,която е виновна за всички неправди в държавата.

А какво ако Божо започне да работи ( Наистина ! ) за България, българ(к)те и всичко българско ?!

Всичко е точно и вярно с едно допълнение. Това нещо се случва веднага след завръщането на Цицко от проведения курс в Янкия!!! Това милиционер, пожарникар или мутра не може да го измисли!!!

Всички с досиета вън от властта!!! Няма добри, няма лоши!!! Вън !!!

гошо, гошооо... много лошо

Колко жалко, че един умен и достоен човек си отива от това правителство.

Сега Б.Димитров ще има възможност да говори когато и каквото си иска.А той има какво да каже

И за какво ще говори .........може би за любовниците си или за антиките които е изнесъл ,или може би за история но искаме тази за мултигруп в която отидоха парите на един народ парите на нашите родители ,парите която сега една к......ва ги харчи в Италия тази история искаме

Бойко сега ли се сети, че Б. Димитров е ченге от ДС ? Явно искат да сложат свои хора в дипломацията преди да изтекат в канала на историята и са готови да жертват 1-2 пионки.

Една птичка пролет на прави.

Що па да си ходя? Да си ходи Гоце.

наи-добре е да си ходи боико -тапанара! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя тарикат Божо затова стана министър без портфейл, за да не му го вземат като го шитнат

до Ясен-НДСВ не ни направи европейци,а по-скоро нейният лидер поиска да присъедини български земи към своето европейско имане.Европейци сме от 681 година и когато твоите европейци са били племена, ние сме били държава.Аман от ренегати/за непросветените,родоотстъпници/.

В Португалия дори в селата има повече история, от колкото в Стария Пловдив.

в португаля няма нищо по-старо от 200 годишно,за разлика от бг

Дядо му явно е убит по онова време, но от кого и за какво май има спор, а.

Божо, дай си оставката! Не си за министър. Ти си за Президент!

Дано му я вземе - един идиот по-малко из медиите. Толкова са ми втръснали все едни и същи...

Пълен парадокс се получава с това отстраняване на професорът.Логично е от възлови управленически постове в герберското правителство да се отстранът всички, които са били ченгета през комунистическия режим.Няма значение дали са били в ДС или други поделения на МВР.Всички са под един знаменател, защото са служители на репресивната комунистическа диктатура.Защо се забравя , че през комунизма у нас бившите служители на царската полиция бяха останали без полагаемата им пенсия защото са били жандармеристи или обикновени полицаи.Така, че логично е най-атрактивните гербери като Борисов и Цветанов, тъй като са служили в червената милиция , също са служили на репресивната власт и трябва да бъдат отстранени от управленически функции.

Един път и аз да се съглася с професор. И не само Божо е за махане покрай участие в ДС. Далеч не само Божо!

Ех, аз може да съм обикновен даскал, но все пак ме дразни един "професор" да не знае кога се слага пълен член... Непряко допълнение (и то нарисувано "като картинка", с "на" отпред)... Ти ако си професор, аз съм поне чл.кор. или академик. По-вероятно е аз да съм даскал, а ти - смешник:)