Борисов: Справяме се напълно адекватно с бежанците

Според мен България реагира и се справя напълно адекватно на ситуацията с бежанците, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Справяме се напълно адекватно с бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебеловратия пак лъже!!! Пак наколенки на ЕС за наша сметка-за си гледат работата-никакви резаняци не ни трябват-да си ходят в резеняшките просташки, прости и малоумни държава-да се колят, да се бесятт, да мрът-но там у тях си!! Европа се е пристан за всяка измет!! Европа-само на европейците-резаняците на са такива-ВЪН РЕЗАНЯЦИТЕ ОТ ЕВРОПА!!

Този национален предател , гробокопач на България и българите говори за адекватна реакция? Сега ще превърне нашата страна в мръсна дупка за приемане на мигранти. Регистрираните азиатски и африкански боклуци ще се върнат в България. Единствената адекватна реакция е идващите в България пълчища да се подлагат на дезинфекция и дезинсекция и под охрана бързо да напускат България.

Този човек е роден неадекватен и става дълбоко неадекватен ,когато се добере до властовият кокал.За болеста самовлюбване ,самохвалство,грандоманство и властолюбие няма лек.

Тоя пък кога е бил адекватен? Сутрин едно, а следобед друго.

Бойко Велики Неповторимий-Втори, щял да прави България хъб за преразпределение на "бежанци" в Европа- с наши пари, а ЕС после щял "да ни ги върне...някой ден". Хвала на такъв вездесъщ лидер и светило!

все някога Боко тиквата, ще отговаря за престъпенията си.

дотогава кои знае колко още зулуми ще направи дано някои насече тиквата за фурна и опече семето и

аз пък предлагам ,покрай ББ да изберем и др. Ценко Чоков от селоГаличе ,да му е нещо като помощник.Мисля че ще са в унисон.

И КАКВО СТАНА С ХЪБА СМОТАНЯК

ЕВРОГЕЙСКИТЕ ни братя така извъртяха нещата че искат болен здрав да носи а нашите политици се кланят и изпълняват безропотно и продажно.ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ЕВРОГЕЙСТВОТО МИЛИ БЪЛГАРИ .А И ДА ПОПИТАМ ЗАЩО САМО 15 000 ЩЕ ПРИЕМЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КАТО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА Е ДАЛА УБЕЖИЩЕ НА 17000 БЕЖАНЦИ КАК ГО ИЗЧИСЛИХТЕ БЕ ЕВРОГЕЙЦИ ПО СХЕМАТА БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ ЛИ?

Бойко, ти кога са справи с хъба, че сега сколаса и с бежанците???

....Кърби(КЕРИ) каза, че САЩ предоставят 26,6 милиона долара на Агенцията за бежанците на ООН, за да осигури храна, вода и правна помощ на бежанците, пътуващи през Гърция, Македония и Сърбия.......ето е истината за миграцията... след ИДИЛ ако ще и потоп....но за ЕВРОПА....

Бойко вместо гранична полиция разбира се ще е по-добре... не се знае дали няма да е по-добре и от Чък Норис

КАКТО ВИНАГИ ЛЪЖЕ

само като види човек как е отзевнал бат боко на снимката и му става пределно ясно, че това е образ на адекватен човек, справящ се с всичко твърде адекватно. прости боже слез на бг-земя и си събери вересиите на управниците на тоз злощастен бг-народ!

Едно напълно адекватно изказване от неадекватен субект. Иначе трафикантите и незаконно преминаващите от ИДИЛ ги пускаме с условни присъди и глоба.

борисов, даи зелен коридор на мигрантите, охраняваите ги, за да няма неприятни изненади, зима иде -20, остави ги да доидат в европа, тук не е толкова студено и ще се организират много по-барзо, защото имат финансови вазможности, не натоварваи бг народа, не си слагаи таралеж в ...

Бойко Митич, хващай пушката, че ще се снима продължение на Винету. Ти си толкова зле умствено, че спокойно може да играеш и майката и бащата на Винету.

Имам предложение бежанците да ги препратим към Саркози. Президент лесно не се става.

Г-н Борисов, сега е момента да спечелите гласове (щото вас само това ви интересува) като заповядате да започне връщане на икономическите мигранти. ПОне да има някаква полза от патологичното ви ламтене за власт на всички политици. ДА търгуваме, бе! Ние ще ви дадем гласове а вие почнете да си вършите СКАПАНАТА РАБОТА!!!!!!!

Както казват , спри-постой-почакай. Другият вариант е - надай се куре на пияна жена.

НЕ СЕ СПРАВЯТЕ г-н Борисов! От началото на кризата СТЕ регистрирали близо 40 000 мигранти.Това за справяне ли го считате??? 40 000!!!!!! Ами тези близо 40 000 след като вече са получили статут, нали ще издърпат и многобройните си придатъци. Какво правим тогава??????

как какво, ще ги учим да отглеждат магнолии - а иначе си прав с аритметиката, тези само 40 000 като си довлекат роднините, които са средно по десетина човека отгоре стават 400 000 - като наплодят за пет години по десет деца средно колко стават- 4 милиона - някой ще каже- нали ще измрат по-възрастните- да, така е, но до пет години ако така продължава колко българи ще останат живи

Защо ли тази мимика и този поглед са ми познати! Ако се сещата как изненадаха бай Тошо в народното събрание и му поискаха оставката, как гледаше. Също като този овчар.

Не се справяте с НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ. Приемете закон за експулсирането им в посока Турция или произволно друго място. И арест с ефективни присъди от затвор за нелегално влизане у нас. Много е просто. Правите го или на следващите избори си отивате.

това ще са пари от джоба на народа, нека да ги остави да минават транзит за тук т.е. за запад и тук да им берат грижaта

няма да има, просто ония, дето забъркаха меда с л отпред ще се обърнат като фурнаджийски лопати и ще започнат пак безкрайните монолози и пропаганди колко лш е българинът и е неполерантен към горките бежанци, докато накрая се хванат за квотата и отсекат - 100-200 хиляди примерно остават в бг и докато не се не се размножат до 2 милиона, по-далеч от видин няма да мърдат - толкова с бг и европата

Единствената причина поради която се справяме е, че ни заобикалят. А ще наложим ли вето на евентуално решение за преразпределение? Разбира се, че НЕ!

Този мандат за президент ви избрахме Полуидиот, следващият, ако не внимавате ще ви сложим Пълен идиот

Боко,на регистрирането и даването на убежище справяне ли му викаш?Дреме ти,ти си милиардер вече.

Бочко преУмер на всичките европейски съюзи Цяла Европа се чуди как да се справи с неспирния поток от пришелци, само Той обаче знае какво трябва да се прави

Да не бъркаш някой с другаУя ПредседатеУел,бе?!

Непохватният клоун в цирка БГ.

Боко вземеш ли пушката заплатата ти става 700 лв. на месец като новобранец, че виж си се прострелял от некадърност. И пропускаш тия 10 000 - 20 000 евро (а може и повече да са) на ден, който в момента печелиш.

Правете разлика между "печалба" и "кражба"!

Извинявай! Кражба...

С БЕЖАНЦИТЕ СЕ СПРАВИХМЕ , А С НАШИТЕ БЕЗДОМНИ БЕЗРАБОТНИ И НАЙ-БЕДНИ РАБОТЕЖИ В ЕС КОЙ И КОГА ЩЕ СЕ СПРАВИ......

недей да хващаш пушката Бойко. Имаш много по-важна работа от тази. Но вземи прати тези на които са им зачислени пушки по границата и ги изкарай от поделенията за да пазая Националната граница.

Когато избухва Априлското въстание и после бива потушено със зверски кланета в цяла Европа хората протестират. Виктор Юго призовава правителството да се застъпи за източноправославните християни. В Австро- Унгария , Русия, Сърбия и Румъния има протести. Цялата общественост е скандализирана от турската жестокост. Днес, през 21 век ние българите трябваше първи да призовем международната общност да се противопостави с военна сила срещу масовите убийства, които извършва ИД. Ние бяхме роби, а днес вече сме забравили страданията в робство и нямаме чест да заявим пред целия свят, че онова, което се случва в Сирия и Ирак е дивашко зверство пред което никаква дипломация няма аргументи и само силата на оръжието може да застави онези убийци да замълчат завинаги. Всичко друго е подкрепа за убийците от ИД. Няма никакво оправдание, за който и да е политик, мълчанието, строежа на огради, побоищата от полицията и затварянето на границите. Всичките тези бежанци трябваше да бъдат защитени още на тяхната земя. Днес единственото решение да бъдат върнати е войната с пряк сблъсък с ИД. Днес няма Виктор Юго, няма го и руският цар- освободител и само формирането на армии , в които да участват тези бежанци може да е спасение. Износителите на демокрация причиниха беди, каквито днес не искат да платят. Без война няма да има мир и бъдеще за бежанците, а те ще бъдат голям социален проблем в Европа.

Да.

Ако трябва и с две пушки ще отидеш. Който управлява да се справя. Ако не ти стиска - сбогом.

Да вземе пушка да и изпили мушката за да не му убива, когато му я заврат там където трябва! Пушката не е пожарникарски шланг, премиерче!

Каква пушка бе?Най-добри си нарисувай една мишена на задника и така иди на границата.Поне тези пришълци ще има да се забавляват докато чакат.

Никъде не ходи Бойко, стой си кротко и изпълнявай заповедите на чичо сам, стой още джамий, обрежи се и пусни гъста брада. Скоро българите ще бъдат претопени и циганизирани, а тогава ти ще избягаш при нас в Америка да ни правиш свирчоци!!!

хммммммммммм, каква пушка бе, тоя професионално върти само бухалка!

Да върти той бухалка професионално, затова му е голяма главата като на лос. Явно често бухалката е спирала в тиквата му, хванала е мазоли.

Колоритен си е, бва да му го признаете.

На нас колорити не ни трябват да ни управляват. Те са за друго място - за цирка например.

Изберете си ги.

АКО ТРЯБВА И С ПУШКА ЩЕ ОТИДЕШ НА ГРАНИЦАТА БЕ, ТЪПАК! НАЛИ ТАКА ХОДЕШЕ ДА ПАЗИШ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА СИ РОДИНА!

През последните 12 г. в следствие на войните и операциите на САЩ в Близкия изток са убити над 2 млн. души. Тъжната равносметка, която Вашингтон и НАТО отказват да направят е, че оставиха Ирак в разруха, създадоха Ислямска Държава и активно я подпомагат с оръжие и пари, а Афганистан се превърна в най-големия производител на хероин под окупацията на САЩ и НАТО и практически скоро пак ще е в ръцете на талибаните. Плевнелиев, разбира се е напълно ням по темата, че чужди сили превърнаха България във фронтова държава в една война, която не се одобрява от над 80 на сто от хората в страната. Как си представяте Плевнелиев да посочи този реален проблем? Нали тогава неговите богати приятелчета ще почнат да го гледат на кръв. Жалка и очевадна посредственост. Стратегическа импотентност. Криза на мислене. Евроатлантическа пламенност. Това са диагнозите на президентските изхвърляния. И е крайно време да обърнем внимание върху абсолютното несъвпадение на дневния ред на политическите елити и обикновените българи. България има нужда от промяна. Иначе вече няма да има България, а просто една територия на оредяващ обслужващ персонал за класата на баснословно богатите. Поведението му вече е на толкова ниско ниво , че не е в състояние да формулира реални интереси, а не издиктувани отвън дивотии. Това е морална катастрофа, последиците от която ще чувстваме много дълго време. Властта не е в състояние да чуе какво мислят хората и това предвещава доста бурна есен, близка до най-високото политическо напрежение.

Абсолютно точен коментар!!!

Бат ви Бойко е Капитан Планета:)

С целия си жизнен път, особено с действията и изявленията си откакто бе назначен с фалшифицирани избори за президент Плевнелиев доказва ежедневно, че не е българин и е античовек. Ако беше в държава, а не на територия като България отдавна населението и политическата класа да го е свалила от власт и по-скоро никога не биха допуснали едно НИЩО да стане нещо. Днес наистина вече е невъзможно да се живее нормално в България, където почтените хора са чужденци в родните си места. Сегашната емигранска вълна към Западна Европа в момента и в бъдеще прави търсенето от страна на сънародниците ни на по-човешки живот в чужбина почти невъзможно. Затова да се вземем в ръце и да махнем всички паразити, защото в противен случай и за внуците ни няма да има никаква перспектива.

КАК, ПРИ ТОВА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ?

Е щом можеш да охраняваш границата с 1 пушка - ОТИВАЙ! Що да харчим милиони, като можеш сам да се справиш? ДЕБИЛ !!!!

Борисов със пушка може да не отиде,поради липсата че няма да знае как да се използва,но вижте със Бухалка ако отиде вече със нея ще знае как да бурави от личен опит,кой знае колко хора е пратил на ония свят със неговата любима мутренска Бухалка.

Тикво, не разбра ли за толкова години общуване с по-умни от теб , че всяка дума , казана от теб е компромат срещу умствения ти потенциал? Ние, средно интелигентните българи сме ошашавени от каруцарския ти хумор и инфантилния ти мисловен процес....

Браво,много хубаво казано.човек или си го има,или цял живот си го няма.

ЖАЛКА ГЛЕДКА

Откога септември е с 31 дни?

да махнем Граничната полиция и аз да отида на границата с една пушка- цитат БОРИСОВ. Вижте му мисленето, той мисли, че трябва да се стреля по тези хора.

с един маркуч

По нарушители на границата се стреля, мамино гейче! Без значение дали оръжието го носи ББ или някой друг.

Нашия премиер е много тъпо парче,чак ме кефи.Пак ще гласувам за него.

Благодаря , че ще дадете гласа си за мен и моята партия.Ще се стараем много в това , с което толкова много ви радваме.

Няма нужда да ходиш на границата.Просто си ходи в Банкя и не се връщай!

След толкова много упражняване върху местното население , няма начин да се не справяш напълно адекватно. Бежанците го знаят - бегане от тук му е майката.

БОЙКО, АКО ТРЯБВА НЕ ПУШКА, АМИ КАРТЕЧНИЦА ЩЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕШ. ТИ ПОНЕ СИ МУ СВИКНАЛ!!!