Борисов: ГЕРБ иска избори през 2015 г., тогава няма да имаме противници

Бойко Борисов обяви, че за ГЕРБ е най-добре предсрочните избори да са през 2015 година, защото тогава партията практически няма да има противници. По думите му обаче това ще е пагубно за държавата. Той определи изминалата 2013 като празна година.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ГЕРБ иска избори през 2015 г., тогава няма да имаме противници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов не подаде оставка ,защо клесльовци около Орлов мост врякаха за електриката... с която нищо не стана! Но др. СерГЕЙ Станишев от трибуната прупреди , че пак ще слязат партизаните..., шумкарите, де! \И това ги уплаши! Някои още са подмокрени... направо днес за водосвета!!

Стягайте опинците за май месец -2 в 1!! Няма за кога да отлагаме! За година комундетата и башибозука ще ни опоскат до кокал!!!

Иаз тва викам! Не мойм а отлагаме ич!

Що да не могат? Просто е много дребен!

не се бави ,целта на бсп е да има време да ти разцепат партята на две да я унищожът от вътре да ги поткупят и да те изоставя ,не ни го причиняваи това ,ние вярваме в теб

Вярвай в себе си и се уповавай в Господ!... и да нямаш друг комир...

Прав си Боко:)))защото тогава и партията ти няма да я има...Ти ако милееше за държавата и народа си нямаше да ги докараш до това дередже да те изхвърлят като мръсно куче ама де мозък да го проумееш..

Има... Няма! Българите се превърнахте на врачки и птицегадатели!

Съгласен съм да има предсрочни избори, само ако Боко, Цоко и сие са в затвора!

Там ли искаш да ти правят агитацията!!?.. Може.. с допуск!

Криви му излязаха сметките на Тиквата. Въобразяваше си, че когато си реши може да си направи избори и да си ги спечели, ама и той през февруари се издъни като самозабравилия се Фил Кенеди преди години. Не мина номерът нито с протестите, нито с незабавните оставка и избори.Сега пее друга песен - за избори чак през 15-та. Пророкува че до тогава други партии освен неговата пасмина няма да има, а не се замисля че още тази година ще бъде следствен и осъден.

ТРЪТЛЬТО ОТ БАНКЯ ПАК ЩЯЛ ДА БИЕ НЯКОГО, ДА ТРОШИ НЕЩО, АМА ПРЕЗ 2015......ПО-СМЕШЕН И ОТ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА

Геят, Беят и Злодеят ни призоваха още февруари да стягаме редиците за бой!! Песента вече я имаме- Партизан за бой се стяга!...

В случая най-важно е, да ви е стегнато говното!!.... от екологична гледна точка

niama vreme za otlagane, kolkoto moje po-burzo, Bulgaria zatuva v Bochove, stiga dalavery???

Бойко, грешиш, както винаги. Говориш си само напразно-сутрин, обед, вечер различно. Няма никога да те подкрепя защото ти си един от виновниците да се унищожи науката в България. Освен това ти организира с евреите и американците това уж сирийско преселение за да се унищожи България.

Не искам повече МУТРИ да управляват България!!! След вчерашната изцепка на синчетата на Киро Японеца се вижда, че нищо в БГ не се е променило...

Ще имаш да вземаш бати БОЙКО.....ТИ ....никога вече няма да се върнеш в управата на България.......защото изпусна питомното от ръцете си и сега иди и гонидивото.Защото беше се увлякал много в рязане на лентички и много взе да крадеш...та и по чужди жени взе да залиташ......и.. сега ще бълнуваш вече за доброто старо минало

Не си прав Бойко . Много закъсня ГЕРБ . Защо не подкрепи митингите Защо не ги оглави ? Вече сме 2014 , за кога 2015 ? Това което направихме на площадите няма да остане само спомен. Не изоставаи площадите . Само с идеии и критики не се стига до победата . Обединисе в дясно Стани съпоследовател та да няма кой да ти каже -копче. 2014- ти си на ход г-н Борисов !

Защото няма да е "издигнат" от народа ако оглави протестите, а така със "спонтанните" излиза, че той няма връзка, а самият народ го иска да се върне на власт.

Защо си недоволен? Нима Боко вече не ви плаща???

Щяха да са есента на 2013 ,после стана 2014 .Тази вечер ,все още , е 2015.Утре ,може би ,ще е 2017.Честита нова година ,другари " бивши комунисти ,понастоящем десни демократи " от ГЕРБ.

Те СДС и НДСВ също искат нови избори - ама не могат да се справят с бариерата от 4 % за парламента...

НДСВ И СДС никакви ги няма, кво ги броиш, но има дясно обединение, което ще ти бръкне с нажежено желязо някъде.

Много се заблуждаваш! "Новите" стари муцуни, дето уж се обединяват ще изпоядат гъвете, кой да грабне повече! Нов бардак със стари Куи не се прави!

За 6 месеца - 2 оставки, какви избори какви пет лева??? Подаде всички оставки и доверието ти е ПОД НУЛАТА....айде марш в затвора!!! -да ти дойде акъло, ако въобще дойде..

Г-н Борисов,СПРЕТЕ! Не разделяйте повече хората! Всички вече разбраха,че между ГЕРБ,БСП,ДПС...,няма РАЗЛИКА! Тяхната "МИСИЯ" е само да изпълнят девиза на МАФИЯТА: РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ! Не е така ли? А защо тогава вече 24 години стоим на едно место?

Комунистите трябва да се махнат. Иначе сме загинали отново.Няма просперираща държава управлявана от комунисти, хкамо ли от Станишевата шайка. Хрантутника на държавата неможе и незнае изобщо как се управлява, може само да плете интриги и да му текат лигите по Европейското му бъдеще.Огромна грешка е,че се допуснаха до властта. Една загубена година за България и за всички нас. Дано да е само тази.

Явно се стреми към президентския стол, за което му разчистват пътя и някои журналя - Кеворк и др.

не трябва да се отлага, изборите трябва да будат едновременно две в едно, засчтото счте затуне осчте булгаря, не трябва да се чака??счте буде фатално да се оставят да управляват до 2015г./// ????няма време,оствката трябва да стане до 01.0з.201чг.??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво става? Не мога да повярвам. Дотогава ГЕРБ съвсем ще се разцепи.

ivo10

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2014 ГОДИНА. Да не се ядосваме, каквото ще стане, ще стане. Бойко пак ще победи и това си е.

Ще победи, ама на тенис на маса.

the_name_of_the_game@

По-скоро на джобен тенис.:)

Ако разработи "Дюнер при Боко" за една година милионер става човекът!!

Брат ми , ама ти съвсем изперка ?Какви противници ? Политическите трупове нямат такива ? Не знаеше ли?

Защо, ще ги изтрепеш ли, Каратисче?

Откога тиквоча за почна да разбира от фирмено ръководство и политика? Такива като него разбират само от рекет, изнудване и там, където не става с първите две - с отстраняването на субекта на неговите желания. Та той цялата държава през цялото време ръководеше като бандитска групировка. Няма ли кой да запуши устата на тоя песоглавец и чист молоумник?

Не скверни прякора на един голям българин - Иван Славков! Толкова са ти глупави размислите, че ме е страх за бъдещето на тази страна.

Ето! Вече дори и Боко тиквата, осъзнава че е загубил! 2015година нямал да има противници, защото когато я няма една организация, как ще има противници? Честито хора! Идващата Новата Година и отиващото си зло ГЕРъБ, с отиващата си стара!

Няма нужда да мразиш някого! И омразата и обичта са чувства! Безразличието обаче не е! Затова нека просто от 2014, да забравим Боко тиквата! Той сам ще изчезне! И ще видите, колко по-светло ще ви стане! ЧНГ!

Сам у трамвая пак че се бутам! Белким некой да ме зябележи! Е не разбра ли че никой го не ще тоя навлек бе. Важно е че той сам себе си много се обича.

СТИГА С ТОЯ МУТРАФОН, КАЖЕТЕ ЗА НИКОЛЕТА И ВАЛЕРКАТА - ПО-ЗАБАВНО Е

Прилича на нещо, което само психиатрите могат да определат. Жалко. Много жалко.

Гледам,че става някакво разминаване в Годинте. Но дали 15-та или някоя, друга следваща то гЕрб няма да го има. Това е Проституцията на така нашия вечен Преход. Нито кОмистите ги харесвам, нито тази Сбирщина на СДС-ри и Чалми . Но тези от гЕрб надмиха всичката бЪлгарска Простотия. Алеко ще се преобърне в Гроба.

Борисов що не духнеш супата

Боже, ела си прибери вересиите! Тоя маймун хептем се побърка. Толкова му е залепнало релето, че и сам не осъзнава какви простотии плещи. Когато се появи тая карикатура в публичното пространство даваше вид на първичен, директен и праволинеен, все качества, които се харесаха на голяма част от народа- по-простоватат част. С течение на времето, обаче, се вижда все по-добре и по-добре, че това поведение е било много трудно прикриване на ужасяващото психическо заболяване на този примат.

с това присвито по кръчмарски око и куха като шамандура глава, сметките ти никога няма да излизат верни,защото и акъл требе, парите не са всичко, не се вижда да е успял някой да ти налее в глават с фуния, затова се разкарай от т.нар. политика,че да си отдъхнем от твоята лудост...

прокопиев-борисов-плевнята-бориславова-цветанов= мафия т.е.престапна група

Маргина,Бойко и другите: - Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи в длъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле. - Все пак ние го направихме човек. Ако има милиони, то е благодарение на нас - с леко завистлив тон продължи той. - Така че, сега ще връща услуги - удари по стената Маджо. - Още утре му се обади, Милчо, да свали разработката от теб и да разкара тия куки, така не можеш да си вършиш работата. - Нема проблеми с него - намигна важно Бай Миле. Замислих се, че преди около два месеца с Пехливанов се забавлявахме, като разбрахме, че Бойко Борисов е подал документи за работа в НСО и са му отказали поради факта, че е прехвърлил възрастовата граница. Малко по-късно Стуканьов ми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили още повече. "За какво му е този Бойко?- бях подхвърлил тогава. - Той е най-обикновена шушумига." " Да, ама скоро ще се променят нещата - отговори ми тогава Стуканьов. - Щели да го правят главен секретар на МВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил на среща с Маргина, Димата и Маджо и им е казал, че иска изравняване на процентите в общия им бизнес заради промяната в статута. Маргина и Димата се ядосали от наглостта му, но Маджо ги успокоил и тримата. Обещал на Бойко да му вдигнат процентите срещу гаранции, че спокойно могат да си разчистят сметките с враговете си, без никой да им търси отговорност." ...

... Поли, който никога не прощаваше, измисли начин как да го унижим. По това време Бойко държеше едно двуетажно кафе в една пресечка на "Граф Игнатиев". Казваше се "Long John". Всяка вечер цялата бригада се събирахме там. В продължение на седмица правехме големи сметки, след което не плащахме. Все казвахме: "Утре ще оправим нещата." Накрая се появи един от съдружниците на Бойко, който отговаряше за кафенето - Пламен Тачев от Червен бряг. И той като приятеля си беше бивш пожарникар и каратист. Трябваше му около половин час, за да се осмели да ни заговори. Когато все пак го направи, едва успя да смънка няколко думи. Беше пребледнял от страх. Направихме се, че не го забелязваме. По-късно разбрахме, че Бойко бе изложил проблема си пред Пашата, а той от своя страна се бе опитал да се разбере с Поли. - Не се притеснявай, Румене! За в бъдеще няма да правят така! - изхилил се Поли. - Колкото до сметката, нека и Бойко веднъж да почерпи - приключил разговора той.

Няма да имате противници, защото няма да има ГЕРБ. Не , че няма да има мутанти , като вас, но няма да сте организирани и естественият подбор ще ви ликвидира. Родени сте тъпи и тъпи ще си умрете. Жалки слуги и предатели на БЪЛГАРИТЕ сте, рожби на османското владичество, милиционеросоциализма, мутропрехода и ционизма. С една дума - гейберасти.